مگه چنتا گل زدیم میگی گل اولعلی عسگر به نظر بازیکن آینده داری میاد.
پاس گل اول رو هم علی عسگر داد...
من واسه این گفتم که 3تا توپه خوب رو دیدم که به در و دیوار زد به جای دروازه! :|
مگه چنتا گل زدیم میگی گل اولعلی عسگر به نظر بازیکن آینده داری میاد.
پاس گل اول رو هم علی عسگر داد...
خیلی ضایع بود حرکتش
احتمالا 2-3 جلسه حداقل محروم میشه..
به قول برهانی (پیر فرزانه) : جوونه دیگه! لووول!
مگه چنتا گل زدیم میگی گل اول
اینم علیزاده :
لوووووووووووووول =))) دمش گرم. عقاب استقلال :*
سلام
تبریک 3 امتیاز حساس گرفتیم
بعد از ده نفره شدن چه جور باز کردیم؟موقعیت خوب داشتیم؟حقیقی سوتی داده؟
من تو اخبار این دروازبان رو دیدم...اگه محرومیت سنگین نبرن براش اخر نامردیه:wacko:
یکی بیاد بهم بگه حملات پرسپولیس چی جور بود بعد از ده نفره شدن حریف من کلاس بودم
تبریک 3 امتیاز.ایشالله دیگه امتیازا رو درو کنیم بریم جلو...خیلی موقعیت داشتیم.2تا توپ فقط به تیر خورد. واقعا حقمون بود بیشتر گل بزنیم.حقیقی صوتی نداده....jerii جان به غیر از یه مورد اشتباهش خوب سنگر بانی کرد. یه کارت زرد هم به خاطر وقت کشی (از نظر داور)گرفت. دروازبان اونا (شهاب گردان)یه لحظه وحشی شد توپ رو محکم کوبوند تو صورت توپ جمع کن کنار زمین که یه بچه ی 13-14 ساله بود.که باعث اخراج شدنش شد.توره هم یه موقعیت عالی رو زد به تیر...در کل باید بیشتر میزدیم. اما خوب بازی کردیم.هفته ی بعد ، شنبه ببینیم با محسن چه می کنیم...![]()
وای توفانی که فک کنم دقیقه 38 کردیم هیچ وخ یادم نمیره!
اول شلیک خفن زارع از وسط زمین که خورد به تیرک برگشت کریمی گرفت یه برگردون تمیز زد که اونم دروازبان دفع کرد توپ رسید به یکی از بازیکنامون که اونم شوتش بلوک شد بعد رسید به پترویچ که یه سانتر تیز و خطرناک کرد جلوی دروازه که کریم چند سانت با توپ فاصله داشت تا بزنه خ@^%$ م*&^%شونو یکی کنهههههههههه
وای من خیلی باحال بود :*
با تشکر![]()
وای من خیلی باحال بود :*
با تشکر![]()
سرمربي تيم ابومسلم درباره حركت غيراخلاقي كه شهاب گردان دروازهبان اين تيم عليه يكي از توپجمعكنهاي مسابقه انجام داد، گفت: چرا بايد توپجمعكنها در اين مسابقه پرسپوليسي باشند، اين توپجمعكن به دروازهبان ما فحش داده و باعث عصبانيت گردان شده است مثل اين صحنه در بازي پيكان مقابل ابومسلم اتفاق افتاد؛ بازيكن پيكان در مشهد يك سيلي به يكي از توپجمعكنهاي آن بازي زد اما، هيچ اتفاقي نيفتاد اما اكنون داور دروازهبان ما را اخراج ميكند.
صحبتهاي حنطه دربارهي اين مساله باعث اعتراض خبرنگاران شد و آنها گفتند، گردان در ابتدا به توپجمعكن فحش بدي داد و سپس بعد از گرفتن توپ از او، آن را محكم به سمت وي پرتاب كرد كه حنطه در جواب گفت: اگر به واقع شهاب گردان چنين حركتي را انجام داده باشد به بدترين شكل ممكن او را جريمهاش خواهم كرد اما، شما هم قبول كنيد انداختن ليزر توي صورت دروازهبان ما درست نيست. شما اول فرهنگ حرفهاي را به تماشاچيان پرسپوليس ياد بدهيد. معتقدم حتي باخت امروز ما به لحاظ فني نبود و مسائل حاشيهاي ديگري در آن دخالت داشت. شما دقت كنيد چند دفعه در بازيهاي پرسپوليس از سوي تماشاگران اين تيم به سمت دروازهبانهاي تيمهاي مختلف نور ليزري انداخته ميشود.
وي افزود: بازيكنان پرسپوليس با بازيكنان ما مقايسه كنيد كه از هيچ نظر به لحاظ امكاناتي قابل مقايسه نيستند اما خوشحالم كه مردان من با وجود 10 نفره شدن تا آخرين لحظه جنگيدند من اين شكست مقابل پرسپوليس را قبول دارم و مثل بعضي مربيان نميخواهم آن را به گردن داور و يا مسائل ديگر انداخته و خودم را توجيه كنم و مثل يك مرد شجاع مسئوليت اين باخت را ميپذيرم.
خدا رو شکر این حقیقی هنوز به جای نرسید این همه مغرور هست....