• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
آقا سینا لطفا ادامه نده . اون آقای به ظاهر محترم اومد و توی شرایط بدی تیم رو به تمسخر گرفت . همه هم عصبانی هستن . شما باید این شرایط رو درک کنی .

اطلا واقعا درک این مساله اینقدر برای شما اس اسی ها سخته که بعد از بازی های پرسپولیس تشریف مبارکتون رو نیارید به تاپیک ما ؟؟؟ یا اگه میاید احساسات خودتون رو کنترل کنید . بابا اعصاب ها به اندازه کافی خرده . یکمی درک بشه این مساله !!!!!!!!!!

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته . در کنار همه اشتباهاتی که تیم و قطبی و تفکراتش امروز داشتن این هم یه اشتباه دیگه بود . به نظر من وقتی معلوم شد این بازیکن از بیخ قلابیه و به تیم ما قالب شده نباید یه دقیقه هم بازی می کرد !!!

این تیم امروز از تو دروازه گرفته تا خط حمله ، به جز نیکبخت و پتروویچ و محمد ، همه افتضاح بودن ، دیگه با این بازی هایی که خیرخواه و منصوری میکنن ، خواهشا برای این 5 دقیقه به این دی کارمو گیر ندین .
حداقل دیکارمو وقتی بازی میکرد ، فقط گل نمیزد ، اسمش تو بازی بود و میدیدم که داره بازی میکنه ، انصافا ، این منصوری چه کار کرد ، حالا میگیم خیرخواه کم تو بازی بود ، ولی واقعا منصوری به پای دیکارمو هم نمیرسه !!! من این پافشاری قطبی واسه بازی دادن به این منصوری و خیرخواه رو نمیفهمم !!

ولی واقعا حقیقی فاجعه است ، عابدزاده چی تو دروازه بانی این دیده که ما نمیبینیم . اینقدر هی میگفت حقیقی حقیقی !!
وقتی یادم می یاد عابدزاده اول فصل گفت اگر واعظی گل بخوره به من ربطی نداره و اصرار میکرد این حقیقی تو دروازه باشه کفرم در می یاد !!!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
اون پستی که مسخره کردن جدا. در مورد اون گفتم که مزه نپرونن.اما ایشون تو پست بعدیشون گفتن:
خفه شدشو هم داریم. فعلا که سپهر حیدری و دی کارمو زارع و... کلا پرسپولیش دارن چند هفته ای خفه کار می کنن.
سینا جان بهتره کور کورانه حمایت نکنی. شما خوشت می آد یکی بیاد تو تاپیک استقلال دری وری بگه؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ای بابا مگه من چی گفتم ؟؟؟؟؟؟ :blink: فقط باتون همدردی کردم .... :lol:

مگه نگفتن بنی ادم اعضای یکدیگرند .... که در افرینش ز یک گوهرند ؟

تازه اخطارش رو هم گرفتم .... با جون و دل هم قبولش کردم .... تازه از طرف چند تا از دوستان پرسپولیسی هم مورد لطف قرار گرفتم و فحش خوردم ....

اگه هم گفتم خفه شدش رو هم داریم به خاطر این بود که یکی از دوستان لطف کردن و گفتند "عزیز خفه "

دیگه هم نمیام اینجا پست بدم .... وگرنه بن میشم ... بای

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
هواداران پرسپولیس خواهان بازگشت کاشانی شدند
هواداران پرسپولیس که به شدت از توقف تیم‌شان در بازی مقابل صباباتری ناراحت بودند با سردادن شعارهایی خواهان کناره‌گیری داریوش مصطفوی از سمت مدیرعاملی این باشگاه و بازگشت حبیب کاشانی به جمع سرخپوشان شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، پرسپولیس برای چهارمین بار در فصل جاری طعم تساوی را چشید و با توقف در دیدار مقابل صباباتری فرصت رسیدن به تیم‌های مدعی قهرمانی را از دست داد.

