• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من بازم بگم که این نصرتی فصل قبل یکی از مشکلات پرسپولیس بود
ساختار دفاعی و تفکر دفاعی قطبی اشکال داره وگرنه به نظر من الان همه بازیکنان دفاعی ما از نصرتی حداقل بهتر هستند.

الونگ چی میشه با این وضع!
همینجوری رو هوا یه چیزی میگه ها! مگه چندتا بازیکن خارجی میتونه یه تیم جذب کنه
ضمن اینکه دروازبان خارجی هم که ممنوع شده تو لیگ ایران
با این برنامه قشنگ لیگ قهرمانان آسیا میخوان یه دروازبان بگیرن دو ماه یکبار یه بازی بکنه برای پرسپولیس؟!

اگر اینجوریه برن بوفون رو بگیرن دو ماه یه بار مرخصی بگیره از یووه بیاد یه بازی بکنه برای پرسپولیس و بره! ;)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
من بازم بگم که این نصرتی فصل قبل یکی از مشکلات پرسپولیس بود
ساختار دفاعی و تفکر دفاعی قطبی اشکال داره وگرنه به نظر من الان همه بازیکنان دفاعی ما از نصرتی حداقل بهتر هستند.

الونگ چی میشه با این وضع!
همینجوری رو هوا یه چیزی میگه ها! مگه چندتا بازیکن خارجی میتونه یه تیم جذب کنه
ضمن اینکه دروازبان خارجی هم که ممنوع شده تو لیگ ایران
با این برنامه قشنگ لیگ قهرمانان آسیا میخوان یه دروازبان بگیرن دو ماه یکبار یه بازی بکنه برای پرسپولیس؟!

اگر اینجوریه برن بوفون رو بگیرن دو ماه یه بار مرخصی بگیره از یووه بیاد یه بازی بکنه برای پرسپولیس و بره! ;)

الونگ احتمالا جای دی کارمو رو می گیره

دروازبان خارجی هم بعید می دونم بگیرن این برای خودش یه چیزی گفته :D

ولی من به نظرم رحمان رضایی بتونه به تیم کمک کنه

در مورد نصرتی هم موافقم اصلا برای پرسپولیس نمی تونه مفید باشه
فکر کنم الان از تیم اماراتی هم اخراج شده درسته ؟؟؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب اين هم جالبه كه تيم باز ميخواد مدافع بگيره . اشكال تيم الان اسمها نيست . همونطور كه live for what? عزيز گفت مگه الان تيم بازيكن دفاعي نامي و موثر كم داره ؟ حيدري ، شيري و آتسو اگر بخواهيم منتخب دفاع فصل پيشو انتخاب كنيم حداقل دو نفرشون توي اون ليست جا دارن. خيلي بده كه به جاي اينكه به فكر ترميم سيستم تيم باشن به فكر گرفتن نفرات جديدن. قضيه همون خرج كه از كيسه مهمان بود - حاتم طايي شدن آسان بود هست . يكي مثل هدايتي گر و گر پول ميده ، اعضاي هيات مديره هم پولها رو به فنا ميدن.
به نظر من اين بازيكنا به درد سيستم 4-2-3-1 قطبي نميخورن و اون بايد هر چه سريعتر سيستم بهينه تيمشو پيدا كنه. كلا در اين باره قبلا خيلي صحبت شده.

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرفی که آقای کوثری دیشب توی ورزش از نگاه 2 گفت به نظر من درسته.پرسپولیس توی بعضی از پستاش بازیکنای خیلی قوی داره اما توی بعضی از پستا بازی کنای خیلی ضعیف و توی تیم توازن برقرار نیست.:hmm:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اشتباهات جذب و قرار داد بازیکنان

