• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
ولی باید بدونی که اصولا اونکسی که از پس زبون من بربیاد " لم یلد و لم یولد "

این شدید تایید میشه :دی ......... تو این چند وقت اخیر به من یکی که ثابت شده :دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مپراتور پرسپوليس تختش را گم كرده است

تمرين پرسپوليس با حضور دي‌كارمو برگزار شد

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C6%5CPhoto%5C1582.JPG

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
جدايي "سيدمحمد علوي" قطعي شد
پرسپوليس دروازه‌بان خارجي جذب مي‌كند
رضايي، نصرتي و مدافع تيم ملي توگو گزينه‌هاي پرسپوليس

جدايي "سيدمحمد علوي" از تيم فوتبال پرسپوليس قطعي شد.

داريوش مصطفوي، مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره آخرين وضعيت "سيدمحمد علوي" به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: علوي به افشين قطبي اعلام كرده كه قصد ترك پرسپوليس و حضور در تيم پاس همدان را دارد؛ پس از آن قطبي هم در نامه‌اي به بنده، خروج علوي از تركيب تيم پرسپوليس را بلامانع دانست، منتها هنوز تصميم نهايي در اين زمينه گرفته نشده است و اين بازيكن با توافق و رضايت مديريت باشگاه مي‌تواند پرسپوليس را ترك كند.

مصطفوي همچنين درباره وضعيت جذب دروازه‌بان براي تيم پرسپوليس نيز گفت: بدون شك براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا، يك دروازه‌بان خارجي با كيفيت را جذب مي‌كنيم؛ همچنين قصد داريم اگر شرايط ميثاق معمارزاده رضايت‌بخش‌ نبود، مدارك پزشكي او را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده و در صورت اجازه فدراسيون، يك دروازه‌بان داخلي را براي رقابت‌هاي ليگ برتر به خدمت بگيريم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين با اشاره به جدايي "ماركو" و "دوكارمو" از پرسپوليس، گفت: مدافع تيم ملي توگو به همراه رحمان رضايي و محمد نصرتي شانس حضور در پرسپوليس را دارند.

مصطفوي ادامه داد: عصر جمعه جلسه‌اي با حضور حسين هدايتي رييس هيات مديره و افشين قطبي سرمربي تيم پرسپوليس و بنده برگزار شد؛ در اين جلسه قطبي اعلام كرد كه تصميم گرفته‌ به دليل شرايط پيش‌آمده استعفا كند، اما ما به او گفتيم كه شما بمانيد اما اطرافتان را كمي خلوت‌تر كنيد.

وي گفت: طبق پيشنهادات من و هدايتي و موافقت قطبي، قرار شد "ماركو" و "دوكارمو" مربي و بازيكن برزيلي پرسپوليس از تيم ما جدا شوند.

مصطفوي افزود: همچنين قرار است رحمان رضايي، محمد نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نيز در تمرينات پرسپوليس شركت كنند تا سرمربي تيم يكي از آنها را انتخاب كند. مذاكرات ما با رضايي انجام شده و اين بازيكن اكنون منتظر پاسخ ماست؛ اما هنوز هيچ مذاكره‌اي با نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نداشته‌ايم. يكي از اين سه بازيكن براي تقويت خط دفاعي تيم، با نظر قطبي جذب خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
" ژاک الونگ " جایگزین " دی کارمو " می شود
بازیکن کامرونی تیم فوتبال پرسپولیس پس از طی دوران مصدومیت، بزودی در فهرست این تیم جایگزین مهاجم برزیلی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه در نشست سه جانبه هدایتی ، مصطفوی و قطبی مقرر شد " دی کارمو" مهاجم برزیلی پرسپولیس از این تیم کنار گذاشته شود، سرمربی سرخپوشان با جایگزینی ژاک الونگ در این تیم موافقت کرد.

براین اساس قرار است نام این مدافع - هافبک کامرونی به فهرست بازیکنان این فصل تیم فوتبال پرسپولیس افزوده شود تا وی بتواند در ادامه رقابتهای لیگ برتر سرخپوشان را همراهی کند.

" دی کارمو" مهاجم برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس که توسط مارکو مربی هموطنش به کادر فنی این تیم معرفی شده بود، در دیدارهایی که به میدان رفت نتوانست عملکرد قابل دفاعی داشته باشد و با انتقادات فراوانی از سوی هواداران و کارشناسان مواجه شد. قرار است وی به همراه مارکو بزودی از پرسپولیس کنار گذاشته شوند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
صبح فردا در ديداري دوستانه،
پرسپوليس به مصاف تيم دسته اولي آرمان مي‌رود

تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح فردا در ديداري تداركاتي به مصاف تيم آرمان مي‌رود.

