• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سپاهان از خوردبين، عابدزاده و پيرواني تقدير مي‌كند

احتمالا تا آخر بازی هم تماشاچیان مهربون و مهمان نوازشون از بازیکنان و مربیان پرسپولیس تقدیر میکنن .
واقعا فرهنگ سازی رو باید یادگرفت از این تیم دوست داشتنی . ( و البته از اون یکی هم ایضا )
به امید روزی که تمام 16 یا 18 تیم لیگ از صدقه سری نفوذ و پول و کارخونه ها از اصفهان باشند و همه فوتبال ایران زرد بشه . :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
برد برابر سپاهان یه طرف - نصف بازیها یه طرف !

عجیب لذت داره بردن تو این بازیها. شدید پر رو شدن تو این چندساله خیال کردن خبریه حالا ! :lol:

بچه ها جمعه به آتش میکشن اصفهان رو :rolleyes:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
برد برابر سپاهان یه طرف - نصف بازیها یه طرف !

عجیب لذت داره بردن تو این بازیها. شدید پر رو شدن تو این چندساله خیال کردن خبریه حالا ! :lol:

بچه ها جمعه به آتش میکشن اصفهان رو :rolleyes:

بهترین تعریف از این بازی رو افشین قطبی کرده بود!

دربی ایران

بازی سختی هست! هر چند هیچکدوم به نظرم قهرمان نمیشند امسال اما برد این بازی برای هر کدومشون کلی ارزش داره

مخصوصآ اگر پرسپولیس تو اصفهان ببره بازی رو!

بازی رفت وسط هفته بود فکر کنم ... درسته؟! نامردا گذاشتن جمعه این یکی رو به پرسپولیس هم که صندلی کم دادند جو استادیوم کاملآ علیه ما هست احتمالآ

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بچه ها خيالتون راحت ... چندين ساله نتونستن مارو ببرن تو اصفهان تو تهران هم كه جز جام حذفي همرو باختن

اين چند ساله ... ميريم براي 3-0 به اميد خدا :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ببینید من همونطور که گفتید دنبال جنجال و هیجان و اینا هستم! آدم با جنبه ای هم هستم. بعد من دیدم بعضی ها توی هر تاپیکی میرن هی مثه مامان بزرگا میگن بچه ها با هم خوب باشید. دهه! بچه های بد! همدیگرو ماچ کنید. دیگه به هم حلف بد بد نزنید. بوس :)

من بعضی وقتا به کنایه ادای اونا رو در میارم :D

دیدید مثلا فلان تیم رقیبه اصلیشونه، وقتی میبره میرن توی تاپیکش تبریک میگن :lol: بعد اونا هم کوت میکنن تشکر فراوان میکنن :D عین خاله بازی شده :D آخه تظاهر تا چه حد :D

راستی آواتار و امضای من رو مدیر برداشت! در حالی که به آواتار و امضای استقلالی ها کاری نداشت! باز بگید مدیر پرسپولیسیه :*

خوبی منصور جان ؟! .. فکر کنم روی صحبت شما با منه ؟؟

شما جنبه دار بودن رو تو چی میبینی ؟ اینکه به تیم رقیب توهین کنی و جوی رو فراهم کنی که یه عده دیگه هم به خودشون اجازه بدن به تیم محبوبت توهین کنن ؟؟؟؟!!!!!! اسمش رو هم میذاری با جنبه بودن ؟!

شما به نظر من یک آنتی طرفداری تا طرفدار !!! کسی که عامل توهین بقیه به تیمش میشه !

شما به من میگی مادربزرگ !! دستت درد نکنه !! منم به شما میگم لمپن !! بسیار هم خوشحالم که ادای من رو در میاری .. چون باعث میشه وقتی 4 نفر دیگه وارد تاپیک های قرمز و آبی میشن بجای دیدن محیط و فضای لیان شامپو !!!! وار قربون صدقه و نشر محبت رو میبینن که باز از اولی بهتره !

