- نوشتهها
- 2,316
- لایکها
- 4,574
![www.varzesh3.com](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fstatic.farakav.com%2Ffiles%2Fpictures%2F01542578.jpg&hash=f3a31ab26733ee816460bd469cb32c96&return_error=1)
آخرین تیر پرسپولیس؛ با آل کثیر در راه سوییس
وکیل پرونده آل کثیر می گوید باشگاه قصد دارد با استدلالهای متفاوت در لایحه ارسالی به CAS رأی لغو موقت محرومیت را بگیرد
من نمیدونم چرا باشگاه شرایط ویژه تیم رو درک نمیکنه و صرفا به دنبال اعتراض کردنه ؟! بجای تمرکز کردن روی اعتراض و شکایت و دادگاه و ... بهتره به دنبال جذب یه مهاجم واسه تیم باشن. از نظر من که این اعتراضات هیچ فایده ای نداره. درسته تو مملکت خودمون همه میدونن خوشحالی گل آل کثیر رفتار نژادپرستانه نبوده ( حتی همون اساتیدی که ایمیل واسه AFC میفرستادن ) ولی فیفا تو این مسئله هیچ تعارفی با هیچکسی نداره.
البته امیدوارم اونایی که دارن به باشگاه خط میدن که با شکایت و اعتراض این مسئله حل میشه عمدا تیم رو تو چاه نندازن !
پذیرفتن واقعیت تلخه باید قبول کنیم کار آل کثیر کاملا غیرحرفه ای بود و باید با جریمه ش کنار بیاد.
حالا که این اتفاق افتاده دست رو دست گذاشتن هیچ فایده ای نداره.
آقا یادتون باشه این ارمضان رمضانی هم سرانجامش مثل براندائو و اوساگونا هست. فکر کنم تو نیم فصل باید خیلی محترمانه باهاش فسخ کنن چون بی جهت لیست بزرگسال تیم رو پر کرده. شاید این حرفم فان بنظر بیاد ولی باور کنید من اوساگونا رو خیلی بااستعدادتر از رمضانی میبینم.
عبدی با استعداده ولی هنوز راه درازی رو پیش رو داره. و ضمنا در جریان بازی بنظر میاد دوندگی نداره. حتی اگر به صدای مربیای تیم گوش بدین زمانی که توپ روی پای مدافع و گلر حریفه حمید مطهری بهش میگه سمت توپ بدوئه و پرسینگ رو انجام بده .
قضیه رضا شکاری هم منتفی شد.