برای تماشای این بازی بیش از 40 هزار تماشاگر به ورزشگاه آزادی آمده بودند اما در پایان مسابقه این جمع به کمتر از 10 هزار نفر تقلیل یافته بود. حاضرین در ورزشگاه با شعارهای مختلف از بازیکنان تیم و کادر مدیریتی باشگاه به ویژه داریوش مصطفوی انتقاد می کردند. هواداران پرسپولیس با تشویق حبیب کاشانی از مدیرعامل پیشین باشگاه می خواستند بار دیگر به باشگاه بازگردد و جای داریوش مصطفوی را بگیرد.

نکته جالب توجه اینکه هواداران پرسپولیس تنها علیرضا واحدی نیکبخت و علی کریمی را تشویق کرده و با شعارهای مختلف بازیکنان را به سمت رختکن بدرقه کردند.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
کاشانی بیاد مصفوی بره هیچ فرقی نمی کنه ...

تیم باید خوب بازی کنه

پرسپولیس یه تاکتیک داره اون هم سانتر کردن .

نه تاکتیک دارن نه تکنیک ........

فطبی هم امثال خودشو ضایع کرد که امسال دوباره برگشت به پرسپولیس

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
مـــــــزد تــــــــرس!
پرسپوليس دوبار برتري را با تساوي عوض كرد

پرسپوليس در هفته‌ي چهاردهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال ايران برابر صباي قم با تساوي دو بر دو متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شاگردان افشين قطبي در هفته‌ي چهاردهم ليگ برتر دو بار پيروزي را با تساوي عوض كردند و سرانجام با كسب يك امتياز ورزشگاه آزادي را ترك كردند.

سرخ پوشان پايتخت كه دوبار با گل زني عليرضا نيكبخت واحدي در دقايق 18 و 66 از حريف پيش افتاده بودند نتوانستند پيروزي خود را حفظ كنند.

فريدون فضلي با گل‌هاي دقايق 57 و 74 خود دوبار تيمش را از شكست نجات داد و بازي را به تساوي كشاند.

در تركيب پرسپوليس تهران، عليرضا حقيقي، كريم باقري، مازيار زارع، پژمان نوري، سپهر حيدري، نبي الله باقري ها، ايوان پترويچ، عليرضا محمد، مجتبي شيري، علي كريمي و عليرضا نيكبخت واحدي حضور داشتند.

براي تيم صباي قم نيز ارشاد يوسفي، محسن بيات، مرتضي اسدي، شيث رضايي، فشنگ چي، عادل كلاه كج، محمد همرنگ (محسن بياتي‌نيا)، محمد نوري، مهدي خيري (محسن يوسفي)، غلامرضا رضايي (فرزانه) و فريدون فضلي بازي كردند.

نيمه‌ي نخست

پرسپوليس تهران اگرچه در نيمه‌ي نخست با پيروزي زمين بازي را ترك كرد اما نشان داد چندان تيم پراشتهايي نيست!

شاگردان افشين قطبي پس از سپري شدن دقيقه‌هاي ابتدايي بازي صاحب توپ و ميدان شدند و كنترل بازي را در دست گرفتند، بازي خوب قرمزپوشان تنها دقايقي پس از گل دقيقه‌ي هجدهم عليرضا نيكبخت واحدي ادامه يافت، هرچه از زمان بازي در نيمه‌ي نخست مي‌گذشت اين صبا بود كه بر توپ و ميدان مسلط مي‌شد.

پرسپوليس به غير از گلي كه نيكبخت به ثمر رساند مي توانست از سوي مازيار زارع،‌ علي كريمي و همچنين كريم باقري آمار گل‌هاي خود را افزايش دهد اما اين گونه نشد.

صبا باتري هم در پايان نيمه‌ي نخست چند بار روي دروازه‌ي حقيقي خطرناك ظاهر شد و يك بار هم تا آستانه‌ي گل زني پيش رفت، سانتر عادل كلاه كج به صورت تصادفي مي‌توانست بازي را به تساوي بكشاند اما توپ بازيكن صبا در حالي كه حقيقي خروج اشتباهي هم داشت روي تور بالاي دروازه نشست.

