• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
البته ترکی همه چیش خوب بود فقط یه ذره تو کارت دادن بی انصافی کرد!
صحنه های مشابه صحنه هایی که بازیکنای ما کارت گرفتن رو رد کرد نمی دونم چرا!
ولی در کل امیدوار کننده بود قضاوتش.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت ساسان عزیز:rolleyes:
حرفات رو خوندم..اره موافقم
ولی این محمد هم دیروز بنده خدا خیلی دوید ولی همچنان تک روی داره
این پسر علی عسکر درست می گم؟همون که تو بازی حذفی اومد و یه گل قشنگ زد..اعتقاد دارم باید بهش بازی بدن...تکنیکیه ؛بازم خیلی تو دربی اومده تو زمین و اعتماد به نفس داره...
نیمکت زیاد قوی نداریم ولی به همین ها میدون بدم خیلی خوب می شه
شما نگاه کنید حقیقی چقدر خوب شده،کلا اعتقاد دارم دروازبان بی نقصیه فقط خیلی کم تجربه هستش و گاهی شل بازی در میاره....به قول یه دوست می گفت لبخند زدنش هم مشخصه که شاگرد عابدزادست..راست می گه یاد خنده های عابدزاده آدم می افته
من که امید دارم پرسپولیس روزهای خوبی در پیش داشته باشه
فقط بازی با ابومسلم ما احتمالا 3 تا بازیکن اصلی رو نداریم(که نیکبخت رو خدا رو شکر که نداریم)ولی می شه..می شه امیدوار بود
:)

سلام از ماست مرجان عزيز
آره محمد هم خيلي مي خواست توي چشم باشه ، البته از حق هم نگذريم بدك نبود .
درباره حضور بازيكنان جووني مثل علي عسگر و حقيقي واقعا باعث روحيه هست براشون اين بازي . اينها مي تونن آينده پرسپوليسو در صورت روند روبه رشد و صعودي تضمين كنند.
درباره آينده پرسپوليس من هم به اين تيم اميدوارتر شدم . نداشتن 3 تا بازيكن هم خيالي نيست ، بقيه براي اين بازي مي رسند.

البته ترکی همه چیش خوب بود فقط یه ذره تو کارت دادن بی انصافی کرد!
صحنه های مشابه صحنه هایی که بازیکنای ما کارت گرفتن رو رد کرد نمی دونم چرا!
ولی در کل امیدوار کننده بود قضاوتش.

موافقم . به نكته خوبي اشاره كرديد ، فكر مي كنم بيشتر دليلش اين بود كه پرسپوليس خيلي فيزيكي بازي مي كرد و اين چشم تركي رو ترسونده بود.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عباس انصاری فرد: برای بازگشت علی کریمی به تیم ملی تلاش می کنم

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینكه برای بازگشت علی كریمی به تیم ملی تلاش خواهد كرد گفت: تصمیم نهایی درباره این موضوع با سرمربی تیم ملی ایران است.
عباس انصاری فرد در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره بازی دیروز علی كریمی و امكان بازگشت وی به تیم ملی ایران گفت : دوست دارم علی كریمی برای تیم ملی ایران بازی كند و برای این كار پادرمیانی خواهم كرد ولی نظر اصلی را سرمربی تیم ملی می دهد و علی دایی نظر نهایی درباره این موضوع را خواهد گرفت .

سخنگوی باشگاه پرسپولیس ادامه داد : برای این تفاهم تلاش خواهم كرد ولی این موضوع بیشتر به سرمربی تیم ملی ایران مربوط است .

وی درباره بازی دیروز پرسپولیس مقابل استقلال تهران هم گفت : بازی بسیار خوبی از دو تیم شاهد بودیم و همه هواداران، تیم داوری و بازیكنان یك روز تاریخی را برای فوتبال ایران رقم زدند.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس تاكید كرد : همه عوامل درگیر در این بازی به خوبی وظایف خود را انجام دادند و پس از 15 سال یك داور ایرانی به خوبی موفق شد این بازی را قضاوت كند ؛ البته حسن رفتار بازیكنان و کادر فنی دو تیم هم به داور كمك زیادی كرد .

428415_orig.jpg

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تصریح كرد : پرسپولیس در این بازی در پی پیروزی بود ولی متاسفانه این نتیجه به وجود نیامد اما به پیشرفت تیم در بازی های آینده امیدواریم .

عباس انصاری فرد درباره احضار حقیقی و زارع به كمیته انضباطی تاكید كرد : این تصمیم سختگیرانه است هر چند كمیته انضباطی حق دارد برای برقراری نظم و انضباط در فوتبال تصمیم هایی بگیرد و حتما رئیس كمیته انضباطی درباره بی گناهی این دو قانع خواهد شد .

