• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خیلی جلو خودمو گرفتم ولی نتونستم پست نزنم

آخه نکبت تو اول برو ببین کسی خودتو یا شهرتو حساب مبکنه یا نه ، بعد بیا اینجا اظهار نظر کن :hmm:

در ضمن هیچ وقت حق نداری از قول دیگران حرف بزنی ... فقط می تونی نظر خودتو بگی :eek:

پ.ن : نکبت یعنی عزیز دلم .....

جون مادرت سر به سر این منصور نذار .....:)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
پ.ن : نکبت یعنی عزیز دلم .....

جون مادرت سر به سر این منصور نذار .....:)

من خیلی جلو خودمو گرفتم ... ولی چی کار کنم تقصیره خودشه... یه بار دیگم تو تاپیک 90 بی احترامی کرده بود هیچی بهش نگفتم ;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
جدی؟!!!
من از اینجا میارم بیشت اخبار رو!!
http://perspolisnews.net/

اگر باز نمی شه بگید که از این به بعد خبر رو کامل بزارم
والا برای من که باز نمیشه! عجیبه! میخوام بدونم چجوریه که واسه تو باز میشه اما واسه من میگه پهنای باند نیس!!!!!!!!!!

------------

ضمنا بروبچز من قبلا هم گفتم! اگه قرار بود با هر **** که میاد یه چی میگه، دهن به دهن شم و دعوا کنم که خیلی آدم بیکاری باید باشم take it easy :دی ریپورت منو دادن امروز کارت زرد گرفتم ولی من یادم نمیاد ریپورت کسی رو داده باشم و نخواهم داد! بچه که نیسم. دنیای مجازی رو هم زیاد جدی نمیگیرم. بعدم اینکه هم خودم هم شهرمون خیلی مزخرفیم :دی با سفید هم مینویسم این بحث های خارج از تاپیک رو که زیاد نمود نداشته باشه :* ضمنا از حرفای گذشته ام هم پشیمان نیستم و همشون رو تایید میکنم. حرفی که الان Hamid2day زد رو هم تکذیب میکنم. از دست کسی هم ناراحت نیسم :* پست منو کسی کوت نکنه. دلم نمیخواد سوژه این تاپیک باشم. والا ما خودمون میخوایم این بحثا رو تموم کنیم ولی شماها هرکدوم میاید یه چی میگید

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به خاطر منصور خبرها رو کامل می زارم;)
ـــــــــــــــــــ
هافبك تيم پرسپوليس: ديدار با سپاهان مانند ديدار با استقلال است
- به گفته هافبك تيم پرسپوليس تهران ديدار جمعه هفته جاري مقابل سپاهان اصفهان همان حكم ديدار اين تيم برابر استقلال تهران را دارد، از اينرو كسب نتيجه دراين ديدار براي هر دو تيم حيثيتي است .

حميد علي عسگر با تاكيد بر اينكه سپاهان را بايد بطور حتم شكست دهيم افزود: براي باقي ماندن در رده‌هاي بالاي جدو ل و كسب عنوان قهرماني بايستي سپاهان را دراصفهان شكست دهيم.

بر همين اساس تمام سعي وتلاش خودرا براي ارايه يك بازي تماشاگر پسند و كسب پيروزي بكار خواهيم گرفت.

وي كه از زمان حضور سرمربي جديد پرسپوليس دراين تيم بيشتر در تركيب اصلي و ثابت جاي گرفته است از اين وضعيت ابراز رضايت كرده و افزود: از اينكه به طور ثابت و ‪ ۹۰‬دقيقه‌اي براي تيمم در زمين فوتبال بازي كردم خيلي خوشحالم، مدت‌ها بودكه سرمربيان سابق تيم به من فرصت حضور در ميدان آنهم به صورت ‪ ۹۰‬دقيقه‌اي داده نشده بود.

وي كه معتقد است هنوز براي رسيدن به سطح يك بازيكن خوب و ‪ ۹۰‬دقيقه‌اي به زمان بيشتري نياز دارد، در خصوص ديدار اين تيم مقابل سپاهان نيز گفت:
بازي سختي در هفته بيست و نهم مقابل سپاهان پيش رو داريم اما بايد خودمان باشيم، بازيكنان پرسپوليس هرگاه خودشان بودند به هيچ تيمي درداخل كشور امتياز نداده اند.

