• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پيراهن كه شخصيت نمى آورد
پژمان نورى: شماره ۸ مال كريمى است

ايران ورزشى- پژمان نورى همان طور كه سال گذشته به خاطر محسن خليلى قيد پيراهن شماره ۹ پرسپوليس را زده بود، اين بار هم شماره ۸ را تحويل مى دهد. پيراهنى كه تا امروز بر تن مردانى چون محرمى، هاشمى نسب، انصاريان و كريمى بوده و انگار قسمت نيست كاپيتان دوم پرسپوليس آن را بر تن كند. البته نورى مخالفتى با اين موضوع ندارد و مى گويد كه حاضر است بار ديگر پيراهن شماره ۱۸ را بر تن كند: «شماره ۸ پرسپوليس مال على كريمى است. من هم همان شماره ۱۸ را مى پوشم»...

بعد از آن تعطيلات اجبارى شرايط پرسپولس چطور است
شرايط خوبى داريم. با برنامه ريزى كادر فنى تمرينات مناسبى داشتيم و بازى دوستانه خوبى هم انجام داديم كه باعث شد بدن هايمان از شرايط مسابقه دور نباشد. هرچند بازى رسمى نداشتيم اما برنامه مناسبى كه داشتيم باعث شد از هرحيث آماده باشيم.
پرسپوليس از اين تعطيلى ناگهانى ضرر نكرد
به هر حال اين تعطيلى براى همه تيم ها در نظر گرفته شده بود و همه شرايطى مساوى داشتند البته شايد براى تيم هايى كه در ۴ بازى ابتدايى ليگ نتايج قابل قبولى نداشتند پوئنى مثبت باشد اما به هر حال تصميمى بود كه گرفته شده و ما هم آن را به فال نيك مى گيريم.
از شرايط خودت راضى هستى
من هم مثل بقيه بچه ها با توجه به تمرينات مناسبى كه انجام داده ام شرايط بدنى و وضعيت خوبى دارم و براى استارت دوباره ليگ آماده آماده هستم.
اين روزها همه درباره آمدن على كريمى به پرسپوليس حرف مى زنند. تو در اين باره چه نظرى دارى
كريمى از نوادر فوتبال ماست. او خلاق و تكنيكى است كه حضورش در هر تيمى يك نعمت بزرگ است. علاوه بر آن تجربيات بسيار خوبى از حضور در تيم هاى اروپايى و عربى كسب كرده كه مى تواند پوئن مثبتى براى تيم باشد. جدا از آن آشنايى من با على خارج از فوتبال است ما با هم دوست هستيم. خوشحالم در كنار او در پرسپوليس بازى مى كنم.
با حضور كريمى رقابت در پرسپوليس هم سخت تر مى شود! هر بازيكنى به تيم اضافه شود رقابت ها را بيشتر مى كند، على كريمى كه جاى خودش را دارد. همه بچه ها هدفشان موفقيت تيم است و براى رسيدن به آن تمام تلاششان را مى كنند تا عملكرد خوبى داشته باشند اما بى شك حضور كريمى در پرسپوليس انگيزه همه را تا حد زيادى بالا مى برد.
مسأله اى كه وجود دارد به پيراهن شماره ۸ مربوط مى شود، كريمى حتما شماره هشت را مى خواهد. شماره اى كه از ابتداى فصل بر تن تو بوده، با اين موضوع مشكلى ندارى
اين اصلا مشكلى نيست كه بخواهيم در موردش بحث كنيم. شماره ۸ مال كريمى است. مى دانم كه او حتى در بايرن هم هشت مى پوشيده حالا پرسپوليس كه ديگر جاى خود را دارد و خانه اوست. بين من و كريمى اصلا از اين حرف ها نيست. در شرايط فوتبال حرفه اى صحبت كردن در مورد اين مسائل اصلا درست نيست.
فصل قبل هم مجبور شدى شماره ات را به خليلى بدهى و اين ناراحتت نمى كند
گفتم كه اين مسائل اصلا برايم مهم نيست و فكرم را مشغول نمى كند. پيراهن كه شخصيت نمى آورد بازيكن است كه براى پيراهن تيم شخصيت سازى مى كند. من بايد بازى كنم نه شماره ام! مهم فقط موقعيت تيم است. درسته فصل قبل هم قرار بود شماره ۹ را ببپوشم و هماهنگى هاى لازم در اين زمينه شده بود اما وقتى خليلى ۹ را خواست بدون مشكلى شماره را به او دادم و شماره ۱۸ را پوشيدم. الان هم مشكلى نيست كريمى ۸ را بپوشد اگر مشكل خاصى نباشد باز هم ۱۸ را مى پوشم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در تمرين امروز صبح پرسپوليس

