• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
علی عسگر به نظر بازیکن آینده داری میاد.
پاس گل اول رو هم علی عسگر داد...
مگه چنتا گل زدیم میگی گل اول :D

من واسه این گفتم که 3تا توپه خوب رو دیدم که به در و دیوار زد به جای دروازه! :|

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
خیلی ضایع بود حرکتش
احتمالا 2-3 جلسه حداقل محروم میشه..
به قول برهانی (پیر فرزانه) : جوونه دیگه! لووول!

حداقل فکر کنم 6 ماه محروم میشه

نزدیک بود سه امتیاز بازی رو از دست بدیم با اون اشتباهی که حقیقی کرد
فکر کنم مجتبی شیری بود که توپ رو از رو خط برگشت داد

امسال تیم خیلی خوبی داریم ولی نیمکت ضعیفی به نظرم داریم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مگه چنتا گل زدیم میگی گل اول

لول!! سوتی دادم!
می خواستم بگم حرکت اول رو علی عسگر انجام داد بعدش وسط کار یادم اومد که کس دیگه ای روی توپ اثر نگذاشت و پاس گل رو در واقع علی عسگر داد!قاطی کردم مخلوط شد تبدیل شد به اون جمله بالا! :lol:

اینم علیزاده :

کلی خندیدم! حتما ببینیدش ..خداست.

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بازی خوبی بود مخصوصا نیمه دوم. اصلا تیم سره حاله یه جورایی. امیدوارم همه این جو مثبت رو بگیرن، مخصوصا نیکی الان شراییط جالبی نداره !

اون گردان هم خیال کرد تو محلشون داره بازی میکنه ! لول !

خداییش من این حرکات رو میبینم خیلی حرص میخورم. چون دقیقا اگه بازیکن یه تیم تهرانی انجام بده این کار رو دیگه ملت خودشون رو میکشن (منظور مدیران عامل تیمهای شهرستانی مخصوصا دشمنان اصلی یعنی اصفهانیاست !).

بزنن محرومش کنن حال کنیم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
وينگادا:
از بازي پرسپوليس راضي نيستم
فقط بهترين و آماده‌تريـن‌ها حـق بازي دارند
چون پيرواني با من ارتباط خوبي دارد، گفتم برود كنار زمين!

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از كسب سه امتياز خوشحالم اما صادقانه بگويم از بازي امروز پرسپوليس چندان راضي نيستم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وينگادا در نشست خبري پس از ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و ابومسلم اظهار كرد: رتبه‌ي تيم‌هاي مختلف درجدول رده‌بندي ليگ بر اساس امتيازات آن‌هاست و از اين نظر خوشحال هستم كه ما در اين مسابقه توانستيم سه امتياز لازم را كسب كنيم اما، صادقانه بگويم كه از نمايش تيم پرسپوليس در اين بازي راضي نبودم مطمئن باشيد پرسپوليس بايد بهتر از اين بازي كند ودر آينده هم بهتر خواهد شد.

وي افزود: ما در دقايق پاياني فرصت‌هاي بسياري را از دست داديم كه مي‌توانستند هر كدام يك گل را براي ما داشته باشند و نكته عجيب در اين باره اين بود كه تيم حريف ده نفر شد و انتظار مي‌رفت پرسپوليس بهتر بازي كرده و گل‌هاي بيشتري بزند اما متاسفانه ما خيلي خوب نبوديم و برعكس تيم ابومسلم هم فشار زيادي را در مقاطعي روي تيم ما مي‌آورد و ما را در عقب نگه داشته بود.

وينگادا گفت: در مجموع پيروزي حق ما بود و هميشه بازيكنان تيم برنده هيجان زيادي براي ادامه كار و زدن گل‌هاي بيشتر دارندكه اين مساله در پرسپوليس نيز وجود داشت باز هم تكرار مي‌كنم ما بايد بسيار بهتر از اين بازي ظاهر مي‌شديم در مسابقه داربي گرچه حريف ما يعني استقلال رقيب قدرتمند‌تري نسبت به ابومسلم بود اما، ما آن را بهتر بازي كرده و امروز چندان دلچسب نبوديم.

