• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
ببین قضیه اینه که سازنده اول مرد رو خلق کرد بعد با رفع باگهای متعددش لست ورژنش رو ساخت که زن بود
حالا شما این یه باگی که از دستش در رفته رو به بزرگی اون گافهای که در خلقت شما داده ببخش :happy:

نه اینطوری نیستش :lol:

مثل قضیه ماشین های ایرانی می مونه
سری اولش بهترین کیفیت رو داره و سری های بعدی پایین ترین کیفیت رو ولی خب همیشه قیمت سری دوم بالاتر از سری اول هستش :cool: حالا دلیلش رو لم یلد ولم یولد میدونه
همیشه توی ایران اینطوری بوده سری های که بعداً تولید شده اند کلی عیب و ایراد داره که باید کلی وقت و هزینه کرد تا شاید درست بشه

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
آقا محسن به نظرمیاد باید یه تاپیک کل کل هم برای این موضوع بزنیم و از شزمندگی هم در بیایم . آره ؟:f34r:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
در ادامه سریال بازی نکردن نیکی در تیم ملی به بهانه های مختلف این دفعه هم بدلیل آماده نبودن ویزا نرفت قطر . قضیه چیه ؟ نکنه چون بازی پخش مستقیم نداره قید بازی رو زده ؟؟؟

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بله خانم نسرین ! هر چی شما بگید
تاپیک بزنید

حالا کی گفته نیکبخت بازی نمکنه ؟؟ بازی کی هستش ؟

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
نرفته قطر دیگه . توی خبرها خوندم ویزاش توی باشگاه بوده و جمعه بوده و تعطیل بوده و نرسیده و ...!

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موافقم ... من حتی زمانی که توی استقلال بود همیشه میگفتم که این نیکبخت حتی موقع شوت زدن هم داره فکر میکنه که چه حرکتی بکنه که دوست دخترش تو تلویزیون ببینش و حال کنه ... :rolleyes:

این رو راست گفتی خداییش...:happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
این رو راست گفتی خداییش...:happy:
این یارو جمله بندیش هزارتا مشکل داره !!! اصلاً معلوم نیست گوینده کیه مفعول کیه فاعل کیه ؟؟؟
کی توی استقلال بوده ؟؟ گوینده یا نویسنده یا نیکبخت یا دوست دختر یا قلع نویی !!!!
در ضمن داره پیش بینی هم میکنه که کی داره چی فکر میکنه !!!!1
کی میگفت ؟؟ من کی بود ؟؟ زمانش کی بود ؟؟؟ نیکبخت بجز شوت هم مگه کار دیگه ای هم میکرد ؟؟؟
این من کی بود که توی استقلال بود ؟؟
و 1000 تا مشکل دیگه !!!! این یک خط شبیه معماهایی هستش که یه شکل میدن و میگن چند تا توی این شکل مثلاً مثلث میبینید حالا هم هر کی بیشترین ایراد این جمله رو پیدا کنه من جایزه میدم

حالا شما چه شکلی حرفش رو تایید میکنی خدا میدونه :lol:

جمله از این شیر تو شیرتر پیدا نمیشه !!!

نوشته ای از aghamostafaa
موافقم ... من حتی زمانی که توی استقلال بود همیشه میگفتم که این نیکبخت حتی موقع شوت زدن هم داره فکر میکنه که چه حرکتی بکنه که دوست دخترش تو تلویزیون ببینش و حال کنه .
هزار بار گفتم نمیتونی حرف بزنی لااقل میتونی حرف نزنی (مخصوصاٌ استقلالی های عزیز اینجا تاپیک کل کل نیستش همانطور که پرسپولیسی ها تشریف نمیارن تاپیک شما و اظهار نظر نمیکنند شما هم یاد بگیرید بجز بحث های منطقی که میتونید در این تاپیک انجام بدهید مابقی چرت و پرت های خودتون رو توی تاپیک کل کل بگید )

Last edited:

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به گزارش خبرنگار ورزشي ايرنا، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 11 در ورزشگاه اختصاصي باشگاه راه آهن با سخنان افشين قطبي مبني بر جدي گرفتن تمرينات به وسيله بازيکنان آغاز شد.
بازيکنان تيم پرسپوليس در تمرين امروز کارهاي استقامتي، سپک تاکرا و کارهاي تاکتيکي را در دستور کار خود قرار دادند.
مسعود زارعي، الونگ الونگ، واعظي، حميد علي عسگر و ملي پوشان پرسپوليس غايبين تمرين امروز بودند.
دي کارمو بازيکن اخراجي پرسپوليس بر خلاف انتظارات، امروز در تمرين تيم شرکت کرد و قطبي در خصوص اين بازيکن اعلام کرد وضعيت نهايي دي کارمو طي روز هاي آينده اعلام مي شود.
عليرضا حقيقي و مجتبي شيري به دليل مصدوميت با لباس شخصي در تمرين شرکت کردند.
تعداد بسيار کمي از هواداران از نزديک شاهد تمرين پرسپوليس در ورزشگاه راه آهن بودند.
پژمان جمشيدي بازيکن فولاد خوزستان نيز با حضور در ورزشگاه، تمرينات تيم سابق خود را از نزديک زير نظر گرفت و دقايقي با قطبي به گفت وگو پرداخت.
تيم پرسپوليس فردا (يکشنبه) در ورزشگاه راه آهن ديدار دوستانه اي برگزار خواهد کرد که نام حريف تيم پرسپوليس هنوز اعلام نشده است.

میگم این که نشد!!مثل اینکه حقیقی هم یه مصدومیتی پیدا کرده.فکر کنم تیتر خبرای بعدی پرسپولیس این باشه: داریوش مصطفوی برای سنگربانی تیم پرسپولیس زیر نظر عابدزاده تمرین کرد:blink::lol:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

هزار بار گفتم نمیتونی حرف بزنی لااقل میتونی حرف نزنی (مخصوصاٌ استقلالی های عزیز اینجا تاپیک کل کل نیستش همانطور که پرسپولیسی ها تشریف نمیارن تاپیک شما و اظهار نظر نمیکنند شما هم یاد بگیرید بجز بحث های منطقی که میتونید در این تاپیک انجام بدهید مابقی چرت و پرت های خودتون رو توی تاپیک کل کل بگید )

:D:lol:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
تخفیف مهاجم گل نزن برزیلی
دوکارمو 70.000 دلار دیگر می گیرد

