• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یه گریزی هم بزنیم به گزارش عادل

الان دوهزار و سیصدو پنجاه و سه روزه که تیمی که عموی مربیش کچل بوده در این دربی نباخته ! :happy: آمارایی می دادا ...

حالا از کجا بگردیم همچین مربی پیدا کنیم :happy:

تایید میشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ایول ... این عکسه خیلی ردیفه ...

3_8711250922_L600.jpg

ایول عکس جالبی بود:blush:
خوشم میاد کریمی واسه دربی همیشه انگیزه داره:happy:
یه گریزی هم بزنیم به گزارش عادل

الان دوهزار و سیصدو پنجاه و سه روزه که تیمی که عموی مربیش کچل بوده در این دربی نباخته ! :happy: آمارایی می دادا ...

حالا از کجا بگردیم همچین مربی پیدا کنیم :happy:

این روز رو کلی عوض کرد اول گفت 30 روز بعد گفت صد و خورده ای...کلا امروز فکر می کرد اس اس چندتا می زنه خیلی خوشحال بود:blink::D..نامرد وقتی پرسپولیس گل زد می گه سیاوش موقعیتش رو گل نکرد:blink::D
ها من اومدم
واي من بيشتر از اين خوشحال شدم كه زنده بيرون اومدم+ اينكه با يكي سر مساوي شرط بستم برنده شدم:lol: هوررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا

چطوریییییییییییییییییییییییییی
گفتم کتک نخوری خوبه اخه من این جمعات رو می شناسم
ولی جراتت رو بنازم که رفتی تو لونشون:D
سلام

تازه رسیدم خونه !!! منتظر نتیجه برد پرسپولیس بودم تا مساوی

مطمین بودم که 3 امتیاز رو به استقلال نمیدیم

آمار بازی که من دیدم با وضعیت بازی های قبلی استقلال و پرسپولیس اون سیل و زلزله ای که مظلومی میگفت کجا بود ؟؟؟ تیمی که 4-5 تا گل میزد استقلال بود ؟؟؟

با وجود کریم باقری خسته و نبود مهاجم تخصصی مثل خلیلی و توره استقلال خیلی خوش شانس بوده

بازی رو ضبط کردم بشینم نگاه کنم میام تحلیلش میکنم که ما قهرمان میشیم یا نه

این تصویر رو توی یکی از سایتها بچه گذاشته بودم به نظر جالب بود :D

لووووووووووووووووووووووووووووووووول...عجب چیزیه:lol::lol::lol::lol:
فقط این رو بدون که از این بعد تیم خوب بازی می کنه;)

Last edited by a moderator:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به شدت به تیم امید وارم
برای بازی با ابومسلم تا الان که من می دونم 3تا محروم داریم
نیکبخت(که خدا رو شکر)کریمی(که اونم 3 اخطاره شد)و زارع هم که حتما می خوان محرومش کنن
ولی کلا من به روند تیم امیدوار شدم
نه برای قهرمانی بلکه برای بازی های خوب و جام حذفی و اسیا:blush:

به قول سی پی یو عزیز:
زنده باد پرسپولیس
زنده باد پرسپولیسی
و^%&@$&%@$&% هم همچنان سولاخه:p

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بيانيه سازمان ليگ فوتبال پس از برگزاري دربي:

برگ زرين ديگري براي ملت ايران رقم خورد

خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برتر فوتبال با انتشار بيانيه‌اي از عوامل برگزاري ديدار پرسپوليس و استقلال تقدير و تشكر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال ايران در اطلاعيه‌اي مراتب قدرداني و سپاس خود را از همه عوامل برگزاري دربي 66 پايتخت اعم از بازيكنان، مربيان، مديران، تيم داوري، شوراي تامين، نيروي انتظامي، ارباب جرايد و رسانه‌ها، صدا و سيما و تماشاگران فوتبال ايران اعلام كرد.
در اين بيانيه آمده است:
به دنبال حضور غرور آفرين مردم در صحنه بيعت مجدد با انقلاب اسلامي و آرمان هاي امام راحل(ره) و مقام معظم رهبري در سي‌امين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي برگزاري شايسته و تحسين برانگيز بزرگترين شهرآورد آسيا نيز برگ زرين ديگري بود براي ملت عزيز و علاقمندان فهيم فوتبال كه يكبار ديگر ثابت كردند بهترين تماشاگران فوتبال دنيا هستند.
سازمان ليگ حرفه‌اي ضمن تبريك مجدد ايام پيروزي انقلاب اسلامي براي همه دست‌اندركاران برگزاري اين شهرآورد بزرگ موفقيت و بهرروزي مسئلت مي‌نمايد.
انتهاي پيام/ :blink: ^n

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دربی بدون طعم محسن رفت برگشت خوب نبود

امیدوارم همین استقلال توی فینال جام حذفی باشه تا طعم جدید محسن رفت و برگشت با اسانس جام حذفی رو تجربه کنند

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اييييييييييييول!

