• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خلیلی هم فکر نمی کنم این فصل بتونه چندان برای پرسپولیس موثر باشه. خودش گفته بود بعد 80-90 روز مصدومیتش رفع میشه. بعد اونوقت تا بخواد یک کمی آماده بشه و توی تیم جا بیفته حداکثر 3-4 تا بازی درست و حسابی بهش میرسه.

همینش هم خوبه.خلیلی وقتی بیاد،انگیزش بسیار بسیار بالاست. کنار گذاشتن خلیلی اشتباه بزرگیه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"محمدي"نسخه پرسپوليس را پيچيد
ليست پرشده؛ جذب بازيكن به صورت مشروط
معمارزاده يا خليلي كنارروند، درآسيا هم نمي‌توانند بازي كنند
الونگ درليگ نمي‌تواند بازي كند

پرسپوليس بدون خارج كردن بازيكنان مصدومي كه تا پايان فصل نتوانند بازي كنند، نمي‌تواند هيچ بازيكن ايراني يا خارجي جديدي را جذب كند.

عزيزمحمدي رييس سازمان ليگ فوتبال با اعلام اين مطلب به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: پس از بازبيني مجدد ليست بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس، به اين نتيجه رسيديم كه اين تيم ليست خود را در ابتداي مسابقات ليگ برتر پر كرده است و هيچ بازيكن جديدي را براي بازي‌هاي ليگ نمي‌تواند جذب كند.

وي افزود: البته پرسپوليسي‌ها يا هر تيم ديگري تنها در صورت داشتن بازيكنان مصدومي كه امكان بازي تا پايان فصل را نداشته‌ باشند و اين مساله به تاييد پزشكان متخصص فدراسيون فوتبال هم رسيده باشد، مي‌توانند آنها را از ليست تيم‌شان خارج كرده و بازيكن ديگري را جذب كنند.

عزيزمحمدي تاكيد كرد: البته در اين‌باره مسوولان تيم‌ها بايد توجه كنند بازيكناني كه حتي به دليل مصدوميت از ليست خارج شده و طبق راي نهايي امكان بازي كردن تا پايان فصل را ندارند، ديگر نمي‌توانند تيم‌شان را در ليگ قهرمانان آسيا همراهي كنند، در اين خصوص ما نمي‌توانيم خودمان را گول بزنيم و اگر آنها در ليگ داخلي نمي‌توانند بازي كنند، بدون شك نبايد امكان بازي در ليگ آسيا را هم داشته باشند.

وي ادامه داد: همچنين تيم پرسپوليس يا ديگر تيم‌هايي كه قصد چنين اقدامي را داشته باشند، در صورتي كه سهميه بازيكنان خارجي‌شان پر شده باشد،‌ بايد بازيكن (ايراني) بگيرند؛ ضمن اينكه در اين‌باره بايد توجه داشت كه اگر سهميه جذب بازيكنان ليگ برتري تيم‌شان را در ابتداي فصل پر نكرده باشند، مي‌توانند بازيكني از ليگ برتر بگيرند؛ در غير اين صورت آنها بايد بازيكني از ليگ دسته يك يا دسته‌هاي پايين‌تر و يا از بازيكنان آزاد استفاده كنند.

رييس سازمان ليگ همچنين درباره شرايط جذب بازيكن خارجي جديد براي پرسپوليس و يا امكان قرار گرفتن "الونگ الونگ" در تركيب اصلي اين تيم با توجه به خروج "دوكارمو" از پرسپوليس، به ايسنا گفت: تيم‌هاي ليگ برتري از جمله پرسپوليس براساس آيين‌نامه ليگ، مي‌توانند از چهار سهميه بازيكن خارجي خود استفاده كنند كه تيم پرسپوليس هر چهار بازيكن خارجي‌اش را تاكنون جذب كرده و بازيكن ديگري را نمي‌تواند در اختيار بگيرد. حتي طبق قانون آنها در صورتي مي‌توانند در ليست خود يكي از بازيكنان خارجي را با بازيكن ديگري تعويض كنند كه آن بازيكن تاكنون براي تيم‌شان بازي نكرده باشد كه هرچهار بازيكن پرسپوليس براي اين تيم بازي كرده‌اند. در اين‌باره حتي خروج "دوكارمو" از ليست پرسپوليس هم نمي‌تواند منجر به حضور بازيكن خارجي جديد و يا امكان قرار گرفتن "الونگ الونگ" در تركيب اين تيم در بازي‌هاي ليگ باشد. البته اين تيم مي‌تواند تنها در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا بازيكن خارجي‌اش را در ليست قرار دهد.

