• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بچه ها من تاحالا دقت نکرده بودم. الان رفتم دیدم استقلالی ها توی تاپیکشون چقدر به تیم ما توهین کردن و دارن میکنن :eek: آخریش پست همین آقای هری پاتر بود :eek: از مدیرا انتظار برخورد شدید و قاطع دارم:hmm:

:hmm::hmm::hmm:
جواب ********* خاموشیست....

بعدش ببین کدام کلوپ پرطرفدار تر و پربازید تر هست....همین جور فعال تر.....

خوب دارن می سورند

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
می شه خواهش کنم این بحث ها تموم بشه؟
هیچ کس دم از ادب نزنه لطفا!!!!
متاسفانه فراموش کردیم اینجا دوست هستیم و به خاطر یه سری سلیقه های شخصی چشممون رو بستیم رو همه ی دوستی ها و هر چی دوست داریم نثار هم می کنیم!!!!!
متاسفم
تمومش کنید این قدر نیاید بگید کی توهین کرد کی توهین نکرد،کی اول شروع کرد کی آخر شروع کرد!
مثل کودک 2 ساله رفتار نکنید
تمومش کنید
دربی تموم شد با همه ی اتفاق هاش
به خدا ارزش نداره
از دوستان پرسپولیسی خودم و چند تا از دوستان استقلالی خودم در خواست می کنم تمومش کنید
جدا اذیت می شم میام می بینیم هنوز دارید تو سر و کله ی هم می زنید

تایید میشه !

کاش حداقل این صحبت ها رو تو همون تاپیک کل کل ادامه بدن با هم !

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
می شه خواهش کنم این بحث ها تموم بشه؟
هیچ کس دم از ادب نزنه لطفا!!!!
متاسفانه فراموش کردیم اینجا دوست هستیم و به خاطر یه سری سلیقه های شخصی چشممون رو بستیم رو همه ی دوستی ها و هر چی دوست داریم نثار هم می کنیم!!!!!
متاسفم
تمومش کنید این قدر نیاید بگید کی توهین کرد کی توهین نکرد،کی اول شروع کرد کی آخر شروع کرد!
مثل کودک 2 ساله رفتار نکنید
تمومش کنید
دربی تموم شد با همه ی اتفاق هاش
به خدا ارزش نداره
از دوستان پرسپولیسی خودم و چند تا از دوستان استقلالی خودم در خواست می کنم تمومش کنید
جدا اذیت می شم میام می بینیم هنوز دارید تو سر و کله ی هم می زنید

اي به چشم :cool: ديگه اينجا ادامه نميديم

باي:f34r:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ظاهرا مثل اینکه بیخیال نمیشن بعضی ها !

من پست شماره 9650 رو رپورت کردم. از این به بعد هم هر پست اینجوری تو تاپیک پرسپولیس ببینم جواب نمیدم فقط رپورت میکنم تا سر و کارتون به مدیران بیفته.

هر کی هم که میخواد، باشه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تایید میشه !

کاش حداقل این صحبت ها رو تو همون تاپیک کل کل ادامه بدن با هم !

ممنون اچ سی عزیز:)
جسارتا اسم کوچیکتون رو می گید؟
اي به چشم :cool: ديگه اينجا ادامه نميديم

باي:f34r:

خیلی خیلی ممنون:rolleyes:ممنون که حرمت گذاشتید به حرفم:)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
راستی بچه ها کسی از جایی اسم محروم هامون برای بازی سه شنبه رو می دونه؟
من تا اونجا که می دونم نیکی و کریمی نیستن!!زارع رو محروم می کنن؟
یه آماری چیزی پیدا کنید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مديربرنامه‌هاي سرمربي سابق تيم فوتبال پريسپوليس از احتمال پيوستن افشبن قطبي به كادر فني جديد تيم فوتبال چلسي انگليس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، بعداز برکناری فیلیپ اسکولاری از سرمربی گری تیم چلسی، گاس هیدینگ هلندی هدایت این تیم را بر عهده گرفت . بنا به ادعاي مديربرنامه هاي سابق سرمربي قرمزپوشان تهراني ، گاس هيدينگ در اولین اقدام ، مربيان مورد نظر براي حضور در تركيب كادر فني جديد اين تيم را آغاز كرد كه در اين ميان از افشين قطبي نيز به عنوان يكي از آناليزور هاي معتبر فوتبال نيز براي همكاري با چلسي دعوت كرده است.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من قصدم کل کل نبود و هیچ علاقه ای هم به این کار ندارم سالی یه بار هم تو تاپیک کل کل نمیرم مگه واسه دربی باشه ...ولی وقتی می بینم توی تاپیک **** هر چی از دهنشون درمیاد میگن(بعضیهاشون البته) و اینجا میان ادای شیخ ابوسعید ابوالخیر رو در میارن و موعظه می کنن اعصابم خورد میشه...:)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
در تمرین امروز :

تعدادي از تماشاگران غير پرسپوليسي با حضور پشت نرده‌هاي مجموعه ورزشي خيريه عمل شعارهايي عليه پرسپوليسي‌ها سر دادند و با پرتاب اشيايي به داخل مجموعه باعث شدند تا يك هوادار پرسپوليس شديدا از ناحيه سر دچار شكستگي شده و راهي بيمارستان شود.

