• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرفای آقای mehrdad58 تایید میشه. بابا معلوم نیست بازیکن ها چشونه؟تیم خیلی بی برنامه است! پرسپولیس سال قبل کجا این طوری بود؟ بازیکن ها بی انگیزی بازی میکنن. بابا اون خیرخواه کیه که به جای ایوان آمد تو؟ منصوری خوب بازی نمیکنه.هی میگن دی کارمو درست میشه...درست میشه..ما که بازیکن نیاوردیم تو پرسپولیس درستش کنیم!مثلا حمله آوردیم جای خلیلی رو پر کنه....من نمی فهمم این تمرین آقا وسط دیگه چه صیقه ایه؟ من یواش یواش داره دلم واسه حمید اسطیلی تنگ میشه!!ما می خوایم تو آسیا بازی کنیم...آیا با این تیم ابتدای کار حذف نمی شیم...خدا خودش به خیر کنه!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوست عزیزم اولا که این مبلغ نبوده و نزدیک به 500 هزار دلار بوده . ثانیا بحث کم و زیادش نیست ( که البته پول خیلی زیادی هم هست ) بحث نفس عمل هست که کلاه برداری شده . اونهم تو روز روشن !!!

مگه رافائل نبود که برای ما این همه مشکلات ایجاد کرد . فقط به این دلیل که بدون تست پزشکی باهاش قرارداد بستن و آخرش معلوم شد هپاتیت داره . حالا اینکه اصلا معلوم نیست از زیر کدوم بُته دراومده !

مشکل ما ایرانی ها و حکومت و فرهنگ و خصلت و همه چیزمون همینه که وقتی گند یه کاری در میاد لاپوشونی می کنیم و می گه مصلحت نیست ! نمونه اش همین مردیکه کردان که مدرکش قلابی دراومد . خدا وکیلی اگر هر کشور دیگه ای بود کل کابینه دولت منحل می شد اما تو کشور ما ...! حالا واسه این موضوع هم انتظار داریم مدیر عامل تیمی که 30 میلیون هوادار داره در برابر چنین افتضاحی بیاد اراجیف سرهم کنه و همه 30 میلیون هوادار رو گله ای گوسفند حساب کنه که مشغول چریدن هستن و نمی دونن حقایق اطرافشون چیه ! وقتی من می دونم این افتضاح یعنی چی ، وقتی تو می دونی ، وقتی تک تک هوادارها می فهمن دیگه لاپوشونی کردن معنی نداره ! اون صحبت های مصطفوی توهین مستقیم به شعور هوادارها هست . چطور انتظار داره بعد از روشن شدن اون حقایق بازهم هوادارها از بازیکنی که معلوم نیست اصل و نسبش چیه و با چه دوز و کلکی اومده اینجا انتظار بازی خوب داشته باشن؟ بدبختی های ما از همین جا شروع میشه که ملتی مطلحت سنج هستیم و به اسم مصلحت هر غلطی می کنیم ...

موضوع دی کارمو از نظر من تموم شده است . چون معتقدم بعد از این افتضاح اسمش نباید جزو لیست 18 نفره هم باشه . تا قبل از روشن شدن حقایق هم با توجه به سابقه قلابیش با خودم می گفتم این یارو کارش درسته الان مشکل روحی داره وگرنه کسی که تو 19 بازی 17 تا گل زده کاردرسته . اما الان که می دونم سابقه اش قلابی بوده معتقدم یک لحظه هم نباید تو تیم بمونه

پ.ن : بحث دی کارمو از بازی امروز جداست . امروز تیم بد بود و دلیلش هم فقط و فقط تفکرات غلط قطبی هست . متاسفانه قطبی برای من خیلی خیلی خراب شد !

100 % تائید میشه ...موضوع اینه که تامین اعتبارات باشگاه بزرگی مثلپرسپولیس بخش زیادیش از پول بیت المال هست ... پس تک تک ما حق داریم که وقتی به این راحتی و با دوز و کلک پول ما میره توی جیب 4 تا بیگانه نگران باشیم ... خب میایم و خیلی راحت از کنارش میگذریم ... میشه اینی که میان پول نفتمون رو می خورن ... حق شهروندیمون رو نمی دن و تازه تو سرمون هم میزنن و هزار تا چیز دیگه ...

این جور قرارداد ها توی لیگ بسکتبال ایران هم زیاده ... من شخصا اطلاع دارم از منبع موثق که بازیکن فوتبال رو میبردن اونجا تحت عنوان بسکتبال باش قرارداد می بستن و پولهاش رو با هم تقسیم می کردن .... هیشکی صداش هم در نمیومد ... چون همه ذی نفع بودن ...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شکی نیست که بدتر از این دیکارمو تو لیگ هست ;)... هست ؟

آخه دوست عزیز وجود یه همچین بازیکنی اونم توی محبوبترین تیم کشور خیلی مضحک هست ... متاسفانه در حال حاضر پرسپولیس دچار مرضی شده که فصل قبل استقلال دچارش شده بود .... با اینکه خیلی پول خرج این تیم شده ولی مشخصا شبیه رئال مادرید پر ستاره ای شده که از گرفتن نتیجه مناسب عاجز بود ... ولی من فکر میکنم بازیکنان این تیم از لحاظ انگیزه مشکل دارن و باید بفهمن هوادارانی که توی ورزشگاه میان یا از توی خونه بازی رو نگاه میکنن زیر چه فشار عصبی شدیدی قرار می گیرن و به خاطر هواداری که با تمام وجودش از پیروزی تیم شاد میشه با تمام قدرت بازی کنن نه اینکه مثل صبحونه نخورده ها .... بازم خدا رو شکر که تیم پرسپولیس افرادی مثل نیکبخت و کریمی رو داره وگرنه معلوم نبود وضعیتش به کجا می کشید .... متاسفانه اگه قطبی ذات ایرانی داشت متوجه اوضاع می شد که نمیشه ....

