• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
شرمنده همه شما

ولی فکر نکنم ربطی به من و شما داشته باشه که کی چقدر پول گرفته
باشگاه صاحب داره
کسی که پول میده بچه نیست که سرش شیره بمالند داره سرمایه گذاری غیر مستقیم میکنه برای خودش

در مورد مبالغ قرارداد بحثی نکنید

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شرمنده همه شما

باشگاه صاحب داره
کسی که پول میده بچه نیست که سرش شیره بمالند داره سرمایه گذاری غیر مستقیم میکنه برای خودش

آباريك الله

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
اشتباهات جذب و قرار داد بازیکنان

ببخشید ولی جذب دوباره نصرتی خریت محض هستش ؛ نصرتی مدافع بود پارسال این همه سوتی نمیداد اولین اشتباه
محمد علوی رو نباید از دست میدادیم !!!! دومین اشتباه
نگه داشتن بهادر عبدی و خیرخواه و نیکنفس و ..... سومین اشتباه
از دست دادن آشوبی و فراز فاطمی و ماته ، رودباریان و ...... چهارمین اشتباه
آوردن دروازه بان و بازیکن خارجی جدید مخصوصاً مدافع با وجود فرانک آتسو پنجمین اشتباه
جذب رحمان رضایی هم 50-50 هستش فکر کنم بد نباشه البته باید منتظر موند

ای کاش بیشتر فکر کنن

رد کردن مارکو و دیکارمو با همه سوابق خوب بدردنخورشون هم بهترین کار مدیریت و قطبی بودش
امیدوارم یه مربی (استیلی یا درخشان و ...) به تیم اضافه بشه تا نیمکت قویتری داشته باشیم

همه رو موافقم بجز علوی !:f34r:

با حضور بازیکنی مثل مازیار زارع چندان نیازی به حضور علوی نیست.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شرمنده همه شما

باشگاه صاحب داره

در این دنیای فانی هیچ چیزی وجود نداره که به من مربوط نباشه . اینو درک کن :rolleyes:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عجله نکن ...
هفته پنجم دور برگشت معلوم میشه من نوستورآداموسم : دی

تو بوق هم نیستی چه برسه به توستورآداموسم :lol: آخر که پرسپولیس قهرمان شد میام اینجا بهت میخندم

بازم میگم شماها لیاقت تیمی مثل پرسپولیسو ندارید باید برید طرفدار لوله کشی قرچک بشید :D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اصولاً یه سری از دختران فضول هستند :D
طبیعی هستش درک میکنم :lol:

يه سري نه! كلا تمام سري هاي توليد شده اين باگ رو دارند! نميدونم چرا سازنده سعي نميكنه اين نقص رو برطرف كنه! البته خوب نقص زياد داره اون طفليم حق داره :D
تو بوق هم نیستی چه برسه به توستورآداموسم :lol: آخر که پرسپولیس قهرمان شد میام اینجا بهت میخندم

بازم میگم شماها لیاقت تیمی مثل پرسپولیسو ندارید باید برید طرفدار لوله کشی قرچک بشید :D

اينو هستم!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
باقري از مديران باشگاه و كادر فني پرسپوليس عذرخواهي كرد

