• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رفیق جان من زیاد وارد اون بحث نمیشم چون شما هم حتما از مافیای رسانه ای قطبی آگاهی ولی در هر صورت من با این نوشته که خودتاون گذاشتید 100% موافقم :

زنده باد... جان کلام همینجاست... خودمحوری و بی تدبیری ...

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
اون که صد در صد درسته !! ولی هیچ ربطی به این بازی افتضاح نداره . فدراسیون میتونه بگه دو تا پنالتی بگیرند یا نگیرند ولی اینکه تیمی یه موقعیت نداشته باشه در طول 90 دقیقه این دیگه ربطی به فدراسیون نداره .

بله خب .درست میگین.حرف حساب جواب نداره. امیدوارم این روزای بد زودتر تموم بشن.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ولی کماکان به نظر من علی دایی باید بمونه . علی دایی اگه بره به هیچ جای بهتری نمیرسیم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس بازم بازی رو باخت !!

بهتر که ندیدم

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
نصیرزاده : داور دو پنالتی پرسپولیس را در یک نیمه نگرفت

کانون هواداران پرسپولیس : کارشناس داوری فوتبال کشور گفت داور در مسابقه پرسپولیس و تراکتورسازی دو پنالتی تیم پرسپولیس را اعلام نکرد.
هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری فوتبال در بین دو نیمه مسابقه تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی در تماس با تلویزیون به نقد داوری این مسابقه پرداخت و گفت : در دقیقه 14 داور باید یک اخطار به محمد نصرتی مدافع تراکتور نشان می داد و پس از آن رسول فروغی کمک داور مسابقه یک موقعیت عالی تیم پرسپولیس را به اشتباه آفساید اعلام کرد.
وی افزود : در دقیقه 25 بازیکن تراکتورسازی وارد محوطه جریمه پرسپولیس شد و با وجود آنکه قبل از ورود به محوطه تعادل خود را از دست داده بود با ضربه آرنج مدافع پرسپولیس نقش زمین شد و اعلام ضربه پنالتی به سود تراکتور صحیح بود.
نصیرزاده افزود : یک دقیقه بعد در محوطه جریمه مقابل مهاجم پرسپولیس زمین خورد که این صحنه هم بسیار نزدیک به خطای پنالتی بود.
کارشناس داوری ادامه داد : اما اشتباه تعجب برانگیز خداداد افشاریان در دقیقه 42 اتفاق افتاد و در جایی که دقیقا در موقعیت قرینه پنالتی تیم تراکتورسازی ، هادی نوروزی درون محوطه جریمه حریف با شارژ مدافع تراکتور به زمین خورد که نحوه خطا و شارژ مدافع حریف کاملا مشابه خطای مدافع پرسپولیس بود و داور باید یک پنالتی مسلم برای پرسپولیس اعلام می کرد که از آن چشم پوشی کرد.

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​
بازم خوبه یکی پیدا شد یه نظر درست حسابی بده
تو ایران یه مشت داور بی تجربه وجود داره (افشاریان از همه بدتر)
تو 5باخت بازیهای اخیر مقصر اصلی داوران بودند:hmm:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
وقتی یک تیمی که تا همین 4 تا بازی قبل جز مدعیان قهرمانی بود ( با وجود همین علی دایی و حبیب کاشانی) به نظرتون چی میشه که 4 تا بازی متوالی رو میبازه و به این روز میفته؟ چرا همه ی این اتفاقات بعد از ممنوع المصاحبه شدن دایی رخ میده؟! من که عمیقا فکر میکنم تیم پرسپولیس و هوادارنش دارن چوب اختلافات علی دایی با فدراسیون و رییسش رو میخورن.

