• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اخراج برزيلي هاي پرسپوليس
مصطفوي:قرارداد دي كارمو و ماركو فسخ مي شود

خبرگزاري فوتبال ايران – قرارداد مربي و بازيكن برزيلي باشگاه پرسپوليس تهران كه عملكرد خوبي در اين مجموعه نداشته اند با توافق مسئولان و سرمربي تيم فسخ خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران در پي نتايج ضعيف سرخ پوشان در رقابت هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي كشور ظهر روز جمعه افشين قطبي در جلسه اي با حضور مديرعامل و رئيس هيات مديره باشگاه از عملكرد فني خودش دفاع كرد.
قطبي در پاسخ به انتقادات و اعتراض مصطفوي و هدايتي قول داد كه به زودي مشكلات فني تيم را حل مي كند و تدابير ويژه اي براي حل مشكل خط دفاعي خواهد داشت.
در همين جلسه مصطفوي و هدايتي از عملكرد ماركو ، مربي و دي كارمو بازيكن برزيلي تيم انتقاد كردند . قطبي با درخواست مسئولان باشگاه مبني بر فسخ قرارداد برزيلي ها موافقت كرد.
دارويش مصطفوي در گفت و گوي كوتاه با خبرگزاري فوتبال ايران پيرامون اخراج برزيلي ها گفت:مهم ترين تصميم ما در جلسه امروز فسخ قرارداد ماركو و دي كارمو بود. با توجه به حساست رسانه ها ،‌هواداران و اهالي فوتبال نسبت به اين دو تصميم گرفته شد به همكاري با برزيلي ها خاتمه بدهيم و آقاي قطبي هم با اين تصميم موافقت كردند. بر همين اساس قرارداد مربي و بازيكن برزيلي پرسپوليس فسخ خواهد شد و اين دو ديگر در عضويت باشگاه ما قرار ندارند.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من 12 سال آرسنال رو دوست دارم و آرسن ونگر رو و بيشتر از اون چيزي كه فك كنيد روش متعصبم .. پس شما نميخاد به من بگي كي خوبه كي بده شما اصلا نفهميديد من منظورم از مقايسم چي بود.
چرا رفیق. منظور شما این بود که جفتشون تیمهای بزرگین که دارن ضعیف نتیجه میگیرن...
شما منظور من رو درست متوجه نشدی. من گفتم آرسنال زیبا بازی می کنه ولی نتیجه نمیگیره. ضمنا علاوه بر اینکه خرج تیمش اصلا قابل مقایسه با منچستر و چلسی و لیورپول نیست هر سال یه حراج تابستانی راه میندازه و یسری مهره های خوبش رو میفروشه. بخاطر همین اگه بخوای منصف باشی با خرجی که آرسنال می کنه اگه بیاد توی لیگ جزیره ۱۰م هم بشه بازم خیلی نتیجه ی وحشتناکی نیست. اونوقت پرسپولیس مثلا آقایی و آشوبی رو فروخته رفته علی کریمیء پترویچء زارع و علوی رو خریده و از نظر مهره و بودجه بدون شک با فاصله ی زیادی نسبت به باقی تیمها بهترین تیم لیگ ایرانه.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من اگه هواداره قطبي ام چون پرسپوليسي ام اما شما پرسپوليسي هستيد و از اين آقا خوشتون نمياد چون يكي مثه علي دايي خوبه كه بهش بگي تو بهت بگه به شما ربطي نداره!

اميدوارم بازم سر حرفتون بمونيد و اگه پرسپوليس سه تا بازي برد نيايد شعار امپراطور بديد ...

1- آقای قطبی هم همچین مودبانه تر پاسخ نمی دهند

خبرنگار : شما چرا انقدر روی دیکارمو حساس هستید ؟ چرا به اشتباهتون اعتراف نمی کنید ؟

قطبی : اکثر شما خبرنگارا سنتون کمه و زیر 25 سال سن دارید وتا بحال خارج از کشور نرفته اید والا متوجه می شدید قضیه دی کارمو انقدرها هم عجیب نیست !!!!

