• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
حالا ببینم
فرضا دی کارمو از لیست بره بیرون
الونگ می تونه اضافه بشه ؟
من در دوربین خبر ساز دیدم عزیز محمدیه کیه ؟ اون گفت نه اینکار شدنی نیست !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آره منم الان دیدم!:blink: با روماریو همبازی بوده!!!!!!!
البته فك نكنم تو تيم اصلي بوده باشه چون من ليست بازيكنان اون سال رو كه ديدم بقوله شما روماريو بود اما دوكارمو اسمش نبود.

2005 Roberto (Cássio, Erivélton, Fabiano Borges, Éverton, Élinton), Wagner Diniz (Claudemir, Thiago Maciel), Fábio Brás (Fabiano, Ciro, Alemão), Luciano (Éder, Vergara, Anderson do Ó, Daniel, Marcos) e Diego (Ricardinho, Jorginho Paulista, Jean, Maciel); Ives (Ygor, Gomes, Osmar), Amaral (Coutinho, Junior, Silva), Morais (Robson Luís, Rubens, Rafael, Leozinho) e Abedi (Fernandinho, Têti, Dominguez, Allan Dellon); Alex Dias (William, Marco Brito) e Romário (Anderson, Elbinho)

2004 Fábio (Márcio, Tadic, Cássio, Éverton), Claudemir (Thiago Maciel, Alex Silva), Wescley (Fabiano, Daniel, Serjão), Henrique (Santiago, Gomes) e Victor Boleta (Chiquinho, Diego, Canhoto); Ygor (Emerson, Silva), Coutinho (Junior), Rodrigo Souto (Beto, Cadu, Morais, Muriqui) e Petkovic (Marcelinho, Rubens); Robson Luís (Alex Alves, Leo Macaé, Donizete, Gustavo, Marco Brito) e Valdir (Anderson, André Lima, Denílson)

2003
Fábio, (Márcio, Flávio), Russo (Claudemir, Wellington, Alex Silva), Alex (Wescley, Fabiano), Wellington Paulo (Rogério Pinheiro, Henrique) e Edinho (Ozéia, Victor Boleta); Henrique Lima (Rogério Correa, Da Silva, Rubens), Bruno Lazaroni (Rodrigo Souto, Ygor, Coutinho), Marcelinho (Cadu, Beto, Morais) e Leo Lima (Petkovic, Danilo, Siston); Marques (Edmundo, Donizete, Ely Thadeu) e Valdir (Souza, Régis, Anderson).

اما لينكي كه سارا خانوم دادن نشون ميده تو ريوپرتو بازي كرده.

paulo%20roberto.jpg

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
حالا ببینم
فرضا دی کارمو از لیست بره بیرون
الونگ می تونه اضافه بشه ؟
من در دوربین خبر ساز دیدم عزیز محمدیه کیه ؟ اون گفت نه اینکار شدنی نیست !

رئیس سازمان لیگه.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
خوب همونجوری که من گفتم اون عکس قدیمی بوده و اینجوری که مصطفوی گفت دیکارمو و مارکو کارشون با باشگاه تمومه. و با اون مصاحبه ها و حمایتهایی که قطبی از دیکارمو کرده بود من که فکر نمی کنم اصلا با این قضیه موافق بوده باشه. این نشونه ی تحت فشار گزاشتن قطبی قطبی هست. احتمالا با دو تا باخت دیگه کارش تمومه...

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
راستش رو بخواید من با برنامه امشب یه کوچولو امیدوار شدم . کنارگذاشتن دوکارمو صرف نظر از کیفیت بازیش نشون دهنده این موضوع بود که سران باشگاه چندان هم بیکار ننشستن و همه چیز رو در اختیار قطبی نذاشتن . به هر حال هر مربی ای ایراداتی داره و باشگاه لازمه در مواقع ضروری اعمال فشار کنه و جلو تکرار اشتباهات رو بگیره . به نظرم این مساله نشون داد که قطبی تحت فشار هست و به این ترتیب میشه امیدوار بود که تحولاتی در تفکرش صورت بگیره . البته من صددرصد مطمئن نیستم فقط امیدواریم زیاد شد نسبت به آینده تیم .
ایشاللا با این تعطیلی 14 روزه تیم بتونه بر مشکلاتش فائق بشه !