تا قطبی باز هم بخندد

از آخرین سوت رحیم رحیمی مقدم تا لحظه ای که افشین قطبی خودش را به رختکن پرسپولیس برساند فقط دو دقیقه زمان صرف شد اما در طول همین زمان اندک سر مربی قرمزها بیشترین فشار عمرش را تحمل کرد. او اینک مغضوب هوادارانی بود که پیش از این لقب امپراتور را خالصانه نثارش می کردند. داریوش مصطفوی دیگر مرد منفی شامگاه پنجشنبه بود که خیلی زود تر از سوت پایان بازی، ورزشگاه را ترک کرد تا بیش از این زیر هجمه بی سابقه هواداران شرمنده وجدانش نشود.
تساوی مقابل صبا ،یعنی بیماری تیمی که بیش از این گمان می رفت دوران نقاهت را پشت سر گذاشته. بهترین خبری که از جلسه سه نفره قطبی ، هدایتی و مصطفوی به بیرون مخابره شد مربوط به اخراج دو کارمو و مارکو بود . حالا دستیار گران قیمت افشین قطبی با خیالی آسوده قادر است به پدر بیمارش برسد تک پسر این خانواده برزیلی با دریافت کامل مبلغ قرار دادش ایران را ترک کرد تا همیشه از افشین قطبی به عنوان یک دوست و همکار دوست داشتنی یاد کند. با این وجود سر مربی پرسپولیس هنوز سعی می کند از لفظ اخراج استفاده نکند:« مارکو مشکلات خودش را داشت اما دوکارمو از من خواست که از ایران برود» آیا می توان به حرف های قطبی اعتماد کرد؟ به گفته قطبی ،دوکارمو از جو ایران گله مند است چرا که به زعم این بازیکن برزیلی ،در لیگ ما بازیکنان دیگر موقعیت های فراوانی را از دست می دهند و کسی کاری به انها ندارد اما انتقادات از او کشنده بود و همه منتظر این بودند که او توپ خراب کند تا تمام مشکلات تیم را به گردنش بیاندازند. حالا باید از سر مربی پرسپولیس سوال کرد اگر این جدایی با خواسته دو کارمو بود، چرا باید باشگاه قرارداد او را کامل پرداخت کند؟ به طور حتم دوکارمو از سوی باشگاه اخراج شده است که پرسپولیس موظف به پرداخت تمام مبلغ قرار داد می شود. با این وجود هنوز نظر قطبی در مورد این بازیکن ضعیف، عوض نشده چرا که او عقیده دارد دو کارمو در آینده نه چندان دور به موفقیت می رسد و پرسپولیسی ها می بینند که چه بازیکن با کیفیتی را از دست داده اند! البته حرف های قطبی در مورد مارکو و دو کارمو را نباید چندان جدی گرفت چرا که او پیش از این ثابت کرده برای دفاع از دوستانش حاضر است از اعتبارش خرج کند آن هم به مقدار باور نکردنی.
دوکارمو و مارکو رفتند اما پرسپولیس هنوز مشکلات بزرگتر دیگری دارد که با بقای آنها، جام قهرمانی به رویا می زند. داریوش مصطفوی که باورش نمی شد اینچنین مورد نقد هواداران واقع شود حتی در مصاحبه روز گذشته اش متوجه نبود در مورد چه چیزی حرف می زند« با ادامه مصدومیت های واعظی ما احتیاج به یک گلر خارجی داریم و به زودی مقدمات حضور او را مهیا می کنیم» بله درست خواندید مدیر عامل پرسپولیس می خواهد برای لیگی ،دروازبان خارجی بیاورد که ورود چنین مهره ای به آن ممنوع است! البته عزیز محمدی رییس سازمان لیگ خیلی زود وارد عمل شد و در این باره توضیحات لازم را ارائه داد.
پرسپولیس مدافع جدید می خواهد، افشین قطبی بعد از 14 هفته به این نتیجه می رسد که مدافعان حال حاضر او توانایی های لازم را ندارند از این رو سه گزینه پیش روی او قرار می گیرد٫ محمد نصرتی، رحمان رضایی و دفاع تیم ملی توگو در جام جهانی. نصرتی تیم ملی را از دست داده و می خواهد با بازگشت مجددش به پرسپولیس یکی از مدافعان ایران در جام جهانی باشد و با توجه به شناخت قطبی از او شاید شانس نصرتی بیشتر از دو گزینه دیگر باشد. با این وجود روز گذشته "کوبی ماسا موسو چانگای" با داریوش مصطفوی جلسه داشت تا بعد از توافق طرفین ، او با حضور در تمرینات پرسپولیس نظر مثبت قطبی را جلب کند. چانگای سی ساله که سابقه بازی در اودینزه ایتالیا را دارد به همراه فرانک آتسو مدافعان اصلی تو گو در جام جهانی بودند ، اخرین باشگاه چانگای النصر عربستان بود . با توجه به هماهنگی این بازیکن و اتسو شاید زوج دفاعی پرسپولیس با این دو مدافع توگویی شکل بگیرد . با این حال قطبی علاوه بر دفاع وسط به یک مدافع چپ هم احتیاج دارد اما هنوز گزینه مطرحی برای این پست وجود ندارد.
چرا مجموعه ای که امسال از لحاظ مالی ، برخلاف فصول گذشته هیچ محدودیتی نداشت اینچنین با خلا بازیکن در جناح چپ مواجه شده است؟ برای جستجوی پاسخ باید به همان روزهایی برگشت که قطبی به همراه مهدی حاج باقر- مدیر برنامه هایش- به دفتر باشگاه آمد و بعد از عقد قرارداد ، تهران را به مدت دو هفته ترک کرد. کلید موفقیت در همان روزهایی طلایی گم شد. مدافعان پر تعدادی با پرسپولیس وارد مذاکره شدند که یکی از آنها جواد شیرزاد بود اما به علت نبود سرمربی و کج سلیقگی دستیارانش ، مجتبی شیری دفاع چپ، معرفی شد تا امروز سر خ ها مجبور شوند از وجود پژمان نوری و علیرضا محمد راست پا در این ناحیه سود بجویند. به همین سادگی پرسپولیس در دومین سال متوالی، هیچ دفاع چپ متخصصی را در اختیار نگرفت تا در اواسط لیگ جاری نبود چنین مهره ای مبدل به پاشنه آشیل آنها شود.
صدای اعتراض تماشاگران بعد از بازی با صبا سر اغاز تحولاتی بود که پیش از این باید صورت میپذیرفت . قطبی برنامه سفر دو روزه اش به دوبی را کنسل کرد و خروج مارکو و دو کارمو دست کم فشار کاذب را از روی دوش سرمربی برمیدارد و او از امروز می تواند به مصاف مشکلاتی برود که واقعی هستند و رفع شدنی.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
به خانومها توهین نکنید