جهان ورزش - افشين قطبی با رد اخراج دوکارمو از سوی باشگاه اظهار داشت: دي‌كارمو پس از بازي با صباباتري به ديدار من آمد و اعلام كرد نمي‌تواند در ليگ برتر ايران بازي كند، چون برخي بازيكنان كه 15 موقعيت را خراب مي‌كنند، مورد انتقاد واقع نمي شوند؛ اما وي با از دست دادن يك موقعيت فريادهاي همه را مي شنود.
این در حالی است که گفته می شود بعد از تصمیم هیات مدیره پرسپولیس مبنی بر اخراج دوکارمو، قطبی از آن ها خواسته از لفظ اخراج استفاده نشود. دوکارمو با پرسپولیس قراردادی 450.000 دلاری دارد و حالا قصد دارد بعد از دریافت 320.000 دلار از این تیم برود. این مهاجم برزیلی برای این که سران پرسپولیس نگویند اخراج شده این تخفیف را داده است.
وي ادامه داد: دي كارمو معتقد است هواداران حق دارند و باوجود مدت زمان كمي كه در ايران حضور دارد، به آنها علاقه قلبي پيدا كرده است؛ اما از لحاظ روحي دچار مشكلاتي شده‌ و نمي تواند در ليگ ايران بازي كند.
قطبي با تاكيد بر اين مطلب كه دي‌كارمو به هيچ عنوان از پرسپوليس اخراج نشده است، تاكيد كرد: مهاجم برزيلي خود تصميم به قطع همكاري گرفت و مسئولان باشگاه نيز با بزرگواري و علاقه‌مندي با اين درخواست موافقت كرده‌اند.
سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: دي‌كارمو بازيكني با شخصيت و فرهنگ بالا است و مطمئن هستم در آينده‌اي نزديك اخبار مربوط به درخشش اين بازيكن را در تيم‌هاي ديگر خواهيم شنيد.
قطبي در خصوص جذب بازيكنان جديد نيز گفت: در پست دافع چپ بازيكن نياز داريم و پس از آن در دفاع وسط و درون دروازه سعي مي‌كنيم نفرات خوبي را جذب كنيم. با گزينه هاي مدنظر خود وارد مذاكره شده‌ايم و بايد در جلسه‌اي حضوري نيز مذاكره كنيم. از مسئولان باشگاه ممنونم كه دست مرا در اين خصوص باز گذاشته اند.
سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيم‌هاي ژاپني و كره‌اي را به خوبي مي‌شناسم و مي‌دانم با هزينه‌هاي بالا بازيكنان خارجي و درجه يك را به كشور خود مي‌آورند تا در ليگ قهرمانان موفق باشند.
وي افزود: آسيايي‌ها با وجود اين سرمايه گذاري كار سختي در ايران در پيش دارند و مي دانند پيروزي در ورزشگاه آزادي با حضور 100 هزار تماشاگر واقعا دشوار است. از هم اكنون بايد بستري آماده كنيم تا بازيكنان دچار استرس نشوند.
وي ادامه داد: ليگ قهرمانان با توجه به اينكه با نام ايران وارد آن مي‌شويم، براي ما اهميت چند برابر دارد. در حال حاضر تيم‌هاي بزرگ اروپا در ليگ خود نتايج ضعيف گرفتند؛ اما در ليگ قهرمانان اروپا قدرتشان چند برابر است.
قطبي در مورد آمادگي بازيكن كامروني گفت: خوشحالم كه الونگ الونگ به شرايط آرماني رسيده است و از يك هفته ديگر مي‌تواند در تمرينات پر فشار شركت كند. عادت دارد به توپ برخلاف خيلي‌ها كمتر ضربه بزند و مفيد و موثر در خدمت تيم باشد.
قطبي خاطرنشان كرد: به بازيكنان خود اعتقاد دارم و همان طور كه بارها گفتم بايد منتظر حماسه‌سازي آنها در آسيا باشيم. هركدام از آنها وزنه‌اي محسوب مي شوند و مطمئن هستم به خوبي پاسخ اعتماد ما را مي دهند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص دعوت كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي به تيم ملي اظهار داشت: واقعا خوشحال هستم كه سه بازيكن پرتلاش ما در تيم ملي هستند. مسئولان تيم ملي مطمئن باشند آنها بازيكنان با تعصب و موثري هستند و مي‌توانند عصاي دست آنها باشند. براي آنها و تيم ملي ايران آرزوي موفقيت مي‌كنم.
قطبي در پايان خطاب به هواداران خاطرنشان كرد: بهتر است هواداران ما نتيجه بازي با صباباتري و مشكلات پس از آن را فراموش كرده و از امروز به دنبال شروعي تازه در كنار پرسپوليس باشند. مطمئنم با درايت هيئت مديره روزهاي آفتابي به زودي براي ما سر مي رسد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در گفت و گو با ايلنا
خليلي: خوشحالم كه علي دايي هنوز هم از من تعريف مي كند
بر مي گردم تا با تيم ملي به جام جهاني برويم
هواداران از پرسپوليس نا اميد نشوند.

مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس گفت:

من مطمئن هستم پرسپوليس با كسب يك پيروزي مجددا به روزهاي خوب خود بر مي گردد.

