• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
:lol: این بیرون برو نیست.

تازه اگه قرار باشه الونگ نیاد بودنش که ضرری نداره! پولش رو هم که قراره بگیره در هر صورت!

خدا رو چه دیدی شاید یهو متحول شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( توهم )

بنده خدا دی کارمو مثل بچه گربه یتیم نشسته !

این بعد از بازی مگه نیست .. همون بازی قشنگ .
خب هنوز دوکارمو موجود بوده . در ضمن موندنش بیشتر نقش سوهان رو بازی میکنه .. اونم نه از نوع قمی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بالاخره رحمان رضايي با پرسپوليس قرارداد بست. مدت اين قرارداد شش ماه مي باشد . اخبار تكميلي را در سطور زير بخوانيد:

رحمان رضايي قرارداد شش ماهه امضا كرد
رضايي در گفت‌وگو با ايسنا:مايل بودم كه در پرسپوليس بازي كنم

رحمان رضايي با تيم فوتبال پرسپوليس تهران قرارداد داخلي امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن پيشين تيم فوتبال ليورنو ايتاليا پس از برگزاري سه نشست با مديران باشگاه پرسپوليس سرانجام امروز قراردادي را به مدت شش ماه و تا پايان نيم فصل دوم هشتمين دوره‌ي رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال ايران به امضا رساند.

رضايي صبح دوشنبه و سه‌شنبه دو نشست را با داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس برگزار كرد و توافقات اوليه در اين دو نشست حاصل شد. او ساعت 14 امروز (چهارشنبه) آخرين نشست خود را با مسوولان پرسپوليس برگزار كرد و قراردادي شش ماهه خود را امضا كرد.

رحمان رضايي از فردا در تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس شركت خواهد كرد. او عصر امروز با لباس شخصي در تمرين پرسپوليس حضور يافت.

رضايي پس از امضاي قرارداد به خبرنگار ايسنا گفت: خودم مايل بودم كه در پرسپوليس بازي كنم. مسوولان باشگاه پرسپوليس و افشين قطبي نيز نظر مثبت خود را در اين زمينه اعلام كرده بودند. اميدوارم كه بتوانم به پرسپوليس در رقابت‌هاي ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا كمك كنم.

وي با بيان اينكه از امروز مسووليتم زيادتر شده است، گفت: اميدوارم بتوانم با آمادگي بيشتر در رقابت‌ها پرسپوليس را ياري كنم. هر كاري از دستم برآيد با تمام توان انجام مي‌دهم تا بتوانيم با يك كار گروهي تيم را به صدر جدول و قهرماني برسانيم.

رضايي در پاسخ به اين سوال كه نظر قطبي درمورد او چه بود؟ گفت: در صحبتي كه با قطبي داشتم، وي اعلام كرد كه به من نياز داشته و از حضورم در پرسپوليس ابراز خوشحالي كرد.

مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص وضعيت خط دفاعي اين تيم و انتقاداتي كه طي بازي‌هاي گذشته از مدافعين پرسپوليس صورت گرفته است، گفت: اگر تيم مشكل خط دفاعي دارد فقط دفاع مقصر نيست. "تيم" دفاع و حمله مي‌كند، اگر تيم مي‌برد، كل تيم برنده است و اگر مي‌بازد كل تيم بازنده است. اگر كار تيمي و گروهي خوب باشد، تيم گل نمي‌خورد و اگر بد عمل كند، گل مي‌خورد. بنابراين نبايد در شكست‌ها فقط خط دفاعي را مقصر دان

رحمان رضايي جايگزين ميثاق معمارزاده در فهرست پرسپوليس
مصطفوي: "خليلي" را لازم داريم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: نام رحمان رضايي جايگزين نام ميثاق معمارزاده در فهرست پرسپوليس مي‌شود.

داريوش مصطفوي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: براي آن كه بتوانيم نام رحمان رضايي را وارد ليست باشگاه پرسپوليس كنيم، نام ميثاق معمارزاده از فهرست تيم خارج خواهد شد.

وي درباره‌ي محسن خليلي نيز گفت: خليلي آماده شده است و به زودي شرايط بازي پيدا مي‌كند. ما او را لازم داريم و نامش از فهرست خارج نخواهد شد.