این از به شما ربط نداره دایی بدتر نباشه بهتر نیست
ضمن اینکه تیم مربی فوتبال می خواد نه معلم اخلاق
البته اگر بعد از برملا شدن دروغگوهایی که بابت دیکارمو گفته شده اصولا چیزی به اسم اخلاق باقی مونده باشه

2- من نظر شخصیم رو می گم
حتی اگر 4 برد پیاپی هم داشته باشه هیچوقت امپراطور امپراطور نمی کنم
چون مطمئنا تیمی که قطبی هدایتش کنه از انجام یک بازی تاکتیکی و هدفمند عاجزه و در این بردنهای دقیقه 90 به بالا جز لذت آنی لطفی خاصی وجود ندارد
هروقت تیم قطبی تونست 4 تا حرکت تمرین شده و فنی انجام بدهد اونوقت ممکنه ازش حمایت بشه اونهم به عنوان سرمربی پرسپولیس والا بدون پرسپولیس این آقا هیچی نیست

البته از نظر شما پرسپولیس در این فصل خیلی روان و هدفمند و حساب شده بازی می کنه که این یعنی وقتی اسم امپراطور میاد شما دیگه بکش زیرش و سانتر علی اصغری رو هم تاکتیک ویژه آرسنالی تفسیر می کنید
باورکنید نه شما هرکس دیگری ادعا کنه در تیم قطبی تاکتیک خاصی رویت کرده باعث تعجب بقیه می شه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
باقري،نيكبخت و محمدي در فهرست علي دايي
اسامي 22 بازيكن اعزامي به قطر اعلام شد

از سوي کادر فني تيم ملي فوتبال،اسامي 22 بازيکن جهت حضور در ديدار دوستانه با قطر اعلام شد.

به گزاش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ،وحيد طالب لو،سيد مهدي رحمتي،محمد محمدي،سيد جلال حسيني،پيروز قرباني،پژمان منتظري،حسين کعبي،مجيد غلام نژاد،ستار زارع،احمد آل نعمه،کيانوش رحمتي،مازيار زارع،احسان حاج صفي،محمد رضا خلعتبري،مهدي کريميان،کريم باقري،محمد نوري،ميثم بائو،سيد محمد مهدي سيد صالحي،سيد جلال رافخايي،غلام رضا رضايي و عليرضا نيکبخت واحدي نفراتي هستند که بامداد شنبه راس ساعت 1:30 بايد خود را به کادر فني در هتل المپيک معرفي کنند.

بر همين اساس ملي پوشان ساعت 4 صبح روز شنبه 18 آبانماه تهران را به مقصد قطر ترک مي کنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
رضايي، نصرتي و مدافع تيم ملي توگو گزينه‌هاي پرسپوليس
مصطفوي:
قطبي را از تصميم ترك پرسپوليس منصرف كرديم
ماركو و دوكارمو با توافق از تيم جدا شدند

پس از جدايي "ماركو" و "دوكارمو" از پرسپوليس، مدافع و كاپيتان تيم ملي توگو به همراه رحمان رضايي و محمد نصرتي شانس حضور در پرسپوليس را دارند.

داريوش مصطفوي، مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: عصر امروز (جمعه) جلسه‌اي با حضور حسين هدايتي رييس هيات مديره و افشين قطبي سرمربي تيم پرسپوليس و بنده برگزار شد؛ در اين جلسه قطبي اعلام كرد كه تصميم گرفته‌ به دليل شرايط پيش‌آمده استعفا كند، اما ما به او گفتيم كه شما بمانيد اما اطرافتان را كمي خلوت‌تر كنيد.

وي گفت: طبق پيشنهادات من و هدايتي و موافقت قطبي، قرار شد "ماركو" و "دوكارمو" مربي و بازيكن برزيلي پرسپوليس از تيم ما جدا شوند.

مصطفوي افزود: همچنين قرار است رحمان رضايي، محمد نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نيز در تمرينات پرسپوليس شركت كنند تا سرمربي تيم يكي از آنها را انتخاب كند. مذاكرات ما با رضايي انجام شده و اين بازيكن اكنون منتظر پاسخ ماست؛ اما هنوز هيچ مذاكره‌اي با نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نداشته‌ايم. يكي از اين سه بازيكن براي تقويت خط دفاعي تيم، با نظر قطبي جذب خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در غياب نيكبخت واحدي، واعظي و شيري،
تمرين پرسپوليس با تدابير ويژه امنيتي برگزار شد

نخستين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از تساوي روز گذشته مقابل صبا با تدابير ويژه امنيتي و در حضور 13 هوادار اين تيم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال پرسپوليس پس از تساوي روز گذشته مقابل تيم صباي قم نخستين تمرين خود را صبح امروز در زمين شماره يك مجموعه‌ي ورزشي راه‌آهن در غياب عليرضا نيكبخت واحدي، مهدي واعظي و مجتبي شيري برگزار كرد.

