• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
ظاهرا بعد از اين همه خبر كه در مورد احتمال حضور كريمي در پرسپوليس شنيديم . علي كريمي درحال توافق با مس كرمان هست .
حتي ميگفتن با استقلال وارد مذاكره شده كه مسئولان استقلال اين موضوع رو رد كردن و دليلش رو هم نداشتن توان مالي براي جذب كريمي گفتن . ((( نوري فر : كريمي با باشگاه قطري قرارداد دارد و پرداخت پول رضايتنامه آنها براي تيم‌هاي ايراني تقريبا غير ممكن است و به همين دليل ما هيچ برنامه‌اي براي مذاكره و اضافه كردن كريمي به ليست بازيكنانمان نداريم. ))))

اما ايسنا نوشته :
مديرعامل باشگاه صنعت مس كرمان از مذاكرات اين باشگاه براي جذب "علي كريمي" خبر داد.
عبدالرضا برهاني‌نژاد به ايسنا، گفت: مذاكرات ابتدايي باشگاه صنعت مس با مدير برنامه‌هاي علي كريمي انجام شده و به توافقاتي نيز دست يافته‌ايم و به زودي وضعيت نهايي پيوستن اين بازيكن به تيم فوتبال صنعت مس مشخص مي‌شود.
‌برها‌ني‌نژاد ابراز اميدواري كرد با توجه به توافق‌هاي صورت گرفته،‌ علي كريمي با پيراهن تيم فوتبال صنعت مس در رقابت‌هاي ليگ برتر حضور يابد.

-----

به نظر شما پرسپوليس در خريد كريمي از لحاظ مالي مشكل داره يا اينكه اصولا از لحاظ فني نميخوانش ؟

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا بعد از اين همه خبر كه در مورد احتمال حضور كريمي در پرسپوليس شنيديم . علي كريمي درحال توافق با مس كرمان هست .
حتي ميگفتن با استقلال وارد مذاكره شده كه مسئولان استقلال اين موضوع رو رد كردن و دليلش رو هم نداشتن توان مالي براي جذب كريمي گفتن . ((( نوري فر : كريمي با باشگاه قطري قرارداد دارد و پرداخت پول رضايتنامه آنها براي تيم‌هاي ايراني تقريبا غير ممكن است و به همين دليل ما هيچ برنامه‌اي براي مذاكره و اضافه كردن كريمي به ليست بازيكنانمان نداريم. ))))

اما ايسنا نوشته :
مديرعامل باشگاه صنعت مس كرمان از مذاكرات اين باشگاه براي جذب "علي كريمي" خبر داد.
عبدالرضا برهاني‌نژاد به ايسنا، گفت: مذاكرات ابتدايي باشگاه صنعت مس با مدير برنامه‌هاي علي كريمي انجام شده و به توافقاتي نيز دست يافته‌ايم و به زودي وضعيت نهايي پيوستن اين بازيكن به تيم فوتبال صنعت مس مشخص مي‌شود.
‌برها‌ني‌نژاد ابراز اميدواري كرد با توجه به توافق‌هاي صورت گرفته،‌ علي كريمي با پيراهن تيم فوتبال صنعت مس در رقابت‌هاي ليگ برتر حضور يابد.

-----

به نظر شما پرسپوليس در خريد كريمي از لحاظ مالي مشكل داره يا اينكه اصولا از لحاظ فني نميخوانش ؟

می تونه جفتش باشه.اما به نظرم شاید بیشتر مالی باشه.:(

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
آخه این مایلکی کلنگ هم مگه آدمه ؟

" بله آقا قطبی شما اگر دیوانه نبودید مثل من قبل از هر بازی جای تمرین دعای توسل و کمیل برگذار میکردید "

