• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رحمان رضايي سه‌شنبه به باشگاه پرسپوليس مي‌رود

خبرگزاري فارس: رحمان رضايي به دليل غيبت مصطفوي، سه شنبه به باشگاه پرسپوليس مي‌‌رود.

به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي مدافع سابق تيم ملي ايران براي انجام مذاكرات نهايي در خصوص حضورش در پرسپوليس به دليل غيبت مصطفوي سه شنبه به باشگاه پرسپوليس مي‌رود.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس فردا به منظور شركت در مراسم سومين روز درگذشت ايرج زهرابي راهي رشت خواهد شد.

.

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا تو بازی که تیم ملی کرده کاپیتان کریم بوده و مازیار هم بازی کرده .

بازی دوستانه بوده ولی انگار ایران تو رودرواستی با عربا نموده . :D

عبدالله الحراصي داور عماني مسئوليت قضاوت اين مسابقه را بر عهده داشت كه ستار زارع، محمدرضا خلعتبري و پيروزي قرباني را از تيم ايران و فابيو سزار از تيم قطر را با كارت‌هاي زرد جريمه كرد.

گل رو هم غلامرضا رضايي زده .

اینم ترکیب تیم بوده .

بازيكنان تيم ملي ايران:‌
سيدمهدي رحمتي (وحيد طالب‌لو)، پيروزي قرباني، ستار زارع (احمد آل نعمه)، مازيار زارع (كيانوش رحمتي)، محمدرضا خلعتبري (ميثم باعو)، كريم باقري (كاپيتان)، غلامرضا رضايي، حسين كعبي، سيدجلال حسيني، جلال رافخايي (سيدمهدي سيدصالحي)، محمد نوري (مجيد غلام‌نژاد).
سرمربي: علي دايي :p

.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رحمان رضايي سه‌شنبه به باشگاه پرسپوليس مي‌رود

خبرگزاري فارس: رحمان رضايي به دليل غيبت مصطفوي، سه شنبه به باشگاه پرسپوليس مي‌‌رود.

به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي مدافع سابق تيم ملي ايران براي انجام مذاكرات نهايي در خصوص حضورش در پرسپوليس به دليل غيبت مصطفوي سه شنبه به باشگاه پرسپوليس مي‌رود.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس فردا به منظور شركت در مراسم سومين روز درگذشت ايرج زهرابي راهي رشت خواهد شد.

.
خوب خدا بخير كنه!
اين رحمان سوتي هم همچين شيره گلو سوزي نيست!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ظاهرا تو بازی که تیم ملی کرده کاپیتان کریم بوده و مازیار هم بازی کرده .

بازی دوستانه بوده ولی انگار ایران تو رودرواستی با عربا نموده . :D

گل رو هم غلامرضا رضايي زده .

اینم ترکیب تیم بوده .

بازيكنان تيم ملي ايران:‌
سيدمهدي رحمتي (وحيد طالب‌لو)، پيروزي قرباني، ستار زارع (احمد آل نعمه)، مازيار زارع (كيانوش رحمتي)، محمدرضا خلعتبري (ميثم باعو)، كريم باقري (كاپيتان)، غلامرضا رضايي، حسين كعبي، سيدجلال حسيني، جلال رافخايي (سيدمهدي سيدصالحي)، محمد نوري (مجيد غلام‌نژاد).
سرمربي: علي دايي :p

.
بازي كه پخش شد
البته من كامل نديدم
بله كريم كاپيت بود!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
با سپاهان قرارداد دارم اما ...
محمدی: آرزوی بازی در پرسپولیس دارم

