• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
عجب تیم چغری بود سایپا. واقعا خوب بازی کرد.
گلرشون که دیگه فوق العاده بود.
این آرمان رمضانی آبی ازش گرم نمیشه بهتره همون عبدی تو زمین بمونه حداقلش تو جاگیری بهتر عمل میکنه.
جونیور براندائو رو یادتونه ؟ بازیش شبیه اونه .
فصل سختی رو درپیش داریم. بهتره واسه تیم یه مهاجم دیگه جذب بشه ( البته مهاجم ایرانی خوبی دیگه باقی نمونده )
کاش سیامک نعمتی رو داشتیم تو این بازی. بازی سیامک رو بیشتر از شیری دوس دارم.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
عجب تیم چغری بود سایپا. واقعا خوب بازی کرد.
گلرشون که دیگه فوق العاده بود.
این آرمان رمضانی آبی ازش گرم نمیشه بهتره همون عبدی تو زمین بمونه حداقلش تو جاگیری بهتر عمل میکنه.
جونیور براندائو رو یادتونه ؟ بازیش شبیه اونه .
فصل سختی رو درپیش داریم. بهتره واسه تیم یه مهاجم دیگه جذب بشه ( البته مهاجم ایرانی خوبی دیگه باقی نمونده )
کاش سیامک نعمتی رو داشتیم تو این بازی. بازی سیامک رو بیشتر از شیری دوس دارم.

دیدی گفتم این تیم مهاجم نداره تا نیم فصل کی میخواد گل بزنه ؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سایپا هم خوب بازی کرد
پرسپو.لیسم امیدوار کننده بازی کرد
درکل امید به قهرمانی دیده میشد تو بازی هجومی امروز

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درود.

انقدر طولانی؟
ارادت .
والا چه عرض کنم .
تو رسانه ها میگن فعلا مصدومه .
امیدوارم هرچی که هست باعث نابودی فوتبالش نشه .
دیدی گفتم این تیم مهاجم نداره تا نیم فصل کی میخواد گل بزنه ؟
اصلا شکی نیست مهاجم لازم داریم. ولی مهاجم ایرانی دیگه کی مونده؟
همه مهاجمای خوب تیم دارن .
مگر اینکه بریم دنبال امثال همین رمضانی که هیچ دردی رو دوا نمیکنن .
اخه این چه کاری بود آل کثیر انجام داد...
من نمیخوام از همین اول فصل فاز ناامیدی بردارم ولی مطمئنم نبود مهاجم خیلی اذیتمون میکنه .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
عبدی هیچ کاری نمیتونه بکنه ممکنه یکی دوتا بازی گل بزنه اما یه مهاجم میخواهیم مثل علیپور ...

آل کثیر یه بازیکن غیر حرفه ای هست . میتونست اینکارو نکنه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سایپا هم خوب بازی کرد
پرسپو.لیسم امیدوار کننده بازی کرد
درکل امید به قهرمانی دیده میشد تو بازی هجومی امروز

سایپا اصلن خوب بازی نکرد در واقع باید بگم اون تیم سایپایی که همیشه بود نبود خیلی ضعیف بودن فقط دروازه بانش عالی کار کرد

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بازی رو نتونستم ببینم از روی خلاصه بازی هم نمیشه درست نظر داد چیزی که دیدم موقعیت برا گل زدن به اندازه کافی داشتیم
این کمال چرا این قدر اخراج میشه ؟؟؟

چند تا بازی تیم های شرق آسیا رو دیدم
خیلی خوب بودن مخصوصا تیم های ژاپنی کار خیلی سخته برای فینال

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
بازی رو نتونستم ببینم از روی خلاصه بازی هم نمیشه درست نظر داد چیزی که دیدم موقعیت برا گل زدن به اندازه کافی داشتیم
این کمال چرا این قدر اخراج میشه ؟؟؟

