live for what?
مدیر بازنشسته
یعنی شما فکر می کنی قطبی بخاطر اینکه مارکو ضایع نشه از روز اول تا الان دروغهاشو داره تکرار می کنه ؟
یک چیزی می گی که اصلا درشخصیت قطبی نیست آنهم کسی که نه خیلی ایرانیه که فردین باشه نه خیلی بچه ساده ایه که گول خورده باشه !!!
حالا بذار پیش بینی کنم برات
که همین آقایی که می فرمایید بخاطر ضایع نشدن دوستش داره از اعتبارش خرج می کنه بزودی زود همه چیز رو میندازه گردن مارکو !! طرف هم که از ایران رفته صداشم به هیچ جایی نمی رسه و اصلا صدایی قرار نیست بیاد چون هم مارکو می دونه جریان چیه هم قطبی
و ضمنا شما ریاضیاتت شاید خوب نباشه
رقم قرار داد قطبی طبق شنیده ها 800 هزار دلاره که این رقم برای قطبی یک رقم افسانه ای هست و مطمئنا تا 10 سال دیگه هم شبیه این رقم رو نمی تونه از باشگاهی بگیره اما دقت کنی دلالی مارکو و دی کارمو که روی هم دو ریال هم نمی ارزیدند و دستکم 800-900 هزار دلاری خرج روی دست تیم گذاشتند لااقل برای ایشون 100 هزارتایی می تونسته داشته باشه و این رقم درمقابل کل قرار داد ایشون هم رقم کمی نیست و قابل چشم پوشی نیست . برای آدمی که 100 هزار دلار می ارزه حتی اگر 10 میلیون دلار هم بگیره باز 10 هزار دلار هم 10 هزار دلاره . چون ممکنه دیگران رو فریب داده باشه اما خودش که می دونه چقدر می ارزه و می دونه نمی تونه زیاد به این بازی ادامه بده
خلاصه فکر کنم قطبی رو اگر دلال بدونیم بیشتر به هوشش احترام گذاشتیم
تا آدم ساده لوحی که گول یک مربی درجه سه برزیلی رو خورده باشه و حالا مثل فردین پای رفاقتش بسوزه !!!
اگر سیاه و سپید بینی بده
لااقل شما بعد از مشاهده اینهمه گاف و سوتی از حضرت امپراتور جنتلمن یکم - در حد یک پرده - مشکی به آن تصویر سپید اضافه کنید ...
قیاس به نفس میفرمایید.
البته من منکر اینکه قطبی تیمش بد بازی میکنه و برنامه نداره
سر دی کارمو سوتی داده
مارکو مربی با شناسنامه ای بود بدون شک! اما خب سر این دی کارمو مقصر هست
اون قضیه دوست و اینها هم ربطی به فردین نداره!
تو خیلی ها هست!
اگر تا آخرش پا سوزه مارکو بشه! بهش میگم فردین قطبی! اما اگه بلاخره اعتراف کرد میشه همین افشین قطبی
مثل بقیه آدمها که تا جا داره از دوستش و همکارش حمایت میکنند
وقتی هم که دیگه جا نداشته باشه مجبوره کنار بکشه.
ریاضی من بهم میگه این پولها ارزش اعتبار آدم رو نداره.
تو ریاضی شما حتمآ اعتبار آدم خیلی بی ارزش تر از این حرفهاست