• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سی پی یو جان اون زمان که در این مورد بحث می کردیم بعد از باخت به فولاد بود و من امید داشتم بعد از این باخت ها تیم و قطبی به خودش بیاد و شرایط تغییر کنه اما الان از اون موقع 3 بازی گذشته و شرایط بدتر شده! ضمنا چیزی که واقعا روی برداشت من از عملکرد قطبی تاثیر منفی زیادی گذاشت ماجرای نود هفته پیش بود و حمایتها و ماست مالی های مصطفوی در اون مورد ! من شخصا به عنوان یه هوادار پرسپولیسی ( به زعم شما امپراطوری ) شرمنده شدم از اینکه توی تیممون یه چنین کلاهبرداری بزرگی شده و صدای هیچکی هم در نمیاد .

;)

برنامه 90 رسالتش رو خوب انجام داده !!!
200.000 دلار واقعا اینقدر کلاهبرداری بزرگی محسوب میشه ؟؟ فکر نمیکنید اگر قرار به دلالی و کلاهبرداری بود منطقی تر نبود مارکو و قطبی و هرکسی که از نظر شما مجرمه یکم به فکر کلاهبرداری بزرگتری میبودن ؟؟ بهشون نمیخوره طبعشون اینقدر پست باشه که واسه یه همچین مبلغی که البته کل مبلغه و قطعا پول دلالی و این کلاهی که میگید سر تیم گذاشتن خیل یاز این حرفا کمتره !!

به فرض هم حرف شما درست و کلاهبرداری اتفاق افتاده بود ، شما واقعا انتظار داشتید مصطفوی توی اون برنامه شروع کنه حرفای فردوسی پور رو تایید کردن !!! فکر عواقبش رو نکردید ؟؟!!!
ما همینجوری همیشه پشه از دم در باشگاه رد میشه یا مثلا زنگ موبایل مصطفوی عوض بشه خودش میشه یه بحران بدتر از بحران اقتصادی امریکا !!!
بعد شما انتظار افشاگری از طرف مصطفوی در برنامه 90 رو داشتید و بهش گلایه میکنید که چرا هیچی نگفت ؟!!!!
اونوقت دیگه کی میتونست جمع کنه قضیه رو ؟!!

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اولا که فکر میکنم درست ترین کاری که قطبی (امپراطور سابق) انجام داد همین تعویض پتروویچ بود . به دو دلیل :
پتروویچ کلا مصدومه و به زحمت بازی میکنه .. توی این بازی هم مصدوم شده بود .
دوما فوق العاده عصبی بازی میکرد و امکان اخراج شدنش بود . (مثل اون اخطار مسخره ای که گرفت)
سوما فکر میکنم برای بازی بعد 3 اخطاره شد .
پس دست افشی خان درد نکنه که به غیر از جک گفتن :
هواداران صبور باشن
لااقل یه تعویض درست هم انجام داد .
جای دوست دلالمون هم خالی بود ... اقای مارکو
..
راستش به اصرار جمعی از دوستان راهی استادیوم شدیم . جای همتون سبز
اما قطبی بهترین مربی هست که تا به حال برای پرسپولیس اومده .
باور نمیکنید ... ما بازی رو از طبقه دوم دیدیم ... اگر شما هم از اونجا بازی رو میدیدید حالتون به هم میخورد .
تیمی بدون تاکتیک ( البته اگه بشه اسم بکش زیرش رو تاکتیک گذاشت قضیه فرق میکنه )
بدون انگیزه ( حساب علی کریمی رو از همه این کج و کوله ها جدا کنید )
بدون صاحاب ( مربی میره ، بازیکن قهرمیکنه ، این میاد ، اون یکی میره و خلاصه مجموعه ای اتفاقات قشنگ در این تیم )
بی برنامه .. حتی زمانیکه از حریف جلو میافته
و ......
اما هنوز افشین خان امپراطور تشریف دارن . خدائیش علی پروین هم با اونهمه سابقه و قهرمانی دور افتخار نمیزد . اما این بابا پول میده به لیدرها که اول بازی تشویقش کنن اونم بیاد تو استادیوم دور افتخار بزنه :D که آخر بازی فحشش ندن که البته این بار کمی هو شد .
در کل دوستان وقتی سیاست 100 درصد با ورزش قاطی میشه همینه .
درد امسال پرسپولیس چیزی نیست جز پول ......... پول زیاد همه رو خراب کرده

.....