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

ببین منکه مثل تو نمی تونم دهن دریدگی کنم
اما هوادار لوله کشی قرچک بودن خیلی بهتر از اون چیزیه که تو هستی . چه در دنیای مجازی و چه در دنیای حقیقی !

و در نهایت بعنوان نوسترآداموس پی تی یک پیشبینی دیگه می کنم
اگر با قطبی این تیم پرستاره در لیگ برتر یا جام حذفی یا لیگ آسیا تونست جام کسب کنه اونوقت من اسمم رو عوض می کنم میذارم Ronan . جدی گفتم :happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اصولاً یه سری از دختران فضول هستند :D
طبیعی هستش درک میکنم :lol:

اصولا من جزو همون یکسری هستم و اصولا کارمم خوب بلدم :happy:
ضمنا
اصولا یکسری پسر هم هستند که وعده می دهند " بذار باهات اختلاف سلیقه پیدا کنم بهت می گم " :D
ولی باید بدونی که اصولا اونکسی که از پس زبون من بربیاد " لم یلد و لم یولد " :cool:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
در عرض یه روز 5-6 صفحه مطلب واقعا شاهکاره .. ماشالله به این جماعت

حداقل من یکی خوشحالم که این مرتیکه دلال پاش از فوتبال ایران کوتاه شد و متاسفم برای قطبی که آبروی خودش رو برای چه کسانی و برای چیز بی ارزش مثل پول خرج کرد . گرچه شاید برای بعضی ها پول مهمتر از آبرو باشه . برای من یکی که نیست

این نظر منه و هیچ ربطی هم به خارج رفتن و نرفتن من نداره خانوم محترم ... :D
یعنی اینکه شما یک زمانی از قطبی حمایت کردی
حالا هم تحت هیچ شرایطی حق نداری از موضعت برگردی حتی اگر خارجه هم رفته باشی :happy:

ولی باید بدونی که اصولا اونکسی که از پس زبون من بربیاد " لم یلد و لم یولد

:p

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ببین منکه مثل تو نمی تونم دهن دریدگی کنم
اما هوادار لوله کشی قرچک بودن خیلی بهتر از اون چیزیه که تو هستی . چه در دنیای مجازی و چه در دنیای حقیقی !

