• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آره بخصوص اینکه هم آرسنال هم فقط بکش زیرش بازی می کنه :happy:
واقعا شباهت عجیبی داریم به آرسنال :blink:
تاکتیکهای متنوع تیمی مثل آرسنال رو با بکش زیر و شانس بیار افشین قطبی مقایسه می کنید !

دوست من پست من رو دقيق بخون گفتم از لحاظ نتيجه گيري!
تيم ما هيچ چيش شبيه آرسنال نيست درست اما رقبامون هم منچستر چلسي ليورپول تاتنهام و ... نيستن ضمنا بازيكنانومن هم بازيكنان آرسنال نيستن پس ...
كدوم تيم ليگ ما با تاكتيك بازي ميكنه تيم اون مدير روستا يا تيم قلعه نوعي

خوشحالي آقا ها

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من طرفدار مربی بزرگ هستم
درسته استیلی لااقل مربیه و مثل قطبی آنالیزور نیست اما وقتی صحبت مربی بزرگ می کنم یعنی خیلی بزرگتر از استیلی
قطبی که اصلا مربی نیست

اما شما بجای اینکه لجت بگیره باید ببینی چرا امپراطورت شده آنالیزور

1- 14 هفته می گذره و عین 14 هفته دفاعش متزلزله و این آقای آنالیزور کار خاصی نکرده در این مورد
2- تعویضهای مفتضحانه ای داره که این نشون از تمرکز و درایتش داره
3- بلد نیست از اینهمه بازیکن بازی بگیره
4- لجبازیش سر دیکارمو واقعا در حد یک مربی آماتوره
5- در مورد پیشینه دی کارمو شدیدا دروغ گفته
6- اگر نیکبخت و کریمی نبودند معلوم نبود تیمش چندم جدول بود . همون دوتا بازیکنی که اصلا در اولیت قطبی نبودند
و الی ماشاالله

اینکه شما از قیافه اش خوشت میاد
دلیل نمیشه تیم سردرگم قطبی رو با آرسنالی که خوب بازی می کنه و نتیجه نمی گیره یکی کنی
بهتره ببینی این مربی برجسته و وارسته از مسائل دنیوی و دلالی عملکرد مثبتی هم داشته در این 14 هفته ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوست من پست من رو دقيق بخون گفتم از لحاظ نتيجه گيري!
تيم ما هيچ چيش شبيه آرسنال نيست درست اما رقبامون هم منچستر چلسي ليورپول تاتنهام و ... نيستن ضمنا بازيكنانومن هم بازيكنان آرسنال نيستن پس ...
كدوم تيم ليگ ما با تاكتيك بازي ميكنه تيم اون مدير روستا يا تيم قلعه نوعي

خوشحالي آقا ها

عزیز جان اگر تنها تشابه تیم قطبی با آرسنال فقط نتیجه نگرفتنشه که خب ما کلی تیم آرسنال داریم د رکشورمون

همین ملوان کلی آرسناله :happy:

اگر اینجوریه که همه تیمهای دنیا باید بابت باخت توجیه این چنینی داشته باشند !!!

اما

آرسنال خوب بازی می کنه و نتیجه نمی گیره
دقیقا مشکل قطبی برعکسه
یعنی حتی وقتی نتیجه می گیره هم خوب بازی نمی کنه !!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بنظر من تو اكثر بازيهاي اين فصل خوب بازي كرديم!
من از نظر جايگاه در ليگ و كشور و محبوبيت مقايسه كردم ملوان 10000 تاتماشاگرم نداره!
منم چيزيو نخاستم توجيه كنم
اما ميگم شما كه ميگي ما بد بازي ميكنيم ببين بقيه تيم ها كه الان از ما بالاترن تو جدول واقعا بهتر بازي ميكنند؟
اگه ما بكش زيرش هستيم اونا هم چيز فراتري نيستن.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من از نظر جايگاه در ليگ و كشور و محبوبيت مقايسه كردم ملوان 10000 تاتماشاگرم نداره!
اما ميگم شما كه ميگي ما بد بازي ميكنيم ببين بقيه تيم ها كه الان از ما بالاترن تو جدول واقعا بهتر بازي ميكنند؟