جوابت حرفه اي بود!

منم به شخصه از قبل مي گفتم بازي 1-1 ميشه. اين بازي هاي دربي بوي سياسي مي دن!

ضمناً اين @%#^&#$*%^#$ ها هم انگار فصل پيش دنبال سوراخ بودن قايم شن حالا کري مي خونن

يکي از دوستان يه چيزي نوشت که اينقدر باحال بود فقط کپي پيستش مي کنم. شرمنده که فينگليشه و توش از ***** هم اسم برده:

behtarin esteghlale tarikh natoonest az sade perspolise bohran zade begzare
lol

Last edited by a moderator:

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
اقا قیافه اون یوسوتی رو بعد بازی دیدید کم مونده بود بشینه زمین گریه کنه
چقدر ازش بدم میاد یه ذره نمیتونه خودشو کنترل کنه
حالم جا اومد حالش گرفته شد ... اول بازی که مثل بقیه اس اسیا خیال میکرد با 6 7 تا گل پرسپولسیو میزنن داشت تو دلش عروسی میگرفت
ولی جدا ما که مهاجم نداشتیم اگه 2 تا مهاجم درس و حسابی داشتیم حالشونو جا میاوردیم
قلعه نوعی همچین میگفت باید 4-0 میبردیم انگار پرسپولیس اصلا موقعیت نداشت !!!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چطورید بر و بچ:D
می بینم تاچیا میان اینجان:D
xpin جان هم جواب کوبنده می دن:lol:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
چطورید بر و بچ:D
می بینم تاچیا میان اینجان:D
xpin جان هم جواب کوبنده می دن:lol:

jerii جان جواب کوبنده :blink:
از کی تا حالا توهین به پرچم یک تیم شده کوبنده

عزیزان همیشه توی تاپیک استقلال کسی چیزی میگه توقع دارید که ما خودمون بهشون تذکر بدیم ولی خود شما وقتی یک نفر که انتظار ازش نمی ره که همچین کاری رو بکنه این کار رو میکنه همه هم حمایت اش می کنید دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه

هر کسی اگه می خواهد جامعه ای رو درست کنه باید اول خودش رو درست کنه

موفق باشید :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از دوستان خواهش میکنم احترام هواداران ، کادر فنی و بازیکنان هر دو تیم رو نگه دارند.

بازی تموم شده و رفته..... اگه شخصی میخواد کری بخونه تاپیک کل کل هست. در ضمن رعایت احترام فراموش نشه.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سراب جان يعني تا حالا توي تاپيك شما همچين پست هايي راجع به پرسپوليس نزدن؟!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

عزیزان همیشه توی تاپیک استقلال کسی چیزی میگه توقع دارید که ما خودمون بهشون تذکر بدیم ولی خود شما وقتی یک نفر که انتظار ازش نمی ره که همچین کاری رو بکنه این کار رو میکنه همه هم حمایت اش می کنید دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه

خب شما که @#$^%&^&# هستی و پرسپولیس رو دوست نداری اینجا نیا لطفا" !!! بحث ما رو هم منحرف نکن خواهشا"!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

سراب جان

میدونی که قضیه یه سری استقلالی ها با مابقی جدا هستش شما و فرزاد و علیرضا هم یکی از اونها
اما .....

انتظار نداشته باش وقتی توی تاپیک شما تیم ما رو با عکس لنگ و .... تمسخر میکنن ما اینجا براتون دسته گل بدیم یا براتون بادکنک هوا کنیم
به قول امام ***** هر کی در مقابل دین ما بایستد ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد

دوم اینکه اگر جنبه ندارید لطف کنید به تاپیک ما سر نزنید
من الان نمی بینم پرسپولیسی توی تاپیک شما نظر داده باشه اگر همچین کاری کرده اشتباه بوده چون عنوان تاپیک کاملاً مشخص هستش و تاپیک مختص طرفدارن پرسپولیس هستش و اگر حرفی برای گفتن دارید تاپیک کل کل وجود داره

بعد از این اگر کسی به تیم من توهین کرد قبل اینکه من ببینم سعی کنید توهین رو پاک کنید چون در هر صورت اگر من ببینم بدون جواب نخواهم گذاشت

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سراب جان

میدونی که قضیه یه سری استقلالی ها با مابقی جدا هستش شما و فرزاد و علیرضا هم یکی از اونها
اما .....

