SherlockHolmes
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 3,068
- لایکها
- 825
پرسپولیس اگه اینقدر توی قرار داد بستن حرفه ای بود که هر خارجی ای از تیم میرفت شکایت نمیکرد تا یه چیزی اضافه تلکه کنه .
آقا کریم در لباس آرمینیا بیلفلد... پرچمدار حضور بازیکنان ایرانی در اروپا و تنها ایرانی که در دولیگ معتبر فوتبال جهان، بوندسلیگای آلمان و لیگ برتر انگلستان بازی کرده است...
یادش بخیر اون وقتها.
یک عکس هم از دایی هست در آرمنیا و یک عکس مشترک کریم و دایی.
مهدي تاج در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد هيئت رئيسهاي شدن كميته داوران اظهار داشت: در مجموع اعتقادم اين است كه اين كار، كار خوبي است و با اين كار يك سخنگو انتخاب ميشود تا رسماً پاسخگوي باشگاهها باشد، در عين حال كمبودهاي كميته داوران جبران شده و بايد اين كميته در نهايت هيات رئيسهاي اداره شود.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا داوري با مشكلات روبرو است، گفت: پس از ديدار پرسپوليس و تراكتورسازي كارشناسي با من تماس گرفت و اعلام كرد يك پنالتي به نفع سرخپوشان در اين ديدار گرفته نشده است و من معتقدم در صورت چنين اتفاقي عنايت به عنوان رئيس كميته داوران بايد آن را اعلام كرده و با يك عذرخواهي از هواداران پرسپوليس همه چيز را آرام كند.
تاج تأكيد كرد: هيچگاه نميگوييم كه داوران نبايد اشتباه داشته باشند اما بايد پاسخي منطقي به اتفاقاتي كه ميافتد داده شود. ضمن اينكه عنايت در اينگونه موارد بايد اعلام موضع كرده و در مورد اشتباهات داوري نظر بدهد.
پ ن : دست گلتون درد نکنه ... چوب خطتون مدتهاست که پره :hmm:
زحمت کشیدند:blink: داوران 5 تا باخت اخیر مقصر داورا بودند حالا فقط یه پنالتی گردن می گیرند:hmm: با یه عذر خواهی کار حل نمیشه پرسپولیس 15امتیاز تاحالا مفت مجانی ازدست داده اینم با کمک داوران حالا به هیچ عنوان بایه عذرخواهی امتیازهای ازدست رفته ما بر نمی گردهمهدي تاج در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد هيئت رئيسهاي شدن كميته داوران اظهار داشت: در مجموع اعتقادم اين است كه اين كار، كار خوبي است و با اين كار يك سخنگو انتخاب ميشود تا رسماً پاسخگوي باشگاهها باشد، در عين حال كمبودهاي كميته داوران جبران شده و بايد اين كميته در نهايت هيات رئيسهاي اداره شود.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا داوري با مشكلات روبرو است، گفت: پس از ديدار پرسپوليس و تراكتورسازي كارشناسي با من تماس گرفت و اعلام كرد يك پنالتي به نفع سرخپوشان در اين ديدار گرفته نشده است و من معتقدم در صورت چنين اتفاقي عنايت به عنوان رئيس كميته داوران بايد آن را اعلام كرده و با يك عذرخواهي از هواداران پرسپوليس همه چيز را آرام كند.
تاج تأكيد كرد: هيچگاه نميگوييم كه داوران نبايد اشتباه داشته باشند اما بايد پاسخي منطقي به اتفاقاتي كه ميافتد داده شود. ضمن اينكه عنايت در اينگونه موارد بايد اعلام موضع كرده و در مورد اشتباهات داوري نظر بدهد.
پ ن : دست گلتون درد نکنه ... چوب خطتون مدتهاست که پره :hmm: