• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
من تعجب میکنم گیر دادید به ربیع خواه خوب بازی کرد گل هم شانسی بود باید مساوی میشد بازی . کسی که بد بود برانکو بود و تعویضاش .

اصلا هم ربيع خواه خوب نيست در حد يك دفاع معمولي كه نه دونده خوبيه نه ميتونه بازي سازي كنه نه ميتونه پاس درست حسابي بده و فقط دفع توپ !
همين باعث شده كه تيم اون طرف ضعيف باشه نسبت به پارسال چون تو حملات تعطيل هست !
بايد همون انصاري بره سمت چپ ! اين يارو رو هم بندازن بيرون !

ar1ian

Registered User
لایک‌ها
120
من تعجب میکنم گیر دادید به ربیع خواه خوب بازی کرد گل هم شانسی بود باید مساوی میشد بازی . کسی که بد بود برانکو بود و تعویضاش .
ربیع خواه خوبه ؟؟؟
یا خود خدا !! طرفدارای ما رو نگاه کن به ربیع خواه راضی هستند
2 تا سانتر کرد یکی که زمینی بود دومی رو گفت بزار محکم تر بزنم رفت اونور زمین ! خیلی خوبه واقعاً

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
بعد 7 ماه و 17 روز باختیم اینقد اعصابمون خورده. به نظرم تو دفاع بد نبوده مشکل ربیع خواه نیست الان. یه ذره بگذره تب باخت فروکش کنه قرار نیست همه بازیها رو ببریم . ما به ربیع خواه قانع نیستیم مسئله اینه که فعلن این تو تیمه و تیم هم تا الان نتیجه گرفته و باید حمایت بشه . حداقل تو دفاع من سوتی ازش ندیدم. تیم صدر جدوله خیلی هم راضی هستیم به امید خدا هم میریم برای قهرمانی .

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
اینا دیگه گندشو در اوردن چه قدر موقعیت خراب می کنن :mad::mad::mad:
از اون ور تیم حریف یه توپ میاره میزنه تو گل
کماکان ساسان انصاری می تازد
هر چی گل میزنه من بیشتر اعصابم خورد میشه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
گل مفت زدن فوتبال همینه بازی یک طرفه بود. اصفهانی داور رو انگولک نکنن جاش شانس زیاد دارن.

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
کوتاه اما گویا

پرسپولیس با تفکر و فلسفه برانکو متحول شده و باید به این تیم و مربی احترام گذاشت.

استقلال بیشترین هزینه را انجام داده و گرانترین تیم لیگ است اما حالا هفتم جدول رده بندی!

تراکتورسازی هم کلی ستاره گرانقیمت و سرباز جذب کرده ولی هنوز پایین تر از تیم برانکو و پرسپولیس است!

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
باخت امروز اصلا مهم نیست و نباید بریم تو حاشیه
هرچند با برد این بازی نصفی از راه قهرمانی طی میشد با ۵ امتیاز اختلاف ولی خب همیشه قرار نیست ببریم
مهم اینه صدریم
و اما بحثی که در مورد بازی دارم اینه که من امروز از نزدیک بازیو دیدم
واقعا ضعیف بودیم بخصوص ربیع خواه خیلی افتضاح بود
تو مواقعیم که توپ دستش نبود نفس نفس میزد از دقیقه ۶۰ به بعد
وحید امیری امروز نا امیدم کرد
حتی یه فرار نداشت
رامین واقعا در حد و اندازه خودش حاضر نشد
در کل تیم ، بجز سید جلال و ماهینی اصلا خوب نبودن ولی اوناییکه گفتم اعصاب برانکو رو هم بهم ریخته بودن
اون توپ اخری که نوراللهی بیرون زد جوری سید جلالو عصبی کرد که تو عمرم به این عصبانیت ندیده بودمش
یعنی بعد بازی کارد میزدی خونش در نمیومد
ولی یه چیزیو نباید فراموش کنیم. انصافا دم بچه ها و مجموعه ذوب آهن گرم. امروز کلی از جایگاهو به پرسپولیسیا دادن و به جرات میگم ۶۰ درصد استادیوم طرفدار پرسپولیس بودن
ولی شله زردیا هیچوقت اینکارو نمیکنن
بعد اینکه ذوبیا جایگاهشونو پر نکردن کل جایگاه غربو به پرسپولیسیا دادن
پشت دروازه و یه قسمت جایگاه رو به رو هم مال پرسپولیسیا بود
دمشون گرم. از این کارشون خیلی خوشم اومد

