ARMF
مدیر بازنشسته ورزش
رفیق جان من زیاد وارد اون بحث نمیشم چون شما هم حتما از مافیای رسانه ای قطبی آگاهی ولی در هر صورت من با این نوشته که خودتاون گذاشتید 100% موافقم :
زنده باد... جان کلام همینجاست... خودمحوری و بی تدبیری ...
رفیق جان من زیاد وارد اون بحث نمیشم چون شما هم حتما از مافیای رسانه ای قطبی آگاهی ولی در هر صورت من با این نوشته که خودتاون گذاشتید 100% موافقم :
اون که صد در صد درسته !! ولی هیچ ربطی به این بازی افتضاح نداره . فدراسیون میتونه بگه دو تا پنالتی بگیرند یا نگیرند ولی اینکه تیمی یه موقعیت نداشته باشه در طول 90 دقیقه این دیگه ربطی به فدراسیون نداره .
بازم خوبه یکی پیدا شد یه نظر درست حسابی بدهنصیرزاده : داور دو پنالتی پرسپولیس را در یک نیمه نگرفت
کانون هواداران پرسپولیس : کارشناس داوری فوتبال کشور گفت داور در مسابقه پرسپولیس و تراکتورسازی دو پنالتی تیم پرسپولیس را اعلام نکرد.
هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری فوتبال در بین دو نیمه مسابقه تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی در تماس با تلویزیون به نقد داوری این مسابقه پرداخت و گفت : در دقیقه 14 داور باید یک اخطار به محمد نصرتی مدافع تراکتور نشان می داد و پس از آن رسول فروغی کمک داور مسابقه یک موقعیت عالی تیم پرسپولیس را به اشتباه آفساید اعلام کرد.
وی افزود : در دقیقه 25 بازیکن تراکتورسازی وارد محوطه جریمه پرسپولیس شد و با وجود آنکه قبل از ورود به محوطه تعادل خود را از دست داده بود با ضربه آرنج مدافع پرسپولیس نقش زمین شد و اعلام ضربه پنالتی به سود تراکتور صحیح بود.
نصیرزاده افزود : یک دقیقه بعد در محوطه جریمه مقابل مهاجم پرسپولیس زمین خورد که این صحنه هم بسیار نزدیک به خطای پنالتی بود.
کارشناس داوری ادامه داد : اما اشتباه تعجب برانگیز خداداد افشاریان در دقیقه 42 اتفاق افتاد و در جایی که دقیقا در موقعیت قرینه پنالتی تیم تراکتورسازی ، هادی نوروزی درون محوطه جریمه حریف با شارژ مدافع تراکتور به زمین خورد که نحوه خطا و شارژ مدافع حریف کاملا مشابه خطای مدافع پرسپولیس بود و داور باید یک پنالتی مسلم برای پرسپولیس اعلام می کرد که از آن چشم پوشی کرد.
:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
وقتی یک تیمی که تا همین 4 تا بازی قبل جز مدعیان قهرمانی بود ( با وجود همین علی دایی و حبیب کاشانی) به نظرتون چی میشه که 4 تا بازی متوالی رو میبازه و به این روز میفته؟ چرا همه ی این اتفاقات بعد از ممنوع المصاحبه شدن دایی رخ میده؟! من که عمیقا فکر میکنم تیم پرسپولیس و هوادارنش دارن چوب اختلافات علی دایی با فدراسیون و رییسش رو میخورن.
من فکر میکنم اگه 4 تا 90 دقیقه دیگه هم بازی میکردیم نمیتونستیم گل بزنیم به چند دلیل
0- چیزی به اسم بازیکن فوتبال به معنای واقعی نداریم .
1- بازیکنی نداریم که گل بزنه . مثلا فروارد ( مهاجم نوک ) تو این تیم نیست . ( هستا ولی اسما")
2- بازیکن ستاره نداریم . از همونهائی که 90 دقیقه راه میرن و یه دفه با یه حرکت نتیجه بازی رو عوض میکنن .
3- هیچ نقشه و تاکتیکی برای حمله کردن نداریم . دقیقا هیچی !
4- اصلا هافبک به درد بخور نداریم . چه برسه به اینکه هافبک بازیساز داشته باشیم از همون پلی میکرها !!!
5- سرمربی تیممون نمیتونه به تنهائی کار کنه ، میخواد تنها باشه همیشه و اونهائی که دورو برشن به درد عمه اش میخورن .
6- بازیکنهای تیتیش مامانی تا دلت بخواد ( یکیش همین آقای باقری ) . خودش تصمیم میگیره و یا علی کون لق باشگاه .
7- تیم صاحاب نداره . ( چیز تازه ای نیست )
8- هیچ کدخدایی نمیتونه توی شهر مدیریت کنه ! اما تو پرسپولیس داره مدیریت میکنه .
9- داورها هر کور و کچلی که تو 18 پرسپولیس بخوره زمین پنالتی میگیرن .
10- اگه کسی از بازیکنهای پرسپولیس خدای نکرده به 18 قدم برسه ! گردنش رو هم بشکونن پنالتی نمیشه
11- کمک داورها عین آب خوردن موقعیت های تک به تک رو آفساید میگیرن برای حریف .
12- هیچ رئیس فدراسیونی دلش براش این تیم بدبخت نمیسوزه . الا رئیس فدراسیون آتش نشانی .
13- بازیکنها زیر 2 متر نمیتونن بهم پاس بدن . ( البته اسمش رو گذاشتن تیکی ترکمون به سبک پرسپولیس )
14-بازم بگم![]()
این 4تا مطلب 100% تایید میشه9- داورها هر کور و کچلی که تو 18 پرسپولیس بخوره زمین پنالتی میگیرن .