و در نهایت بعنوان نوسترآداموس پی تی یک پیشبینی دیگه می کنم
اگر با قطبی این تیم پرستاره در لیگ برتر یا جام حذفی یا لیگ آسیا تونست جام کسب کنه اونوقت من اسمم رو عوض می کنم میذارم Ronan . جدی گفتم :happy:

ايول
اما اگه بذاري سكينه باحاتر ميشه :happy:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
با روماریو هم بازی بودم
فارس - پائولو روبرتو دي‌كارمو در مورد ابهام در وضعيت دو باشگاه قبلي خود گفت: در قرار داد من با باشگاه‌هاي قبلي هيچ مشكلي وجود ندارد. در برنامه 90 حقيقت گفته نشد و مجري اين برنامه مطالبي را سند تلقي مي‌كرد كه اطلاعات كافي در مورد آنها نداشت. سه سال در واسكودوگاما بازي كردم تيمي كه در آن روماريو هم حضور داشت و همه چيز واضح و روشن است.
وي افزود: در تيم خود بهترين بازيكن بوده و كسي نمي‌تواند بگويد كه من بازيكن حرفه اي نيستم. از 18 تا 20 سالگي عضو اين تيم بوده ام، سپس با تيم سنه قرار داد بستم. اين تيم نيز از تيم ‌هاي بزرگ و حرفه اي برزيل است و در دسته اول اين كشور حضور دارد.
وي ادامه داد: در واسكودوگاما مربي من سرژيو كازمي يكي از حرفه اي ترين و مشهور ترين مربيان برزيل بود و آنها كه فوتبال اين كشور بزرگ را مي‌شناسند به اين مربي احترام مي‌گذارند. 5 گل در آن تيم به ثمر رساندم و هميشه در اوج بودم.
اين بازيكن در مورد وكيل كره اي خود گفت: من توسط اين وكيل به پرسپوليس نيامدم و باشگاه پرسپوليس مرا به صورت مستقيم از تيم سنه قرض گرفت. در ثاني تاكيد مي‌كنم كه ارتباط خاصي بين افشين قطبي و وكيل كره اي من وجود ندارد. وكيل من قصد داشت مقدمات انتقالم را به كره در يك باشگاه بسيار خوب و معروف كه لزومي ندارد جزئيات آن را افشا كنم فراهم كند؛ اما همزمان به نظرم پيشنهاد پرسپوليس بهتر آمد و راهي ايران شدم. ارتباطي در اين ميان وجود نداشت تا كساني نقش دلال را بازي كنند. من خود انتخاب كردم و از انتخاب خود نيز هرگز پشيمان نيستم.
وي در خصوص فقدان مدارك كافي براي اثبات ادعاهاي خود گفت: چرا تصور مي‌كنيد يك بازيكن بايد همه مدارك زندگيش را با خود حمل كند؟ من به صورت قرضي به اينجا آمده ام و قرار نيست بيوگرافي من به صورت پرونده در باشگاه پرسپوليس بايگاني شود. اگر مي‌خواهيد همه چيز را بدانيد مي‌توانيد با باشگاه سنه در برزيل تماس بگيرد و اگر آنها صلاح بدانند كليه مدارك را براي شما ارسال خواهند كرد. چيزي براي پنهان كاري وجود ندارد.
دي كارمو در خصوص مشكل گل نزدن خود گفت: وقتي گل نمي‌زني همه فشارها روي دوش تو است. مشكل اصلي من با يك گل حل مي‌شود. بايد با شرايط سازگار شوم من به گذشت زمان احتياج دارم؛ اما اين زمان يك سال نيست. بلكه چند بازي كافي است تا من خود را در فوتبال ايران پيدا كنم. تصور مي‌كنم بازي بعدي روز من باشد و بتوانم در آن بازي خود را به همه هواداران اثبات كنم.
وي افزود: تمام تلاشم را به كار مي گيرم تا با گلزني در ديدار مقابل پيكان هواداران را شاد كنم. به آرامش در كمپ تمرين تيم احتياج دارم. همبازي‌هاي من نيز اين را مي‌دانند و انصافا كمك زيادي به من مي‌كنند. ما همه با هم مهربان و متحد هستيم.
وي در خصوص ارتباطش با ماركو هموطن برزيلش گفت: اينكه ماركو مرا به ايران آورده به نوعي درست است؛ اما بدين معنا نيست كه وكيل من باشد. به برزيل رفته و اين نمي‌تواند تاثيري در كار من بگذارد. نمي‌دانم اين شايعات توسط چه كساني و به چه منظوري منتشر مي‌شود.
دي كارمو تاكيد كرد: من در گذرنامه و رواديد خود هيچ مشكلي ندارم. اگر براي بودن در ايران مشكل اقامت دارم چگونه هتل گذرنامه مرا قبول كرده است؟ هيچ مشكلي قانوني در اقامت و كار در ايران وجود ندارد.
وي در مورد حضور 90 دقيقه اي خود در تركيب پرسپوليس گفت: وقتي مربي دستوري مي‌دهد بايد اجرا شود. اينكه من بازيكن ثابت باشم ربطي به رابطه ام با قطبي ندارد. همه بازيكنان از نظر قطبي يكسان هستند، مگر اينكه لياقت بازي در تيم داشته باشند. مشكل گلزني فقط براي من نيست، آدريانو هم 5 بازي گل نزد؛ اما آيا همه رسانه ها به او حمله كردند؟ مي‌دانم كه با يك گل همه چيز حل مي‌شود و آنوقت من مي‌شوم همان برزيلي كه مردم مي‌خواهند.
مهاجم برزيلي پرسپوليس در پايان در مورد آمار ارائه شده از عملكرد وي در برنامه 90 گفت: در برزيل فوتبال به صورت ايالتي برگزار مي شود و وجود مناطق A، B و C ربطي به درجه بندي سطح بازي ها ندارد. به عنوان مثال يك تيم مي تواند از ايالت پالميراس به مراحل پاياني صعود كند و يك تيم از ايالت سائوپائولو. اين بدان معني نيست كه يك ايالت فوتبال سطح پايين تري دارد.