عسگر ابراز اميدواري كرد با پيروزي مقابل سپاهان انگيزه‌هاي بازيكنان پرسپوليس براي ادامه مسابقات ليگ برتر افزايش پيدا كرده و در جام باشگاه هاي آسيا نيز موفق تر عمل كنند.

لینک خبر

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ای ول مرجان!

من الان چنجا خوندم دکتر زرینه امروز گفته خلیلی و کریمی مقابل سپاهان بازی میکنن :eek:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سرپرست تيم فوتبال سپاهان:با دو گل پيروز مي شويم
پرسپوليس براي تساوي به اصفهان مي‌آيد
:eek:
سرپرست تيم فولاد سپاهان گفت: دو بر صفر پرسپوليس را درفولادشهر شكست مي‌دهيم.

مجيد بصيرت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون بازي تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان اظهار كرد: اين بازي اكنون به داربي ايران لقب گرفته و هميشه حساس بوده است. خوشحاليم كه بازي‌هاي دو تيم پرسپوليس و سپاهان برخلاف داربي تهران بين سرخابي‌ها جداي از حساسيت موجود، هميشه جذاب و تماشاگر پسند بوده و معمولا يكي از اين دو تيم با كسب پيروزي مقابل حريف، شادي را به هوادارانشان هديه كرده‌اند.

وي افزود: در حالي كه سپاهان در آخرين رويارويي حساس برابر پرسپوليس كه در فصل گذشته اتفاق افتاد، به دنبال كسب تساوي و قهرماني در ليگ برتر بود اما فكر مي‌كنم در حال حاضر اين پرسپوليس است كه براي به دست آوردن تساوي به اصفهان خواهد اما مطمئنا حتي اجازه كسب يك امتياز را هم به آنها نخواهيم داد.

بصيرت گفت: با شرايطي كه اكنون در تيم سپاهان و انگيزه بالاي ميان بازيكنان مي‌بينم، هواداران شك نكنند كه سپاهان پيروزي اين مسابقه خواهد شد و پيش‌بيني مي‌كنم كه ما با نتيجه دو بر صفر پرسپوليس را در فولادشهر شكست مي‌دهيم.

سرپرست تيم سپاهان همچنين درباره تقدير اين تيم ازمحمود خوردبين، احمدرضا عابدزاده و افشين پيرواني پيش از بازي جمعه نيز گفت: اين چهره‌هاي ورزشي جداي از باشگاهي كه در آن فعاليت مي‌كنند، از افراد زحمت‌كش در فوتبال ايران و آسيا هستند كه بايد از آنها تقدير شود. اميدواريم با تجليل از اين سه نفر خوش‌آمدگويي خوبي به تيم پرسپوليس در اصفهان گفته باشيم هرچند كه آنها را پس از بازي با شكست بدرقه خواهيم كرد.
لینک خبر

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
منصور کجا دیدی؟لینک بده
تازه خلیلی هم نمی برن اصفهان!!!
خدا کنه کریمی و پتروویچ به بازی 20 اسفند آسیایی برسن که تو آزادیه
ـــــــــــ
وينگادا: نقاط ضعف سپاهان را به خوبي مي شناسيم

هورا اسپرت : سرمربي پرتغالي تيم فوتبال پيروزي تهران گفت : سپاهان يکي از تيم هاي خوب ليگ برتر فوتبال ايران است که در چند هفته اخير نتايج بسيار خوبي کسب کرده است.

آنان درورزشگاه خانگي شان بازي هاي بسيار خوبي بر گزار مي کنند و نمي توان از آنان در اصفهان به راحتي امتياز گرفت اما پرسپوليس همه تلاش خود را براي اين که به برتري برسد صورت خواهد داد .

وي ادامه داد : دوست ندارم دراين شرايط درباره قهرماني حرفي بزنم و اظهارنظري خاصي انجام دهم زيرا تا اين لحظه رقابت در ليگ برتر با جديت بسيار بالا در جريان است.

وينگادا خاطرنشان کرد: نبود چند بازيکن تاثيرگذار تيم در بازي هاي اخير تاثيرات بسيار زيادي روي کار ما گذاشته، اما بايد به گونه اي بازي کنيم که نبود بازيکنان بزرگي همچون کريمي تاثير خاصي روي کار ما نگذارد.