استقبال علي كريمي از تمرينات افشين قطبي

خبرگزاري فارس: تمرين امروز صبح پرسپولس با استقبال علي كريمي از تمرينات افشين قطبي مواجه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز از ساعت 11 در زمين شركت واحد برگزار شد. در اين تمرين، پرسپوليسي‌ها به گرم كردن حركات كششي همراه استارت‌هاي سرعتي پرداختند و سپس به گروه هاي دو نفره تقسيم شدند و به پاسكاري‌ها كوتاه و بلند پرداختند.
در مرحله دوم نيز با دستور قطبي، به تمرينات روحي كه همراه شوخي و ضربه به دروازه بود، كار را ادامه دادند و با حفظ توپ و پرسينگ، آن را سپري كردند.
در مرحله آخر نيز پرسپوليسي ها به 3 تيم 7 نفره تقسيم شدند و به بازي هندبالي پرداختند.
* ماركو و شيري غايب بودند. تعداد 15 هوادار هم حضور داشتند.
* دو دروازه‌بان آزمايشي همراه واعظي و حقيقي تمرين ويژه اي را زير نظر عابدزاده انجام دادند.
فرهاد خيرخواه و ابراهيم توره در تمرين امروز رقابت سختي با يكديگر داشتند.
* بر خلاف روز گذشته، تمرين امروز در محيطي بسيار آرام برگزار شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تمرین پرسپولیس

20089415457875.jpg

20089415458140.jpg

2008941585693.jpg

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
«مسعود مرادی» داور دیدار پرسپولیس - مس کرمان

کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته ششم مسابقات فوتبال لیگ برتر (جام خلیج فارس) را اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بازگشت مسعود مرادی به صحنه داوری داخل کشور مهمترین نکته در اعلام فهرست داوران دیدارهای هفته ششم لیگ برتر است. او در این هفته بازی پرسپولیس - مس کرمان را قضاوت خواهد کرد.

* پرسپولیس - مس کرمان، ساعت 20:30، ورزشگاه آزادی
داور: مسعود مرادی، کمک‌ها: حسن کامرانی فر و حسین خانبان، داور چهارم: محمدرضا اکبریان

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
«مسعود مرادی» داور دیدار پرسپولیس - مس کرمان

کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته ششم مسابقات فوتبال لیگ برتر (جام خلیج فارس) را اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بازگشت مسعود مرادی به صحنه داوری داخل کشور مهمترین نکته در اعلام فهرست داوران دیدارهای هفته ششم لیگ برتر است. او در این هفته بازی پرسپولیس - مس کرمان را قضاوت خواهد کرد.

* پرسپولیس - مس کرمان، ساعت 20:30، ورزشگاه آزادی
داور: مسعود مرادی، کمک‌ها: حسن کامرانی فر و حسین خانبان، داور چهارم: محمدرضا اکبریان

پس ميشه اميدوار بود كه تو اين بازي ديگه از پرسپوليس امتياز كم نشه به خاطر داور

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تفاهم مسئولان دو باشگاه

باشگاه پرسپوليس 42 ميليون تومان به حساب ابومسلم واريز كرد

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از نشست با سران ابومسلم مشهد در خصوص مشكلات انتقال 2 بازيكن خارجي، مبلغ 42 ميليون تومان به حساب آنها واريز كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليسي ها براي از بين بردن مشكلات ايوان پتروويچ و آتسو روز گذشته پس از نشست با مسئولان ابومسلم مبلغ 42 ميليون تومان به حساب آنها واريز كردند.
به گفته مسئولان پرسپوليس، با پرداخت اين پول مشكلات دو بازيكن خارجي پرسپوليس حل شده و ابومسلم نيز از شكايت خود صرف‌نظر كرد.
مشهدي ها معتقد بودند به دليل عدم دريافت حق انتقال اين دو بازيكن، حضور آنها در بازي هاي پرسپوليس غيرقانوني است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در تمرين امروز صبح در شركت واحد

علي كريمي براي پرسپوليس گلزني كرد

خبرگزاري فارس: علي كريمي در تمرين امروز صبح پرسپوليس براي اولين بار گلزني كرد.