در ضمن از خیلی قبل از اونی که شما تفاوت قرمز و آبی رو بدونی استقلالی بودم ! ولی دور و ور ، مخصوصا تو همین فروم بسیار دوستان پرسپولیسی دارم که واسم ارزشمندن .. دو بوکسور هم وقت مسابقه تا میخورن همدیگه رو میزنن ولی اول و آخر مسابقه با هم دست میدن .. من هم مسلما از برد رقیب شور و شعف بهم دست نمیده ولی به احترام دوستام میام بهشون تبریک میگم .. این شاید برای شما خاله بازی ؟! باشه ولی برای من رفاقته .. کاری هم نیست که من اختراع کرده باشم ! از پارسال بوده و الان هم برای من مهم نیست که چقدر انجام میشه .. من تفکرم اینه و انجام میدم اگر هم شما باهاش مشکل داری از این به بعد شما رو جدا میکنم ..

گفتی تظاهر .. ؟! واسه چی باید تظاهر کنم ؟؟ نکنه قراره جام اخلاق بدن و من بی خبرم ؟!؟ یا ویلا و ماشین میدن ؟!؟ .... هر کاری باید دلیل داشته باشه میشه دلیل من واسه تظاهر رو بگی ؟؟!

پس آواتار و امضای شما رو هم مدیران برداشتن .. لابد خیلی جای تاسف داره که سببی شده عکس الاغ رو از آواتار شمابردارن !! چی بگم ... ولی من بخاطر همین از شما تو تاپیک استقلال تشکر کردم که همینجا بخاطر این اشتباه پوزش میخوام ! ..

موفق باشی :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوبی منصور جان ؟! .. فکر کنم روی صحبت شما با منه ؟؟

شما جنبه دار بودن رو تو چی میبینی ؟ اینکه به تیم رقیب توهین کنی و جوی رو فراهم کنی که یه عده دیگه هم به خودشون اجازه بدن به تیم محبوبت توهین کنن ؟؟؟؟!!!!!! اسمش رو هم میذاری با جنبه بودن ؟!

شما به نظر من یک آنتی طرفداری تا طرفدار !!! کسی که عامل توهین بقیه به تیمش میشه !

شما به من میگی مادربزرگ !! دستت درد نکنه !! منم به شما میگم لمپن !! بسیار هم خوشحالم که ادای من رو در میاری .. چون باعث میشه وقتی 4 نفر دیگه وارد تاپیک های قرمز و آبی میشن بجای دیدن محیط و فضای لیان شامپو !!!! وار قربون صدقه و نشر محبت رو میبینن که باز از اولی بهتره !

در ضمن از خیلی قبل از اونی که شما تفاوت قرمز و آبی رو بدونی استقلالی بودم ! ولی دور و ور ، مخصوصا تو همین فروم بسیار دوستان پرسپولیسی دارم که واسم ارزشمندن .. دو بوکسور هم وقت مسابقه تا میخورن همدیگه رو میزنن ولی اول و آخر مسابقه با هم دست میدن .. من هم مسلما از برد رقیب شور و شعف بهم دست نمیده ولی به احترام دوستام میام بهشون تبریک میگم .. این شاید برای شما خاله بازی ؟! باشه ولی برای من رفاقته .. کاری هم نیست که من اختراع کرده باشم ! از پارسال بوده و الان هم برای من مهم نیست که چقدر انجام میشه .. من تفکرم اینه و انجام میدم اگر هم شما باهاش مشکل داری از این به بعد شما رو جدا میکنم ..

گفتی تظاهر .. ؟! واسه چی باید تظاهر کنم ؟؟ نکنه قراره جام اخلاق بدن و من بی خبرم ؟!؟ یا ویلا و ماشین میدن ؟!؟ .... هر کاری باید دلیل داشته باشه میشه دلیل من واسه تظاهر رو بگی ؟؟!

پس آواتار و امضای شما رو هم مدیران برداشتن .. لابد خیلی جای تاسف داره که سببی شده عکس الاغ رو از آواتار شمابردارن !! چی بگم ... ولی من بخاطر همین از شما تو تاپیک استقلال تشکر کردم که همینجا بخاطر این اشتباه پوزش میخوام ! ..