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ای بابا ما که موندیم چی شده . این عادل هم یه چیزیش میشه . به هر حال هر چه بود گذشت . تیم الونگ رو می خواد و قطعا باید یکی رو بذاره کنار . با توجه به جو فعلی هم بهترین گزینه خارجی دوکارمو بود که فرستادنش رفت . احتمالا یه جوری هم باهاش کنار امدن که زیاد ضرر نکنن . البته شاید ، نمی دونم ...!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امشب مگه 90 داشت!؟!؟
اه نميدونستم!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شایدم متن قراردادش طوری بوده که میشده بی درد سر یا کم دردسر ردش کنند!
به هر حال باور کنید هنوز 1 روز نشده که اخراجش کردن ولی من دلم واسش تنگ شده!!!!:دی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
نه برنامه شبکه دو بود که کوثری اجراش می کنه

یکی از منفورترین مجری های تلویزیون از نظر من :wacko:

یه مجریه خنگ و به شدت لجوج و البته طرفدار استقلال( بازیکن استقلال بوده)
مثلا به نظر خودش برنامش با 90 کل داره!
مهدی فنونی زاده رو آورده تو برنامش بهش می گفت تو به عربستان یه گل زدی !!!!!فنونی زاده می گفت 2 تا زدم کوثری لج کرده بود می گفت نه من یادمه یه دونه زدی!!!!!!!

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا ما که موندیم چی شده . این عادل هم یه چیزیش میشه . به هر حال هر چه بود گذشت . تیم الونگ رو می خواد و قطعا باید یکی رو بذاره کنار . با توجه به جو فعلی هم بهترین گزینه خارجی دوکارمو بود که فرستادنش رفت . احتمالا یه جوری هم باهاش کنار امدن که زیاد ضرر نکنن . البته شاید ، نمی دونم ...!

خب عزیزم منم همینو گفتم که !!!
گفتم نباید به صرف حرفهای این برنامه که تمام هدفش جلب بیننده اس اینقدر سریع اونم به این شدت موضع گیری کرد . شما به شدت و به سرعت نور نظرت عوض شد !! شما کل پستهایی که زدی تو این دو روزه بعد از بازی تحت تاثیر برنامه 90 بود .

من حدود چندماهی میشه که همیشه تاپیک رو دنبال میکنم ولی پست نمیزدم همیشه از موضع گیری های شما در مورد مسائل خوشم می یومد چون حرفاتو قبول داشتم . من اصلا کاری به بازی صبا ندارم ( چون با این همه اختلافنظر حداقل همه قبول داریم ( دیگه بازی چقدر افتضاح بود که خود قطبی هم گفته بود بازی ضعیف بوده ) و یک نظریم که بازی با صبا افتضاح بود ) ولی واقعا بعد از برنامه 90 شما از این رو به اون رو شدی ، شاید یه سری آدم عامی که این برنامه رو میبینن حرفاشو بی چون و چرا قبول کنن ، ولی شما و بقیه بچه ها که اینجان ، بهتر از فردوسی پور میتونیم آمار در بیاریم از نت . نباید حرفای اون آدم بشه ملاک ذهنیات ما در مورد پرسپولیس .

من قطبی پرست نیستم ، همونچیزی که شما میگی و حرف شماست حرف منم هست !!
شاید بعضی دوستان هم بدونن که من بعد از بازی صبا گفتم که قطبی باید دست از لجبازی برداره ، من خودم هم با این تغییرات و این ضعیت تیم مشکل دارم ، باید تفکراتشو درست کنه !! منم به شخصه خیلی به این چند روز تعطیلی و اینکه یه تغییراتی بشه امیدوارم .

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ی
ه مجریه خنگ و به شدت لجوج و البته طرفدار استقلال( بازیکن استقلال بوده)
مثلا به نظر خودش برنامش با 90 کل داره!
مهدی فنونی زاده رو آورده تو برنامش بهش می گفت تو به عربستان یه گل زدی !!!!!فنونی زاده می گفت 2 تا زدم کوثری لج کرده بود می گفت نه من یادمه یه دونه زدی!!!!!!!

دقیقاااا .
تنها چیزی که تو وجودش نیست توانایی ِ مجری گیری جذاب و جلب بیننده اس .
برنامه اش هم با اون همکارای نچسبش و دکور مسخره و بیروحش ، واقعا خسته کننده اس . تمام مدت سعی میکنه درس اخلاق بده ، احساس میکنه رسالتش در قبلا فوتبال فرهنگ سازی و ترویج ادب تو فوتباله !! یه چیز جالبم که اصلا به مهمونش مجال نمیده حرف بزنن ، همیشه خودش حرف میزنه و نظر کارشناسی میده ، چه حالی هم میکنه با این داور پیره :p دزفولی ِ کیه فامیلش ، همیشه می یارتش واسه کارشناسی :D

