• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یعنی شما فکر می کنی قطبی بخاطر اینکه مارکو ضایع نشه از روز اول تا الان دروغهاشو داره تکرار می کنه ؟
یک چیزی می گی که اصلا درشخصیت قطبی نیست آنهم کسی که نه خیلی ایرانیه که فردین باشه نه خیلی بچه ساده ایه که گول خورده باشه !!!

حالا بذار پیش بینی کنم برات
که همین آقایی که می فرمایید بخاطر ضایع نشدن دوستش داره از اعتبارش خرج می کنه بزودی زود همه چیز رو میندازه گردن مارکو !! طرف هم که از ایران رفته صداشم به هیچ جایی نمی رسه و اصلا صدایی قرار نیست بیاد چون هم مارکو می دونه جریان چیه هم قطبی
و ضمنا شما ریاضیاتت شاید خوب نباشه
رقم قرار داد قطبی طبق شنیده ها 800 هزار دلاره که این رقم برای قطبی یک رقم افسانه ای هست و مطمئنا تا 10 سال دیگه هم شبیه این رقم رو نمی تونه از باشگاهی بگیره اما دقت کنی دلالی مارکو و دی کارمو که روی هم دو ریال هم نمی ارزیدند و دستکم 800-900 هزار دلاری خرج روی دست تیم گذاشتند لااقل برای ایشون 100 هزارتایی می تونسته داشته باشه و این رقم درمقابل کل قرار داد ایشون هم رقم کمی نیست و قابل چشم پوشی نیست . برای آدمی که 100 هزار دلار می ارزه حتی اگر 10 میلیون دلار هم بگیره باز 10 هزار دلار هم 10 هزار دلاره . چون ممکنه دیگران رو فریب داده باشه اما خودش که می دونه چقدر می ارزه و می دونه نمی تونه زیاد به این بازی ادامه بده

خلاصه فکر کنم قطبی رو اگر دلال بدونیم بیشتر به هوشش احترام گذاشتیم
تا آدم ساده لوحی که گول یک مربی درجه سه برزیلی رو خورده باشه و حالا مثل فردین پای رفاقتش بسوزه !!!
اگر سیاه و سپید بینی بده
لااقل شما بعد از مشاهده اینهمه گاف و سوتی از حضرت امپراتور جنتلمن یکم - در حد یک پرده - مشکی به آن تصویر سپید اضافه کنید ...

قیاس به نفس میفرمایید.
البته من منکر اینکه قطبی تیمش بد بازی میکنه و برنامه نداره
سر دی کارمو سوتی داده
مارکو مربی با شناسنامه ای بود بدون شک! اما خب سر این دی کارمو مقصر هست
اون قضیه دوست و اینها هم ربطی به فردین نداره!
تو خیلی ها هست!
اگر تا آخرش پا سوزه مارکو بشه! بهش میگم فردین قطبی! اما اگه بلاخره اعتراف کرد میشه همین افشین قطبی
مثل بقیه آدمها که تا جا داره از دوستش و همکارش حمایت میکنند
وقتی هم که دیگه جا نداشته باشه مجبوره کنار بکشه.
ریاضی من بهم میگه این پولها ارزش اعتبار آدم رو نداره.
تو ریاضی شما حتمآ اعتبار آدم خیلی بی ارزش تر از این حرفهاست ;)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
قیاس به نفس میفرمایید.
البته من منکر اینکه قطبی تیمش بد بازی میکنه و برنامه نداره
سر دی کارمو سوتی داده
مارکو مربی با شناسنامه ای بود بدون شک! اما خب سر این دی کارمو مقصر هست
اون قضیه دوست و اینها هم ربطی به فردین نداره!
تو خیلی ها هست!
اگر تا آخرش پا سوزه مارکو بشه! بهش میگم فردین قطبی! اما اگه بلاخره اعتراف کرد میشه همین افشین قطبی
مثل بقیه آدمها که تا جا داره از دوستش و همکارش حمایت میکنند
وقتی هم که دیگه جا نداشته باشه مجبوره کنار بکشه.
ریاضی من بهم میگه این پولها ارزش اعتبار آدم رو نداره.
تو ریاضی شما حتمآ اعتبار آدم خیلی بی ارزش تر از این حرفهاست ;)

قیاس به نفس رو از خودم گرفتید ولی خیلی بی ربط استفاده کردید !