ببخشید ولی جذب دوباره نصرتی خریت محض هستش ؛ نصرتی مدافع بود پارسال این همه سوتی نمیداد اولین اشتباه
محمد علوی رو نباید از دست میدادیم !!!! دومین اشتباه
نگه داشتن بهادر عبدی و خیرخواه و نیکنفس و ..... سومین اشتباه
از دست دادن آشوبی و فراز فاطمی و ماته ، رودباریان و ...... چهارمین اشتباه
آوردن دروازه بان و بازیکن خارجی جدید مخصوصاً مدافع با وجود فرانک آتسو پنجمین اشتباه
جذب رحمان رضایی هم 50-50 هستش فکر کنم بد نباشه البته باید منتظر موند

ای کاش بیشتر فکر کنن

رد کردن مارکو و دیکارمو با همه سوابق خوب بدردنخورشون هم بهترین کار مدیریت و قطبی بودش
امیدوارم یه مربی (استیلی یا درخشان و ...) به تیم اضافه بشه تا نیمکت قویتری داشته باشیم

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اینجوری که همه رو فرستادی رفت فردا میتونیم تو کمبود بازیکن با پیام مسابقه بدیم که!

ماته هم پارسال وضعیتش خیلی بهتر از دی کارمو نبود! البته ماته حداقلش دوتا دریبل میتونست بکنه! توپ رو گم نمیکرد وقتی داشت میدویید. رودباریان هم اصلآ برای پرسپولیس خوب بازی نکرد پارسال (امسال کجا رفته؟!)
فاطمی هم فکر کنم چند فصل تو پرسپولیس بود و خوب هم نتیجه نداده بود
آشوبی اما جدآ حیف شد! رو حماقت مدیریت از دست رفت (منظورم بالاتر از مدیر عامل هست! تو دعوا بین اینکه کی میشه مدیر عامل از دست دادیمش)

من امیدوارم استیلی نیاد به تیم هرگز! باز هم همون مشکلات فصل قبل پیش میاد!
البته شاید بعد از اینکه فهمید خارج از پرسپولیس جایی براش نیست و در حد سرمربی گیری تیم لیگ برتری نیست فعلآ بهتر شده باشه
درخشان هم من شخصآ خیلی دوست دارم! بازیش رو خیلی خوب یادم هست
اما اون هم به درد مربی گیری نمیخوره! بهترین نتیجه ای که گرفت بردن تیم ملی نوجوانان بود به جام جهانی که بعدآ گندش دراومد و حاصلش محرومیت برای خودش و ایران بود

امیدوارم به شدت که تصمیم احساسی نگیرند مسئولین پرسپولیس (هرچند خیلی بعید هست تو این شرایط تصمیم منطقی بگیرند تو ایران )

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

امیدوارم یه مربی (استیلی یا درخشان و ...) به تیم اضافه بشه تا نیمکت قویتری داشته باشیم

با اين موافقم. به نظرم پيرواني هنوزتجربه زيادي براي مربيگري نداره و با توجه به اينكه عابدزاده هم مربي دروازه بانهاست قطبي بايد تك و تنها درباره مسائل تصميم بگيره و اين در زمانهايي كه ممكنه هر مربي اي احتياج به همفكري داشته باشه ، خوب نيست.

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما یک ورقه مجله زرد بیار که یک تیم عربی به قطبی پیشنهاد داده باشه
اونوقت من می پذیرم که این قرارداد ترکمنچایی که با پرسپولیس امضا کرده حقش بوده !!!
من کاری به خوب یا بد بودن افشین قطبی ندارم
در مورد قرارداد تا اونجایی که من هر روز روزنامه ها( خبر ورزشی) رو دنبال می کردم
که پدر تمام حاشیه سازی ها برای پرسپولیسه، قرارداد افشین قطبی 800 هزار دلار بود
یعنی حدودا 730 میلیون تومن
حالا اینو مقایسه کنید با قرارداد امیر قلعه نوعی با مس کرمان که برای یه نیم فصل تقریبا 300 میلیون تومن پول گرفت
یا قرارداد 250 میلیونی فیروز کریمی با استقلال برای یه نیم فصل
به نظر من این قرارداد به هیچ وجه ترکمانچای نیست، گلستان و ... هم نیست!!
یه قرارداد عادی برای یه مربی حرفه ای که تازه فصل پیش هم پرسپولیس رو قهرمان کرد ...