جون مادرت ببین کیا دیگه حالا داره راجع به قطبی حرف میزنه . حون تو من تیم گل کوچیک کوچمون رو نمیدم این کلنگ مربیگری کنه .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام بچه ها
نظر من هم اينه كه ايشون دارن راهو اشتباهي ميرن. اگر واقعا كسي دلسوز تيم پرسپوليس و هواداراش و بيت المال باشه همچين حرفايي رو نميزنه . ديروز در جواب اين صحبتهاي مايلي كهن توي روزنامه دنياي فوتبال نوشته بود : " چه كسي فولادو فرستاد دسته يك و بعدش هم فولاد مجبور شد تلاش كنه بياد ليگ برتر و كلي هزينه كرد و نهايتا موفق هم نشد تا اينكه تيم سپاهان نوين رو خريدند . سرجمع كم كم اينا 8 ميليارد براي فولاد آب خورد . اين پول بيت المال نيست كه اين صحبت از 800 ميليون قطبي مي كنه" حالا غرض اينكه اين آقاي مايلي كهن بايد سنجيده تر اظهار نظر بكنه تا ديگران بهش اينجوري گير ندن . بالاخره هر آدمي خودش كلي عيب و ايراد داره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این بابا نه دانش فنی داره نه مخ درست حسابی

همش میخواد یه جورایی خبر ساز باشه.............

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ديروز در جواب اين صحبتهاي مايلي كهن توي روزنامه دنياي فوتبال نوشته بود : " چه كسي فولادو فرستاد دسته يك و بعدش هم فولاد مجبور شد تلاش كنه بياد ليگ برتر و كلي هزينه كرد و نهايتا موفق هم نشد تا اينكه تيم سپاهان نوين رو خريدند . سرجمع كم كم اينا 8 ميليارد براي فولاد آب خورد . اين پول بيت المال نيست كه اين صحبت از 800 ميليون قطبي مي كنه"

جواب بسیار خوبی بود. قطبی در جوابش فقط همینو گفته. همون حقش علی دایی پدرشو میاورد (که اونم هیچ کاری نکرد!)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
باعث شرمندگي است كه بزرگان فوتبال ما چنين مي‌كنند!
مصطفوي:
از "علي‌آبادي" عذرخواهي مي‌كنم!
"ميثاق" را به آلمان مي‌فرستيم؛ "دي‌كارمو" را جذب مي‌كنيم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: هيچ‌گاه به پروين سخني از "علي‌آبادي" نگفته‌ام و متاسفم که بزرگان فوتبال ما چنين کارهايي مي کنند.

داريوش مصطفوي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره تقابلي که اين روزها با علي‌ پروين داشته است، اظهار كرد: در تمام مدتي كه مديرعامل باشگاه پرسپوليس بودم، هيچ‌گاه پاي علي‌آبادي را پيش نكشيدم؛ بنابراين حتي جمله‌اي را هم از قول رييس سازمان تربيت بدني به علي پروين نگفته‌ام. شايد به پروين در پي عدم حضور پسرش در پرسپوليس، مخالفت هيات مديره را عنوان كرده باشم اما هيچ‌گاه براي اين كار از علي‌آبادي مايه نگذاشته‌ام.

وي افزود: روش كار من در طول ساليان گذشته همواره همين بوده كه از اعتبار كسي استفاده نكنم و تنها به خودم متكي باشم؛ البته باور نمي‌كنم كه پروين چنين اظهاراتي را كرده باشد و اينكه من به او گفته‌ام، "علي‌آبادي از اسم پروين مي‌ترسد!" به هر حال همه مي‌دانيم كه جايگاه رياست سازمان ورزش يك كشور بالاتر از آن است كه بخواهد از يك چهره ورزشي بترسد. اين سازمان خود در تربيت استعدادها و ظهور اسطوره‌ها نقش اصلي را دارد، پس نبايد از پرورش يافته خود ترسي داشته باشد؟

مصطفوي گفت: همچنين واقعا شرمنده‌ام كه بزرگان فوتبال ما چنين كارهايي را مي‌كنند؛ مي‌گويند كه من سراغ پروين رفته‌ام اما مطمئن باشيد اگر آمدني هم باشد، اين پروين است كه پيش من مي‌آيد. بدون شك موفقيت پرسپوليس همه چيز را ثابت مي‌كند و اگر قرار بر صحبت از سوابق باشد، آن وقت مطالبي را هم گفت كه نه به نفع پروين است و نه فوتبال ايران.