من الان حرفم اينه كه مشكل پرسوليس ديكارمو نيست!
شما فك كنيد اصلا اين پول رو داديد اين بازيكن الان رباط پاره كرده

مشكل بنظر من انگيزه نيست چون به هر حال دارن سعي ميكنن اما داره از جاي ديگه ميلنگه قضيه

اين مصدوميت واعظي هم هي شده قوز بالاي قوز فصل هاي پيش هميشه 3 تا دروازه بان خوب داشتيم يه فصل دروازه بان كمتر داريم اين همش مصدومه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوست عزیزم اولا که این مبلغ نبوده و نزدیک به 500 هزار دلار بوده . ثانیا بحث کم و زیادش نیست ( که البته پول خیلی زیادی هم هست ) بحث نفس عمل هست که کلاه برداری شده . اونهم تو روز روشن !!!

مگه رافائل نبود که برای ما این همه مشکلات ایجاد کرد . فقط به این دلیل که بدون تست پزشکی باهاش قرارداد بستن و آخرش معلوم شد هپاتیت داره . حالا اینکه اصلا معلوم نیست از زیر کدوم بُته دراومده !

مشکل ما ایرانی ها و حکومت و فرهنگ و خصلت و همه چیزمون همینه که وقتی گند یه کاری در میاد لاپوشونی می کنیم و می گه مصلحت نیست ! نمونه اش همین مردیکه کردان که مدرکش قلابی دراومد . خدا وکیلی اگر هر کشور دیگه ای بود کل کابینه دولت منحل می شد اما تو کشور ما ...! حالا واسه این موضوع هم انتظار داریم مدیر عامل تیمی که 30 میلیون هوادار داره در برابر چنین افتضاحی بیاد اراجیف سرهم کنه و همه 30 میلیون هوادار رو گله ای گوسفند حساب کنه که مشغول چریدن هستن و نمی دونن حقایق اطرافشون چیه ! وقتی من می دونم این افتضاح یعنی چی ، وقتی تو می دونی ، وقتی تک تک هوادارها می فهمن دیگه لاپوشونی کردن معنی نداره ! اون صحبت های مصطفوی توهین مستقیم به شعور هوادارها هست . چطور انتظار داره بعد از روشن شدن اون حقایق بازهم هوادارها از بازیکنی که معلوم نیست اصل و نسبش چیه و با چه دوز و کلکی اومده اینجا انتظار بازی خوب داشته باشن؟ بدبختی های ما از همین جا شروع میشه که ملتی مطلحت سنج هستیم و به اسم مصلحت هر غلطی می کنیم ...

موضوع دی کارمو از نظر من تموم شده است . چون معتقدم بعد از این افتضاح اسمش نباید جزو لیست 18 نفره هم باشه . تا قبل از روشن شدن حقایق هم با توجه به سابقه قلابیش با خودم می گفتم این یارو کارش درسته الان مشکل روحی داره وگرنه کسی که تو 19 بازی 17 تا گل زده کاردرسته . اما الان که می دونم سابقه اش قلابی بوده معتقدم یک لحظه هم نباید تو تیم بمونه

پ.ن : بحث دی کارمو از بازی امروز جداست . امروز تیم بد بود و دلیلش هم فقط و فقط تفکرات غلط قطبی هست . متاسفانه قطبی برای من خیلی خیلی خراب شد !

شما خيلي تند ميري دوست عزيز!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من الان حرفم اينه كه مشكل پرسوليس ديكارمو نيست!
ه

اين مصدوميت واعظي هم هي شده قوز بالاي قوز فصل هاي پيش هميشه 3 تا دروازه بان خوب داشتيم يه فصل دروازه بان كمتر داريم اين همش مصدومه

اگه رودباریان و فزشید کریمی رو هم دروازه بان خوب حساب کردی با همین حقیقی بسازیم خیلی بهتره به خدا!

بابا دی کارمو مقصر نیست با این آقا قرارداد بستند حالا هم هر کاری از دستش بر میاد داره میکنه !
مقصر قطبیه که موقعی که دی کارمو رو خرید یا کور بود یا دیگه زیادی به مارکو اعتماد داشت و ندیده خرید!
هوادارهای عزیز گیر دادند به مصطفوی!!!!!این بنده خدا چیزی واسه تیم کم نگذاشته! چیکار کنه؟بره گل بزنه؟!!!

به هر حال بالا بریم پایین بیایم هر طرف قضیه رو می گیریم میریم میرسیم به این که مشکل قطبیه نه کس دیگه.
حالا فصل قبل تیم رو قهرمان کرده قبول!
دستیار گاس هیدینگ بوده قبول!
............این فصل داره گند می زنه!
درسته هیشکی اینجا مربی نیست ولی ملت چشم که دارند! امروز دفاع می کشید زیر تو پ یا این که پاس میداد به حقیقی اون می کشید زیرش و...=بازی مستقیم
یا بازیو می بردند کناره ها سانتر می کردند!
یه گل روی سانتر زدیم یه گل هم که خلاقیت علی کریمی بود یه خطا گرفت نیکبخت هم گلش کرد!
نه از بازی زمینی خبری هست نه از بازی تک ضرب نه از بازی تو عمق نه از حرکتهای ترکیبی!

پ ن: لطفا نگید بی انصافی نکنید و از این حرفا! بی انصافی اینه که قطبی هر هفته رو اعصاب چند میلیون نفر راه میره!!