سرمربي پرسپوليس درباره تعويض‌هايش در اين مسابقه نيز گفت: يكي از تعويض‌هايي كه ممكن است شما به آن ايراد بگيريد آوردن حميد علي‌عسگر به زمين بود كه معتقدم او بازيكن جواني است و سرعت بالايي دارد؛ همچنين در زمين توانست چندين موقعيت را براي بازيكنان ايجاد كند در مجموع از او راضي هستم. اين نوع كار ما در تيم پرسپوليس است كه سعي مي‌كنيم كه به جوان‌تر ميدان بيشتر داده و آن‌ها را براي آينده آماده كنيم. قبلا هم گفتم هميشه بهترين بازيكنان و آماده‌ترين‌ها بازي خواهند كرد و من چنين رويه‌اي را در آينده هم پيش خواهم گرفت.

وينگادا به هواداران پرسپوليس نيز گفت: هواداران بدانند ما اين مسابقه را تنها پس از سه روز از بازي داربي برگزار كرديم. داربي بازي سنگيني بود و ما وقت زيادي براي ريكاوري نداشتيم اما فكر مي‌كنم پس از دو مسابقه‌اي كه به عنوان نفر اول روي نيمكت پرسپوليس بودم كسب چهار امتياز شرايط بدي نباشد و به ما انگيزه زيادي مي‌دهد. ما تا بازي شنبه مقابل برق شيراز وقت خوبي براي ريكاوري داريم و پس از آن نيز در فرصت بيشتري براي رويارويي با سپاهان آماده مي‌شويم.

وينگادا درباره فشردگي مسابقات ليگ نيز گفت: اين فشردگي كمي عجيب است اما شرايط براي همه تيم‌ها نيز چنين است چهار تيم از ايران در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند و بقيه تنها در فكر ليگ‌هاي داخلي باشند. ما سعي مي‌كنيم خودمان را با شرايط تطبيق دهيم و فكر مي‌كنم مهم‌تر از اين‌ها بازي تيم ملي ايران مقابل عربستان باشد كه بايد شرايطي به وجود آوريم تا بازيكنان ملي‌پوش ايراني در زمان بيشتري در خدمت تيم ملي باشند.

وي درباره ماموريت جديدي كه به افشين پيرواني داده است نيز گفت:‌ با توجه به اينكه پيرواني به زبان انگليسي مسلط است نسبت به بقيه مربيان ايراني ارتباط نزديكي بيشتري با من دارد لذا تصميم گرفتم كه او در حين مسابقات به نزديك زمين رفته و نكات فني را به بازيكنان گوشزدكند و خودم هم روي نيمكت بنشيم و آرامشم را حفظ كنم البته اگر ديديد چند از مربيان ايراني ديگر تيم به كنار زمين مي رفتند به خاطر حساسيت بازي داربي بود.

وينگادا درباره اضافه شدن بازيكن جواني به تيم پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا گفت:‌ من از تمامي بازيكنانم رضايت دارم و معتقدم همه آن‌ها دستوراتم را در زمين پياده مي‌كنند و صحبتي در اين زمينه ندارم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
کریم باقری:
دیگر به دربی فکر نمی کنم/ امیدوارم تیم‌های مدعی امتیاز از دست بدهند

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دیگر به اتفاقات دربی فکر نمی کنم و تمام تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس به کار می بندم.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم باقری که پس از پیروزی تیمش مقابل ابومسلم مشهد در جمع خبرنگاران سخن می گفت در مورد نتیجه دربی 66 تهران گفت: دیگر به آن بازی فکر نمی کنم. با این وجود معتقدم مقابل استقلال عملکرد خوبی داشتیم و می توانستیم در این بازی نتیجه بهتری به دست آوریم.