وی ادامه داد : این بازی با این هیجان و شرایط خاصی كه داشت كمترین تنش را برای فوتبال به وجود آورد و فكر می كنم این دو بازیكن پرسپولیس مورد گذشت و بخشش قرار گیرند .

عباس انصاری فرد درباره تبانی کردن درباره نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس تصریح كرد: این گونه مسائل به هیچ عنوان ارزش صحبت كردن ندارد و اگر بازی را نگاه كنید هر دو تیم به شدت در پی برد بودند و وقتی مربیان و مسئولان هر دو طرف از تساوی ابراز نارضایتی می كنند چطور می تواند این موضوع صحت داشته باشد .

وی تاكید كرد : این گونه شایعات اصلاً صحت ندارد و این همه برد كه در طول تاریخ بازی های این دو تیم به وجود آمد چگونه قابل توجیه كردن است .

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال كه آیا به قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر امسال امیدوار هستید هم گفت : پرسپولیس تا آخرین روز برای قهرمانی می جنگد و امیدوارم در بازی های آینده پرسپولیس برنده باشد .

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در پایان گفت : باید در انتظار لغزش تیم های دیگر هم باشیم چون هر چقدر ما ببریم و تیم های دیگر هم برنده شوند فاصله پرسپولیس پر نمی شود و برد پرسپولیس و شکست دیگر تیم های لیگ برتر لازمه قهرمانی در رقابت های لیگ برتر است .

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
وينگادا: در پرسپوليس ستاره نداريم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در تيم ما ستاره وجود ندارد و هر بازيکني که آماده باشد براي تيم به ميدان مي رود.

به گزارش ايرنا،‌ نلو وينگادا در حاشيه تمرين امروز (شنبه) پرسپوليس اظهار داشت: تيم ما به 11 بازيکن آماده براي مسابقات احتياج دارد و به همين دليل هيچ گونه تبعيضي ميان بازيکنان قائل نخواهيم شد.
وي در خصوص حضور هادي نوروزي و علي عسگر در بازي شهرآورد و دوري چند هفته اي آنها از ميادين فوتبال تاکيد کرد: ما هميشه به آمادگي بازيکنان توجه کرده و از هر کسي در سيستم و برنامه کاري ما عملکرد خوبي داشته باشد استفاده خواهيم کرد.
سرمربي پرسپوليس ادامه داد: نوروزي و علي عسگر در شهرآورد روز گذشته به عنوان مهره سرعتي به کمک ما آمده و به خوبي نيز از عهده وظايف خود برآمدند.
وينگادا در پاسخ به سئوالي مبني بر اينکه پرسپوليس در کدام خط ضعف دارد تصريح کرد: فکر مي کنم بازيکنانم جزء بهترين بازيکنان ايران بوده و هنوز صحبت در اين مورد زود است.
وي درباره بازي هفته آينده مقابل ابومسلم افزود: با توجه به حضور کوتاهم در ايران از اين تيم شناختي ندارم. الان فقط مي خواهم پرسپوليس و بازيکنانش را به خوبي بشناسم.
وينگادا در پايان با تشکر از حمايت همه جانبه هواداران تيم پرسپوليس از اين تيم در بازي شهرآورد تهران گفت: جو ورزشگاه خيلي عالي و استاديوم با حضور هواداران قرمز بسيار زيبا شده بود. من از همين جا از حمايت همه هواداران تشکر مي کنم. وقتي اين حمايت را مي بينيم دلم مي خواهد با تمام وجود براي موفقيت پرسپوليس کار کنم.
تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته (جمعه) از هفته بيست و ششم ليگ برتر باشگاههاي ايران در برابر تيم استقلال تهران به نتيجه مساوي يک بر يک دست يافت.

اين هم خبري در خصوص محسن آقاي گل

پزشک پرسپوليس: خليلي مي تواند برابر ابومسلم بازي کند

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: محسن خليلي هم اکنون در شرايط مسابقه قرار گرفته است و از بازي بعد مقابل ابومسلم مي تواند براي تيم به ميدان برود.

"فريد زرينه" در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: با توجه به حساسيت و فشار بالاي بازي شهرآورد، به ميدان رفتن خليلي در اين ديدار ريسک بزرگي بود و امکان بازگشت مصدوميت وي افزايش مي يافت .به همين دليل از حضور وي در بازي روز گذشته ممانعت شد و اين بازيکن مي تواند از بازي بعد با 

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
یکی از دوستانم میگه توی تلویزیون مصاحبه کردن با آرش برهانی پرسیدن قضیه چی بود که حقیقی با آرنج بهت زد! بعد آرش گفته: هنوز جوونه! اشکالی نداره :eek:

مرتیکه *س خل =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

یادمه موقعی که برهانی توی پاس بود (فصل قبل از این که بیاد*****) توی یه بازی داور اخراجش کرد بعد وسط زمین می چرخید و از زمین بیرون نمی رفت!!!یک اسکل بازی عجیبی کرد تو اون بازی!
25r30wi.gif

وقتی گزارشگر 90 باهاش مصاحبه می کرد ازش پرسید واسه چی بیرون نمیومدی؟ با یه لبخند بسیار %&$ جواب داد: بعضی وقتها خون به مغز نمیرسه دیگه آدم یه کاری می کنه!

