یه گریزی هم بزنیم به گزارش عادل
الان دوهزار و سیصدو پنجاه و سه روزه که تیمی که عموی مربیش کچل بوده در این دربی نباخته ! :happy: آمارایی می دادا ...
حالا از کجا بگردیم همچین مربی پیدا کنیم :happy:
تایید میشه
الان دوهزار و سیصدو پنجاه و سه روزه که تیمی که عموی مربیش کچل بوده در این دربی نباخته ! :happy: آمارایی می دادا ...
ایول ... این عکسه خیلی ردیفه ...
![]()
ها من اومدم
واي من بيشتر از اين خوشحال شدم كه زنده بيرون اومدم+ اينكه با يكي سر مساوي شرط بستم برنده شدم:lol: هوررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام
تازه رسیدم خونه !!! منتظر نتیجه برد پرسپولیس بودم تا مساوی
مطمین بودم که 3 امتیاز رو به استقلال نمیدیم
آمار بازی که من دیدم با وضعیت بازی های قبلی استقلال و پرسپولیس اون سیل و زلزله ای که مظلومی میگفت کجا بود ؟؟؟ تیمی که 4-5 تا گل میزد استقلال بود ؟؟؟
با وجود کریم باقری خسته و نبود مهاجم تخصصی مثل خلیلی و توره استقلال خیلی خوش شانس بوده
بازی رو ضبط کردم بشینم نگاه کنم میام تحلیلش میکنم که ما قهرمان میشیم یا نه
این تصویر رو توی یکی از سایتها بچه گذاشته بودم به نظر جالب بود![]()
behtarin esteghlale tarikh natoonest az sade perspolise bohran zade begzare
lol
چطورید بر و بچ
می بینم تاچیا میان اینجان
xpin جان هم جواب کوبنده می دن:lol:
jerii جان جواب کوبنده :blink:
از کی تا حالا توهین به پرچم یک تیم شده کوبنده
عزیزان همیشه توی تاپیک استقلال کسی چیزی میگه توقع دارید که ما خودمون بهشون تذکر بدیم ولی خود شما وقتی یک نفر که انتظار ازش نمی ره که همچین کاری رو بکنه این کار رو میکنه همه هم حمایت اش می کنید دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه
هر کسی اگه می خواهد جامعه ای رو درست کنه باید اول خودش رو درست کنه
موفق باشید![]()
jerii جان جواب کوبنده :blink:
از کی تا حالا توهین به پرچم یک تیم شده کوبنده
عزیزان همیشه توی تاپیک استقلال کسی چیزی میگه توقع دارید که ما خودمون بهشون تذکر بدیم ولی خود شما وقتی یک نفر که انتظار ازش نمی ره که همچین کاری رو بکنه این کار رو میکنه همه هم حمایت اش می کنید دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه
هر کسی اگه می خواهد جامعه ای رو درست کنه باید اول خودش رو درست کنه
موفق باشید![]()
سراب جان
میدونی که قضیه یه سری استقلالی ها با مابقی جدا هستش شما و فرزاد و علیرضا هم یکی از اونها
اما .....
انتظار نداشته باش وقتی توی تاپیک شما تیم ما رو با عکس لنگ و .... تمسخر میکنن ما اینجا براتون دسته گل بدیم یا براتون بادکنک هوا کنیم
به قول امام ***** هر کی در مقابل دین ما بایستد ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد
دوم اینکه اگر جنبه ندارید لطف کنید به تاپیک ما سر نزنید
من الان نمی بینم پرسپولیسی توی تاپیک شما نظر داده باشه اگر همچین کاری کرده اشتباه بوده چون عنوان تاپیک کاملاً مشخص هستش و تاپیک مختص طرفدارن پرسپولیس هستش و اگر حرفی برای گفتن دارید تاپیک کل کل وجود داره
بعد از اگر کسی به تیم من توهین کرد قبل اینکه من ببینم سعی کنید توهین رو پاک کنید چون در هر صورت اگر من ببینم بدون جواب نخواهم گذاشت
xpin جان اون رو بعد از اینکه شما گذاشتید گذاشتند
و من هم کار ایشان را تائید نمی کنم
ولی این را می پرسم اگر کسی به یکی توهین بکنه من هم همون حق رو دارم که با توهین جواب اون رو بدم و اگر بدهم چه فرقی با اون می کنم
ببین اصلا بحث من این نیست که کی کجا می گذاره کی نمی گذاره
وقتی توهین میکنی یعنی اینکه توهین کردن را قبول داری پس اگه کسه دیگه ای توهین کرد نمی تونی جواب اون رو بدی چون خودت آن را قبول داری
کلا منظورم این بود اگه کسی توهین می کنه اون خودش رو نشون داده نباید ما هم روش توهین کردن رو بر بگزینم چون با این کار کرده اون نفر رو تائید کردیم
پ.ن : نمی دونم شاید من زیادی حساس هستم و روی اخلاقیات مانور می دهم ( روی همین مسئله چند بار با ساسان جان بحث کردم که بحث فوتبالی بکنم)
در کل اگه حضور ما در اینجا باعث مکدر شدن خاطر دوستان شد من همینجا از همگی رسما و کتبا معذرت می خواهم این رو بگذارید بر حساب زود رنج بودن ما و قصور ما رو بر الطاف خود ببخشید :happy:
در کل چاکر همه دوستان و xpin جان هم هستیم
تازه اگه جای نیکی یکی دیگه بود باید میباخت که نباخت !![]()
هه هه هه !!! :lol:
![]()
گريه نكن ...
راستش شما وقتی که هنوز نام کاربريت تو ديتابيس persiantools ثبت نشده بود و اصلاً نميدونستی persiantools وجود داره من تو تاپيک استقلال پست ميزدم..حتی اون زمانی که استقلال بد نتيجه ميگرفت...اون زمانی هم که خيلی وقت بود نميامدم به اين علت بود که pt فيلتر بود...همون فصل پيش که استقلال قهرمان جام حذفی شد من به علت همون فيلتر بودن Pt نتونستم بيام تبريک بگم.
اول بهتر بود يه سرچی ميزدی تو pt و نوشتهای اخير من توو سالهای 2006 , 2005 رو ميخوندی بعد می امدی اينجا هرچی دلت خواست بگی..
نمونه ای از پست من در زمان مربيگری صمد آقا که به شدت از تيم استقلال اون زمان انتقاد ميکردم...من اگه تيمی بد بازی کنه ميام ميگم بد بازی ميکنه..و هيچ وقت احساساتم رو فدای حقيقت نميکنم
http://forum.persiantools.com/t66706-post1023503.html
پست من رو با دقت اگه بخونی و فقط مقداری توجه بکنی ( بازم ميگم مقداری نه بيشتر ) نوشتم اگه استقلال برنده بشه...اگه يعنی چی؟؟ اگه به مفهوم شما يعنی حتماً برنده شدن؟؟
نوشتم اگه برنده بشه واسه سرپوش گذاشتن شکستتون ميخواهيد بهانه بتراشيد...اگر بازم جوره ديگه برداشت ميخوای بکنی ، بکن..چون من از اين واضحتر نميتونم جملمو توضيح بدم...
اين در صورتيه که درباره تيمه خودتون صحبت کنيد نه تيم استقلال...وقتی تو کلوپ پرسپوليس از تيمه استقلال حرفی به ميان بياد و اخباری گذاشته بشه نبايد انتظار داشته باشی که کسی که طرفدار اين تيمه تو تاپيکتون پست نزنه..
در نهايت اصلاً حوصله جنگو جدل ندارم و اين اخرين پست من تو اين ضمينه بود..