موفق باشی :)

تائید میشه :)
با جنبه بودن این نیست که تعداد فحش های رو که بلدی به دیگران نشان بدی یا اینکه به دیگران اون فحش های که بلد نیستند یاد بدی
جنبه داشتن این هست وقتی توی یک جا بحث می کنی تحمل حرف مخالف خودت رو داشته باشی هر چقدر هم تلخ باشه

و اینکه اینی که شما گفتید منصور جان همون لمپن بودن است که فرزاد گفتند :)

موفق باشید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ای بابا فکر کنم 1.000.000 سال دیگه طول میکشه که اینا بتونن استادیومی 100 هزار نفری درست کنن که توش یه جهنمی مثل فینال سال قبل برای تیمهای دیگه درست کنن .
حالا شما تصور کن : جهنم زرد :D
بزارید دلشون خوش باشه با همین 8-7 هزار نفری که امروز طرفدار زردن فردا طرفدار سبز .
بعد اسم خودشون رو هم به زور میزارن قطب .
فکر میکنن با بازیهای کثیفی که تو ورزش ایران راه انداختن میتونن قطب بشن .
نکته بدماجرا اینجاست که اینها وقتی تو آسیا حذف شدند ، هیچ کس ناراحت نشد ، شاید عده ای این رو از سر پشت کردن به مملکت و نداشتن تعصب ملی بدونن کسانی که تو فدراسیون فوتبال ایران هم لهجه خوشی دارن .
ولی این رو نباید فراموش کنیم که تعصب ملی رو باید توی قلب مردن ایجاد کرد نه تو جیب فدراسیون فوتبال .
ایضا در مورد تیم ملی هم صادقه .
بهرحال امیدوارم که با همه این رفتارهای کثیف تیممون برنده بازی جمعه بشه .
به امید پیروزی حق بر باطل :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جدا دیگه داره حالم بهم می خوره از این جور ادامه دادن این شکلی:hmm:
اگر کسی اینجا از دوستان برای من حرمت قائل هست بگم که اگه ببینم هنوز دارید ادامه می دید دیگه ادامه نمی دم:eek: و دیگه نخواهم اومد!!!!

من خودم از تعدادی دلگیرم برای لحن بسیار زشتشون که اگر "سراب" عزیز بخواد حتما بهش می گم،(گفتم سراب چونکه دیدم با این آدم خیلی رفاقتانه حرف زد و من کلی تعجب کردم چونکه فاصله شعوری زمین تا اسمون بود:blink:)
ولی دارم اینجا میام..تمام تلاشمو می کنم به کسی توهین نکنم و با ادب باشم:eek:
خواهش می کنم از این بحث های خاله زنکی دست بردارید این بحث ها مربوط به بچه های کم سن و سال می شه که واسه هم لات می شن و کری می خونن
اگر هم کسی هنوز این قدر کودک هست که دوست داره بعد یه برد و یه باخت بیاد کری بخونه بزارید بخونه و همیشه گفتن جواب ابلهان خاموشی ست
این حرف هام خطاب به دوستان خوبم هست(اعم از پرسپولیسی و استقلالی)
من هی میام پست می زنم در مورد اخبار باشگاه دوباره میام می بینم هنوز داریم به حاشیه های بی مورد می پردازیم
تو رو خدا بس کنید...:f34r:

منصور عزیز هم که از دوستان قدیمی هست من ازش خواهش می کنم دیگه جواب مسخره بازی ها رو نده و سکوت بهترین و کوبنده ترین جواب هستش منصور عزیز:)

امیدوارم بعد از این دیگه پستی نبینم که برای تازیدن به همدیگه باشیم!!!!!

این تیم ها می برن می بازن جام می گیرن یا نمی گیرن و همه چی تموم می شه این وسط ما هستیم با رفاقت هامون...