ایندفعه هم احتمالا خون نرسیده یه چیزی گفته!! لول!!

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
یادمه موقعی که برهانی توی پاس بود (فصل قبل از این که بیاد*****) توی یه بازی داور اخراجش کرد بعد وسط زمین می چرخید و از زمین بیرون نمی رفت!!!یک اسکل بازی عجیبی کرد تو اون بازی!
25r30wi.gif

وقتی گزارشگر 90 باهاش مصاحبه می کرد ازش پرسید واسه چی بیرون نمیومدی؟ با یه لبخند بسیار %&$ جواب داد: بعضی وقتها خون به مغز نمیرسه دیگه آدم یه کاری می کنه!

البته فكر نكنم اين اصلا خون داشته باشه كه تو مغزش تلمبه بشه ! :D كه

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کادرفنی و بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس صبح فردا(یکشبنه) با تماشای چند فیلم بازی ابومسلم را آنالیز می کنند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تهران صبح فردا قبل از شروع تمرین این تیم و بعد از شرکت در جلسه کادرفنی، چند فیلم از بازی های ابومسلم را تماشا خواهند کرد تا به این ترتیب حریف این هفته خود را آنالیز کنند.

خدا کنه خلیلی زود به روزای اوجش برگرده....

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
25r30wi.gif

:D
بازی آخر فصل بود با %^@%^@،سایپا از اون ور برده بود و قهرمان شده بود و %^@%^@# باید می برد حتما و سایپا مساوی می کرد...#$^@#%^ مساوی بود اینم اخراج شده بود نمی رفت بیرون...کلی اون موقع هوادارای $^%@#$^%@#$ فحشش دادن:lol::lol:یقینا از فحش ها خوشش اومد که رفت%^@%^@$:lol:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بازی آخر فصل بود با %^@%^@،سایپا از اون ور برده بود و قهرمان شده بود و %^@%^@# باید می برد حتما و سایپا مساوی می کرد...
ایول حافظه.:)
آره فکر کنم بازی قاعدتا باید با @#$ بوده باشه که پخش شده چون یادمه با پرسپولیس نبود...

یقینا از فحش ها خوشش اومد که رفت@#$%
لول!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ایول حافظه.:)
آره فکر کنم بازی قاعدتا باید با @#$ بوده باشه که پخش شده چون یادمه با پرسپولیس نبود...

لول!

چاکرم:p تو حافظه شکی نکن من این جور صحنه ها خوب تو ذهنم می مونه:D
اگر اشتباه نکنم دقیقه ی 80 به بعد بود..خوب یادمه داداشم که **** فحشش می داد که برو بیرون:lol::lol::lol:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
به نقل از يكي از مدعيان احترام گذاشتن به تيم حريف :
بعد از اگر کسی به تیم من توهین کرد قبل اینکه من ببینم سعی کنید توهین رو پاک کنید چون در هر صورت اگر من ببینم بدون جواب نخواهم گذاشت

یکی از دوستانم میگه توی تلویزیون مصاحبه کردن با آرش برهانی پرسیدن قضیه چی بود که حقیقی با آرنج بهت زد! بعد آرش گفته: هنوز جوونه! اشکالی نداره :eek:

مرتیکه *س خل =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

شماها كه لالايي بلديد هر وفت خوابتون برد بقيه رو هم خبر كنيد.:f34r:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شماها كه لالايي بلديد هر وفت خوابتون برد بقيه رو هم خبر كنيد.:f34r:

آره لابد توهینهای شما تو تاپیکتون مشمول هیچ نوع قانونی نمیشه!
عزیزان دلنازک هم تشریف دارند!
هر وقت توی تاپیکتون زیپ دهن مبارکتون رو کشیدید و به هوادارهای پرسپولیس توهین نکردید اینجا هم راجع به %$#@ و بازیکناش حرفی زده نمیشه!

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
آره لابد توهینهای شما تو تاپیکتون مشمول هیچ نوع قانونی نمیشه!
عزیزان دلنازک هم تشریف دارند!
هر وقت توی تاپیکتون زیپ دهن مبارکتون رو کشیدید و به هوادارهای پرسپولیس توهین نکردید اینجا هم راجع به %$#@ و بازیکناش حرفی زده نمیشه!