وي تاكيد كرد: به كساني كه با من دشمني دارند، مي‌گويم كه هرچه مي‌خواهيد عليه من انتقاد كنيد اما با صحبتها و مطالبتان، پرسپوليس را به حاشيه نبريد. اگر امروز پاسخ اين مسايل را نمي‌دهم،‌ تنها به خاطر اين است كه نمي‌خواهم تيم بزرگ و مردمي پرسپوليس به حاشيه رفته و در مسابقات پيش‌رو ناكام باشد.

وي ادامه داد: من بخاطر مطالب و تيتر دروغي كه اين روزنامه ورزشي در شماره امروز (سه‌شنبه) خود درج كرده از علي‌آبادي عذرخواهي مي‌كنم و نكته را اينجا مي‌دانم كه چطور اين روزنامه ورزشي از دو ماه پيش مدام به تعريف، تمجيد و حمايت از مديرعامل باشگاه پرسپوليس مي‌كرد، پس از آنكه نتوانست بازيكن مورد نظرش را وارد تيم ما كند، بلافاصله تغيير موضع داده و در پي به حاشيه بردن پرسپوليس است. پشت مصاحبه و تيتر اين روزنامه، هزاران مطلب خوابيده است كه از اين بابت متاسفم.

به گزارش ايسنا مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين درباره نامه انتقادآميز محمد مايلي‌كهن عليه افشين قطبي، تصريح كرد: همانطور كه گفتم دوست ندارم با جواب دادن به برخي انتقادات، باعث به حاشيه رفتن پرسپوليس شوم؛ لذا فكر مي‌كنم موفقيت‌هاي آتي ما، جواب تمام صحبتهايي كه اين روزها مطرح مي‌شود را خواهد داد.

مصطفوي درباره آخرين وضعيت ميثاق معمارزاده و جذب مهاجم برزيلي به ايسنا گفت: طبق توافقات انجام شده، قرار شد معمارزاده طي روزهاي آينده با هزينه باشگاه پرسپوليس براي انجام عمل جراحي، راهي آلمان شود. همچنين صحبت‌هاي اخير قطبي درباره جذب "دي‌كارمو"، كاملا درست و ما منتظريم تا هزينه گرفتن اين بازيكن برزيلي را از محل اعتبار اسپانسر پرسپوليس كه اين روزها نهايي شود، تامين كنيم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
آره
همین جور که میگی هست
البته قطبی خیلی حرفه ای هست...

وقتی بهادر عبدی فیکس بازی میکنه و یه بازیکن ، با سابقه ملی روی نیمکت 2 ثانیه هم بازی نمیکنه ، به خدا حق داره شاکی میشه . خودش هم گفته که حداقل میتونسته دقایقی بازی کنه ولی آقای سرمربی فعلا عشق بهادر رو در سر داره و بس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلامم خدمت دوستان
بالاخره قطبي نظراتش را در خصوص علي كريمي و حاشيه هاي اخير اعلام كرد .