عزيزمحمدي همچنين درباره امكان برگزاري بازي‌ تيم‌هاي پرسپوليس و پيكان در ورزشگاه شهيد رجايي قزوين، به ايسنا، گفت: پس از بازديدي كه از امكانات اين ورزشگاه داشتيم، شرايط برگزاري اين مسابقه را مهيا ديدم و مشكل خاصي در اين زمينه وجود ندارد، ضمن اينكه شوراي تامين استان قزوين هم اعلام كرده كه امنيت برگزاري اين بازي را به طور كامل تامين خواهد كرد.

منبع

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اینکه خلیلی رو کنار بزارن اسمش میشه حماقت نه چیز دیگه .
اولا که خلیلی 2 ماه زودتر از معمار زاده عمل کرده پس زودتر هم خوب میشه .
دوما دروازبان که فعلا همین ها رو دارن . خارجی هم که نمیتونن بیارن ایرانی هم که دروازبان درست و حسابی نداریم . پس دلیل این تصمیمات فقط میتونه حماقت باشه .. نه چیز دیگه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مثل اینکه با رحمان رضایی قرارداد داخلی بستن بالاخره.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من نمیدونم چرا شما انقدر به این حقیقی بدبخت گیر دادین. کلا این بیچاره ۴-۵ بار بیشتر توی لیگ بازی نکرده. فصل پیش که فک کنم کلا دو بار هم روی نیمکت ننشست. اینجوری که من شنیدم تو رده های سنی پایین تیم ملی هم همیشه سوشا مکانی ذخیره ی این بوده. استیلش هم بهتر از واعظیه. به نظر من اگه سوتی هم میده مال بی تجربگیشه و دروازبانیه که یک کمی تجربه کسب کنه میتونه آینده ی دروازه ی پرسپولیس رو تضمین کنه.
ضمن اینکه اگه بازیهای فصل اولی که واعظی اومده بود پرسپولیس رو یادتون بیاد ۳ برابر این بیچاره سوتی میداد.
این در حالیه که دروازبان مصدومتون یه دروازبان معمولیه و به نظرم حقیقی اگه فقط یک کم تجربه داشته باشه و روحیش بهتر بشه قطعا از معمارزاده بهتر خواهد شد

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اینکه خلیلی رو کنار بزارن اسمش میشه حماقت نه چیز دیگه .
اولا که خلیلی 2 ماه زودتر از معمار زاده عمل کرده پس زودتر هم خوب میشه .
دوما دروازبان که فعلا همین ها رو دارن . خارجی هم که نمیتونن بیارن ایرانی هم که دروازبان درست و حسابی نداریم . پس دلیل این تصمیمات فقط میتونه حماقت باشه .. نه چیز دیگه

مخلص آقا مهرداد

ظاهرا روند بهبودی دروازه بان آسون تر از مهاجمه تو آسیب دیدگی رباط صلیبی ، چون دروازه بان ساکنه معمولا و زیاد استارت سرعتی لازم نداره و زود تر میتونه به آمادگی برسه

و تقویت عضلانی مهاجم یک یکی دوماهی بیشتر زمان میبره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نیکبخت بهترین گلزن پرسپولیس می ‎شود؟
Arrow.jpg