ممنونم از همه ی اون کسایی که حرمت می زارن به حرفم:)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
فرزاد جان. من با شخص شما نبودم. شاید چون کلمه "بعضی ها" رو رنگ آبی نوشتم این فکرو کردی. من فقط خواستم متمایز بشه از بقیه کلمات! منظور من یه نفر نبود!

و اینکه آقا شما به من هر موقع خواستی بگو لمپن! دیگه 2 روزه دنیا ارزشش چیه که من بخوام سر هرچیزی برم دعوا کنم! میگیم میخندیم میزنیم توی سر هم، شوخی میکنیم، همه اینا جالب و شیرینه!

من کلا سخت نمیگیرم. بعدشم نه افراط دارم نه تفریط! نه به اون شوریه شور هستم نه به بی نمکی! راحت با مسائل برخورد میکنم!

به کسی هم توی این سایت توهین نکردم. به شما هم نکردم. اون آواتار و امضا هم در جواب حرکت خوده استقلالی ها گذاشتم! با زبون خوش! بدون هیچ حرف دیگه ای! آوتار در جواب آواتار! همیییییییین!

الانم اولین باره(و انشالا آخرین باره) این همه تایپ میکنم سر بحث در مورد این مسائل! ولی میبینم بقیه ماشالا اووووووووف چقدر میشینن همیشه تایپ میکنن سر اینکه حالا فلانی یه چی گفته اون چی چی گفته چرا گفته نباید بگه و....!!!

زیاد سخت نگیرید تورو خدا! نه خودتونو لوس کنید و علیه السلام باشید و نه اونقدر متعصب باشید که تا تقی به توقی میخوره گارد بگیرید عصبی بشید :*

مرجان جون قبل از اینکه بخوای منو دعوا کنی پست منو بخون :D ببین چقدر نرم و لطیف صحبت کردم :D باز نیای بگی اه بس کنید این حرفا و این دعواها رو کش ندید :D

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدا دیگه داره حالم بهم می خوره از این جور ادامه دادن این شکلی:hmm:
اگر کسی اینجا از دوستان برای من حرمت قائل هست بگم که اگه ببینم هنوز دارید ادامه می دید دیگه ادامه نمی دم:eek: و دیگه نخواهم اومد!!!!

من خودم از تعدادی دلگیرم برای لحن بسیار زشتشون که اگر "سراب" عزیز بخواد حتما بهش می گم،(گفتم سراب چونکه دیدم با این آدم خیلی رفاقتانه حرف زد و من کلی تعجب کردم چونکه فاصله شعوری زمین تا اسمون بود:blink:)
ولی دارم اینجا میام..تمام تلاشمو می کنم به کسی توهین نکنم و با ادب باشم:eek:
خواهش می کنم از این بحث های خاله زنکی دست بردارید این بحث ها مربوط به بچه های کم سن و سال می شه که واسه هم لات می شن و کری می خونن
اگر هم کسی هنوز این قدر کودک هست که دوست داره بعد یه برد و یه باخت بیاد کری بخونه بزارید بخونه و همیشه گفتن جواب ابلهان خاموشی ست
این حرف هام خطاب به دوستان خوبم هست(اعم از پرسپولیسی و استقلالی)
من هی میام پست می زنم در مورد اخبار باشگاه دوباره میام می بینم هنوز داریم به حاشیه های بی مورد می پردازیم
تو رو خدا بس کنید...:f34r:

منصور عزیز هم که از دوستان قدیمی هست من ازش خواهش می کنم دیگه جواب مسخره بازی ها رو نده و سکوت بهترین و کوبنده ترین جواب هستش منصور عزیز:)

امیدوارم بعد از این دیگه پستی نبینم که برای تازیدن به همدیگه باشیم!!!!!

این تیم ها می برن می بازن جام می گیرن یا نمی گیرن و همه چی تموم می شه این وسط ما هستیم با رفاقت هامون...

