• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بادامكي‌: شماره هفت، قدرت نه گفتن را مي‌گيرد

حسين بادامكي اصرار دارد كه بگويد پيراهن شماره هفت را به درخواست خودش نگرفته: «من نگفتم هفت را مي‌خواهم، مربيان دادند من هم قبول كردم.» اما شماره هشت هم شماره بدي نبود. او مي‌توانست با اين پيراهن هم فصل آينده را پشت سر بگذارد.
«وقتي قطبي و بقيه مربيان اين شماره را دارند، مخالفت نكردم. خودم هم هشت را دوست داشتم اما تصميم كادرفني اين بود كه هفت بپوشم.» اما بادامكي به يك موضوع جالب اعتراف مي‌كند؛‌ «شماره هفت پرسپوليس جذابيت خودش را دارد. اين پيراهني است كه اسطوره پرسپوليس آن را تنش كرده. من شماره هشت را دوست داشتم، اما آدم هرچقدر هم كه يك شماره ديگر را دوست داشته باشد، نمي‌تواند پيشنهاد پوشيدن شماره هفت را رد كند. اين پيراهن قدرت نه گفتن را از آدم مي‌گيرد.» بادامكي مي‌داند كه شماره هفت براي علي پروين بوده و اگر محمد پروين به پرسپوليس برگردد بايد پيراهنش را به او بدهد: «اگر محمد برگردد، پيراهن شماره هفت را به احترام پدرش به او مي‌دهم. البته من در پوشيدن اين پيراهن كاره‌اي نبودم. زماني كه قرار بود شيري شماره هفت را بپوشد، محمد گفت مشكلي ندارم.» آخرين بحث در مورد رسيدن شماره هشت به پژمان نوري است: «خوشحالم كه شماره هشت به پژمان رسيده كه يكي از بهترين دوستانم است. وقتي من شماره هفت را مي‌پوشم يك نفر هم بايد هشت را بپوشد.»
به نقل از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 12 مرداد 87

راستي چند تا از دوستان از وضعيت قرارداد نصرتي سوال كرده بودند ، در خبرهاي ورزشي ديروز چند بار اعلام شد بالاخره نصرتي براي يك فصل ديگه با پرسپوليس تمديد كرد. ولي قرار هست امروز قرارداد او در هيات فوتبال تهران ثبت بشه.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مصطفوی در تمرین پرسپولیس/ بازگشت عبدی، غیبت نصرتی

تمرین تیم فوتبال عصر امروز با حضور مدیر عامل و مسئولان این باشگاه در زمین شرکت واحد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین جلسه تمرین آماده سازی تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازگشت این تیم از اردوی امارات، از ساعت 17:55 دقیقه امروز در حضور مسئولان باشگاه و بیش از 300 هوادار در زمین چمن شرکت واحد برگزار شد.

داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به همراه حسین خبیری مدیر اجرایی باشگاه و مجید فرخزادی سخنگوی باشگاه در محل تمرین این تیم حاضر شد و عملکرد بازیکنان این تیم را از جایگاه ویژه زیر نظر گرفت.

در این تمرین الونگ، خلیلی، پنجعلی، نصرتی و کماسی حضور نداشتند. از سوی دیگر بهادر عبدی هم پس از مدتها دوری در تمرین پرسپولیس شرکت کرد.

برنامه های تاکتیکی و بازی درون تیمی مهمترین تمرینی بود که کادر فنی پرسپولیس برای بازیکنان در نظر گرفتند که در بازی درون تیمی تیم ذخیره با گلهای خیرخواه و الهایی برای تیم اصلی به پیروزی دست یافتند.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بادامكي‌: شماره هفت، قدرت نه گفتن را مي‌گيرد