وی در مورد دیدار با ابومسلم نیز اظهار داشت: بازی خوبی بود و خوشحالم توانستیم آن را با پیروزی به پایان برسانیم البته اگر بیشتر دقت می کردیم گل‌های بیشتری را به ثمر می رساندیم.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در مورد وینگادا خاطر نشان کرد: یکی از حسن‌های بزرگ وینگادا این است که دیگر حاشیه حضور مربی خارجی در پرسپولیس به پایان رسید و تمام بازیکنان به فکر موفقیت آینده تیم هستند.

باقری در پایان افزود: در بازیهای آینده تمام تلاش‌مان را می کنیم که بتوانیم امتیازات لازم را برای قهرمانی کسب کنیم اما امیدوارم تیم‌های بالاتر از ما هم امتیاز از دست دهند تا از غفلت آنها برای رسیدن به موفقیت استفاده کنیم.

429225_orig.jpg

علی کریمی:
دوست ندارم درباره تیم ملی صحبت کنم/ وینگادا احتیاج به زمان دارد

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دوست ندارم در مورد تیم ملی و بازگشتم به آن صحبت کنم با این حال امیدوارم تیم کشورم به جام جهانی صعود کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی که پس از پیروزی یک بر صفر تیمش برابر ابومسلم در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: در این بازی، بازیکنان در نواختن ضربات آخر دقت نکردند. قطعا ما اگر بیشتر دقت می کردیم نتیجه بهتری کسب می کردیم. با این حال مهم این است که سه امتیاز این مسابقه را از آن خود کردیم و در بالای جدول باقی ماندیم.

وی در مورد عملکرد وینگادا اظهار داشت: این مربی به زمان نیاز دارد و باید در دیدارهای آینده در این خصوص صحبت کرد.

هافبک شماره هشت تیم پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که عملکرد تیم ملی برابر کره جنوبی این موضوع را دوباره مطرح کرد ه است که باید کریمی به تیم ملی بازگردد اظهار داشت: دوست ندارم در این مورد صحبت کنم و فعلا به تیم ملی بازگردم اما امیدوارم تیم کشورم به جام جهانی صعود کند.

کریمی با ابراز خرسندی از روند روبه رشد تیم پرسپولیس در پایان گفت: متاسفانه چندی است که با مشکل کمر درد مواجه شده‌ام و نتوانسته‌ام آنطور که شایسته است به تیم پرسپولیس کمک کنم. با استراحت بیشتر می توانم به شرایط ایده آل بازگردم.

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام
تبریک 3 امتیاز حساس گرفتیم:rolleyes:
بعد از ده نفره شدن چه جور باز کردیم؟موقعیت خوب داشتیم؟حقیقی سوتی داده؟
من تو اخبار این دروازبان رو دیدم...اگه محرومیت سنگین نبرن براش اخر نامردیه:wacko:
یکی بیاد بهم بگه حملات پرسپولیس چی جور بود بعد از ده نفره شدن حریف من کلاس بودم

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تبریک 3 امتیاز حساس گرفتیم:rolleyes:
بعد از ده نفره شدن چه جور باز کردیم؟موقعیت خوب داشتیم؟حقیقی سوتی داده؟
من تو اخبار این دروازبان رو دیدم...اگه محرومیت سنگین نبرن براش اخر نامردیه:wacko:
یکی بیاد بهم بگه حملات پرسپولیس چی جور بود بعد از ده نفره شدن حریف من کلاس بودم