به گزارش خبرگزار فارس، تمرين امروز صبح از ساعت 10 صبح در زمين شركت واحد برگزار شد. آنها ابتدا به گرم كردن و ضربات يك ضرب با سر و پا پرداختند و سپس زير نظر باقري حركات كششي را انجام دادند.
در مرحله بعد، بازيكنان به دو قسمت تقسيم شدند و به حفظ توپ و پرسينگ با نظر مستقيم افشين قطبي پرداختند.
بازيكنان با دستور افشين قطبي به فوتبال 11 به 11 دستگرمي پرداختند كه براي تيم زرد علي كريمي و براي تيم قرمز ايوان پتروويچ گلزني كردند.
در مرحله پاياني، بازيكنان به سه گروه تقسيم شدند و زير نظر پيرواني به حمله به دفاع زير نظر كماسي به دويدن دور زمين و زير نظر قطبي به سانتر از جناحين و ضربه به گل پرداختند.
* علي كريمي پس از گلزني شديدا از سوي 50 هوادار كه در زمين شركت واحد بودند، تشويق شد و بازيكنان نيز به او تبريك گفتند.
* مسعود زارعي به دليل مصدوميت به صورت اختصاصي به دويدن دور زمين پرداخت. مهدي واعظي با رفع مصدوميت به صورت گروهي تمرين كرد. در بين تمرين امروز، بهادر عبدي مجددا دچار مصدوميت شد و راهي رختكن شد. پژمان نوري، كريم باقري و علي كريمي از آماده‌ترين بازيكنان بودند. ماركو، شيري و محمود خوردبين غايب بودند.
* افشين قطبي قبل از تمرين امروز به مدت 10 دقيقه در باره بازي روز جمعه مقابل مس كرمان به گفت و گو پرداخت.
* 5 دروازه‌بان آزمايشي همراه مهدي واعظي و عليرضا حقيقي تمرينات فشرده‌اي را مانند روزهاي گذشته انجام دادند.
تمرين امروز ساعت 11 و 30 دقيقه در زمين شركت واحد به پايان رسيد و فردا صبح پيگيري خواهد شد.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
اميد طيري مربي تيم استقلال در گفت و گو با خبرنگاران حاضر در تمرين ادعا كرد كه در مسيرش برخي از تماشاگران پرسپوليس به او حمله ور شده اند و او توانسته با موفقيت فرار كند.
فارس نيوز

----

عجب حرفي زده اين بنده ي خدا - آخه طرفداراي پرسپوليس به چه دليل بايد به مسئولان استقلال حمله كننن:lol: خيلي رقيب خفني بوده واسه پرسپوليس يا چي ؟؟؟؟

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اميد طيري مربي تيم استقلال در گفت و گو با خبرنگاران حاضر در تمرين ادعا كرد كه در مسيرش برخي از تماشاگران پرسپوليس به او حمله ور شده اند و او توانسته با موفقيت فرار كند.
فارس نيوز

----

عجب حرفي زده اين بنده ي خدا - آخه طرفداراي پرسپوليس به چه دليل بايد به مسئولان استقلال حمله كننن:lol: خيلي رقيب خفني بوده واسه پرسپوليس يا چي ؟؟؟؟

بابا این بنده خدا حالش زیاد جالب نیست .. همونیه که به علی دائی زنگ زده بوده تا بازیکناشونو 3 تا کنن برای تیم ملی . من نمیدونم اینهمه مربی داره .. اینو بنده خدا رو از کجا کشف کردن .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بابا این بنده خدا حالش زیاد جالب نیست .. همونیه که به علی دائی زنگ زده بوده تا بازیکناشونو 3 تا کنن برای تیم ملی . من نمیدونم اینهمه مربی داره .. اینو بنده خدا رو از کجا کشف کردن .

از همونجايي كه افاضلي رو كشف كردن :p

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
صبح امروز برگزار شد ، تمرين پرسپوليس با حضور الونگ و دي كارمو

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز با حضور هافبك نيجريه اي و مهاجم برزيلي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 10 صبح در زمين شركت واحد آغاز شد و بازيكنان به دويدن و حركات كششي و نرمشي پرداخته، سپس به 2 گروه تقسيم شدند و اصلي ها زير نظر قطبي و ذخيره ها زير نظر پيرواني به حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.
بازيكنان پرسپوليس در مرحله دوم نيز با دستور قطبي به دو گروه تقسيم شدند و به فوتبال دستگرمي در قالب دو تيم قرمز و سبز پرداختند كه تيم قرمز با گل هاي توره و پترويچ به برتري رسيد.
در مرحله پاياني نيز بازيكنان اصلي سرد كردند و نفرات ذخيره كه علي كريمي نيز جزو آنها بود به سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه زير نظر قطبي پرداختند.
* عليرضا حقيقي در تمرين امروز از ناحيه عضله پاي راست دچار مصدوميت شد.
* علي كريمي نيم ساعت زودتر از ساير بازيكنان در تمرين حضور پيدا كرد و به همراه مازيار زارع، پژمان نوري و عليرضا نيكبخت واحدي به واليبال نشسته پرداخت.
* چهار دروازه بان آزمايشي در تمرين حضور داشتند.
* ماركو مربي دروازه بانان، دي كارمو بازيكن جديد برزيلي و الونگ هافبك كامروني نيز زير نظر زرينه تمرينات خود را انجام داد.
* در ابتداي تمرين افشين قطبي به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداخت و از تلاش هاي ماركو تقدير كرد و بازيكنان نيز مربي تيم را تشويق كردند.
* مجتبي شيري تنها غايب زمين بود.
* از امروز توپ هاي جديد در اختيار نفرات قرار گرفت.
* با دستور قطبي ماركو با دروازه بانان اصلي و عابدزاده با دروازه بانان آزمايشي تمرين كرد.
* 50 هوادار از نزديك تمرين را ديدند.
* محمد علوي، محمد منصوري و نبي ا... باقري ها در بازي دستگرمي در تركيب ذخيره ها به ميدان رفتند.
* دي كارمو بازيكنان برزيلي پس از 40 دقيقه تمرين گروهي و بدنسازي زير كماسي به ماساژ پرداخت.
* تمرين ساعت 11 و 35 به پايان رسيد و فردا بعد از ظهر پيگيري خواهد شد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
مگه چندتا بازیکن میتونه پرسپولیس بگیره؟!
4 تا دروازبان و بازیکن برزیلی و نیجریه رو میخوان کجا جا بدن؟!