این نتیجه اخلاقی سوالی که پرسیده بودم یه جائی تو همین فروم ! حالا شما پیدا کنید ورزش ، باشگاه فرهنگی ورزشی و مدیران اخلاق گرا ، تعلیمات دینی و اجتماعی ، 2500 سال تمدن ، اقتدا به علی ، پدرمادرهای خوب ، مدرسه و دانشگاه و .......... کجای زندگی این موجودات قرار داره . از اون دوستمون که گفته بودن پرسپولیسی های عوضی هم تشکر ویژه کنید ...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
در تمرین امروز :

این نتیجه اخلاقی سوالی که پرسیده بودم یه جائی تو همین فروم ! حالا شما پیدا کنید ورزش ، باشگاه فرهنگی ورزشی و مدیران اخلاق گرا ، تعلیمات دینی و اجتماعی ، 2500 سال تمدن ، اقتدا به علی ، پدرمادرهای خوب ، مدرسه و دانشگاه و .......... کجای زندگی این موجودات قرار داره . از اون دوستمون که گفته بودن پرسپولیسی های عوضی هم تشکر ویژه کنید ...
مهرداد جان فکر کنم CP-YOU عزیز در مورد تیپ ظاهری و شخصیتی این افراد بارها و بارها مفضل بصورت تصویری و متنی توضیح داده اند

نمونه این افراد هم در این فروم وجود دارد .........

وقتی خود سرمربی بازیکنش رو در رختکن تنبیه میکنه و بازیکن بعد از خروج از رختکن به خبرنگار حمله ور میشه ازتماشگرش چه انتظاری میشه داشت ؟

وقتی اخلاقیات در تاپیک استقلال فوران میکنه از تماشاگرش چه انتظاری میتونیم داشته باشیم ؟

وقتی سرمربی تیم استقلال میگه باید نتیجه بازی 4-0 میشد و من هر چه دنبال 4 تا موقعیت 100% گل میگردم و پیدا نمیکنم از تماشاگرش هم انتظاری نباید داشت

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مهرداد جان فکر کنم CP-YOU عزیز در مورد تیپ ظاهری و شخصیتی این افراد بارها و بارها مفضل بصورت تصویری و متنی توضیح داده اند

نمونه این افراد هم در این فروم وجود دارد .........

وقتی خود سرمربی بازیکنش رو در رختکن تنبیه میکنه و بازیکن بعد از خروج از رختکن به خبرنگار حمله ور میشه ازتماشگرش چه انتظاری میشه داشت ؟

وقتی اخلاقیات در تاپیک استقلال فوران میکنه از تماشاگرش چه انتظاری میتونیم داشته باشیم ؟

وقتی سرمربی تیم استقلال میگه باید نتیجه بازی 4-0 میشد و من هر چه دنبال 4 تا موقعیت 100% گل میگردم و پیدا نمیکنم از تماشاگرش هم انتظاری نباید داشت