به گزارش ايسنا، اعضاي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از پايان تمرين امروز اعلام كردند كه برنامه فردا،‌ برگزاري يك ديدار تداركاتي است.

شاگردان افشين قطبي با تيم آرمان كه در دسته اول تهران حضور دارد، ديدار خواهند كرد.

اين ديدار ساعت 11 در ورزشگاه راه آهن برگزار مي‌شود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
%5CMedia%5C8508%5CImageReports%5C8508250238%5C6_8508250238_L600.jpg

انصاري فرد در گفت و گو با فارس:

با اشتباهات داوري 2بار قهرماني را از پرسپوليس گرفتند

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه راه‌آهن گفت: اشتباهات داوري در زمان مديريت من در باشگاه پرسپوليس باعث شد تا دو بار قهرماني از اين تيم گرفته شود.

محمدحسن انصاري‌فرد در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اشتباهات داوري در اين فصل براي تيم راه‌آهن اظهار داشت: امسال در حق اين تيم اجحاف شده و مظلوم واقع شده ايم. ما تمام تلاش خود را مي‌كنيم تا با سالم كار كردن در اين فوتبال باقي بمانيم؛ اما اشتباهات داوري امتيازات زيادي را از ما سلب كرده است.
وي در باره بازي مقابل مس كرمان و اشتباهات محسن قهرماني در اين ديدار عنوان كرد:‌ چه طور مي‌شود اين اشتباهات را سهوي ناميد؟ مگر مي‌شود گل سالم را مردود اعلام كرد. از ديشب تا به حال بارها با مسعود عنايت تماس گرفتم؛ اما تمام تماس‌هايم بي‌پاسخ مانده است. ظاهرا مي‌داند چه مي خواهم بگويم.
انصاري‌فرد ادامه داد: براي اولين بار در تاريخ ليگ زماني كه اسامي داوران اعلام شد اسم داور مس و راه‌آهن اعلام نشد، به طوري كه سرمربي ما فكر مي‌كرد اين ديدار به تعويق افتاده است.
مدير عامل راه‌آهن تصريح كرد: سوال من از فدارسيون فوتبال اين است كه چرا بايد نام محسن تركي روز آخر اعلام شود و سپس محسن قهرماني به جاي او به كرمان برود؟
انصاري‌فرد با بيان اينكه حتي بهلولي ناظر داوري و نماينده فدارسيون از حضور قهرماني براي قضاوت در اين ديدار مطلع نبودند، افزود:‌ آنها وقتي قهرماني را در هتل ديدند تعجب كردند و نمي‌دانستند او به جاي تركي به كرمان آمده است. جالب اينجاست كه قهرماني با بليت پرواز تركي به كرمان آمده بود.
مدير عامل سابق باشگاه پرسپوليس در باره قضاوت قهرماني اظهار داشت: از نيمه اول به ضرر ما سوت زد، در حاليكه 30 متر با صحنه فاصله داشت، به نفع مس ضربه پنالتي اعلام كرد، در حالي كه كمك داور اعتقادي به پنالتي نداشت. وي همچنين در دقيقه 94 گل صحيح ما را مردود اعلام كرد. اين سوال را از آقاي عنايت دارم كه اگر اين گل را مس به ثمر مي‌رساند، باز اعلام به گل نمي‌شد؟
انصاري فرد با اشاره به درگيري اميرحسين صادقي و فرزاد حسين‌خاني در جريان بازي ادامه داد: 2 بازيكن مس كرمان به صورت همديگر ضربه مي زدند و در حاليكه بايد هر دو اخراج مي‌شدند داور نسبت به اين صحنه عكس‌العملي نشان ندادند. با توجه به اينكه محروميت قهرماني تازه به پايان رسيده بود، اين نحوه قضاوت عادلانه نيست.
وي تاكيد كرد: زماني كه تيم سپاهان در چندين نوبت به عنايت بابت داوري‌ها اعتراض كرد، رئيس كميته داوران اعلام كرد سپاهان به دليل اشتباهات داوري دو بار قهرمان جام حذفي شد و اين اتفاقات در زمان مديريت من در پرسپوليس شكل گرفت. نمي‌دانم آنها با انصاري فر مشكل دارند يا با راه‌آهن كه اين اتفاقات رخ مي‌دهد.
مدير عامل راه‌آهن با بيان اين مطلب كه فيلم اشتباهات داوري عليه راه‌آهن را در اختيار داشته و قصد دارد آن را به كميته داوران ارائه كند، ادامه داد: با توجه به كارشناسي داور تا به حال سه گل ما ناديده گرفته شده است، 2 گل سالم ما مردود اعلام شد،‌ سه موقعيت گل ما به دليل اعلام اشتباه آفسايد از دست رفت و پنالتي‌هاي مختلفي هم براي ما نگرفتند.
انصاري فرد خاطرنشان ساخت: قصد دارم شخصا به كميته داوران بروم و با عنايت در باره قضاوت داوران به صحبت بپردازم. حتي مي‌خواهم از حق داوراني كه زحمت مي كشند و به درستي قضاوت مي‌كنند حمايت كنم.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بچه ها مچکریم :happy:

پ.ن : این اصلا اسپم نبود . نمی دونی بدون ...

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من نمی دونم علوی قطعی میره یا به صورت قرضی...

فکر کنم قطعی باشه با توجه به شرایط خوبی که فصل قبل تو پاس داشت و نیمکت نشینی این فصلش توی پرسپوليس احتمالا پشت دستش رو داغ می کنه دیگه نیاد پرسپولیس!

Last edited:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جدايي "سيدمحمد علوي" قطعي شد
پرسپوليس دروازه‌بان خارجي جذب مي‌كند
رضايي، نصرتي و مدافع تيم ملي توگو گزينه‌هاي پرسپوليس

جدايي "سيدمحمد علوي" از تيم فوتبال پرسپوليس قطعي شد.

داريوش مصطفوي، مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره آخرين وضعيت "سيدمحمد علوي" به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: علوي به افشين قطبي اعلام كرده كه قصد ترك پرسپوليس و حضور در تيم پاس همدان را دارد؛ پس از آن قطبي هم در نامه‌اي به بنده، خروج علوي از تركيب تيم پرسپوليس را بلامانع دانست، منتها هنوز تصميم نهايي در اين زمينه گرفته نشده است و اين بازيكن با توافق و رضايت مديريت باشگاه مي‌تواند پرسپوليس را ترك كند.

مصطفوي همچنين درباره وضعيت جذب دروازه‌بان براي تيم پرسپوليس نيز گفت: بدون شك براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا، يك دروازه‌بان خارجي با كيفيت را جذب مي‌كنيم؛ همچنين قصد داريم اگر شرايط ميثاق معمارزاده رضايت‌بخش‌ نبود، مدارك پزشكي او را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده و در صورت اجازه فدراسيون، يك دروازه‌بان داخلي را براي رقابت‌هاي ليگ برتر به خدمت بگيريم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين با اشاره به جدايي "ماركو" و "دوكارمو" از پرسپوليس، گفت: مدافع تيم ملي توگو به همراه رحمان رضايي و محمد نصرتي شانس حضور در پرسپوليس را دارند.

مصطفوي ادامه داد: عصر جمعه جلسه‌اي با حضور حسين هدايتي رييس هيات مديره و افشين قطبي سرمربي تيم پرسپوليس و بنده برگزار شد؛ در اين جلسه قطبي اعلام كرد كه تصميم گرفته‌ به دليل شرايط پيش‌آمده استعفا كند، اما ما به او گفتيم كه شما بمانيد اما اطرافتان را كمي خلوت‌تر كنيد.

وي گفت: طبق پيشنهادات من و هدايتي و موافقت قطبي، قرار شد "ماركو" و "دوكارمو" مربي و بازيكن برزيلي پرسپوليس از تيم ما جدا شوند.

مصطفوي افزود: همچنين قرار است رحمان رضايي، محمد نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نيز در تمرينات پرسپوليس شركت كنند تا سرمربي تيم يكي از آنها را انتخاب كند. مذاكرات ما با رضايي انجام شده و اين بازيكن اكنون منتظر پاسخ ماست؛ اما هنوز هيچ مذاكره‌اي با نصرتي و مدافع تيم ملي توگو نداشته‌ايم. يكي از اين سه بازيكن براي تقويت خط دفاعي تيم، با نظر قطبي جذب خواهد شد.

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=1930056&postcount=7582

صبح فردا در ديداري دوستانه،
پرسپوليس به مصاف تيم دسته اولي آرمان مي‌رود

تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح فردا در ديداري تداركاتي به مصاف تيم آرمان مي‌رود.