تبریک 3 امتیاز.ایشالله دیگه امتیازا رو درو کنیم بریم جلو...خیلی موقعیت داشتیم.2تا توپ فقط به تیر خورد. واقعا حقمون بود بیشتر گل بزنیم.حقیقی صوتی نداده....jerii جان به غیر از یه مورد اشتباهش خوب سنگر بانی کرد. یه کارت زرد هم به خاطر وقت کشی (از نظر داور)گرفت. دروازبان اونا (شهاب گردان)یه لحظه وحشی شد توپ رو محکم کوبوند تو صورت توپ جمع کن کنار زمین که یه بچه ی 13-14 ساله بود.که باعث اخراج شدنش شد.توره هم یه موقعیت عالی رو زد به تیر...در کل باید بیشتر میزدیم. اما خوب بازی کردیم.هفته ی بعد ، شنبه ببینیم با محسن چه می کنیم...:)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک 3 امتیاز.ایشالله دیگه امتیازا رو درو کنیم بریم جلو...خیلی موقعیت داشتیم.2تا توپ فقط به تیر خورد. واقعا حقمون بود بیشتر گل بزنیم.حقیقی صوتی نداده....jerii جان به غیر از یه مورد اشتباهش خوب سنگر بانی کرد. یه کارت زرد هم به خاطر وقت کشی (از نظر داور)گرفت. دروازبان اونا (شهاب گردان)یه لحظه وحشی شد توپ رو محکم کوبوند تو صورت توپ جمع کن کنار زمین که یه بچه ی 13-14 ساله بود.که باعث اخراج شدنش شد.توره هم یه موقعیت عالی رو زد به تیر...در کل باید بیشتر میزدیم. اما خوب بازی کردیم.هفته ی بعد ، شنبه ببینیم با محسن چه می کنیم...:)

اول سلام:blush:
مرسی که جوابم رو دادید
باز این توره زد به تیر:wacko:فکر کنم 12 باری تا حالا زده باشه:blink:فکر کن همه ی اینا گل می شد:eek:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
وای توفانی که فک کنم دقیقه 38 کردیم هیچ وخ یادم نمیره!

اول شلیک خفن زارع از وسط زمین که خورد به تیرک برگشت کریمی گرفت یه برگردون تمیز زد که اونم دروازبان دفع کرد توپ رسید به یکی از بازیکنامون که اونم شوتش بلوک شد بعد رسید به پترویچ که یه سانتر تیز و خطرناک کرد جلوی دروازه که کریم چند سانت با توپ فاصله داشت تا بزنه خ@^%$ م*&^%شونو یکی کنهههههههههه

وای خیلی باحال بود :*

با تشکر :)

Last edited:

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای توفانی که فک کنم دقیقه 38 کردیم هیچ وخ یادم نمیره!

اول شلیک خفن زارع از وسط زمین که خورد به تیرک برگشت کریمی گرفت یه برگردون تمیز زد که اونم دروازبان دفع کرد توپ رسید به یکی از بازیکنامون که اونم شوتش بلوک شد بعد رسید به پترویچ که یه سانتر تیز و خطرناک کرد جلوی دروازه که کریم چند سانت با توپ فاصله داشت تا بزنه خ@^%$ م*&^%شونو یکی کنهههههههههه

وای من خیلی باحال بود :*

با تشکر :)

واقعا هااااا....یه لحظه قلبم از جا داشت کنده می شد.اگه توپ آخر گل میشد .....وااااااااااااای

ادیت :راستی king of the Avatar:p

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
چقدر مردک احمق تشیف داره ( با احترام به همه )
هنوز فرق بازی پخش مستقیم در کل کشور و مناطقی از جهان رو با بازی پیکان با.... اشتباه میگیره...

سرمربي تيم ابومسلم درباره حركت غيراخلاقي كه شهاب گردان دروازه‌بان اين تيم عليه يكي از توپ‌جمع‌كن‌هاي مسابقه انجام داد، گفت: چرا بايد توپ‌جمع‌كن‌ها در اين مسابقه پرسپوليسي باشند، اين توپ‌جمع‌كن به دروازه‌بان ما فحش داده و باعث عصبانيت گردان شده است مثل اين صحنه در بازي پيكان مقابل ابومسلم اتفاق افتاد؛ بازيكن پيكان در مشهد يك سيلي به يكي از توپ‌جمع‌كن‌هاي آن بازي زد اما، هيچ اتفاقي نيفتاد اما اكنون داور دروازه‌بان ما را اخراج مي‌كند.

خوردی.... کم اوردی چیزی دیگه رو وسط میکشه...