دقیقا - قبلا هم گفتم به نظر میرسه قصه داوریها از اون برنامه 90 که دایی رو آورد و 2 ساعت دایی فدراسیون رو زیر سوال میبرد سروع شده - به نظر من اگه انتقادی هم به دایی وارده اینجا باید وارد بشه که به خاطر غرور خودش از پرسپولیس مایه گذاشت و اونطور با فدراسیون درگیر شد - به قول قدیمیها هر کی خربزه بخوره پا لرزش هم میشینه - آخه فکر نمیکردی که تو الان سرمربی تیم پرسپولس هستی و شاید فدراسیون بخواد بخاطر این درگیری و زمین زدن تو اول پرسپولیس رو زمین بزنه و در نتیجه خود به خود تو رو هم زمین زده باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اشتباه اصلی دایی اینجا بود -
کسایی هم که الان به حق یا ناحق انتقاداتی به دایی دارن اگر وضعیت داوری این طوری نبود و تیم میتونست به هر صورت 3 امتیاز بازیهاش رو بگیره آیا واقعا این قد بی صبر میشدن ؟؟؟ فکر میکنم نه

من میتونم بگم دایی بدجوری تو اون درگیری که با ف د ر اسیون راه انداخت باخت

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من فکر میکنم اگه 4 تا 90 دقیقه دیگه هم بازی میکردیم نمیتونستیم گل بزنیم به چند دلیل
0- چیزی به اسم بازیکن فوتبال به معنای واقعی نداریم .
1- بازیکنی نداریم که گل بزنه . مثلا فروارد ( مهاجم نوک ) تو این تیم نیست . ( هستا ولی اسما")
2- بازیکن ستاره نداریم . از همونهائی که 90 دقیقه راه میرن و یه دفه با یه حرکت نتیجه بازی رو عوض میکنن .
3- هیچ نقشه و تاکتیکی برای حمله کردن نداریم . دقیقا هیچی !
4- اصلا هافبک به درد بخور نداریم . چه برسه به اینکه هافبک بازیساز داشته باشیم از همون پلی میکرها !!!
5- سرمربی تیممون نمیتونه به تنهائی کار کنه ، میخواد تنها باشه همیشه و اونهائی که دورو برشن به درد عمه اش میخورن .
6- بازیکنهای تیتیش مامانی تا دلت بخواد ( یکیش همین آقای باقری ) . خودش تصمیم میگیره و یا علی کون لق باشگاه .
7- تیم صاحاب نداره . ( چیز تازه ای نیست )
8- هیچ کدخدایی نمیتونه توی شهر مدیریت کنه ! اما تو پرسپولیس داره مدیریت میکنه .
9- داورها هر کور و کچلی که تو 18 پرسپولیس بخوره زمین پنالتی میگیرن .
10- اگه کسی از بازیکنهای پرسپولیس خدای نکرده به 18 قدم برسه ! گردنش رو هم بشکونن پنالتی نمیشه
11- کمک داورها عین آب خوردن موقعیت های تک به تک رو آفساید میگیرن برای حریف .
12- هیچ رئیس فدراسیونی دلش براش این تیم بدبخت نمیسوزه . الا رئیس فدراسیون آتش نشانی .
13- بازیکنها زیر 2 متر نمیتونن بهم پاس بدن . ( البته اسمش رو گذاشتن تیکی ترکمون به سبک پرسپولیس )
14-بازم بگم :D
9- داورها هر کور و کچلی که تو 18 پرسپولیس بخوره زمین پنالتی میگیرن .
10- اگه کسی از بازیکنهای پرسپولیس خدای نکرده به 18 قدم برسه ! گردنش رو هم بشکونن پنالتی نمیشه
11- کمک داورها عین آب خوردن موقعیت های تک به تک رو آفساید میگیرن برای حریف .
12- هیچ رئیس فدراسیونی دلش براش این تیم بدبخت نمیسوزه . الا رئیس فدراسیون آتش نشانی .
13- بازیکنها زیر 2 متر نمیتونن بهم پاس بدن . ( البته اسمش رو گذاشتن تیکی ترکمون به سبک پرسپولیس )
این 4تا مطلب 100% تایید میشه
مقصر اصلی باخت های اخیر پرسپولیس 60%داوران 40%بازیکنان
یه مشت بازیکن درپیت داریم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
هر چی گشتم لقبی پیدا نکردم بدم به این تیم ، تیمی رو هم پیدا نکردم که از این بدتر بازی کنه.
ریده شده به تیم.بازیکن هیچ سرمربی هیچ مربی هیچ سرپرست هیچ مدیر هم که نداریم کلا بی صاحب به باخت های خودمون ادامه میدیم.
تا حالا اینقدر رکورد رو توی چند هفته نشکسته بودیم.
4 باخت پیاپی ، شکست در تبریز بعد از 17 سال و خوردن 4 گل در تهران و ...