این رو اضافه کنم که ببینید چقدر این ادم عوضیه (شرمنده دیگه .. کلی صبوری کردم تا این جمله رو گفتم وگرنه مثل تو استادیوم چند تا کلفت بارش میکردم)
از همين‌جا به كليه علاقمندان بايد بگويم كه مسئوليت اين باخت به غير از مديرعامل، بر گردن من و بازيكنان هم هست
یکی نیست بگه مرتیکه .. تو تموم دنیا باخت ماله مربیه .. اینجا قلعه نوعی رو جر دادن وقتی رفت با تیم باخت و برگشت مگه کسی به مدیر تیم گیر داد .
بیشعور بهترن زمین تمرین ، بهترین بازیکنها ، مربی سوگلی ، بازیکن سوگلی ، مرخصی ، زهر مار گوفت درد و ......... برات محیا کرده بعد میگی به غیر از مدیر عامل به عهده من و بازیکنان هم هست . چقدر یه نفر میتونه پست باشه .
4 تا پاس نتونستن بدن به هم ، یه حمله جدی نداشتن ... آخه مرتیکه نفهم .. تیمی که 100 درصد به برد احتیاج داره و تو خونه بازی میکنه باید با 1 مهاجم بازی کنه .. اونوقت بازیکنها و مدیر هم مقصرن .. خدائی گور پدر پول باید همین امشب با لگد بندازنش بیرون

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حرف من اینه که فرض کنیم گل دوم صبایی ها به ثمر نمی رسید و ما 2-1 می بردیم . اونوقت اگر من می اومدم می گفتم تیم قطبی حتی وقتی می بره هم خوب بازی نمی کنه شما ها معترض نمی شدید ؟ آیا هواداری قطبی حاضر بودند بیایند و اعتراف کنند که تیممون تاکتیک نداشت و سر درگم بازی کرد ؟
باور کنید تیمش وقتی می بره هم تاکتیک نداره چه برسه به وقتی که می بازه یا مساوی کنه

حالا وعده ما یوم الله هفته پنجم دور برگشت :D

آخه ببین باز شما همین تیکه رو استفاده میکنی هی !

اگه ماها از قطبی طرفداری کردیم دلیلش فقط این بود که سرمربی پرسپولیس هست، همین ! حرف های شما جوری بود که انگار اگه قطبی مربی پیام مشهد هم بشه ما میریم پیام رو تشویق میکنیم !

تیم امروز فوق العاده بد بود. در این شکی نیست. اگر هم میبرد میگفتیم خوب بازی نکرد ولی حداقل برد !

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
آقا شرمنده ها ...

ولی من از زمانی که رفتم تو اکیپ کسایی که زندگیشون از راه شرط بندی رو فوتبال داره میگزرده ...

روز به روز بیشتر به این نتیجه میرسم ، که اون چیزی که ما میبینیم ، اون چیزیه که جای دیگه تا جای ممکن سعی شده درس

دخل و تصرف بشه .

شاید این که شما میگی توی داوری خودش رو نشون بده ولی اینجوری بازی کردن اصولا فکر نکنم با شرط بندیها ارتباطی داشته باشه.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
200.000 دلار واقعا اینقدر کلاهبرداری بزرگی محسوب میشه ؟؟ فکر نمیکنید اگر قرار به دلالی و کلاهبرداری بود منطقی تر نبود مارکو و قطبی و هرکسی که از نظر شما مجرمه یکم به فکر کلاهبرداری بزرگتری میبودن ؟؟ بهشون نمیخوره طبعشون اینقدر پست باشه که واسه یه همچین مبلغی که البته کل مبلغه و قطعا پول دلالی و این کلاهی که میگید سر تیم گذاشتن خیل یاز این حرفا کمتره !!
!!

200000 دلار کدومه!
این نیم میلیون دلار هزینه انتقالش شده! که 300000 تاش بابت باشگاهش بوده مثلا !! که با توجه به این که مارکو کلا همه چیز رو در مورد دی کارمو دروغ گفته(به غیر از اسمش) این هم میتونه دروغ باشه!
تو فوتبال ایران نیم میلیون دلار کم پولی نیست.

حالا ما هم هی لجمون می گیره گیر میدیم به این بدبخت!ولی مشکل تیم این بنده خدا نیست.یعنی اگرم باشه به نسبت مشکل بزرگ تیم یعنی بی برنامه بودن تیم چیزی نیست!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
از بازگشت به ايران پشيمان نيستم
افشين قطبي:
بعضي از پرسپوليسي‌ها از شكست ما خوشحال مي‌شوند
براي بهتر شدن مي‌جنگم و هيچ گاه تسليم نمي‌شوم

افشين قطبي گفت: مي دانم از تيم بزرگي چون پرسپوليس انتظارهاي بزرگي وجود دارد اما تقصيرها را نبايد به گردن يك فرد خاص بياندازيم چرا كه در بدست آمدن يك نتيجه‌ي ضعيف كل تيم مقصر است.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تساوي در مقابل تيم صباي قم در جمع خبرنگاران گفت: پرسپوليس باشگاه بزرگي است و عوامل بزرگ دارد و قطعا انتظارات از اين تيم بسيار زياد است كه اين را به خوبي مي‌دانم. ما امروز يكي از ضعيف‌ترين مسابقات‌مان را انجام داديم و واقعا نمي دانم چرا فوتبالي كه دوست داريم و به طور مداوم روي آن تمرين مي كنيم نمي توانيم به خوبي در زمين پياده كنيم، معتقدم پرسپوليس ستاره زياد دارد و بازيكن كارگر كم.