بعد چه جوری هست که بعد از فصل نقل و انتقالات میشه بازیکن به تیم اضافه کرد؟! اونم چندتا!
باوجود این بازیکنها اگر خلیلی نیم فصل دوم آماده بشه میتونه برای پرسپولیس بازی کنه؟!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قطبى: رفتار كريمي در تيم پرسپوليس حرفه اى خواهد بود

تهران IranSport.Net - سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: روز مسابقه مقابل مس بازى سختى را پيش رو داريم البته خوشحالم كه در ورزشگاه آزادى بازى مى كنيم .

افشين قطبى همچنين افزود: بعد از تعطيلى بازيهاى ليگ برتر شايد برخى از تيم ها از اين مساله متضرر شوند اما شرايط تيم پرسپوليس بسيار مطلوب است و اميدوارم بازيكنان همانطور كه در تمرينات آماده ظاهر مى شوند در روز مسابقه نيز بتوانند تاكتيك هاى مربيان را به خوبى در زمين پيدا كنند.وى افزود: براى كادر فنى تيم پرسپوليس نام ها مطرح نيستند و هر بازيكن كه در تمرينات آماده تر باشد مى تواند در تركيب جزو نفرات اصلى باشد.

هميشه در مربيگرى دنبال اين مساله بودم كه حق بازيكنان آماده را با قرار گرفتن در تركيب اصلى بدهم.سرمربى تيم پرسپوليس در ارتباط با شرايط على كريمى، بازيكن جديد اين تيم گفت:اميدوارم اين بازيكن را به حال خودش بگذارند تا به دور از مسائل حاشيه اى شرايط آرمانى خود را در تيم جديدش به دست بياورد. على كريمى بازيكن بزرگى محسوب مى شود و در تيم هاى مطرحى بازى كرده است به همين دليل مطمئنم رفتارش در تيم پرسپوليس نيز حرفه اى خواهد بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
کاری نکنید بخش خصوصی از فوتبال فراری شود / همه کمک هایم قانونی است

حسین هدایتی با بیان اینکه تمام هزینه هایی که برای پرسپولیس انجام داده قانونی و از طریق حساب رسمی باشگاه صورت گرفته است گفت: مسئولان و اهالی ورزش شرایطی را به وجود نیاورند که بخش خصوصی از فوتبال فرار کند و رغبتی برای سرمایه گذاری نداشته باشد.

390228_orig.jpg

به گزارش خبرنگار مهر، حضور حسین هدایتی در باشگاه استیل آذین و هزینه ای که برای این باشگاه در لیگ دسته اول انجام داد، این امیدواری را به وجود آورد که بخش خصوصی حضوری موثر در فوتبال کشور داشته باشد اما ناکامی این تیم در صعود به لیگ برتر احتمال کناره گیری هدایتی از فوتبال راه قوت بخشید.

در شرایطی که اهالی فوتبال تصور می کردند حسین هدایتی به خاطر ضرر مالی - که نزدیک به 7 میلیارد تومان بود - عطای فوتبال را به لقایش خواهد بخشید، ناگهان بحث حضور او در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مطرح شد و پس از این اتفاق در فاصله زمانی کوتاهی او به عنوان رئیس هیئت مدیره این باشگاه انتخاب شد.

هدایتی پس از حضور در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس توانست بخش عمده ای از مشکلات مالی این باشگاه را حل کند و زمینه بازگشت افشین قطبی به پرسپولیس را فراهم کند. کمک های مالی او به باشگاه و برطرف کردن مشکلات مالی بازیکنان شائبه هایی را در مورد هزینه بی حساب و کتاب او در این باشگاه بوجود آورد تا جاییکه سازمان بازرسی کل کشور در نامه ای به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد باید تمام هزینه های این باشگاه از طریق حساب رسمی صورت بگیرد. ضمن اینکه مسائلی همچون کسب شهرت و محبوب شدن بین هواداران پرسپولیس نیز در مورد هدایتی مطرح شد.