مسوولان تيم پرسپوليس كه پس از بازي روز گذشته تيم‌شان شاهد اعتراضات هواداران اين تيم بودند، تمرين امروز را تحت تدابير ويژه امنيتي برگزار كردند. به طوري كه نيروهاي پليس در تمامي ورودي‌هاي ورزشگاه و همچنين سكوهاي تماشاچيان و خبرنگاران حضور داشتند؛ اين در حالي بود كه تنها 13 هوادار پرسپوليس تمرينات اين تيم را در گوشه‌اي از ورزشگاه از نزديك نظاره‌گر بودند.

پيش از تمرين امروز بازيكنان و مربيان پرسپوليس جلسه‌اي به مدت 45 دقيقه را از ساعت 10 و 30 دقيقه برگزار كردند كه در اين جلسه تنها كريم باقري و محمود خوردبين حضور نداشتند و در گوشه‌اي از زمين مشغول صحبت با يكديگر بودند.

تمرين امروز از ساعت 11 و 15 دقيقه آغاز شد كه در ابتدا افشين قطبي با بازيكنان و مربيان تيم در گوشه‌اي از زمين و جايي كه فاصله‌ي زيادي از سكوي تماشاگران و خبرنگاران داشت به مدت 20 دقيقه صحبت كرد.

افشين پيرواني هم دقايقي در جمع بازيكنان و مربيان سخن گفت، قطبي حتي اجازه‌ي نزديك شدن پرسنل تداركات پرسپوليس به جمع‌شان را نمي‌داد.

پس از اين بازيكنان به دو دسته‌ي اصلي‌ها و نفرات ذخيره تقسيم شدند، بازيكنان اصلي زيرنظر پرويز كماسي به مدت زيادي به دور زمين دويدند و پس از آن تمرينات ريكاوري را در دستور كارشان داشتند. الونگ الونگ نيز در ميان اين بازيكنان تمرين مي‌كرد.

بازيكنان ذخيره نيز زيرنظر افشين پيرواني در ابتدا با دويدن به دور زمين بدن‌هاي خود را گرم كردند و سپس در دايره‌ي وسط زمين به حركات با توپ به صورت انفرادي و روپايي زدن پرداختند و در مراحل بعدي پاس كاري در حال حركت به صورت دو به دو، حفظ توپ و پرسينگ را انجام دادند.

فرانك آتسو، ابراهيم توره، منصوري و دوكارمو بازيكناني بودند كه در جمع نفرات ذخيره تمرين مي‌كردند.

افشين قطبي نيز مدت زيادي را در كنار زمين با سرپرست تيم مشغول صحبت شد و تمرينات بازيكنان را از دور نظاره‌گر بود.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گوشه خيلي كوچكي از حرفاي دوستان چند ماه قبل!
یادتون میاد وقتی قطبی داشت می رفت چی گفتم؟دیدید در نا امیدی بسی امید است
32.gif

شک نکن که امپراطور برگشت :D

خبری هم نیست. فردا قرارداد رو به امید خدا امضا میکنه، بعد 10 روز میره دبی که کاراش رو ردیف کنه و دیگه بعدش کامل میاد سره کار ! . یه دستیار برزیلی هم با خودش آورده

خب تاجایی که اخبار رو دنبال کردم قطبی برگشته .نباید به پرسپولیس تبریک گفت بلکه باید به فوتبال ایران تبریک گفت .جدا معتقدم قبل از اینکه مربی بزرگی باشه انسان بزرگیه و مثل ایرانی جماعت به کم قناعت نمیکنه هر چند فکر میکنم که فوتبال سیاسی - حکومتی و بیمار ایران لیاقتش رو نداره .

به هر حال اگه قرار باشه همه ی اختیارات رو داشته باشه و کسی توی کارش دخالت نکنه به زودی شاهد درخشش پرسپولیس در جام باشگاه ها و همچنین بعدا حضور قطبی در راس کادر فنی تیم ملی خواهیم بود

منم بازگشت افشین امپراطور رو به همه تبریک می گم ... !

باریکن خیلی مهم نبست اصل قطبیه که برگشت

تبریک میگم ...
واقعا تیم خوبی درست کرده ...
با کادر ***** فوق العاده ...

حضور افشین قطبی باعث شد تا تفکرات حرفه ای فوتبال به باشگاه سرازیر بشه . من امیدوار شدم توی هر سه جام حرف اول مال پرسپولیس هست ...

