• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
ممنون فرزاد جان بابت اطلاع رسانی خوبتون

=============================
اما .............

بدبختی ماها تمومی نداره !!! اخه این بازیکن بودش عربها دیپورتش نمیکردن
این که از نصرتی شوت خودمون هم بدتره !!!
بازم رحمان رضایی شاید در بین این همه مدافع عتیقه بهتر باشه

یه شعری هست که همین مواقع کاربرد داره

خدایا مبادا که گدا معتبر شود ---- که گر شود از خدا بی خبر شود

همیشه فکر میکردیم بی پول بزرگترین مشکل هستش ولی ظاهراً پول داشتن بیشتر دردسر داره

حالا هم یکی مثل هدایتی داره پول مفت میده همینطوری دارن میدن به بازیکنان خارجی بدرد نخور
بابا بیاید یه باشگاه یه زمین تمرینی یه استادیومی یه استخری نشد یه درمانگاهی مدرسه ای بزنید خیرش به همه برسه نه اینکه میلیون میلیون پول مفت رو به خارجی ها بدهید

این حاج حسین هدایتی داره میدونه چیکار میکنه اگر سیاست اقتصادی درستی نداشت هدایتی نمیشد که چند تا کارخونه داشته باشه
برای هدایتی 5-6 میلیارد تومان پول نیستش ولی با همین پول میشه خیلی کارها کرد
البته هدف هدایتی گرفتن سهام عمده پرسپولیس هستش و به همین دلیل هرچقدر که لازم باشه هزینه میکنه

ارزو میکنم ما دوباره بی پول بشیم و همیشه منتظر کمک سازمان بمونیم و یا مدیران خوبی داشته باشیم تا از پولهای هدایتی استفاده درستی بکنند

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
happy:

الونگ برای لیگ برتر باید بیرون بمونه !!
خبر جدیدی در این رابطه ندارید ؟[/B]
ایران ورزشی

با موافقت سازمان ليگ!
الونگ جايگزين دى كارمو مى شود

ايران ورزشى - افشين قطبى بدجورى به فوتبال الونگ كامرونى اعتقاد دارد و شايد تنها دلخوشى اش بعد از جدايى دى كارمو اين است كه بتواند الونگ را جايگزين مهاجم برزيلى كند. با رفتن پائولو دى كارمو پرسپوليسى ها قصد دارند نام الونگ را به جاى او وارد ليست تيم شان كنند و به همين خاطر از امروز با فدراسيون وارد مذاكره خواهند شد. چرا كه پيش از اين مسوولان فدراسيون و سازمان ليگ اعلام كرده بودند كه الونگ تنها در صورتى كه از مدت قراردادش باقى مانده باشد مى تواند دوباره براى پرسپوليس به ميدان برود و حالا بايد ديد آيا بازيكن سيه چرده كامرونى كه خيلى هم مورد علاقه قطبى است مى تواند دوباره با پيراهن پرسپوليس در ليگ برتر به ميدان برود يا سازمان ليگ اين اجازه را به او نخواهد داد.

