kapitan-ali
Registered User
من به شما میگم امسال هم قهرمان میشیم .
عجب تیم چغری بود سایپا. واقعا خوب بازی کرد.
گلرشون که دیگه فوق العاده بود.
این آرمان رمضانی آبی ازش گرم نمیشه بهتره همون عبدی تو زمین بمونه حداقلش تو جاگیری بهتر عمل میکنه.
جونیور براندائو رو یادتونه ؟ بازیش شبیه اونه .
فصل سختی رو درپیش داریم. بهتره واسه تیم یه مهاجم دیگه جذب بشه ( البته مهاجم ایرانی خوبی دیگه باقی نمونده )
کاش سیامک نعمتی رو داشتیم تو این بازی. بازی سیامک رو بیشتر از شیری دوس دارم.
ارادت .درود.
انقدر طولانی؟
اصلا شکی نیست مهاجم لازم داریم. ولی مهاجم ایرانی دیگه کی مونده؟دیدی گفتم این تیم مهاجم نداره تا نیم فصل کی میخواد گل بزنه ؟
سایپا هم خوب بازی کرد
پرسپو.لیسم امیدوار کننده بازی کرد
درکل امید به قهرمانی دیده میشد تو بازی هجومی امروز
اره فرصت داشتیم ولی شانس ما تمام گلرها مقابل پرسپولیس تبدیل به بوفون میشن .بازی رو نتونستم ببینم از روی خلاصه بازی هم نمیشه درست نظر داد چیزی که دیدم موقعیت برا گل زدن به اندازه کافی داشتیم
این کمال چرا این قدر اخراج میشه ؟؟؟
چند تا بازی تیم های شرق آسیا رو دیدم
خیلی خوب بودن مخصوصا تیم های ژاپنی کار خیلی سخته برای فینال
واقعا هیچکسی رو نداریم.شخصا این لیگ برام مهم نیست فقط فینال برام مهمه . اما اما با چه بازیکنی میخواهیم بازی کنیم نه پهلوان هست نه امیری نه ال کثیر ... دقیقن با چه بازیکنی میخواهیم بازی کنیم ؟؟
یکی اگه اینو به من بگه ممنونش میشم .
شکاری هم دردی از ما دوا نمیکنه چون پست اصلیش فوروارد نیست.احتمالا رضا شکاری بیاد پرسپولیس
پرسپولیسیه
دوسال پیش مذاکره کرد اما شک کردن که شاید قراردادش غیر قانونی باشه جذبش نکردن
الانم یه طرفه فسخ کرده
یکم مشکوکه فسخش
فصل قبل هم چیز خاصی نداشته
ولی در کل بازیکن خوبیه .برای قرارداد سه ساله
نه اون فصل که شما میگی رفت تراکتور پرسپولیس استعلام گرفت دید مشکل داره و باهاش نبستواقعا هیچکسی رو نداریم.
بازی با سایپا دیدین امیری چقدر عالی بازی کرد ؟ بنظر من بهترین بازیکن تیممون همین امیری بود. حالا حساب کنید امیری نیست، پهلوان تکنیکی نیست، آل کثیر نیست. تازه شانس بیاریم تا حدود 40 روز دیگه مصدوم ندیم. 3 تا بازی فوق العاده سنگین هم قبل از فینال داریم .
شکاری هم دردی از ما دوا نمیکنه چون پست اصلیش فوروارد نیست.
ضمنا همین آقا فصل قبل تمام کارهای مربوط به انتقالش به پرسپولیس درست شده بود اما به محض اینکه پیشنهاد سنگین تراکتور بهش رسید با یه چرخش 180 درجه ای تراکتور رو ترجیح داد.
تو تراکتور هم تا جایی من یادمه فیکس بازی نمیکرد و همیشه بعنوان یار تعویضی میومد تو زمین. هیچ گلی هم نزد.
امثال این بازیکنا فقط در ظاهر ادعای پرسپولیسی بودن میکنن که اسم و رسم خودشون بولد بشه .
من درجریان اخبار مربوط به فسخش نیستم ولی تنها چیزی که میدونم حتی اگر بیاد به پرسپولیس صرفا یه هزینه اضافی رو دست باشگاه بوده.
ما مهاجم نوک میخوایم.
واقعا برابر سایپا بد بازی نکردیم. علیرغم اینکه تیم حریف بشدت بازی رو بسته بود ولی دیدیم که واسه رسیدن به دروازه از قدرت شوتزنی بازیکنها هم استفاده میشد که خب برابر اینجور تیمها شوت زدن یه امتیاز مثبته ( بشرط تبدیل نشدن گلرهاشون به بوفون و کاسیاس و ... )
تنها خلاء که تو تیم حس میشه نبودن مهاجم نوکه.
واقعا من هنوز دارم از کار آل کثیر میسوزم ! باید اونقدر حرفه ای برخورد میکرد که متوجه بشه جلوی تیمهای شرق آسیا و ازبکستان و ...این نوع خوشحالی گل اصلا صحیح نیست.
من نمیدونم ما چرا از مهاجم نوک شانس نداریم...
یا میشن طارمی که هم باعث محرومیت خودشون میشن هم ما.
یا آل کثیر که با یه خوشحالی گل بیجا هم خودش رو محروم کرد هم دست تیم رو تو پوست گردو گذاشت .