به نظرم با این کیفیتی که از بازی های این تیم می بینیم دیگه می شه لقب "تِرپولیس" رو بهش داد...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دايي: از داوري كه در تهران 2 پنالتي‌مان را نمي‌گيرد، انتظاري نداريم

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي كه 2 هفته پيش ممنوع‌المصاحبه بودنش لغو شده بود، پس از شكست يك بر صفر برابر تراكتورسازي ابتدا به دلايل نامعلوم در كنفرانس خبري حاضر نشد. در پي اين اتفاق خبرنگاران تبريزي كه اين حركت دايي را بي‌احترامي به خود مي‌دانستند به نشانه اعتراض محل را ترك كردند و بيشتر از اين منتظر دايي نماندند، اما پس از كش‌وقوس‌هاي فراوان سرمربي پرسپوليس به محل برگزاري كنفرانس مطبوعاتي آمد.

دايي در ابتداي صحبت‌هايش عنوان كرد: بازي متعادلي بود و موقعيت‌هاي زيادي داشتيم كه به خوبي از آنها استفاده نكرديم و تراكتور توانست از تنها موقعيت خود از روي نقطه پنالتي دروازه ما را باز كند.
وي در خصوص قضاوت خداداد افشاريان تصريح كرد: از داوري كه در ورزشگاه آزادي 2 پنالتي صددرصد را براي تيم ما اعلام نمي‌كند چه انتظاري است كه در تبريز و ورزشگاه يادگار امام و 70 هزار تماشاگر اين كار را بكند؟ در مجموع از تمام بازيكنان راضي هستم، چون بهتر از ديدارهاي گذشته بازي كردند.
سرمربي پرسپوليس در خصوص خداحافظي كريم باقري گفت: در جريان دليل اين كار نيستم. البته از خانواده باقري كه در اين 2 روز ميزبان خوبي براي ما بودند تشكر مي‌كنم.
دايي در پايان از هواداران پرسپوليس تشكر كرد.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
من استقلالیم.

پرسپولیس تقریبا همه بازیکناش متوسط و معمولین با ای بازیکنا نتیجه گیری واقعا سخته.
دایی تا حدی مقصره ولی به نظرم کمترین سهم رو داره.ببخشید(به قول دایی) ولی تیمی که شیث کاپیتانش باشه بهتر از این نمیشه.
امیدوارم استقلال و پرسپولیس مثل گذشته قوی باشن و این تیمهای اصفهانی به جای قبلیشون وسط جدول برگردن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در پرسپولیس می‌مانم، این تیم را درست می‌کنم و قطعا روزی می‌روم که تیمم را قهرمان کرده باشم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست این تیم مقابل تراکتورسازی گفت: در ابتدا باید از بازیکنان تیمم تشکر کنم. دست تک تک آنها را می‌بوسم که امروز خیلی خوب بازی کردند و استحقاق‌شان این نبود که با شکست زمین بازی را ترک کنند.

وی در ادامه با طرح این مدعا که پرسپولیس در هر دو نیمه برتر از تیم تراکتورسازی بوده است، افزود: تیم ما در طول بازی به ویژه در نیمه اول برتر از تیم تراکتورسازی بود و تیم میزبان به غیر از یک شوت که در نیمه دوم به سمت دروازه ما زد، شانس دیگری نداشت. ما از نظر فوتبالی برتر از تیم تراکتورسازی بودیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه تیمش برخلاف جریان بازی گل خورده است، افزود: من دیگر در مورد داوری حرف نمی‌زنم و قضاوت در مورد عملکرد داوران را به کارشناسان و مردم می‌سپارم. متاسفانه امروز چیدمان داوری به گونه‌ای بود که تیم ما از آن ضربه خورد.