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آخه ببین باز شما همین تیکه رو استفاده میکنی هی !

اگه ماها از قطبی طرفداری کردیم دلیلش فقط این بود که سرمربی پرسپولیس هست، همین ! حرف های شما جوری بود که انگار اگه قطبی مربی پیام مشهد هم بشه ما میریم پیام رو تشویق میکنیم !

تیم امروز فوق العاده بد بود. در این شکی نیست. اگر هم میبرد میگفتیم خوب بازی نکرد ولی حداقل برد !

شما اصرار داری من شما رو هوادار پرسپولیس بنامم
در اینکه اینجا همه هوادار پرسپولیس هستند که شکی نیست . فقط من حس می کنم برخی انقدر در هواداری این و اون غرق شده اند که تیم اولویت دومشون شده
شما رو عرض نمی کنم اما طرف انقدر عاشق قطبیه که تمام ضعفهای و کوتاهی های این آقا رو رها کرده چسبیده به اینکه نیکبخت به اندازه دی کارمو توپ لو میده !!!! نیکبختی که اگر به حرف قطبی بود و از این اخراج شده بود الان معلوم نبود چندم جدول بودیم !!
بگذریم
ولی در مورد فرمایشتون
بسیار بعید می دونم اگر بازی با یک برد تخیلی به نفع پرسپولیس تمام می شد شما چنین اعترافی می کردید
شاهدمم اینه که در این فصل تقریبا در هیچکدوم از مسابقاتی که حتی بردیم تیممون تاکتیک مشخصی نداشته . از این بردهای تخیلی در کارنامه آقای قطبی فراوونه . همون بازی برق که 3-1 بردیم . کدومتون اومدید بگید که درست وقتی که تیم در آزادی رفته بود به لاک دفاعی و گل خورد و باز هم سردرگم بازی می کرد یک پنالتی بادآورده باعث نجاتمون شد !! کدومتون از نیمه اول بازی با سپاهان گفتید ؟
بنظرم نمی رسه شما جایی از بازی سردرگم و بی نظم تیم صحبتی کرده باشید
اما من نوشته هام اینجا هست . از اولشم گفتم تیم قطبی بی برنامه بازی می کنه
هنوزم می گم . حتی اگر 4 تا برد پشت سر هم داشته باشه ...
خداکنه فرجی بشه . حیفه تیم با اینهمه بازیکن و هوادار و سرمایه اینجوری زنگ تفریح بشه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اولا که فکر میکنم درست ترین کاری که قطبی (امپراطور سابق) انجام داد همین تعویض پتروویچ بود . به دو دلیل :
پتروویچ کلا مصدومه و به زحمت بازی میکنه .. توی این بازی هم مصدوم شده بود .
دوما فوق العاده عصبی بازی میکرد و امکان اخراج شدنش بود . (مثل اون اخطار مسخره ای که گرفت)
سوما فکر میکنم برای بازی بعد 3 اخطاره شد .
پس دست افشی خان درد نکنه که به غیر از جک گفتن :

لااقل یه تعویض درست هم انجام داد .
جای دوست دلالمون هم خالی بود ... اقای مارکو
..
راستش به اصرار جمعی از دوستان راهی استادیوم شدیم . جای همتون سبز
اما قطبی بهترین مربی هست که تا به حال برای پرسپولیس اومده .
باور نمیکنید ... ما بازی رو از طبقه دوم دیدیم ... اگر شما هم از اونجا بازی رو میدیدید حالتون به هم میخورد .
تیمی بدون تاکتیک ( البته اگه بشه اسم بکش زیرش رو تاکتیک گذاشت قضیه فرق میکنه )
بدون انگیزه ( حساب علی کریمی رو از همه این کج و کوله ها جدا کنید )
بدون صاحاب ( مربی میره ، بازیکن قهرمیکنه ، این میاد ، اون یکی میره و خلاصه مجموعه ای اتفاقات قشنگ در این تیم )
بی برنامه .. حتی زمانیکه از حریف جلو میافته
و ......
اما هنوز افشین خان امپراطور تشریف دارن . خدائیش علی پروین هم با اونهمه سابقه و قهرمانی دور افتخار نمیزد . اما این بابا پول میده به لیدرها که اول بازی تشویقش کنن اونم بیاد تو استادیوم دور افتخار بزنه :D که آخر بازی فحشش ندن که البته این بار کمی هو شد .
در کل دوستان وقتی سیاست 100 درصد با ورزش قاطی میشه همینه .
درد امسال پرسپولیس چیزی نیست جز پول ......... پول زیاد همه رو خراب کرده

.....

این رو اضافه کنم که ببینید چقدر این ادم عوضیه (شرمنده دیگه .. کلی صبوری کردم تا این جمله رو گفتم وگرنه مثل تو استادیوم چند تا کلفت بارش میکردم)

یکی نیست بگه مرتیکه .. تو تموم دنیا باخت ماله مربیه .. اینجا قلعه نوعی رو جر دادن وقتی رفت با تیم باخت و برگشت مگه کسی به مدیر تیم گیر داد .
بیشعور بهترن زمین تمرین ، بهترین بازیکنها ، مربی سوگلی ، بازیکن سوگلی ، مرخصی ، زهر مار گوفت درد و ......... برات محیا کرده بعد میگی به غیر از مدیر عامل به عهده من و بازیکنان هم هست . چقدر یه نفر میتونه پست باشه .
4 تا پاس نتونستن بدن به هم ، یه حمله جدی نداشتن ... آخه مرتیکه نفهم .. تیمی که 100 درصد به برد احتیاج داره و تو خونه بازی میکنه باید با 1 مهاجم بازی کنه .. اونوقت بازیکنها و مدیر هم مقصرن .. خدائی گور پدر پول باید همین امشب با لگد بندازنش بیرون