نيمه‌ي دوم

بازي خوب صبا باتري در پايان نيمه‌ي نخست در شروع نيمه‌ي دوم نيز ادامه يافت. شاگردان فيروز كريمي كه در شروع نيمه‌ي دوم توپ و ميدان را در اختيار داشتند براي به تساوي كشيدن بازي تنها 12 دقيقه زمان نياز داشتند، فريدون فضلي در دقيقه‌ي 57 روي كرنر عادل كلاه كج و اشتباه همزمان دفاع و دروازه‌بان پرسپوليس توانست هشتمين گل فصل خود را به ثمر برساند.

در ادامه‌ي بازي پرسپوليس كه همه‌ چيز را از دست رفته مي‌ديد بار ديگر به حمله روي آورد و ميانه‌ي ميدان را تا حدودي از آن خود كرد.

شش دقيقه پس از گل صبا اين عليرضا نيكبخت واحدي بود كه توانست براي دومين بار در اين ديدار گل زني كند.

مهاجم پرسپوليس روي يك ضربه‌ي آزاد كه از پشت محوطه‌ي جريمه‌ي صبا زده شد با كمك بازيكنان خط دفاعي صبا توانست نهمين گل فصل خود را به ثمر برساند، اين بيست و ششمين گل اين فصل سرخ پوشان بود.

علي كريمي با حركت پا به توپ خود توانسته بود اين خطا را از بازيكنان حريف بگيرد. برتري دوباره‌ي قرمزپوشان هم چندان دوامي نداشت، فضلي در دقيقه‌ي 74 بازي با اشتباه‌ ديگر خط دفاعي پرسپوليس تعداد گل هاي خود را در اين بازي به عدد 2 و در فصل به عدد 9 رساند تا رقابت پرسپوليس و صبا به مبارزه‌ي نيكبخت و فضلي تبديل شود.

در ادامه‌ي بازي محسن بياتي نيا كه در پايان بازي به ميدان آمده بود مي‌توانست گل پيروزي تيمش را به ثمر برساند اما ضربه‌ي او به تيرك دروازه‌ي پرسپوليس برخورد كرد و وارد آن نشد.

تعويض هاي قطبي در اين ديدار ثمري نداشت و از دوكارمو و همچنين فرهاد خيرخواه مهاجمان تعويضي پرسپوليس هم كاري ساخته نشد.

دوكارمو يك بار در موقعيت خوبي قرار گرفت اما نتوانست آن را به گل تبديل كند.

در پايان اين بازي پرسپوليس براي چهارمين بار در فصل جاري برابر حريفان خود با تساوي متوقف شد تا با شش برد و چهار باخت 22 امتيازي شود و در مكان چهارم جدول رقابت‌هاي ليگ برتر باقي بماند، صبا هم با اين تساوي 17 امتيازي شد و جاي مقاومت را در مكان نهم جدول از آن خود كرد.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
حاشيه‌هاي ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و صبا
شعار عليه بازيكنان و مصطفوي؛ حمايت از "كاشاني"!

ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس تهران و صباي قم از هفته چهاردهم ليگ برتر با حاشيه‌هايي همراه بود.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اينكه اين مسابقه در يك روز غير تعطيل برگزار مي‌شد حدود شصت هزار تماشاگر به ورزشگاه آزادي آمده بودند.

* پيش از شروع مسابقه "شيث رضايي" بازيكن سابق پرسپوليس و كنوني صبا، به سمت نيمكت هم تيم‌هاي سابقش رفت و با آنها بخصوص افشين قطبي احوال پرسي كرد؛ او سپس به سمت جايگاه‌ تماشاگران پرسپوليس در دو طرف ورزشگاه رفت و با پرتاب گل به سمت آنها،‌ از هواداران تيم سابقش تشكر كرد. پرسپوليسي‌ها نيز او را تشويق كردند.