وي افزود: من به تيم صبا نيز تبريك مي‌گويم چرا كه آنها بسيار بهتر از ما بودند، تيم ما نيز در نيمه‌ي دوم مي توانست با تمركز بيشتر عملكرد بهتري داشته باشد اما بعضي اوقات فشار تيم حريف باعث عدم تمركز بازيكنان شده و آنها احساساتي مي‌شوند و فوتبال در حد و اندازه‌ي خودشان را ارائه نمي كنند. شايد در اين بازي ما كمي هم شانس آورديم كه پس از تساوي دو بر دو، گل سوم را از تيم صبا نخورديم.

قطبي درباره‌ي اعتراض‌هاي هواداران پرسپوليس نسبت به عملكرد تيمشان در دقايق پاياني بازي و همچنين در زمان‌هاي پس از بازي، تصريح كرد: يادم مي‌آيد سال گذشته تيم پرسپوليس تا دقايق پاياني بعضي بازي‌هايش را با تساوي دنبال مي‌كرد و بعدا در وقت‌هاي تلف شده‌ي بازي گل برتري را به ثمر مي‌رساند؛ آن زمان هواداران پرسپوليس تا آخرين لحظه تيم شان را تشويق كرده و از بازيكنان حمايت مي‌كردند اما متاسفانه امروز اين رفتار را نديدم و ما شاهد بوديم در دقايق پاياني بازي فشار رواني بيشتري روي بازيكنان ما بود، البته به آنها حق مي‌دهم كه از نتيجه‌ي تيمشان راضي نباشند، معتقدم در فوتبال ايران قضاوت ها بر اساس نتايج است و اگر اين مسابقه را دو بر يك مي‌برديم به ‌ما كمتر اعتراض مي‌شد.

قطبي همچنين گفت: مي دانم در باشگاه پرسپوليس هر سال يك مدير عوض مي‌شود و اگر تيم نتيجه نگيرد اولين كساني را كه مقصر مي‌دانند مديرعامل و سرمربي تيم هستند. اما بايد بگويم كه چرا ما در زمان عدم نتيجه گيري تقصير را به گردن يك فرد مي‌اندازيم و نمي گوييم كل تيم مقصر است؟! مطمئن هستم اگر تا 10 فصل در تيم پرسپوليس باشم و تمام اين 10 فصل را قهرمان شويم و در طول اين مدت قهرمان آسيا هم شويم،‌ اگر در حين فصل يازدهم دو، سه بازي را نتيجه نگيريم همين وضعيت خواهد بود.

قطبي گفت: هيچ كس در شرايط فعلي نمي گويد كه هميشه تيم هايي كه يك فصل قهرمان مي‌شوند درفصل بعد دچار افت مي‌شوند اما ما در اين فصل وضعيت چندان بدي نداريم و با 22 امتياز از 14 مسابقه چهارم هستيم، كسي نمي‌گويد كه اين تيم نسبت به فصل پيش به لحاظ بازيكن چقدر تغيير كرده است و نفرات جديدي به ما اضافه شدند، اكنون فشارها روي پرسپوليس زياد است و من به عنوان سرمربي تيم بيشترين فشار را تحمل مي‌كنم.

قطبي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اين كه چرا نسبت به آوردن "دوكارمو" اشتباه خود را اعتراف نمي كنيد و اين با صداقتي كه در فصل پيش داشتيد و باعث محبوبيت‌تان شد، متناقض است، پاسخ داد: من براي محبوب شدن به ايران نيامدم، محبوبيت برايم مهم نيست، من آمدم كه مثل فصل قبل به فوتبال ايران خدمت كنم، پارسال موفق بودم و امسال هم تا اين لحظه به غير از نتايج به دست آمده معتقدم بهترين فوتبال را نسبت به فصل پيش بازي كرده‌ايم. هنوز هم فكر مي‌كنم كار خوبي كردم كه به ايران آمدم و هدف بزرگي براي آمدنم دارم، ما مي خواهيم كار بزرگي در پرسپوليس انجام دهيم و فوتبال مدرني در اين تيم بسازيم. مطمئن باشيد تا زماني كه در اين منصب باشم تمام تلاشم را مي‌كنم و براي بهتر شدن مي‌جنگم و هرگز نمي ترسم.