سازمان ليگ آب پاكى را روى دست پرسپوليسى ها ريخت
جذب دروازه بان خارجى ممنوع

ايران ورزشى- مسؤولان پرسپوليس خيلى دلشان مى خواست به خاطر شرايط بد اين روزهايشان مورد ترحم فدراسيون قرار بگيرند و به خاطر آنها قانون ناديده گرفته شود تا بتوانند يك دروازه بان خارجى جذب كنند. در جلسه روز جمعه قطبى، هدايتى و مصطفوى درباره به خدمت گرفتن يك دروازه بان جديد توافق شد و با نظر افشين قطبى، صبح ديروز باشگاه پرسپوليس نامه اى را به فدراسيون فرستاد و براى جذب دروازه بان خارجى مجوز خواست. داريوش مصطفوى در قامت مديرعامل در اين باره توضيح مى دهد: «اگر شرايط معمارزاده رضايت بخش نباشد مدارك پزشكى اش را به فدراسيون مى فرستيم تا بتوانيم با خارج كردن نام او از ليست تيم يك دروازه بان خارجى با كيفيت را جذب كنيم كه بتواند در آسيا هم به پرسپوليس كمك كند.»
درخواست پرسپوليسى ها در حالى در اختيار فدراسيون قرار گرفته كه همين ابتداى فصل و با وضع قانونى جديد، همه تيم ها از جذب دروازه بان خارجى منع شدند و قرار است اين قانون هميشه مد نظر باشد. به همين خاطر هم هست كه سردار محمدى رييس سازمان ليگ با اشاره به درخواست پرسپوليسى ها مى گويد: «قبل از شروع ليگ هشتم قانونى را به آيين نامه اضافه كرديم كه طبق آن، هيچ تيمى نمى تواند از دروازه بان خارجى استفاده كند. اين را به همه باشگاه ها اعلام كرديم. پرسپوليس هم طبق همين قانون نمى تواند دروازه بان خارجى بگيرد حتى اگر قرار باشد اين دروازه بان در آسيا براى پرسپوليس به ميدان برود. به همين خاطر است كه هيچ تيمى امسال دروازه بان خارجى نگرفته و تنها چند تيم كه دروازه بان هايشان هنوز قرارداد داشتند استثنائاً از دروازه بان خارجى استفاده مى كنند ولى اجازه تمديد قرارداد آنها را ندادند.»

درخواست ۲۰۰ ميليونى پرسپوليس از سازمان
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ايران ورزشى - مسؤولان باشگاه پرسپوليس براى پرداخت بدهى هاى خود دست يارى به سوى سازمان تربيت بدنى دراز كردند. پرسپوليس بايد همين روزها بخش ديگرى از مبلغ قرارداد بازيكنان و مربيانش را بپردازد و به همين خاطر مسؤولان باشگاه با ارسال نامه اى به سازمان تربيت بدنى، خواستار دريافت كمك مالى شدند. در نامه پرسپوليسى ها شرح بدهى ها ذكر شده و باشگاه خواسته كه حداقل ۲۰۰ ميليون توسط سازمان پرداخت شود.

پرسپوليس به دنبال جانشينان دى كارمو و علوى

ايران ورزشى - هنوز به زمان نقل و انتقالات نيم فصل نرسيده ايم اما پرسپوليس از حالا به دنبال بازيكنان جديد است براى پر كردن جاى خالى دو بازيكنى كه كنار گذاشته. تا امروز جدايى پائولو دى كارمو برزيلى و سيدمحمد علوى از پرسپوليس قطعى شده و مسؤولان باشگاه به دنبال بازيكنانى هستند براى جايگزينى آنها. اين بار هم اولويت با يك مدافع چپ تخصصى است. در اين باره بحث يك مدافع توگويى هم مطرح شده اما مدير برنامه هاى قطبى تاكيد دارد كه صراحتا نامى از مليت مدافع جديد برده نشده و فقط گفتند يك چپ پاى خارجى. از طرف ديگر بحث سرخ پوش شدن رحمان رضايى و محمد نصرتى هم بار ديگر مطرح شده كه با توجه به اظهارات اخير هدايتى به نظر مى رسد نصرتى به خاطر آشنايى اش با شرايط پرسپوليس شانس بيشترى دارد. ضمن اينكه خود قطبى هم در جلسه اخيرش با مصطفوى و هدايتى گفته كه نصرتى را به رضايى ترجيح مى دهد. اين در حالى است كه قطبى با توجه به غيبت طولانى ميثاق معمارزاده و مصدوميت هاى پى در پى مهدى واعظى و عليرضا حقيقى، خواستار جذب يك دروازه بان جديد هم شده و اين در حالى است كه پرسپوليس فقط دو جاى خالى دارد و مشخص نيست در نهايت چه بازيكنانى جايگزين دى كارمو و علوى خواهند شد.