همه این موارد باعث شد خبرنگار مهر گفتگوی مفصلی را با حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس انجام دهد که در زیر می خوانید:

* خبرگزاری مهر: آقای هدایتی مهمترین بحث این روزهای پرسپولیس کمک های شما به این باشگاه است که واکنش سازمان بازرسی را به همراه داشته است. آیا کمک های مالی شما خارج از حساب باشگاه و از حساب شخصی بوده است؟

- حسین هدایتی : البته شروع این موضوع به دو ماه قبل برمی گردد که به دلیل برخی مشکلات بنده با کمال میل به باشگاه کمک کردم تا اوضاع سروسامان بگیرد. در این مدت هم تمام هزینه هایی که برای باشگاه صورت گرفته است دارای حساب و کتاب مکتوب و مستند است و براساس صورتجلسه هیئت مدیره صورت گرفته است.

* یعنی این هزینه ها در روال عادی حسابرسی باشگاه قرار گرفته و در آینده مشکلی برای باشگاه بوجود نخواهد آورد؟

- چرا باید مشکلی ایجاد شود؟ همانطور که عرض کردم تمام پول هایی که بنده به باشگاه داده ام براساس مصوبه هیئت مدیره و سند و مدرک دقیق است و به صورت قرض الحسنه و بخشی نیز به صورت بلاعوض به باشگاه داده شده است که البته میزان و مبلغ آن نیز مشخص شده است. شکر خدا همه چیز در باشگاه بر اساس ضابطه است و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

* اگر همه چیز ضابطه مند است چرا باید شما چک های شخصی تان را برای باشگاه خرج کنید؟

- واقعیت این است که باشگاه پرسپولیس به خاطر بدهی های سالهای گذشته حساب بانکی ندارد. حساب جاری هم ندارد. این بدهی ها باعث شده که بانک های کشور برای پرسپولیس حساب باز نکنند. در این شرایط کار بدی کرده ام که مشکلات این باشگاه را بدون هیچ چشمداشتی حل کردم و زمنیه برطرف شدن مشکلات را فراهم کرده ام؟

* با این شرایط این که گفته می شود باشگاه با حضور شما خیلی مایل به جذب اسپانسر نیست درست است؟

- تا حدودی بله. بنده به عنوان یک سرباز کوچک برای کمک به پرسپولیس آمده ام و تا جایی که بتوانم به این باشگاه کمک خواهم کرد. وقتی بنده هستم دیگر نیازی به اسپانسر نیست. من یعنی اسپانسر باشگاه پرسپولیس. البته باید تاکید کنم که در این مدت سازمان تربیت بدنی هم کمک های بسیار خوبی به باشگاه انجام داده تا توانسته ایم مشکلات را به حداقل برسانیم.

* سوالی که اینجا مطرح می شود از دل اهالی فوتبال است. گفته می شود شما بیشتر قصد دارید به طور انفرادی و چشمگیر امور پرسپولیس را پیش ببرید؟

- اصلا اینطور نیست. ما در باشگاه پرسپولیس متکی به فرد نیستیم و این هیئت مدیره است که تصمیم نهایی را می گیرد و در همه موارد نظر نهایی را صادر می کند. بنده به عنوان یک خدمتگزار تنها به حل مشکلات مالی کمک می کنم و صحبت هایی هم که در مورد حرکت های انفرادی و سایر موارد مطرح می شود صحت ندارد.

* یعنی با حضور شما باشگاه پرسپولیس این فصل مشکل مالی نخواهد داشت؟

- قطعا همینطور است. همانطور که تا به حال حتی بخشی از بدهی های سالهای گذشته را پرداخت کرده ایم ، امسال هم اجازه نمی دهیم پرسپولیس مشکل مالی داشته باشد. تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا این تیم در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا قهرمان شود.

* در این مورد این اتهام به شما وارد است که به خاطر کسب شهرت و مطرح شدن، این هزینه را برای باشگاه پرسپولیس انجام می دهید؟ حتی برخی از مدیران قبلی پرسپولیس نیز در مصاحبه هایشان علیه شما موضع گیری کرده اند؟