قطبي گفت: متاسفانه امسال بعضي از اظهارنظرهايي كه مي‌شنوم، خيلي بي منطق هستند، بسياري از نظرها متفاوت شده است، مي دانم برخي از كساني كه مي گويند پرسپوليس را دوست داريم و از هواداران اصلي اين تيم هستيم، امروز با كسب اين نتيجه راضي هستند و شايد شكست پرسپوليس را مي خواهند. آنها دوست دارند كه با وجود آمدن چنين شرايطي با چاقو و تير خيلي از افراد را از پرسپوليس جدا كنند.

قطبي همچنين در پاسخ به سوالات انتقادات آميزي درباره‌ي "دوكارمو" افزود: تفكر من با خيلي از ايراني ها فرق دارد، مطمئن باشيد اين بازيكن اگر پس از دو، سه ماه جواب ندهد به كيفيت پايين اين بازيكن اعتراف خواهم كرد. او در عين جواني شايد موقعيت هاي زيادي را از دست بدهد اما موقعيت هاي زيادي هم براي خودش درست كرده است و معتقدم پيشرفت مي كند و بهتر مي‌شود. شايد خيلي ها دوست دارند ما با 150 هزار دلار بازيكن خارجي بياوريم كه در هر بازي دو گل براي ما بزند اما چنين مسئله‌يي به وقوع نمي‌پيوندد و در باره‌ي دوكارمو هم بايد بگويم صبر داشته باشيد.

قطبي گفت: من دربازي امروز بهترين بازيكنان پرسپوليس را به زمين فرستادم و همه وظيفه‌ي خود را خوبي مي‌دانستند اما نبايد با كسب هر نتيجه‌يي سراغ فرد خاصي برويم و تقصير را گردن يك نفر بياندازيم. رئال مادريد هم ديشب با تمام ستارگانش باخت و زنيت سنت پترزبورگ هم با تمام پول و امكاناتي كه دارد اكنون در ليگ روسيه ششم است. من وظيفه ‌ي خودم را به خوبي در پرسپوليس مي دانم و براي بهتر پيدا كردن آن تلاش مي‌كنم و مثل تمام دوران گذشته‌ام هيچ گاه تسليم نمي‌شوم.
* برای من جالبه که چرا هوادارای پرسپولیس فقط بر علیه بازیکنا و مدیرعامل شعار دادن و هیچی در مورد عملکرد بد قطبی نگفتن.
و بعد از خوندن این مطلب برام جالب تر شد که قطبی گفته چرا تقصیر رو گردن من میندازید. نمیفهمم چجوری هوادارا با شعار علیه مدیرعامل و بازیکنا تقصیر رو گردن قطبی انداختن. حتما خودش احساس کرده کارش مشکل داره و کفگیرش به ته دیگ خورده که اومده و از همین حالا داره تقصیرات رو از سر خودش باز می کنه و خودش رو بی گناه جلوه میده.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
معلوم بود که بازیکنا از ته دل بازی نمیکردن.
دفاع پرسپولیس فوق گشاده.
ولی این دی کارمو باز اومد نتونس دو به دو رو پاس بده گلش کنن و پاهاش گره خورد تو هم.
متاسفم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
200000 دلار کدومه!
این نیم میلیون دلار هزینه انتقالش شده! که 300000 تاش بابت باشگاهش بوده مثلا !! که با توجه به این که مارکو کلا همه چیز رو در مورد دی کارمو دروغ گفته(به غیر از اسمش) این هم میتونه دروغ باشه!
تو فوتبال ایران نیم میلیون دلار کم پولی نیست.

حالا ما هم هی لجمون می گیره گیر میدیم به این بدبخت!ولی مشکل تیم این بنده خدا نیست.یعنی اگرم باشه به نسبت مشکل بزرگ تیم یعنی بی برنامه بودن تیم چیزی نیست!

تازه رسیدی به حرفی که من قبلا می زدم و شما قبول نمی کردی.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
تازه رسیدی به حرفی که من قبلا می زدم و شما قبول نمی کردی.

من حرفی مخالف عقیده شما نزدم شما می گفتی تیم برنامه نداره منم گفتم دی کارمو اوضاعش بی ریخته!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خدایی صبایی ها هم خوب بازی کردن. یه نگاهی به بازی های اخیرشون هم بندازید متوجه میشید که این چند هفته اخیر یکی از بهترین تیم های لیگ بودن.

اونخ استقلالی ها توی تاپیکشون میان ملوان ته جدولی رو با صبا مقایسه میکنن :lol:

هفته بعد هم که با تیم صدرنشین بازی دارین :( اونم خارج از خونه :(

بدترین زمان ممکن برای این بازی بود!!