علیرضا نیکبخت واحدی در چهارده دیدار اول پرسپولیس در لیگ هشتم درخشش قابل توجهی داشت و9 بار دروازه حریفان را باز کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علیرضا نیکبخت واحدی با این 3 گل، تعداد گلهای خود را در لیگ برتر برای پرسپولیس به عدد 26 رساند و به این ترتیب در رده دومین گلزن برتر 8 دوره لیگ برتر پرسپولیس قرار گرفت و با توجه به 20 دیدار آینده، در صورتی که نیکبخت 3 گل دیگر به ثمر برساند، بهترین گلزن پرسپولیس در لیگ برتر شناخته می شود.درضمن کریم باقری با 19 گل زده در رتبه پنجم جای گرفت
جالب اینکه نیکبخت سومین فصل حضور خود را در پرسپولیس سپری می کند. وی چندین بار نیز در جام حذفی برای پرسپولیس گلزنی کرده است. نیکبخت در 5 فصل حضور در استقلال، تنها 14 بار موفق به گلزنی شده است.
بر همین اساس، در حال حاضر سهراب انتظاری با 28 گل زده عنوان برترین گلزن پرسپولیس را به نام خود ثبت کرده است.
در ضمن، اولین گل پرسپولیس در لیگ برتر در تاریخ 13 آبان سال 1380 توسط رضا جباری برابر فولاد خوزستان به ثمر رسید و اولین گل انتظاری در روز ششم آذر 1380 مقابل ابومسلم به ثبث رسید
با هم نگاهی داریم به برترین گلزنان پرسپولیس در 8 دوره لیگ برتر تا هفته چهاردهم لیگ 87؛

ردیف
نام بازیکن
تعداد گل زده
1
سهراب انتظاری
28
2
علیرضا نیکبخت واحدی
26
3
جواد کاظمیان
25
4
علی انصاریان
21
5
کریم باقری
19
6
محسن خلیلی
18
7
علی دایی
16
8
رضا جباری
14
9
مهرداد اولادی
12
10
مهرزاد معدنچی
12

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اعضاي هيئت مديره باشگاه در تمرين پرسپوليس
Arrow.jpg

اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس بعدازظهر امروز چهارشنبه بیست و دوم آبان ماه در محل تمرين اين تيم حضور يافتند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز پس از دو روز وقفه پیگیری شد.
در اين تمرين داريوش مصطفوي، حسين هدايتي و محمدحسين نژادفلاح؛ از اعضاي هيئت مديره باشگاه حضور داشتند.
مربيان پرسپوليس به مدت 30 دقيقه با بازيكنان گفت و گو كردند، سپس داريوش مصطفوي به مدت 15 دقيقه با قطبي به صورت اختصاصي صحبت كرد. حسين هدايتي نيز دقايقي با افشين قطبي به گفت و گو پرداخت.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
مخلص آقا مهرداد

ظاهرا روند بهبودی دروازه بان آسون تر از مهاجمه تو آسیب دیدگی رباط صلیبی ، چون دروازه بان ساکنه معمولا و زیاد استارت سرعتی لازم نداره و زود تر میتونه به آمادگی برسه

و تقویت عضلانی مهاجم یک یکی دوماهی بیشتر زمان میبره

سلام فرزاد جان

درسته روند بهبودی یک مصدومیت عادی ممکنه سریعتر باشه اما رباط صلیبی فکر میکنم بهر حال چون جراحی هست فرقی بین مهاجم و دروازبان نداشته باشه . چون کلا یه روند ثابتی جهت بهبودی داره . یک دورههای خاصی رو باید بگذرونن .( البته تا اونجائی که بنده میدونم )
ضمن اینکه اگر قراره از حقیقی استفاده بشه خوب بشه ... واعظی هم که مصدومه .. بزارن مصدومیت واعظی خوب بشه تا اون زمان مطمئنا مصدومیت معمارزاده هنوز برطررف نشده .
نمیدونم متوجه شدی چی نوشتم یا نه ؟ :D
منظورم اینه که زمانی که معمار زاده خوب بشه .. قطعا واعظی هم خوب شده .. پس دوتا دروازبان دارن .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من نمیدونم چرا شما انقدر به این حقیقی بدبخت گیر دادین.

