تبریک به 4 تایی های عزیز
اینو دیروز افشین با تعصب بعد از بازی گفتش
افشين پيرواني:
راه شكست استقلال را به برادرم نشان دادهام!
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:
به برادرم راه شكست دادن استقلال را نشان دادم.
افشين پيرواني در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: در برخي برنامههاي تلويزيوني مسابقه SMS ميگذارند و ميگويند استقلال برتر بوده است اما، سوال من اين است كه به غير از موقعيت تك به تك اكبرپور اين تيم چه فرصت ديگري داشته است؟ درحالي كه ما در همان بازي چندين موقعيت گل را توسط سپهر حيدري، نيكبختواحدي و هادي نوروزي از دست داديم و درصد مالكيت توپ ما نيز بيشتر از حريف بود.
وي افزود: ما ميدانستيم استقلال سه پنچ دو بازي ميكند و به همين دليل با يك روش متفاوت مقابل اين تيم بازي كرده و با استفاده از سه هافبك دو بازيكن را نيز در كنارهها قرارداديم چرا كه استقلال در كنارهها قدرت بيشتري دارد و از بازيكنان در ميانه ميدان خواستيم تا به ساير نفرات پوشش دهند. تصور ميكنم
اگر همين روشمان را ساير تيمها نيز استفاده كنند ديگر استقلال نه تنها نميتواند به آساني پيروز شود بلكه دچار مشكلات جدي هم مقابل آنها خواهد شد.
وي افزود: اين توصيهاي است كه حتي آن را با برادرم غلام پيرواني هم كه فردا ميزبان استقلال است در ميان گذاشتم.
پيرواني ادامه داد:
صد در صد به هواداران قول قهرماني ميدهيم و مطمئن باشيد كه پرسپوليس براي قهرماني تمرين و بازي ميكند.
این هم ارزویی بود که بعد از بازی من داشتم
تبریک به دوستان پرسپولیسی ..
3 امتیاز حساس و روحیه بخشی بود ..
فرزاد جان منم به شما تبریک عرض میکنم
امیدوارم با 3 امتیاز و حتی با 1 امتیاز هم از شیراز برنگردید

(رقابت رفاقت نداره )