شما انقدر ماشاالله با سیاه و سپید بینی بیگانه اید که می فرمایید
قطبی گول خورده چون کارش درسته
اگر الان اعتراف نمی کنه بخاطر رفیقشه و این یعنی کارش درسته
اگر بعدها اعتراف کنه یعنی بازم کارش درسته
و تلویحا حتی اگر خودشم در این جریان سهیم بوده باز کارش درسته !!! :happy:

من اصلا با دیدگاه شما مشکل ندارم چون انقدر مثل شما دیدم که تعجب نمی کنم
آدمهایی که وقتی به یک شخص عقیده دارند صبح تا شب مشغول توجیه کردن کارهای شخص هستند
بهرحال
هنوزم می گم منی که معتقدم قطبی دلال است بیشتر به هوشش احترام میذارم
تا شمایی که معتقدید یک مربی انشاالله بین المللی و انشاالله با دانش و انشالله باهوش و انشالله حرفه ای انقدر ساده لوح بوده که یکی درگوشش گفته این دیکارمو بازیکن توپیه و اونم پذیرفته
تازه بگذریم که از قدیم گفتن : بگو دوستت کیه تا بگم کی هستی ؟
وقتی دوست صمیمی آدم که روی حرفش قسم بخوری یک مربی دلال و درغگو باشد تبعا خود اون آدم هم نمی تونه جنتلمن و فرهیخته باشه !!

در مورد ریاضیات هم اگر خواستی برات کلاس می ذارم که کاملا برات جا بیوفته 100 هزارتا در مقابل 800 هزارتا پول کمی نیست
و تکرار می کنم گاهی وقتا 80 میلیون دلار هم در مقابل اعتبار آدمها بی ارزشه بشرطی که اون آدم در وجود خودش احساس کرده باشه ارزشش بیش از ایناس و اعتبارش رو سر داستان یک مربی درجه سه برزیلی و یک بازیکن مادونه گمنام و سر حداکثر چند ده هزار دلار خرج نکرده باشه !!

بگذریم

این آقای قطبی روزی که به خبرنگارها گفت شما سنتون کمه و خارج نرفتید !! خیلی بچگانه خودش رو لو داد و خیلی روی ایزوله بودن جامعه ایرانی حساب می کرد و فکر کنم اگر پروژه قالب کردن دی کارمو بخوبی پیش می رفت برای نیم فصل دوم بهادر عبدی رو رنگ می کرد جای خود روماریو بهمون قالب می کرد :happy:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0

شما انقدر ماشاالله با سیاه و سپید بینی بیگانه اید که می فرمایید

من اصلا با دیدگاه شما مشکل ندارم چون انقدر مثل شما دیدم که تعجب نمی کنم
آدمهایی که وقتی به یک شخص عقیده دارند صبح تا شب مشغول توجیه کردن کارهای شخص هستند

بهرحال
هنوزم می گم منی که معتقدم قطبی دلال است بیشتر به هوشش احترام میذارم
تا شمایی که معتقدید یک مربی انشاالله بین المللی و انشاالله با دانش و انشالله باهوش و انشالله حرفه ای انقدر ساده لوح بوده که یکی درگوشش گفته این دیکارمو بازیکن توپیه و اونم پذیرفته
تازه بگذریم که از قدیم گفتن : بگو دوستت کیه تا بگم کی هستی ؟
وقتی دوست صمیمی آدم که روی حرفش قسم بخوری یک مربی دلال و درغگو باشد تبعا خود اون آدم هم نمی تونه جنتلمن و فرهیخته باشه !!

در مورد ریاضیات هم اگر خواستی برات کلاس می ذارم که کاملا برات جا بیوفته 100 هزارتا در مقابل 800 هزارتا پول کمی نیست
و تکرار می کنم گاهی وقتا 80 میلیون دلار هم در مقابل اعتبار آدمها بی ارزشه بشرطی که اون آدم در وجود خودش احساس کرده باشه ارزشش بیش از ایناس و اعتبارش رو سر داستان یک مربی درجه سه برزیلی و یک بازیکن مادونه گمنام و سر حداکثر چند ده هزار دلار خرج نکرده باشه !!