حسين بادامكي اصرار دارد كه بگويد پيراهن شماره هفت را به درخواست خودش نگرفته: «من نگفتم هفت را مي‌خواهم، مربيان دادند من هم قبول كردم.» اما شماره هشت هم شماره بدي نبود. او مي‌توانست با اين پيراهن هم فصل آينده را پشت سر بگذارد.
«وقتي قطبي و بقيه مربيان اين شماره را دارند، مخالفت نكردم. خودم هم هشت را دوست داشتم اما تصميم كادرفني اين بود كه هفت بپوشم.» اما بادامكي به يك موضوع جالب اعتراف مي‌كند؛‌ «شماره هفت پرسپوليس جذابيت خودش را دارد. اين پيراهني است كه اسطوره پرسپوليس آن را تنش كرده. من شماره هشت را دوست داشتم، اما آدم هرچقدر هم كه يك شماره ديگر را دوست داشته باشد، نمي‌تواند پيشنهاد پوشيدن شماره هفت را رد كند. اين پيراهن قدرت نه گفتن را از آدم مي‌گيرد.» بادامكي مي‌داند كه شماره هفت براي علي پروين بوده و اگر محمد پروين به پرسپوليس برگردد بايد پيراهنش را به او بدهد: «اگر محمد برگردد، پيراهن شماره هفت را به احترام پدرش به او مي‌دهم. البته من در پوشيدن اين پيراهن كاره‌اي نبودم. زماني كه قرار بود شيري شماره هفت را بپوشد، محمد گفت مشكلي ندارم.» آخرين بحث در مورد رسيدن شماره هشت به پژمان نوري است: «خوشحالم كه شماره هشت به پژمان رسيده كه يكي از بهترين دوستانم است. وقتي من شماره هفت را مي‌پوشم يك نفر هم بايد هشت را بپوشد.»
به نقل از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 12 مرداد 87

راستي چند تا از دوستان از وضعيت قرارداد نصرتي سوال كرده بودند ، بالاخره نصرتي براي يك فصل ديگه با پرسپوليس تمديد كرد.

مگه قرار نبود شماره 7 رو به کسی ندن؟!
مدافع برزیلی قطعآ نمیاد؟!
وضعیت مهاجمی که قول داده بودن بیارن چی شد؟!
دقیقآ از چه تاریخی نمیشه به هیچ وجه بازیکن جدید اضافه کرد؟!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مگه قرار نبود شماره 7 رو به کسی ندن؟!
مدافع برزیلی قطعآ نمیاد؟!
وضعیت مهاجمی که قول داده بودن بیارن چی شد؟!
دقیقآ از چه تاریخی نمیشه به هیچ وجه بازیکن جدید اضافه کرد؟!

1- در مسابقات تداركاتي كه فعلا شماره 7 رو به بادامكي دادند . البته در فوتبال ايران چندان از اين كارها نمي كنند كه مثلا يك پيراهن رو به گنجينه افتخارات باشگاه بدهند . اگر هم يك مديري تصميم بگيره مدير بعدي ممكنه همچين نظري رو نداشته باشه.
2- مدافع برزيلي با توجه به قرائن و اينكه حتي به تهران هم نيومد و اينكه زمان نقل و انتقالات هم به پايان رسيد منتفيه
3- از مهاجم جديد هم خبري نيست ، ولي پرسپوليس شديدا به دنبال گرفتن غلامرضا رضايي فوروارد صبا هست كه اونهم قرارداد يكساله با صبا داره و حتما بايد از باشگاه رضايتنامه بگيره . خودش دوست داره بياد ولي صبا مخالفه . فوروارد خارجي هم خبري نيست . اگر بخواهند رضايي رو بگيرند تا پايان وقت امروز فرصت دارند.
4- از 7 مرداد پنجره نقل و انتقالات بسته شده ، فقط بخاطر اردوي تيم ملي به ملي پوشان تا ساعت 24 12 مرداد فرصت داده شده قراردادهاشون رو ثبت كنند. فكر كنم بعد از 24 امشب ديگه نشه بازيكن گرفت تا نيم فصل، اگر جاي خالي داشته باشند . موفق باشيد

peerless alex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :)

امیدوارم منو تو جمع پرسپولیسی ها پذیرا باشین

خوب بچه ها همونطور که همتون میدونید از دوشنبه بازی هایه لیگ استارتشون زده میشه و ما باید در مقابل سایپا بازی کنیم .بازی خیلی سختی پیش رو داریم بازی هایه تدارکاتی انچنانی نداشتیم همین اخریه با هواپیمایی امارات که 11 به صفر بردیمشون فقط از یه لحاظ قابل توجه هستش اونم هماهنگی مناسب بچه ها هستش و امیدوارم دوشنبه با اولین برد مقابل سایپا راه قهرمانی رو پیش رو بگیریم .