چند تا بازی تیم های شرق آسیا رو دیدم
خیلی خوب بودن مخصوصا تیم های ژاپنی کار خیلی سخته برای فینال
اره فرصت داشتیم ولی شانس ما تمام گلرها مقابل پرسپولیس تبدیل به بوفون میشن .
چنان واکنشهای عجیبی روی توپها داشت که برگای ادم میریخت ‌.
کمال هم کلا سبک بازیش همینه و متاسفانه بی مهابا بازی میکنه . مطمئنا یحیی این فصل به این ۳ نفر بصورت چرخشی بازی میده .
با این شرایطی که مهاجم نداریم من به فینال هم امیدی ندارم ...

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
کجای دنیا دیدین تیم رفته باشه فینال تضعیفش کنن؟ انیا نمیخوان تیم نتیجه بگیره .

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
بازی خوبی بود
ولی نشد گل زد دروازه بان قلیونی اون ها هم شده بود لو یاشین. چه توپهایی رو گرفت دمش گرم امیدوارم همیشه اینطوری بمونی ولی بعیده رفت تا سالها بعد نه این یکی دیگه دوباره اینطوری دروازه بانی کنه
موقعیتها هم زیاد بود خیلی هاش هم ربطی به مهاجم نداشت خوب زده میشد ولی قسمت نبود گل بشه . . .
اونا هم تیم چغر بد بدن که البته نیمه دوم بریده بودن و نفس نفس میزدن
داور هم که نگم تیم حکومتی هستیم رو اعصاب همه بود مخصوصاً بشار قشنگ سفارش شده بود که یه کاری کنه بشار از موندن تو لیگ ایران حتی همین یک ماه هم پشیمون باشه و تقریباً هیچ کاری نتونست بکنه اینقدر که راحت میزدنش. این رسم بدی تو لیگ به نفع فوتبال نیست از تیم بی عرضه ها یاد بگیری خطاهای شدید با همکاری داور بکنی که بتونی با امتیاز از زمین خارج بشی خیلی رسم نامردی و بدیه.
کارتهای زرد هم مشابهش و به مراتب بدتر اتفاق افتاد ولی کارت نداد و این طرف هم کمالو بخاطر داد و بیداد نیکمت سایپا اخراج کرد.
تو تکرار نشون داد که اون یارو که کت طوسی تنش بود زیر زیرکی میخندید که تونسته بودن داور رو گول بزنن.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
تا قبل از بازی فینال اگه یحیی می خواد مهاج ها رو امتحان کنه شاید بازی های بعد رو هم امتیاز از دست بدیم مهم نیست
مهم اون تک بازی هست که بتونن ببرن
این چند تا بازی رو فعلا بی خیال شیم ببینیم چی میشه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
به گزارش "ورزش سه"، دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس سرانجام به ایران بازگشت تا در تمرینات تیمش شرکت کند. او پس از پایان لیگ قهرمانان آسیا به خاطر برخورد مسئولان این باشگاه، به کشورش رفته بود و قصد بازگشت به ایران را هم نداشت اما سرانجام باتوجه به شرایط سرخ ها راضی به برگشت شد.
رادو که قرارداد بلند مدتی با پرسپولیسی ها دارد، بامداد روز شنبه به ایران آمد و از امروز می‌تواند در تمرینات حضور یابد و از بازی بعدی هم آماده استفاده خواهد بود. او در گفتگویی که پس از ورود به تهران با خبرنگار ما داشت، گفته است: «در کرواسی تمریناتم را به صورت مرتب انجام دادم و آماده هستم در صورت خواست کادرفنی، به میدان بروم.»
او در این گفتگوی کوتاه، درخصوص شایعه دریافت حقوقش گفت: «بدون دریافت حتی یک یورو به ایران آمده ام. به من گفته اند که به زودی حقوقت را خواهی گرفت. فکر می‌کنم این «انشالله» چند روزی طول بکشد. اگر هواداران پرسپولیس نبودند هرگز به ایران برنمی‌گشتم.»
وی در پایان نیز تصریح کرد: «در این مدت یحیی گل محمدی سرمربی تیم پرسپولیس به من پیام داد و درباره اقامتم و وضعیتم از من سوال پرسید. خوشحالم که دوباره می‌توانم او، اعضای کادرفنی و هم تیمی هایم و البته هواداران را در کوچه و خیابان ببینم.»