به به میبینم که دوباره تبریک بازاره
آقا نگفتم نمیتونن جلوی این تیم وایسن . حالا برید تماشاچی محروم کنید . انقدر محروم کنید تا جونتون از . ... دراد .
:D:D

منم تبریک میگم ، مرسی قطبی مرسی کریم مرسی پرسپولیس

:D
حالا نکته جالب قلعه نوعی و قطبین که باهم ریختن رو هم ! مصاحبه بر علیه دائی و فدراسیون برای تیم ملی . خیلی جالب بود برام . فکر کنم شخصیت قطبی بدجوری روی قلعه نوعی تاثیر گذاشته ! البته امیدوارم

خب حق دارن بنده خداها ... آخه این چه تیمیه که هیشکی جلودارش نیست
پارسال نیم فصل 6 امتیاز کم کردن گفتن قهرمان نشه شد . :D
امسال 6 امتیاز و اسمش رو حذف کردن از ترسشون ... ولی ما باز قهرمانیم . تو آسمون نوشته ... تیم ما قهرمانه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
http://perspolis-club.net/news.aspx?id=4437
مدیر روابط عمومی پرسپولیس تکذیب کرد
مرتضی ضرابی مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه پرسپولیس شایعات و اخبار منتشر شده در نشست هیأت مدیره را تکذیب کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مرتضی ضرابی در مورد تصمیمات هیأت مدیره باشگاه گفت: شایعاتی در خصوص کنار گذاشتن مربی و بازیکن پرسپولیس مطرح شده است که باشگاه آنرا بشدت تکذیب می کند.
وی در ادامه افزود: اخبار صحیح در مورد تصمیمات هیأت مدیره باشگاه تنها از طریق سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اعلام شده است و هرگونه خبری مبنی بر کنار گذاشتن مارکو و دیکارمو تکذیب می شود.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
كريم باقري: هدف ما قهرماني در آسياست
كريم باقري كاپيتان با اخلاق و ارزنده تيم فوتبال پرسپوليس كه اين روزها با نمايش خيره كننده اي توانسته ياد و خاطره آن روزهاي به يادماندني و بازيهاي ملي خود را زنده كند، يقيناً يكي از بهترين و فني ترين بازيكنان ليگ محسوب مي شود. كاپيتان باقري صبح امروز (جمعه) در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس اينچنين به سوالات پاسخ داد؛