چرا كه هنوز در نيم فصل نخست مسابقات ليگ برتر هستيم و اين فرصت را داريم تا امتيازات از دست رفته را جبران كنيم.
محسن خليلي در گفت و گوي تلفني با ايلنا افزود: از هواداران مي خواهم بيشتر صبور باشند همانطور كه فصل گذشته تا آخرين لحظه تيم را تشويق مي كردند امسال نيز اين كار را تكرار كنند چرا كه در اين صورت صددرصد موفق خواهيم شد.
وي ادامه داد : اما اگر روحيه بازيكنان خراب شود نمي توانند تمام توانايي هاي خود رابه نمايش بگذارند.
مهاجم تيم پرسپوليس اضافه كرد : با كسب يك تساوي يا يك شكست نمي توان همه چيز را تمام شده قلمداد كرد، ما مي توانيم باتمركز بيشتر در بازيهاي آينده بهتر ظاهر شويم تا امتيازات ازدست رفته را جبران كنيم.
خليلي گفت: پرسپوليس از بازيكنان خوبي بهره مي برد و اين پتانسيل را داردتا عنوان قهرماني اش در ليگ برتر را مجددا تكرار كند.
وي با اشاره به گلزني ها عليرضا نيكبخت واحدي در چند مسابقه اخير تيم پرسپوليس گفت: من خيلي خوشحالم كه نيكبخت واحدي در غياب من در امر گلزني هم موفق عمل مي كند و به حقش كه همانا دعوت به اردوي تيم ملي است رسيده است. اميدوارم در تيم ملي هم موفق ظاهر شود.
مهاجم مصدوم تيم پرسپوليس اضافه كرد: خوشبختانه در حال حاضر وضعيت خوبي را در آلمان دارم و به طور جدي پيگير بهبودي مصدوميتم هستم تا هر چه سريعتر شرايط بازگشت به ميادين را پيدا كنم.
وي گفت: تمرينات خود را در كنار ميثاق معمارزاده دنبال مي كنم و فكر مي كنم تا كمتر از 3 ماه ديگر به ميادين باز گردم.
خليلي در مورد تعريف و تمجيد علي دايي و افشين قطبي از او گفت : من خيلي خوشحالم كه يك مربي بزرگ مثل علي دايي كه خودش بهترين گلزن دنيا است از من تعريف مي كند و خيلي هم ناراحتم كه در ابتداي راه تيم ملي مصدوم شدم و نتوانستم براي تيم ملي كشورم در اين مدت گلزني كنم.با اين وجود تيم ملي مهاجمان بسيار خوبي دارد و انشاء الله اگر من دو باره به تيم ملي بر گردم جبران خواهم كرد و نهايت آرزوي من اين است كه با تيم ملي به جام جهاني بروم.

منبع: ايلنا

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قطبي در گفت‌وگو با ايسنا:از بين "رضايي" و "چانگا" يكي را انتخاب مي‌كنيم
فدراسيون مسابقاتي را براي بازيكنان ذخيره برگزار كند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:

فدراسيون فوتبال بايد مسابقاتي را ترتيب دهد تا تيم‌هاي ليگ برتري بتوانند با برگزاري بازي‌هاي تداركاتي به بازيكنان ذخيره و مصدوم خود فرصت بازي دهند.

افشين قطبي پس از بازي تداركاتي تيم پرسپوليس كه صبح امروز مقابل تيم آرمان برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازي تمريني خوبي بود و ما توانستيم شيوه‌هاي حمله به سمت دروازه را در تاكتيك‌هاي متفاوت مرور كنيم. ضمن اينكه اين بازي به ما اين اجازه را داد تا بازيكنان ذخيره و مصدومي كه فرصت بازي در تركيب اصلي تيم در مسابقات رسمي ليگ را ندارند، بتوانند خودشان را نشان دهند. همچنين شايد تيم حريف جوان و تقريبا ضعيف بود اما، انگيزه‌ي بازيكنانش بالا بود و مي‌توانست تاحدودي تيم ما را اذيت كند.

قطبي گفت: به فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ پيشنهاد مي‌كنم و از آنها مي‌خواهيم كه مسابقاتي را در نظر بگيرد كه تيم‌هاي ليگ برتري بتوانند تيم دوم‌شان را در اين مسابقات شركت دهند. اين باعث مي‌شود بازيكنان ذخيره و مصدوم تيم‌هاي مختلف فرصت بازي پيدا كرده و خودشان را در رقابت‌هاي كمي جدي‌تر از بازي‌هاي تمريني درون تيمي محك بزنند.