پس از مصدومیتی که میثاق معمارزاده را خانه نشین کرد، نوبت به مهدی واعظی رسیده است که به خاطر دیسک گردن از حضور در تمرینات و بازیهای پرسپولیس محروم شود. این مسئله که نگرانی زیادی برای قطبی در پی داشته است، مسئولین باشگاه را بر آن داشته که دروازه بان جدیدی را استخدام کنند. در وهله اول آنها به دنبال دروازه بان خارجی بودند که این مسئله با مخالفت سازمان لیگ روبرو شد تا پرسپولیسی ها جست و جویشان را برای یک دروازه بان مطمئن داخلی آغاز کنند.
گزینه اول پرسپولیسی ها عباس محمدی دروازه بان سپاهان است که با وجود بازیهای خوبش در فصل گذشته، این فصل نیمکت نشین رحمان احمدی شده است. محمدی خودش در این باره می گوید: «صحبت هایی شده که البته خیلی جدی نبوده اما تماس هایی از طرف اطرافیان مصطفوی گرفته شده. من تا آخر فصل با سپاهان قرارداد دارم و پرسپولیسی ها باید رضایت باشگاه را جلب کنند. من این فصل خیلی بازی نکردم و دوست دارم به جایی بروم که بازی کنم و از این که در تیم بزرگی مثل پرسپولیس بازی کنم، استقبال می کنم. امیدوارم شرایط مهیا شود تا این انتقال صورت بگیرد».
به نظر می رسد وضعیت قطعی این دروازه بان تا آخر این هفته مشخص شود.

ادامه بحران دروازه پرسپولیس
زرینه: واعظی دیسک گردن دارد

وضعیت حاد مهدی واعظی در مصدومیت، بحران دروازه بان را در چارچوب گل پرسپولیس منجر شده است. مصدومیت دروازه بان شماره یک پرسپولیس کاملاً جدی است و دکتر زرینه، پزشک مجموعه این موضوع را تأیید می کند و می گوید: «واعظی دیسک گردن دارد و ما داریم درمان او را پیش می بریم. فعلاً فیزیوتراپی می کند و از حضور در تمرینات و بازیهای رسمی منع شده است. تا زمانی هم که خوب نشود، اجازه برگشت ندارد».
قرار است در همین هفته دکتر زرینه طی جلسه ای با جراح مهدی واعظی راجع به مصدومیت او صحبت کند. اما واعظی واقعاً به دیدار با پیکان نمی رسد و همین مسئله و احتمال تداوم این آسیب دیدگی باعث شده تا افشین قطبی به بحران دروازه بان در تیم خود اعتراف کند و از نیاز مبرم پرسپولیس برای جذب یک گلر خوب بگوید.

بدشانسی های این فصل هم مثل این که تمومی نداره! بدون واعظی و با حقیقی مصیبته!

اشتباهات داوری / مصدومیت خلیلی /مصدومیت معمارزاده /مصدومیت بادامکی /مصدومیت واعظی /غیب شدن توره /ماجرای مارکو و دی کارمو. بعدش می خواد چی بشه خدا به خیر کنه!

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
[URL="http://www.jehanevarzesh.com/iran.news.php?news_id=2654

اشتباهات داوری / مصدومیت خلیلی /مصدومیت معمارزاده /مصدومیت بادامکی /مصدومیت واعظی /غیب شدن توره /ماجرای مارکو و دی کارمو. بعدش می خواد چی بشه خدا به خیر کنه!

به این لیست پیشبینی های منم اضافه کن :happy:

اینروزا خبرخوشی هم پیرامون تیم هست آیا ؟ یعنی تووی این مملکت یه دروازبان درست درمون پیدا نمیشه که با جایی قرارداد نداشته باشه ؟ آخرشم خود احمدرضا وایمیسه توی دروازه . دور از جونت . زبونم لال . فکم خرد . جنازه اش به کل دروازبانهای فعلی ایران می ارزه ...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
احتمالا غیر از این سیاهه کسی رو پیدا نکردند حاضر بشه تی شرت استقلال رو بپوشه!

245.gif

به خاطر این جمله باید بهت مدال افتخار داد :lol:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
به دستور كادر فني

بازيكنان خارجي پرسپوليس حق خروج از كشور را ندارند

خبرگزاري فارس: با دستور كادر فني، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس براي استفاده از تعطيلات دو روزه خود حق خروج از ايران را ندارند.

به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني به بازيكنان خارجي اين تيم اعلام كرده كه براي استفاده از تعطيلات دو روزه، حق خروج از كشور را ندارند.
اين در شرايطي بود كه برخي بازيكان خارجي قصد داشتند تا سفري دو روزه به امارات داشته باشند.
كليه بازيكنان با دستور كادر فني بايد در تمرين روز چهارشنبه حضور داشته باشند و از هر گونه غيبت خودداري كنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
با نظر رئيس جمهوري--------------------------------- یک خبر خوب

وزارت صنايع به پرسپوليس و استقلال پول پرداخت كرد

خبرگزاري فارس: با نظر رئيس جمهوري وزارت صنايع به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال كمك مالي كرد.