خب اینکه شما می گی در اکثر بازیها خوب بازی کردیم یعنی من باید برم چشم پزشکی چون من همچین چیزی ندیدم و بنظرم از سمت شما این مدلی دیده میشه :happy:

عزیزم مثل اینکه نمی دونی پرسپولیس بقیه تیم ها نیست
اصلا فراموش کن بحث افشین قطبیه تا تعصبت فروکش کنه
حالا گوش کن

ما به بقیه تیمها چکار داریم ؟

1- این پرسپولیسه که پرهوادار ترین تیم آسیاست نه بقیه تیم ها
2- این پرسپولیسه که فقط نزدیک یک میلیارد تومن خرج مربی کرده نه بقیه تیم ها
3- این پرسپولیسه که علی نیکبخت و کریمی و کریم و مازیار زارع و پترویچ و منصوری و آتسو و شیری و خریده نه بقیه تیمها ( بخصوص تیم فجر :happy: )
4- این پرسپولیسه که به ساز دل آقای قطبی 1 میلیارد هم بابت مارکو و دیکارمو خرج کرده
5- این پرسپولیسه که بنده خدا هدایتی هرچی قطبی خواسته براش مهیا کرده

اگر قرار بود با اینهمه خرج بکش زیرش بازی کنیم خب خیلی ها حاضر بودند با 30-40 میلیون بیان بشینن روی نیمکت پرسپولیس . اینهمه هم ناز و ادا و دبی دبی در نیارن

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ایول cp-you می بینم که هر هفته یه نفر پایه کل کل پیدا می کنی !!!!! :دی

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
مگه قراره چه خبر بشه؟
البته شرمنده ها حس کنجکاویم زیاده

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
عجله نکن ...
هفته پنجم دور برگشت معلوم میشه من نوستورآداموسم : دی

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

چــــــی میــــــــگی ؟ :D
لااقل همه در این تاپیک روی یک مسئله اتفاق نظر دارن : اونم اینه که خوب بازی نمیکنه !!!
نمیدونم شما بازی کدوم تیم رو دیدی که میگی خوب بازی میکنه .
بازی تیم محبوبمون در مقابل فجر ، ابومسلم ، صبا ، فولاد ، پیام و ........
از لحاظ جایگاه مطمئن باش اونها هم اگر چنین اتفاقاتی توی تیمشون بیافته این کارها رو نمیکنن .
این فقط ما هستیم که بی تفاوتیم وگر نه اگر کاری که مارکو با پرسپولیس کرد رو یکی از اونها انجام بده احتمالا باید یه شلوار دیگه بخره . یا کاری که توره کرد .. قضیه دیکارمو هم که بیشتر شبیه طنزه . اینکه ممکنه 10 تا گل بزنه اصلا چیز خاصی نیست .. برهانی همه در بدترین شرایط فصل قبل تو 30 تا بازی 5-6 تا گل زد . اصلا جای بحث نداره .
...
برای من خیلی جالبه که چرا ما خودمون رو باید با مثلا پیکان و ذوب مقایسه کنیم ...
خیلی ببخشید .. یعنی انقدر خاک تو سر شده پرسپولیس که باید با دیگران مقایسه بشه .
یه زمانی همه خودشون رو با ما مقایسه میکردن ... حالا واقعا باعث شرمندگیه که ما خودمون رو با دیگران مقایسه کنیم .
میدونی بازیکنها و طرفدارهای داماش یا پگاه یا ...... گیلان چی میگن : میگن اینکه چیزی نیست که ما 20 تا گل خوردیم ته جدولیم پرسپولیس با اونهمه بازیکن و ادعا و پول 19 تا گل خورده !
پس دیگه مقایسه نکن پرسپولیس رو با بقیه تیمها .

مستحضرید که هفته پنجم دور برگشت این کل کلها تمام خواهد شد :happy:

فعلا که خود آقا افشین داره زحمتش رو میکشه ...