قطبي درباره‌ي مدافع توگويي كه امروز براي پرسپوليس بازي كرد، نيز گفت: اين بازي ملاك ارزيابي كاملي از اين بازيكن براي ما نيست. ما بايد كيفيت فني اين مدافع توگويي را در تمرينات بعدي نيز بررسي كنيم. ضمن اينكه رحمان رضايي هم عصر امروز براي مذاكره با مديرعامل پرسپوليس به باشگاه مي‌رود. البته هنوز نظر خاصي روي رحمان رضايي ندارم و حتي مذاكره‌اي هم با اين بازيكن نكرده‌ايم. در هر صورت اين گزينه‌ها مطرح هستند و بايد يكي از آنها را در اختيار بگيريم. تمامي اين مدافعين تخصص بازي در دفاع وسط را دارند كه بايد يكي از آنها جذب شود.

قطبي همچنين گفت: ما در اولويت‌هاي جذب بازيكن نيز به فكر در اختيار گرفتن يك دروازه‌بان هستيم البته قوانين فدراسيون ايران اين اجازه را به ما نمي‌دهد كه بيشتر از چهار بازيكن خارجي داشته باشيم اما، معتقدم اگر بررسي‌هاي بيشتري كنيم، مي‌توانيم يك گلر ايراني نيز جذب كنيم. همچنين اگر پژمان نوري هم قرار نباشد در پست دفاع چپ به كار گرفته شود، جذب يك مدافع چپ هم در دستور كار ماست.

قطبي همچنين درباره‌ي رفتن دوكارمو از پرسپوليس نيز خاطرنشان كرد: معتقدم عده‌اي درباره‌ي اين بازيكن برزيلي رفتار درستي نشان ندادند و او را بسيار اذيت كردند. من صحبت‌هاي مفصلي را پيرامون وضعيت اين بازيكن داشته‌ام ولي او ديگر در پرسپوليس نيست و آخرين وضعيت خروجش از تيم را بايد از مديرعامل باشگاه بپرسيد.

منبع: ايسنا

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آخرین اخبار انضباطی فدراسیون فوتبال از سوی کمیته انضباطی اعلام شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با بررسی موارد گوناگون از سوی بازیکنان و مربیان احکامی بشرح ذیل صادر نمود؛
تشویق احمد زاده از سوی کمیته انضباطی
پس از گزارش نماینده کمیته انضباطی در مسابقه فوتبال بین تیم های داماش گیلان و ملوان انزلی که درتاریخ10/8/87 برگزار شد، محمد احمدزاده سرمربی تیم ملوان با اعمال و رفتار شایسته باعث جلوگیری از بروز تخلف تماشاگران منتسب به تیم مربوطه و ایجاد آرامش در میدان مسابقه بوده، بر همین اساس کمیته انضباطی فدراسیون از نامبرده ضمن تشویق و درج در پرونده قدردانی نمود .
30 میلیون ریال جریمه نقدی برای داماش
با توجه به بروز تخلفات از سوی تماشاگران تیم داماش گیلان و استعمال الفاظ رکیک، کمیته انضباطی طبق گزارش داوران تیم داماش گیلان را به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم نمود .
10 میلیون ریال جریمه نقدی به خاطر توهین به داور
به علت تخلفات صورت گرفته از سوی تماشاگران تیم استقلال اهواز و توهین و اعتراض به تصمیم داور، کمیته انضباطی فدراسیون، باشگاه استقلال اهواز را به پرداخت 10میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد و عدم پرداخت جریمه فوق در مهلت تعیین شده محرومیت های مختلفی را درپی خواهد داشت .
جریمه کمیته انضباطی برای آبادانی ها
کمیته انضباطی فدراسیون، باشگاه صنعت نفت آبادان را به علت فحاشی، پرتاب اشیاء و اعتراض به داور به توبیخ کتبی در پرونده و پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. تخلفات از سوی تماشاگران آبادانی در دیدار صنعت نفت آبادان و شهرداری تبریز مورخ 9/8/87 رخ داده است .