10- اگه کسی از بازیکنهای پرسپولیس خدای نکرده به 18 قدم برسه ! گردنش رو هم بشکونن پنالتی نمیشه
11- کمک داورها عین آب خوردن موقعیت های تک به تک رو آفساید میگیرن برای حریف .
12- هیچ رئیس فدراسیونی دلش براش این تیم بدبخت نمیسوزه . الا رئیس فدراسیون آتش نشانی .
13- بازیکنها زیر 2 متر نمیتونن بهم پاس بدن . ( البته اسمش رو گذاشتن تیکی ترکمون به سبک پرسپولیس )
هر چی گشتم لقبی پیدا نکردم بدم به این تیم ، تیمی رو هم پیدا نکردم که از این بدتر بازی کنه.
ریده شده به تیم.بازیکن هیچ سرمربی هیچ مربی هیچ سرپرست هیچ مدیر هم که نداریم کلا بی صاحب به باخت های خودمون ادامه میدیم.
تا حالا اینقدر رکورد رو توی چند هفته نشکسته بودیم.
4 باخت پیاپی ، شکست در تبریز بعد از 17 سال و خوردن 4 گل در تهران و ...
من استقلالیم.
پرسپولیس تقریبا همه بازیکناش متوسط و معمولین با ای بازیکنا نتیجه گیری واقعا سخته.
دایی تا حدی مقصره ولی به نظرم کمترین سهم رو داره.ببخشید(به قول دایی) ولی تیمی که شیث کاپیتانش باشه بهتر از این نمیشه.
امیدوارم استقلال و پرسپولیس مثل گذشته قوی باشن و این تیمهای اصفهانی به جای قبلیشون وسط جدول برگردن
ببخشید دوست عزیز درسته که پرسپولیس بازیکناش قوی نیستن ولی ظاهرا شما هم دلتون میخواد داوریها رو نادیده بگیرید، مثلا اگه استقلال یا ذوب یا سپاهان با اون بازیکنا تو تبریز جلو تراکتور داور 4 یا 5 صحنه به ضررشون کار میکرد میبردن؟؟؟؟ )فکر که چی بگم مطمئنم با اختلاف بیش از یک گل میباختن
در حالی که تیم استقلال تا جایی که تو ذهنم هست بازی با تراکتور حتی یک گل هم به نفعش کار شد تا تونست مساوی کنه ((گل اونا رو آفساید اعلام کرد)) البته خوب بالاخره اشتباه داور هم جزو بازی هست دیگه
ضمن این که با این صحبت که تیمای اصفهانی به جای قبلیشون برگردن اعتقاد ندارم، ذوب واقعا تیم خوبی هست حقشه که الان صدرنشین هست،
ولی بحث ما در مورد پرسپولیس اینه که داور تو همه بازیها و جلو همه رقیبا به ضرر ما کار کرده مثلا همون بازی با استقلال و قطعا اگه اشتباهات داوری(( البته به قول فدراسیون)) نبود پرسپولیس با همین بازیکنا یکی از مدعیهای قهرمانی بود
موفق باشی دوست عزیز
درسته که پرسپولیس بازیکناش قوی نیستن ولی ظاهرا شما هم دلتون میخواد داوریها رو نادیده بگیرید، مثلا اگه استقلال یا ذوب یا سپاهان با اون بازیکناشون، تو تبریز جلو تراکتور داور 4 یا 5 صحنه به ضررشون کار میکرد میبردن؟؟؟؟ )فکر که چی بگم ،مطمئنم با اختلاف بیش از یک گل میباختن
در حالی که تیم استقلال تا جایی که تو ذهنم هست بازی با تراکتور حتی یک گل هم به نفعش کار شد تا تونست مساوی کنه ((گل اونا رو آفساید اعلام کرد)) البته خوب بالاخره اشتباه داور هم جزو بازی هست دیگه
ضمن این که با این صحبت که تیمای اصفهانی به جای قبلیشون برگردن اعتقاد ندارم، ذوب واقعا تیم خوبی هست حقشه که الان صدرنشین هست،
ولی بحث ما در مورد پرسپولیس اینه که داور تو همه بازیها و جلو همه رقیبا به ضرر ما کار کرده مثلا همون بازی با استقلال و قطعا اگه اشتباهات داوری(( البته به قول فدراسیون)) نبود پرسپولیس با همین بازیکنا یکی از مدعیهای قهرمانی بود
موفق باشی دوست عزیز
ببخشید دوست عزیز درسته که پرسپولیس بازیکناش قوی نیستن ولی ظاهرا شما هم دلتون میخواد داوریها رو نادیده بگیرید، مثلا اگه استقلال یا ذوب یا سپاهان با اون بازیکناشون، تو تبریز جلو تراکتور داور 4 یا 5 صحنه به ضررشون کار میکرد میبردن؟؟؟؟ )فکر که چی بگم ،مطمئنم با اختلاف بیش از یک گل میباختن
موفق باشی دوست عزیز
الان پدرم از بیرون اومد. گفت که عامه مردم دارن میگن باخت های پرسپولیس قضیه سیاسی پشتشه! :دی
گفتم یعنی چی؟ گفت یعنی ماجرای دایی و فدراسیون. و اینکه این اشتباهات داوری علیه پرسپولیس عمدی هست !!
پس این الان حرف اکثر مردمه!
پدرم استقلالیه! بعد گفت یه نکته جالب اینه که مردم علیرغم این باخت ها از دایی حمایت میکنن و میگن مقصر دایی نیس! در حالی قبلا اینجور موقع ها بدجوری علیه مربی موضع گیری میکردن و درخواست اخراجش رو میکردن...