داريوش مصطفوي درباره‌ي مشكل نيكبخت واحدي نيز گفت: ما به صورت رسمي به فدراسيون فوتبال اعلام كرديم كه پاسپورت نيكبخت واحدي در باشگاه پرسپوليس بوده است و اميدواريم اين مشكل به اميد خدا هرچه سريع‌تر برطرف شود تا نيكبخت در خدمت تيم ملي باشد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام خدمت دوستان
بالاخره رحمان رضايي با پرسپوليس قرارداد بست. مدت اين قرارداد شش ماه مي باشد . اخبار تكميلي را در سطور زير بخوانيد:

رحمان رضايي قرارداد شش ماهه امضا كرد
رضايي در گفت‌وگو با ايسنا:مايل بودم كه در پرسپوليس بازي كنم
خوب مبارك باشه
اميدوارم بتونه به تيم كنه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
واکنش معمارزاده به خروج نامش از فهرست پرسپولیس

ميثاق معمارزاده در واكنش به خبر پيوستن رحمان رضايي به تيم فوتبال پرسپوليس و خروج نام اين دروازه‌بان از فهرست اين تيم گفت: اميدوارم اين خبر صحت نداشته باشد!

سنگربان آسيب ديده تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگاران ابراز داشت: بعيد مي‌دانم چنين اتفاقي بيفتد. علت آن هم اين است كه كادر فني، مديرعامل و هيات مديره همگي مصر بودند كه من در آلمان جراحي كنم. دليل اصرار آن‌ها هم اين بود كه خيلي زود به تمرين‌هاي پرسپوليس اضافه شوم. چنانچه قرار بود در ايران بين 6 تا 7 ماه زمان بهبودي من طول بكشد، در كلينيك هسينگ‌ پارك آوگسبورگ اين مدت به 5 ماه مي‌رسد و من در 5 ماه به وضعيتي مي‌رسم كه بتوانم براي پرسپوليس بازي كنم.

ميثاق معمارزاده ادامه داد: پرسپوليس به گفته كادر فني در درون دروازه مشكل دارد و خواستار جذب بازيكن شده‌اند ولي حالا مي‌شونم كه مي‌خواهند مدافع جذب كنند. در هر صورت مسوولان باشگاه پرسپوليس مختار هستند كه هر تصميمي كه به نفع پرسپوليس است را بگيرند. با اين حال سوالي در ذهن من باقي مي‌ماند كه اگر مشكل درون دروازه است كه با حضور مهدي واعظي اين مشكل را چندان جدي نمي‌دانم، چرا بازيكني در خط دفاع جذب مي‌شود.

دروازه بان جوان پرسپوليس كه در ابتداي فصل از سايپا به جمع سرخپوشان پايتخت اضافه شد، افزود: اميدوارم اين خبر درست نباشد. اما مطمئنم كه كادر فني باشگاه و شخص مصطفوي مصر بودند در آلمان جراحي كنم تا خيلي زود به پرسپوليس برگردم و از طريق ديگر هم حضور يك مدافع را در تيم فراهم كنند.

معمارزاده در پايان گفت: چنانچه پرسپوليس با خارج كردن نام من مي‌تواند موفق باشد، من هم راضي‌ام چرا كه با نتيجه پرسپوليس و خوشحال شدن هواداران، من هم خوشحال مي‌شوم اما فراموش نكنيم كه پرسپوليس بايد در ليگ قهرمانان آسيا هم شركت كند.

لازم به ذكر است، جراحي رباط صليبي معمارزاده در آلمان 30 هزار يورو هزينه در برداشته است.

به گزارش ايسنا، عزيزمحمدي رييس سازمان ليگ فوتبال امروز گفت: پرسپوليس تنها در صورتي مي‌تواند به جاي بازيكنان مصدوم بازيكن جديد جذب كند كه امكان بازي آنها تا پايان فصل وجود نداشته‌ باشد و اين مساله به تاييد پزشكان متخصص فدراسيون فوتبال و پزشكي ورزشي رسيده باشد.

وي همچنين اعلام كرد كه رضايت بازيكن نيز در اين زمينه شرط است.

اين در حالي است كه "استفان رودفلد" مربي بدنساز ميثاق معمارزاده سه شنبه اعلام كرد كه دروازه‌بان پرسپوليس مي‌تواند از 28 بهمن ماه به بعد تمرينات خود را در زمين مسابقه انجام دهد.