جریمه های نقدی برای سایپا و پیام خراسان
با توجه به بروز تخلفات از سوی تماشاگران منتسب به تیم پیام خراسان، کمیته انضباطی، باشگاه پیام خراسان را به پرداخت 5 میلیون ریال و توبیخ کتبی در پرونده محکوم نمود .
همچنین 6 نفر از بازیکنان تیم فوتبال سایپا از داور مسابقه کارت زرد دریافت کرده اند. بر همین اساس تیم فوتبال سایپا به پرداخت 2 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد .
بازیکن فوتسال تام ایران خودرو در کمیته انضباطی
به منظور رسیدگی به وضعیت بازیکن محروم تیم فوتسال تام ایران خودرو و درج مطالبی نسبت به تقوی سرپرست تیم منصوری قرچک، نشست کمیته انضباطی روز سه شنبه 21/8/87 راس ساعت 16:30 برگزار می شود .
پرداخت جریمه 7 میلیون ریالی برای تیم پرسپولیس
با توجه به تخلفات صورت گرفته از سوی تماشاگران منتسب به تیم پرسپولیس و اهانت به تیم برق شیراز، کمیته انضباطی باشگاه فوق را به پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم نمود. همچنین در مسابقه مذکور 4 بازیکن تیم پرسپولیس به علت دریافت اخطار از داور به پرداخت 2 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نه اینطوری نیستش :lol:

مثل قضیه ماشین های ایرانی می مونه
سری اولش بهترین کیفیت رو داره و سری های بعدی پایین ترین کیفیت رو ولی خب همیشه قیمت سری دوم بالاتر از سری اول هستش :cool: حالا دلیلش رو لم یلد ولم یولد میدونه
همیشه توی ایران اینطوری بوده سری های که بعداً تولید شده اند کلی عیب و ایراد داره که باید کلی وقت و هزینه کرد تا شاید درست بشه

xpin جان صحبت سرخانمها بود ، شما چرا قیاس به نفس کردید ؟ البته که آقایون مثل ماشینهای ایرانی می مونن و هرچی قدیمی تر باشن اوکی تر هستند . برمنکرش ... :happy:

آقایون خانما با توجه به اینکه من از زبون خود عزیزمحمدی شنیدم که گفت نمی تونید بازیکن خارجی بیارید ! رد کردن پائولوی رفت و برگشت چه فایده ای داشت ؟ الونگ برای لیگ برتر باید بیرون بمونه !!
خبر جدیدی در این رابطه ندارید ؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آقایون خانما با توجه به اینکه من از زبون خود عزیزمحمدی شنیدم که گفت نمی تونید بازیکن خارجی بیارید ! رد کردن پائولوی رفت و برگشت چه فایده ای داشت ؟ الونگ برای لیگ برتر باید بیرون بمونه !!
خبر جدیدی در این رابطه ندارید ؟

شايد يه سري تبصره هست كه ما خبر نداريم.:cool:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
مصطفوي: با هيچ بازيكني برخلاف قوانين مذاكره نكرده‌ايم

خبرگزاري فارس: مديرعامل پرسپوليس تهران گفت‌: با هيچ بازيكني برخلاف قوانين سازمان ليگ وارد مذاكره نشده ايم كه باشگاه مس كرمان بخواهد از ما شكايت كند.

داريوش مصطفوي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با رحمان رمضاني در دو روز آينده گفت و گو خواهيم كرد و اگر افشين قطبي او را تاييد كند، بدون شك با او قرارداد امضاء خواهيم كرد.
وي در مورد تلاش باشگاه براي جذب دروازه بان خارجي تصريح كرد: با توجه به دستورالعمل سازمان ليگ برتر بايد طبق قانون پيش برويم و به خاطر ممنوعيت جذب گزينه خارجي، از تصميم خود منصرف شديم.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص حضور مدافع توگويي در تمرين گفت: با آزمايش كردن بازيكنان قصد داريم در نيم فصل بهترين‌ها را براي رفع مشكلات قطبي انتخاب كرده و با آنها قرارداد ببنديم. دست قطبي كاملا براي اين موضوع باز است تا بهترين تصميم را بگيرد.
مصطفوي در مورد احتمال شكايت باشگاه مس كرمان در صورت اثبات شدن مذاكره با اميرحسين صادقي خاطرنشان كرد: با بازيكني خارج از چارچوب ليگ وارد مذاكره نشده‌ايم كه تيمي بخواهد از ما شكايت كند. به تمام تيم‌هاي ليگ برتري احترام مي‌گذاريم و مس كرمان نيز يكي از آنها است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