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پارسال با اون همه مشکلات مالی دیدید بچه ها چقدر با جون و دل بازی می کردن.تو بازی با سپاهان وقتی سوت پایان بازی زده شد نصرتی زد زیر گریه.امیدوارم هر چه زودتر این وضعیت درست بشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اما اون هم به درد مربی گیری نمیخوره! بهترین نتیجه ای که گرفت بردن تیم ملی نوجوانان بود به جام جهانی که بعدآ گندش دراومد و حاصلش محرومیت برای خودش و ایران بود
البته يكي از بهترين پرسپوليس هاي تاريخ هم ، درخشان مربيش بود . همون سالي كه پرسپوليس 2-0 از اس اس جلو بود ، بعد شاهرودي اخراج شد و بازي 2-2 شد. اون تيم واقعا روون بازي مي كرد . به نظر من درخشان ميتونه كمك خوبي باشه.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اینجوری که همه رو فرستادی رفت فردا میتونیم تو کمبود بازیکن با پیام مسابقه بدیم که!

ماته هم پارسال وضعیتش خیلی بهتر از دی کارمو نبود! البته ماته حداقلش دوتا دریبل میتونست بکنه! توپ رو گم نمیکرد وقتی داشت میدویید. رودباریان هم اصلآ برای پرسپولیس خوب بازی نکرد پارسال (امسال کجا رفته؟!)
فاطمی هم فکر کنم چند فصل تو پرسپولیس بود و خوب هم نتیجه نداده بود
آشوبی اما جدآ حیف شد! رو حماقت مدیریت از دست رفت (منظورم بالاتر از مدیر عامل هست! تو دعوا بین اینکه کی میشه مدیر عامل از دست دادیمش)

من امیدوارم استیلی نیاد به تیم هرگز! باز هم همون مشکلات فصل قبل پیش میاد!
البته شاید بعد از اینکه فهمید خارج از پرسپولیس جایی براش نیست و در حد سرمربی گیری تیم لیگ برتری نیست فعلآ بهتر شده باشه

امیدوارم به شدت که تصمیم احساسی نگیرند مسئولین پرسپولیس (هرچند خیلی بعید هست تو این شرایط تصمیم منطقی بگیرند تو ایران )

کسی رو نفرستادم بره !!
فقط الان چندتا بازیکن زاید هم داریم مثل بهادر عبدی و خیرخواه و نیکنفس که به نظرم با جدایی 2 نفر دیگه از این بازیکنان جای خالی تیم به 3 نفر میرسه که میشه بازیکنان با کیفیتری بجاشون آورد

از دست دادن علوی هم زیاد خوب نیستش

در مورد کمک سرمربی یا همون مربی ! شما پیشنهاد بهتری دارید ؟؟؟
فکر کنم این افراد بهترین گزینه ها هستند

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اشتباهات جذب و قرار داد بازیکنان

ببخشید ولی جذب دوباره نصرتی خریت محض هستش ؛ نصرتی مدافع بود پارسال این همه سوتی نمیداد اولین اشتباه
محمد علوی رو نباید از دست میدادیم !!!! دومین اشتباه
نگه داشتن بهادر عبدی و خیرخواه و نیکنفس و ..... سومین اشتباه
از دست دادن آشوبی و فراز فاطمی و ماته ، رودباریان و ...... چهارمین اشتباه
آوردن دروازه بان و بازیکن خارجی جدید مخصوصاً مدافع با وجود فرانک آتسو پنجمین اشتباه
جذب رحمان رضایی هم 50-50 هستش فکر کنم بد نباشه البته باید منتظر موند

ای کاش بیشتر فکر کنن

رد کردن مارکو و دیکارمو با همه سوابق خوب بدردنخورشون هم بهترین کار مدیریت و قطبی بودش

تقریبا با کلش موافقم
ولی بعید می دونم فکر کنن . اینا اول کارشونو می کنن بعد می شینن فکر می کنن !

