ولی باید بدونی که اصولا اونکسی که از پس زبون من بربیاد " لم یلد و لم یولد "
این شدید تایید میشه :دی ......... تو این چند وقت اخیر به من یکی که ثابت شده :دی
ولی باید بدونی که اصولا اونکسی که از پس زبون من بربیاد " لم یلد و لم یولد "
من نمی دونم علوی قطعی میره یا به صورت قرضی...
جدايي "سيدمحمد علوي" قطعي شد
پرسپوليس دروازهبان خارجي جذب ميكند
رضايي، نصرتي و مدافع تيم ملي توگو گزينههاي پرسپوليس
جدايي "سيدمحمد علوي" از تيم فوتبال پرسپوليس قطعي شد.
داريوش مصطفوي، مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره آخرين وضعيت "سيدمحمد علوي" به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: علوي به افشين قطبي اعلام كرده كه قصد ترك پرسپوليس و حضور در تيم پاس همدان را دارد؛ پس از آن قطبي هم در نامهاي به بنده، خروج علوي از تركيب تيم پرسپوليس را بلامانع دانست، منتها هنوز تصميم نهايي در اين زمينه گرفته نشده است و اين بازيكن با توافق و رضايت مديريت باشگاه ميتواند پرسپوليس را ترك كند.
مصطفوي همچنين درباره وضعيت جذب دروازهبان براي تيم پرسپوليس نيز گفت: بدون شك براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا، يك دروازهبان خارجي با كيفيت را جذب ميكنيم؛ همچنين قصد داريم اگر شرايط ميثاق معمارزاده رضايتبخش نبود، مدارك پزشكي او را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده و در صورت اجازه فدراسيون، يك دروازهبان داخلي را براي رقابتهاي ليگ برتر به خدمت بگيريم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين با اشاره به جدايي "ماركو" و "دوكارمو" از پرسپوليس، گفت: مدافع تيم ملي توگو به همراه رحمان رضايي و محمد نصرتي شانس حضور در پرسپوليس را دارند.
مصطفوي ادامه داد: عصر جمعه جلسهاي با حضور حسين هدايتي رييس هيات مديره و افشين قطبي سرمربي تيم پرسپوليس و بنده برگزار شد؛ در اين جلسه قطبي اعلام كرد كه تصميم گرفته به دليل شرايط پيشآمده استعفا كند، اما ما به او گفتيم كه شما بمانيد اما اطرافتان را كمي خلوتتر كنيد.
وي گفت: طبق پيشنهادات من و هدايتي و موافقت قطبي، قرار شد "ماركو" و "دوكارمو" مربي و بازيكن برزيلي پرسپوليس از تيم ما جدا شوند.
مصطفوي افزود: همچنين قرار است رحمان رضايي، محمد نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نيز در تمرينات پرسپوليس شركت كنند تا سرمربي تيم يكي از آنها را انتخاب كند. مذاكرات ما با رضايي انجام شده و اين بازيكن اكنون منتظر پاسخ ماست؛ اما هنوز هيچ مذاكرهاي با نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نداشتهايم. يكي از اين سه بازيكن براي تقويت خط دفاعي تيم، با نظر قطبي جذب خواهد شد.
صبح فردا در ديداري دوستانه،
پرسپوليس به مصاف تيم دسته اولي آرمان ميرود
تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح فردا در ديداري تداركاتي به مصاف تيم آرمان ميرود.
به گزارش ايسنا، اعضاي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از پايان تمرين امروز اعلام كردند كه برنامه فردا، برگزاري يك ديدار تداركاتي است.
شاگردان افشين قطبي با تيم آرمان كه در دسته اول تهران حضور دارد، ديدار خواهند كرد.
اين ديدار ساعت 11 در ورزشگاه راه آهن برگزار ميشود.
خب عزیزم منم همینو گفتم که !!!
گفتم نباید به صرف حرفهای این برنامه که تمام هدفش جلب بیننده اس اینقدر سریع اونم به این شدت موضع گیری کرد . شما به شدت و به سرعت نور نظرت عوض شد !! شما کل پستهایی که زدی تو این دو روزه بعد از بازی تحت تاثیر برنامه 90 بود .
من حدود چندماهی میشه که همیشه تاپیک رو دنبال میکنم ولی پست نمیزدم همیشه از موضع گیری های شما در مورد مسائل خوشم می یومد چون حرفاتو قبول داشتم . من اصلا کاری به بازی صبا ندارم ( چون با این همه اختلافنظر حداقل همه قبول داریم ( دیگه بازی چقدر افتضاح بود که خود قطبی هم گفته بود بازی ضعیف بوده ) و یک نظریم که بازی با صبا افتضاح بود ) ولی واقعا بعد از برنامه 90 شما از این رو به اون رو شدی ، شاید یه سری آدم عامی که این برنامه رو میبینن حرفاشو بی چون و چرا قبول کنن ، ولی شما و بقیه بچه ها که اینجان ، بهتر از فردوسی پور میتونیم آمار در بیاریم از نت . نباید حرفای اون آدم بشه ملاک ذهنیات ما در مورد پرسپولیس .
من قطبی پرست نیستم ، همونچیزی که شما میگی و حرف شماست حرف منم هست !!
شاید بعضی دوستان هم بدونن که من بعد از بازی صبا گفتم که قطبی باید دست از لجبازی برداره ، من خودم هم با این تغییرات و این ضعیت تیم مشکل دارم ، باید تفکراتشو درست کنه !! منم به شخصه خیلی به این چند روز تعطیلی و اینکه یه تغییراتی بشه امیدوارم .
يه سري نه! كلا تمام سري هاي توليد شده اين باگ رو دارند! نميدونم چرا سازنده سعي نميكنه اين نقص رو برطرف كنه! البته خوب نقص زياد داره اون طفليم حق داره
اينو هستم!
حامد جان این کارا چیه میکنی ... لینک گذاشتن آخه شد کار
آخه این آقا حمید ما ماجراها داره :happy:![]()
نمیدونم چرا ماجراهاش همیشه با این آقا حامده ما است ... :lol:![]()
آخه این آقا حمید ما ماجراها داره :happy:![]()
يه سري نه! كلا تمام سري هاي توليد شده اين باگ رو دارند! نميدونم چرا سازنده سعي نميكنه اين نقص رو برطرف كنه! البته خوب نقص زياد داره اون طفليم حق داره
داشتیم ؟ :hmm:
يه سري نه! كلا تمام سري هاي توليد شده اين باگ رو دارند! نميدونم چرا سازنده سعي نميكنه اين نقص رو برطرف كنه! البته خوب نقص زياد داره اون طفليم حق داره![]()
انصاري فرد در گفت و گو با فارس:
محمدحسن انصاريفرد در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اشتباهات داوري در اين فصل براي تيم راهآهن اظهار داشت: امسال در حق اين تيم اجحاف شده و مظلوم واقع شده ايم. ما تمام تلاش خود را ميكنيم تا با سالم كار كردن در اين فوتبال باقي بمانيم؛ اما اشتباهات داوري امتيازات زيادي را از ما سلب كرده است.