* فيروز كريمي سرمربي صبا، تمام مدت بازي را ايستاده پيگيري مي‌كرد. او با صداي بلند دستورات فني را به بازيكنانش گوشزد مي‌كرد و همچنين در مواقعي اعتراضاتي را نسبت به عملكرد داوري داشت.

* شيث رضايي پس از گل نخست پرسپوليس نسبت به عملكرد مهدي خيري شديدا معترض بود و او را مقصر به ثمر رسيدن اين گل مي‌دانست. بازيكنان صبا پيش از زدن گل تساوي بارها نسبت به عملكرد هم ديگر معترض بودند.

* فيروز كريمي پس از پايان نيمه‌ي نخست به داخل زمين رفت و با رحيم رحيمي مقدم داور مسابقه صحبت كرد.

* هواداران پرسپوليس شعارهاي طنز آميزي را درباره‌ي سرمربي صبا سر دادند.

* اسكوربورد ورزشگاه در مدت بازي خاموش بود.

* تابلوهاي تبليغاتي ديجيتال براي نخستين بار در كنار زمين نصب شده بود.

* در بين دو نيمه‌ي بازي باشگاه پرسپوليس از چهار سردار نيروي انتظامي از جمله سردار بابايي تجليل كرد.

* پيش از شروع بازي پيراهن بزرگي به رنگ قرمز با شماره‌ي 10 در ميان تماشاگران خودنمايي مي‌كرد.

* حدود 500 نفر از هواداران صباي قم در طبقه‌ي دوم ورزشگاه اين بازي را از نزديك تماشا مي‌كردند.

* مصطفوي و فرخ زادي مديرعامل و عضو هيات مديره‌ي پرسپوليس اين بازي را از جايگاه ويژه تماشا ‌كردند.

* در پايان بازي هواداران پرسپوليس با سردادن شعارهايي نسبت به عملكرد بازيكنان و مديريت باشگاه اعتراض داشتند.

* بيش از هزار تماشاگر پرسپوليسي با وجود پايان بازي در ورزشگاه باقي مانده و شعارهاي اعتراض‌آميزي را عليه بازيكنان و داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه سردادند. آنها در حالي كه خواهان كناره گيري مصطفوي از مديرعاملي باشگاه پرسپوليس بودند، شعارهايي را در حمايت از حبيب كاشاني مديرعامل سابق باشگاه سردادند.

*علي كريمي و نيكبخت واحدي تنها بازيكناني بودند كه در پايان بازي از سوي تماشاگران تشويق شدند و ساير بازيكنان از سوي تماشاگران به كم كاري متهم شدند.

*احمدرضا عابدزاده مربي دروازه‌بانان پرسپوليس لحظاتي در مقابل تماشاگران معترض قرار گرفت تا شايد اعتراض آنها پايان يابد اما به دليل بي توجهي تماشاگران او نيز به رختكن رفت.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
دسته گل رضایی برای هواداران پرسپولیس/ آشتی‌کنان در ورزشگاه آزادی
شیث رضایی پیش از آغاز دیدار پرسپولیس - صباباتری با آغوشی پر از گل سمت تماشاگران پرسپولیس رفت و به آنها ادای احترام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شیث رضایی که تا فصل گذشته در تیم پرسپولیس تهران بازی می کرد، پیش از آغاز فصل جدید مسابقات لیگ برتر به تیم صباباتری قم پیوست.

رضایی که برای نخستین بار بازی مقابل تیم پرسپولیس را تجربه می کرد، چهره شاخص بازی امروز بود و توجه حاضرین در ورزشگاه به او معطوف بود. این بازیکن جوان پیش از آغاز مسابقه با علیرضا واحدی نیکبخت روبوسی کرد، با دسته گل سمت نیمکت پرسپولیس رفت و از قطبی اجازه ورود به میدان گرفت و در نهایت با آغوشی پر از گل به چهار گوشه ورزشگاه رفت، برای هواداران پرسپولیس دسته گل انداخت و به آنها ادای احترام کرد.