اون دور افتخار رو خوب اومدید
ایشون خواستند جلوی همسرشون یکم قدرتنمایی کنند و چند صد هزار تومن در مقابل میلیونهایی که از تیم گرفته اند چندان زیاد نبود
بنظر من خیلی هم بد شانس بودند که بیاتی نیا دیکارمو بازی در اورد والا خیلی زودتر از هفته پنجم دور برگشت تومار امپراتوریشون پاره می شد و با خیال راحت برای همیشه می رفتند دبی . شانس نیاورد . امشب شب قطبی نبود

من به باخت و مساوی کاری ندارم . یک تیم همیشه روی دور نیست اما
چرا هیچکس متوجه نیست که این تیم تاکتیک نداره . بسیار دیماتیک بازی می کنه
سیستمش 4-4- برو خلاقیت کن و شانس بیار شده !!!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوست عزیز مگه بقیه تیمها با اختلاف 3-4 گل میبرن . ضمنا ما داریم در مورد پرسپولیس صحبت میکنیم نه تیمهای دیگه ضمن اینکه یه نگاهی هم بهتره به تیمهای پائینتر بندازی ببینی اونها با چه اختلافی از ما هستند . در ضمن اگر قرار به مقایسه باشه چرا با فجر سپاسی و پیام مقایسه نمیکنی ؟ به فجر باختیم .. پیام رو به زور بردیم
شما مطمئنم که لیگ محلات رو هم ندیدی ؟ ولی لااقل من بازیهای زیر گروه و لیگ 1 یا همون آزادگان رو از نزدیک دیدم و میبینم . فرقی که تیمهای محلات با پرسپولیس حال حاضر داره 2 تاست .
1- تو پرسپولیس قرارداد 500 میلیونی داریم ولی تو لیگ محلات 50.000 تومنی و تو لیگ یک به ندرت 40-30 میلیون تومنی .
2- تو لیگ محلات بازیکنهاش میتونن 4 تا پاس سالم به هم بدن اما تو پرسپولیس حال حاضر نمیتونن . :D

قطبی ممکنه دلال نباشه :)D ) ولی اون یکی هست .. شک نکن . عجیبه که هنوزم بعضیها باور ندارن چه کلاهی رفته سرشون ... تا وقتی انقدر ساده لوحانه به قضیه نگاه میشه کرد معلومه باید میلیونها تومن رد و بدل بشه این وسط . این بابائی که دوکارمو یا نمیدونم دی کارمو رو اورده الان کجاست ... ؟ چرا نمیاد ازش دفاع کنه ؟ چرا قطبی رو لو انداخته ؟ چرا تا سر و صدا در مورد دیکارمو شد رفت ؟ خونشون داره با دلارهاش حال میکنه دوست عزیز . تو هیچ خراب شده ای بازیکن اینطوری نمیارن الا تو پرسپولیس .

سال قبل هم پولی وسط نبود که کسی بخواد دلالی کنه... دست کاشانی همش جلوی سازمان دراز بود .. بدهی هاشون رو نمیتونستن بدن حالا بازیکن هم میاوردن ... در ضمن کاشانی لااقل 10 درصد ادم درستی بود .
وقتی آقای هدایتی بلند میشه میره دبی خدمت امپراطور .... همین میشه ..
میگن یارو پولش از پارو بالا میره نمیدونه چه طوری خرجش کنه .. ما براش خرج میکنیم . مگه ما اینطوریم :wacko:

بحث بازیکن ها رو هم نکنید ... همین بازیکنها بهترین های تیمهاشون بودن که حالا به این روز افتادن .
تیمی که آقا وسط 90 درصد تمریناتش هست همینه . تیمی که بدن ساز نداره بایدم بازیکنهاش تو تموم صحنه های رودررو کم بیارن . تیمی که کمک مربی نداره بایدم ندونه که داره چی کار میکنه .

داوری هم که خداروشکر ایرادی نداشت . پنالتی منالتی و هند و ...... خبری نبود .

راستی لیگ آسیا هم لیگ محلات نیست .

وقتشه که کمی فکرها رو آزاد کنیم .

خسته نباشی آقای عزیز
می خواستم به اون آقا پاسخی بدم که دیدم شما زحمتشو کشیدی
واقعیت اینه که بعضی ها انقدر در دفاع از یکنفر اصرار کرده اند که دیگه روشون نمیشه بگن اشتباه کردیم !
حاضرند نیکبخت رو با 9 گل زده و 4-5 پاس گل با دیکارمو یکی کنند !!!!!!!!!!!! که یکجوری امپراتورشون رو تبرئه کرده باشند !
تیمی که n میلیون خرجش شده می ره مقابل تیمی مثل فجر در گل گیر می کنه بعد آقایون می فرمایند : خب مگه ما در لیگ محلات بازی می کنیم که همه رو ببریم !!!!!
اصلا متوجه نشدم جریان این لیگ محلات چی بود
شاید وقتی می بینند تیمی با این عظمت و اینهمه بازیکن و انقدر هوادار و سرمایه در حد لیگ محلات بازی می کنه
براشون توهم پیش میاد که لیگ برتر در حد لیگ محلاته
نخیر دوست عزیز
جشمت رو بازکن
این تیمی که در حد محلات بازی می کنه شاهکار امپراتورته
اون بازیکنی که از محلات برزیل با 500 میلیون تومان به پرسپولیس آورده شد دست پخت امپراتورته

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تند که شما میری جاگوار عزیز :happy: ما ژیان هم نیستیم :cool::happy:

ما هم يه جگوار از رده خارجيم :p
اختيار داريد شما هم ماشاالله بد نيستين در نقد
اما بهتره يكم صبر كنيم
البته اگه از اون دسته اي نيستين كه ميگن تيم فصل قبل شانسي قهرمان شد يا يا استيلي تيم رو قهرمان كرد ...
صبر كنيد
قطبي همون قطبيه
بازيكن كمتري هم نداريم
نا اميد نشيد
تيم بزرگي داريم و بزودي به جايگاه اصليش برميگرده

صبر ...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
امروز بعد از گذشته يك هفته پرسپوليس در تهران و مقابل تيمي به اسم صباباتري كه يكي از بدترين سالهاي خودش را طي مي كند و از نظر فني چندان حرفي براي گفتن ندارد حتي تا آستانه شكست نيز پيش رفت كه با خوش شانسي ضربه بياتي نيا به تير دروازه پرسپوليس خورد اما بازهم من مدعي نيستم كه از تاكتيك مطلع هستم و علم و دانشي دارم اما به عنوان يك هوادار و فوتبالدوست وقتي به بازيهاي ضعيف پرسپوليس در فصل جاري نگاه ميكنم متوجه ميشوم اين تيم از نظر بازيكن و امكانات هيچ كم از ساير تيم ها ندارد و اگر افشين قطبي آن مربي بزرگي كه بتواند به وعده هايش عمل كند مي بود در حال حاضر پرسپوليس با اختلاف زيادي به نسبت ساير تيم ها در صدر جدول قرار داشت.

افشين قطبي را به عنوان دستيار هيدينگ و ادووكات و به عنوان يك آناليزور بزرگ در سطح جهان مي شناسيم. مسلما كسي كه به عنوان آناليزور در كنار چنين مربياني كاركرده و سابقه جام جهاني نيز دارد ! مي بايست از نظر بازيخواني از حداقل نيمي از مربيان ليگ برتري بالاتر باشد اما در عين ناباوري ميبينيم آقاي قطبي نه تنها از آنها بالاتر نيست بلكه خيلي از بازيها را در نيمه هاي دوم باخته است !

ذوب آهن - مس - فولاد - فجر - ابومسلم و صباباتري بازيهاي است كه مربيانشان براحتي دست قطبي را خوانده و يا قطبي با لجبازي هايش به آنها باخته است.

كمي منصفانه نگاه كنيم. هدف ما هم حمايت از پرسپوليس و اعتلاي پرچم سرخ آن در سراسر آسيا و حتي جهان است و از اين راه نيز هزينه مالي عايدمان نميشود اما براستي نمي توانيم چشم خود را ببنديم و ضعف هاي تيم را بگوييم اتفاقي است ويا داور مقصر است. در اينكه داوران در اين فصل تا حدود بسيار زيادي با پرسپوليس نامهربان بودند هيچ شكي نيست و به موقعه اش درباره آن نيز نوشتيم و گفتيم اما تمام ايراد پرسپوليس و قطبي اين مسائل نيست.

هفته گذشته در بين دونيمه مجتبي شيري جاي خود را به محمد منصوري داد و نتيجه آن شكست مقابل فجر بود و البته از دست دادن ميانه زمين. اما متاسفانه و هزاران افسوس بارديگر جناب امپراطور ! همين تعويض را انجام داد و عملا باعث شد هافبك هاي خلاق صبا مهاجمان اين تيم را تغذيه كنند وگرنه هنوزهم در عجبيم صبا با اين وضعيت تاكتيكي چگونه از پرسپوليس در تهران امتياز گرفت !

آقاي قطبي در كوران مسابقات ليگ و بازيهاي حساس پرسپوليس تيم را رها كرده و به سفرهاي دوبي مي رود از بازيكني حمايت ميكند كه در حد ليگ دسته سوم هم نيست. سنگ مربي دلال نمايي را به سينه ميزند كه هيچ كارايي در تيم نداشته است. براستي آيا آقاي قطبي خوش شانس نيست كه بازهم اين عده هواداران تمامي اين ضعف ها را ديده و ميگويند كسي حق انتقاد ندارد ويا آقاي مصطفوي برچه مبنا و اصولي مورد فحاشي قرار ميگيرد ؟؟ چون از قطبي حمايت ميكند ؟؟

بزرگترين اشتباه داريوش مصطفوي كه شايد بزرگترين ظلم او در حق خودش - پرسپوليس - قطبي و ميليون ها هوادار بود اين است كه پيش از فصل وقتي عنوان كرد از بين دنيزلي و قطبي يكي مربي ميشود دست روي دومي گذاشت.درتاريخ ليگ برتر معمولا تمامي مربيان تيم هاي قهرمان فصل بعد در اواسط آن اخراج شدند و بهتر بود داريوش مصطفوي همان موقع دست روي گزينه اول ميگذاشت و مطمئنا اوضاع امروز پرسپوليس بسيار بهتر بود.

براي قطبي احترام زيادي قائل هستيم و همچنان او را دوست داريم اما حمايت كردن بي مورد و ناديده گرفتن ضعف هاي فني او كه كم كم عيار واقعي اش مشخص ميشود نه تنها دردي ازپرسپوليس دوا نميكند بلكه اين زخم را ريشه دارتر و خطرناكتر ميكند.

آقاي قطبي وعده تيم بين المللي دادند اما تيم او در طول بازي شايد 3 موقعيت بيشتر خلق نكند. تيم او جز سانتر از جناحين هيچ تاكتيك تمرين شده ي ديگري ندارد. تيم او نمي تواند 10 دقيقه يك گل را نگه دارد.