پس از تمرين امروز ، قطبي: ياد گرفته ام در ايران زياد لبخند نزنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ياد گرفته‌ام كه در ايران زياد نبايد لبخند بزنم و لازم است با برخي مانند خودشان رفتار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: نمي‌دانم چرا بعضي از ايراني‌ها چشم ديدن همديگر را ندارند. مگر چند مربي ايراني در بيرون از كشور به صورت حرفه‌اي و بين‌المللي كار مي‌كنند؟
قطبي ادامه داد: از صميم قلب خوشحالم كه يكي از معدود مربيان لژيونر هستم و به ايراني بودنم افتخار مي كنم. فوتبال بين‌المللي را ياد گرفتم تا با هزاران اتهام به فوتبال ايران تزريق كنم.
قطبي يادآور شد: اميدوارم حضور من در سال‌هاي گذشته در خارج از كشور جاده‌اي باشد تا مربيان ايراني فوتبال روز خود را حرفه‌اي تر كنند و در كلاس‌ها و تيم‌هاي بزرگ به كار مشغول شوند.
وي در خصوص اظهارات مجدد محمد مايلي كهن گفت: در اين شرايط حساس دوست ندارم وقتم را براي اين حرف‌ها صرف كنم. مثل هميشه با دل ببر و شير حاضر هستم تا رودروي هر فردي كه دوست دارد قرار بگيرم و با او حرف بزنم، چون هميشه نيمه پر ليوان را مي بينم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص عدم حضور خليلي گفت: دلم برايش تنگ مي‌شود و فكر كنم بايد از خدا بخواهم كه بزودي او را به پرسپوليس برگرداند چون همه مي‌دانند كه مي‌تواند عصاي دستي براي پرسپوليس و تيم ملي باشد. منتظر او هستم.
وي ادامه داد: از مصدوميت‌‌هاي بازيكنانم ناراحت نيستم، چون خداوند قسمت را اين‌طور رقم زده است؛ ولي افتخار مي‌كنم كه با 2 بازيكن 21 ساله در ليگ برتر به ميدان مي‌رويم.
قطبي در خصوص شرايط فصل جاري پرسپوليس گفت: شرايط اين فصل خيلي بهتر از فصل گذشته است و فكر كنم راحت‌تر مي‌توانم در پرسپوليس كار و ايجاد انگيزه كنم.
سرمربي پرسپوليس ضمن رد هرگونه اختلاف با مربي دروازه بانان گفت: عابدزاده اسطوره فوتبال ايران و حتي آسيا است و مي‌بينم كه هر روز با قلبش با بازيكنان تمرين مي‌كند. خيلي‌ها دوست دارند بين ما اختلاف اندازند؛ اما مطمئن باشند كه به در بسته مي‌خورند.
وي در مورد برخورد متفاوتش در روزهاي گذشته با خبرنگاران گفت: براي سوء استفاده نكردن بعضي‌ها در طول اين مدت ياد گرفته‌ام كه در ايران زياد نبايد لبخند بزنم و با هر كسي مثل خودش برخورد كنم كه اين هم شايد به مزاج بعضي‌ها خوش نيايد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بازي تيم ملي فوتبال در برابر عربستان گفت: بهتر است اظهارنظري نكنم؛ اما مطمئن هستم عرب‌ها در رياض به تيم ملي ما باج نمي‌دهند و بايد با آنها باهوش برخورد كنيم. از صميم قلب براي دايي و تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌كنم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با تاكيد بر اين نكته كه نگفته ام كريمي را نمي خواهم، تاكيد كرد: اول بايد يك مهاجم در اختيار بگيريم و سپس در صورتي كه كريمي با باشگاه قطري به توافق نرسيد مي توانيم مذاكره كنيم. بايد بدانم چه مبلغي مي‌خواهد و خواسته‌هايش چيست. به همين علت سعي مي‌كنم فعلا نظر قطعي در اين خصوص ندهم؛ اما همچنان كريمي را بازيكني بين‌المللي و حرفه‌اي مي‌دانم.
قطبي در پايان خاطرنشان كرد: با ادوكات سرمربي تيم ملي زنيت روسيه صحبت كردم و پيروزي اين تيم را مقابل منچستر از صميم قلب تبريك گفتم. اميدوارم خيلي زود همكار سابقم را ببينم.

منبع : خبرگزاري فارس

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
فريد زرينه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پرسپوليس تيم بزرگي است. بازيكناني كه در آن هستند، بايد به اركان مختلف باشگاه، مخصوصا كادر پزشكي كه از پنج پزشك زبردست تشكيل شده، احترام بگذارند.
وي افزود:‌ قصد خودنمايي ندارم؛ اما به خاطر شخص قطبي و مسئولان باشگاه، الونگ را بخشيدم. در معذرت‌خواهي هافبك كامروني متوجه شدم كه بعضي عزيزان به او اطلاعات اشتباه داده بودند تا من و همكارانم را زير سوال ببرند.
زرينه عنوان كرد: ‌از امروز درمانم را روي الونگ انجام خواهم داد. ابتدا يك تست باليني در خصوص آخرين وضعيت او و سپس آزمون پزشكي در خصوص پاي مصدوم او مي‌گيرم تا كار اصلي را شروع كنم.
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس اظهار داشت‌: برايم مليت بازيكن فرقي ندارد. مطمئن باشيد طبق هماهنگي‌هايي كه با كادر فني انجام داده‌ام، به هيچ كس اجازه نمي‌دهم به كادر پزشكي بي‌احترامي و در كارهايش دخالت كند.
وي در خصوص وضعيت بادامكي نيز گفت: هرگز اعلام نكردم از سه هفته ديگر به ميدان مي‌رود؛ بلكه فقط بايد از چهار هفته ديگر دويدن آرام را شروع كند.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
اين مايلي كهن (( به قول بر و بچ مايلي كلنگ )) ظاهرا خيلي عقده داره - طرف بازم چرت و پرت از خودش گفته:lol:

خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال در مورد اظهارات اخير افشين قطبي، با ارسال نامه اي به خبرگزاري فارس، واكنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن در اين نامه چنين نوشته است:
آقاي قطبي باز جاي شكرش باقي است مشكل از دست رفتن حافظه شما كمي حل شده است، چرا كه بر خلاف سال گذشته كه عنوان كرديد، مايلي كهن را نمي‌شناسيد در صحبت هاي اخير خود اذعان داشتيد كه من از پيشكسوتان ، مو سپيدان و كاپيتان سابق پرسپوليس و عضو تيم ملي فوتبال ايران بودم.
آقاي قطبي به فولاد اشاره اي داشتيد كه مايلي كهن با فولاد چه كرد؟ مزيد اطلاع شما تيم فولاد قبل از حضور من به عنوان سرمربي بيش از نيمي از بازيكنان توانمند و ملي پوش خود را از جمله آقايان ابراهيم ميرزاپور، لفته حميدي، ميلاد نوري، رضا مرداني، نادر احمدي، اميد شريفي نصب ، علي بداوي، دني اولروم، جلال كاملي مفرد، حسين كعبي و ... از دست داده بود و به دليل مشكلات عديده نتوانست جايگزين مناسبي براي آنها به خدمت بگيرد.
پس از حضورم در فولاد با استفاده از بازيكنان جواني همچون 1 مهدي تن آرا، 2 وحيد ولايي ، 3- علي اميري، 4- فواد آل حنيف ، 5 جاسم صادقي، 6- ميلاد زنيد پور كه همگي از تيم جوانان اضافه شدند،
علارغم اينكه اين بازيكنان نيز تيم ملي جوانان را همراهي كردند و دو بازيكن تيم اميد يعني عادل كلاه كج و پژمان منتظري نيز در تيم ملي شركت كرده بودند؛ مقابل تيم هايي چون استقلال و پرسپوليس كه در كورس قهرماني بودند به تساوي دست پيدا كرديم. پس بي شك اين جوانان نياز به زمان بيشتري داشتند كه صبر و تحملي براي زمان بيشتر در چهره اطرافيان تيم ديده نمي شد. پس بعد از هفته دوازدهم تيم را ترك كرده و علارغم اينكه اوضاع مالي باشگاه به يكباره بهبود پيدا كرده بود و تيم داراي سه مربي پرتغالي و چهار بازيكن خارجي شد، نتوانستند علارغم اين مسائل در مدت 22 هفته ( 18 هفته ليگ برتر و 4 هفته مسابقات پلي آف ) تيم را در ليگ برتر حفظ كنندف ضمن آنكه با ابقا در ليگ برتر كافي بود فقط تيم راه آهن را شكست دهند.
حتما به خاطر داريد كه با درايت شما تيم محبوب پرسپوليس در فصل گذشته مقابل تيم‌هاي استقلال اهواز با 4 گل و پاس همدان با 3 گل ( با 4 بازيكن اخراجي) تن به شكست هايي داد كه در تاريخ پرسپوليس بي سابقه است.
اگر درايت و مديريت همكاراني مانند آقاي حميد استيلي نبود معلوم نبود چه به روزگار اين تيم مي‌آمد.
بله آقاي قطبي جهت اطلاع عرض مي‌كنم من سرمربي همان تيمي بوده ام كه توانسته است 6 گل به تيمي بزند كه بخاطر حضور در آن به خود مي‌ باليد( كره جنوبي) يعني اينكه بعدها صرفا يكي از آن آناليز كنندگان اين تيم بوده ايد (حتي دستيار هم نبوديد).
به راستي آقاي قطبي اگر همين امروز 3 بازيكن از تيم از جمله كريم باقري، عليرضا نيكبخت و سپهر حيدري از تيم پرسپوليس جدا كنيد و به دليل مشكلات مالي اجازه جايگزين نفراتي را نداشته باشيد، چه خواهيد كرد.
پس لطفا به نعمتي كه خداوند به شمار ارزاني داشته قدردان باشيد و براي حرفي كه هوشمندانه زده بوديد نه تنها يك بار بلكه بارها و بارها بايد از ملت عزيز ايران بزرگ و دوست داشتني عذر خواهي كنيد. به عنوان آخرين توصيه به شما مي‌گويم لطفا فرا فكني نكنيد.

