• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
پرسپولیس اگه اینقدر توی قرار داد بستن حرفه ای بود که هر خارجی ای از تیم میرفت شکایت نمیکرد تا یه چیزی اضافه تلکه کنه .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این هوار هم همه ایرانیها رو سر کار گذاشته

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
آقا کریم در لباس آرمینیا بیلفلد... پرچمدار حضور بازیکنان ایرانی در اروپا و تنها ایرانی که در دولیگ معتبر فوتبال جهان، بوندسلیگای آلمان و لیگ برتر انگلستان بازی کرده است...

:D یادش بخیر اون وقتها.
یک عکس هم از دایی هست در آرمنیا و یک عکس مشترک کریم و دایی.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کریم باقری امروز (یکشنبه) در تماسی تلفنی با حبیب کاشانی درباره آخرین وضعیت خود با وی گفت و گو کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، باقری در این تماس تلفنی درباره تصمیم خود درخصوص خداحافظی از فوتبال با سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت و گو کرد.

در پایان این گفت و گوی تلفنی قرار شد کاپیتان سرخپوشان، فردا (دوشنبه) با حضور در باشگاه پرسپولیس در جلسه‌ای با حبیب کاشانی، وضعیت نهایی‌اش با باشگاه را مشخص کند.

1292183862.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مصدومیت عجیب سکو برت !

سایت گل- طولانی شدن مصدومیت سکوبرت، مدافعی که اخیرا به جمع سرخپوشان اضافه شده است شایعاتی را پیرامون این بازیکن مالیایی بوجود آورده است؛ شایعاتی که از مصدومیت کهنه این بازیکن حکایت دارد.

دکتر زرینه پزشک تیم پرسپولیس با اشاره به وضعیت این بازیکن در تست پزشکی اولیه، گفت:" شخصا در هنگام تست پزشکی این بازیکن حضور داشتم و کشیدگی در عضلات اش وجود نداشت. در حال حاضر هم مشکل خاصی نیست و این کشیدگی عضلانی که در تمرینات پرسپولیس برای او به وجود آمده است برطرف خواهد شد."

پزشک پرسپولیس با رد شایعات مربوط به مصدومیت کهنه سکوبرت، تصریح کرد:" مصدومیت دیگری در این بازیکن نبوده و نیست اما مدت زمان درمان وی کمی طولانی شد که این موضوع در حال بررسی است."

زرینه درباره زمان آماده شدن این بازیکن برای حضور در مسابقات رسمی پرسپولیس، گفت:" سکوبرت قطعا به بازی با صبا نمی‌رسد و درباره بازی بعدی نیز از الآن نمی‌شود اظهار نظر کرد. با این وجود همه تلاش ما این است که این بازیکن را هر چه زودتر آماده حضور در میادین رسمی کنیم."

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
امير حاج رضايي گفت: شرايط بحراني با شرايطي که پرسپوليس در حال حاضر دارد تفاوت مي‌کند، به اعتقاد من اين اتفاقات کاملا طبيعي است چرا که فوتبال کوچه پس‌کوچه است و اتوبان يکطرفه نيست که هميشه اتفاقاتي که مي‌خواهيم رخ دهد.

اين کارشناس فوتبال دررابطه با شرايط تيم فوتبال پرسپوليس و اين که 4 شکست پياپي بي‌سابقه بوده است، اظهار کرد: اين اتفاقات در فوتبال رخ مي‌دهد، اگر ما تمرين‌هاي يک تيم را نبينيم و در طول هفته با آنها همراه نباشيم نمي‌توانيم قضاوت درستي از شرايط آنها داشته باشيم.

وي ادامه داد: ما بايد از منظر بازي‌هايي که از پرسپوليس مي‌بينيم اين تيم را ارزيابي و آسيب‌شناسي کنيم که چه مسائلي در تيم تاثيرگذار است. همواره وقتي تيمي مشکل دارد مشکلاتش به دو بخش داخلي و بيروني تقسيم مي‌شود. مطمئنا ما از داخل تيم هيچ اطلاعي نداريم و نمي‌دانيم که چه اتفاقاتي مي‌افتد.

حاج رضايي در پاسخ به اين سوال که مي‌توان با توجه به اتفاقات بيروني پرسپوليس نظير کنارگذاشتن شيث رضايي و کريم باقري از ترکيب، به حال و هواي درون اين تيم هم پي برد؟ گفت: مطمئنا شرايط بيروني در يک تيم خيلي تاثيرگذار است تا زماني که يک مربي با تيمش در حال کارکردن است، بايد از او حمايت کرد و تنها زماني که از آن تيم جدا شد مي‌توان از او انتقاد کرد و گفت که چه کارهايي را انجام نداده است. مسلما دايي مربي بي‌تجربه‌اي نيست، بايد ديد چگونه به اين نظر رسيده که بازيکني مانند شيث را کنار بگذارد و از توانايي‌هاي او صرف نظر کند. وضعيت باقري هم که روشن است چرا که خود او گفته بود احساس مي‌کند ديگر براي تيمش مفيد نيست.

وي افزود: پيشنهاد من اين است که شخصا با دايي صحبت شود، به هر حال اين مربي است که با تيمش کار کرده و تيمش را به طور کامل مي‌شناسد اما ما تنها بازيهاي يک تيم را مي‌بينيم که چگونه پشت سر گذاشته شده‌اند. طبيعي است که پرسپوليس در اين چند وقت اصلا نتايج خوبي نگرفته است و در فوتبال هم رسم است که بعد از اين شکست‌ها اول به سراغ سرمربي مي‌روند. بايد بگويم که در فوتبال خارج همه چيز در جاي خودش قرار دارد و مربي حيطه وظايف خود را مي‌داند. اما در ايران کارهاي يک مربي هميشه در حيطه وظايفش نيست و اين روزها با توجه به مسئله اقتصادي که خيلي مهم شده است و تعويض يک مربي با برگشت سرمايه همراه است. در فوتبال دنيا وقتي يک مربي تعويض مي‌شود بايد به کميته‌هاي مختلف گزارش ارائه کند و در کل عوامل بسيار زيادي در يک تيم هستند که موفقيت يک تيم را مي‌سازند. مي‌خواهم بگويم اين مجموعه است که سرنوشت يک تيم را مشخص مي‌کند و کادرهاي مختلفي در يک باشگاه اعم از کادرپزشکي، کادرفني، تدارکات و مديريت باعث رقم خوردن نتايج يک تيم مي‌شوند. مطمئنا تيمي که بد تمرين کند يا يکسري از امکانات و شرايط مسابقه را نداشته باشد موفق نخواهد شد. به نظر من مجموعه پرسپوليس باعث شده که باخت‌هاي اخير اتفاق بيفتد.

اين کارشناس فوتبال در خصوص اين موضوع که چرا باشگاه پرسپوليس برخلاف باشگاه‌هاي ديگر پس از چهار باختي که اين تيم متحمل شده هيچ اولتيماتومي را به سرمربي خود نداده گفت: به نظرمن اين موضوع عجيبي نيست. طبيعي است که مديريت پرسپوليس منافع تيمش را به هر چيزي ترجيح مي‌دهد. ممکن است جامعه فوتبال و هواداران پرسپوليس از نتايج اين تيم راضي نباشند اما اين مديريت باشگاه است که تصميم مي‌گيرد چه اتفاقي بايد رخ دهد.

وي ادامه داد: بايد با فوتبال زندگي کرد تا به يک قضاوت عادلانه از شرايط دايي و پرسپوليس رسيد. تا زماني که دايي با پرسپوليس قرارداد دارد مي‌تواند در حوزه اختيارات خود عمل کند و حق هم دارد اما اين اختيار باشگاه است که هر زمان خواست او را از سمتش برکنار کند.

حاج رضايي در پاسخ به اين سوال که آيا پرسپوليس اکنون در يک بحران به سر مي‌برد يا خير گفت: اين يک بحران نيست بلکه مشکلي است که براي پرسپوليس به وجود آمده است. شرايط بحراني با شرايطي که پرسپوليس در حال حاضر دارد تفاوت مي‌کند، به اعتقاد من اين اتفاقات کاملا طبيعي است چرا که فوتبال کوچه پس‌کوچه است و اتوبان يکطرفه نيست که هميشه اتفاقاتي که مي‌خواهيم رخ دهد. کوچه‌هاي بن بست زيادي در فوتبال وجود دارد که هر لحظه ممکن است يک تيم با آنها روبرو شود. من شخصا مي‌گويم که به دليل اينکه در فوتبال زندگي مي‌کنم اين وضعيت پرسپوليس برايم تعجب برانگيز نيست، ضمن اين که من فقط ديدگاه خودم را مي‌گويم و ممکن است افراد ديگر نظرات متفاوتي داشته باشند.

حاج رضايي در مورد آينده پرسپوليس نيز گفت: به نظر من اين شرايط براي پرسپوليس پايدار نخواهد ماند و مطمئنا تغيير خواهد کرد.

IMAGE634024445110468750.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي به رييس سازمان ليگ خواستار رسيدگي به شكايت اين باشگاه از نحوه قضاوت‌ هاي خداداد افشاريان،‌ داور ديدارهاي پرسپوليس در برابر ملوان بندر انزلي و تراكتورسازي تبريز و در نظر گرفتن سوابق داوران در انتخاب آنها براي بازي‌هاي اين تيم شد.

باشگاه پرسپوليس در اين نامه تاكيد كرده است حق خود را براي ارجاع موضوع به مراجع ذيصلاح فيفا محفوظ مي‌داند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس،‌ در نامه حبيب كاشاني به عزیز الله محمدی آمده است: "علی رغم حاشیه ها و شایبه هایی که در سطح عموم و نزد هواداران تیم پیروزی ، به واسطه اشتباهات متعدد داور مسابقه دو تیم پیروزی و ملوان بندر انزلی در مورخ 18/7/89، (آقای خداداد افشاریان ) که مورد اذعان عمده کارشناسان داوری کشورمان قرار گرفته ، ایجاد گردید در مسابقه اخیر تیم فوتبال پیروزی تهران و تراکتور سازی تبریز مورخ 18/9/89 نیز که از حساسیت ویژه ای نزد هواداران دو تیم برخوردار بود ، ایشان مجدداً به قضاوت مسابقه برگزیده شده و این مرتبه نیز شاهد وقوع صحنه هایی چالش انگیز در خصوص داوری مسابقه بوده که ظن اشتباه داوری در چندین مورد آن بسیار قوی می‌باشد ."

در ادامه اين نامه آمده است:" مع الوصف ضمن تأکید بر این حقیقت که اینجانب ساحت داوری فوتبال را از هر گونه تهمت ناروا مبرا دانسته و همواره قدردان زحمات این قشر ارزشمند در عرصه فوتبال می باشم، مستدعی است جهت پیشگیری از بروز حواشی و شایبه‌های پیرامونی که سبب تهییج هواداران تیم پیروزی گردیده و از این رهگذر ضمن تضرر به باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی ساحت داوری فوتبال ایران را در معرض اتهام ناروا قرار می‌دهد ، جهت ارجاع امر به کمیته داوران فدراسیون فوتبال دستور مقتضی را صادر نماید تا ضمن بررسی مراتب، آن مرجع محترم در انتخاب داوران مسابقه، سوابق موجود را لحاظ نمایند.

در پايان اين نامه تاكيد شده است:" بی تردید باشگاه پیروزی این حق را برای خویش قائل است تا از طریق مراجع ذیصلاح فیفا موضوع را پیگیری نموده تا روند انجام فعالیت‌های داوری مسابقات در لیگ برتر کشور مورد توجه جدی آن مرجع محترم قرار گیرد."

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کانون هواداران پرسپولیس: مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: طبق قرارداد و قانوني كه وجود دارد هوار ملا محمد بايد 20 درصد از قراردادش را به ما بدهد.

مصطفي شكري در خصوص اظهارات هوار ملا محمد كه گفته بود پول زور به پرسپوليس نمي‌دهم، عنوان كرد: از صحبت‌هاي اين هافبك عراقي تعجب مي‌كنم. هوار محمد اگر بخواهد با يك باشگاه ايراني قرارداد ببندند طبق قوانين و قراردادي كه وجود دارد بايد 20 درصد از قراردادش را به ما پرداخت كند. ما پول زور از ايشان نمي‌خواهيم اما حق‌مان را مي‌گيريم.
وي در جواب اين سؤال كه اگر او به ايران نيايد و با يك تيم خارجي قرارداد ببندند شرايط چگونه مي‌شود گفت: در هر صورت او بايد ITC خود را از فوتبال ايران بگيرد و به همين دليل با فدراسيون فوتبال طرف مي‌شود و بايد اين پول را بدهد.

در قراردادش اين موضوع اعلام شده بود و در هنگام ترانسفر بايد هوار ملامحمد 20 درصد از قراردادش را به باشگاه پرسپوليس بدهد.
به گزارش فارس هوار محمد سال گذشته با قراردادي 2 ساله به پرسپوليس پيوست اما پس از يك فصل اين تيم را ترك كرد و اكنون بايد بابت حق ترانسفر 20 درصد به پرسپوليس بدهد.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بازی پرسپولیس با سپاهان در یک چهارم نهایی جام حذفی در تهران برگزار میشه. امروز سپاهان 4-0 راه آهن رو برد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصافا سپاهان تیم خوبیه.

بازی رو براحتی برد. البته در زمین خودش بود و درهوای سرد

اما توره و محرم نویدکیا برگ برنده سپاهان هستند. باید بری خنثی کردن این مهره ها فکری بشه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
ان شاءالله این دفعه دیگه سپاهان می بریم
به یاری حق یه بازی سالم ودوری از اشتباهات داوری داشته باشیم
هنوز معلوم نشده کی داور این بازی هست؟؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مهدي تاج در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد هيئت رئيسه‌اي شدن كميته داوران اظهار داشت: در مجموع اعتقادم اين است كه اين كار، كار خوبي است و با اين كار يك سخنگو انتخاب مي‌شود تا رسماً پاسخگوي باشگاه‌ها باشد، در عين حال كمبودهاي كميته داوران جبران شده و بايد اين كميته در نهايت هيات رئيسه‌اي اداره شود.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا داوري با مشكلات روبرو است، گفت: پس از ديدار پرسپوليس و تراكتورسازي كارشناسي با من تماس گرفت و اعلام كرد يك پنالتي به نفع سرخ‌پوشان در اين ديدار گرفته نشده است و من معتقدم در صورت چنين اتفاقي عنايت به عنوان رئيس كميته داوران بايد آن را اعلام كرده و با يك عذرخواهي از هواداران پرسپوليس همه چيز را آرام كند.
تاج تأكيد كرد: هيچگاه نمي‌گوييم كه داوران نبايد اشتباه داشته باشند اما بايد پاسخي منطقي به اتفاقاتي كه مي‌افتد داده شود. ضمن اينكه عنايت در اينگونه موارد بايد اعلام موضع كرده و در مورد اشتباهات داوري نظر بدهد.

پ ن : دست گلتون درد نکنه ... چوب خطتون مدتهاست که پره :hmm:

Last edited:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
مهدي تاج در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد هيئت رئيسه‌اي شدن كميته داوران اظهار داشت: در مجموع اعتقادم اين است كه اين كار، كار خوبي است و با اين كار يك سخنگو انتخاب مي‌شود تا رسماً پاسخگوي باشگاه‌ها باشد، در عين حال كمبودهاي كميته داوران جبران شده و بايد اين كميته در نهايت هيات رئيسه‌اي اداره شود.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا داوري با مشكلات روبرو است، گفت: پس از ديدار پرسپوليس و تراكتورسازي كارشناسي با من تماس گرفت و اعلام كرد يك پنالتي به نفع سرخ‌پوشان در اين ديدار گرفته نشده است و من معتقدم در صورت چنين اتفاقي عنايت به عنوان رئيس كميته داوران بايد آن را اعلام كرده و با يك عذرخواهي از هواداران پرسپوليس همه چيز را آرام كند.
تاج تأكيد كرد: هيچگاه نمي‌گوييم كه داوران نبايد اشتباه داشته باشند اما بايد پاسخي منطقي به اتفاقاتي كه مي‌افتد داده شود. ضمن اينكه عنايت در اينگونه موارد بايد اعلام موضع كرده و در مورد اشتباهات داوري نظر بدهد.

آخی
به نظر جناب تاج فقط یه پنالتی تو اون بازی مشکل داشته و دیگه کلا مشکل نداشته:blink:
بعدشم انگار یادش رفته که این اشتباهات تو همه بازیها بوده
فقط با یه معذرتخواهی همه چیز رو آرام کنه:wacko::eek: واقعا که - عجب آدمایین

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

زحمت کشیدند:blink: داوران 5 تا باخت اخیر مقصر داورا بودند حالا فقط یه پنالتی گردن می گیرند:hmm: با یه عذر خواهی کار حل نمیشه پرسپولیس 15امتیاز تاحالا مفت مجانی ازدست داده اینم با کمک داوران حالا به هیچ عنوان بایه عذرخواهی امتیازهای ازدست رفته ما بر نمی گرده:(

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سه اسطوره پرسپولیس در سالهای دور ...

حسین کلانی ، همایون بهزادی و زنده یاد صفر ایرانپاک

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کانون هواداران پرسپولیس : اين روزها همه از شرايط و وضعيت پرسپوليس صحبت مى كنند و از بحران ناخواسته اى كه در اين تيم به وجود آمده صحبت مى كنند. اين در شرايطى است كه اكثريت قريب به اتفاق كسانى كه پرسپوليس را مى شناسند و از شرايط آن مطلع هستند، اميدوارانه از آينده اى كه در انتظار سرخ هاست، سخن مى گويند.