آقاي قطبي ما هواداران تيم بين المللي نخواستيم و آن حرفها و شعارهاي زيباي بدون عمل را اما شما نميتوانيد با بهانه آوردن و مقايسه پرسپوليس با تيم هاي مختلف هر ناكامي و ضعف هاي خودتان را توجيه كنيد. بازيكنان تيم شما از ردو بدل كردن 4 پاس سالم عاجز هستند !

آقاي قطبي كدام مربي بزرگي در آستانه چنين بازي حساسي يكي از بهترين مهاجمان حداقل فصل گذشته ليگ را به خاطر بازي دادن به امثال خيرخواه و ديكارمو حتي در ليست 18 نفره قرار نمي دهد ؟ آقاي قطبي منكر انگيزه بالاي تيم هاي ديگر مقابل پرسپوليس نيستيم اما به اعتقاد نگارنده پرسپوليس به شما و لجبازي هاي شمااست كه مي بازد. آقاي قطبي جنتلمن بزرگ !‌ هنوزهم محبوب هستي و هنوزهم خود من به شما علاقه مند پس بهتره تا دير نشده و ناكامي ها ادامه پيدا نكرده بايك عذرخواهي از هواداران و جامعه فوتبال حداقل از نقش سرمربيگري در تيم پرسپوليس خداحافظي كنيد و عرصه را به مربيان بزرگ ديگر باز كنيد. آقاي قطبي امروز مصطفوي و بازيكنان مورد اهانت قرار گرفته اند و فردا معلوم نيست چه شعارهايي به شما وارد كنند.

نگارنده دوست عزیزم سعید قاسمی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام بر دوستان عزیز !
من تقریبا هر روز مطالبی که شما نوشتید و در موردش بحث می کنید رو می خونم و اولا ناراحت میشم از این که در مورد مربی بحث میکنید چون یاد پارسال تیممون میفتم که خیلی ناراحت کننده بود و هر کی از سر خیابون رد میشد به ناصر حجازی گیر میداد !

من این پست رو دادم تا نظر خودم رو بگم ! امیدوارم بخونیدش !

به نظر من مشکل تیم پرسپولیس اینه که یا بازکناش ستاره به معنای واقعی هستند مثل کریمی و باقری و ... یا بسیار در سطح پایینی از فوتبال هستند !
مشکل این نوع تیم ها اینه که وقتی 1 نیمه با تیم حریف بازی میکنند و اغلب هم بازی سیار عالی انجام میدهند در نیمه دوم اگر مربی تیم حریف کار کشده و کمی با دانش باشه عملا دست اونا رو می خونه و در این مواقع تویض چاره ی کار هست که چون بازی کنای خیلی خوبی رو نیمکت نیست عملا بازی از دستشون در میره !
من در مورد تیم خودمون یعنی استقلال مثال میزنم ! ببینید در بازی با ذوب آهن وقتی همه دیدند که آرش برهانی بسیار آماده هست ... به گفته ی خود مربی ذوب آهن و برهانی 2 نفر مامور مهار این بازکن شدند در نتیجه مربی در همون اوایل نیمه دوم برهانی رو کشید بیرون و بجاش مجیدی اومد و یک پاس گل داد دقیقا این همو کاری هست که قطبی انجام میده ولی عبدی و دیکامرو رو میاره که اصلا در حد نصف نیکبخت هم نیستند ! حالا نکته ی اصلی اینجاست !!! اگر اعلام کنه آقا من بازکن ندارم مجبورم اینا رو بازی بدم کسی ازش خورده نمیگیره ! ولی با کمال خونسردی میگه ین بازیکنا بهترن هستند و.... این حرکت فقط باعث خشم هوادارها میشه !

دومین مشکل به نظر من اینه که قطبی نمیتونه یک بازکن رو تخریب کنه ! حتما میکید حرف بی خودیه ! بینید بعضی وقت ها لازم هست آدم یک کسی که داره به کارش ضربه میزنه رو تخریب کنه تا از اون به عنوان یک پل استفاده کنه!
وقتی میبینه مثلا بازکن X به تیم ضربه میزنه باید اون رو از تیم حذف کنه ! که هم دیگر بازیکن حساب کار دستشون باید هم اینکه به تیمم یک شوک وارد کنه !! من از تیم خودمون مثال میزنم که دوستان ناراحت نشن ! بیبنید وقتی قلعه نویی نیکبخت و و نوازی و... رو انداخت بیرون در حالی که نیکبخت بازیکن بسیار عالی بود همه این اومد تو ذهنشون که آقا اگر بخوای تو تیم قلعه نویی حاشیه سازی کنی قلعه نویی نابود میکنه شخص رو !!!
شاید بگید این کار پسندیده ای نیست ولی خوب اینجا اروپا نیست ! سیستم آقای قطبی تو ایران جواب نیمده ! وقتی نیکبخت بعد تعویض میگه عوضی بعد قطبی میگه من نشنیدم ما دوستیم این کار نه تنها حاشیه رو از بین نمیبره بلکه باعث میشه توره بره 1 ماه دیگه بیاد علوی بره بگه خداحافظ چون من چند تا بازی بازی نکردم !!! آخه مگه علوی قرارداد نداره ؟ پس غلط میکنه حرف مفت بزنه ! چشمت کور وایسا تا نوبتت بشه وقتی 10 دقیقه بازیت داد بهترین بازیت رو بکن ! من واقعا از این کار علوی ناراحت شدم از دید یک فوتبال دوست ! حالا فردا اومدیم و بازیکن که علوی به خاطرش نشسته بود رو نیمکت خدایی نکرده مصدوم شد ! حالا چی ؟ حالا اگر بریم دنبال علوی ناز میکنه اگر نریم ضربه می خوره ....

مشکل بعدی به نظر من مدیریتی هست !!
مثلا وقتی ابراهیم توره رفت و 1 ماه نیومد جریمه کردند که آقا 40 هزار دلار نمیدیم بهش ! 1 ساعت نگذشته گفتند اگر گل بزنه جریمه منتفی !!!!!!! بابا وظیفه ی این بازکن گل زدن هست !! حالا بزارید گل بزنه بعد ! این ضعف مدیریتی هست !!! اگر پرسپولیس قهرمان شد فقط و فقط به خاطر شخص حبیب کاشانی بود ! بدون شک !

بازم می خواستم بنوسم گفتم دوستان همین رو بخونن اگر ناراحت نمیشن بازم بنویسم !
ببخشید سرتون رو درد آوردم !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام بر دوستان عزیز !
من تقریبا هر روز مطالبی که شما نوشتید و در موردش بحث می کنید رو می خونم و اولا ناراحت میشم از این که در مورد مربی بحث میکنید چون یاد پارسال تیممون میفتم که خیلی ناراحت کننده بود و هر کی از سر خیابون رد میشد به ناصر حجازی گیر میداد !

من این پست رو دادم تا نظر خودم رو بگم ! امیدوارم بخونیدش !

به نظر من مشکل تیم پرسپولیس اینه که یا بازکناش ستاره به معنای واقعی هستند مثل کریمی و باقری و ... یا بسیار در سطح پایینی از فوتبال هستند !
مشکل این نوع تیم ها اینه که وقتی 1 نیمه با تیم حریف بازی میکنند و اغلب هم بازی سیار عالی انجام میدهند در نیمه دوم اگر مربی تیم حریف کار کشده و کمی با دانش باشه عملا دست اونا رو می خونه و در این مواقع تویض چاره ی کار هست که چون بازی کنای خیلی خوبی رو نیمکت نیست عملا بازی از دستشون در میره !
من در مورد تیم خودمون یعنی استقلال مثال میزنم ! ببینید در بازی با ذوب آهن وقتی همه دیدند که آرش برهانی بسیار آماده هست ... به گفته ی خود مربی ذوب آهن و برهانی 2 نفر مامور مهار این بازکن شدند در نتیجه مربی در همون اوایل نیمه دوم برهانی رو کشید بیرون و بجاش مجیدی اومد و یک پاس گل داد دقیقا این همو کاری هست که قطبی انجام میده ولی عبدی و دیکامرو رو میاره که اصلا در حد نصف نیکبخت هم نیستند ! حالا نکته ی اصلی اینجاست !!! اگر اعلام کنه آقا من بازکن ندارم مجبورم اینا رو بازی بدم کسی ازش خورده نمیگیره ! ولی با کمال خونسردی میگه ین بازیکنا بهترن هستند و.... این حرکت فقط باعث خشم هوادارها میشه !

دومین مشکل به نظر من اینه که قطبی نمیتونه یک بازکن رو تخریب کنه ! حتما میکید حرف بی خودیه ! بینید بعضی وقت ها لازم هست آدم یک کسی که داره به کارش ضربه میزنه رو تخریب کنه تا از اون به عنوان یک پل استفاده کنه!
وقتی میبینه مثلا بازکن X به تیم ضربه میزنه باید اون رو از تیم حذف کنه ! که هم دیگر بازیکن حساب کار دستشون باید هم اینکه به تیمم یک شوک وارد کنه !! من از تیم خودمون مثال میزنم که دوستان ناراحت نشن ! بیبنید وقتی قلعه نویی نیکبخت و و نوازی و... رو انداخت بیرون در حالی که نیکبخت بازیکن بسیار عالی بود همه این اومد تو ذهنشون که آقا اگر بخوای تو تیم قلعه نویی حاشیه سازی کنی قلعه نویی نابود میکنه شخص رو !!!
شاید بگید این کار پسندیده ای نیست ولی خوب اینجا اروپا نیست ! سیستم آقای قطبی تو ایران جواب نیمده ! وقتی نیکبخت بعد تعویض میگه عوضی بعد قطبی میگه من نشنیدم ما دوستیم این کار نه تنها حاشیه رو از بین نمیبره بلکه باعث میشه توره بره 1 ماه دیگه بیاد علوی بره بگه خداحافظ چون من چند تا بازی بازی نکردم !!! آخه مگه علوی قرارداد نداره ؟ پس غلط میکنه حرف مفت بزنه ! چشمت کور وایسا تا نوبتت بشه وقتی 10 دقیقه بازیت داد بهترین بازیت رو بکن ! من واقعا از این کار علوی ناراحت شدم از دید یک فوتبال دوست ! حالا فردا اومدیم و بازیکن که علوی به خاطرش نشسته بود رو نیمکت خدایی نکرده مصدوم شد ! حالا چی ؟ حالا اگر بریم دنبال علوی ناز میکنه اگر نریم ضربه می خوره ....

مشکل بعدی به نظر من مدیریتی هست !!
مثلا وقتی ابراهیم توره رفت و 1 ماه نیومد جریمه کردند که آقا 40 هزار دلار نمیدیم بهش ! 1 ساعت نگذشته گفتند اگر گل بزنه جریمه منتفی !!!!!!! بابا وظیفه ی این بازکن گل زدن هست !! حالا بزارید گل بزنه بعد ! این ضعف مدیریتی هست !!! اگر پرسپولیس قهرمان شد فقط و فقط به خاطر شخص حبیب کاشانی بود ! بدون شک !

بازم می خواستم بنوسم گفتم دوستان همین رو بخونن اگر ناراحت نمیشن بازم بنویسم !
ببخشید سرتون رو درد آوردم !