انتظار نداشته باش وقتی توی تاپیک شما تیم ما رو با عکس لنگ و .... تمسخر میکنن ما اینجا براتون دسته گل بدیم یا براتون بادکنک هوا کنیم
به قول امام ***** هر کی در مقابل دین ما بایستد ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد

دوم اینکه اگر جنبه ندارید لطف کنید به تاپیک ما سر نزنید
من الان نمی بینم پرسپولیسی توی تاپیک شما نظر داده باشه اگر همچین کاری کرده اشتباه بوده چون عنوان تاپیک کاملاً مشخص هستش و تاپیک مختص طرفدارن پرسپولیس هستش و اگر حرفی برای گفتن دارید تاپیک کل کل وجود داره

بعد از اگر کسی به تیم من توهین کرد قبل اینکه من ببینم سعی کنید توهین رو پاک کنید چون در هر صورت اگر من ببینم بدون جواب نخواهم گذاشت

xpin جان اون رو بعد از اینکه شما گذاشتید گذاشتند
و من هم کار ایشان را تائید نمی کنم
ولی این را می پرسم اگر کسی به یکی توهین بکنه من هم همون حق رو دارم که با توهین جواب اون رو بدم و اگر بدهم چه فرقی با اون می کنم
ببین اصلا بحث من این نیست که کی کجا می گذاره کی نمی گذاره
وقتی توهین میکنی یعنی اینکه توهین کردن را قبول داری پس اگه کسه دیگه ای توهین کرد نمی تونی جواب اون رو بدی چون خودت آن را قبول داری
کلا منظورم این بود اگه کسی توهین می کنه اون خودش رو نشون داده نباید ما هم روش توهین کردن رو بر بگزینم چون با این کار کرده اون نفر رو تائید کردیم

پ.ن : نمی دونم شاید من زیادی حساس هستم و روی اخلاقیات مانور می دهم ( روی همین مسئله چند بار با ساسان جان بحث کردم که بحث فوتبالی بکنم :) )
در کل اگه حضور ما در اینجا باعث مکدر شدن خاطر دوستان شد من همینجا از همگی رسما و کتبا معذرت می خواهم این رو بگذارید بر حساب زود رنج بودن ما و قصور ما رو بر الطاف خود ببخشید :happy:

در کل چاکر همه دوستان و xpin جان هم هستیم

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
xpin جان اون رو بعد از اینکه شما گذاشتید گذاشتند
و من هم کار ایشان را تائید نمی کنم
ولی این را می پرسم اگر کسی به یکی توهین بکنه من هم همون حق رو دارم که با توهین جواب اون رو بدم و اگر بدهم چه فرقی با اون می کنم
ببین اصلا بحث من این نیست که کی کجا می گذاره کی نمی گذاره
وقتی توهین میکنی یعنی اینکه توهین کردن را قبول داری پس اگه کسه دیگه ای توهین کرد نمی تونی جواب اون رو بدی چون خودت آن را قبول داری
کلا منظورم این بود اگه کسی توهین می کنه اون خودش رو نشون داده نباید ما هم روش توهین کردن رو بر بگزینم چون با این کار کرده اون نفر رو تائید کردیم

پ.ن : نمی دونم شاید من زیادی حساس هستم و روی اخلاقیات مانور می دهم ( روی همین مسئله چند بار با ساسان جان بحث کردم که بحث فوتبالی بکنم :) )
در کل اگه حضور ما در اینجا باعث مکدر شدن خاطر دوستان شد من همینجا از همگی رسما و کتبا معذرت می خواهم این رو بگذارید بر حساب زود رنج بودن ما و قصور ما رو بر الطاف خود ببخشید :happy:

در کل چاکر همه دوستان و xpin جان هم هستیم

میخوای شما بیا فحش بده ما هم تشویق کنیم ؟؟ !!!!

خب اگه در مقابل عمل, عکس نباشه همه چی به هم میریزه که ! مثلا میشه بگی وقتی دارو اشتباه میکنه چرا شما بحش فحش میدی ؟

اینم مثل همون فرقی نداره !

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
411480.jpg

هه هه هه !!! :lol:

L00898975493.jpg

گريه نكن ...