صحبت‌هاي حنطه درباره‌ي اين مساله باعث اعتراض خبرنگاران شد و آن‌ها گفتند، گردان در ابتدا به توپ‌جمع‌كن فحش بدي داد و سپس بعد از گرفتن توپ از او، آن را محكم به سمت وي پرتاب كرد كه حنطه در جواب گفت: اگر به واقع شهاب گردان چنين حركتي را انجام داده باشد به بدترين شكل ممكن او را جريمه‌اش خواهم كرد اما، شما هم قبول كنيد انداختن ليزر توي صورت دروازه‌بان ما درست نيست. شما اول فرهنگ حرفه‌اي را به تماشاچيان پرسپوليس ياد بدهيد. معتقدم حتي باخت امروز ما به لحاظ فني نبود و مسائل حاشيه‌اي ديگري در آن دخالت داشت. شما دقت كنيد چند دفعه در بازي‌هاي پرسپوليس از سوي تماشاگران اين تيم به سمت دروازه‌بان‌هاي تيم‌هاي مختلف نور ليزري انداخته مي‌شود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تخریب و کوچک شمردن.... واقغا متاسفم برای مربیان وطنی خودمون...به تیممت برس بابا

وي افزود: بازيكنان پرسپوليس با بازيكنان ما مقايسه كنيد كه از هيچ نظر به لحاظ امكاناتي قابل مقايسه نيستند اما خوشحالم كه مردان من با وجود 10 نفره شدن تا آخرين لحظه جنگيدند من اين شكست مقابل پرسپوليس را قبول دارم و مثل بعضي مربيان نمي‌خواهم آن را به گردن داور و يا مسائل ديگر انداخته و خودم را توجيه كنم و مثل يك مرد شجاع مسئوليت اين باخت را مي‌پذيرم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اعتراض باقري به رفتار حقيقي

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران از رفتار دروازه بان اين تيم كه منجر به دريافت اخطار شد، به شدت انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس،كريم باقري در نيمه دوم پس از آنكه عليرضا حقيقي دروازه بان پرسپوليس كارت زرد گرفت به شدت به رفتار وي انتقاد كرد و بارها بر سر وي فرياد زد.
* با شروع نيمه دوم هواداران ابومسلم كه در نيمه اول در طبقه دوم ورزشگاه آزادي مستقر شده بودند به طبق اول آمده و با نشستن در جايگاه استقلالي ها تيمشان را حمايت كردند.
* علي حنطه سرمربي ابومسلم در نيمه دوم بارها به تصميم هاي سعيد مظفري زاده داور مسابقه اعتراض كرد و مدعي بود كه وي خطاهايي كه روي جان نگودي انجام مي شود، را اعلام نمي كند.

خدا رو شکر این حقیقی هنوز به جای نرسید این همه مغرور هست....

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آمار فوف العاده و بی نظیر علیرضا واحدی نیکبخت : ۷۴۷ دقيقه بدون گل و پاس گل / حیف از استعدادهای همچون اویی که هدر می رود!

عليرضا نيكبخت ۲ هفته قبل اعلام كرده بود بهترين بازيكن پرسپوليس است. درست است که او بهترين گلزن پرسپوليس در اين فصل است اما همگان به خوبى مى دانند كه بهترين بازيكن پرسپوليس در اين فصل على كريمى است كه در دربى تهران هم چشم ها را به خود خيره كرد.

نيكبخت سال گذشته كه در اوج مشكلاتش با افشين قطبى به برنامه ۹۰ رفته بود هم اعلام كرد بازيكن بزرگى است و مشكلاتى كه او دارد براى تمام بازيكنان بزرگ دنيا پيش مى آيد. البته معيارى براى بزرگ بودن وجود ندارد اما آمار نشان مى دهد عليرضا نيكبخت بشدت افت كرده و نمى تواند خود را بهترين بنامد.

آخرين گل او براى پرسپوليس در تاريخ ۱۶/۸/۸۷ بود كه مقابل صباى قم به ثمر رساند و پس از آن نيكبخت براى تيمش كار خاصى انجام نداده كه قابل توجه باشد. يعنى او بيش از ۳ ماه است كه براى تيمش حركت مفيدى نداشته است. از آن تاريخ تا امروز نيكبخت در ۷۴۷ دقيقه كه در ۱۱ بازى حضورش در زمين بوده نه گلى براى پرسپوليس به ثمر رسانده و نه پاس گلى داده تا بشود در مورد او عنوان بهترين را به كار برد.