حرفاي شمارو تاييد ميكنم.
نميدونم چرا اين دوستان فقط قطبي و ديكارمو رو متهم ميكنن!
فصل پيش امپراطور بود حالا با خاك كوچه يكيش كردين؟
الحق و انصاف كه ما ايراني ها ....
فك ميكنيد اگه اين مربي واسه پول اومده پرسپوليس تيم هاي عربي نميخاستنش؟
كسي كه پرسپوليس رو قهرمان كنه مطمئن باشيد خيلي تيم هاي عربي ميخانش من نميگم پول براش مهم نيست اما حتما چيزاي ديگه هم مهم بوده.
پس كمي منصف باشيد ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

آقاي قطبي جنتلمن بزرگ !‌ هنوزهم محبوب هستي و هنوزهم خود من به شما علاقه مند پس بهتره تا دير نشده و ناكامي ها ادامه پيدا نكرده بايك عذرخواهي از هواداران و جامعه فوتبال حداقل از نقش سرمربيگري در تيم پرسپوليس خداحافظي كنيد و عرصه را به مربيان بزرگ ديگر باز كنيد. آقاي قطبي امروز مصطفوي و بازيكنان مورد اهانت قرار گرفته اند و فردا معلوم نيست چه شعارهايي به شما وارد كنند.

نگارنده دوست عزیزم سعید قاسمی

ايول بابا!!
خوبه تيم دره چهارم جدوله و هنوز اختلاف امتياز زياد نيست!
يادتون نيست استقلال هفدهم بود؟ خوب افتادن رو دور خوب حالا اومدن بالا

با چند هفته نتيجه نگرفتن مربي رو هم ميخايد بره
كه چي حميد استيلي بياد؟!!!!!!

من اگه حميد استيلي بياد سر اين تيم ديگه بازيهاشو دنبال نميكنم . از آدمهاي چاپلوس و ... متنفرم.

من الان دارم موقعيت پرسپوليس در ايران رو با آرسنال تو پريمير ليگ مقايسه ميكنم از خيلي جهات شبيه هم نيستن اما از لحاظ نتيجه گيري شبيه هستن اما هيچوقت انگشت اتهام رو به سوي پروقسور نبردن و نخاستن بره
البته ما بايد يه فرقي با اونا داشته باشيم ديگه وگرنه ايراني نيستيم كه ....

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من الان دارم موقعيت پرسپوليس در ايران رو با آرسنال تو پريمير ليگ مقايسه ميكنم از خيلي جهات شبيه هم نيستن اما از لحاظ نتيجه گيري شبيه هستن اما هيچوقت انگشت اتهام رو به سوي پروقسور نبردن و نخاستن بره
....

آره بخصوص اینکه هم آرسنال هم فقط بکش زیرش بازی می کنه :happy:
واقعا شباهت عجیبی داریم به آرسنال :blink:
تاکتیکهای متنوع تیمی مثل آرسنال رو با بکش زیر و شانس بیار افشین قطبی مقایسه می کنید !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
فك ميكنيد اگه اين مربي واسه پول اومده پرسپوليس تيم هاي عربي نميخاستنش؟
كسي كه پرسپوليس رو قهرمان كنه مطمئن باشيد خيلي تيم هاي عربي ميخانش من نميگم پول براش مهم نيست اما حتما چيزاي ديگه هم مهم بوده.
...

شما یک ورقه مجله زرد بیار که یک تیم عربی به قطبی پیشنهاد داده باشه
اونوقت من می پذیرم که این قرارداد ترکمنچایی که با پرسپولیس امضا کرده حقش بوده !!!

سر نخواستنش دعوا بود
غیر از ایران هیچکس تیم با این ابعاد و بازیکن رو دست آنالیزور نمی ده

شما تیم رو با اینهمه بازیکن نمی بینی که شده زنگ تفریح غلام پیروانی ؟ فقط افشین امپراطور ؟ این وسط اصلا پرسپولیس و اوضاعش مهم هست ؟ اینکه امپراطورتون دی کارمو رو به پرسپولیس انداخته مهم هست اصلا ؟ اینکه کلی دروغ درمورد سابقه دی کارمو گفته مهم هست ؟
فقط امپراطور ؟ آره ؟
بیچاره پرسپولیس

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شما یک ورقه مجله زرد بیار که یک تیم عربی به قطبی پیشنهاد داده باشه
اونوقت من می پذیرم که این قرارداد ترکمنچایی که با پرسپولیس امضا کرده حقش بوده !!!

سر نخواستنش دعوا بود
غیر از ایران هیچکس تیم با این ابعاد و بازیکن رو دست آنالیزور نمی ده

شما تیم رو با اینهمه بازیکن نمی بینی که شده زنگ تفریح غلام پیروانی ؟ فقط افشین امپراطور ؟ این وسط اصلا پرسپولیس و اوضاعش مهم هست ؟ اینکه امپراطورتون دی کارمو رو به پرسپولیس انداخته مهم هست اصلا ؟ اینکه کلی دروغ درمورد سابقه دی کارمو گفته مهم هست ؟
فقط امپراطور ؟ آره ؟
بیچاره پرسپولیس

نميدونم آخه چرا وقتي فصل قبل تيم ميبرد يا همين اول فصل آناليزور نبود حالا شد آناليزور؟!!!

من از اين لجم ميگيره كه ما زود همه چيز يادمون ميره اصلا هم صبر نداريم.
ما با امپراطورمون شما با استيلي تون اما قول ميدم با اين اوضاع نه اين فصل حتي فصل هاي ديگه پرسپوليس رنگ قهرماني رو هم نميبينه.

بالا