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
فكر مي كنم پرسپوليس شانس زيادي آورد كه ليگ 14 روز تعطيل شد. از نوع بازي تيم از بعد فني ، خستگي بيش از حد بازيكنان نمايانگر بود ، ضمن اينكه پرسپوليس و قطبي از روال نتيجه گيري به شكل بدي افتاده بودند كه اين ميتونه نشانگر وضعيت روحي بد پرسپوليس باشه. اين شوك و 14 روز تعطيلي ميتونه كمك زيادي براي برگشت پرسپوليس و قطبي باشه . چيز ديگه اي هم كه هنوز آدمو به قهرماني پرسپوليس اميدوار نگه مي داره نتايج به دست آمده ساير مدعيان هست.اما من كماكان مديرعامل باشگاهو يكي از اركان عدم نتيجه گيري پرسپوليس مي دونم . ايشان خيلي زياد حرف مي زنند و حضورشون در اتمسفر تيم خيلي زياد احساس ميشه كه به نظر من اين براي تيمي مثل پرسپوليس با اين همه ستاره و اين نتايج بد اصلا خوب نيست. به عنوان يك طرفدار اميدوارم قطبي سريعتر تمركزش را به دست بياره و تيم رو جمع و جور بكنه . ضمن اينكه با رسيدن بازيكناني چون خليلي و معمارزاده تا اسفند ماه ميشه اميد بيشتري به اين تيم داشت.

مصطفوی یه ذره کاراش آدم رو یاد فتح الله زاده میندازه!
زیاد حرف زدنش این که دائم دنبال خرید یه بازیکن اسمیه (فتح الله زاده هم همیشه دنبال بمب خبری بود)
عجول بودنش و حرفها بی منطقی هم که گهگاهی می زنه بی شباهت به اون نیست.

به قول xpin کاش بیشتر فکر می کرد خیلی عجولانه تصمیم می گیره آخه فصل قبل همه دادشون از دست نصرتی در اومده بود الان دوباره رفتن دنبال نصرتی !! با وجود آتسو نیازی به نصرتی نیست اصلا به آتسو فرصتی ندادند.
یه جورایی بدون فکر فقط خرج می کنه دنبال اینه که با یه بازیکن تیم رو از بحران بیرون بیاره!

کسی رو نفرستادم بره !!
فقط الان چندتا بازیکن زاید هم داریم مثل بهادر عبدی و خیرخواه و نیکنفس که به نظرم با جدایی 2 نفر دیگه از این بازیکنان جای خالی تیم به 3 نفر میرسه که میشه بازیکنان با کیفیتری بجاشون آورد

کاملا با این حرفت موافقم

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خب عزیزم منم همینو گفتم که !!!
گفتم نباید به صرف حرفهای این برنامه که تمام هدفش جلب بیننده اس اینقدر سریع اونم به این شدت موضع گیری کرد . شما به شدت و به سرعت نور نظرت عوض شد !! شما کل پستهایی که زدی تو این دو روزه بعد از بازی تحت تاثیر برنامه 90 بود .

من حدود چندماهی میشه که همیشه تاپیک رو دنبال میکنم ولی پست نمیزدم همیشه از موضع گیری های شما در مورد مسائل خوشم می یومد چون حرفاتو قبول داشتم . من اصلا کاری به بازی صبا ندارم ( چون با این همه اختلافنظر حداقل همه قبول داریم ( دیگه بازی چقدر افتضاح بود که خود قطبی هم گفته بود بازی ضعیف بوده ) و یک نظریم که بازی با صبا افتضاح بود ) ولی واقعا بعد از برنامه 90 شما از این رو به اون رو شدی ، شاید یه سری آدم عامی که این برنامه رو میبینن حرفاشو بی چون و چرا قبول کنن ، ولی شما و بقیه بچه ها که اینجان ، بهتر از فردوسی پور میتونیم آمار در بیاریم از نت . نباید حرفای اون آدم بشه ملاک ذهنیات ما در مورد پرسپولیس .

.