درسته استقلالی ِ خیلی شدیده ، من از دخترش تو یه مهمونی پرسیدم ، بابات استقلالی ِ یا پرسپولیس ، با یه حالت خیلی جالبی گفت استقلالی :p!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کلی نوشتم ولی همش با ریست شدن کامپیوتر پرید !!!!!!!!!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
راستش رو بخواید من با برنامه امشب یه کوچولو امیدوار شدم . کنارگذاشتن دوکارمو صرف نظر از کیفیت بازیش نشون دهنده این موضوع بود که سران باشگاه چندان هم بیکار ننشستن و همه چیز رو در اختیار قطبی نذاشتن . به هر حال هر مربی ای ایراداتی داره و باشگاه لازمه در مواقع ضروری اعمال فشار کنه و جلو تکرار اشتباهات رو بگیره . به نظرم این مساله نشون داد که قطبی تحت فشار هست و به این ترتیب میشه امیدوار بود که تحولاتی در تفکرش صورت بگیره . البته من صددرصد مطمئن نیستم فقط امیدواریم زیاد شد نسبت به آینده تیم .
ایشاللا با این تعطیلی 14 روزه تیم بتونه بر مشکلاتش فائق بشه !

واقعا بعد از اونهمه یکتازی و توجیه مارکو و دی کارمو لازم بود یکمی هم خود قطبی رو بفرستند doghouse
من خوشحالم که هیات مدیره همه چیزم به دست قطبی نداده

و یک پیشبینی جدید کردم
آخرش هدایتی بعد از اینهمه بریز و بپاش که هیچ ثمری هم نداشته و بعد از خرجهای میلیاردی بابت مارکو و دی کارمو که هیچ بازگشتی هم براش نداشته میذاره می ره و من و شما می مونیم و همون تیمی که واسه پرداخت بدهی 70 میلیونی آری هان دو سال وقت خواسته بود !!
پیشبینی تلخی بود می دونم
اما چی کار کنم ؟ مجبورم ... می فهمی ؟ مجبورم پیشبینی کنم :happy:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من بعد از بازي با صبا منتظر دادن شوك به تيم بودم . شخصا فكر مي كردم اين شوك در دو حالت اتفاق ميفته . 1- كنار گذاشته شدن قطبي 2- كنار گذاشته شدن مصطفوي كه با وضعيت موجود گزينه اول محتملتر بود. در حال حاضر و با كنار گذاشته شدن ماركو و دوكارمو نيمه شوكي به گزينه اول داده شد.
فكر مي كنم پرسپوليس شانس زيادي آورد كه ليگ 14 روز تعطيل شد. از نوع بازي تيم از بعد فني ، خستگي بيش از حد بازيكنان نمايانگر بود ، ضمن اينكه پرسپوليس و قطبي از روال نتيجه گيري به شكل بدي افتاده بودند كه اين ميتونه نشانگر وضعيت روحي بد پرسپوليس باشه. اين شوك و 14 روز تعطيلي ميتونه كمك زيادي براي برگشت پرسپوليس و قطبي باشه . چيز ديگه اي هم كه هنوز آدمو به قهرماني پرسپوليس اميدوار نگه مي داره نتايج به دست آمده ساير مدعيان هست.اما من كماكان مديرعامل باشگاهو يكي از اركان عدم نتيجه گيري پرسپوليس مي دونم . ايشان خيلي زياد حرف مي زنند و حضورشون در اتمسفر تيم خيلي زياد احساس ميشه كه به نظر من اين براي تيمي مثل پرسپوليس با اين همه ستاره و اين نتايج بد اصلا خوب نيست. به عنوان يك طرفدار اميدوارم قطبي سريعتر تمركزش را به دست بياره و تيم رو جمع و جور بكنه . ضمن اينكه با رسيدن بازيكناني چون خليلي و معمارزاده تا اسفند ماه ميشه اميد بيشتري به اين تيم داشت.
آخرش هدایتی بعد از اینهمه بریز و بپاش که هیچ ثمری هم نداشته و بعد از خرجهای میلیاردی بابت مارکو و دی کارمو که هیچ بازگشتی هم براش نداشته میذاره می ره و من و شما می مونیم و همون تیمی که واسه پرداخت بدهی 70 میلیونی آری هان دو سال وقت خواسته بود !!
پیشبینی تلخی بود می دونم
:happy:
اشكال كار اينجاست كه سرمايه هدايتي فقط براي خريد بازيكنان و كادر مربيگري استفاده شد. هيچ برنامه اي براي استفاده درازمدت از اين سرمايه در پرسپوليس وجود نداره و آقايان هيات مديره ميخوان با اين كوه ثروت فقط اين يكسالو بگذرونن و اسم خودشون را به هر دليل با قهرماني پيوند بدهند. بنابراين حتي اگر هدايتي دو سال ديگه هم پرسپوليس بمونه بعد از سال سوم همونطور كه شما اشاره كرديد متاسفانه پرسپوليس يك تيم بدهكار نيمه ورشكسته خواهد بود و توان پرداخت كوچكترين بدهي ها را نخواهد داشت.