خوب بالاخره باید به یکی گیر داد دیگه!

الان که دی کارمو نیست عبدی هم که بازی نمی کنه مجبوریم به حقیقی گیر بدیم .می فهمی؟مجبوریم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مردم خودشان همه چیز را می دانند
علی دایی: نیکبخت یکدفعه ناپدید شد

تیم ملی روزهای آرامی را سپری می کند و این شاید نهایت خواسته علی دایی باشد که در آرامش به کار خود ادامه بدهد. با این حال هرازگاهی اتفاقات اطراف این مجموعه سبب می شود تا توجهات بیش از پیش معطوف به تیم ملی شود و چه بسا اگر مدیریتی در کار نباشد، اوضاع را به هم بریزد. جدیدترین اتفاق اما به ماجرای نیکبخت و پاسپورتش برمی گردد. ماجرایی که البته علی دایی هرگز اجازه نداد تیم تحت هدایت او را به حاشیه ببرد. سرمربی تیم ملی ایران بعد از تمرین روز گذشته در خصوص نیکبخت توضیحات مفصلی به خبرنگاران داد.

* با اتفاقاتی که افتاده این احتمال وجود دارد که نیکبخت دیگر به تیم ملی دعوت نشود؟
- ببینید من نیکبخت را با توجه به بازیهای خوبی که انجام داد و گلزنی هایش به تیم ملی دعوت کردم، اما وقتی به فرودگاه رسیدیم که به قطر برویم، فکر کردیم همه چیز رو به راه است که یکدفعه نیکبخت آمد گفت گذرنامه ام رادر هتل المپیک جا گذاشته ام. ما هم اجازه دادیم که برود و گذرنامه اش را بیاورد. بعد از اینکه ایشان رفت، هر چه منتظر شدیم، هیچ خبری از نیکبخت نشد. هر چه هم که با تلفن همراهش تماس گرفتیم، جواب نداد. من دیگر فکر نمی کنم حرفی برای گفتن باقی بماند چون مردم همه چیز را درباره نیکبخت متوجه می شوند. ایشان در شرایطی که اعلام کرده بود می رود تا گذرنامه اش را بیاورد، یک دفعه ناپدید شد. به هر حال تنها مسائل فنی به من مبوط می شود و نیکبخت باید پسخگوی کمیته انضباطی باشد نه من.

* از تمرینات تیم ملی راضی هستید؟
- اولین جلسه تمرین ما بعد از دیدار با قطر دیروز برگزار شد. تمرینات ما بر اساس برنامه هایمان ادامه پیدا می کند تا با آمادگی کامل مقابل امارات به میدان برویم. به زودی لژیونرها هم به جمع ما اضافه می شوند و انشاءالله یکشنبه هفته آینده به سمت امارات پرواز می کنیم.

* این بار هم کم و بیش انتقاداتی از لیست تیم ملی شده هر چند کمتر از دفعات قبل. پاسخی برای انتقادات دارید؟
- من تمام بازیهای لیگ برتر را با دقت زیر نظر داشتم و معتقدم بهترین ها را به این مجموعه دعوت کرده ام. آنهایی هم که دعوت نشده اند نباید تصور کنند شانسی برای حضور در تیم ملی ندارند. در تیم ملی به روی همه باز است و ما همیشه بهترین ها را انتخاب می کنیم.

* از کریم باقری راضی هستید؟ مقابل قطر مثل همیشه نبود.
- کریم باقری چون چند سال از تیم ملی دور بود، در این دیدار هماهنگی لازم را نداشت اما او می تواند به زودی با بقیه بازیکنان هماهنگ شود و در آینده نزدیک تیم را ***** کند. باید بگویم که کریم باقری فرمانده تیم ملی است.