پرسپوليس بدون باقرى و پتروويچ مقابل پيكان

ايران ورزشى- پرسپوليس هفته آينده در غياب كريم باقرى و ايوان پتروويچ به مصاف پيكان خواهد رفت. باقرى و پتروويچ با اخطارهايى كه در بازى با صبا از رحيمى مقدم گرفتند هر دو سه اخطاره شدند تا بازى هفته آينده برابر پيكان را از دست بدهند و دل نگرانى هاى قطبى و پرسپوليس را دوچندان كنند.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
1225899710.jpg

بلوز پاییزه طراحی شده با طرح ویژه برای علاقه مندان و دوستداران باشگاه پیروزی یا همان پرسپولیس معروف.
این بلوز به صورتی غیر ورزشی طراحی شده تا یک علاقه مند به تیم پرسپولیس بتواند این بلوز را در محیط های عمومی بپوشد و بیشتر جنبه تزئینی و با طراحی جدید و فوق العاده و به روز باشد.
این طرح با مد روز کاملا هم خوانی داشته و با کیفیت و ترکیب رنگ بسیار بسیار عالی عرضه شده و بهترین گزینه برای یک هواداران این باشگاه موفق و پرطرفدار تهرانی است.
شایان ذکر است تاکنون هیچ بلوزی برای هوادار یک تیم به این صورت عرضه نشده بود و کیو تی شرت برای اولین بار و در پاسخ به درخواست مکرر هواداران این تیم حرفه ای و درجه یک پایتخت آن را طراحی و عرضه کرده است.
پیشنهاد طراح این است که اگر دوستدار و هوادار پرسپولیس هستید از کنار این محصول به سادگی نگذرید زیرا واقعا محصولی شیک و در خور توجه می باشد.
تی شرت به صورت آستین بلند قواره پسرانه فری سایز و جنس تی شرت از مرقوب ترین پارچه کتان و نوع چاپ انحصاری و ترکیبی از بکارگیری ماشین آلات روز دنیا و ابتکار کیو تی شرت می باشد.
طرح طبق هماهنگی های به عمل آمده با و #زیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مشمول قانون کپی رایت است.

از اینجا بخرید...
http://iran.bz/detail.php?vendors=21340014&id=11&AdsID=0&ads_type=

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مدل از این خوش قیافه تر نبود؟!!!! :دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام !
به نظر من اگر رحمان رو بگیره بهتره ! حداقل انگیزه تیم ملی ممکن تو بازیشت تاثیر بزاره ! کریم که این همه سال از تیم ملی خداحافظی کرده برگشت ! رحمان که جوونه نسبت به رحمان ! در ضمن حداقل میدونیم که رحمان یک زمانی خوب بوده ! این خاجی ها مثل هندونه سر بسته هستند !!!

در مورد اون پیرهن طرح پرسپولیس که دیگه آخر مسخرست ! ورداشتند همون طرح رو قرمز کردند !! بابا مگه یک طرح زدن چقدر سخته ! من می خواستم کادو بدم ! با پول پست میشه 20 تومن !!! تو ایران همه چیز مسخرست ! راستی با مدیر فروش این پیرهن صحبت کردم ! گفت فقط سایز معمولی داریم یعنی واسه امسال ما که توپولیم تنگه :(

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام !
به نظر من اگر رحمان رو بگیره بهتره ! حداقل انگیزه تیم ملی ممکن تو بازیشت تاثیر بزاره ! کریم که این همه سال از تیم ملی خداحافظی کرده برگشت ! رحمان که جوونه نسبت به رحمان ! در ضمن حداقل میدونیم که رحمان یک زمانی خوب بوده ! این خاجی ها مثل هندونه سر بسته هستند !!!

در مورد اون پیرهن طرح پرسپولیس که دیگه آخر مسخرست ! ورداشتند همون طرح رو قرمز کردند !! بابا مگه یک طرح زدن چقدر سخته ! من می خواستم کادو بدم ! با پول پست میشه 20 تومن !!! تو ایران همه چیز مسخرست ! راستی با مدیر فروش این پیرهن صحبت کردم ! گفت فقط سایز معمولی داریم یعنی واسه امسال ما که توپولیم تنگه :(
نه
بازیکنی که خارج بازی کرده..تحمل نیمکت نشینی رو نداره..فقط میشه حاشیه

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام !

شماها پایه باشید من خودم طراحی یه تی شرت اسپورت پرسپولیس و استقلال رو انجام میدم با هزینه 60% تی شرت بالایی براتون میفرستم در خونتون

فقط باید تعداد 20 نفری باشه تا بشه همه سایزها رو در آورد

دخترونه هم میشه :happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
شماها پایه باشید من خودم طراحی یه تی شرت اسپورت پرسپولیس و استقلال رو انجام میدم با هزینه 60% تی شرت بالایی براتون میفرستم در خونتون

فقط باید تعداد 20 نفری باشه تا بشه همه سایزها رو در آورد

دخترونه هم میشه :happy:

کاری نداره !! یک تاپیک میزنیم ببینمیم چند نفر پاین !!!
راستی مگه شما تو کاره طراحی لباسی ؟( منظورم رشته دانشگاهی هست نه طرح گرافیکی )

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نه
بازیکنی که خارج بازی کرده..تحمل نیمکت نشینی رو نداره..فقط میشه حاشیه

عزیز وظیفه ی مربی هست که حاشیه رو جمع کنه !! این که نمیشه !!! بازیکن مجانی که بازی نمیکنه !!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عزیز وظیفه ی مربی هست که حاشیه رو جمع کنه !! این که نمیشه !!! بازیکن مجانی که بازی نمیکنه !!!
فکر نمی کنم وطیفه مربی اینکار باشه
خودت داری میگی مربی...

اینجوری باید تمام وقتش رو بزار برای اینکه روزنامه ها و اخبار هر روز رو چک کن و بخونه که کی چی گفت...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فکر نمی کنم وطیفه مربی اینکار باشه
خودت داری میگی مربی...

اینجوری باید تمام وقتش رو بزار برای اینکه روزنامه ها و اخبار هر روز رو چک کن و بخونه که کی چی گفت...

عزیز شما درباره ی فوتبال ایران صحبت میکنی یا اروپا ؟ من فکر نکنم کمتر از شما بدونم که وظیفه ی مربی چیه !!
در ایران وظیفه ی شخص سرمربی هست که کنترل کنه !!! حالا اگر نمیتونه یک بحث دیگه هست !!! پارسال در پرسپولیس شخص آقا کاشانی بهترین نقش رو ایفا کردند در جمع کردن حاشیه ها !! حالا که ایشون نیستند میبینید که مصطفوی گند زده به تیم !! مثالشم تو برنامه نود هست ! که اون افتضاح رو به بار اورد ( شماره شناسنامه مادر مادر - بعد از گذشت 1 ساعت از برنامه که 300 هزار نفر شرکت کردند به جای اینکه بگنه این آمارگیری مهم نیست یا مثلا استقلالی ها شرکت کردند میگه به من رای بدبد )

در مورد اینکه میگی من در مورد پول صحبت نکردم !! این دیگه خیلی جالب بود !
عزیز پول چیه ؟؟ من میگم وقتی سالی 500 ملیون میگیره با تیم قراداد میبنده وظیفش هست دهنش رو ببنده و تابع تبم باشه !! چون پول بازیهایی رو که حتی تو 18 تا نبوده هم رو میگیره !!!

به نظر من تو فوتبال ایران مربی باید به کوچکترین مسائل کار داشته باشه تا تیم از دستش در نره !
مثلا این متن زیر رو بخونید ! ( من نمیدنم چقدر صحت داره )

بیک زاده خوشحالی نکرد جریمه می شود.

تیم فوتبال استقلال توانست عصر روز دوشنبه در ادامه رقابت های لیگ برتر پیکان را شکست دهد. نکته قابل توجه اینکه زمانی که آرش برهانی موفق شد گل سوم استقلال را به ثمر برساند تمام نیمکت نشینان استقلال به نشانه خوشحالی به هوا پریدند غیر از هاشم بیک زاده. وقتی قلعه نویی صورت خود را به سمت نیمکت برگرداند و متوجه این قضیه شد بشدت از حرکت بیک زاده ناراحت شد. طبق شنیده های ما به احتمال فراوان در آینده ای نزدیک بیک زاده جریمه نقدی خواهد شد.

من با نظر آقا محسن موافق هستم ! باید یکی مثل حمید استیلی برگرده ! و البته کاشانی !!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

حاجی اینم هست به نظر من طرحش بدک نیست . ساده است ولی با اون بالایی مقایسه می کنی به نظر من این بهتره .

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
1225899710.jpg

بلوز پاییزه طراحی شده با طرح ویژه برای علاقه مندان و دوستداران باشگاه پیروزی یا همان پرسپولیس معروف.
این بلوز به صورتی غیر ورزشی طراحی شده تا یک علاقه مند به تیم پرسپولیس بتواند این بلوز را در محیط های عمومی بپوشد و بیشتر جنبه تزئینی و با طراحی جدید و فوق العاده و به روز باشد.
این طرح با مد روز کاملا هم خوانی داشته و با کیفیت و ترکیب رنگ بسیار بسیار عالی عرضه شده و بهترین گزینه برای یک هواداران این باشگاه موفق و پرطرفدار تهرانی است.
شایان ذکر است تاکنون هیچ بلوزی برای هوادار یک تیم به این صورت عرضه نشده بود و کیو تی شرت برای اولین بار و در پاسخ به درخواست مکرر هواداران این تیم حرفه ای و درجه یک پایتخت آن را طراحی و عرضه کرده است.
پیشنهاد طراح این است که اگر دوستدار و هوادار پرسپولیس هستید از کنار این محصول به سادگی نگذرید زیرا واقعا محصولی شیک و در خور توجه می باشد.
تی شرت به صورت آستین بلند قواره پسرانه فری سایز و جنس تی شرت از مرقوب ترین پارچه کتان و نوع چاپ انحصاری و ترکیبی از بکارگیری ماشین آلات روز دنیا و ابتکار کیو تی شرت می باشد.
طرح طبق هماهنگی های به عمل آمده با و #زیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مشمول قانون کپی رایت است.

از اینجا بخرید...
http://iran.bz/detail.php?vendors=21340014&id=11&AdsID=0&ads_type=

]چقدر لباس شلوغ غربتي !
كي اينو ميپوشه آخه!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
گیر نده دیگه بابا!
حتما توقع داری جیورجیو آرمانی واست طراحی کنه و دیوید بکام هم فوتو مدل باشه دیگه! :دی

طرف سیاهه چون تی شرتها کار ایران نیست کار catwalk آلمانه! طبیعتا مدلها هم ایرانی نیستند.

احتمالا غیر از این سیاهه کسی رو پیدا نکردند حاضر بشه تی شرت استقلال رو بپوشه!
پ ن: من فقط حدسیاتم رو به توجه به مشاهداتم بیان کردم!!!اصلا قصدم کل کل نیست! :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اون سفيده كه البته زيادم سفيد نيست هم شكل ايرانياس :دي
بابا آخه يه اسم باشگاه جلو كه نشد طراحي!
اينو همين تابلو نويساي خودمون تميز تر در ميارن آلمان ميخاد چيكار! :دي

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قطبي: دي‌كارمو از پرسپوليس اخراج نشده است

2ex91fk.jpg

خبرگزاري فارس:
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مهاجم برزيلي با ميل خودش از پرسپوليس مي‌رود و اخراجي نيست.

افشين قطبي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: دي‌كارمو پس از بازي با صباباتري به ديدار من آمد و اعلام كرد نمي‌تواند در ليگ برتر ايران بازي كند، چون برخي بازيكنان كه 15 موقعيت را خراب مي‌كنند، مورد انتقاد واقع نمي شوند؛ اما وي با از دست دادن يك موقعيت فريادهاي همه را مي شنود.