درگیری در حاشیه تمرین پرسپولیس و مصدومیت یک هوادار

یکی از هواداران تیم فوتبال پرسپولیس تهران در حاشیه تمرین امروز این تیم صدمه دید و راهی بیمارستان شد.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس تهران از ساعت ۱۴ و ۳۰ امروز در مجموعه ورزشی خیریه عمل برگزار شد.
در این تمرین بازیکنان پرسپولیس پس از گرم کردن و حرکات کششی به دودسته تقسیم شدند. گروه اول زیر نظر پیروانی و وینگادا به ارسال از جناحین و ضربه به سمت دروازه و حفظ توپ و پرسینگ پرداختند.
گروه دوم زیر نظر کاروانهو و سعداوی به حفظ توپ و پرسینگ پرداختند.
در پایان نیز تمام نفرات شوت‌زنی را تمرین کردند.
* تعدادی از تماشاگران غیر پرسپولیسی با حضور پشت نرده‌های مجموعه ورزشی خیریه عمل شعارهایی علیه پرسپولیسی‌ها سر دادند و با پرتاب اشیایی به داخل مجموعه باعث شدند تا یک هوادار پرسپولیس شدیدا از ناحیه سر دچار شکستگی شده و راهی بیمارستان شود.
* حدود ۲۰۰ هوادار در تمرین امروز پرسپولیس حضور داشتند و شدیدا بازیکنان و کادر فنی را تشویق کردند.
* کریم باقری در تمرین غایب بود. پژمان نوری پس از غیبت در تمرین دیروز به دلیل فوت دایی‌اش امروز در تمرینات شرکت کرد. بازیکنان و کادر فنی در بدو ورود به او تسلیت گفتند.
* نبی‌اله باقری‌ها به صورت اختصاصی تمرین کرد.
* امروز وینگادا و دستیارانش بدون مترجم بودند.
* مهدی واعظی و علیرضا حقیقی تمرینات فشرده ای زیر نظر عابدزاده انجام دادند.
* محمد منصوری با رفع مصدومیت در تمرینات گروهی شرکت کرد.
* میثاق معمارزاده دروازه بان مصدوم پرسپولیس دقایقی در محل تمرین حضور پیدا کرد و با بازیکنان و کادر فنی به گفت و گو پرداخت.
* در ابتدای تمرین آتسو مدافع افریقایی پرسپولیس مدتی سرگرم گرفتن یک خروس بود. چندی پیش نیز عابدزاده دروازه بانان تیم را مجبور به گرفتن خروس کرده بود.
* تمرین ساعت ۱۶ پایان رسید و فردا پیگیری می‌شود.

یادتون میاد آخرین بار کی مرغ و خروس رو دنبال کردید و گرفتید ؟؟:rolleyes: چه حالی میده :happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نيكبخت:نسبت به چند هفته پيش پنج كيلو لاغر شده‌ام
مشكل روحي دارم، بدشانس هم هستم

خبرگزاري فوتبال ايران- عليرضا واحدي نيكبخت قبل از بازي با استقلال به هواداران تيمش قول گلزني داده بود ولي با وجود موقعيت‌هاي خوبي كه به دست آورد در نهايت نتوانست دروازه حريف را باز كند و فرصت هاي زيادي را از دست داد.

شماره 10 پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، ابتدا در خصوص فرصت‌هاي خوبي كه از دست داد مي‌گويد: «قبول دارم كه هواداران به عنوان تك‌مهاجم پرسپوليس از من توقع گلزني داشتند و چند فرصت خوب را از دست دادم. از اينكه نتوانستم به قولم عمل كنم ناراحتم و نمي‌دانم چرا بدشانسي‌هاي من تمام نمي‌شود.»

نيكبخت بااشاره به حرف و حديث‌هاي مختلفي كه در مورد اضافه وزنش مطرح ميشود، مي‌گويد: «براي آنهايي كه ياوه‌گويي مي‌كنند و چنين حرف‌هايي را مي‌زنند واقعا متاسفم. خيلي دوست دارم بدانم آنهايي كه معتقدند اضافه وزن دارم چطور به اين نتيجه رسيده‌اند و از كجا ترازو پيدا كرده‌اند؟ من حتي نسبت به چند هفته پيش 5 كيلو لاغر شدم و آنهايي كه فوتبال را مي‌فهمند خيلي راحت متوجه خواهند شد كه اضافه وزن ندارم.»

مهاجم پرسپوليس تاكيد مي‌كند: «خيلي از مهاجمان سرشناس در ليگ برتر هفته‌ها است كه گلزني نمي‌كنند ولي همه نگاه‌ها به سمت من است كه چرا ده هفته گلزني نكرده‌ام، البته بايد اين را هم بگويم كه در تمامي بازي‌ها مهاجم نبوده‌ام. من از لحاظ بدني و فني هيچ مشكلي ندارم، فقط از لحاظ روحي مشكل دارم چون چند هفته است كه گل نمي‌زنم در ضمن بدشانسي هم دست از سر من برنمي‌دارد.»

نيكبخت در مورد بازي مي‌گويد: «وقتي شهرآورد برنده نداشته باشد طبيعي است كه تماشاگران هم ورزشگاه را با ناراحتي ترك مي‌كنند. البته ما از استقلال عقب بوديم و بازي را مساوي كرديم و خوشحالم كه طرفداران پرسپوليس ناراحت نشدند چون دوست نداشتند به استقلال ببازند.»
مهاجم سرخ‌ها در پايان حرف‌هايش تاكيد ميكند: «نيمه دوم بازي هيجان‌انگيزي را شاهد بوديم و هر دو تيم موقعيت‌هاي خوبي روي دروازه‌ها ايجاد كردند. البته فرصت‌هاي ما خطرناك‌تر بود و اگر كمي خوش‌شانس بوديم برنده مي‌شديم.»