چنین برخوردی از رضایی دور از انتظار بود. این بازیکن که تا چند روز پیش همیشه در اظهارنظرهای مختلف خود مواضعی نه چندان دوستانه با قطبی و دیگر پرسپولیسی‌ها به ویژه علیرضا واحدی نیکبخت داشت با حرکات امروز خود پرسپولیسی‌ها را غافلگیر کرد.

دیدار پرسپولیس - صباباتری به جز این حواشی دیگری هم داشت که در زیر به آنها اشاره خواهد شد:

* اسکوربورد ورزشگاه آزادی امروز خاموش بود اما هواداران پرسپولیس به طرق مختلف از نتیجه بازی ملوان بندرانزلی - استقلال با خبر می شدند. گل تساوی استقلال در دقیقه 93 ناراحتی هواداران پرسپولیس را به دنبال داشت. آنها با سردادن شعارهای مختلف ناراحتی خود را از این موضوع نشان می دادند.

* بازیکنان تیم فوتبال صباباتری در هنگام ورود به زمین مسابقه با در دست داشتن پلاکاردی بزرگ یاد و خاطره شهید زین الدین و شش هزار شهید استان قم را گرامی داشتند.

* پیش از آغاز مسابقه فیروز کریمی، سرمربی تیم فوتبال صبای قم سمت نیمکت پرسپولیس آمد و با قطبی و دیگر مربیان این تیم خوش و بش کرد.

* همسر افشین قطبی با حضور در جایگاه خبرنگاران ورزشگاه آزادی بازی پرسپولیس - صباباتری را به تماشا نشست.

* تابلوهای تبلیغاتی ورزشگاه آزادی امروز مجهز به سیستم LED بود. تغییر شکل و وضعیت تابلوهای تبلیغاتی ورزشگاه آزادی محیطی چشم نواز را برای برگزاری بازی پرسپولیس - صباباتری به وجود آورده بود.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا محسن حرفهات رو 100% قبول دارم . متاسفانه دیگه جایی برای دفاع از عملکرد قطبی وجود نداره . من شخصا بعد از دیدن برنامه نود هفته قبل و ماجراهای دی کارمو و اصرارهای بی خود قطبی پی بردم به اینکه کار قطبی تمومه ...!

روزی که من گفتم کارش تمومه شما گفتید : خب تو نوستور آداموسی !!!
امروز این نوشته تون برام جالب بود
حالا من پیش بینی های جالبتری هم کردم که می بینید در آینده
مثل اینکه گفتم اولین فحشها رو از سمت هوادارای خودش می خوره ...
من فقط امیدوارم روزی که رفت هواداری قطبی - که واسه سانتر از جاحین امپراتورشون فلسفه بافی می کردند - روشون بشه بگن طرفدار کی بودند . کسی که دیکارمو رو به شکل ناجوری به تیم انداخت ! والله تیم پروین با حسن خانمحمدی و اسماعیل حلالی هم درست همین مدلی بازی می کرد

حیف شد
یکبار هم که پول بود . بازیکن بود . هوادار بود . زمین بود . آسمون بود . خودمون با دست خودمون تیم رو به فنا دادیم
با این تیم چه ها که نمی شد کرد
اگر و فقط اگر یک مربی حسابی داشتیم

بازگشت کاشانی هم جوک ساله ! تیم غیر بکش زیرش هیچ تفکر دیگه ای نداره اونوقت حبیب کاشانی رو صدا می زنن ؟!!!

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

حیف شد
یکبار هم که پول بود . بازیکن بود . هوادار بود . زمین بود . آسمون بود . خودمون با دست خودمون تیم رو به فنا دادیم

بازگشت کاشانی هم جوک ساله ! تیم غیر بکش زیرش هیچ تفکر دیگه ای نداره اونوقت حبیب کاشانی رو صدا می زنن ؟!!!