منم با شما 100% موفقم.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من کاری به خوب یا بد بودن افشین قطبی ندارم
در مورد قرارداد تا اونجایی که من هر روز روزنامه ها( خبر ورزشی) رو دنبال می کردم
که پدر تمام حاشیه سازی ها برای پرسپولیسه، قرارداد افشین قطبی 800 هزار دلار بود
یعنی حدودا 730 میلیون تومن
حالا اینو مقایسه کنید با قرارداد امیر قلعه نوعی با مس کرمان که برای یه نیم فصل تقریبا 300 میلیون تومن پول گرفت
یا قرارداد 250 میلیونی فیروز کریمی با استقلال برای یه نیم فصل
به نظر من این قرارداد به هیچ وجه ترکمانچای نیست، گلستان و ... هم نیست!!
یه قرارداد عادی برای یه مربی حرفه ای که تازه فصل پیش هم پرسپولیس رو قهرمان کرد ...

خب من نمی دونم این 730 میلیون رو از کجا اوردید
800 هزار دلار الان میشه بیش از 800 میلیون
ولی
شما بجای اینکه رقم قرار داد قطبی رو که دو - سه برابر رقم قرار داد بهترین مربی های داخلیه با قلعه نوعی و .. مقایسه کنی
این رقم رو با رقم قرارداد آری هان مقایسه کن
ضمن اینکه فکر می کنم رقم بیش از این باشه و طبق شنیده هایی که سندیت هم نداره قرار داد قطبی بگونه ای تنظیم شده که اگر امسال اخراجش کنند باید 30% قرارداد فصل بعدش رو هم بدهند
حالا اینا که تایید شده نیست
اما فرضا همین داستان سفرهای قطبی ثابت می کنه این قرارداد چیزی شبیه ترکمنچای هست
و از اینا مهمتر
نقل قول مستند آقای حبیب کاشانی که قرارداد قطبی رو یک قراردارد فضایی ( تخیلی ) خوانده

خلاصه بنظرم نه کمک مربیش این اندازه می ارزید نه بازیکنی که معرفی کرد و نه حتی خودش
این نظر شخصیه نوستورآداموسه !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خب من نمی دونم این 730 میلیون رو از کجا اوردید
800 هزار دلار الان میشه بیش از 800 میلیون
ولی
شما بجای اینکه رقم قرار داد قطبی رو که دو - سه برابر رقم قرار داد بهترین مربی های داخلیه با قلعه نوعی و .. مقایسه کنی
این رقم رو با رقم قرارداد آری هان مقایسه کن
ضمن اینکه فکر می کنم رقم بیش از این باشه و طبق شنیده هایی که سندیت هم نداره قرار داد قطبی بگونه ای تنظیم شده که اگر امسال اخراجش کنند باید 30% قرارداد فصل بعدش رو هم بدهند
حالا اینا که تایید شده نیست
اما فرضا همین داستان سفرهای قطبی ثابت می کنه این قرارداد چیزی شبیه ترکمنچای هست
و از اینا مهمتر
نقل قول مستند آقای حبیب کاشانی که قرارداد قطبی رو یک قراردارد فضایی ( تخیلی ) خوانده

خلاصه بنظرم نه کمک مربیش این اندازه می ارزید نه بازیکنی که معرفی کرد و نه حتی خودش
این نظر شخصیه نوستورآداموسه !

آقا خواهشا اين قضايارو ول كن . تركمنچاي يا تالبوت ... چند ماه پيش بسته شده.

در مورد كاشاني هم بايد بگم كه از ... س.زيش هست. ميخواست استيلي رو بياره سر تيم.