در مورد بازيهاي اخير پرسپوليس بگوئيد...
تيم پرسپوليس تا به اينجاي كار نسبت به تغيير تاكتيك تيم و بازيكنان جديد، بازيهاي خوبي را از خود به نمايش گذاشته اما نه به اندازه اي كه هواداران و دوستاران اين تيم را راضي كند. پرسپوليس با صدرنشين فاصله زيادي ندارد و ما سعي خواهيم كرد با ارائه بهترين بازيها همچون سال گذشته طعم شيرين قهرماني را بچشيم.
آيا پرسپوليس با گلچين بازيكنان ليگ موفق خواهد شد؟
صد در صد موفق مي شود و ما با پشتيباني و حمايت هواداران واقعي اين تيم، به روزهاي اوج باز خواهيم گشت. پرسپوليس با جذب بهترين بازيكنان ليگ و تغييرات بسياري كه نسبت به سال گذشته داشته، نياز به زمان دارد.
هواداران تا كي بايد صبر كنند و نقش آنها در كسب نتايج مطلوب چيست؟
هواداران واقعي پرسپوليس هميشه و در همه حال به تيم كمك كرده اند و هم اكنون نيز ما نياز به حمايت همه جانبه آنها داريم، پس آنها هم اين مهم را در جهت موفقيت تيم انجام خواهند داد و نمونه بارز آن روز گذشته بود كه عليرغم رضايت باطني ورزشگاه را ترك كردند، البته دلگير بودند اما ما قول مي دهيم جبران كنيم و شادي را به آنها بازگردانيم.
اما روز گذشته عده از هواداران به بازيكنان، كادر فني و مدير عامل اعتراض داشتند؟
آنها تقصيري ندارند، اين عمل تحريك عده اي است كه مي خواهند جلوي موفقيت هاي پرسپوليس را بگيرند تا به خواسته هاي خودشان برسند، آنها بايد بدانند كه سخت در اشتباه هستند و بايد آگاهانه تر قضاوت كنند.
چه پيامي براي هواداران پرسپوليس داريد؟
تنها راه موفقيت پرسپوليس در سه جام؛ ليگ برتر، جام حذفي و جام باشگاههاي آسيا حمايت و صبوري هواداران واقعي اين تيم است كه ما از آنها مي خواهيم آگاه باشند و تحت تاثير خواسته هاي ديگران قرار نگيرند و تا پايان راه ما را ياري دهند.
نقش مسئولان و مدير عامل باشگاه در عدم نتيجه گيري دلخواه تيم چيست؟
در باشگاه پرسپوليس هر يك از مسئولان، كادر فني و بازيكنان سعي دارند وظيفه خود را به نحو مطلوب انجام دهند تا اين تيم نتايج لازم را كسب نمايد. كمك هاي سازمان تربيت بدني، بهترين راهكارها و حمايت هاي اعضاي هيت مديره، تلاش و تهيه بهترين امكانات از زمين تمرين گرفته تا جذب بهترين بازيكنان از وظايف مدير عامل است كه آن نيز به بهترين شيوه انجام شده و از سوي ديگر بهره گيري و تلاش سرمربي تيم با يكدلي بازيكنان مي تواند تيم را به سر منزل مقصود برساند.
آيا برنامه خاصي در مدت زمان تعطيلي ليگ داريد؟
بله. من سعي مي كنم با بازيكنان و كادر فني صحبت كنم. روحيه جنگندگي در تيم ما كاهش يافته و بايد با تمرينات بيشتر اين روحيه را در خودمان تقويت كنيم. اين مسئله را بايد از خودم گرفته تا بقيه بازيكنان ارزيابي كنيم و در چند روز تعطيلي ليگ با يك تيم آماده به مسابقات بازگرديم.
آيا از پستي كه بازي مي كني راضي هستي؟ چرا كريم باقري هم دفاع را پوشش مي دهد و هم در نقش مهاجم بازي مي كند؟
متاسفانه بدليل مصدوميت بازيكنان و تاكتيك تيم مجبور شدم به يك خط عقب تر بازگردم كه فكر مي كنم اين موضوع از بار تهاجمي تيم كاسته و اميدارم با بازگشت به پست خودم در بازيهاي بعدي بتوانم بهتر از اين در خدمت تيم باشم.
حرف آخر...
از مسئولان باشگاه، مدير عامل، كادر فني، بازيكنان و هواداران پرسپوليس تشكر مي كنم و اميدوارم با اتحاد و همدلي بيش از پيش بتوانيم با قدرت و صلابت، تيم هميشه محبوب پرسپوليس را در سكوي رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا ببينيم و نماينده شايسته اي براي كشور عزيزمان باشيم.

200811732252605.jpg

http://perspolis-club.net/news.aspx?id=4469

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
http://perspolis-club.net/news.aspx?id=4437
مدیر روابط عمومی پرسپولیس تکذیب کرد
مرتضی ضرابی مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه پرسپولیس شایعات و اخبار منتشر شده در نشست هیأت مدیره را تکذیب کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مرتضی ضرابی در مورد تصمیمات هیأت مدیره باشگاه گفت: شایعاتی در خصوص کنار گذاشتن مربی و بازیکن پرسپولیس مطرح شده است که باشگاه آنرا بشدت تکذیب می کند.
وی در ادامه افزود: اخبار صحیح در مورد تصمیمات هیأت مدیره باشگاه تنها از طریق سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اعلام شده است و هرگونه خبری مبنی بر کنار گذاشتن مارکو و دیکارمو تکذیب می شود.

خیالم راحت شد!:)

FONT]
SIZE][/FONT]
اما روز گذشته عده از هواداران به بازيكنان، كادر فني و مدير عامل اعتراض داشتند؟
آنها تقصيري ندارند، اين عمل تحريك عده اي است كه مي خواهند جلوي موفقيت هاي پرسپوليس را بگيرند تا به خواسته هاي خودشان برسند، آنها بايد بدانند كه سخت در اشتباه هستند و بايد آگاهانه تر قضاوت كنند. م.[/RIGHT]

200811732252605.jpg

http://perspolis-club.net/news.aspx?id=4469

فکر کنم منظورش cp-youباشه!

منظورش محمد رضا مامانیه؟ چه ربطی به این بازی داشت؟! اینم حال می کنه جنجال درست کنه .کلا عاشق حاشیه است!
قطبی یه کار خوب کرده باشه اینه که شیث رو ردش کرد بره.

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
گوشه خيلي كوچكي از حرفاي دوستان چند ماه قبل!