متاسفانه خلیلی تو تمرینایه تیم ملی مصدوم شدش و خوب همتونم میدونید 7 ماه نداریمش ای گل بگیرن در این تیم ملی رو که جز بدبختی چیزی واسه ما نداره :( اون مدافع برزیلی هم انتونیو نمیدونم چی چی :happy: هم با توجه به تموم شدن فصل نقل و انتقالات متاسفانه نتونست برسه به تیم .از گفته هایه داریوش اقا اینطور برمیاد که فقط جایه یه مهاجم و دفاع چپ خالیه.دیگه نمیدونم فرصتی برایه خرید مونده یا نه که فک نکنم بمونه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام :)

امیدوارم منو تو جمع پرسپولیسی ها پذیرا باشین

خوب بچه ها همونطور که همتون میدونید از دوشنبه بازی هایه لیگ استارتشون زده میشه و ما باید در مقابل سایپا بازی کنیم .بازی خیلی سختی پیش رو داریم بازی هایه تدارکاتی انچنانی نداشتیم همین اخریه با هواپیمایی امارات که 11 به صفر بردیمشون فقط از یه لحاظ قابل توجه هستش اونم هماهنگی مناسب بچه ها هستش و امیدوارم دوشنبه با اولین برد مقابل سایپا راه قهرمانی رو پیش رو بگیریم .

متاسفانه خلیلی تو تمرینایه تیم ملی مصدوم شدش و خوب همتونم میدونید 7 ماه نداریمش ای گل بگیرن در این تیم ملی رو که جز بدبختی چیزی واسه ما نداره :( اون مدافع برزیلی هم انتونیو نمیدونم چی چی :happy: هم با توجه به تموم شدن فصل نقل و انتقالات متاسفانه نتونست برسه به تیم .از گفته هایه داریوش اقا اینطور برمیاد که فقط جایه یه مهاجم و دفاع چپ خالیه.دیگه نمیدونم فرصتی برایه خرید مونده یا نه که فک نکنم بمونه.

سلام دوست عزيز
به تاپيك خودت خوش آمدي. از اينكه با ما خواهي بود بسيار خوشحالم و اميدوارم در طول اين ليگ همگي شاهد موفقيت تيم محبوبمون پرسپوليس باشيم. فكر مي كنم با شرايط موجود در پرسپوليس راجع به تيم بعد از هفته چهارم پنجم بشه نظر داد . شاد و پيروز باشيد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام دوست عزيز
به تاپيك خودت خوش آمدي. از اينكه با ما خواهي بود بسيار خوشحالم و اميدوارم در طول اين ليگ همگي شاهد موفقيت تيم محبوبمون پرسپوليس باشيم. فكر مي كنم با شرايط موجود در پرسپوليس راجع به تيم بعد از هفته چهارم پنجم بشه نظر داد . شاد و پيروز باشيد
بله همین طور هم هست

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
live for what? عزیز تولدت مبارک
انشالله در تمامی مراحل زندگیت موفق باشید :D:)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام مجدد خدمت دوستان
هدايت ممبيني به همراه رضا سخندان و رسول فروغي عهده دار داوري مسابقه افتتاحيه ليگ برتر بين دو تيم پرسپوليس و سايپا خواهند بود. به اميد پيروزي پرسپوليس

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
نصرتی هم که به سلامتی رفت ... فقط زورم میگیره که این حرفها رو میزنن :
وي در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت: دوست ندارم به زور وارد تيمي شوم و فكر مي‌كنم مسئولان پرسپوليس دوست نداشتند من در اين تيم بمانم. براي پرسپوليس و هوادارانش كه سرمايه‌هاي اصلي اين باشگاه هستند آرزوي موفقيت مي‌كنم.
یکی نیست بگه مگه با بچه طرفی ... زرتی هم هوادار رو شاخ میکنن . دیگه نمیگه که تیمی که یه مدافع کم داره برای چی باید بامبول در بیاره .. . عین اون یکی قلش آقائی میمونه . دنبال پول و .... انقدر نمیفهمه که اگه بره تیم ملی رو هم از دست میده .