----------------------
ديگه اين آدم واقعا به همه ثابت كرد كه عقده اي هست . قهرماني پرسپوليس با اون وضعيتي كه داشت و كسر شش امتياز كه كلي بچه ها رو بهم ريخته بود ، نمي بينه و به دو بازي گير داده :lol: ، آخه بدبخت مثلا اگه تو بودي چه قلطي ميكردي ، اون وقت فكر كنم همه بازيها رو با نتيجه 4 بر صفر مي باختيم . بعدشم من نميدونم اين كلنگ خان چرا اين قدر سنگ استيلي رو به سينه ميزنه ، تازه يادش رفته كه وقتي قطبي مربي بود تو كره - كره چندم جام جهاني شد ، بعد ميگه قطبي حافظه نداره
به نظر من قطبي اصلا ديگه نبايد جواب اين آدم احمق رو بده و همون دفعه اول كه زد تو دهنش كافي هست

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اين مايلي كهن (( به قول بر و بچ مايلي كلنگ )) ظاهرا خيلي عقده داره - طرف بازم چرت و پرت از خودش گفته:lol:

خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال در مورد اظهارات اخير افشين قطبي، با ارسال نامه اي به خبرگزاري فارس، واكنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن در اين نامه چنين نوشته است:
آقاي قطبي باز جاي شكرش باقي است مشكل از دست رفتن حافظه شما كمي حل شده است، چرا كه بر خلاف سال گذشته كه عنوان كرديد، مايلي كهن را نمي‌شناسيد در صحبت هاي اخير خود اذعان داشتيد كه من از پيشكسوتان ، مو سپيدان و كاپيتان سابق پرسپوليس و عضو تيم ملي فوتبال ايران بودم.
آقاي قطبي به فولاد اشاره اي داشتيد كه مايلي كهن با فولاد چه كرد؟ مزيد اطلاع شما تيم فولاد قبل از حضور من به عنوان سرمربي بيش از نيمي از بازيكنان توانمند و ملي پوش خود را از جمله آقايان ابراهيم ميرزاپور، لفته حميدي، ميلاد نوري، رضا مرداني، نادر احمدي، اميد شريفي نصب ، علي بداوي، دني اولروم، جلال كاملي مفرد، حسين كعبي و ... از دست داده بود و به دليل مشكلات عديده نتوانست جايگزين مناسبي براي آنها به خدمت بگيرد.
پس از حضورم در فولاد با استفاده از بازيكنان جواني همچون 1 مهدي تن آرا، 2 وحيد ولايي ، 3- علي اميري، 4- فواد آل حنيف ، 5 جاسم صادقي، 6- ميلاد زنيد پور كه همگي از تيم جوانان اضافه شدند،
علارغم اينكه اين بازيكنان نيز تيم ملي جوانان را همراهي كردند و دو بازيكن تيم اميد يعني عادل كلاه كج و پژمان منتظري نيز در تيم ملي شركت كرده بودند؛ مقابل تيم هايي چون استقلال و پرسپوليس كه در كورس قهرماني بودند به تساوي دست پيدا كرديم. پس بي شك اين جوانان نياز به زمان بيشتري داشتند كه صبر و تحملي براي زمان بيشتر در چهره اطرافيان تيم ديده نمي شد. پس بعد از هفته دوازدهم تيم را ترك كرده و علارغم اينكه اوضاع مالي باشگاه به يكباره بهبود پيدا كرده بود و تيم داراي سه مربي پرتغالي و چهار بازيكن خارجي شد، نتوانستند علارغم اين مسائل در مدت 22 هفته ( 18 هفته ليگ برتر و 4 هفته مسابقات پلي آف ) تيم را در ليگ برتر حفظ كنندف ضمن آنكه با ابقا در ليگ برتر كافي بود فقط تيم راه آهن را شكست دهند.
حتما به خاطر داريد كه با درايت شما تيم محبوب پرسپوليس در فصل گذشته مقابل تيم‌هاي استقلال اهواز با 4 گل و پاس همدان با 3 گل ( با 4 بازيكن اخراجي) تن به شكست هايي داد كه در تاريخ پرسپوليس بي سابقه است.
اگر درايت و مديريت همكاراني مانند آقاي حميد استيلي نبود معلوم نبود چه به روزگار اين تيم مي‌آمد.
بله آقاي قطبي جهت اطلاع عرض مي‌كنم من سرمربي همان تيمي بوده ام كه توانسته است 6 گل به تيمي بزند كه بخاطر حضور در آن به خود مي‌ باليد( كره جنوبي) يعني اينكه بعدها صرفا يكي از آن آناليز كنندگان اين تيم بوده ايد (حتي دستيار هم نبوديد).
به راستي آقاي قطبي اگر همين امروز 3 بازيكن از تيم از جمله كريم باقري، عليرضا نيكبخت و سپهر حيدري از تيم پرسپوليس جدا كنيد و به دليل مشكلات مالي اجازه جايگزين نفراتي را نداشته باشيد، چه خواهيد كرد.
پس لطفا به نعمتي كه خداوند به شمار ارزاني داشته قدردان باشيد و براي حرفي كه هوشمندانه زده بوديد نه تنها يك بار بلكه بارها و بارها بايد از ملت عزيز ايران بزرگ و دوست داشتني عذر خواهي كنيد. به عنوان آخرين توصيه به شما مي‌گويم لطفا فرا فكني نكنيد.