شاد و پيروز و سلامت باشيد

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این قضیه کنار گذاشتن دی کارمو چی هست؟!
کی گفت؟ کی گفت؟ کجا گفت؟ دقیقآ چی گفت و اینها
ضمن اینکه با ساسان عزیز 100% موافقم که یکی از دلایل اصلی نتیجه نگرفتن پرسپولیس مدیر عامل حزب باد و حراف تیم هست
سابقه فعالیتهای بسیار روشنی داره این آقا

روزی که مدیر عامل پرسپولیس شد من پیش بینی روزهای بد رو برای پرسپولیس میکردم
حتی اگر قهرمان سه تا جام هم بشه امسال پرسپولیس باز هم به مدیری مثل اون تو هیچ جای این مملکت نیازی نیست
همونطور که انتخاب کاشانی علارغم قهرمانی پارسال انتخاب درستی نبود
نمیدونم کی قرار هست این تیم به صاحبان واقعیش برسه (مردم)
که حداقل بتونن از اسمش دفاع کنند و از نام جعلی پیروزی استفاده نشه

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جدايي "سيدمحمد علوي" قطعي شد
پرسپوليس دروازه‌بان خارجي جذب مي‌كند
رضايي، نصرتي و مدافع تيم ملي توگو گزينه‌هاي پرسپوليس

جدايي "سيدمحمد علوي" از تيم فوتبال پرسپوليس قطعي شد.

داريوش مصطفوي، مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره آخرين وضعيت "سيدمحمد علوي" به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: علوي به افشين قطبي اعلام كرده كه قصد ترك پرسپوليس و حضور در تيم پاس همدان را دارد؛ پس از آن قطبي هم در نامه‌اي به بنده، خروج علوي از تركيب تيم پرسپوليس را بلامانع دانست، منتها هنوز تصميم نهايي در اين زمينه گرفته نشده است و اين بازيكن با توافق و رضايت مديريت باشگاه مي‌تواند پرسپوليس را ترك كند.

مصطفوي همچنين درباره وضعيت جذب دروازه‌بان براي تيم پرسپوليس نيز گفت: بدون شك براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا، يك دروازه‌بان خارجي با كيفيت را جذب مي‌كنيم؛ همچنين قصد داريم اگر شرايط ميثاق معمارزاده رضايت‌بخش‌ نبود، مدارك پزشكي او را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده و در صورت اجازه فدراسيون، يك دروازه‌بان داخلي را براي رقابت‌هاي ليگ برتر به خدمت بگيريم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين با اشاره به جدايي "ماركو" و "دوكارمو" از پرسپوليس، گفت: مدافع تيم ملي توگو به همراه رحمان رضايي و محمد نصرتي شانس حضور در پرسپوليس را دارند.

مصطفوي ادامه داد: عصر جمعه جلسه‌اي با حضور حسين هدايتي رييس هيات مديره و افشين قطبي سرمربي تيم پرسپوليس و بنده برگزار شد؛ در اين جلسه قطبي اعلام كرد كه تصميم گرفته‌ به دليل شرايط پيش‌آمده استعفا كند، اما ما به او گفتيم كه شما بمانيد اما اطرافتان را كمي خلوت‌تر كنيد.

وي گفت: طبق پيشنهادات من و هدايتي و موافقت قطبي، قرار شد "ماركو" و "دوكارمو" مربي و بازيكن برزيلي پرسپوليس از تيم ما جدا شوند.

مصطفوي افزود: همچنين قرار است رحمان رضايي، محمد نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نيز در تمرينات پرسپوليس شركت كنند تا سرمربي تيم يكي از آنها را انتخاب كند. مذاكرات ما با رضايي انجام شده و اين بازيكن اكنون منتظر پاسخ ماست؛ اما هنوز هيچ مذاكره‌اي با نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نداشته‌ايم. يكي از اين سه بازيكن براي تقويت خط دفاعي تيم، با نظر قطبي جذب خواهد شد

بالا