ایشالا که پیش بینیت زودتر از هفته پنجم نیم فصل دوم به واقعیت بپیونده !

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اون پستی که مسخره کردن جدا. در مورد اون گفتم که مزه نپرونن.اما ایشون تو پست بعدیشون گفتن:
خفه شدشو هم داریم. فعلا که سپهر حیدری و دی کارمو زارع و... کلا پرسپولیش دارن چند هفته ای خفه کار می کنن.
سینا جان بهتره کور کورانه حمایت نکنی. شما خوشت می آد یکی بیاد تو تاپیک استقلال دری وری بگه؟
لطفا پی امهات رو چک کن. اونجا توضیح دادم چی شده. در هر حال من معذرت می خوام.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
افشین قطبی:
این یکی از ضعیف‌ترین بازی‌های ما بود/ هواداران صبور باشند

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از بازی این تیم مقابل صباباتری قم به عنوان یکی از ضعیف‌ترین بازی‌های سرخپوشان در فصل جاری لیگ برتر یاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی پس از تساوی 2 بر2 تیمش مقابل صباباتری قم با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی افزود: این یکی از ضعیف‌ترین بازی‌های پرسپولیس بود. ما با وجود داشتن تمامی ستاره‌های خود نتوانستیم بازی قابل قبولی را به نمایش بگذاریم و پیروزی را با تساوی عوض کردیم.

وی در خصوص اعتراض هواداران تیم فوتبال پرسپولیس در پایان دیدار این تیم مقابل صباباتری گفت: پرسپولیس باشگاهی بزرگ با هواداران بسیار است. هواداران پرشمار پرسپولیس از این تیم و مدیریت باشگاه انتظارات زیادی دارند و همیشه دوست دارند تیم‌شان پیروز باشد. من به آنها حق می دهم که از عملکرد تیم محبوب‌شان گلایه داشته باشند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه از هواداران این تیم خواست صبور باشند و کماکان از این تیم حمایت کنند. وی با تاکید بر این موضوع افزود: ما در پایان هفته چهاردهم 22 امتیاز کسب کرده‌ایم و جایگاه چهارم جدول را در اختیار داریم. برای ما این جایگاه بد نیست و می توانیم در ادامه بازی‌ها به رده‌‎های بالای جدول صعود کنیم.

قطبی در خصوص شایعه حضور لوکا بوناچیچ در تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: لوکا همین امروز می تواند به پرسپولیس بیاید و جای من را بگیرد. من اگر زمانی احساس کنم که نمی توانم برای پرسپولیس مثمرثمر باشم خودم اولین نفری هستم که تصمیم به جدایی از این تیم می گیرم. تا به امروز چنین احساسی نداشته‌ام و مقابل نتایج و مشکلات تیم پرسپولیس تسلیم نشده‌ام.

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با نتیجه تساوی 2 بر2 مقابل تیم صباباتری قم متوقف شد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نميدونم چي بگم اما واقعا سعيشونو ميكنن انگار تيم طلسم شده!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
قطبی در خصوص شایعه حضور لوکا بوناچیچ در تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: لوکا همین امروز می تواند به پرسپولیس بیاید و جای من را بگیرد. من اگر زمانی احساس کنم که نمی توانم برای پرسپولیس مثمرثمر باشم خودم اولین نفری هستم که تصمیم به جدایی از این تیم می گیرم. تا به امروز چنین احساسی نداشته‌ام و مقابل نتایج و مشکلات تیم پرسپولیس تسلیم نشده‌ام.
.

از خداشه اخراج بشه !
بهرحال می دونه که تیمش از این بهتر نمیشه از طرفی دوست هم نداره بیشتر از این خراب بشه . از طرفی پول خودشو حق دلالی این اونو هم که کامل گرفته ...