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اونجا قطبي داره ميره رو اعصاب ما اينجا شما. اي بابا بس كنيد ديگه. شما داريد كل كل مي كنيد كه چي ثابت شه؟
connie_mini_undecided.gif

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مستحضرید که هفته پنجم دور برگشت این کل کلها تمام خواهد شد :happy:

:دی

چــــــی میــــــــگی ؟ :D
لااقل همه در این تاپیک روی یک مسئله اتفاق نظر دارن : اونم اینه که خوب بازی نمیکنه !!!

.

خدایی این تنها موردیه که توش هیچ بحثی نیست !

پ ن: پیکان و فولاد 2-2 هستند دعا کنیم که پیکان نبره وگرنه 30 امتیازی میشه و حالاخر بیار باقالی بار کن !

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من الان دارم موقعيت پرسپوليس در ايران رو با آرسنال تو پريمير ليگ مقايسه ميكنم از خيلي جهات شبيه هم نيستن اما از لحاظ نتيجه گيري شبيه هستن اما هيچوقت انگشت اتهام رو به سوي پروقسور نبردن و نخاستن بره
البته ما بايد يه فرقي با اونا داشته باشيم ديگه وگرنه ايراني نيستيم كه ....
َشما ارسن ونگر بزرگترین سرمایه ی آرسنال رو با قطبی مقایسه می کنید؟ ارسن ونگر علاوه بر بعد فنی که داره یکی از بازیکن ساز ترین مربیای جهانه.
ارسنال تو بدترین دوران افتش هم آدم بازیهاش رو که نگاه می کنه عشق می کنه.
ضمن اینکه آرسنال همیشه یه رقیب قوی برای تیمهایی مث منچستر و چلسی بوده. درحالی که آرسنال بودجه ای که برای بستن تیمش میزاره مثلا برابر 1/3 خرج باشگاهی مث منچستر هست.
آرسن ونگر وقتی آنری رو میفروشه از یه مهاجم توگویی که هیچکس اسمش رو هم نشنیده و احتمالا 1/10 چیزی که از فروش آنری گیر باشگاه اومده رو برای به خدمت گرفتنش خرج کرده یه مهاجمی میسازه که الان میلان دنبالشه.
باشگاه ارسنال باشگاه بدبخت و بیچاره ای نیست ولی چون یکی مث آرسن ونگررو داره هر سال بازیکنهای بزرگش رو با خیال راحت رد می کنه ولی بازم با جوونایی مث فابرگاس، کلیشی، آدبایور خیلی خوب بازی می کنه و در بدترین دورانش هم با همین بازیکنهای بی تجربه همیشه بازیهاش جذاب و دیدنی هست

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اونجا قطبي داره ميره رو اعصاب ما اينجا شما. اي بابا بس كنيد ديگه. شما داريد كل كل مي كنيد كه چي ثابت شه؟

سوال خوبیه!

پ ن: به خیر گذشت پیکان و فولاد مساوی تموم شد.:)

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عجب
من قطبي رو با پروفسور مقايسه كردم؟
من گفتم هيچي ما شبيه اونا نيست دوست من!

در مورد شما ها هم بايد بگم اوكي اينقدر به اين حرفاتون ادامه بديد تا ببينيم چي ميشه!!

قطبي عوض شه مشكل اين تيم حل نميشه
___
پرسپوليس بد بازي ميكنه همه تيم هاي ايران خوبند
و ....

من اگه هواداره قطبي ام چون پرسپوليسي ام اما شما پرسپوليسي هستيد و از اين آقا خوشتون نمياد چون يكي مثه علي دايي خوبه كه بهش بگي تو بهت بگه به شما ربطي نداره!

اميدوارم بازم سر حرفتون بمونيد و اگه پرسپوليس سه تا بازي برد نيايد شعار امپراطور بديد ...

با هم اتفاق نظر داشته باشيد و خوشحال باشيد
ناراحت نشيد من ديگه اينجا پست نمي زنم كه به آقايون برنخوره ....

