اولا که فکر میکنم درست ترین کاری که قطبی (امپراطور سابق) انجام داد همین تعویض پتروویچ بود . به دو دلیل :
پتروویچ کلا مصدومه و به زحمت بازی میکنه .. توی این بازی هم مصدوم شده بود .
دوما فوق العاده عصبی بازی میکرد و امکان اخراج شدنش بود . (مثل اون اخطار مسخره ای که گرفت)
سوما فکر میکنم برای بازی بعد 3 اخطاره شد .
پس دست افشی خان درد نکنه که به غیر از جک گفتن :
لااقل یه تعویض درست هم انجام داد .
جای دوست دلالمون هم خالی بود ... اقای مارکو
..
راستش به اصرار جمعی از دوستان راهی استادیوم شدیم . جای همتون سبز
اما قطبی بهترین مربی هست که تا به حال برای پرسپولیس اومده .
باور نمیکنید ... ما بازی رو از طبقه دوم دیدیم ... اگر شما هم از اونجا بازی رو میدیدید حالتون به هم میخورد .
تیمی بدون تاکتیک ( البته اگه بشه اسم بکش زیرش رو تاکتیک گذاشت قضیه فرق میکنه )
بدون انگیزه ( حساب علی کریمی رو از همه این کج و کوله ها جدا کنید )
بدون صاحاب ( مربی میره ، بازیکن قهرمیکنه ، این میاد ، اون یکی میره و خلاصه مجموعه ای اتفاقات قشنگ در این تیم )
بی برنامه .. حتی زمانیکه از حریف جلو میافته
و ......
اما هنوز افشین خان امپراطور تشریف دارن . خدائیش علی پروین هم با اونهمه سابقه و قهرمانی دور افتخار نمیزد . اما این بابا پول میده به لیدرها که اول بازی تشویقش کنن اونم بیاد تو استادیوم دور افتخار بزنه

که آخر بازی فحشش ندن که البته این بار کمی هو شد .
در کل دوستان وقتی سیاست 100 درصد با ورزش قاطی میشه همینه .
درد امسال پرسپولیس چیزی نیست جز پول ......... پول زیاد همه رو خراب کرده
.....
این رو اضافه کنم که ببینید چقدر این ادم عوضیه (شرمنده دیگه .. کلی صبوری کردم تا این جمله رو گفتم وگرنه مثل تو استادیوم چند تا کلفت بارش میکردم)
یکی نیست بگه مرتیکه .. تو تموم دنیا باخت ماله مربیه .. اینجا قلعه نوعی رو جر دادن وقتی رفت با تیم باخت و برگشت مگه کسی به مدیر تیم گیر داد .
بیشعور بهترن زمین تمرین ، بهترین بازیکنها ، مربی سوگلی ، بازیکن سوگلی ، مرخصی ، زهر مار گوفت درد و ......... برات محیا کرده بعد میگی به غیر از مدیر عامل به عهده من و بازیکنان هم هست . چقدر یه نفر میتونه پست باشه .
4 تا پاس نتونستن بدن به هم ، یه حمله جدی نداشتن ... آخه مرتیکه نفهم .. تیمی که 100 درصد به برد احتیاج داره و تو خونه بازی میکنه باید با 1 مهاجم بازی کنه .. اونوقت بازیکنها و مدیر هم مقصرن .. خدائی گور پدر پول باید همین امشب با لگد بندازنش بیرون