وی افزود: امروز بازی را داوری قضاوت کرد که در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی در ورزشگاه آزادی به راحتی از اعلام دو ضربه پنالتی به سود تیم ما خودداری کرد. داوری که جرات نداشت در آزادی به سود ما پنالتی اعلام کند، امروز چطور می توانست مقابل 70 تماشاگر تیم تراکتورسازی به ضرر این تیم پنالتی بگیرد؟! اگر داوری به سود ما پنالتی می گرفت، من شک می کردم!

دایی با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش در مصاف با تراکتورسازی تبریز مشکل سرخپوشان تهرانی در این مسابقه را عدم استفاده از شانس‌های گلزنی عنوان کرد و گفت: به نظر من نصرتی در این مسابقه باید از زمین اخراج می شود اما داور به او کارت زرد هم نداد! فیلم بازی موجود است، من نمی گویم، کارشناسان نظر بدهند.

وی ادامه داد: بازی تراکتورسازی - پرسپولیس پنج دقیقه وقت اضافه داشت؟! چندین بار بازیکنان دو تیم روی زمین افتادند، چند بار کفتر داخل زمین آمد، مربی تیم تراکتورسازی چندبار تصمیم به تعویض گرفت و تصمیم خود را عوض کرد و... با این شرایط آیا بازهم برای این بازی باید پنج دقیقه وقت تلف شده اعلام می شد؟!

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید براینکه نمی خواهد شکست‌های تیمش را به گردن داوران بیاندازد، افزود: من به شاگردانم گفته‌ام باید به گونه‌ای بازی کنیم که اشتباهات داور روی جریان بازی تاثیرگذار نباشد. باید خود را آماده گرفتن پنالتی به سود حریفان و چشم پوشی از پنالتی‌های مان کنیم و...

دایی یادآور شد: اگر در بازی شهرداری تبریز - پرسپولیس داور هفت دقیقه وقت تلف شده اعلام کرد، در بازی امروز حداقل باید 10 دقیقه وقت تلف شده در نظر می گرفت.

خبرنگاری به علی دایی این نکته را گوشزد کرد که با طرح موضوعاتی چون اشتباهات داوری و ... قصد توجیه شکست تیمش را دارد، دایی در پاسخ به این خبرنگار گفت: شما نیمه اول را نگاه کنید. تیم ما برتر از تراکتور نبود؟ تیم ما در جریان بازی بیشتر از تراکتورسازی شانس و موقعیت نداشت؟ شما می خواهید بحث کنید، سئوال نمی پرسید!

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه از اینکه داوران سلیقه‌ای عمل می کنند، گلایه کرد و گفت: هر کدام از داوران به یک گونه سوت می زنند. یک داور 2 دقیقه وقت اضافه می گیرد، یکی دیگر هفت دقیقه. پس کی می خواهند عدالت را رعایت کنند؟! امروز در ماه محرم هستیم، امام حسین (ع) برای چه قیام کرد؟ برای برپایی عدالت. پس کی قرار است در فوتبال ما عدالت رعایت شود؟

دایی افزود: اصلا باخت را به گردن داور نمی اندازم، دنبال بهانه هم نیستم. بازی قبل جلوی پیکان بد بازی کردیم و باختیم. اما امروز خیلی سرتر از تراکتورسازی بودیم. شما در کدام بازی خانگی تیم تراکتورسازی دیده‌اید که این تیم تا به این اندازه ضعیف بازی کند و شانس گل نداشته باشد؟ شما خبرنگاران تبریزی باید این را قبول کنید و تعصبی حرف نزنید.

وی تاکید کرد: 10 نفره شدن تیم تراکتورسازی به ضرر تیم ما تمام شد. بعد از اخراج کرار جاسم چقدر بازیکنان تیم تراکتورسازی روی زمین خوابیدند؟ چقدر وقت تلف کردند؟

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه حرکت کرار جاسم را در هیچ کجا ندیده است، در پاسخ به خبرنگاری که گفت: "پرسپولیس دچار ایست قلبی شده است"، خاطر نشان کرد: این نظر شماست. تیم من امروز نشان داد روبه جلو بازی می کند. ما امروز خیلی بهتر از دیدارهای گذشته بودیم. بدون تعصب باشید و این را قبول کنید.