----------------------
ديگه اين آدم واقعا به همه ثابت كرد كه عقده اي هست . قهرماني پرسپوليس با اون وضعيتي كه داشت و كسر شش امتياز كه كلي بچه ها رو بهم ريخته بود ، نمي بينه و به دو بازي گير داده :lol: ، آخه بدبخت مثلا اگه تو بودي چه قلطي ميكردي ، اون وقت فكر كنم همه بازيها رو با نتيجه 4 بر صفر مي باختيم . بعدشم من نميدونم اين كلنگ خان چرا اين قدر سنگ استيلي رو به سينه ميزنه ، تازه يادش رفته كه وقتي قطبي مربي بود تو كره - كره چندم جام جهاني شد ، بعد ميگه قطبي حافظه نداره
به نظر من قطبي اصلا ديگه نبايد جواب اين آدم احمق رو بده و همون دفعه اول كه زد تو دهنش كافي هست
دمش گرم. فک نمیکردم انقدر عرضه و هوش داشته باشه:دی
جواب خوبی داده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا آخه آدم بايد براي كسي ارزش قايل باشه كه حد اقل انسان باشه ... اين آدم نيست كه بابا يه اسگليه كه

نميدونه چي بگه ... فقط دوست داره يه جوري تنفر مردم ازش بيشتر بشه ... كسي كه حال همه آدما ازش به هم

ميخوره

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
ابوالفضل جلالي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با تاييد اعضاي هيئت مديره پرسپوليس، مصطفوي به مدت يك ساعت به صورت تلفني با علي كريمي صحبت كرد و به توافقات لازم رسيدند.
وي افزود: كريمي قرار است شنبه وارد ايران شود و پس از عقد قرارداد، تمرينات را آغاز خواهد كرد .
جلالي عنوان كرد: با توجه به علاقه شديد علي كريمي به پرسپوليس، اين ماجرا تمام شده است و فقط بايد تا 4 روز آينده مبلغي به حساب باشگاه قطري از سوي پرسپوليس ريخته شود تا مشكلي بوجود نيايد .

-----------

اميدورام اين خبر قطعي بشه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ابوالفضل جلالي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با تاييد اعضاي هيئت مديره پرسپوليس، مصطفوي به مدت يك ساعت به صورت تلفني با علي كريمي صحبت كرد و به توافقات لازم رسيدند.
وي افزود: كريمي قرار است شنبه وارد ايران شود و پس از عقد قرارداد، تمرينات را آغاز خواهد كرد .
جلالي عنوان كرد: با توجه به علاقه شديد علي كريمي به پرسپوليس، اين ماجرا تمام شده است و فقط بايد تا 4 روز آينده مبلغي به حساب باشگاه قطري از سوي پرسپوليس ريخته شود تا مشكلي بوجود نيايد .