- من همیشه اعتقاد دارم قدرت خدا بالاترین قدرت هاست و حرف هایی که برخی ها می زنند به خاطر منافع شخصی و خراب کردن دیگران است. آقایانی که علیه بنده مصاحبه کرده اند که به خاطر شهرت به پرسپولیس آمده و این همه هزینه می کند، بدانند که من به عنوان یک دلسوز پرسپولیس به این باشگاه آمده ام و اگر هم هزینه می کنم از پول خودم هزینه می کنم تا مشهور شوم. اما همین آقایان از پول و موقعیت باشگاه پرسپولیس مشهور شدند و به اهداف سیاسی و اقتصادیشان هم رسیدند. آنها بدون اینکه ریالی برای پرسپولیس هزینه کنند به این باشگاه آمدند و زمانی که می رفتند هم پول داشتند و هم شهرت. حالا حتی اگر قبول کنیم - که البته نیت من این نیست - برای کسب شهرت و محبوبیت به پرسپولیس آمده ام ایرادی دارد؟ در مقابل محاسنی هم که برای این تیم داشته ام را در نظر بگیرند. ما امسال مشکل مالی نداریم. بازیکنان در آرامش کار می کنند و از همه تیم ها در پرداخت ها جلوتر هستیم. حالا بازهم آقایان فکر می کنند هزینه کردن من در این باشگاه به خاطر شهرت و محبوبیت است؟!

* با این همه هزینه ای که برای پرسپولیس می کنید چرا یک ورزشگاه اختصاصی نمی سازید تا برای همیشه نام تان در این باشگاه باقی بماند؟

- اتفاقا برنامه ویژه ای برای این امر داریم که البته اجرای آن بستگی به واگذاری سهام از سوی سازمان تربیت بدنی به بنده دارد. من حتی نقشه های این ورزشگاه را هم آماده کرده ام و زمین آنرا هم در اختیار دارم.

* ماجرای خرید سهام باشگاه توسط شما به کجا کشید؟

- ماجرای خاصی نیست. من به سازمان تربیت بدنی پیشنهاد کرده ام مثل یک فرد عادی در مزایده یا مناقصه و هر برنامه دیگری که صلاح می دانند شرکت کنم و در صورتیکه برنده شدم امور باشگاه را با هزینه خودم پیگیری کنم. مطمئن باشید اگر سهام باشگاه به بنده واگذار شود بلافاصله کار احدا ورزشگاه اختصاصی باشگاه پرسپولیس آغاز خواهد شد. ضمن اینکه خبرهای خوب دیگری هم دارم که همه آنها بستگی به واگذاری سهام دارد.

* خودتان چقدر احتمال می دهید که سازمان تربیت بدنی با این انتقال موافقت کند؟

- واقعیت این است که تعامل خوبی بین ما و سازمان تربیت بدنی وجود دارد اما متاسفانه برخی ها که دلشان به حال این ورزش نمی سوزد مدام در حال سنگ اندازی هستند و با صحبت هایی که مطرح می کنند نمی خواهند اجازه دهند این برنامه ها اجرا شود. اگر اینها دلشان به حال ورزش می سوخت حداقل اجازه می دادند حالا که بخش خصوصی وارد شده است کار را پیش ببرد و باری را از روی دوش ورزش کشور بردارد. حتی اگر فرد دیگری در این مناقصه پیروز شود مطمئن باشید بنده کنارش خواهم ماند و با تمام وجود برای پرسپولیس کار خواهم کرد. اینطور نیست که فکر کنید من پرسپولیس را برای خودم می خواهم. مطمئن باشید هر فرد دیگری هم که سهامدار باشد من می مانم و در کنارش به پرسپولیس کمک می کنم.

* سوال اینجاست که شما سال گذشته نزدیک به 7 میلیارد تومان در استیل آذین هزینه کردید اما بازگشت سرمایه صفر بود، امسال هم در پرسپولیس هزینه می کنید و مشخص نیست سرمایه تان برگردد. به نظر شما این موارد از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

- فصل قبل آنچه هزینه کردم مدیریتش با بنده نبود و دوست خوبم آقای پروین هزینه کرد که خودش باید در مورد این مبلغ توضیح دهد. امسال هم مدیریت کار با هیئت مدیره پرسپولیس است و بنده به عنوان یک سرباز در خدمت باشگاه هستم.

* حالا اگر سازمان تربیت بدنی با واگذاری بخشی از سهام این باشگاه به شما موافقت نکرد، تکلیف هزینه هایی که در این باشگاه کرده اید چه می شود؟

- قبلا هم گفتم که این هزینه ها را به صورت قرض الحسنه و البته بخشی نیز به صورت بلاعوض مب در اختیار پرسپولیس قرار داده ام و اگر سهام واگذار نشود همه کمک هایم را پس از جذب اسپانسر پس خواهم گرفت. البته اگر سهام واگذار شود دیگر این مبالغ را از باشگاه نخواهم گرفت.

* فکر می کنید با توجه به شرایط حساس باشگاه پرسپولیس و پشتوانه مردمی که این باشگاه خصوصا در بحث های غیر فوتبالی دارد، احتمال واگذاری سهام این باشگاه به بخش خصوصی وجود دارد؟

- واقعیت این است که سازمان تربیت بدنی ناچار است تیم های تحت پوشش را به بخش های خصوصی واگذار کند. حالا که این فرصت فراهم شده و بنده این آمادگی را دارم چرا سهام واگذار نشود؟ این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد اما ممکن است سازمان زمانی تصمیم به این کار بگیرد که دیگر دیر شده باشد و فردی مثل بنده آمادگی خریداری این سهام را نداشته باشد.