"تیم من درست می شود. ایستاده‌ام که پرسپولیس را درست کنم"، دایی با بیان این دو جمله در پاسخ به خبرنگاری که پرسید: "آیا بازی با تراکتورسازی ایستگاه آخر شما بود؟"، گفت: مگر شما مدیرعامل می گوید کدام بازی ایستگاه آخر من است؟! پرسپولیس یک باشگاه حرفه‌ای است که مدیرعاملی حرفه‌ای دارد. من هم یک مربی حرفه‌ای هستم و تا روزی که مرا بخواهند می‌مانم و به کارم ادامه می‌دهم.

وی افزود: در تیم من بازیکنان توانمندی حضور دارند که به آنها اعتقاد دارم و به همین خاطر در تیم پرسپولیس مانده‌ام. مطمئنا باشید من در پرسپولیس می‌مانم و این تیم را درست می کنم. روزی هم از پرسپولیس می روم که این تیم را قهرمان کرده باشم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تکرار این موضوع که باقری خودش تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفته است، گفت: شنیده‌ام باقری از نیمکت نشینی ناراحت بوده و خداحافظی کرده است. در فوتبال حرفه‌ای این درست نیست و بازیکن نباید بگوید باید چقدر بازی کند.

دایی در واکنش به خبرنگاری که تاکید داشت، شیث رضایی برخورد زشتی با علی علیزاده کرده است، گفت: شما از کدام صحنه حرف می زنید؟! نصرتی بازیکن مرا زد، آن را نمی بینید. کرار جاسم بعد از اخراج 100 نفر نمی توانستند جلویش را بگیرند و می خواست داور را بزند، آن را هم نمی بینید، آن وقت برخورد فوتبال شیث با علیزاده را بزرگ می کنید؟!

وی در خاتمه تصریح کرد: دیشب با تلویزیون تبریز مصاحبه کردم و کلی از مردم تبریز گفتم، نتیجه‌اش چه شد؟ امروز از زمانی که وارد زمین شدم، به من فحش و ناسزا گفتند. من را بی شرف خواندند و ... . اما من اینها را به دل نمی گیرم و همچنان مردم تبریز را دوست دارم، حتی اگر به من ناسزا بگوید.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
من استقلالیم.

پرسپولیس تقریبا همه بازیکناش متوسط و معمولین با ای بازیکنا نتیجه گیری واقعا سخته.
دایی تا حدی مقصره ولی به نظرم کمترین سهم رو داره.ببخشید(به قول دایی) ولی تیمی که شیث کاپیتانش باشه بهتر از این نمیشه.
امیدوارم استقلال و پرسپولیس مثل گذشته قوی باشن و این تیمهای اصفهانی به جای قبلیشون وسط جدول برگردن

ببخشید دوست عزیز درسته که پرسپولیس بازیکناش قوی نیستن ولی ظاهرا شما هم دلتون میخواد داوریها رو نادیده بگیرید، مثلا اگه استقلال یا ذوب یا سپاهان با اون بازیکناشون، تو تبریز جلو تراکتور داور 4 یا 5 صحنه به ضررشون کار میکرد میبردن؟؟؟؟ )فکر که چی بگم ،مطمئنم با اختلاف بیش از یک گل میباختن
در حالی که تیم استقلال تا جایی که تو ذهنم هست بازی با تراکتور حتی یک گل هم به نفعش کار شد تا تونست مساوی کنه ((گل اونا رو آفساید اعلام کرد)) البته خوب بالاخره اشتباه داور هم جزو بازی هست دیگه
ضمن این که با این صحبت که تیمای اصفهانی به جای قبلیشون برگردن اعتقاد ندارم، ذوب واقعا تیم خوبی هست حقشه که الان صدرنشین هست،
ولی بحث ما در مورد پرسپولیس اینه که داور تو همه بازیها و جلو همه رقیبا به ضرر ما کار کرده مثلا همون بازی با استقلال و قطعا اگه اشتباهات داوری(( البته به قول فدراسیون)) نبود پرسپولیس با همین بازیکنا یکی از مدعیهای قهرمانی بود