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت همه دوستان پرسپوليس و ابراز تاسف از اين مساوي كه كم از باخت نداشت براي تيم محبوبمون .
ابتدائا با اجازه دوستان چون 4-5 روزيه نبودم بايد جواب چند پست رو بدم تا بريم سر موضوع اصلي يعني بازي ديروز

راستش شما وقتی که هنوز نام کاربريت تو ديتابيس persiantools ثبت نشده بود و اصلاً نميدونستی persiantools وجود داره من تو تاپيک استقلال پست ميزدم..حتی اون زمانی که استقلال بد نتيجه ميگرفت...اون زمانی هم که خيلی وقت بود نميامدم به اين علت بود که pt فيلتر بود...همون فصل پيش که استقلال قهرمان جام حذفی شد من به علت همون فيلتر بودن Pt نتونستم بيام تبريک بگم.
اول بهتر بود يه سرچی ميزدی تو pt و نوشتهای اخير من توو سالهای 2006 , 2005 رو ميخوندی بعد می امدی اينجا هرچی دلت خواست بگی..
نمونه ای از پست من در زمان مربيگری صمد آقا که به شدت از تيم استقلال اون زمان انتقاد ميکردم...من اگه تيمی بد بازی کنه ميام ميگم بد بازی ميکنه..و هيچ وقت احساساتم رو فدای حقيقت نميکنم

http://forum.persiantools.com/t66706-post1023503.html

كاربر عزيز نيازي به اين همه عصبانيت نبود ،تنها اعتراضم قسمتي است كه بولد كردم كه آنرا نيز به حساب عصبانيت و درك نكردن شرايط از طرف شما مي گذارم.
اما درباره مابقي عرائض شما منظور من همان ليگ سال گذشته بود كه شما بدون اين همه مقدمه چيني و حمله به تاريخ عضويت من و فخر فروشي به زمان عضويت ( كه اينها به زعم من هيچ چيزي نيست جز يك مشت دل خوش كنك ) خودتان همان توضيحات را مي داديد مطمئنا از بابت كوتاهي خودم عذرخواهي مي كردم .
در خاتمه پاسخ به اين بخش صحبتهاي شما عارضم كه " فيلترشكن چيز چندان دست نيافتني براي يك كاربر با اين همه سابقه نبايد باشد . :rolleyes:"
پست من رو با دقت اگه بخونی و فقط مقداری توجه بکنی ( بازم ميگم مقداری نه بيشتر ) نوشتم اگه استقلال برنده بشه...اگه يعنی چی؟؟ اگه به مفهوم شما يعنی حتماً برنده شدن؟؟
نوشتم اگه برنده بشه واسه سرپوش گذاشتن شکستتون ميخواهيد بهانه بتراشيد...اگر بازم جوره ديگه برداشت ميخوای بکنی ، بکن..چون من از اين واضحتر نميتونم جملمو توضيح بدم...

پاسخ شما را دوستان ديگه دادند و حتما هم مطالعه كرده ايد . پس فقط مي ماند اينكه خوش باشي و زياد هم عصباني نباش . اين هم مي گذرد :happy:

اين در صورتيه که درباره تيمه خودتون صحبت کنيد نه تيم استقلال...وقتی تو کلوپ پرسپوليس از تيمه استقلال حرفی به ميان بياد و اخباری گذاشته بشه نبايد انتظار داشته باشی که کسی که طرفدار اين تيمه تو تاپيکتون پست نزنه..
در نهايت اصلاً حوصله جنگو جدل ندارم و اين اخرين پست من تو اين ضمينه بود..

در اين زمينه بايد بگم به خاطر شما هم كه شده از اين دفعه اسم استقلالو فيلتر مي كنيم تا شما ناراحت نشي :D
فكر مي كنم از اول هم نبايد وارد جنگ و جدل مي شدي ;) خوش باشي

پ.ن: راستي پرسپوليس نباخت البته اگه شما ناراحت نشي ;) :lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام مجدد خدمت دوستان