Dragon2

Registered User
لایک‌ها
976
جدا برا یک باخت تو چهارده بازی شیلنگ رو باز کردید رو برانکو و بازیکن ها!!!!!!!!!!!!!!! هر چی از دهنش در میاد به برانکو میگه شما مربی بهتر سراغ دارید اصلا؟جدا قدر شتاسی هم خوب چیزیه والا هرکی فوتبال نبینه بیاد اینجا فکر میکنه نیمه دوم جدولیم اینم باخت پنجم ششم بوده
قشنگ شرط میبندم برانکو بره طرف میاد از فرداش بیست خط مینویسه یاد برانکو بخیر

ar1ian

Registered User
لایک‌ها
120
بالا برید پایین بایید ربیع خواه در حد پرسپولیس نیست حتی نباید تو لیست 18 نفره باشه یک نفری تیم و فلج کرده سمت چپ هم خوابیده ...
یه سمت راست میمونه تیم ها فهمیدن دیگه تا رضاییان توپ میاد دستش 10 نفری میریزن سرش چپ هم فعال نیست که از اونور غافلگیر شن به همین سادگی

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
با سلام خدمت همه دوستان عزیز، بنظر من باخت تیم اونم تو زمین نامساعد حریف تو یه روز بد تیم خودمون با اختلاف یک گل اونم شانسی و از شوت راه دور واقعا هیچی از ارزش تیم ما کم نمیکنه، من همین که غیرت و جنگندگی زیاد تیممون رو میبینم واقعا لذت میبرم اینکه نسبت به باخت و نبردن بی تفاوت نیستن اینکه تا لحظه آخر بازی تلاش میکنن قابل ستایشه، این موارد اتفاقی نیست و همش برمیگرده به شخصیت تیم که فقط واسه قهرمانی هر بازی رو شروع میکنن ، برد و باخت هم جزئی از بازی فوتبال هست و این زنجیر نباختن تو لیگ هم بالاخره یکجا باید جدا میشد که خداروشکر تو مقطع خوبی این اتفاق افتاد، من که اصلا ناراحت نیستم چون بزرگترین تیم های دنیا هم با کلی ستاره بعضی وقت ها به تیم های گربه سیاه خودشون میبازن ولی من روزی رو میبینم که همین ذوب آهن رو بازی برگشت تو آزادی با اقتدار شکست میدیم و انتقام این چند بازی رو با طمع قهرمانی ازشون میگیریم.

Sent from my HTC One using Tapatalk

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
سلام
بنده هم مثل بقیه از این باخت بی موقع اونم به ذوب اهن ناراحتم ولی خب فوتبال همینه و قرار نیست یه تیم هیچوقت نبازه.
دوستان از بعضی بازیکنان گلایه دارن که با برخی قسمتهای نظراتتون موفقم ولی فراموش نکنید اینجا ایرانه و هیچ تیمی نمیتونه ۱۱تا بازیکن تاپ و عالی داشته باشه و تمام خریدهاش عالی باشه چون محدودیت های مالی وجود داره
با اینکه احترام خیلی زیادی واسه برانکو قائلم ولیبنظر حقیر این سیستم که ۱۲ تا بازیکن همیشه فیکس باشن رویه خوبی نیست و بازیکن پیش خودش میگه چه بد چه خوب من فیکس هستم
مسلمان دیروز اصلا خوب نبود مثل دوبازی قبلی
میشد نوراللهی رو زودتر اورد تا شاید با شوت به نتیجه رسید تعویض پریموف رو که اصلا نمیتونم هضم کنم!
به هر حال این باخت لازم بود تا تلنگر به تیم بخوره به کادر فنی و بازیکنان
امیدوارم نیم فصل بازیکنای خوب جذب بشن و بتونیم هم در لیگ و هم لیگ قهرمانان نتایج درخور توجه بگیریم