خدانگهدار همگي دوستان

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
َشما ارسن ونگر بزرگترین سرمایه ی آرسنال رو با قطبی مقایسه می کنید؟ ارسن ونگر علاوه بر بعد فنی که داره یکی از بازیکن ساز ترین مربیای جهانه.
ارسنال تو بدترین دوران افتش هم آدم بازیهاش رو که نگاه می کنه عشق می کنه.
ضمن اینکه آرسنال همیشه یه رقیب قوی برای تیمهایی مث منچستر و چلسی بوده. درحالی که آرسنال بودجه ای که برای بستن تیمش میزاره مثلا برابر 1/3 خرج باشگاهی مث منچستر هست.
آرسن ونگر وقتی آنری رو میفروشه از یه مهاجم توگویی که هیچکس اسمش رو هم نشنیده و احتمالا 1/10 چیزی که از فروش آنری گیر باشگاه اومده رو برای به خدمت گرفتنش خرج کرده یه مهاجمی میسازه که الان میلان دنبالشه.
باشگاه ارسنال باشگاه بدبخت و بیچاره ای نیست ولی چون یکی مث آرسن ونگررو داره هر سال بازیکنهای بزرگش رو با خیال راحت رد می کنه ولی بازم با جوونایی مث فابرگاس، کلیشی، آدبایور خیلی خوب بازی می کنه و در بدترین دورانش هم با همین بازیکنهای بی تجربه همیشه بازیهاش جذاب و دیدنی هست

من 12 سال آرسنال رو دوست دارم و آرسن ونگر رو و بيشتر از اون چيزي كه فك كنيد روش متعصبم .. پس شما نميخاد به من بگي كي خوبه كي بده شما اصلا نفهميديد من منظورم از مقايسم چي بود.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ناراحت نشو رفیق. هر کسی نظر خودشو داره.نظر شما هم محترمه.
شما بد برداشت کردید. بی خیال بابا.:)

مصطفوي: قطبي در پرسپوليس مي‌ماند

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران شايعه مذاكره با بوناچيچ كروات را تكذيب كرد و گفت: تا زماني كه در اين باشگاه باشم، افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه خواهد بود.

داريوش مصطفوي روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: باشگاه پرسپوليس به هيچ وجه قصد تغيير سرمربي تيم فوتبال خود را ندارد به طوريكه همانند گذشته از قطبي حمايت خواهد كرد.

وي خاطر نشان كرد: پرسپوليس در بازي مقابل صباي قم نتوانست نتيجه بازي را بدست آورد تا هواداران با رضايت به خانه بروند.

مصطفوي با بيان اينكه هواداران سرمايه اصلي پرسپوليس هستند، افزود: آنان حق داردند كه از نتايج اخير اين تيم ناراضي باشند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس ناكامي‌هاي اخير تيم فوتبال اين باشگاه را به گردن گرفت و اظهار داشت : من مقصر اصلي ناكامي‌هاي تيم فوتبال پرسپوليس هستم اما هنوز فرصت‌هاي زيادي براي جبران باقي مانده است.

وي از هواداران باشگاه پرسپوليس خواست تا با حمايت از كادر فني و بازيكنان شرايط را براي تكرار موفقيت‌هاي فصل گذشته اين باشگاه فراهم كنند.

مصطفوي از اظهار نظر درخصوص عملكرد دي كارمو برزيلي خودداري كرد و افزود : كادر فني در اين مورد بايد پاسخگو باشد به عنوان مديرعامل در كارهاي فني تيم دخالت نمي‌كنم.

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اكنون به اين فكر مي‌كنم آيا مي‌توانم پرسپوليس را باز هم قهرمان كنم؟!
قطبي: بعضي‌ها نمي‌خواهند يك تيم دوبار قهرمان شود

107.jpg

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: افشين قطبي اكنون به صورت منطقي به اين فكر مي‌كند كه آيا پس از بازگشت به ايران، مي‌تواند با شرايط فعلي و اينكه افرادي نمي‌خواهند يك تيم دوبار بطور متوالي قهرمان ليگ برتر شود، پرسپوليس را قهرمان كند يا خير؟!