خوب اینجوری میشه پیش بینی کرد که هفته بعد هم احتمالا نتیجه خوبی در انتظارمون نباشه مگر اینکه بچه ها غیرت به خرج بدن!!

راستی امروز من اوایل بازی به خودم گفتم بازیکنای پرسپولیس چرا لمس هستن. اصلا یه جوری بازی میکردن. انگار حس بازی توی وجودشون نبود :-؟

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من نمیدونم چرا شما فکر می کنید پرسپولیس باید به هر تیمی 3-4 تا گل بزنه هیچ گل هم نخوره

مگه داریم تو لیگ محلات بازی می کنیم ؟؟؟

همین صبا باتری رو شما نگاه کنید اگر بگیم بیشتر از پرسپولیس برای تیمش پول خرج نکرده کمتر هم نیست
پس چرا انتظار دارید که با 3-4 گل ببریم

من نمی دونم بعضی ها چرا انتظار دارن که پرسپولیس تو هفته چهاردهم با 10 امتیاز اختلاف صدر جدول باشه

انگار لیگ محلاته و تیم های دیگه نشستن ما رو تماشا می کنن فقط

شما اگر نگاه کنین سپاهان، فولاد خوزستان ، استقلال ، صبا باتری و... در حد پرسپولیس یا شایدم بیشتر پول خرج کردن

متاسفم برای کسانی که به قطبی و مارکو لقب دلال می دن

قطبی اگر دلال بود می تونست پارسال تو نیم فصل به قول بعضی دوستان باریکن بیاره و دلالی کنه

و در مورد دی کارمو قبلا بحث میشد که چرا به جای دی کارمو خیرخواه بازی نمی کنه خوب امروز خیر خواه رو هم تو زمین دیدیم

به خدا قسم اگر یکی از اون توپ هایی رو که خیرخواه لو داد رو دی کارمو لو می داد الآن معلوم نبود چه قیلو قالی به راه می افتاد

در ضمن دوندگی خیرخواه رو هم دیدیم !!! تو بازی گم شده بود

من نمی گم دی کارمو خیلی بازیکن خوبیه ولی قبول کنید که در بین بازیکن های دیگه فعلی تیم بهترین گزینه ست حداقل دوندگی خیلی خوبی داره شما اگر بازی نیکبخت رو که بهترین بازیکن ماست رو هم مثل دی کارمو زیر زره بین قرار بدید می بینید که نیکبخت هم کم توپ خراب نمی کنه

در ضمن الآن هفته چهاردهم و ما با 22 امتیاز چهارم جدول هستیم هنوز خیلی راه مونده صبر کنید

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
داریوش مصطفوی:
من و قطبی از پرسپولیس نمی‌رویم

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با دفاع از عملکرد افشین قطبی تاکید کرد به همراه این مربی به فعالیت خود در جمع سرخپوشان ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش مصطفوی در واکنش به شعارهای هواداران تیم فوتبال پرسپولیس که در پایان بازی این تیم مقابل صباباتری خواهان جدایی وی از جمع سرخپوشان شده بودند، گفت: هم من در پرسپولیس می مانم و هم افشین قطبی. هر دو ما با قدرت به کار خود در این تیم ادامه خواهیم داد.

وی با اشاره به شعارهای حمایتی هواداران پرسپولیس از حبیب کاشانی گفت: کاشانی استاد من است و برای او احترام ویژه‌ای قائلم اما باید بگویم برخی از هواداران پرسپولیس برای دادن شعارهای خود از بعضی دوستان خط می گیرند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: در فوتبال ما پشت پرده‌های هست که در حال حاضر نمی توانم از آنها چیزی بگویم!!!!!!!!

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با نتیجه تساوی 2 بر2 مقابل تیم صباباتری قم متوقف شد

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
نه اینجا لیگ محلات نیست ولی پرسپولیس هم تیم کوچیکی نیست که باختش از فولاد خوزستان و فجر و...بازی بدش رو بشه با این حرفا توجیه کرد!
در ضمن نیکبخت 9 تا گل زده تا الان! :blink:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
من نمیدونم چرا شما فکر می کنید پرسپولیس باید به هر تیمی 3-4 تا گل بزنه هیچ گل هم نخوره

مگه داریم تو لیگ محلات بازی می کنیم ؟؟؟

همین صبا باتری رو شما نگاه کنید اگر بگیم بیشتر از پرسپولیس برای تیمش پول خرج نکرده کمتر هم نیست
پس چرا انتظار دارید که با 3-4 گل ببریم

من نمی دونم بعضی ها چرا انتظار دارن که پرسپولیس تو هفته چهاردهم با 10 امتیاز اختلاف صدر جدول باشه