* شنیده می شود بازی دوستانه تیم ملی ایران و منتخب ایالت باسک لغو شده. شما تأیید می کنید؟
- نخیر. ما با این تیم بازی می کنیم و این مسابقه لغو نشده است.

* امارات را حریف سرسختی می دانید؟
- بازی بسیار سختی در پیش داریم اما مطمئناً ما برای شکست دادن حریف به امارات می رویم.

منبع

توافقات اولیه صورت گرفته اما
مصطفوي: نمی توانیم رضایی را جذب کنیم
جهان ورزش – داریوش مصطفوی مديرعامل باشگاه پيروزي تهران گفت:«توافقات اوليه با رحمان رضايي صورت گرفته اما هنوز با او قراردادي امضاء نكرديم. ما تاكنون دو جلسه با رحمان رضايي در مورد موضوعات مختلف صحبت كرديم ولي هنوز قرارداد بسته نشده است. ما دو بحث در جذب رحمان رضايي داريم؛ اول اين كه در زمينه مالي به توافق نهايي نرسيده‌ايم و دوم اين كه ليست پرسپوليس ظرفيت جذب بازيكن جديد را ندارد، مگر اين كه با نظر قطبي (سرمربي تيم) بازيكني را از فهرست خارج و رضايي را جذب كنيم. من فردا با قطبي صحبت مي‌كنم و نظر نهايي‌اش را در اين مورد جويا مي‌شوم، او پيش از اين يك بار موافقتش را در اين مورد اعلام كرده است اما فردا دوباره با او صحبت مي‌كنم تا ببينم نظرش چيست، اگر نظر او مثبت بود رحماني رضايي را به تيم اضافه خواهيم كرد. رحمان رضايي به دنبال اين است كه تا پايان نيم فصل با تيم پرسپوليس قرارداد ببندد ولي ما به دنبال اين هستيم كه يك قرارداد يك ساله با او امضاء كنيم و او تا پايان نيم فصل سال آينده در اختيار تيم پرسپوليس باشد.»

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پس از استعلام رای نهایی صادر می شود