منبع : http://www.jehanevarzesh.com/iran.news.php?news_id=2616

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اصولا من جزو همون یکسری هستم و اصولا کارمم خوب بلدم :happy:
ضمنا
اصولا یکسری پسر هم هستند که وعده می دهند " بذار باهات اختلاف سلیقه پیدا کنم بهت می گم " :D
ولی باید بدونی که اصولا اونکسی که از پس زبون من بربیاد " لم یلد و لم یولد " :cool:

وعده که ندادم .....:lol: گفتم توی موقعیت مناسب
در ضمن دعوت هم کردم تشریف نیاوردید (من به حساب ترس از کم آوردن میزارم )

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر فردا/يکشنبه/ براي کسب آمادگي بيشتر در يک ديدار تدارکاتي به مصاف تيم آرمين از تيم هاي حاضر در ليگ دسته 2 کشور مي رود.

به گزارش خبرنگار ايرنا، با توجه به تعطيلات پانزده روز ليگ برتر اين تيم براي آماده نگه داشتن بازيکنان به ديدار آرمين مي رود.
‌بازيکنان پرسپوليس بعد از بازي فردا به مدت 2 روز به مرخصي رفته و از روزچهارشنه مجددا
تمرينات خود را سر خواهند گرفت.
تيم پرسپوليس در ادامه مسابقات ليگ برتر فوتبال کشور دوم آذرماه مقابل پيکان تهران صف آرايي خواهد کرد

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران معتقد است، پرسپوليس، امسال يکي از بهترين تيم هاي ليگ برتر است اما بعضي دوست ندارند اين تيم موفق شود و سعي دارند تيم را به حاشيه ببرند.