ديروز پرسپوليس بازي خوبي از خودش به نمايش گذاشت ( به زعم من) نيمه اول يك بازي تاكتيكي از سوي پرسپوليس به نمايش گذاشته شد و اگر خاطرتون بياد در كل نيمه اول برهاني هيچ توپي به دست نياورد . عملا هميشه 3 بازيكن در منطقه دفاعي پرسپوليس حضور داشتند و دفاع تيم رو بسيار محكم حفظ مي كردند . به نظر من برنامه پرسپوليس براي ديروز حفظ نتيجه در نيمه اول و كسب نتيجه در نيمه دوم بود . به غير از صحنه شانسي كه در آخر نيمه اول اتفاق افتاد و با رشادت سپهر تبديل به گل براي حريف نشد خبر ديگه اي روي دروازه پرسپوليس نبود. نكته جالب ديگه خطاهايي بود كه توسط بازيكنان در راستاي از سرعت انداختن بازي استقلال انجام شد . ديروز يكي از معدود بازيهايي بود كه تيم مقابل استقلال فيزيكي تر و پر خطاتر از استقلال بازي كرد.يك ضعف پرسپوليس در نيمه اول هم خستگي مفرط كريم با اين سن و سال بود كه عملا پرسپوليس رو در نيمه اول 10 نفره كرده بود .

متاسفانه در نيمه دوم پرسپوليس نتونست در اول نيمه شرايط را درست پيش ببره كه به نظرم اين از تحليل درست قلعه نوعي در ضعف پشت سر شيري حاصل مي شد و چند باري هم از آنجا نفوذهاي خطرناكي هم استقلال داشت . بعد از اين صحنه ها وينگادا اين نقطه ضعف را پوشاند و بازي رو در دست گرفت تا اينكه در يك ضد حمله و با اشتباه دفاع هاي مياني به خاطر دادن فضاي زياد به برهاني و جباري و دير شيرجه زدن حقيقي گل رو پذيرفتيم . بعد از اون پرسپوليس يكپارچه حمله كرد و دو تعويض بسيار ريسكي هم انجام داد كه حتي باعث شد يك موقعيت تك به تك براي استقلال پيش بياد و يك موقعيت خيلي خوب ديگه هم حاصل بشه كه با توجه به بازي ريسكي پرسپوليس محتمل بود .
نهايتا بعد از چند فرصت سوزي كه توسط نيكي انجام شد اون خطاي هند به واسطه فشار بيش از اندازه پرسپوليس اتفاق افتاد و زارع هم بسيار عالي به طالبلو پنالتي گير گل زد.

نكته بد قضيه باقي ماندن فاصله 9 امتيازي بين دو تيم و نكته خوب شكل گرفتن تيمي متفاوت در اين بازي بود . به نظر من بهترين بازيكن پرسپوليس علي كريمي به همراه سپهر حيدري و زارع بودند ، حيدري با نجات دادن دروازه پرسپوليس و كريمي به خاطر گرفتن پنالتي و رهبري تيم و زارع به خاطر زدن پنالتي و خراب كردن بازي حريف .

درباره داوري هم بايد گفت تركي خيلي خوب سوت زد و به نظر من فقط دو اشتباه در آوانتاژدادن بي موقع مرتكب شد كه در اين اشتباهات هم سهم هر تيم يك مورد بود . به نظر من اين موفقيت خيلي خوبي براي داوري كشور بود هر چند نبايد از كمك و همكاري دو تيم به داور ايراني مسابقه هم گذشت.

در پايان از همه دوستان خواهش مي كنم به تيم حريف و طرفداران اين تيم توهين نكنند و كمي سعه صدر به خرج بدهند و كمي هم رعايت جو رو بكنند .

شاد و پيروز و سلامت باشيد

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام خدمت ساسان عزیز:rolleyes:
حرفات رو خوندم..اره موافقم
ولی این محمد هم دیروز بنده خدا خیلی دوید ولی همچنان تک روی داره
این پسر علی عسکر درست می گم؟همون که تو بازی حذفی اومد و یه گل قشنگ زد..اعتقاد دارم باید بهش بازی بدن...تکنیکیه ؛بازم خیلی تو دربی اومده تو زمین و اعتماد به نفس داره...
نیمکت زیاد قوی نداریم ولی به همین ها میدون بدم خیلی خوب می شه
شما نگاه کنید حقیقی چقدر خوب شده،کلا اعتقاد دارم دروازبان بی نقصیه فقط خیلی کم تجربه هستش و گاهی شل بازی در میاره....به قول یه دوست می گفت لبخند زدنش هم مشخصه که شاگرد عابدزادست..راست می گه یاد خنده های عابدزاده آدم می افته
من که امید دارم پرسپولیس روزهای خوبی در پیش داشته باشه
فقط بازی با ابومسلم ما احتمالا 3 تا بازیکن اصلی رو نداریم(که نیکبخت رو خدا رو شکر که نداریم)ولی می شه..می شه امیدوار بود
:)

بالا