البته در اين مدت او فرصت هاى بسيار زيادى را هم در اين بازى ها از دست داده كه اوج نمايش ضعيف او مقابل استقلال در دربى تهران بود تا هواداران خشمگين پرسپوليس ماشين او را مورد هدف خود قرار دهند و به اتومبيل او خسارت وارد كنند.نيكبخت خيلى دوست دارد همواره مورد توجه باشد و از او به عنوان يك سوپراستار يا بازيكن بزرگ ياد شود .

بازيكنى كه صداى هواداران پرسپوليس را هم در آورد تا پس از دربى تهران او را مورد لطف خود قرار دهند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آیا راز وینگادا فاش می شود؟/ردپای جادوگر در پرسپولیس!

thumbnail.php

خیلی ها به جادوگری و به اصطلاح جادو جنبلی اعتقاد ندارند. اما در عوض خیلی ها هم هستند که شدیدا جادو و جادوگری را قبول دارند!
پای جریانات و شایعات جادوگری در فوتبال ایران به صورت جدی از یکی دو فصل پیش باز شد و امسال اوج گرفت.
آن زمان که گفته می شد تیم هایی چون سایپا،پیکان و ابومسلم برای موفقیت در لیگ برتر جادوگر استخدام کرد ه اند.
آخرین مورد درباره تیم فوتبال برق شیراز بود. برق که در یازده هفته نخست آنچنان خوب نتیجه گرفت که حتی در مقطعی صدرنشین هم شد به یکباره نزول کرد و تا کنون هفته هاست که نتیجه نگرفته،همین امر شایعه جادو شدن تیم برق توسط یک جادوگر را بیشتروبیشتر ساخت.
اما ماجرا وقتی جالب می شود که بدانیم سرمربی جدید و پرتغالی تیم پرسپولیس نیز با جادوگری میانه دارد.
آنگونه که گفته می شود "وینگادا"یک قدم از سایر تیم هایی که مثلا جادوگر دارند جلوتر بوده و خودش جادوگر است!
آنانی که چنین شایعه ای را درباره وینگادا مطرح می کنند، جدای از آنکه اعلام می کنند که بسیاری از مردم اهل پرتغال همانند برزیلیها به امور جادوگری اعتقاد ویژه ای دارند ,باز می گردند به زمانی که این پرتغالی سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان بوده است.
گفته می شود در آن سالهایی که وینگادا سرمربی تیم عربستان بود، قبل از ورود بازیکنان این تیم به زمین مسابقه حرکات عجیب و غریبی انجام می داده و "ورد"هایی می خوانده است.
جالب آن که عربستان در زمان وینگادا با وجود آنکه بازی های خوبی ارائه نمی کرد اما نتایج خوبی می گرفت.
باز هم گفته می شود مدیر برنامه های وینگادا قبل از حضور این مربی پرتغالی در پرسپولیس به وی گفته که:در ایران نمی توانی لااقل در ظاهر چنین کارهایی انجام دهی و اگر می خواهی جادوگری کنی باید دور از دسترس دیگران باشی.
قضاوت و درستی مطلب فوق مشخص نیست.باید ببینیم تیم پرسپولیس در آینده چه نتایجی کسب می کند والبته اطرافیان این تیم که حرکات وینگادا را زیر نظر دارند آیا موفق می شوند راز وینگادا را کشف کنند؟!

زوم: همین امروز و پیش از مسابقه دو تیم پرسپولیس و ابومسلم , خبرنگاران شاهد بودند که نلو وینگادا حدود نیم ساعت قبل از شروع بازی به شکل عجیبی دور زمین ورزشگاه و بر روی چمن آزادی حرکت می کرد که وقتی علت را از وی جویا شدند , اعلام کرد که می خواهد زمینچمن را بررسی کند!

بالا