A0156803.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، وزارت صنايع با تاييد و تاكيد محمود احمدي نژاد به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال كمك مالي انجام داد.
اين پول كه مبلغ آن يك ميليارد تومان به هر باشگاه است از طريق سازمان تربيت بدني به اين دو باشگاه داده شده است.
اين كمك در پي درخواست دو باشگاه از احمدي نژاد براي رفع مشكلات مالي صورت گرفته است. دو باشگاه اين پول را امروز دريافت كرده اند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من نمی دونه این چه سیاستی هست که باشگاه های ایران دارن

همه جا می رن یه دروازبان 6 دانگ برای دروازبان اصلی میگرن
بایرن رو ببیند..
. حتی آرسنال در سال های قبل
خوب حالا پرسپولیس ما
رودباریان رفت...
یک طفل با هزار پارتی اومده شده ذخیره....

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
با نظر رئيس جمهوري--------------------------------- یک خبر خوب

وزارت صنايع به پرسپوليس و استقلال پول پرداخت كرد

خبرگزاري فارس: با نظر رئيس جمهوري وزارت صنايع به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال كمك مالي كرد.

A0156803.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، وزارت صنايع با تاييد و تاكيد محمود احمدي نژاد به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال كمك مالي انجام داد.
اين پول كه مبلغ آن يك ميليارد تومان به هر باشگاه است از طريق سازمان تربيت بدني به اين دو باشگاه داده شده است.
اين كمك در پي درخواست دو باشگاه از احمدي نژاد براي رفع مشكلات مالي صورت گرفته است. دو باشگاه اين پول را امروز دريافت كرده اند.

امسال مشکل پرسپولیس پول نیست که با این کمک ها حل بشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم موافقم. زمان کاشانی و انصاری فرد با وجود اینکه مشکل مالی وجود داشت اما تیم بهتر بازی میکرد. فکر میکنم تاکتیکهای قطبی برای میربیان دیگه رو شده و جواب نمیده.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

بایرن رو ببیند..
خوب حالا پرسپولیس ما
رودباریان رفت...

اين حقيقي بدبخت كه ساليانه ساله رو نيمكته كجاش با پارتي اومده؟
هر چند با اينكه دروازه بان نداريم موافقم
اما ميثاق اگه مصدوم نميشد كه مشكلي نداشتيم!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64

بایرن رو ببیند..
خوب حالا پرسپولیس ما
رودباریان رفت...

واعظی یه دروازبان خوب نبود ؟ معمارزاده چی ؟

از شانس بد پرسپولیس هر دو تا مصدوم شدن

حقیقی هم دروازبان سوم تیم بود کسی ازش انتظار زیادی نداره

اين حقيقي بدبخت كه ساليانه ساله رو نيمكته كجاش با پارتي اومده؟
هر چند با اينكه دروازه بان نداريم موافقم
اما ميثاق اگه مصدوم نميشد كه مشكلي نداشتيم!

در مورد حقیقی هم موافقم

دروازبان هم که مشخص هست نداریم برای همین دارن دنبال یه دروازبان خوب می گردن

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
احتمالا غیر از این سیاهه کسی رو پیدا نکردند حاضر بشه تی شرت استقلال رو بپوشه!
پ ن: من فقط حدسیاتم رو به توجه به مشاهداتم بیان کردم!!!اصلا قصدم کل کل نیست! :دی

نه این آلمانی ها اومدند دیدن تیم ها رو بعد طبق همون تیم از نظر کارکرد ورزشی :p پیراهن درست کردند :lol:
خوب تو عکس هم میزان ورزشکار بودن هر کدوم مشخص هست :lol:

پ.ن : قصد من هم کل کل نیست فقط مشاهدات خودم رو گفتم :)

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
بازيكن سابق ليوورنو ايتاليا گفت: مذاكراتم با مسئولان باشگاه پرسپوليس ادامه دارد و وضعيت نهايي ام با اين باشگاه فردا مشخص مي‌شود.

رحمان رضايي روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشي ايرنا خاطر نشان ساخت:
برخلاف شايعات اخير كه پيوستنم به پرسپوليس را منتفي مي‌دانستند هنوز با مسئولان اين باشگاه در حال مذاكره هستم.