وي ادامه داد: دي كارمو معتقد است هواداران حق دارند و باوجود مدت زمان كمي كه در ايران حضور دارد، به آنها علاقه قلبي پيدا كرده است؛ اما از لحاظ روحي دچار مشكلاتي شده‌ و نمي تواند در ليگ ايران بازي كند.

قطبي با تاكيد بر اين مطلب كه دي‌كارمو به هيچ عنوان از پرسپوليس اخراج نشده است، تاكيد كرد: مهاجم برزيلي خود تصميم به قطع همكاري گرفت و مسئولان باشگاه نيز با بزرگواري و علاقه‌مندي با اين درخواست موافقت كرده‌اند.

سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: دي‌كارمو بازيكني با شخصيت و فرهنگ بالا است و مطمئن هستم در آينده‌اي نزديك اخبار مربوط به درخشش اين بازيكن را در تيم‌هاي ديگر خواهيم شنيد.

قطبي در خصوص جذب بازيكنان جديد نيز گفت: در پست دافع چپ بازيكن نياز داريم و پس از آن در دفاع وسط و درون دروازه سعي مي‌كنيم نفرات خوبي را جذب كنيم. با گزينه هاي مدنظر خود وارد مذاكره شده‌ايم و بايد در جلسه‌اي حضوري نيز مذاكره كنيم. از مسئولان باشگاه ممنونم كه دست مرا در اين خصوص باز گذاشته اند.

سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيم‌هاي ژاپني و كره‌اي را به خوبي مي‌شناسم و مي‌دانم با هزينه‌هاي بالا بازيكنان خارجي و درجه يك را به كشور خود مي‌آورند تا در ليگ قهرمانان موفق باشند.

وي افزود: آسيايي‌ها با وجود اين سرمايه گذاري كار سختي در ايران در پيش دارند و مي دانند پيروزي در ورزشگاه آزادي با حضور 100 هزار تماشاگر واقعا دشوار است. از هم اكنون بايد بستري آماده كنيم تا بازيكنان دچار استرس نشوند.

وي ادامه داد: ليگ قهرمانان با توجه به اينكه با نام ايران وارد آن مي‌شويم، براي ما اهميت چند برابر دارد. در حال حاضر تيم‌هاي بزرگ اروپا در ليگ خود نتايج ضعيف گرفتند؛ اما در ليگ قهرمانان اروپا قدرتشان چند برابر است.

قطبي در مورد آمادگي بازيكن كامروني گفت: خوشحالم كه الونگ الونگ به شرايط آرماني رسيده است و از يك هفته ديگر مي‌تواند در تمرينات پر فشار شركت كند. عادت دارد به توپ برخلاف خيلي‌ها كمتر ضربه بزند و مفيد و موثر در خدمت تيم باشد.
قطبي خاطرنشان كرد: به بازيكنان خود اعتقاد دارم و همان طور كه بارها گفتم بايد منتظر حماسه‌سازي آنها در آسيا باشيم. هركدام از آنها وزنه‌اي محسوب مي شوند و مطمئن هستم به خوبي پاسخ اعتماد ما را مي دهند.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص دعوت كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي به تيم ملي اظهار داشت: واقعا خوشحال هستم كه سه بازيكن پرتلاش ما در تيم ملي هستند. مسئولان تيم ملي مطمئن باشند آنها بازيكنان با تعصب و موثري هستند و مي‌توانند عصاي دست آنها باشند. براي آنها و تيم ملي ايران آرزوي موفقيت مي‌كنم.

قطبي در پايان خطاب به هواداران خاطرنشان كرد: بهتر است هواداران ما نتيجه بازي با صباباتري و مشكلات پس از آن را فراموش كرده و از امروز به دنبال شروعي تازه در كنار پرسپوليس باشند. مطمئنم با درايت هيئت مديره روزهاي آفتابي به زودي براي ما سر مي رسد..

.

بالا