* چرا اینقدر به خرید سهام باشگاه پرسپولیس اصرار دارید؟

- ما متعلق به همین آب و خاک هستیم. دلمان برای ورزش کشورمان و پرسپولیس می سوزد. مگر ما نمی توانیم مثل خیلی های دیگر پولمان را در جاهای دیگر سرمایه گذاری کنیم و سودش را ببریم؟ اما با همه این حرف ها به ورزش آمده ایم و اعلام آمادگی می کنیم که به فوتبال کمک کنیم. نباید طوری رفتار شود که دیگر بخش خصوصی به سمت ورزش نیاید و مشکلات از این هم که هست بیشتر شود. مسئولان هم باید زمینه ای را فراهم کنند که بخش خصوصی از ورزش فرار نکند و به حل مشکلات ریز و درشت آن کمک کند.

* گفته می شود با روندی که شما در پیش گرفته اید تا چند وقت دیگر مدیرعامل پرسپولیس خواهید شد؟

- اینها همه ساخته و پرداخته ذهن برخی از دوستان است. بنده نه تخصص مدیرعاملی پرسپولیس را دارم و نه وقتش را دارم که بخواهم مدیرعامل شوم. من به عنوان یک سرباز برای کمک کردن به پرسپولیس آمده ام و در کنار سایر اعضای هیئت مدیره بدون هیچ گونه مشکلی مشغول فعالیت هستیم و با قدرت به کارمان ادامه خواهیم داد تا این تیم را به عنوان قهرمانی آسیا برسانیم.

* و اگر این همه هزینه کردید و در پایان فصل نه قهرمان شدید و نه سهام به شما واگذار شد، چه می کنید؟

- شما مطمئن باشید بازهم در ورزش می مانم و با قدرت به کارم ادامه خواهم داد. من دلم برای این ورزش می سوزد و دوست دارم هر طور شده به رشد و ارتقای ورزش کشورم کمک کنم.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در صورت داشتن سهام براي پرسپوليس ورزشگاه مي‌سازم

خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره پرسپوليس گفت: درصورتي كه سهام باشگاه را به من واگذار كنند، براي تيم ورزشگاه مي سازم.

به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي پس از عقد قرارداد با راه آهن درباره اينكه سازمان بازرسي كل كشور به نحوه كمك او به پرسپوليس ايراد گرفته، اظهار داشت: با توجه به بدهي هاي گذشته اين تيم، هر كاري كه تا به حال برايش انجام داده ام، با هماهنگي مديرعامل بوده است.
وي افزود: قرارداد امروز را هم خود آقاي مصطفوي امضا كرده و مشكلي وجود ندارد.
رئيس هيئت مديره پرسپوليس در مورد واگذاري سهام به او، عنوان كرد: اگر سهام باشگاه را در اختيارم نگذارند، نحوه كمكم به اين باشگاه شكل ديگري خواهد گرفت.
هدايتي در پاسخ به اينكه مبلغ اجاره پرداختي به باشگاه راه آهن چه ميزان بوده است، گفت: با توجه به امكاناتي كه اين مجموعه دارد، رقم منطقي را در نظر گرفتيم. 150 ميليون تومان مبلغ معقولي است كه براي اجاره اكباتان به راه آهن پرداخت مي كنيم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
انصاري‌فرد: از اينكه پرسپوليس صاحب زمين شد خوشحالم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه راه آهن گفت: به عنوان يك پرسپوليسي خوشحالم كه آنها از اين وضعيت راحت شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد حسن انصاري فرد پس از عقد قرارداد با پرسپوليس براي در اختيار گذاشتن زمين اكباتان به آنها، اظهار داشت: از زماني كه مديريت راه آهن را بر عهده گرفتم، با تصويب هئيت مديره كارهاي بنيادي را آغاز كردم. خوشحالم كه تيم ها به اين نتيجه رسيده اند كه بايد براي خود كمپ احداث كنند.
وي افزود: بعد از 12 سال، سالن هاي اكباتان را بازسازي كرديم. اين مجموعه از امكانات خوبي برخوردار است. براي عقد قرارداد با پرسپوليس منافع راه آهن را مدنظر قرار دادم؛ اما به عنوان يك پرسپوليسي، دوست داشتم اين تيم از بي زميني خارج شود.
مدير عامل سابق پرسپوليس ادامه داد: زماني هم كه در اين باشگاه بودم، چنين مشكلي وجود داشت و قبل از من هم بوده و حالا خوشحالم كه امروز اين مشكل حل شد. آنها از حالا مي توانند يك مجموعه كامل را در اختيار داشته باشند.
انصاري فرد براي جايگاه هواداران اين تيم در تمرين، تصريح كرد: براي خبرنگاراني كه براي پوشش اخبار تيم در تمرينات شركت مي كنند، تسهيلاتي را در نظر خواهيم گرفت. براي هواداران هم تمهيدات خوبي را ايجاد مي كنيم. قصد داريم فاصله هواداران و زمين را زياد كينم تا مشكلي پيش نيايد.
وي افزود: تمرينات اين تيم با تمرينات تيم ما هم تداخلي ايجاد نمي كند. دو مربي برنامه هاي خود را به ما ارائه مي كنند و با توجه به اينكه تمرينات پرسپوليس صبح برگزار مي شود، مشكلي پيش نمي آيد.
انصاري فرد در پاسخ به اين كه مبلغ قرارداد چه ميزان است، گفت‌: از نظر من مطرح كردن مقدار مبلغ مشكلي ندارد؛ اما اين به نظر مسئولان پرسپوليس بستگي دارد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قطبی: آرزوی داشتن چنین مجموعه ورزشی را داشتم/ انصاریفرد: تمام امکانات ما در اختیار پرسپولیس است