بگذریم

این آقای قطبی روزی که به خبرنگارها گفت شما سنتون کمه و خارج نرفتید !! خیلی بچگانه خودش رو لو داد و خیلی روی ایزوله بودن جامعه ایرانی حساب می کرد و فکر کنم اگر پروژه قالب کردن دی کارمو بخوبی پیش می رفت برای نیم فصل دوم بهادر عبدی رو رنگ می کرد جای خود روماریو بهمون قالب می کرد :happy:

حرفاتون دقیقا در مورد خودتون صدق می کنه و البته اینکه از کسی هم بدتون بیاد تا جدو آبادشو جلو چشش نیارین دست بردار نیستین و انقدر یه حرفو تکرار می کنین که طرف بیاد خودش اینجا به غلط کردن بیفته و اعتراف کنه!!!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

خیلی دست بالا گرفتید خودتون رو! من چیزی از شما نگرفتم به جز حساسیت بیش از حدتون نسبت به یک مرد محبوب
که در خیلی ها دیده ام! برام خیلی عجیب نیست

قطبی گول خورده و از رفیقش حمایت میکنه و بعدها هم ممکن اعتراف کنه به خاطر اینکه آدم هست
مثل بقیه آدم ها! اشتباه میکنه!

این مورد رو اصلآ قبول ندارم! سهیم نبوده اونجوری که شما میگید! به خاطر دلالی هم کاری نکرده!
اینها همون مصادقی هست که پیش میگشتید در پست قبل

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
حرفاتون دقیقا در مورد خودتون صدق می کنه و البته اینکه از کسی هم بدتون بیاد تا جدو آبادشو جلو چشش نیارین دست بردار نیستین و انقدر یه حرفو تکرار می کنین که طرف بیاد خودش اینجا به غلط کردن بیفته و اعتراف کنه!!!!

طرفی که شما سنگش رو به سینه می زنید به زودی به غلط کردن می افته اما مطمئن باشید من در اینکارش سهمی ندارم :happy:
تا زمانی که این دلال بزرگ سر تیمی که دوستش دارم باشه به خودم حق می دم هروقت ادعای جنتلمن بودن و خارج رفتنش !! بشه بهش یادآوری کنم که کیه و چیه ...

و اینکه حرفام در مورد خودم صدق می کنه رو هم میذارم پای تعریف کردنتون
قطعا کسی که قطبی رو دوست داره اگر از من خوشش بیاد برام جای سوال میشه !!

و در مورد اینکه اگر از کسی بدم بیاد جدو آبادشو ...
فکر نمی کنم
مصداقشم اینه که از شما بدم میاد ولی کاری به کارتون ندارم :happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
خیلی دست بالا گرفتید خودتون رو! من چیزی از شما نگرفتم به جز حساسیت بیش از حدتون نسبت به یک مرد محبوب

اگر حس می کنید نگاه یک به دویی نسبت به شما دارم این حس شماست که من هم بهش احترام میذارم

قطبی گول خورده و از رفیقش حمایت میکنه و بعدها هم ممکن اعتراف کنه به خاطر اینکه آدم هست

بعضی ها گول می خورند
بعضی ها هم وانمود می کنن گول خوردند
مثل همون آقاهه که می گفت : منم که خوابم :happy: این تفنگم که فشنگ نداره :happy: ( هرکی جوکش رو شنیده برای اونایی که نشنیدن تعریف کنه )

بهرحال بقول آقای چاوشی خطاب به قطبی باید گفت " به تو تبریک می گم " که رفیق فابریکت دلال و دروغگو از آب در اومد . اینم که رفقای هرکسی آینه خودش هستند بماند . منم که خوابم ...

این مورد رو اصلآ قبول ندارم! سهیم نبوده اونجوری که شما میگید! به خاطر دلالی هم کاری نکرده!