-----------

اميدورام اين خبر قطعي بشه

خبر جالبی هست! اگر کریمی 70% آمادگی داشته باشه باز هم میتونه موثرترین بازیکن لیگ باشه!
در مورد مایلی کهن هم ...

همه ملت ایران فکر کنم در موردش یک نظر داشته باشند!
خوشبختانه اهالی فوتبال هم همون نظر رو دارند در موردش که کار مهمی بهش نمیدن
فقط به خاطر مناسباتی که با مقامات حکومتی داره گاهی یه گوشه ای یه پستی میگیره!
روزنامه ها هم به خاطر جنجال و یکم فروش بیشتر ازش سو استفاده میکنند!
اون هم شعورش نمیرسه که بازی نخوره!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
طرح درآمدزايي در جلسه هيئت مديره پرسپوليس تاييد شد

خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران، امروز به مدت 4 ساعت در محل باشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه امروز از ساعت 14 در باشگاه پرسپوليس برگزار شد.

در اين جلسه 2 طرح به منظور درآمدزايي مطرح شد و مورد تاييد اعضا قرار گرفت.

داريوش مصطفوي به زودي در خصوص اين 2 طرح با رسانه ها گفت و گو مي كند.

اعضاي هيئت مديره به حضور قدرتمند داريوش مصطفوي در سمت مديرعاملي باشگاه پرسپوليس تاكيد كرده و اخبار منتشره در خصوص عدم هماهنگي بين اعضا را بشدت تكذيب كردند.

در پايان جلسه به انجام مذاكرات رسمي با علي كريمي براي جذب وي تاكيد شد.

جلسه ساعت 18 به پايان رسيد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پرسپوليس با 4 گل نفت را شكست داد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ديداري دوستانه صبح امروز با 4 گل نفت را شكست داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم صبح امروز در ديداري تداركاتي، با 4 گل تيم نفت را در زمين شركت نفت داد.

مهدي واعظي، سپهر حيدري، آتسو، عليرضا محمد، پژمان نوري، مازيار زارع،‌ علي ياري، زارعي، حميدعلي عسگر ، پترويچ و نيكبخت در نيمه اول براي پرسپوليس در نيمه اول وارد زمين شدند.

عليرضا حقيقي، عليرضا محمد،‌ آتسو، علوي، بني‌ا.. باقري‌ها، ضياءالدين نيك نفس، ايپكچي، نوروزي، پترويچ و خيرخواه تركيب پرسپوليس در نيمه دوم بودند.

* حاشيه‌هاي پرسپوليس و نفت تهران

كريم باقري با اجازه از كادر فني و ماركو به دليل حضور در برزيل، در بازي امروز غايب بودند. محمد منصوري و بهادر عبدي به دليل مصدوميت، اختصاصي تمرين كردند.

بازيكنان ذخيره در بازي امروز زير نظر كماسي تمرينات ويژه‌اي را انجام دادند.

احمدرضا عابدزاده تمرينات ويژه‌اي براي 3 دروازه‌بان آزمايشي در نظر گرفته بود.

عليرضا محمد و سپهر حيدري كه در تمرين روز گذشته از ناحيه زانو احساس درد داشتند، بدون مشكل برابر نفت به ميدان رفتند.

پژمان نوري به دليل بازي خطرناك در نيمه اول، با كارت زرد داور مواجه شد.

بازي خطرناك نفتي‌ها باعث شد تا بازيكنان پرسپوليس ناراحت شدند و دقايقي بازي به خشونت كشيده شد.

قطبي و پيرواني در هنگام سرد كردن، به بازيكنان هشدار دادند كه از دويدن بدون كفش ورزشي خودداري كنند.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شدیدا مشتاقم حضور کریمی رو در پرسپولیس دوباره ببینم. همیشه بعد از عابدزاده محبوب ترین بازیکن ایرانی من بود :rolleyes:

بالا