انگار لیگ محلاته و تیم های دیگه نشستن ما رو تماشا می کنن فقط

شما اگر نگاه کنین سپاهان، فولاد خوزستان ، استقلال ، صبا باتری و... در حد پرسپولیس یا شایدم بیشتر پول خرج کردن

متاسفم برای کسانی که به قطبی و مارکو لقب دلال می دن

قطبی اگر دلال بود می تونست پارسال تو نیم فصل به قول بعضی دوستان باریکن بیاره و دلالی کنه

و در مورد دی کارمو قبلا بحث میشد که چرا به جای دی کارمو خیرخواه بازی نمی کنه خوب امروز خیر خواه رو هم تو زمین دیدیم

به خدا قسم اگر یکی از اون توپ هایی رو که خیرخواه لو داد رو دی کارمو لو می داد الآن معلوم نبود چه قیلو قالی به راه می افتاد

در ضمن دوندگی خیرخواه رو هم دیدیم !!! تو بازی گم شده بود

من نمی گم دی کارمو خیلی بازیکن خوبیه ولی قبول کنید که در بین بازیکن های دیگه فعلی تیم بهترین گزینه ست حداقل دوندگی خیلی خوبی داره شما اگر بازی نیکبخت رو که بهترین بازیکن ماست رو هم مثل دی کارمو زیر زره بین قرار بدید می بینید که نیکبخت هم کم توپ خراب نمی کنه

در ضمن الآن هفته چهاردهم و ما با 22 امتیاز چهارم جدول هستیم هنوز خیلی راه مونده صبر کنید

نه اینجا لیگ محلات نیست ولی پرسپولیس هم تیم کوچیکی نیست که باختش از فولاد خوزستان و فجر و...بازی بدش رو بشه با این حرفا توجیه کرد!

دوست عزیز مگه بقیه تیمها با اختلاف 3-4 گل میبرن . ضمنا ما داریم در مورد پرسپولیس صحبت میکنیم نه تیمهای دیگه ضمن اینکه یه نگاهی هم بهتره به تیمهای پائینتر بندازی ببینی اونها با چه اختلافی از ما هستند . در ضمن اگر قرار به مقایسه باشه چرا با فجر سپاسی و پیام مقایسه نمیکنی ؟ به فجر باختیم .. پیام رو به زور بردیم
شما مطمئنم که لیگ محلات رو هم ندیدی ؟ ولی لااقل من بازیهای زیر گروه و لیگ 1 یا همون آزادگان رو از نزدیک دیدم و میبینم . فرقی که تیمهای محلات با پرسپولیس حال حاضر داره 2 تاست .
1- تو پرسپولیس قرارداد 500 میلیونی داریم ولی تو لیگ محلات 50.000 تومنی و تو لیگ یک به ندرت 40-30 میلیون تومنی .
2- تو لیگ محلات بازیکنهاش میتونن 4 تا پاس سالم به هم بدن اما تو پرسپولیس حال حاضر نمیتونن . :D

قطبی ممکنه دلال نباشه :)D ) ولی اون یکی هست .. شک نکن . عجیبه که هنوزم بعضیها باور ندارن چه کلاهی رفته سرشون ... تا وقتی انقدر ساده لوحانه به قضیه نگاه میشه کرد معلومه باید میلیونها تومن رد و بدل بشه این وسط . این بابائی که دوکارمو یا نمیدونم دی کارمو رو اورده الان کجاست ... ؟ چرا نمیاد ازش دفاع کنه ؟ چرا قطبی رو لو انداخته ؟ چرا تا سر و صدا در مورد دیکارمو شد رفت ؟ خونشون داره با دلارهاش حال میکنه دوست عزیز . تو هیچ خراب شده ای بازیکن اینطوری نمیارن الا تو پرسپولیس .

سال قبل هم پولی وسط نبود که کسی بخواد دلالی کنه... دست کاشانی همش جلوی سازمان دراز بود .. بدهی هاشون رو نمیتونستن بدن حالا بازیکن هم میاوردن ... در ضمن کاشانی لااقل 10 درصد ادم درستی بود .
وقتی آقای هدایتی بلند میشه میره دبی خدمت امپراطور .... همین میشه ..
میگن یارو پولش از پارو بالا میره نمیدونه چه طوری خرجش کنه .. ما براش خرج میکنیم . مگه ما اینطوریم :wacko:

بحث بازیکن ها رو هم نکنید ... همین بازیکنها بهترین های تیمهاشون بودن که حالا به این روز افتادن .
تیمی که آقا وسط 90 درصد تمریناتش هست همینه . تیمی که بدن ساز نداره بایدم بازیکنهاش تو تموم صحنه های رودررو کم بیارن . تیمی که کمک مربی نداره بایدم ندونه که داره چی کار میکنه .