یعنی چی ؟ این حرف من چه ربطی به تاپیک کل کل داره ؟ مگه من دارم پز تیم خودمو میدم ؟ یا میگم پرسپولیس هیچ مالی نیست ؟ من دارم نظر شخصیم رو راجع به یه شخص به اسم نیکبخت واحدی می دم که از قضا نسبت خانوادگی هم با شما نداره ....
مثل اینکه معلم ادبیات هم تو این تاپیک پیدا میشه ؟ واقعا مشخصه که تو اهل حرف منطقی زدن هستی :lol::lol::lol::lol::lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خطر تكرار تجربه‌ي "دو‌كارمو" براي پرسپوليس
"چانگاي" يك سال و نيم است كه به ميدان نرفته

164.jpg

پس از غائله‌ي "دو‌كارمو" برزيلي كه از بهترين گلزن ليگ برزيل تا يك بازيكن معمولي دسته سومي طي طريق كرد، اكنون نكات مبهم كارنامه مدافع توگويي كه از امروز در تمرين پرسپوليس حاضر شد، دقت بيشتر مسوولان اين باشگاه را طلب مي‌كند.

به گزارش ايسنا، «ماسا ماسو چانگاي» از كشور توگو سابقه بازي در تيم‌هاي بيزرتين تونس در فصل 98 ـ 97، اودنيزه ايتاليا در سال 98 (يك بازي) و سپس انتقال به صورت قرضي به تيم اندي گوريسا اسلووني، خرافسخاپ هلند طي فصل‌هاي 99 ـ 2001، ويتريس ايتاليا در دسته (D) در فصل 2001 ـ 2002، بنونتو ايتاليا از سال 2002 تا 2006 و سرانجام النصر عربستان در 3 بازي فصل 2006 ـ 2007 را دارد.

اما، ابهام در كارنامه چانگاي از همين سال آغاز مي‌شود چرا كه اين بازيكن توگويي از سال 2007 تاكنون به مدت يك سال و نيم است كه سابقه حضور در هيچ باشگاهي را نداشته و به جز يك دوره تمرين 3 ماهه با استوك سيتي انگلستان، در ميادين حاضر نبوده است و ترديد‌هاي جدي درباره ميزان آمادگي اين بازيكن وجود دارد.

بي‌شك پس از هياهوي به وجود آمده بر سر دو‌كارمو برزيلي اكنون مديران پرسپوليس بايد در جذب بازيكنان خارجي دقت بيشتري به خرج دهند تا بار ديگر مساله‌اي جديد براي اين تيم ايجاد نشود.

البته چانگاي سابقه حضور در تيم ملي توگو در جام جهاني 2006 آلمان و بازي در مقابل سوئيس به عنوان كاپيتان و ديدار برابر كره جنوبي و فرانسه دارد اما، در دو بازي اخير اين تيم مقابل سوازيلند و زامبيا از روي نيمكت بازي‌هاي تيم ملي توگو را تماشا كرده است.

بنابر گزارش ايسنا، بازيكن ديگري كه پرسپوليس قصد مذاكره با وي را دارد،‌ رحمان رضايي است. در شرايطي كه سايت‌هاي خبري از مذاكره بعدازظهر امروز داريوش مصطفوي با رحمان رضايي خبر داده بودند اما، چنين ديداري صورت نگرفته و با توجه به سفر مصطفوي به رشت براي شركت در مراسم ختم "زهرابي" از پيشكسوتان فوتبال گيلان در روز دوشنبه، انجام اين مذاكرات حداقل تا روز سه‌شنبه بعيد به نظر مي‌رسد.

منبع

بالا