نیکبخت: به خدا از تیم ملی فرار نکردم

نشست كميته‌ انضباطي در خصوص رسيدگي به تخلف عليرضا واحدي‌نيكبخت در محل اين كميته برگزار شد و اين بازيكن در برابر اتهامات وارده به دفاع از خود پرداخت.
در ابتداي اين نشست، مجتبي شريفي رييس كميته‌ انضباطي فدراسيون فوتبال با اشاره به گزارش سرپرست تيم ملي فوتبال درباره حضور عليرضا واحدي‌نيكبخت همراه با تيم ملي در فرودگاه بين‌المللي امام خميني و همچنين بازگشت ناگهاني او به بهانه آوردن پاسپورت به هتل المپيك و سپس عدم برقراري ارتباط مجدد با مسئولان تيم ملي و همچنين اتهام تمرد از حضور در تيم ملي فوتبال توضيحاتي را به نيكبخت واحدي ارائه كرد و خواهان دفاع اين بازيكن از خود شد.
‌نيكبخت ماجرا را بدين شرح بيان كرد: «ساعت 20:30 دقيقه جمعه ابراهيمي سرپرست تيم ملي با من تماس گرفت و از من خواست ساعاتي بعد - در ساعت 1:30 بامداد شنبه- با گذرنامه خود در هتل المپيك حاضر شوم، من نيز همين كار را انجام دادم، اما زماني كه قصد داشتم گذرنامه خود را به مسئولان تيم ملي تحويل دهم متوجه شدم كه گذرنامه‌ي همراهم مربوط به اقامت من در كشور امارات است و به واسطه‌ي ويزاي سه ساله امارات، آن را در اختيار دارم، در واقع اين پاسپورت را به جاي پاسپورت اصلي خود به اشتباه همراه آورده بودم كه به همين دليل از مسئولان تيم ملي اجازه خواستم تا براي گرفتن پاسپورت اصلي خود اقدام كند. زماني كه به هتل المپيك رسيدم تنها ابراهيمي و مازيار زارع را ديدم و به سرعت سوار اتوبوس تيم ملي شدم. در آن زمان حتي من، علي دايي سرمربي تيم ملي را كه در جلوي اتوبوس نشسته بود نديدم، پيش از آنكه براي برداشتن پاسپورت از اتوبوس پياده شوم، ساك وسايل خود را به مازيار زارع دادم و با اطلاع به ابراهيمي بلافاصله با در اختيار گرفتن خودرويي براي گرفتن پاسپورتم كه در اختيار باشگاه پرسپوليس بود، هتل المپيك را ترك كردم و حتي قرار شد اگر پليس اين ماشين را متوقف كرد من خود تمامي جريمه‌هاي آن را تقبل كنم.»
نيكبخت در پاسخ به سوال رييس كميته انضباطي پيرامون دليل پاسخ ندادن به تماس‌هاي سرپرست تيم ملي به دليل Divert كردن گوشي و همچنين خاموش كردن تلفن همراهش گفت:« گوشي من داراي سيستمي است كه پس از 10 ثانيه اگر به آن جواب ندهم پيغام Divert شدن را مي‌دهد و در آن زمان به دليل آنكه گوشي در جيب من بود و صداي آن را نيز قطع كرده بودم متوجه تماس‌ها نشدم و Divert شدن گوشي من نيز خودكار صورت مي‌گرفت.»
در این زمان نيكبخت با در اختيار گرفتن گوشي يكي از خبرنگاران و تماس با گوشي خود به صورت عملي نحوه Divert شدن گوشي‌اش را نشان داد.
نیکبخت توضیحاتش را ادامه داد: «پس از مدتي شارژ گوشي من تمام شد و دليل خاموش شدن گوشي من نيز همين موضوع بود، متاسفانه در آن زمان هيچ وسيله‌اي براي تماس با سرپرست تيم ملي نداشتم تا اين موضوع را كه پاسپورتم در باشگاه پرسپوليس است را به او اطلاع دهم. قبول دارم كه اشتباه رخ داده است؛ اما تمامي اين اشتباهات سهوي بوده و من بازيكني نيستم كه بخواهم از تيم ملي فرار كنم.»
او درباره علت نياوردن گذرنامه خود به همراه‌اش و در اختيار نگرفتن آن از باشگاه پرسپوليس گفت: «زماني كه من براي آوردن گذرنامه‌ام باز گشتم ساعت چهار صبح بود و گذرنامه نيز داخل باشگاه پرسپوليس بود من حتي با خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تماس گرفتم كه او به من گفت چگونه ساعت چهار صبح من گذرنامه را از باشگاه به تو برسانم. گذرنامه تمامي بازيكنان همواره در اختيار باشگاه است و گذرنامه من نيز در باشگاه پرسپوليس بود كه در اين زمينه مصطفوي مديرعامل باشگاه و محمود خوردبين سرپرست تيم حاضر هستند اين موضوع را تاييد كنند.»
شريفي رييس كميته انضباطي نيز در اين زمان تاكيد كرد كه درباره اين گفته‌هاي نيكبخت از باشگاه پرسپوليس استعلام خواهد كرد.