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نصرتی هم که به سلامتی رفت ... فقط زورم میگیره که این حرفها رو میزنن :
وي در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت: دوست ندارم به زور وارد تيمي شوم و فكر مي‌كنم مسئولان پرسپوليس دوست نداشتند من در اين تيم بمانم. براي پرسپوليس و هوادارانش كه سرمايه‌هاي اصلي اين باشگاه هستند آرزوي موفقيت مي‌كنم.
یکی نیست بگه مگه با بچه طرفی ... زرتی هم هوادار رو شاخ میکنن . دیگه نمیگه که تیمی که یه مدافع کم داره برای چی باید بامبول در بیاره .. . عین اون یکی قلش آقائی میمونه . دنبال پول و .... انقدر نمیفهمه که اگه بره تیم ملی رو هم از دست میده .
کجا رفت ؟ قرار نبود مگه قرار داد ببنده ؟

مطمین باشید بازیکنها جوان بهتری هستند که میتونن تبدیل به پدیده لیگ بشوند مهم نیست امثال نصرتی چیکار میکنند و چی میگن

البته نصرتی بجز سوتی دادن فصل قبل کار خاص دیگه ای انجام نداد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
محسن جان . امشب قراره با النصر قطعي كنه . ظاهرا بوناچيچ نصرتي رو ميخواد . جالبه كه قرار بود براي اين فصل بهش 320 ميليون بدن باز هم مياد اين تيپي حرف ميزنه . :f34r:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
محسن جان . امشب قراره با النصر قطعي كنه . ظاهرا بوناچيچ نصرتي رو ميخواد . جالبه كه قرار بود براي اين فصل بهش 320 ميليون بدن باز هم مياد اين تيپي حرف ميزنه . :f34r:

اين نصرتي همون زماني كه ايران به جام جهاني رفت بازيكن خوبي بود اما بعدش ديگه تموم شد ... خيلي سوراخ

بود سر بازياي پرسپوليس ... بازي با سپاهان و اينارو يه بار ديگه ببينيد چه گندايي ميزد ... فقط به درد دفاع چپ

ميخوره و بس ... خوشحال شدم كه رفت

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دیشب کسی رو نیاوردن نه؟!

این انتخاب بهترین ها جریانش چی هست؟!
یدونه چند روز پیش بود که خلیلی بهترین بازیکن شد! یدونه هم دیشب بوده که باقری بهترین شد

به نقل از isna :
مراسم انتخاب برترين‌هاي فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلي شنبه شب در زمين چمن آكادمي ملي المپيك برگزار و " كريم باقري" به عنوان بازيكن سال فوتبال ايران برگزيده شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم كه با حضور محمد علي آبادي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني، معاونان سازمان تربيت بدني، علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال، داريوش مصطفوي مديرعامل و اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس، افشين قطبي سرمربي پرسپوليس،‌ امير قلعه نويي سرمربي استقلال و در غياب بيشتر مديران و بازيكنان تيم‌هاي ليگ برگزار شد، "كريم باقري" بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران به عنوان بهترين بازيكن سال فوتبال ايران انتخاب شد. رقباي باقري براي تصاحب اين عنوان محسن خليلي و مجتبي جباري بودند.

همچنين افشين قطبي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به عنوان بهترين مربي سال برگزيده شد. پرويز مظلومي و نادر دست نشان نيز از ديگر نامزدهاي دريافت عنوان بهترين مربي سال فوتبال ايران بودند.

بنابراين گزارش، محمود خوراكچي و وحيد شمسايي نيز به عنوان بهترين سرمربي و بازيكن فوتسال ايران، محسن خليلي و هادي اصغري بهترين گلزنان ليگ برتر، احسان حاج صفي پديده جوان هفتمين دوره ليگ و سيد مهدي رحمتي به عنوان بهترين دروازه‌بان ليگ هفتم برگزيده شدند.

علي دايي و وحيد شمسايي نيز به عنوان پرافتخارترين فوتباليست و فوتساليست ايران جايزه ويژه افتخار بين‌الملل را دريافت كردند.