موفق باشی دوست عزیز

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ببخشید دوست عزیز درسته که پرسپولیس بازیکناش قوی نیستن ولی ظاهرا شما هم دلتون میخواد داوریها رو نادیده بگیرید، مثلا اگه استقلال یا ذوب یا سپاهان با اون بازیکنا تو تبریز جلو تراکتور داور 4 یا 5 صحنه به ضررشون کار میکرد میبردن؟؟؟؟ )فکر که چی بگم مطمئنم با اختلاف بیش از یک گل میباختن
در حالی که تیم استقلال تا جایی که تو ذهنم هست بازی با تراکتور حتی یک گل هم به نفعش کار شد تا تونست مساوی کنه ((گل اونا رو آفساید اعلام کرد)) البته خوب بالاخره اشتباه داور هم جزو بازی هست دیگه
ضمن این که با این صحبت که تیمای اصفهانی به جای قبلیشون برگردن اعتقاد ندارم، ذوب واقعا تیم خوبی هست حقشه که الان صدرنشین هست،
ولی بحث ما در مورد پرسپولیس اینه که داور تو همه بازیها و جلو همه رقیبا به ضرر ما کار کرده مثلا همون بازی با استقلال و قطعا اگه اشتباهات داوری(( البته به قول فدراسیون)) نبود پرسپولیس با همین بازیکنا یکی از مدعیهای قهرمانی بود

موفق باشی دوست عزیز

قصدم کل کل نیست.با داوری کاری ندارم.اصلا حرفت درست داوری به ضرر شما بود
بکذریم.... خود دانید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بي‌نظمي در كنفرانس مطبوعاتي علي دايي: خبرنگاران به جاي سرمربي پاسخ دادند

سايت گل ـ‌با توجه به تأخيري كه به خاطر حضور علي دايي در كنفرانس مطبوعاتي اتفاق افتاد اكثريت خبرنگاران حاضر محل كنفرانس را ترك كردند كه اين عدم حضور موجب شايعاتي شد كه شايد علي دايي قصد استعفا يا كناره‌گيري از تيم پرسپوليس را دارد كه در كنفرانس مطبوعاتي هم حاضر نشده بود. ولي بعد از حدود نيم ساعت تأخير علي دايي در شرايطي كه بيش از 10 نفر از همراهانشان ايشان را مشايعت مي‌كردند از رختكن ورزشگاه خارج و به سالن كنفرانس آمد و اين قضيه اعتراض خبرنگاران بومي را موجب شد كه چرا به وقت آنها اهميت و ارزشي داده نشده است.

بالاخره با كش و قوس‌هاي فراوان سوالات از علي دايي پرسيده شد كه علاوه بر دايي خبرنگاران يا همراهان اين تيم هم از پشت سر به سوالات خبرنگاران پاسخ مي‌دادند كه اين قضيه موجب برهم خوردن نظم محل كنفرانس شد كه در نهايت با دخالت روابط عمومي هيئت فوتبال تبريز مسأله پايان يافت.

كسر 5 درصد از قرارداد بازيكنان و كادر فني پرسپوليس

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، به دليل چهار باخت متوالي در رقابت هاي ليگ برتر با تصميم حبيب كاشاني 5 درصد از رقم قرارداد بازيكنان و كادر فني اين تيم كم شد.
پرپسوليس در چهار بازي گذشته نتيجه را به تيم هاي مس كرمان، سپاهان اصفهان، پيكان قزوين و تراكتورسازي تبريز واگذار كرده است.

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107
درسته که پرسپولیس بازیکناش قوی نیستن ولی ظاهرا شما هم دلتون میخواد داوریها رو نادیده بگیرید، مثلا اگه استقلال یا ذوب یا سپاهان با اون بازیکناشون، تو تبریز جلو تراکتور داور 4 یا 5 صحنه به ضررشون کار میکرد میبردن؟؟؟؟ )فکر که چی بگم ،مطمئنم با اختلاف بیش از یک گل میباختن

موفق باشی دوست عزیز

کاملا موافقم. هرچی هست زیر سر فدراسیونه و پرسپولیس داره از اونجا ضربه میخوره

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
الان پدرم از بیرون اومد. گفت که عامه مردم دارن میگن باخت های پرسپولیس قضیه سیاسی پشتشه! :دی

گفتم یعنی چی؟ گفت یعنی ماجرای دایی و فدراسیون. و اینکه این اشتباهات داوری علیه پرسپولیس عمدی هست !!