نيكبخت در ادامه دفاعيات خود گفت: «هيچ‌گاه به دنبال فرار كردن از تيم ملي نبودم و همواره به پيراهن تيم ملي عشق ورزيده و به بازي كردن براي تيم فوتبال كشورم افتخار مي‌كنم. بي‌ترديد حضور در تيم ملي آرزوي هزاران بازيكن است و بازيكنان بسياري بودند كه دوست داشتند به جاي من در تيم ملي باشند، بنابراين چرا بايد فرصت به اين خوبي را از دست بدهم و تيم ملي را همراهي نكنم. خدا مي‌داند كه تمامي اشتباهات رخ داده سهوي بوده است و من نيز به دليل اين اشتباهات بسيار ناراحت هستم، البته تصور نمي‌كردم اين موضوع تا اين اندازه بزرگ شود چرا كه محمد محمدي دروازه‌بان تيم ملي نيز به دليل آنكه گذرنامه‌اش در آلمان بود نتوانست تيم ملي را همراهي كند اما نمي‌دانم چرا در مورد من اين صحبت‌ها به وجود آمد.»
او همچنین درباره شائبه‌ اختلاف نظرش با فرد خاصي در تيم ملي گفت:« به هيچ عنوان در تيم ملي با كسي مشكلي ندارم. علي دايي به من لطف كرده است و من را به تيم ملي دعوت كرده و به همين دليل از او سپاسگزارم؛ بي‌ترديد كوچك‌ترين فكر و تصميمي براي فرار از بازي براي تيم ملي و يا ساختن داستاني براي اين كار نداشتم و بي‌ترديد براي من باعث افتخار خواهد بود كه با پيراهن تيم ملي به ميدان بروم. من از سال 76 كه به تيم ملي دعوت شدم همواره با تمام توان در خدمت تيم ايران بودم و سابقه‌ي 70 بازي ملي و 30 گل ملي را نيز در پرونده دارم، بي‌ترديد اين كارنامه من را از اتهام تمرض از حضور در تيم ملي مبرا مي‌كند. من همواره براي تيم ملي كوشش كردم و حتي در مقطعي پس از بازي مقابل امارات زماني كه به دليل مسائل شخصي نمي‌توانستم در تيم ملي بازي كنم اين موضوع را به سرمربي تيم اطلاع دادم و از او اجازه گرفتم. بي‌ترديد اين بار نيز اگر مشكلي براي حضور در تيم ملي فوتبال داشتم اين موضوع را به سرمربي تيم اطلاع مي‌دادم و ديگر براي همراهي تيم به هتل المپيك نمي‌رفتم من حتي تا پاي پرواز و در فرودگاه نيز رفتم و همين موضوع نشان مي‌دهد كه من قصد داشتم تيم ملي را همراهي كنم و بي‌ترديد اگر مشكلي در اين زمينه وجود داشت بار ديگر آن را به سرمربي تيم ملي اطلاع مي‌دادم. حتي در زمان حضور امير قلعه‌نويي در تيم ملي نيز با وجود مسائلي كه از زمان باشگاه استقلال به وجود آمده بود، در خدمت تيم ملي بودم. البته در استقلال نيز رابطه من و قلعه‌نويي رابطه‌ي پدر و فرزندي بود اما در هر صورت مشكلاتي به وجود آمد، با اين حال زماني كه قلعه‌نويي من را به تيم ملي دعوت كرد با جان و دل به تيم ملي آمدم و تمام توان خود را براي تيم ايران گذاشتم. من هيچ مشكلي با سرمربي تيم ملي ندارم و علي دايي را همواره فردي دلسوز و يكي از سرمايه‌هاي فوتبال كشور مي‌دانم. به دليل اين اشتباه خود از تمامي ملت ايران عذرخواهي كرده همچنين از علي‌آبادي رييس سازمان تربيت بدني كه مانند پدر من بوده و متولي باشگاه پرسپوليس نيز هست و همچنين تاج رييس كميته‌ي تيم‌هاي ملي نيز عذرخواهي مي‌كنم كه بي‌ترديد اگر در اين جلسه بود و حرف‌هاي من را مي‌شنيد او نيز به من حق مي‌داد. همچنين از علي دايي سرمربي تيم ملي ايران نيز عذرخواهي مي‌كنم، اگر علي دايي بار ديگر من را به تيم ملي دعوت كند با تمام توان در خدمت تيم ايران خواهم بود و در غير اين صورت نيز براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌كنم. باز هم تاكيد مي‌كنم كه به هيچ عنوان قصد فرار از بازي براي تيم ملي را نداشته و همواره با جان و دل در خدمت تيم ايران هستم و بي‌ترديد تعصب ملي من از هر كسي بيشتر است و به دليل اشتباهي كه رخ داده از تمامي مردم ايران، مسئولان ورزش، فدراسيون و تيم ملي فوتبال عذرخواهي مي‌كنم اما باور كنيد اين اشتباه سهوي بوده است.»
در پايان شریفی اعلام كرد با توجه به دفاعيات نيكبخت و همچنين پس از گرفتن استعلام‌هايي در همين رابطه راي نهايي خود را پيرامون وضعيت اين بازيكن ملي‌پوش و باشگاه پرسپوليس تهران اعلام خواهد كرد.