افشين پيرواني هم مي گويد : با توجه به انگيزه زيادي که در ميان بازيكنان ما وجود دارد فردا روز دشواري را براي زردپوشان سپاهاني رقم مي‌زنيم.

مربي تيم فوتبال پيروزي اظهار داشت: سپاهان تيمي پرمهره و بسيار خطرناك است و بايد مراقب حمله‌هاي خطرناك و بازيكنان اين تيم باشيم.

وي با تاکيد براينکه هرگز به راحتي امتيازاز دست نمي‌دهيم،گفت: شرايط ما در جدول حساس و6 بازي آينده حكم فينال براي ما است .

مربي تيم فوتبال پيروزي افزود : پرسپوليس هنوز چيزي از دست نداده‌است و شانس قهرماني را دارد.
پرسپوليس و سپاهان ساعت 15 فردا جمعه از هفته بيست و نهم رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي برتر در اصفهان برابر هم صف آرايي خواهند کرد .

لینک خبر

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
آقا ایشالله فردا از اینم که هستن سولاخ ترشون میکنیم
victory.gif

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مرجان توی چنتا وبلاگ خوندم. نوشته کانون هواداران پرسپولیس :-؟؟

زرینه : کریمی می تواند در بازی با سپاهان بازی کند

کانون هواداران پرسپولیس: پزشک تیم پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت علی کریمی گفت: کریمی شرایط بازی با سپاهان را دارد ولی این منوط به دستور کادر فنی است.
دکتر فرید زرینه خاطرنشان کرد: کریمی در شرایط خوبی برای بازی به سر می برد و می تواند بازی کند اما کادر فنی در این زمینه نظر نهایی را می دهند.
وی ادامه داد: طی جلسه ای که با وینگادا خواهیم گذاشت در مورد حضور کریمی در بازی فردا تصمیم گیری خواهد شد.
وی در خصوص دیگر مصدوم پرسپولیس پتروویچ اضافه کرد: پتروویچ قطعا به بازی با سپاهان نمی رسد هرچند که وی نیز تمرینات خود را از سر گرفته است.

------------------

خبر خوش برای هواداران پرسپولیس:

محسن خلیلی در بازی با سپاهان به میدان می رود

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرجان توی چنتا وبلاگ خوندم. نوشته کانون هواداران پرسپولیس :-؟؟

زرینه : کریمی می تواند در بازی با سپاهان بازی کند

کانون هواداران پرسپولیس: پزشک تیم پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت علی کریمی گفت: کریمی شرایط بازی با سپاهان را دارد ولی این منوط به دستور کادر فنی است.
دکتر فرید زرینه خاطرنشان کرد: کریمی در شرایط خوبی برای بازی به سر می برد و می تواند بازی کند اما کادر فنی در این زمینه نظر نهایی را می دهند.
وی ادامه داد: طی جلسه ای که با وینگادا خواهیم گذاشت در مورد حضور کریمی در بازی فردا تصمیم گیری خواهد شد.
وی در خصوص دیگر مصدوم پرسپولیس پتروویچ اضافه کرد: پتروویچ قطعا به بازی با سپاهان نمی رسد هرچند که وی نیز تمرینات خود را از سر گرفته است.

------------------

خبر خوش برای هواداران پرسپولیس:

محسن خلیلی در بازی با سپاهان به میدان می رود

خبر پارس فوتبال مربوط به دیروز می شه...امروز هم اخبار گفت هم تو سایت ها بود که وینگادا خلیلی رو نمی بره اصفهان واسه اینکه گفته تو بازی های مهمتر بهش نیاز داره

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خبر پارس فوتبال مربوط به دیروز می شه...امروز هم اخبار گفت هم تو سایت ها بود که وینگادا خلیلی رو نمی بره اصفهان واسه اینکه گفته تو بازی های مهمتر بهش نیاز داره
آها مرسی :*

Persepolis-Sepahan4.jpg

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بازی جونداری بود

خدایی انصافه نیکی بیرون باشه اون وخ این منصوری شوت زاده توی زمین باشه؟ :(

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اقا این جمله چی بود جلو دوربین نوشته بودن آسمان را با چشم های خودمان ببینیم:D یه همچین چیزی:D یه بیت از حافظ هم می زدن تنگش:lol::lol::lol::lol:

بازی:wacko::wacko::wacko::wacko:

بالا