Last edited:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
وينگادا:
بايد در حـد ليـگ برتـر انگليس آمـاده باشيم
شانس قهــرماني پرسپوليس كـم نيست
مشكلات را درون تيم حل مي‌كنم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس با من در هر بازي داخلي و خارجي تنها براي برد به ميدان خواهد رفت.

ادوارد نلو وينگادا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي آخرين شرايط تيم پرسپوليس پس از ديدار داربي اظهاركرد: شرايط خوب پيش مي‌رود و تمرينات با نظم و انسجام خوبي پيش مي‌رود؛ بازيكنان انگيزه زيادي دارند و با فراموش كردن اتفاقات بازي داربي خود را براي مسابقه با ابومسلم آماده مي‌كنند.

وي در پاسخ به اين سوال كه روند آتي پرسپوليس در ادامه مسابقات ليگ برتر را چطور مي‌بينيد، گفت: من در فوتبال ياد گرفته‌ام كه هميشه بازي به بازي تمركزم را به مسابقات معطوف كنم. در حال حاضر در فكر ديدار با ابومسلم هستيم و حتي نوع تمرينات را در برخي قسمت‌ها بر اساس شرايط اين بازي طراحي مي‌كنيم چرا كه واقعا به برد برابر آنها نياز داريم. ما هنوز هشت بازي ديگر تا پايان ليگ داريم و ممكن است شرايط تيم‌ها در بسياري از مسابقات متفاوت از وضعيت كنوني‌شان باشد. ما هم در ادامه مسابقات مي‌جنگيم و هنوز براي قهرماني هم شانس كمي نداريم.

وينگادا درباره‌ي كنترل حواشي اطراف تيم بزرگي چون پرسپوليس، گفت: مي‌دانم كه تيم چون پرسپوليس ممكن است حواشي بسياري را در اطراف و يا حتي داخل خود داشته باشد اما برنامه من اين است كه تمام حواشي، مشكلات و مسايل مختلف تيم را درون تيم حل كنم و به بيرون از آن نبرم، همينطور كه مشكلات خانوادگي‌ام را درون آن حل مي‌كنم.

وي درباره‌ي تقابلش با تماشاگران و خبرنگاران ايراني نيز خاطرنشان كرد: من با تماشاگران و خبرنگاران روابط خوبي دارم و مطمئن باشند اگر به من احترام بگذارند، من هم به آنها احترام خواهم گذاشت؛ همه مربيان، بازيكنان و داوران بزرگ ممكن است در كارشان دچار اشتباهاتي شوند و همين‌طور ممكن است برخي خبرنگاران يا روزنامه‌نگاران بزرگ هم دچار اشتباه شوند كه بايد آن را پذيرفت.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سوالي درباره اهميت رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا براي اين تيم با توجه به وضعيت كنوني‌اش در ليگ برتر، تصريح كرد: اين مسابقات دهم مارس شروع خواهد شد و آن زمان مي‌توان درباره پيرامون اين بازي‌ها نظر داد. معتقدم پرسپوليس با من چه در بازي‌هاي داخلي و چه خارجي براي برد به ميدان خواهد رفت.

وي افزود: من از هر سه تيم عربي هم‌گروه با پرسپوليس شناخت كافي دارم، الشباب (عربستان) و حتي الغرافه (قطر) از تيم‌هاي خوب عربي هستند اما ما پرسپوليس هستيم و بايد آنها را ببريم؛ تمام تلاش ما اين خواهد بود كه از گروه‌ خود نه تنها صعود كنيم بلكه به عنوان تيم اول راهي مرحله بعد شويم تا در اين مرحله ميزبان تيم دوم گروهي ديگر باشيم. همچنين من شانس قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر را كمرنگ‌ نمي‌بينم و فكر مي‌كنم اگر قدم به قدم و با قدرت به جلو رويم مي‌توانيم موفقيت‌هاي بيشتري كسب كنيم و در هر سه جام پيش رو هم مدعي باشيم.

وي درباره آمادگي تيمش براي انجام مسابقات فشرده در ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي نيز گفت: انجام بازي به صورت هر چهار روز يكبار واقعا سخت است؛ تيم‌ها بايد از آمادگي كامل برخوردار باشند و ما براي رسيدن به اين حد از آمادگي تلاش مي‌كنيم و برنامه‌ داريم، ما مي‌دانيم فشردگي مسابقات به حدي خواهد بود كه بايد مثل ليگ برتر انگلستان بازي كنيم و در حد آن آماده باشيم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بازی امروزه ؟

بالا