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
شخصا این لیگ برام مهم نیست فقط فینال برام مهمه . اما اما با چه بازیکنی میخواهیم بازی کنیم نه پهلوان هست نه امیری نه ال کثیر ... دقیقن با چه بازیکنی میخواهیم بازی کنیم ؟؟

یکی اگه اینو به من بگه ممنونش میشم .

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
احتمالا رضا شکاری بیاد پرسپولیس
پرسپولیسیه
دوسال پیش مذاکره کرد اما شک کردن که شاید قراردادش غیر قانونی باشه جذبش نکردن
الانم یه طرفه فسخ کرده
یکم مشکوکه فسخش
فصل قبل هم چیز خاصی نداشته
ولی در کل بازیکن خوبیه .برای قرارداد سه ساله

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
شخصا این لیگ برام مهم نیست فقط فینال برام مهمه . اما اما با چه بازیکنی میخواهیم بازی کنیم نه پهلوان هست نه امیری نه ال کثیر ... دقیقن با چه بازیکنی میخواهیم بازی کنیم ؟؟

یکی اگه اینو به من بگه ممنونش میشم .
واقعا هیچکسی رو نداریم.
بازی با سایپا دیدین امیری چقدر عالی بازی کرد ؟ بنظر من بهترین بازیکن تیممون همین امیری بود. حالا حساب کنید امیری نیست، پهلوان تکنیکی نیست، آل کثیر نیست. تازه شانس بیاریم تا حدود 40 روز دیگه مصدوم ندیم. 3 تا بازی فوق العاده سنگین هم قبل از فینال داریم .

احتمالا رضا شکاری بیاد پرسپولیس
پرسپولیسیه
دوسال پیش مذاکره کرد اما شک کردن که شاید قراردادش غیر قانونی باشه جذبش نکردن
الانم یه طرفه فسخ کرده
یکم مشکوکه فسخش
فصل قبل هم چیز خاصی نداشته
ولی در کل بازیکن خوبیه .برای قرارداد سه ساله
شکاری هم دردی از ما دوا نمیکنه چون پست اصلیش فوروارد نیست.
ضمنا همین آقا فصل قبل تمام کارهای مربوط به انتقالش به پرسپولیس درست شده بود اما به محض اینکه پیشنهاد سنگین تراکتور بهش رسید با یه چرخش 180 درجه ای تراکتور رو ترجیح داد.
تو تراکتور هم تا جایی من یادمه فیکس بازی نمیکرد و همیشه بعنوان یار تعویضی میومد تو زمین. هیچ گلی هم نزد.
امثال این بازیکنا فقط در ظاهر ادعای پرسپولیسی بودن میکنن که اسم و رسم خودشون بولد بشه .
من درجریان اخبار مربوط به فسخش نیستم ولی تنها چیزی که میدونم حتی اگر بیاد به پرسپولیس صرفا یه هزینه اضافی رو دست باشگاه بوده.
ما مهاجم نوک میخوایم.
واقعا برابر سایپا بد بازی نکردیم. علیرغم اینکه تیم حریف بشدت بازی رو بسته بود ولی دیدیم که واسه رسیدن به دروازه از قدرت شوتزنی بازیکنها هم استفاده میشد که خب برابر اینجور تیمها شوت زدن یه امتیاز مثبته ( بشرط تبدیل نشدن گلرهاشون به بوفون و کاسیاس و ... )
تنها خلاء که تو تیم حس میشه نبودن مهاجم نوکه.