قبول نداشتن شما خیلی مهم نیست
آینده خیلی زود همه چیز رو مشخص می کنه
همین مصطفوی که مدام در حال درست کردن کارهای قطبیه
همین هدایتی که فعلا سکوت کرده
وقتی بسلامتی و میمنت عذر امپراتور رو خواستند دهناشون باز می شه و یک تصویر دیگه از آقای آنالیزور نشون خواهند داد هرچند که اون موقع هم شما می گید قطبی اون پولا رو از مارکو و دیکارمو برای کمک به یونیسف گرفته بود :happy:
وای چه مرد نازنینی ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چند وقتيه احساس مي كنم جناب مرزبان عضو پي تي شدن :cool: و راه به راه در كلوپ پرسپوليس مشغول درفشاني هستند.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چند وقتيه احساس مي كنم جناب مرزبان عضو پي تي شدن :cool: و راه به راه در كلوپ پرسپوليس مشغول درفشاني هستند.

متاسفانه مشکلش هم اینه که هیچ جوری سکوت نمیکنن !

وقتی دیگه برایه همه مشخص شده با یه آدم عقده ای طرفیم و اکثرا هم به نوعی بهش گفتن واقعا خیلی رو میخواد دوباره همونجوری پست زدن !

البته در جامعه امثال این کم نیستن که به خاطر کمبودهاشون سعی در تخریب افراد بزرگ بخاطر مطرح کردن خودشون دارن. مخصوصا وقتی تربیت درستی هم نداشته باشن دیگه اوضاع بدتر هم میشه.

احتمالا ایشون از اون دسته از آدما هستن که حاضرن به خاطر کم نیاوردن در برابر فرد مقابلشون (مخصوصا در مورد این آدما خیلی مهمه که در مقابل جنس مخالف کم نیارن) هرجایی برن و هرکاری بکنن !

متاسفیم براتون.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اون قلبی که بالای پستهاتون میزنید به معنی دوستانه بودن بحث هست اما لحنی که دارید معنی دیگه ای میده منطق شما هم تو پست آخری که تو جواب من زدید مشخص هست
به هر حال به عنوان یک هوادار برای ما عزیز هستید اما یک مطلب رو متوجه نشدم
اونم اینکه ما با سواد دست و پا شکسته و اطلاعاتی که داشتم متوجه نشدم این عدد رو از کجا آوردید

رقم قرار داد قطبی طبق شنیده ها 800 هزار دلاره که این رقم برای قطبی یک رقم افسانه ای هست و مطمئنا تا 10 سال دیگه هم شبیه این رقم رو نمی تونه از باشگاهی بگیره اما دقت کنی دلالی مارکو و دی کارمو که روی هم دو ریال هم نمی ارزیدند و دستکم 800-900 هزار دلاری خرج روی دست تیم گذاشتند لااقل برای ایشون 100 هزارتایی می تونسته داشته باشه و این رقم درمقابل کل قرار داد ایشون هم رقم کمی نیست و قابل چشم پوشی نیست . برای آدمی که 100 هزار دلار می ارزه حتی اگر 10 میلیون دلار هم بگیره باز 10 هزار دلار هم 10 هزار دلاره . چون ممکنه دیگران رو فریب داده باشه اما خودش که می دونه چقدر می ارزه و می دونه نمی تونه زیاد به این بازی ادامه بده

مارکو + دی کارمو چه جوری شد 800 ، 900 هزار دلار!
بعد نرخ دلالی هم خوب حساب میکنید ها ;)

درضمن برزیل چند میلیون فوتبالیست داره در سطوح مختلف!
احمقانه هست یه دلال بره سراغ یه بازیکنی که میدونه هیچی نیست و احتمال زیاد کل پولش رو نمیتونه بگیره از باشگاه در نتیجه کل پول دلالی هم گیرش نمیاد
دلال هم به فکر سود هست! این هم احمقانه هست که دلالی جوری معامله کنه که دیگه هیچ خریداری سراغش نره

:D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

موافقم با شما

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رییس کمیته‌ی انضباطی فدراسیون فوتبال از احضار "علیرضا نیکبخت واحدی" به دلیل تمرد از حضور در تیم ملی خبر داد.