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در فوتبال هم همانند زندگي ممكن است تلاش بسياري انجام دهيد اما، نتيجه چيز ديگري رقم بخورد. تيم پرسپوليس در حال حاضر تلاش بسيار زيادي مي‌كند اما، نتيجه آن چيزي نمي‌شود كه انتظارش مي رود. البته در بازي ديروز مقابل صبا من معتقدم بازيكنان‌مان تلاش لازم را نداشتند و در بعضي از مواقع به خصوص در زمان‌هاي برتري‌مان نسبت به حريف تمركز بازيكنان به هم مي‌ريخت. ما بايد زماني كه گل مي‌زنيم و از حريف پيش مي‌افتيم، روبه جلو بازي كنيم و پيروزي‌مان را مستحكم‌تر كنيم. اما، بازيكنان روبه جلو كار نمي‌كنند و عقب مي‌كشند، اين باعث مي‌شود تمركز تيم كمي به هم ريخته و ما اجازه‌ي جبران به تيم حريف را بدهيم.

وي افزود: در بازي ديروز گل اولي كه تيم صبا به ما زد، واقعا فاجعه بود. آن گل نه به خاطر سيستم بازي و نه تاكتيك تيمي بود. يك توپ از ميان چند مدافع پرسپوليس تنها بر اثر عدم تمركز آنها بر روي بازي وارد دروازه‌ي ما شد. اين واقعا بزرگترين مشكل پرسپوليس در زمين است. بازيكنان بعضا به خاطر فشارهاي رواني ناشي از بازي تمركز لازم را ندارند و فوتبالي در حد و اندازه‌ي خودشان را ارايه نمي‌كنند.

قطبي همچنين گفت: يكي ديگر از مشكلات پرسپوليس اين است كه هنوز چند مسابقه تا پايان نيم فصل باقي مانده برخي تماشاگران دنبال تغيير مسووليت‌ها در پرسپوليس هستند. اين واقعا فضاي خوبي نيست و فكر مي‌كنم اعتراضات سازماندهي شده‌اي از سوي برخي تماشاگران وجود دارد كه روحيه‌ي پرسپوليس را در حين مسابقات به شدت پايين مي‌آورد. فصل پيش ما شاهد بوديم تا دقايق پاياني مسابقات و زماني كه پرسپوليس با حريفان مساوي بود، آنها از بازيكنان و تيم‌شان حمايت مي‌كردند اما، در بازي ديروز چنين چيزي را نديدم و شاهد بوديم در دقايق پاياني بازي اعتراضات زيادي نسبت به عملكرد بازيكنان بود و شعارهايي عليه مديريت باشگاه و يا حضور كاشاني، استيلي و يا دنيزلي در پرسپوليس سر مي‌دادند. من كه قرار نيست در زمين بازي كنم. اين بازيكنان هستند كه در آن لحظه بر اثر چنين جوي روحيه‌شان پايين مي‌آيد و با از دست دادن تمركز لازم، نمي‌توانند بازي خوبي را ارايه دهند.

قطبي ادامه داد: ما امسال مي‌بينيم از يك برنامه‌ي تلويزيوني اطلاعات نادرستي درباره‌ي دوكارمو منتشر مي‌شود كه تا حد زيادي روي اذهان عمومي تاثيرگذار است؛ ما مي‌بينيم بعد از هر برد يك موضوع جديد و مشكل تازه پيدا مي‌شود. يك سري مشكلات را ما نمي‌گوييم ولي مثلا براي همين بازي ديروز اتوبوس ما با يك ساعت تاخير به دنبال بازيكنان براي آوردن به استاديوم آمد كه اين نگراني و اضطراب را در تيم ايجاد مي‌كند. ما اينها را نمي‌گوييم اما، اينها مسايلي است كه وجود دارد. بعضا پول بازيكنان داده نمي‌شود يا ليدرهايي با گرايش‌هاي مختلف كنار تيم حاضر مي‌شوند. پول مربي خارجي داده نمي‌شود و ايران را ترك مي‌كند و... اينها همه مسايلي است كه باعث شده من عميقا و منطقا فكر كنم كه آيا افشين قطبي مي‌تواند تيمي كه فصل پيش قهرمان شده را اين فصل نيز قهرمان كند؟! ما شاهديم طي هفت سال گذشته هر تيمي كه در هر فصلي قهرمان شده در فصل بعد افت كرده و نتوانسته نتيجه‌ي لازم را بدست آورد قطعا مسايلي پشت پرده وجود دارد كه همه‌ي مردم هم از آن باخبرند و هميشه شايد عده‌اي نمي‌خواهند بگذارند كه تيم قهرمان فصل بعد دوباره قهرمان شود؛ افشين قطبي اكنون به صورت منطقي به اين فكر مي‌كند كه آيا در بازگشت دوباره به ايران مي‌تواند با مشكلات بجنگد و اين تيم را باز هم قهرمان كند يا خير؟