خبرنگار ايرنا، روز شنبه گفت و گويي را با "محمد منصوري" ترتيب داد که در پي آمده است:

* چرا پرسپوليس اينفدر زياد گل مي خورد؟
- دراينکه در فصل جاري زياد گل خورديم (20 گل در 13 هفته) شکي نيست، اما اين مساله به کل تيم باز مي گردد.

* کارشناسان معتقدند خط دفاعي تيم پرسپوليس و دروازه بانان اين تيم در اين مورد بيشترين تقصير را دارند، ‌گويا نظر شما با کارشناسان مطابقت ندارد؟
- به اعتقاد من اينطور نيست و تنها نبايد خط دفاع و دروازه بان را مقصر دانست. پرسپوليس سال 87 تيمي است هجومي و در کار حمله، همه بازيکنان تيم مشارکت دارند و همين موضوع باعث مي شود در ضدحملات، به موقع نتوانيم خوب دفاع کنيم، پس زياد گل مي خوريم.
از طرف ديگر اگر بازيکنان دقت لازم را در زدن ضربات آخر داشته باشند، تمامي تيم ها را حداقل با اختلاف 3 گل بايد شکست دهيم.

*يعني معتقديد تيم شما بدشانس نيز هست؟
- اينطور هم مي شود گفت، بدشانسي و بي دقتي دو عامل بزرگ براي گرفتن برخي نتايج ضعيف تيم پرسپوليس در سال جاري است.

* براي رفع اين مشکل، کادر فني کار خاصي کرده است؟
- بالطبع کادر فني، کار زيادي در اين ارتباط کرده است اما خيلي از مواقع همه چيز دست به دست هم مي دهد تا تيم گل نزند.

* براي کسب پيروزي هاي مجدد پرسپوليس بايد در بازي هاي آينده چگونه بازي کنيد؟
- تيم پرسپوليس با اين مهره هايي که در اختيار گرفته، به يک تيم بي بديل تبديل شده است. ‌چنانچه بخواهيم پيروز ميدان باشيم بايد در همان اوايل بازي کار را تمام کنيم.
هرچند که ساير تيم ها در مقابل پرسپوليس بسيار با انگيزه ظاهر شوند.

* يعني معتقديد در ابتداي بازي با تمام قوا به تيم حريف حمله کنيد؟
- بله منظورم همين است، همانطور که تيم ها در مقابل ما با انگيزه فوتبال بازي مي کنند به همان مقدار هم از پرسپوليس هراس دارند، اگر ما قدر لحظات خلق شده را بدانيم و آنها را به گل تبديل کنيم، ديگر تيم ها جرات نزديک شدن به دروازه ما را نخواهند داشت.

* يعني چون گل نمي زنيد، گل دريافت مي کنيد؟
- همين طور است.

* برخورد هوادارها با تيم در هفته هاي اخير چگونه بوده است؟
- متاسفانه برخي تا تيم نتيجه لازم را نمي گيرد به سرعت تمامي تقصيرات را به گردن يک يا چند نفر انداخته و با احساسات هواداران، بازي و آنان را ناراحت مي کنند.
معتقدم اين افراد سعي دارند تا تيم پرسپوليس را که بسيار هم خوب فوتبال بازي مي کند، به حاشيه ببرند.

* از اتفاقات بعد از بازي با تيم صبا باتري قم بگوئيد؟
- بعد از بازي با تيم صبا باتري، 2 جلسه تمرين را پشت سرگذاشتيم و در تعطيلات اجباري سعي داريم تا نقاط ضعف را به نقاط قوت تبديل کنيم.

* پرسپوليس روز دوم آذر ماه با تيم پيکان قزوين، صدرنشين ليگ برتر بازي دارد. اين بازي را چطور مي بينيد؟
- پيکان تيم خوبي است اما ما نشان داده ايم که "غول کش" هستيم و اميدوارم اين تيم را مانند برق شيراز و ذوب آهن اصفهان به راحتي شکست دهيم.
برتري مقابل تيم پيکان براي ما حکم 6 امتياز را دارد. از اينرو اين تيم را بطور يقين شکست خواهيم داد.

بالا