منبع:ایسنا

رحمان رضايي پس از نشست با قطبي : منتظر ITC خود هستم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از پايان تمرينات امروز پرسپوليس با رحمان رضايي نشستي را برگزار كرد.

افشين قطبي پس از امضاء قرارداد داخلي رحمان رضايي با اين تيم پس از تمرين، نشستي را با اين بازيكن برگزار كرد كه بيش از نيم ساعت به طول انجاميد.

رحمان رضايي پس از پايان اين نشست به خبرنگاران گفت: قطبي در اين نشست پيرامون شرايط تيم پرسپوليس، خصوصيات اخلاقي و فني كار خود و همچنين وضعيت من صحبت‌هايي را انجام داد، ضمن آنكه شرايطم را از نظر فيزيكي و فني جويا شد.

رضايي درباره زمان ثبت قرارداد رسمي‌اش با پرسپوليس نيز گفت: منتظر رسيدن ITC خود از ايتاليا هستم و در چند روز آينده اين فرصت را خواهم داشت تا پس از رسيدن مجوز بازي قراردادم را ثبت كنم.
منبع

هدايتي : "رضايي" نخستين چك پيش پرداخت خود را دريافت كرد

رييس هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس تهران گفت: قرارداد رحمان رضايي به صورت رسمي حداكثر تا روز شنبه در هيات فوتبال استان تهران ثبت مي‌شود.

حسين هدايتي اظهار كرد: قرارداد داخلي با رحمان رضايي بعدازظهر امروز در محل تمرين‌هاي تيم منعقد شد و اين بازيكن نخستين چك پيش پرداخت خود را همين امروز بر سر تمرين دريافت كرد.

وي افزود: قرارداد رسمي باشگاه پرسپوليس با رضايي نيز حداكثر تا روز شنبه در هيات فوتبال استان تهران ثبت مي‌شود.

هدايتي درباره‌ي مشكل پيش آمده براي عليرضا نيكبخت واحدي و عدم سفر اين بازيكن با تيم ملي نيز گفت: اين موضوع در حال حل شدن است و در هر صورت باشگاه تلاش خود را انجام مي‌دهد و اطمينان دارم كه بحث حضور نيكبخت واحدي در تيم ملي حل مي‌شود. منبع

Last edited:

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
تو عکس پنجم چهره افشین پیروانی دیدنیه ... D:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
عزیزان گل پرسپولیسی شاید دیر باشه من این فیلم مردان پرسپولیس + 6-7 دی وی دی بازی پرسپولیس در لیگ سال قبل رو گرفتم
هر کی خواست بگه براش بفرستم
فقط هزینه پست !

آقا محسن خدا خیرت بده ! من هر کاری کردم نتونستم گیر بیارم . اگه لطف کنی ممنونت می شم :happy:
البته فقط مردان پرسپولیس !

Last edited:

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
مردان پرسپولیس و که تمام باجه های روزنامه فروش دارند .

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
اینجایی که من هستم خیلی هاشون تموم کردن و دیگه نمی یارن . الکی هم می گن هفته دیگه بیا داریم !!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اینجایی که من هستم خیلی هاشون تموم کردن و دیگه نمی یارن . الکی هم می گن هفته دیگه بیا داریم !!!

از اينجا ميتوني دانلود كني حجمشم كمه 125 مگ كيفيتش زياد بالا نيست اما خوبه بازم.

dl_resize.php

http://forum.iranproud.com/download-movie-persian-mardaane-perspolis-c8-f2653

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
توضيحات نیکبخت شفاف بود
نمي‌توان او را محروم كرد

هوشنگ نصيرزاده - كارشناس حقوقي فوتبال
نيكبخت در اختيار باشگاه پرسپوليس است و از لحاظ قانوني در حوزه بين‌المللي فوتبال نمي‌توان او را محروم كرد. در كشور ما آيين نامه انضباطي به گونه‌اي تنظيم شده كه عدم شركت در مسابقات و يا تمرينات تيم‌هاي ملي باعث محروميت و جريمه نقدي بازيكن مي‌شود. البته چنين موضوعي در مسائل بين‌المللي مشابهي ندارد، زيرا همانطور كه دعوت افراد به تيم‌ملي سليقه تلقي مي‌شود و دعوت نكردن افراد هيچ بار حقوقي براي مربي ايجاد نمي‌كند در مقابل آن نيز عدم تمايل بازيكن براي حضور در تيم‌ملي نمي‌تواند شايسته تنبيه باشد.
اگر چه اين يك تعريف حقوقي از ماجراست ولي از حيث مسائل ملي نمي‌توان از اين گذشت كرد كه يك بازيكن به راحتي به تيم‌ ملي كشورش پشت كند.
استنباط من اين است كه توضيحات او به رئيس كميته انضباطي كاملا شفاف به نظر مي‌رسيد و به شنونده اين پيام را رساند كه او عمدي در اين كار نداشته است.
منبع