News%5CPhoto%5C171844_15d8fe40.jpg

مجتبی شریفی ، با اشاره به همراهی نکردن نیکبخت در سفر تیم ملی به قطر گفت: براساس گزارشی که سرپرست تیم ملی به کمیته‌ی تیم‌های ملی ارسال کرده است، علیرضا نیکبخت واحدی شب پرواز تیم ملی به دوحه در هتل المپیک حاضر شد اما، با این بهانه که گذرنامه‌اش را در خانه جای گذشته است، به منزلش بازگشت.
وی افزود: یک ساعت و نیم بعد در تماس‌هایی که مسوولان تیم ملی با او گرفتند، تلفن همراه او در حالت دایورت قرار گرفته بود. همچنین در این گزارش مسایل دیگری هم مطرح شده اما، چون هنوز محرز نشده قابل عرضه نیست. بنابراین ما برای توضیحات نیکبخت واحدی او را به کمیته‌ی انضباطی دعوت کرده‌ایم.
شریفی در پاسخ به این سوال که در صورتی که محرز شود واحدی به عمد از حضور در تمرینات تیم ملی تمرد کرده است، چه جریمه‌ای برای او صادر خواهد شد، گفت: براساس قانون محرومیت دائم یا جریمه بنا به تصمیم کمیته‌ی انضباطی برای خاطی صادر خواهد شد.
نیکبخت واحدی ساعت 18 امروز باید در کمیته انضباطی حاضر شود.

اين هر فيلمي بوده نرفته ، قراري مراري چيزي :دي

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
علوي رسما به تيم پاس همدان پيوست

به گزارش خبرگزاري فارس، سيد محمد علوي پس از حضور ناموفق در تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد خود را با سرخپوشان فسخ كرد و امروز صبح با حضور در دفتر كاظم اوليايي، مديرعامل باشگاه پاس همدان به اين تيم پيوست.
وي فصل گذشته تجربه بازي كردن در تيم فوتبال پاس همدان را داشت و اوايل فصل جاري از اين تيم جدا شد و به پرسپوليس پيوست؛ اما به دليل عدم تمايل كادر فني به بازي گرفته نشد.
وي در پي حضور ناموفق در پرسپوليس و با توافق طرفين از اين تيم جدا شد و امروز با ارائه برگه فسخ قرارداد به مسئولان باشگاه پاس همدان، به طور قرضي به اين تيم بازگشت.
مسئولان باشگاه همدان از تعامل خوب مديران باشگاه پرسپوليس براي بازگشت دوباره علوي به همدان ابراز خوشنودي كرده و از آنها تشكر كردند.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تایید میشه !
126fs4343671.gif

پ.ن : نکته جالبش اینه که به همه میگه" دهن دریده " !! فک کنم این 2 تا کلمه رو زیاد بهش میگن که اینجوری ملکه ذهنش شده
biggrin.gif

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
خوشم میاد خودتون با زبون بی زبونی دارین اعتراف می کنین که هدفتون فقط کل کله:D
من اگه کم بیارم سوت بلبلی می زنم.اما اینجا مشخصه که کی کم آورده
245.gif

من اینجا از قطبی بد خواهم گفت چون آدم بدیه ولی به کسی کاری ندارم تا پا روی دمم نذارن
حالا تو رو نمی گم
ولی یه یارویی هست هر بار فی البداهه از طاق می افته پایین و پاش رو میذاره روی دم من ، فقط نمی دونم چرا با اینکه پاش روی دم منه خودش واق واق می کنه :D

تو دیدی من فی البداهه یقه کسی رو بگیرم ؟ ( بگو ندیدم . آفرین )

ولی سوته رو بزن ... :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
میبینی ؟

همه باهات مشکل دارن.

پس مشکل از توئه نه ما.

اون چیزهایی هم که بهت گفتم لایقش بودی، چون اگه نبودی حرصت نمیگرف. میدونی اگه فقط کمی و فقط کمی شعور و شخصیت داشتی اصلا جواب پست من رو نمیدادی، اون وقت بچه ها میدیدن که تو اصلا حرف من رو لایق جواب دادن ندونستی و احتمالا بعدش به من خرده میگرفتن که چرا این حرف رو زدم. ولی الان که جواب اون حرف من رو دادی معلوم شد که یه مشکلی داری از لحاظ شخصیتی.

شما فقط تو ذهنت سعی در کل کل کردن و ضایع کردن طرف مقابلت هست، به هر طریقی که قبلا از اون تیکه احمقانه 125ه-ت استفاده میکردی و احتمالا هم خیال میکردی اون لحظه ماها به شدت کنف شدیم ! نه اینطور نیست.