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سلام
بنده هم مثل بقیه از این باخت بی موقع اونم به ذوب اهن ناراحتم ولی خب فوتبال همینه و قرار نیست یه تیم هیچوقت نبازه.
دوستان از بعضی بازیکنان گلایه دارن که با برخی قسمتهای نظراتتون موفقم ولی فراموش نکنید اینجا ایرانه و هیچ تیمی نمیتونه ۱۱تا بازیکن تاپ و عالی داشته باشه و تمام خریدهاش عالی باشه چون محدودیت های مالی وجود داره
با اینکه احترام خیلی زیادی واسه برانکو قائلم ولیبنظر حقیر این سیستم که ۱۲ تا بازیکن همیشه فیکس باشن رویه خوبی نیست و بازیکن پیش خودش میگه چه بد چه خوب من فیکس هستم
مسلمان دیروز اصلا خوب نبود مثل دوبازی قبلی
میشد نوراللهی رو زودتر اورد تا شاید با شوت به نتیجه رسید تعویض پریموف رو که اصلا نمیتونم هضم کنم!
به هر حال این باخت لازم بود تا تلنگر به تیم بخوره به کادر فنی و بازیکنان
امیدوارم نیم فصل بازیکنای خوب جذب بشن و بتونیم هم در لیگ و هم لیگ قهرمانان نتایج درخور توجه بگیریم
این که تیم پول نداره حرفت درسته و دست ما هم نیست
ولی این که درست بازیکن بخریم دست خودمونه به جا سه تا از این بازیکنا که به درد نمی خورن و میخ نیمکت هستن میشد پولشو جمع کرد
و یه بازیکن خوب می گرفتن یا اصلا نمی گرفتیم
الان نیمکت خالی هست و اینا هم دارن دو تا بازیکن خوب داریم رو رد می کنن بره البته یکیشو که دادن فولاد رفت
نگرانی ما هم اینه که دوباره اخر فصل بشه بگیم اکه فلان پنالتی رو گل می کردیم یا فلان کارو می کردیم و......... الان قهرمان بودیم مثل حکایت فصل قبل
ولی تیم هنوزم شرایطش خوبه ما هم امیدوار ولی به شرط این که دوبار از یه سوراخ گزیده نشیم

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
راجبه ربیع خواه... اینکه یه بازیکن سوتی نده معنی اینکه خوب هست رو نمیده
ایشون هیچ خاصیتی توی تیم ما ندارن! نه وظیفه دفاعیش رو بلده انجام بده , نه سانتر بلده بکنه . یا توپ خراب میکنه یا پاس از روی رفع وظیفه میده...
توی 5 تا گلی که خوردیم تا اینجا : 3تاش که شوت زدن رفته گل . 2تاش هم از سمت چپ نفوذ کردن که اولی بازی فولاد 100% تقصیر ربیع خواه بود , دومی هم بازی پدیده 50% مقصر بوده
چیزی که واضحه ما نیم فصل باید یه دفاع وسط خوب بگیریم تا انصاری بره چپ.. این رو خود برانکو هم میدونه
تازه اگه اون دفاع وسط خوب جواب بده , در صورت محرومیت ها یا مصدومیت های این دو دفاع وسطمون باز همین آش و همین کاسه هست..
حالا اینکه چرا آرام طبع رو بازی نمیده , خب احتمالا خیلی بدتر از ربیع خواه هست ...

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
تیمی که یه تمام کننده تمام عیار نداشته باشه همینه
برای نقل و انتقالات نیم فصل باید منشا بازیکن خط حمله پیکان بگیرن(بازیکن خیلی خوبیه و یه گلزن به تمام عیاره)
اگه یه بازیکن شوت زن درجه یک برزیلی می خریدن تو مواقع حساس به کمک تیم میومد درست مثل پهلوان بازیکن ذوب که به داد تیمش رسید

بالا