پ ن: چه گیری دادند. اصلا دلش نخواسته بیاد آدم که نکشته! این قانون رو هم احتمالا شریفی از خودش در آورده.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
توضيحات نیکبخت شفاف بود
نمي‌توان او را محروم كرد

.........
پ ن: چه گیری دادند. اصلا دلش نخواسته بیاد آدم که نکشته! این قانون رو هم احتمالا شریفی از خودش در آورده.

خب آقای دائی ناراحت شدن .... مــــــــــــــــــــــــــــــیدونی یعـــــــــــــــــــنــــــــــــــــــــــی چــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ؟ :f34r:
البته خودشم تابلو بازی درمیاره

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مصطفوى:ديكارمو و ماركو را من به پرسپوليس نياوردم

تهران IranSport.Net - داريوش مصطفوى مدير عامل پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: ما تمام تلاش خود را براى موفقيت تيم پرسپوليس انجام داده و ادامه مى دهيم اما هواداران نيز بايد از ما حمايت كنند. مديرعامل باشگاه پرسپوليس در تمرين ديروز پرسپوليس به گفت وگو با تماشاگران پرداخت و به برخى انتقادهاى آنها پاسخ گفت. مصطفوى درباره حضور افرادى چون ماركو و ديكارمو در تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شما به من بگوييد به عنوان مديرعامل چه كارى بايد انجام مى دادم؟ شما تماشاگران از من خواستيد كه قطبى را براى اين فصل به تيم بياورم و من نيز همين كار را انجام دادم. اما بايد چكار مى كردم وقتى در پاى قرارداد قطبى نام ماركو نيز قيد شده بود. در هر صورت به خواسته قطبى ماركو نيز جذب شد. وى افزود: ما در اين فصل همه كار براى تيم پرسپوليس انجام داديم و از جان و دل براى موفقيت اين تيم تلاش كرديم. حتى درباره ماركو و ديكارمو از ابتدا حسين هدايتى رئيس هيأت مديره مخالف حضور آنان بود ضمن اينكه اين ۲ نفر را من نياوردم اما در هر صورت چاره اى نبود و آنها آمدند. مديرعامل باشگاه پرسپوليس افزود: بايد نحوه قهرمانى تيم ها را بررسى كنيم. شما ببينيد تيم اين فصل به هيچ عنوان از تيم فصل گذشته ضعيف تر نيست اما در نتيجه گيرى ضعيف تر بوده است. با اين حال ۲۰ بازى ديگر مانده است و نبايد به اين زودى نتيجه گيرى كرد و نگران بود. مصطفوى افزود: به دليل خواست شما هواداران تمرينات پرسپوليس با نظر افشين قطبى از يك جلسه به ۲ جلسه افزايش پيدا كرده است و از اين به بعد روزى ۲ جلسه تمرين مى كنيم تا فشار تمرينات افزايش پيدا كند. داريوش مصطفوى درباره دليل سفرهاى متعدد افشين قطبى به دوبى نيز گفت: زمانى كه ما با افشين قطبى قرارداد امضا كرديم، در متن قرارداد او آمده بود كه وى مى تواند ۱۲ مرتبه در سال ايران را ترك كند. ما اين كار را انجام داده ايم و تعهد ماست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در واكنش به خروج نامش از فهرست پرسپوليس
معمارزاده در گفت‌وگو با ايسنا:
اميدوارم اين خبر صحت نداشته باشد!
اگر مشكل درون دروازه‌ است چرا مدافع مي‌آورند؟!

ميثاق معمارزاده در واكنش به خبر پيوستن رحمان رضايي به تيم فوتبال پرسپوليس و خروج نام اين دروازه‌بان از فهرست اين تيم گفت: اميدوارم اين خبر صحت نداشته باشد!