داوری هم که خداروشکر ایرادی نداشت . پنالتی منالتی و هند و ...... خبری نبود .

راستی لیگ آسیا هم لیگ محلات نیست .

وقتشه که کمی فکرها رو آزاد کنیم .

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تو هیچ خراب شده ای بازیکن اینطوری نمیارن الا تو پرسپولیس .
وایسا ، وایسا .... اینقدر تند نرو .... نکنه میخوای بگی فابیتسیو استقلال رو یادت رفته ؟ :D
البته صد رحمت به فابیتسیو :lol:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اين ديكارمو رو ول كنين بابا!
انگار همه بازيكنان ليگ ما در سطح پرمير ليگ اند اين يكي در حد محلات!
اين خيلي روش زوم شده وگرنه از اين بدتر ! بله حتي بدتر توي ليگ ما هستند .
24 تا بازيكن ديگه كلي مربي و تشكيلات و ... رو ول كردن در اين بدبخت گذاشتن!

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2

دوست عزیزم اولا که این مبلغ نبوده و نزدیک به 500 هزار دلار بوده . ثانیا بحث کم و زیادش نیست ( که البته پول خیلی زیادی هم هست ) بحث نفس عمل هست که کلاه برداری شده . اونهم تو روز روشن !!!

مگه رافائل نبود که برای ما این همه مشکلات ایجاد کرد . فقط به این دلیل که بدون تست پزشکی باهاش قرارداد بستن و آخرش معلوم شد هپاتیت داره . حالا اینکه اصلا معلوم نیست از زیر کدوم بُته دراومده !
به فرض هم حرف شما درست و کلاهبرداری اتفاق افتاده بود ، شما واقعا انتظار داشتید مصطفوی توی اون برنامه شروع کنه حرفای فردوسی پور رو تایید کردن !!! فکر عواقبش رو نکردید ؟؟!!!
ما همینجوری همیشه پشه از دم در باشگاه رد میشه یا مثلا زنگ موبایل مصطفوی عوض بشه خودش میشه یه بحران بدتر از بحران اقتصادی امریکا !!!
بعد شما انتظار افشاگری از طرف مصطفوی در برنامه 90 رو داشتید و بهش گلایه میکنید که چرا هیچی نگفت ؟!!!!
اونوقت دیگه کی میتونست جمع کنه قضیه رو ؟!!

مشکل ما ایرانی ها و حکومت و فرهنگ و خصلت و همه چیزمون همینه که وقتی گند یه کاری در میاد لاپوشونی می کنیم و می گه مصلحت نیست ! نمونه اش همین مردیکه کردان که مدرکش قلابی دراومد . خدا وکیلی اگر هر کشور دیگه ای بود کل کابینه دولت منحل می شد اما تو کشور ما ...! حالا واسه این موضوع هم انتظار داریم مدیر عامل تیمی که 30 میلیون هوادار داره در برابر چنین افتضاحی بیاد اراجیف سرهم کنه و همه 30 میلیون هوادار رو گله ای گوسفند حساب کنه که مشغول چریدن هستن و نمی دونن حقایق اطرافشون چیه ! وقتی من می دونم این افتضاح یعنی چی ، وقتی تو می دونی ، وقتی تک تک هوادارها می فهمن دیگه لاپوشونی کردن معنی نداره ! اون صحبت های مصطفوی توهین مستقیم به شعور هوادارها هست . چطور انتظار داره بعد از روشن شدن اون حقایق بازهم هوادارها از بازیکنی که معلوم نیست اصل و نسبش چیه و با چه دوز و کلکی اومده اینجا انتظار بازی خوب داشته باشن؟ بدبختی های ما از همین جا شروع میشه که ملتی مطلحت سنج هستیم و به اسم مصلحت هر غلطی می کنیم ...

موضوع دی کارمو از نظر من تموم شده است . چون معتقدم بعد از این افتضاح اسمش نباید جزو لیست 18 نفره هم باشه . تا قبل از روشن شدن حقایق هم با توجه به سابقه قلابیش با خودم می گفتم این یارو کارش درسته الان مشکل روحی داره وگرنه کسی که تو 19 بازی 17 تا گل زده کاردرسته . اما الان که می دونم سابقه اش قلابی بوده معتقدم یک لحظه هم نباید تو تیم بمونه

پ.ن : بحث دی کارمو از بازی امروز جداست . امروز تیم بد بود و دلیلش هم فقط و فقط تفکرات غلط قطبی هست . متاسفانه قطبی برای من خیلی خیلی خراب شد !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اين ديكارمو رو ول كنين بابا!
اين خيلي روش زوم شده وگرنه از اين بدتر ! بله حتي بدتر توي ليگ ما هستند .