وي افزود: پرسپوليس تيم بزرگي است و در صورت توافق با اين باشگاه پيراهن اين تيم را در فصل جاري بر تن خواهم كرد.

مدافع سابق تيم ملي در ادامه گفت: فردا تكليفم با باشگاه پرسپوليس مشخص مي شود و فعلا قصد ندارم در اين خصوص بازار گرمي كنم.

وي تصريح كرد: به غير از پرسپوليس چند پيشنهاد مناسب نيز از ساير كشور ها دارم كه قصد دارم در كمال آرامش بهترين انتخاب را انجام دهم.

رضايي اظهار داشت: بعضي افراد قبلا از اينكه من به پرسپوليس بپيوندم شروع به حاشيه‌سازي در خصوص پستم در اين تيم كرده‌اند كه همين جا مصاحبه‌هايي را كه از قول من در اين خصوص به چاپ رسيده است را تكذيب مي‌كنم.

وي افزود: به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي تابع نظرات كادر فني هستم و اگر مشكلي هم وجود داشته باشد هيچ گاه آن را رسانه‌اي نخواهم كرد.

رحمان رضايي در حال حاضر تمرينات بدنسازي خود را زير نظر سعيد آلويسي در مجموعه ورزشي انقلاب برگزار مي‌كند.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
مسئولان باشگاه پرسپوليس هنوز با محمد نصرتي مدافع فصل گذشته خود مذاکره اي نداشته اند.

به گزارش ابرنا، در حالي‌که گفته مي شود از بين رحمان رضايي و محمد نصرتي يک نفر به ترکيب سرخپوشان خواهد پيوست،مسئولان باشگاه پرسپوليس هنوز با نصرتي مذاکره اي نداشته اند.

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با تائيد اين موضوع مي گويد:با رحمان رضايي فقط يک‌بار مذاکره شده است،اما مسئولان باشگاه با محمد نصرتي هنوز مذاکره اي نداشته اند.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
سرمربي تيم فوتبال مس كرمان، شايعات اخير مبني بر پيوستن فرزاد آشوبي به پرسپوليس را منتفي دانست و گفت: هيچ تغييري در تركيب تيم مس كرمان صورت نخواهد گرفت.

پرويز مظلومي روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشي ايرنا در خصوص پيوستن آشوبي به عنوان ياركمكي به تيم پرسپوليس در مسابقات باشگاه‌هاي آسيا گفت : هيچ كدام از بازيكنانمان را به هيچ عنوان در اختيار تيم‌هاي ديگر قرار نخواهيم داد زيرا منافع تيم مس برايمان از منافع ساير تيم‌ها با ارزش تر است.

وي با اشاره به تعطيلي مجدد ليگ تصريح كرد: به خاطر منافع ملي مجبور هستيم حرفي نزنيم ولي اين موضوع ضربه سختي را به باشگاه‌ها وارد مي‌كند.

سرمربي مس با اشاره به ديدار تيم ملي مقابل قطر خاطر نشان ساخت: ديدار جذابي نبود زيرا بازيكنان اصلي خود را در اختيار نداشتيم و نمي‌توانيم از اين ديدار ارزيابي داشته باشيم.

وي افزود: تنها نقطه قوت اين بازي حضور بازيكنان جوانان در تركيب تيم ملي بود و اين ديدار مي‌تواند باعث ايجاد انگيزه در بين بازيكنان ليگ شود.

سرمربي سابق تيم ملي ب ايران گفت: بهتر است فدراسيون بازي‌هاي تيم ملي را در روزهاي فيفا برگزار كند تا بازيكنان لژيونر مشكلي براي حضور در تركيب تيم نداشته باشند و كادر فني تيم ملي هم بتواند از تمام سرمايه فوتبال كشور استفاده كند.

وي در خصوص عملكرد باقري افزود: باقري بازيكن بزرگي است ولي نبايد از او انتظار داشته باشيم در تيم ملي هم مانند پرسپوليس بدرخشد.

مظلومي تصريح كرد: اين بازيكن براي جا افتادن در تيم ملي نياز به زمان بيشتري دارد.

وي در مورد ديدار آينده تيم ملي در مقابل امارات گفت: هميشه اين تيم را برده‌ايم و فكر مي‌كنم اين بار هم در مقابل اين تيم مشكلي نداشته باشيم.

بالا