خب من که متوجه نشدم که یعنی چی ؟ ولی چون دوست دارید که ادامه بدیم موضوع رو و اینکه اسم بنده هم در 3 بخش از این موضوعات اومده بود لازم دونستم موضوعات رو توضیح بدم .
1- جمله اول که خب طبیعتا تبریکه .. چی کار کنیم وقتی تیم میبره بیام بگیم شرمنده بردیم .. ان شاالله غم آخرمون باشه :D ادامه اون موضوع هم جمله اعتراضی به سیستم فوتباله که خب کارهمیشگی منه

2-در مورد ضخصیت اقای قطبی صحبت کردم که البته اینجا تصحیح میکنم منظور بنده طرز صحبت کردن ایشون بوده نه شخصیتش .. چون بهرحال فکر میکنم به شخصیت ایشون خدشه ای وارد باشه با این اتفاقات قشنگ

3- جمله سوم رو بنده در رابطه با حذف نام پرسپولیس از سایت فیفا عنوان کردم . ببین دوست عزیز من هر چی که باشم وقتی پای ایران میاد وسط (در 90 درصد موارد) این اجازه رو به خودم میدم که حق رو غیر حق کنم ..
چه برسه به این که دارم از تیم محبوبم طرفداری میکنم ... فرقی نمیکنه برام که استقلال به عربها ببازه یا پرسپولیس حداقل تا 3 روز کسی راجع به این موضوع با من حرف نمیزنه ... چون اعصابم حسابی میریزه به هم .

ولی در کل شما جوونید و متوجه خیلی از موضوعات نمیشید .
گیرم که من طرفدار قطبی ! ... طرفدار دلسوخته و دلباخته اون تیریپ و جنتلمنیش
اما دلیل نمیشه که وقتی اومد تو مصاحبه مطبوعاتی در مورد مدیریت تیم صحبت کرد بیام بگم .. به به عجب مربی بافکری .. یا وقتی تعویض اشتباه میکنه بگم قطعا شما متوجه نمیشید این یک تعویض تاکتیکی بود .. اهن اوهون .. نه عزیز دل همین 2-3 قبل بنده تعویض قطبی در مورد پتروویچ رو تائید کردم ... چون واقعا کار درستی بود . اما این دلیل نمیشه که نپرسم ازش انگیرش از آوردن خیرخواه وقتی تیمش نمیتونه 2 تا پاس بده و مهاجم فیکسش 1 موقعیت گل بیشتر نداشته چه برسه به این چیه ؟

بهتر موضوع رو تموم شده تلقی کنیم و به موضوعات جدیدتر بپردازیم .. مطمئنا حرفهای جدیدی هست که میشه در موردش بحث کرد . وگرنه این حرفها بیشتر همزدنه ... میگی نه :
قطبی :
روي سكوها تمركز من و تمام بازيكنان را از دقيقه 75 به بعد بهم ريخت، البته در اين باره نمي‌خواهم تماشاگران را مقصر بدانم.
ببخشید یه سوال : تا دقیقه 75 که تمرکز داشتید و تماشاگران هم یکضرب داشتن تشویق میکردن چرا اتفاق خاصی نیافتاد . ضمن اینکه ایشون قطعا منظورشون دقیقه 90 هست که همه امیدهاشون رو از دست دادن .

آنها تقصيري ندارند، اين عمل تحريك عده اي است كه مي خواهند جلوي موفقيت هاي پرسپوليس را بگيرند تا به خواسته هاي خودشان برسن

کریم کلا آدم بامزه ایه .. تو تمرینات هم از همه شوخ تره .. اینم یه نمونشه

به باور من خیلی هم گرد نیست
و از اونجایی که سن من بیشتر از 25 ساله و چند باری هم خارجه رفتم ، پس درست می گم :happy:

اون یه چیکه اختلافشم ماله اینه که من خارج نرفتم :lol::D

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
خب من که متوجه نشدم که یعنی چی ؟

اون یه چیکه اختلافشم ماله اینه که من خارج نرفتم :lol::D

یعنی اینکه شما یک زمانی از قطبی حمایت کردی
حالا هم تحت هیچ شرایطی حق نداری از موضعت برگردی حتی اگر خارجه هم رفته باشی :happy:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

میگم این ویدئو مال دیکارموی خودمونه ؟؟؟؟؟؟ :wacko:

فکر نمیکنم ... چون نه قیافش شبیه این بابا بود ... نه هیکلش .... نه حتی دویدن و راه رفتنش .... نه حتی خوشحالی بعد از گلش ( البته ما که خوشحالی بعد از گل دیکارمو رو نتونستیم ببینیم :rolleyes: )

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بالا