شکی نیست که بدتر از این دیکارمو تو لیگ هست ;)... هست ؟

آخه دوست عزیز وجود یه همچین بازیکنی اونم توی محبوبترین تیم کشور خیلی مضحک هست ... متاسفانه در حال حاضر پرسپولیس دچار مرضی شده که فصل قبل استقلال دچارش شده بود .... با اینکه خیلی پول خرج این تیم شده ولی مشخصا شبیه رئال مادرید پر ستاره ای شده که از گرفتن نتیجه مناسب عاجز بود ... ولی من فکر میکنم بازیکنان این تیم از لحاظ انگیزه مشکل دارن و باید بفهمن هوادارانی که توی ورزشگاه میان یا از توی خونه بازی رو نگاه میکنن زیر چه فشار عصبی شدیدی قرار می گیرن و به خاطر هواداری که با تمام وجودش از پیروزی تیم شاد میشه با تمام قدرت بازی کنن نه اینکه مثل صبحونه نخورده ها .... بازم خدا رو شکر که تیم پرسپولیس افرادی مثل نیکبخت و کریمی رو داره وگرنه معلوم نبود وضعیتش به کجا می کشید .... متاسفانه اگه قطبی ذات ایرانی داشت متوجه اوضاع می شد که نمیشه ....

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دوست عزیز مگه بقیه تیمها با اختلاف 3-4 گل میبرن . ضمنا ما داریم در مورد پرسپولیس صحبت میکنیم نه تیمهای دیگه ضمن اینکه یه نگاهی هم بهتره به تیمهای پائینتر بندازی ببینی اونها با چه اختلافی از ما هستند . در ضمن اگر قرار به مقایسه باشه چرا با فجر سپاسی و پیام مقایسه نمیکنی ؟ به فجر باختیم .. پیام رو به زور بردیم
شما مطمئنم که لیگ محلات رو هم ندیدی ؟ ولی لااقل من بازیهای زیر گروه و لیگ 1 یا همون آزادگان رو از نزدیک دیدم و میبینم . فرقی که تیمهای محلات با پرسپولیس حال حاضر داره 2 تاست .
1- تو پرسپولیس قرارداد 500 میلیونی داریم ولی تو لیگ محلات 50.000 تومنی و تو لیگ یک به ندرت 40-30 میلیون تومنی .
2- تو لیگ محلات بازیکنهاش میتونن 4 تا پاس سالم به هم بدن اما تو پرسپولیس حال حاضر نمیتونن . :D

قطبی ممکنه دلال نباشه :)D ) ولی اون یکی هست .. شک نکن . عجیبه که هنوزم بعضیها باور ندارن چه کلاهی رفته سرشون ... تا وقتی انقدر ساده لوحانه به قضیه نگاه میشه کرد معلومه باید میلیونها تومن رد و بدل بشه این وسط . این بابائی که دوکارمو یا نمیدونم دی کارمو رو اورده الان کجاست ... ؟ چرا نمیاد ازش دفاع کنه ؟ چرا قطبی رو لو انداخته ؟ چرا تا سر و صدا در مورد دیکارمو شد رفت ؟ خونشون داره با دلارهاش حال میکنه دوست عزیز . تو هیچ خراب شده ای بازیکن اینطوری نمیارن الا تو پرسپولیس .

سال قبل هم پولی وسط نبود که کسی بخواد دلالی کنه... دست کاشانی همش جلوی سازمان دراز بود .. بدهی هاشون رو نمیتونستن بدن حالا بازیکن هم میاوردن ... در ضمن کاشانی لااقل 10 درصد ادم درستی بود .
وقتی آقای هدایتی بلند میشه میره دبی خدمت امپراطور .... همین میشه ..
میگن یارو پولش از پارو بالا میره نمیدونه چه طوری خرجش کنه .. ما براش خرج میکنیم . مگه ما اینطوریم :wacko:

بحث بازیکن ها رو هم نکنید ... همین بازیکنها بهترین های تیمهاشون بودن که حالا به این روز افتادن .
تیمی که آقا وسط 90 درصد تمریناتش هست همینه . تیمی که بدن ساز نداره بایدم بازیکنهاش تو تموم صحنه های رودررو کم بیارن . تیمی که کمک مربی نداره بایدم ندونه که داره چی کار میکنه .

داوری هم که خداروشکر ایرادی نداشت . پنالتی منالتی و هند و ...... خبری نبود .

راستی لیگ آسیا هم لیگ محلات نیست .

وقتشه که کمی فکرها رو آزاد کنیم .

خلاصه حرفهای مهرداد عزیز

با این همه طرفدار ؛ والا خجالت داره ... (100 بار )

بالا