اسامي برگزيدگان نخستين مراسم انتخاب بهترين‌هاي فوتبال ايران در فصل 86-87

بهترين سرمربي: افشين قطبي (پرسپوليس تهران)

بهترين بازيكن: كريم باقري (پرسپوليس تهران)

بهترين دروازه‌بان: سيدمهدي رحمتي (مس كرمان)

بهترين بازيكن خارجي: ايوان پترويچ (ابومسلم خراسان)

بهترين داور فوتبال: سعيد مظفري‌زاده

بهترين مربي فوتبال بانوان: مريم ايراندوست

آقاي گل فوتبال: محسن خليلي (پرسپوليس)، هادي اصغري (راه آهن)

خانم گل فوتبال: افسانه اقبال، بيان محمودي

پديده جوان فوتبال: احسان حاج صفي (سپاهان اصفهان)

بهترين بازيكن فوتسال: وحيد شمسايي (ارم كيش قم)

بهترين دروازه‌بان فوتسال: مصطفي نظري و رضا ناصري

بهترين مربي فوتسال: محمد خوراكچي (تام ايران خودرو)

آقاي گل فوتسال: محمد طاهري (شهيد منصوري قرچك)

بهترين بازيكن فوتسال بانوان: فهيمه زارعي (تجارتخانه هرمزگان)

بهترين دروازه‌بان فوتسال بانوان: فرزانه توسلي (استقلال جنوب ذزفول)

پديده فوتسال: مصطفي طيبي

بهترين دروازه‌بان فوتبال بانوان: زهره كردايي

بهترين بازيكن فوتبال ساحل: علي نادري

بهترين داور فوتسال: حسين شاهمرادي

جايزه افتخار بين‌الملل: علي دايي و وحيد شمسايي

فدراسيون فوتبال با همکاري صندوق حمايت از قهرمانان و پيشکسوتان ورزشي و نظرسنجي از مربيان، مديران عامل، سرپرستان و مديران مسئول و سردبيران رسانه هاي ورزشي اقدام به برگزاري مراسم انتخاب بهترين هاي فوتبال ايران در سال 1387 کرده بود.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خبر خوب ....