میخواستم بهت نشون بدم ما هم میتونیم اینجوری با طرفمون برخورد کنیم، پس خیال نکن خیلی خبریه و 4 نفر آدم حسابت میکنن.

سعس کن خودت رو اصلاح کنی دخترخانوم، چون اگه دقت کنی میبینی که تقریبا همه باهات به مشکل برخوردن.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اون قلبی که بالای پستهاتون میزنید به معنی دوستانه بودن بحث هست اما لحنی که دارید معنی دیگه ای میده منطق شما هم تو پست آخری که تو جواب من زدید مشخص هست
به هر حال به عنوان یک هوادار برای ما عزیز هستید اما یک مطلب رو متوجه نشدم
اونم اینکه ما با سواد دست و پا شکسته و اطلاعاتی که داشتم متوجه نشدم این عدد رو از کجا آوردید

مارکو + دی کارمو چه جوری شد 800 ، 900 هزار دلار!
بعد نرخ دلالی هم خوب حساب میکنید ها ;)

درضمن برزیل چند میلیون فوتبالیست داره در سطوح مختلف!
احمقانه هست یه دلال بره سراغ یه بازیکنی که میدونه هیچی نیست و احتمال زیاد کل پولش رو نمیتونه بگیره از باشگاه در نتیجه کل پول دلالی هم گیرش نمیاد
دلال هم به فکر سود هست! این هم احمقانه هست که دلالی جوری معامله کنه که دیگه هیچ خریداری سراغش نره

:D

چند تا نکته بگم . اینا توی امتحان نمیاد ولی بدونید بد نیست

1- اون قلبی که اغلب بالای نوشته های من هست در همه نوشته هام هست و هیچ ربطی به دوستانه و غیردوستانه بودن نوشته هام نداره . می تونید اکثر پستهام رو - اینجا و اونجا - ببینید

2- در مورد سوادتون اظهار نظر نکردم تا حالا ولی نقول قول خودتون برام سنده :happy: می دونی که رقم قرارواقعی قرار داد رو ذکر نمی کنند هیچوقت و اونچیزی که در رسانه ها گفته میشه فقط درصدی از واقعیته . مصداقشم اینکه حتی خود مارکو هم گفته من رقم قرار دادم رو نمی گم !!
اما در مورد دی کارمو از زبون خود قطبی شنیدم که 150 تا برای رضایتنامه اش و 200 تا برای خودش یعنی 350 هزار تا در مورد مارکو هم رقم 300 هزار تا رو مطرح کردند
که این دوتا روی هم میشه
حدود 700 میلیون تومن ... حالا حتی اگر بپذیریم که کسی رقم قرارداد هارو کمتر جلوه نمی ده که حتما میده اونوقت می بینی همچین هم این ارقام دور از واقعیت نبوده

3- نرخ دلالی رو هم بالا گفتم ؟ شما مثکه بهتر در جریانی :happy: ولی فکر کنم اگر بلبل رو رنگ کنی جای فانتوم بفروشی پول خوبی گیرت بیاد . به همین خاطر گفتم رقم دلالی دیکارمو بالا بوده ... بازیکنی که در لیگ محلات برزیل بازی می کرده و طی دو سال و نیم 5 گل زده !!!

4- بعدم بعضی دلال ها احمق هستند . این خیلی جای تعجب نداره ؟ فکر می کردند کسی اینجا اینترنت نداره یا بلد نیست سرچ کنه والا دروغ به این بزرگی که همبازی روماریو بوده و 17 گل زده و اینا نمی گفتند

معترضه و بدون ربط به شما : ( منظورم شما نیستی )
راستی این یارو هنوز پاش روی دم منه هنوزم خودشه که داره پارس می کنه !!! ای وای چه بد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باقرى به جام جهانى نميرود!