اگه ممكنه كه در اين موارد ديگه بحث نشه بهتره . اگه نميشه هم ببخشيد ادامه بديد

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
با نگاهی به جدول متوجه ضعف پرسپولیس می شوید
در توانایی های قطبی دچار تردید شده ام

امیر حاج رضایی – کارشناس فوتبال
دفاع پرسپولیس هنوز هم مشکل دارد و من در توانایی های قطبی دچار تردید شده ام . اکنون معضلی که تمام فوتبال ما را دچار مشکل کرده خطوط دفاعی تیم هاست که تیم پرسپولیس هم از این قائده مستثنی نیست . فنی پرسپولیس در این فصل بارها و بارها خبر از بهبود وضعیت دفاعی این تیم داد در حالی که خط دفاع این تیم روز به روز بدتر می شود .این صحبت را من نمی گویم بلکه با نگاهی گذرا به جدول و دیدن گل های خورده پرسپولیس براحتی می توان به این موضوع پی برد. روی گل اول بازی با صبا با اینکه اکثر بازیکنان پرسپولیس در محوطه جریمه خود بودند به راحتی اجازه گلزنی دادند و روی گل دوم پس از آنکه فضا را در اختیار حریف گذاشتند یکی از بازیکنان می خواست با دست مانع گلزنی تیم شود. بازیکنان این تیم باید درک بالاتری از دفاع داشته باشند چرا که این مدافع با این کار هم خودش اخراج می شد و هم یک پنالتی را به حریف تقدیم می کرد که این عمل از یک تیم بین المللی و حرفه ای بعید است. قطبی نباید ضعف در خط دفاع را انکار کند و بگوید دفاع ایراد ندارد.درست است که مردم برای تماشای گل از تیم محبوب خود بلیت می خرند اما این را باید بدانیم که ابتدا باید گل نخوریم سپس به فکر گل زدن باشیم. به اعتقاد من قطبی باید از مهره های خود به خوبی استفاده کند و در مقاطعی که نیاز به تعویض است این عمل را انجام دهد . اگر ضربه بیاتی نیا وارد دروازه می شد اکنون باید در مورد باخت این تیم صحبت می کردیم . پرسپولیس اکنون دچار مشکل است اما اگر همین روند را در پیش بگیرد قطعا دچار بحران خواهد شد . آن وقت است که نیاز به مدیریت بحران دارد که کار را برای کادر فنی بسیار دشوار می سازد. بهتر است واقعیت را به مردم بگوییم چرا که آنان حق دارند وقتی در سرما و گرما تیم محبوب خود را تشویق می کنند، دوست دارند تا تیم خود برنده از زمین خارج شود.

پ ن: قرار بود از جهان ورزش مطلب نزنم ولی چون این مطلب به نظر منصفانه و منطقی میومد گذاشتم.

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا خواهشا اين قضايارو ول كن . تركمنچاي يا تالبوت ... چند ماه پيش بسته شده.

در مورد كاشاني هم بايد بگم كه از ... س.زيش هست. ميخواست استيلي رو بياره سر تيم.

اگه ممكنه كه در اين موارد ديگه بحث نشه بهتره . اگه نميشه هم ببخشيد ادامه بديد

بعد از اینهمه وقت به من می گی آقا ؟!
بذار یه پیشبینی کنم . من حتی در زندگی بعدیم هم آقا نخواهم بود :happy:

اما در مورد بحث . بابا جان من که فی البداهه چیزی نمی نویسم . یکی پیدا شده پست منو کوت کرده و در جوابم چیزی نوشته . حالا من ساکت باشم ؟
بخدا که اگر دیکارمو رو در دست راستم و مارکو رو در دست چپم قرار دهند در اینگونه موارد سکوت نمی کنم :happy:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بعد از اینهمه وقت به من می گی آقا ؟!
بذار یه پیشبینی کنم . من حتی در زندگی بعدیم هم آقا نخواهم بود :happy:

اما در مورد بحث . بابا جان من که فی البداهه چیزی نمی نویسم . یکی پیدا شده پست منو کوت کرده و در جوابم چیزی نوشته . حالا من ساکت باشم ؟
بخدا که اگر دیکارمو رو در دست راستم و مارکو رو در دست چپم قرار دهند در اینگونه موارد سکوت نمی کنم :happy:
خوب ببخشيد خانوم :D
من نميدونستم زياد دنبال اين مسائل نيستم!

خوب پس ادامه بديد.

بالا