مصاحبه آقا کریم را در ادامه می خوانیم:

• پرسپوليس در بازيهاى اخير موفق عمل نكرده، فكر مى كنيد علت چيست؟
- متاسفانه من يكى دو بازى اخير را به طول كامل نديده ام و دقيقاً از جريان اتفاقات آن با خبر نيستم. فقط متاسفم كه شرايط تيم اينطورى شده است و باخت هاى متوالى باعث شده امتيازات زيادى از دست پرسپوليس برود.

• اين ۴ شكست نگرانى ها را در مورد آينده پرسپوليس در اذهان به وجود آورده است!
- مسلماً اوضاع اينطورى نمى ماند و شرايط عوض مى شود. درست است اين باخت ها يك مقدار باعث بدبينى شده اما مطمئن هستم اين موضوع مقطعى است و به زودى زود بر طرف مى شود. فرصت براى جبران هنوز باقى است و اميدوارم از بازى بعدى تيم به شرايط ايده آل و روزهاى اوج خود بازگردد.

• هر چند مدتى است از تيم دور هستيد اما قطعاً مى توانيد در مورد علت بروز اين مشكلات صحبت كنيد؟
- پرسپوليس تيم بزرگى است و بروز اين مشكلات نمى تواند دائمى باشد به نظر من باخت هاى اخير باعث شده يك مقدار مسائل روحى و روانى در تيم به وجود بيايد. همين موضوع شايد علت اصلى توالى اين شكست ها باشد. به هرحال آنچه مسلم است مطمئن هستم اين موضوع قابل حل شدن است و مساله بغرنجى نيست كه باعث شود مشكلات و خداى ناكرده باخت هاى تيم تداوم داشته باشد.

• نقش نفرات با تجربه در اين ميان خيلى مهم است؟
- صددرصد همينطور است كه مى گوييد. در اين شرايط كادر فنى، مديريت و نفرات با تجربه تيم با صحبت و روش هايى كه بلد هستندمى توانند كمك بزرگى براى پرسپوليس و پايان دادن به اين شرايط باشند.

• و اگر در اين شرايط كريم باقرى در پرسپوليس بود...!
- به هرحال حالا كه نيستم اما پرسپوليس به خاطر نبود من به مشكل بر نمى خورد. پرسپوليس در حال حاضر نفرات خوب و با تجربه اى دارد كه مى توانند با حضور خودشان شرايط را به نفع تيم تغيير دهند.

• به نظر كريم باقرى اين تيم براى رهايى از اين شرايط شوك لازم دارد؟
- نمى دانم. همانطور كه گفتم براى تيم هاى بزرگ و پرطرفدار در سراسر دنيا چنين اتفاق هايى رخ مى دهد مهم اين است كه نحوه برخورد و حل مشكل را بدانيم كه خوشبختانه من مطمئن هستم در آينده نزديك در پرسپوليس هم همه چيز رو به راه مى شود.

• پيش بينى كاپيتان پرسپوليس از بازى با صبا چيست؟
- ان شاء الله كه تيم در يك هفته اى كه فرصت داشته و چند روزى از آن باقى مانده بتواند برنامه هاى خود را حساب شده ادامه دهد تا در روز بازى با ارائه يك نمايش خوب و قابل توجه، هر ۳ امتياز اين ديدار را به دست آورد تا بدين ترتيب شوك ناشى از اين برد خانگى باعث از بين رفتن مشكلات شود.

• كريم باقرى هنوز بر سر تصميم قبلى خود است؟
- بله، من تصميم خودم را گرفته ام و امكان تغيير آن وجود ندارد!

• پرسپوليس حريفانش را در بازى هاى ليگ قهرمانان آسيا شناخته است، آيا پرسپوليس مى تواند در آسيا حرفى براى گفتن داشته باشد؟

- همه تيمهاى حاضر در ليگ آسيا با برنامه و حساب شده پاى در اين رقابت ها مى گذارد. به هر صورت گروه پرسپوليس گروه آسانى نيست و تيم بايد با برنامه و حساب شده در اين رقابت ها حاضر شود. اميدوارم پرسپوليس با حضورى پرقدرت بتواند از نام و اعتبار خود و فوتبال ايران در آسيا به خوبى دفاع كند.

بالا