کريم باقرى کاپيتان پرسپوليس که پس از چند سال دورى از تيمملى سرانجام با اصرار على دايى به تيمملى برگشت و مقابل قطر هم به ميدان رفت تا پايان رقابتهاى نهايى انتخابى جامجهانى تيمملى را همراهى خواهد کرد، باقرى در گفتوگو با نزديکان خود گفته است در اين مقطع آمدم تا به تيمملى کمک کنم و تا پايان اين مسابقات هستم اما به جامجهانى نخواهم رفت و جا را به جوانترها ميدهم تا آنها بازى کنند البته دايى هم موافقت خود را با اين تصميم کريم اعلام کرده و به احتمال فراوان پس از پايان اين رقابتها باقرى طى يک بازى که از طرف فدراسيون تدارک ديده ميشود خداحافظى خواهد کرد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
زارع: دايى اعتماد به نفسم را افزايش داد

مازيار زارع هافبک ملي پوش پرسپوليس که 90 دقيقه مقابل قطر به بازى گرفته شد معتقد است که دايى اعتماد به نفسش را به او بازگردانده.
مازيار زارع با بيان اين مطلب گفت: خيلى خوشحالم که در بازى با قطر از ابتدا به ميدان رفتم چون اين اتفاق باعث شد که از اين به بعد با تلاش بيشترى در تمرينات حاضر شوم و بتوانم خودم را در تفکرات دايى جا بيندازم.
زارع در ادامه گفت: با وجود اينکه بدون تمرين در کنار هم بازى ميکرديم، در مجموع بازى خوبى با قطر انجام داديم و به لحاظ اينکه تا بازى با امارات فرصت داريم، لذا سعى ميکنيم با تمرينات تکنيکى و تاکتيکى به هماهنگى بالاترى برسيم و با يک بازى خوب 3 امتياز کامل را بهدست بياوريم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نيکبخت: منتظر تماس فدراسيون هستم

نحوه اعلام بازيکنان دعوت شده از سوى فدراسيون فوتبال به باشگاهها تا امروز حرفهاى و اصولى نبوده و معمولاً مدعوين از طريق رسانهها متوجه دعوت شدنشان ميشوند.
عليرضا نيکبخت واحدى هم که روز گذشته دلايل نرفتنش را به ما گفته بود حالا منتظر تماس ديگرى از سوى آنها است.
*با مسوولان تيمملى تماس داشتي؟
نه، من دليل نرفتنم را گفتم و همه ميدانند که پاسپورتم در باشگاه بوده است. الان هم منتظر تماس فدراسيون هستم که اگر بخواهند با کمال ميل در خدمت تيمملى خواهم بود.
*بازى را ديدي؟
بله، خدا را شکر اين نتايج روحيه تيم را قبل از بازى حساس برابر امارات افزايش ميدهد.
*اما اگر از فدراسيون تماس نگيرند؟
من فکر نميکنم اشتباه و کوتاهى از جانب من بوده باشد، بههرحال اختيار با آنها است.
*شنيدى ميخواهند ديکارمو را کنار بگذارند؟
بله شنيدم، من نميتوانم جاى باشگاه و سرمربى تصميم بگيرم و اين مسائل در حيطه اختياراتم نيست.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مذاکره بيسر و صداى پرسپوليسيها با عباس محمدى دروازه بان سپاهان تکذيب نکرد

جراحى رباط صليبى ميثاق معمارزاده و مصدوميت مهدى واعظى از ناحيه ديسک گردن، باعث شده تا پرسپوليسيها بابت دروازهبانهاى تيمشان نگران و مضطرب شوند. بعد از منتفى شدن گلر خارجى و جواب ردى که سازمان ليگ فدراسيون فوتبال به پرسپوليسيها داده مسوولان اين باشگاه به اين فکر افتادهاند که با خارج کردن ميثاق معمارزاده از ليست اين تيم، يک دروازهبان داخلى را جايگزين او کنند. عباس محمدى گزينهاى است که ظرف چند روز اخير مطرح شده و گفته ميشود پرسپوليسيها تمايل به جذب او دارند و مذاکراتى در اين خصوص انجام شده است. عباس محمدى دروازهبان سپاهان در اين خصوص گفت: از طريق رابطه با من صحبت شده، اما مسوولان پرسپوليس مستقيماً صحبتى با من نکردهاند. به هر حال من با سپاهان قرارداد دارم و اگر قرار باشد نقل و انتقالى صورت بگيرد، اول بايد مسوولان باشگاه سپاهان موافقت خودشان را اعلام کنند.

بالا