پس این الان حرف اکثر مردمه!

پدرم استقلالیه! بعد گفت یه نکته جالب اینه که مردم علیرغم این باخت ها از دایی حمایت میکنن و میگن مقصر دایی نیس! در حالی قبلا اینجور موقع ها بدجوری علیه مربی موضع گیری میکردن و درخواست اخراجش رو میکردن...

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
ببخشید دوست عزیز درسته که پرسپولیس بازیکناش قوی نیستن ولی ظاهرا شما هم دلتون میخواد داوریها رو نادیده بگیرید، مثلا اگه استقلال یا ذوب یا سپاهان با اون بازیکناشون، تو تبریز جلو تراکتور داور 4 یا 5 صحنه به ضررشون کار میکرد میبردن؟؟؟؟ )فکر که چی بگم ،مطمئنم با اختلاف بیش از یک گل میباختن

موفق باشی دوست عزیز

کاملا موافقم.:happy:
یک سوال هم دارم.حسین کعبی،علیرضا نیکبخت،افشین پیروانی دستگیر شدگان پارتی شبانه
این یعنی ترور یا پرسپولیس کشی.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصافا داوری مشکل داره !! بابا اگه واسه تراکتور اونطوری پنالتی گرفت برای پرسپولیس حداقل یه دونه از صحنه های مشکوک پنالتی بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منکر بازی خوب تراکتور نیستم. اما انصافا این داوری خیلی دیگه داره شیر تو شیر میشه

مبنا رو بر این میذاریم که اون پنالتی تراکتور درست بود.
با این حساب از تمام برخوردهایی که تو محوطه جریمه تراکتور اتفاق افتاد (3 4 دفعه ای شد) یه دونشون هم نمیتونست پنالتی باشه !؟!

یه یه افساید اشتباه در نیمه اول که داشت برای پرسپولیس موقعیت رو 2 به 1 میکرد !!

دیگه ادم خیلی خوش بین هم باشه اما این فدارسیون ریگی به کفشش هست سر قضیه علی دایی.
حالا اون پول حق علی داییه یا نه کاری نداریم. قانون میگه باید این پول رو بهش بدن. پول رو که ندادن. الانم که دارن اینطوری میکنن.
حتی داورهایی که تو بازهای پرسپولیس اشتباه کردند. (نمونش همین افشاریان- تو بازی ملوان) رو جریمه هم نکردند.

همش هم میگن اشتباه داوری جزءی از فوتباله !!

حکایت همون دربی های پایتخته که گندش در اومده بود.

این فدراسیون بی کفایته و باید درش تخته شه. اینطوری تیمهایی که حقشون قهرمانی هست واقعا بهش میرسن.

به نظرم امسال هیچ تیم تهرونی حقش قهرمانی نیست با این بازیهای ابکی

اما واقعا با این ناداوری ها ضربه زیادی زدن به تیم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
الان پدرم از بیرون اومد. گفت که عامه مردم دارن میگن باخت های پرسپولیس قضیه سیاسی پشتشه! :دی

گفتم یعنی چی؟ گفت یعنی ماجرای دایی و فدراسیون. و اینکه این اشتباهات داوری علیه پرسپولیس عمدی هست !!

پس این الان حرف اکثر مردمه!

پدرم استقلالیه! بعد گفت یه نکته جالب اینه که مردم علیرغم این باخت ها از دایی حمایت میکنن و میگن مقصر دایی نیس! در حالی قبلا اینجور موقع ها بدجوری علیه مربی موضع گیری میکردن و درخواست اخراجش رو میکردن...

شک نکنننننننننن ... کاملا مشخصه ... همونجور که خواستن فردوسی پور رو زمین بزنن و اس ام اسا رو بستن

بعد دیدن صدا سیما پشت قضیست و پشت صدا سیما هم که میدونید کیه !

اما ورزش پشتش ریاست جمه.وریه ... شک نکنیدددددددددددددددددددددددددددددددددد همش دارن سنگ اندازی

میکنن و ما طرفدارا باید تاوانشو پس بدیم

بالا