به گزارش ايسنا، اعضاي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از پايان تمرين امروز اعلام كردند كه برنامه فردا،‌ برگزاري يك ديدار تداركاتي است.

شاگردان افشين قطبي با تيم آرمان كه در دسته اول تهران حضور دارد، ديدار خواهند كرد.

اين ديدار ساعت 11 در ورزشگاه راه آهن برگزار مي‌شود.

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=1930436&postcount=7620

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
خب عزیزم منم همینو گفتم که !!!
گفتم نباید به صرف حرفهای این برنامه که تمام هدفش جلب بیننده اس اینقدر سریع اونم به این شدت موضع گیری کرد . شما به شدت و به سرعت نور نظرت عوض شد !! شما کل پستهایی که زدی تو این دو روزه بعد از بازی تحت تاثیر برنامه 90 بود .

من حدود چندماهی میشه که همیشه تاپیک رو دنبال میکنم ولی پست نمیزدم همیشه از موضع گیری های شما در مورد مسائل خوشم می یومد چون حرفاتو قبول داشتم . من اصلا کاری به بازی صبا ندارم ( چون با این همه اختلافنظر حداقل همه قبول داریم ( دیگه بازی چقدر افتضاح بود که خود قطبی هم گفته بود بازی ضعیف بوده ) و یک نظریم که بازی با صبا افتضاح بود ) ولی واقعا بعد از برنامه 90 شما از این رو به اون رو شدی ، شاید یه سری آدم عامی که این برنامه رو میبینن حرفاشو بی چون و چرا قبول کنن ، ولی شما و بقیه بچه ها که اینجان ، بهتر از فردوسی پور میتونیم آمار در بیاریم از نت . نباید حرفای اون آدم بشه ملاک ذهنیات ما در مورد پرسپولیس .

من قطبی پرست نیستم ، همونچیزی که شما میگی و حرف شماست حرف منم هست !!
شاید بعضی دوستان هم بدونن که من بعد از بازی صبا گفتم که قطبی باید دست از لجبازی برداره ، من خودم هم با این تغییرات و این ضعیت تیم مشکل دارم ، باید تفکراتشو درست کنه !! منم به شخصه خیلی به این چند روز تعطیلی و اینکه یه تغییراتی بشه امیدوارم .

ممنونم دوست عزیز از اینکه نظرت رو بی رودربایستی در موردم گفتی :). قبول دارم که تو چندروز اخیر تحت تاثیر برنامه نود قرار گرفتم:wacko:. و خب اظهار نظرهای احساسی کردم :blush:. البته ماحصل این تغییر تفکرها این بود که به این نتیجه رسیدم قطبی داره مرتکب اشتباهاتی میشه که یکی باید بهش بفهمونه که چندان حاشیه امنیتی نداره و باید این اشکالات رو از کارش حذف کنه و شخصا خیلی امیدوار شدم که این اتفاق می افته ایشاللا . به هر حال دوستان ببخشند منو اگه این دو سه روز زیاده روی کردم .:blush:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
يه سري نه! كلا تمام سري هاي توليد شده اين باگ رو دارند! نميدونم چرا سازنده سعي نميكنه اين نقص رو برطرف كنه! البته خوب نقص زياد داره اون طفليم حق داره :D

اينو هستم!

داشتیم ؟ :hmm:

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
يه سري نه! كلا تمام سري هاي توليد شده اين باگ رو دارند! نميدونم چرا سازنده سعي نميكنه اين نقص رو برطرف كنه! البته خوب نقص زياد داره اون طفليم حق داره :D

ببین قضیه اینه که سازنده اول مرد رو خلق کرد بعد با رفع باگهای متعددش لست ورژنش رو ساخت که زن بود
حالا شما این یه باگی که از دستش در رفته رو به بزرگی اون گافهای که در خلقت شما داده ببخش :happy:

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انصاري فرد در گفت و گو با فارس:

محمدحسن انصاري‌فرد در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اشتباهات داوري در اين فصل براي تيم راه‌آهن اظهار داشت: امسال در حق اين تيم اجحاف شده و مظلوم واقع شده ايم. ما تمام تلاش خود را مي‌كنيم تا با سالم كار كردن در اين فوتبال باقي بمانيم؛ اما اشتباهات داوري امتيازات زيادي را از ما سلب كرده است.

خوبه ، صابون این داوری به تن بقیه هم بخوره ، صداشون در بیاد ، تا شاید این عنایت یکم اون مغز گنجشکی شو به کار بندازه یه فکری واسه وضعیت داوری ها بکنه !!

بالا