شورای استیناف درخواست بخشش پرسپولیس را پذیرفت

سیدداریوش مصطفوی در گفتگویی،با اعلام این خبر خاطر نشان ساخت: با رایزنی های صورت گرفته و اعتراض باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی،شورای استیناف با درخواست بخشش این باشگاه موافقت به عمل آورد.
وی در مورد بازی افتتاحیه هشتمین دوره لیگ برتر در مقابل سایپا گفت:کسب پیروزی در اولین گام لیگ برتر برای تیمی که داعیه قهرمانی در آسیا را در سر دارد بسیار مهم است و اطمینان دارم که اگر بازیکنان ما اگر به اندازه نیمی از انگیزه واقعی خود در زمین بازی کنند شکست سایپا حتمی خواهد بود .
وی این را نیز گفت که البته باید اذعان کرد سایپا انصافا تیم خوبی را در این فصل تدارک دیده است ولی همانطور که گفتم انگیزه بازیکنان ما بسیار به مراتب بیشتر است و مطمئن باشید که تماشاگران فردا بازی جذابی را از سوی دو تیم شاهد خواهند بود.
وی در مورد جذب بازیکن برزیلی برای جانشینی محسن خلیلی افزود:با رایزنی های صورت گرفته مهاجم برزیلی مورد نظر قطبی ،هفته آینده برای عقد قرارداد نهایی وارد تهران خواهد شد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در مورد به بن بست رسیدن مذاکرات نمایندگان فدراسیون فوتبال با صدا و سیما در مورد پرداخت حق پخش بازی ها به تیمهای حاضر در لیگ گفت:من فکر می کنم که در این مورد آقای ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما خوب توجیه نشده باشند، چرا که با توجه به تهدیدات کنفدراسیون آسیا و خطر حذف احتمالی نمایندگان کشورمان از لیگ قهرمانان آسیا ،باید مدیر عاملان باشگاهها جلسه ای را با ضرغامی برگزار و مشکلات خود را از نزدیک با وی در جریان بگذارند.
وی افزود:ضرغامی مردی از جنس ورزش است ودردل فوتبال را به خوبی درک می کند و من فکر می کنم که این مشکل با برگزاری جلسه با وی قابل حل است.
مصطفوی با تکذیب خبر تعلل باشگاه پرسپولیس در تمدید قرار داد نصرتی به دلیل جذب"فرانک آتسو"در این پست تصریح کرد:این خبر صحت ندارد.برای تیمی که باید در سه جبهه لیگ برتر،جام حذفی و از همه مهمتر لیگ قهرمانان آسیا بازی کند حداقل حضور سه بازیکن در هر پست لازم است و پرسپولیس نیز از این قاعده مستثنی نیست .
وی ادامه داد:ما مشتاقانه خواهان به خدمت گرفتن نصرتی هستیم ولی بر سر برخی از مسایل که مسئله مالی یکی از آنها می باشد نتوانستیم با وی به توافق برسیم البته پیشنهاد باشگاه را به وی داده ایم واگر ایشان بخواهند مطمئنا از به خدمت گرفتن ایشان خوشحال خواهیم شد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد وضعیت تیم ملی نیز :با توجه به شرایطی که در تیم ملی حاکم است به موفقیت دایی در تیم ملی و جوانگرایی او ایمان دارم ولی معتقد هستم که با توجه به حساسیت بازیهای تیم ملی در دور دوم رقابتهای انتخابی جام جهانی و بازی با تیمهای قدری مانند کره جنوبی و عربستان حضور مهدوی کیا،هاشمیان وعلی کریمی در تیم ملی لازم است چرا که حضور این سه مهره در هر تیمی با توجه به تجربیات بالای آنها به عنوان یک وزنه قابل اطمینان محسوب می شود واستفاده از تجربیات آنها در کنار جوانگرایی،حضور تیم ملی در جام جهانی را تضمین خواهد کرد.
وی با بیان این جمله که"دایی بایدسقف تحمل خود را بالا ببرد"خاطر نشان ساخت:دایی چه در زمان بازیگری وچه در زمان مربیگری تیم ملی با اعتماد به نفس بالایی که دارد،همیشه موفق بوده است ولی با تمام این تفاسیر معتقدم که ایشان باید سقف تحمل خود را در مقابل انتقادات سازنده بالا ببرد و به مخالفان خود نیز حق بدهد چرا که در برخی از موارد برای پیشرفت فوتبال کشورمان لازم است که موافق نظرات به حق مخالفان خود باشیم.
مصطفوی افزود:مطمئن هستم که این سه بازیکن با حضور در تیم ملی می توانند نظر مثبت دایی را تامین کنند و دایی باید یک فرصت دیگر به این سه نفر بدهد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
Mehrdad-58 عزیز اوتار شما همون لحظه شوت محسن خلیلی هستش که به گل اول پرسپولیس مقابل سپاهان ختم شد ؟

12-5-1387%5CIMAGE633533758630468750.jpg

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کسی میدونه عابدزاده برای چی قاطی کرده. امروز و دیروز با خبرنگارها درگیری داشته ظاهرا.

جریان میدونید چیه ؟

پ.ن : راستی از مجتبی محرمی چه خبر ؟ حالش بهتر شده ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عابدزاده نميدونم چرا قاطي كرده ... راستي اين محسن خليلي چرا اين قدر شكمش گنده شده ... فكر كنم برگرده

يه چيزي تو مايه هاي رضا زاده بشه :lol: خيلي شكم در آورده ... سايپا رو هم انشالاه منفجر ميكنيم

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
امیدوارم که ببریم و قدم اول رو محکم برداریم
بازی ساعت چنده؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
کسی میدونه عابدزاده برای چی قاطی کرده. امروز و دیروز با خبرنگارها درگیری داشته ظاهرا.

جریان میدونید چیه ؟

پ.ن : راستی از مجتبی محرمی چه خبر ؟ حالش بهتر شده ؟

جريان زياد مهمي نبوده . در تمرين ديروز به يكسري خبرنگارها كه توي سايه نشسته بودن گفته : انگار اومدين مهموني . درست نيست سرپرست تيم (خوردبين)توي آفتاب بنشينه و شما توي سايه باشيد . خبرگزاريها هم شاخ و برگ زيادي دادن. ;)
از محرمي خبري ندارم . انشاءاله بهبود پيدا كرده باشه

بالا