ممنونم از همه ی اون کسایی که حرمت می زارن به حرفم:)

به خاطر jerii
لطفا کسی تیکه اندازی رو دیگه شروع نکنه.اگر هم بیگانه گان (!) شروع کردن که به قول خود jerii سکوت بهترین جوابه.
بیخیاااال دیگه باباااااااا ...! عجب حسی دارید شما:wacko:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به نظر من علی کریمی نباید بره تیم ملی

باید بازم ضایعشون کنه. بازم بچیزه به دایی و فداراسیون :eek: چه حالی میده ها

بعد اگه ایران نرفت جام جهانی که هیچ! چه بهترتر واسه کریمی! ولی اگه رفت اون موقع بازم کریمی رو میخوام و اینبار باید بره :D چون جام جهانی رو نمیشه از دست داد

ولی من حس کردم کریمی خیلی قاطع همیشه حرف میزنه و همینطور این بار در مورد این مسئله! ولی اگه بره تیم ملی اونم در نظرم میشه مثه بقیه که از روی باد معده حرف میزنن و بعد نشون میدن حرف مرد یکی نیس :|

بعد تازشم اگه الان بره تیم ملی به ضرر پرسپولیسه! همینجوریش فشاره بازی ها دهنه کمرشو سرویس کرده :|

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به خاطر jerii
لطفا کسی تیکه اندازی رو دیگه شروع نکنه.اگر هم بیگانه گان (!) شروع کردن که به قول خود jerii سکوت بهترین جوابه.
بیخیاااال دیگه باباااااااا ...! عجب حسی دارید شما:wacko:
وای تورو خدا بس کنید دیگه :( چقدر کش میدید این موضوع رو :(

با سپاس :)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
همینجوریش همه ی ایران احساس تنفر از سپاهان و اصفهان دارن! اینا هم با این عوضی بازیهاشون هی بیشترش میکنن! پس بدون که خودشون میخارن :*

خیلی جلو خودمو گرفتم ولی نتونستم پست نزنم

تو اول برو ببین کسی خودتو یا شهرتو حساب مبکنه یا نه ، بعد بیا اینجا اظهار نظر کن :hmm:

در ضمن هیچ وقت حق نداری از قول دیگران حرف بزنی ... فقط می تونی نظر خودتو بگی :eek:

Last edited:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
دوستان برگردیم به بحث پرسپولیس .

همچین شوکی هم با اومدن وینگادا به تیم وارد نشدا

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به نظر من علی کریمی نباید بره تیم ملی

باید بازم ضایعشون کنه. بازم بچیزه به دایی و فداراسیون :eek: چه حالی میده ها

بعد اگه ایران نرفت جام جهانی که هیچ! چه بهترتر واسه کریمی! ولی اگه رفت اون موقع بازم کریمی رو میخوام و اینبار باید بره :D چون جام جهانی رو نمیشه از دست داد

ولی من حس کردم کریمی خیلی قاطع همیشه حرف میزنه و همینطور این بار در مورد این مسئله! ولی اگه بره تیم ملی اونم در نظرم میشه مثه بقیه که از روی باد معده حرف میزنن و بعد نشون میدن حرف مرد یکی نیس :|

بعد تازشم اگه الان بره تیم ملی به ضرر پرسپولیسه! همینجوریش فشاره بازی ها دهنه کمرشو سرویس کرده :|

به نظر من کریمی اصلا نباید بره تیم ملی .... کریمی توی فوتبال ما یه استثناس (بعد از جباری :rolleyes:) .... من که خیلی دوستش دارم .... من که به شخصه دوست ندارم کریمی رو توی تیم ملی ببینم .... با بودن کریمی کمک بزرگی به علی دائی میشه .... اصلا چشم دیدن موفقیت دائی رو ندارم .... آخه حسودم ...

کریمی تا اینجا کار بزرگی کرده و مقابل مافیای قدرت در قوتبال که همون دائی هست ایستاده ... به نطر من نباید زیر بارش بره ... چون اگه دائی هم داره هی اینو اونو واسطه میکنه که کریمی آشتی کنه به خاطر وضعیت بحرانی تیم ملی هست ... وگرنه در شرایط دیگه عمرا حاضر نمیشد از حرف خودش برگرده ....

بالا