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2039609&postcount=9588
02-13-2009, 05:57 PM

پست من كه پاك شده (نمدونم چرا اما وقتي مدير بخش پرس پليسي باشه اينطوريه ديگه) اما هنوز نقل قول بچه ها مونده ازش

ديشب بود. يعني 5-6 ساعت بعدش. بعيد ميدونم كسي توي تاپيك استقلال پست زده باشه - توهين كرده باشه اما بهش از طرف خود بچه ها تذكر نداده باشن قبلش. پس مشخصه كي توهينها رو شروع ميكنه.:f34r:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
این دوتا پستو بخون!
1 و 2

این عنوانی که شما برای پرسپولیسیها بکار می برید کمتر از فحش نیست!
که خیلی هم رایجه تو تاپیکتون توی هر صفحه اش یه بار این لفظ دیده میشه!
یعنی توهین جزئی از حرف زدنتونه!
پس کل یوم بی خیال این بحث شو! درس اخلاق هم زیاد اومدن اینجا دادن و لفظ قلم صحبت کردن ولی بعدش می بینی تو تاپیک خودشون هر چی از دهنشون در میاد می گن.
انتظار نداشته باشید جوابتون رو ندن!

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
این دوتا پستو بخون!
1 و 2

این عنوانی که شما برای پرسپولیسیها بکار می برید کمتر از فحش نیست!
که خیلی هم رایجه تو تاپیکتون توی هر صفحه اش یه بار این لفظ دیده میشه!
یعنی توهین جزئی از حرف زدنتونه!
پس کل یوم بی خیال این بحث شو! درس اخلاق هم زیاد اومدن اینجا دادن و لفظ قلم صحبت کردن ولی بعدش می بینی تو تاپیک خودشون هر چی از دهنشون در میاد می گن.
انتظار نداشته باشید جوابتون رو ندن!

اين پستهايي هم كه ميديد يك روز بعد از پست اون جنابي هست كه توي تاپيك &*%$%# گفته بود. (لينكش رو دادم براتون)

هر چند ميگم بازم

بعيد ميدونم كسي توي تاپيك استقلال پست زده باشه - توهين كرده باشه اما بهش از طرف خود بچه ها تذكر نداده باشن قبلش. پس مشخصه كي توهينها رو شروع ميكنه.

نخواستم درس اخلاق بدم فقط همينطوري كه گفتم كسايي كه ادعا ميكنن اول جلو خودي ها رو بگيرن.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نخواستم درس اخلاق بدم فقط همينطوري كه گفتم كسايي كه ادعا ميكنن اول جلو خودي ها رو بگيرن.

كاملا با اين حرف شما موافقم . فكر مي كنم به جاي اينكه در اينجا پست بدهيد در تاپيك استقلال اگر امكانش هست جلوي بعضي بي ادبي ها رو بگيريد . اول از همه هم مي تونيد از خودتون شروع كنيد با اون عكس زيبايي كه گذاشتيد توي اين تاپيك ما خيلي تذكر داديم ، بعضي دوستان لطف داشتند به ما و ادامه ندادند و بعضي هم .....
فكر مي كنم xpin هم اگر حرفي زد در تاپيك شما (استقلال) نبود ، در جاي ديگه اي بود و در مقابل كساني صحبت كرد كه به تيم ما توهين كرده بودند. سلامت باشي

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها من تاحالا دقت نکرده بودم. الان رفتم دیدم استقلالی ها توی تاپیکشون چقدر به تیم ما توهین کردن و دارن میکنن :eek: آخریش پست همین آقای هری پاتر بود :eek: از مدیرا انتظار برخورد شدید و قاطع دارم:hmm:

:hmm::hmm::hmm:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
می شه خواهش کنم این بحث ها تموم بشه؟
هیچ کس دم از ادب نزنه لطفا!!!!
متاسفانه فراموش کردیم اینجا دوست هستیم و به خاطر یه سری سلیقه های شخصی چشممون رو بستیم رو همه ی دوستی ها و هر چی دوست داریم نثار هم می کنیم!!!!!
متاسفم
تمومش کنید این قدر نیاید بگید کی توهین کرد کی توهین نکرد،کی اول شروع کرد کی آخر شروع کرد!
مثل کودک 2 ساله رفتار نکنید
تمومش کنید
دربی تموم شد با همه ی اتفاق هاش
به خدا ارزش نداره
از دوستان پرسپولیسی خودم و چند تا از دوستان استقلالی خودم در خواست می کنم تمومش کنید
جدا اذیت می شم میام می بینیم هنوز دارید تو سر و کله ی هم می زنید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
20 اسفند اولین بازی آسیایی رو در پیش داریم..تو آزادیه
امیدوارم تیم تا اون موقع رو فرم کامل اومده باشه و مصدوم هم نداشته باشیم:eek:
لینک برنامه بازی ها

بالا