با عقد قراردادی بین محمد حسن انصاریفرد و حسین هدایتی، زمین ورزشگاه راه آهن به مدت یکسال در اختیار تیم فوتبال پرسپولیس قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسمی که بعدازظهر امروز با حضور محمد حسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه راه آهن، حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه و افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس برگزار شد، قرارداد اجاره مجموعه ورزشی راه آهن به باشگاه پرسپولیس به مدت یکسال و مبلغ 150میلیون تومان به امضا رسید.

حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در این مراسم با تشکر از محمد حسن انصاریفرد گفت: ایشان به عنوان یکی از پیشکسوتان بزرگ باشگاه پرسپولیس درخواست ما را پذیرفتند و موافقت کردند که تمرینات تیم فوتبال ما از این پس در ورزشگاه اختصاصی راه آهن برگزار شود.

وی در مورد عقد این قرارداد گفت: همه قراردادهای ما با نظر مثبت و هماهنگی کامل با آقای مصطفوی امضا می شود و در مورد این قرارداد نیز ایشان در جریان تمام مفاد آن هستند و با هماهنگی کامل قرارداد امضا شده است.

افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نیز گفت: زمانی که برای نخستین بار به باشگاه راه آهن آمدم با خودم گفتم یعنی می شود پرسپولیس برای تمریناتش چنین مجموعه کاملی را در اختیار داشته باشد؟ حالا از آقای انصاریفرد تشکر می کنم که موافقت کردند از این پس تمرینات ما در این ورزشگاه برگزار شود.

قطبی ادامه داد: امکانات ورزشگاه راه آهن بسیار مناسب است و امیدوارم بتوانیم با استفاده از این امکانات تیم مان را برای قهرمانی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا آماده کنیم.

محمد حسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه راه آهن نی در این مراسم گفت: از زمانی که به عنوان مدیرعامل باشگاه راه آهن انتخاب شدم تلاش کردیم بهترین امکانات را در این باشگاه فراهم کنیم که خدا را شکر در این مدت کوتاه توانستیم امکانات را دو برابر کنیم. استخر را بازسازی کردیم و کمپ اختصاصی باشگاه را نیز به شرایط ایده ال رساندیم.ضمن اینکه مجموعه بدنسازی را هم به امکانات روز مجهز کرده ایم.

انصاریفرد ادامه داد: پرسپولیس چه قبل از حضور بنده به عنوان مدیرعامل ، چه در زمان حضور من و چه حالا همواره مشکل زمین تمرین داشته و خوشحالم که مجموعه راه آهن توانست این مشکل را حل کند و بهترین امکانات را در اختیار پرسپولیس قرار دهد.

مدیرعامل باشگاه راه آهن در پاسخ به این سوال که اگر مدیرعامل پرسپولیس حبیب کاشانی بود بازهم این ورزشگاه را در اختیار پرسپولیس قرار می دادید گفت: برای من فرقی نمی کند که چه کسی مدیرعامل باشد. مهم پرسپولیس است که دارای امکانات کامل باشد که خوشبختانه این اتفاق روی داده است.

وی ادامه داد: تمام تلاشمان در این مدت این بوده است که برای ورزشگاه بهترین امکانات را تاسیس و راه اندازی کنیم که شکر خدا تا به حال در راه رسیدن به این هدف موفق بوده ایم و گام های بلنید برداشته ایم.

براساس قراردادی که بین مسئولان باشگاه پرسپولیس و راه آهن منعقد شد، قرار است تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از روز شنبه هفته آینده در ورزشگاه راه آهن پیگیری شود.

بالا