واقعا من هنوز دارم از کار آل کثیر میسوزم ! باید اونقدر حرفه ای برخورد میکرد که متوجه بشه جلوی تیمهای شرق آسیا و ازبکستان و ...این نوع خوشحالی گل اصلا صحیح نیست.
من نمیدونم ما چرا از مهاجم نوک شانس نداریم...
یا میشن طارمی که هم باعث محرومیت خودشون میشن هم ما.
یا آل کثیر که با یه خوشحالی گل بیجا هم خودش رو محروم کرد هم دست تیم رو تو پوست گردو گذاشت .

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
شکاری با ذوب کارش به شکایت کشید
اومد با ما قرار داد ببنده پیچید رفت
با تراکتور به مشکل خورده

این هر جا رفته مشکل درست کرده ، خودمون به اندازه کافی دردسر داریم دیگه خواهشا اینو نیارن

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
واقعا هیچکسی رو نداریم.
بازی با سایپا دیدین امیری چقدر عالی بازی کرد ؟ بنظر من بهترین بازیکن تیممون همین امیری بود. حالا حساب کنید امیری نیست، پهلوان تکنیکی نیست، آل کثیر نیست. تازه شانس بیاریم تا حدود 40 روز دیگه مصدوم ندیم. 3 تا بازی فوق العاده سنگین هم قبل از فینال داریم .

شکاری هم دردی از ما دوا نمیکنه چون پست اصلیش فوروارد نیست.
ضمنا همین آقا فصل قبل تمام کارهای مربوط به انتقالش به پرسپولیس درست شده بود اما به محض اینکه پیشنهاد سنگین تراکتور بهش رسید با یه چرخش 180 درجه ای تراکتور رو ترجیح داد.
تو تراکتور هم تا جایی من یادمه فیکس بازی نمیکرد و همیشه بعنوان یار تعویضی میومد تو زمین. هیچ گلی هم نزد.
امثال این بازیکنا فقط در ظاهر ادعای پرسپولیسی بودن میکنن که اسم و رسم خودشون بولد بشه .
من درجریان اخبار مربوط به فسخش نیستم ولی تنها چیزی که میدونم حتی اگر بیاد به پرسپولیس صرفا یه هزینه اضافی رو دست باشگاه بوده.
ما مهاجم نوک میخوایم.
واقعا برابر سایپا بد بازی نکردیم. علیرغم اینکه تیم حریف بشدت بازی رو بسته بود ولی دیدیم که واسه رسیدن به دروازه از قدرت شوتزنی بازیکنها هم استفاده میشد که خب برابر اینجور تیمها شوت زدن یه امتیاز مثبته ( بشرط تبدیل نشدن گلرهاشون به بوفون و کاسیاس و ... )
تنها خلاء که تو تیم حس میشه نبودن مهاجم نوکه.

واقعا من هنوز دارم از کار آل کثیر میسوزم ! باید اونقدر حرفه ای برخورد میکرد که متوجه بشه جلوی تیمهای شرق آسیا و ازبکستان و ...این نوع خوشحالی گل اصلا صحیح نیست.
من نمیدونم ما چرا از مهاجم نوک شانس نداریم...
یا میشن طارمی که هم باعث محرومیت خودشون میشن هم ما.
یا آل کثیر که با یه خوشحالی گل بیجا هم خودش رو محروم کرد هم دست تیم رو تو پوست گردو گذاشت .
نه اون فصل که شما میگی رفت تراکتور پرسپولیس استعلام گرفت دید مشکل داره و باهاش نبست
پرسپولیسیه

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
خب خداروشکر باشگاه داره با محمد عباسزاده هم مذاکره میکنه و هیچ مشکلی هم نیست فعلا
اگر مشکل قرارداد نباشه محمد عباسزاده اضافه میشه از هفته ی دیگه

بالا