miss univers
کاربر تازه وارد
سی پی یو جان اون زمان که در این مورد بحث می کردیم بعد از باخت به فولاد بود و من امید داشتم بعد از این باخت ها تیم و قطبی به خودش بیاد و شرایط تغییر کنه اما الان از اون موقع 3 بازی گذشته و شرایط بدتر شده! ضمنا چیزی که واقعا روی برداشت من از عملکرد قطبی تاثیر منفی زیادی گذاشت ماجرای نود هفته پیش بود و حمایتها و ماست مالی های مصطفوی در اون مورد ! من شخصا به عنوان یه هوادار پرسپولیسی ( به زعم شما امپراطوری ) شرمنده شدم از اینکه توی تیممون یه چنین کلاهبرداری بزرگی شده و صدای هیچکی هم در نمیاد .
![]()
برنامه 90 رسالتش رو خوب انجام داده !!!
200.000 دلار واقعا اینقدر کلاهبرداری بزرگی محسوب میشه ؟؟ فکر نمیکنید اگر قرار به دلالی و کلاهبرداری بود منطقی تر نبود مارکو و قطبی و هرکسی که از نظر شما مجرمه یکم به فکر کلاهبرداری بزرگتری میبودن ؟؟ بهشون نمیخوره طبعشون اینقدر پست باشه که واسه یه همچین مبلغی که البته کل مبلغه و قطعا پول دلالی و این کلاهی که میگید سر تیم گذاشتن خیل یاز این حرفا کمتره !!
به فرض هم حرف شما درست و کلاهبرداری اتفاق افتاده بود ، شما واقعا انتظار داشتید مصطفوی توی اون برنامه شروع کنه حرفای فردوسی پور رو تایید کردن !!! فکر عواقبش رو نکردید ؟؟!!!
ما همینجوری همیشه پشه از دم در باشگاه رد میشه یا مثلا زنگ موبایل مصطفوی عوض بشه خودش میشه یه بحران بدتر از بحران اقتصادی امریکا !!!
بعد شما انتظار افشاگری از طرف مصطفوی در برنامه 90 رو داشتید و بهش گلایه میکنید که چرا هیچی نگفت ؟!!!!
اونوقت دیگه کی میتونست جمع کنه قضیه رو ؟!!