منبع

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
حضور رحمان رضايي در محل تمرين تيم پرسپوليس

مدافع سابق تيم فوتبال ليورنو ايتاليا عصر امروز (چهارشنبه) در محل تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس حاضر شد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، در پي شايعات پيوستن رحمان رضايي به تيم پرسپوليس اين مدافع با آغاز دور جديد تمرينات اين تيم بعد از تعطيلات اجباري ليگ در محل تمرينات اين تيم حاضر شد.

مدافع اسبق تيم ملي فوتبال ايران كه با تشويق هواداران در تمرينات پرسپوليس مواجه شد به احساسات مخاطبان پاسخ داد.

وي همچنين از سوي كادر فني و بازيكنان نيز به شدت مورد استقبال قرار گرفت علاوه بر رضايي، داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس، محمود خوردبين سرپرست، محمد نژاد فلاح عضو هيات مديره و حسين هدايتي رييس هيات مديره اين باشگاه نيز بر سرتمرينات امروز پرسپوليس حاضر بودند.

سيدمهدي واعظي، ايوان پتروويچ، عليرضا حقيقي به همراه ملي پوشان پرسپوليس تنها غايبان تمرين امروز اين تيم بودند.

برهمين اساس، كادر فني از محسن الياسي و مسعود كياني در درون دروازه استفاده كرد.

نكته قابل توجه حضور علي كريمي با كلاه در تمرينات امروز بود وي كه به نظر مي‌رسد از ناحيه سر تحت عمل جراحي قرار گرفته است با اين شيوه برسر تمرينات حاضر شد.

نزديك به ‪ ۲۰۰‬هوادار، تمرينات پرسپوليس را دنبال كرده و درطول تمرين علاوه بر تشويق كادر فني و بازيكنان، مديريت تيم را نيز به شدت تشويق كردند.

پس از تمرين تيم ملي دايي: اظهارات نيكبخت در كميته انضباطي بهانه جويي بود --فارس

:: غيبت قطعي واعظي و احتمالي حقيقي بحران دروازه باني پرسپوليس در آستانه بازي با پيكان --فارس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
عزیزان گل پرسپولیسی شاید دیر باشه من این فیلم مردان پرسپولیس + 6-7 دی وی دی بازی پرسپولیس در لیگ سال قبل رو گرفتم
هر کی خواست بگه براش بفرستم
فقط هزینه پست !

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عزیزان گل پرسپولیسی شاید دیر باشه من این فیلم مردان پرسپولیس + 6-7 دی وی دی بازی پرسپولیس در لیگ سال قبل رو گرفتم
هر کی خواست بگه براش بفرستم
فقط هزینه پست !

ممنون
من بعنوان اولين نفر اعلام امادگي ميكنم :D

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوكارمو كه نرفته هنوز!؟

:lol: این بیرون برو نیست.

تازه اگه قرار باشه الونگ نیاد بودنش که ضرری نداره! پولش رو هم که قراره بگیره در هر صورت!

خدا رو چه دیدی شاید یهو متحول شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( توهم )

بنده خدا دی کارمو مثل بچه گربه یتیم نشسته !

بالا