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اينكه آيا شما معتقديد بايد به يك بازيكن خارجي كه با هزينه‌ي بالايي به يك تيم مي‌آيد، دو تا سه ماه فرصت داد تا او وضعيت خوبي پيدا كند، پاسخ داد: شايد در فوتبال ايران بايد بيش از اين زمان به بازيكنان خارجي فرصت دهيم. در همه جاي دنيا وقتي يك بازيكن خارجي وارد فوتبال كشوري مي‌شود، زمان لازم را به او مي‌دهند تا خودش را با شرايط تيم و فوتبال آن كشور وفق دهد كه اين مساله در ايران مدت بيشتري را مي‌طلبد، چرا كه واقعا فضاي متفاوتي در فوتبال‌مان وجود دارد. دوكارمو در بازي ديروز پس از اينكه پنج دقيقه در زمين حاضر بود، يك موقعيت 60 درصد را ايجاد كرد چرا ما تلاش اين بازيكن را ناديده مي‌گيريم.

وي ادامه داد: يادم مي‌آيد در بازي برابر سپاهان وقتي او يك موقعيت را از دست داد، به سرعت به عقب برگشت و حتي از چندين بازيكن خودمان هم عبور كرد تا فرصت از دست داده‌اش را جبران كند. چرا ما اينها را نمي‌بينيم و تلاش اين بازيكن را ناديده مي‌گيريم. او اگر موقعيت از دست مي‌دهد، مي‌تواند به خاطر عدم تمركز و اعتماد به نفسش باشد ما بايد روي اين مساله كار كنيم و اين فرصت چند ماهه را به خاطر اين موضوع به اين بازيكن بدهيم. من فوتبال ابراهيم توره را هم دوست دارم و او را بازيكن با كيفيتي مي‌دانم اما، شما ببينيد توره چقدر براي ما بازي كرده و چند تا گل زده و دو كارمو نيز چه مدت بازي كرده و يك گل هم زده. واقعا فضاي فوتبال ما كاملا مثبت نيست و يك بازيكن خارجي زمان زيادي براي وفق دادن خود با آن را مي‌خواهد.

منبع

/گزارش تصويري/
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و صبا

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

که ثابت بشه زمین گرده !
کل کل نیت هستی عزیز ... بحث و تبادل نظره ... میخوام ما هم حرف نزنیم و خبر بزاریم :D:lol: (شوخی،جدی)
...
در راستای اطلاع رسانی و عدم کل کل صورت گرفت :
پس از جلسه زرينه و ابراهيميان و بنده
مجوز حضور الونگ در تمرينات گروهي صادر شد
مجوز حضور بازيكن كامروني در تمرينات گروهي تيم پرسپوليس تهران صادر شد. بقیه اش

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
که ثابت بشه زمین گرده !
کل کل نیت هستی عزیز ... بحث و تبادل نظره ... میخوام ما هم حرف نزنیم و خبر بزاریم :D:lol: (شوخی،جدی)
...
در راستای اطلاع رسانی و عدم کل کل صورت گرفت :
پس از جلسه زرينه و ابراهيميان و بنده
مجوز حضور الونگ در تمرينات گروهي صادر شد
مجوز حضور بازيكن كامروني در تمرينات گروهي تيم پرسپوليس تهران صادر شد. بقیه اش

نه نمي گم اصلا تبادل نظر نشه اما شما دقت كني مي بيني كم كم داره از اين موضوع فراتر ميره و معمولا در اين موقع هاست كه دلخوري و... پيش مياد

بالا