سنگربان آسيب ديده تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ابراز داشت: بعيد مي‌دانم چنين اتفاقي بيفتد. علت آن هم اين است كه كادر فني، مديرعامل و هيات مديره همگي مصر بودند كه من در آلمان جراحي كنم. دليل اصرار آن‌ها هم اين بود كه خيلي زود به تمرين‌هاي پرسپوليس اضافه شوم. چنانچه قرار بود در ايران بين 6 تا 7 ماه زمان بهبودي من طول بكشد، در كلينيك هسينگ‌ پارك آوگسبورگ اين مدت به 5 ماه مي‌رسد و من در 5 ماه به وضعيتي مي‌رسم كه بتوانم براي پرسپوليس بازي كنم.

ميثاق معمارزاده ادامه داد: پرسپوليس به گفته كادر فني در درون دروازه مشكل دارد و خواستار جذب بازيكن شده‌اند ولي حالا مي‌شونم كه مي‌خواهند مدافع جذب كنند. در هر صورت مسوولان باشگاه پرسپوليس مختار هستند كه هر تصميمي كه به نفع پرسپوليس است را بگيرند. با اين حال سوالي در ذهن من باقي مي‌ماند كه اگر مشكل درون دروازه است كه با حضور مهدي واعظي اين مشكل را چندان جدي نمي‌دانم، چرا بازيكني در خط دفاع جذب مي‌شود.

دروازه بان جوان پرسپوليس كه در ابتداي فصل از سايپا به جمع سرخپوشان پايتخت اضافه شد، افزود: اميدوارم اين خبر درست نباشد. اما مطمئنم كه كادر فني باشگاه و شخص مصطفوي مصر بودند در آلمان جراحي كنم تا خيلي زود به پرسپوليس برگردم و از طريق ديگر هم حضور يك مدافع را در تيم فراهم كنند.

معمارزاده در پايان گفت: چنانچه پرسپوليس با خارج كردن نام من مي‌تواند موفق باشد، من هم راضي‌ام چرا كه با نتيجه پرسپوليس و خوشحال شدن هواداران، من هم خوشحال مي‌شوم اما فراموش نكنيم كه پرسپوليس بايد در ليگ قهرمانان آسيا هم شركت كند.

لازم به ذكر است، جراحي رباط صليبي معمارزاده در آلمان 30 هزار يورو هزينه در برداشته است.

به گزارش ايسنا، عزيزمحمدي رييس سازمان ليگ فوتبال امروز گفت: پرسپوليس تنها در صورتي مي‌تواند به جاي بازيكنان مصدوم بازيكن جديد جذب كند كه امكان بازي آنها تا پايان فصل وجود نداشته‌ باشد و اين مساله به تاييد پزشكان متخصص فدراسيون فوتبال و پزشكي ورزشي رسيده باشد.

وي همچنين اعلام كرد كه رضايت بازيكن نيز در اين زمينه شرط است.

اين در حالي است كه "استفان رودفلد" مربي بدنساز ميثاق معمارزاده سه شنبه اعلام كرد كه دروازه‌بان پرسپوليس مي‌تواند از 28 بهمن ماه به بعد تمرينات خود را در زمين مسابقه انجام دهد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پس از تمرين امروز

مصطفوي: مقصر مشكل اخير نيكبخت من هستم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مقصر اصلي مشكل اخير نيكبخت در تيم ملي من هستم و اميدوارم اين مشكل برطرف شود.

A0529279.jpg

داريوش مصطفوي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اميدوارم هرچه سريعتر نيكبخت واحدي به تيم ملي برگردد چون مي‌تواند براي تيم ملي موثر باشد.
وي افزود:‌ مقصر اصلي مشكل نيكبخت من هستم، چون گذرنامه وي در باشگاه نزد من بود.
عليرضا نيكبخت واحدي نيز در اين خصوص گفت: نه مصطفوي و نه هيچكس مقصر اتفاق اخير نيست. قسمت اين بود و شايد اگر تيم ملي را در سفر به قطر همراهي مي كردم،‌ اتفاق بدي برايم رقم مي خورد.
وي تصريح كرد: اميدوارم با بزرگواري مسئولان فدراسيون فوتبال و سرمربي تيم ملي بار ديگر به اردو دعوت شوم،‌ چراكه مي خواهم در جام جهاني براي ايران بازي كنم.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خوب مثل اینکه رحمان هم به تیممون اضافه شد . امیدوارم بتونه دفاع چپ تیممون رو بیمه کنه

بالا