بازم خداروشکر توی مصاحبه اش نگفت که : چون من خارج بودم و از 25 سال بزرگتر هم هستم !! پس تیمم خیلی خوب بازی کرد و دمم گرم ... :happy: از همونایی که بعد از بازی فجر در مورد دیکارمو گفت

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
من فقط امیدوارم روزی که رفت هواداری قطبی - که واسه سانتر از جاحین امپراتورشون فلسفه بافی می کردند - روشون بشه بگن طرفدار کی بودند . کسی که دیکارمو رو به شکل ناجوری به تیم انداخت ! والله تیم پروین با حسن خانمحمدی و اسماعیل حلالی هم درست همین مدلی بازی می کرد

حیف شد

سی پی یو جان اون زمان که در این مورد بحث می کردیم بعد از باخت به فولاد بود و من امید داشتم بعد از این باخت ها تیم و قطبی به خودش بیاد و شرایط تغییر کنه اما الان از اون موقع 3 بازی گذشته و شرایط بدتر شده! ضمنا چیزی که واقعا روی برداشت من از عملکرد قطبی تاثیر منفی زیادی گذاشت ماجرای نود هفته پیش بود و حمایتها و ماست مالی های مصطفوی در اون مورد ! من شخصا به عنوان یه هوادار پرسپولیسی ( به زعم شما امپراطوری ) شرمنده شدم از اینکه توی تیممون یه چنین کلاهبرداری بزرگی شده و صدای هیچکی هم در نمیاد .

ضمنا من همچنان معتقدم اگر در هفته 5 دور برگشت قطبی برکنار شه شما نوستور آداموسی ;)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
از خداشه اخراج بشه !
بهرحال می دونه که تیمش از این بهتر نمیشه از طرفی دوست هم نداره بیشتر از این خراب بشه . از طرفی پول خودشو حق دلالی این اونو هم که کامل گرفته ...

بازم خداروشکر توی مصاحبه اش نگفت که : چون من خارج بودم و از 25 سال بزرگتر هم هستم !! پس تیمم خیلی خوب بازی کرد و دمم گرم ... :happy: از همونایی که بعد از بازی فجر در مورد دیکارمو گفت

فکر کنم قطبی هم فقط دنبال اخراج شدن هستش
چون اگر قرار بود با صبر کردن درست بشه بعد از این همه بازی تیم دارای تاکنیک میشد

پ ن : کلاً گند زد به آخر هفتمون
بهتر بازیها همون دوشنبه سه شنبه باشه تا روزهای تعطیل بدی نداشته باشیم

Last edited:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آقا شرمنده ها ...

ولی من از زمانی که رفتم تو اکیپ کسایی که زندگیشون از راه شرط بندی رو فوتبال داره میگزرده ...

روز به روز بیشتر به این نتیجه میرسم ، که اون چیزی که ما میبینیم ، اون چیزیه که جای دیگه تا جای ممکن سعی شده درس

دخل و تصرف بشه .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من شخصا به عنوان یه هوادار پرسپولیسی ( به زعم شما امپراطوری ) شرمنده شدم از اینکه توی تیممون یه چنین کلاهبرداری بزرگی شده و صدای هیچکی هم در نمیاد .

ضمنا من همچنان معتقدم اگر در هفته 5 دور برگشت قطبی برکنار شه شما نوستور آداموسی ;)

منم اونروزا دقیقا همینو گفتم که از کنار کلاهبرداری در این حد نباید بسادگی گذشت ...
بگذریم

حرف من اینه که فرض کنیم گل دوم صبایی ها به ثمر نمی رسید و ما 2-1 می بردیم . اونوقت اگر من می اومدم می گفتم تیم قطبی حتی وقتی می بره هم خوب بازی نمی کنه شما ها معترض نمی شدید ؟ آیا هواداری قطبی حاضر بودند بیایند و اعتراف کنند که تیممون تاکتیک نداشت و سر درگم بازی کرد ؟
باور کنید تیمش وقتی می بره هم تاکتیک نداره چه برسه به وقتی که می بازه یا مساوی کنه

حالا وعده ما یوم الله هفته پنجم دور برگشت :D

بالا