• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
مسئولان باشگاه پرسپوليس به دنبال اين هستند كه در روز بازي پرسپوليس و استقلال پله يا زين الدين زيدان رو به تماشاي اين داربي دعوت كنند . ظاهرا ماركو تونسته توافقاتي هم حاصل كنه .
----
و اما نظر قطبي در اين مورد :
سرمربي تيم پرسپوليس در پاسخ به اين پرسش كه دعوت از پله براي حضور در داربي ايران با چه هدفي انجام مي‌شود و در چه مرحله‌اي است، به ايسنا گفت: بسيار علاقه‌مندم كه داربي در ايران بين‌المللي شود. هدف ما براي آوردن پله به ايران اين است كه مي‌خواهيم با آوردن يك نام بزرگ به ايران رسانه‌هاي جهان را متوجه خودمان كنيم و در واقع پرسپوليس را جهاني كنيم تا به فوتبال و ورزش ايران توجه شود. ( منبع : ايسنا )

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
با این تیکه از حرفهاش خیلی حال کردم . واقعا همین طوره که گفته شد . کسانی از بغل این تیم به همه چی رسیدند که حتی عرضه نداشتن دماغشون رو بکشن بالا

- من همیشه اعتقاد دارم قدرت خدا بالاترین قدرت هاست و حرف هایی که برخی ها می زنند به خاطر منافع شخصی و خراب کردن دیگران است. آقایانی که علیه بنده مصاحبه کرده اند که به خاطر شهرت به پرسپولیس آمده و این همه هزینه می کند، بدانند که من به عنوان یک دلسوز پرسپولیس به این باشگاه آمده ام و اگر هم هزینه می کنم از پول خودم هزینه می کنم تا مشهور شوم. اما همین آقایان از پول و موقعیت باشگاه پرسپولیس مشهور شدند و به اهداف سیاسی و اقتصادیشان هم رسیدند. آنها بدون اینکه ریالی برای پرسپولیس هزینه کنند به این باشگاه آمدند و زمانی که می رفتند هم پول داشتند و هم شهرت. حالا حتی اگر قبول کنیم - که البته نیت من این نیست - برای کسب شهرت و محبوبیت به پرسپولیس آمده ام ایرادی دارد؟ در مقابل محاسنی هم که برای این تیم داشته ام را در نظر بگیرند. ما امسال مشکل مالی نداریم. بازیکنان در آرامش کار می کنند و از همه تیم ها در پرداخت ها جلوتر هستیم. حالا بازهم آقایان فکر می کنند هزینه کردن من در این باشگاه به خاطر شهرت و محبوبیت است؟!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بنده به عنوان یک سرباز کوچک برای کمک به پرسپولیس آمده ام و تا جایی که بتوانم به این باشگاه کمک خواهم کرد. وقتی بنده هستم دیگر نیازی به اسپانسر نیست. من یعنی اسپانسر باشگاه پرسپولیس. البته باید تاکید کنم که در این مدت سازمان تربیت بدنی هم کمک های بسیار خوبی به باشگاه انجام داده تا توانسته ایم مشکلات را به حداقل برسانیم.

- اتفاقا برنامه ویژه ای برای این امر داریم که البته اجرای آن بستگی به واگذاری سهام از سوی سازمان تربیت بدنی به بنده دارد. من حتی نقشه های این ورزشگاه را هم آماده کرده ام و زمین آنرا هم در اختیار دارم.

مطمئن باشید اگر سهام باشگاه به بنده واگذار شود بلافاصله کار احدا ورزشگاه اختصاصی باشگاه پرسپولیس آغاز خواهد شد. ضمن اینکه خبرهای خوب دیگری هم دارم که همه آنها بستگی به واگذاری سهام دارد.

- قبلا هم گفتم که این هزینه ها را به صورت قرض الحسنه و البته بخشی نیز به صورت بلاعوض مب در اختیار پرسپولیس قرار داده ام و اگر سهام واگذار نشود همه کمک هایم را پس از جذب اسپانسر پس خواهم گرفت. البته اگر سهام واگذار شود دیگر این مبالغ را از باشگاه نخواهم گرفت.

- ما متعلق به همین آب و خاک هستیم. دلمان برای ورزش کشورمان و پرسپولیس می سوزد. مگر ما نمی توانیم مثل خیلی های دیگر پولمان را در جاهای دیگر سرمایه گذاری کنیم و سودش را ببریم؟ اما با همه این حرف ها به ورزش آمده ایم و اعلام آمادگی می کنیم که به فوتبال کمک کنیم. نباید طوری رفتار شود که دیگر بخش خصوصی به سمت ورزش نیاید و مشکلات از این هم که هست بیشتر شود. مسئولان هم باید زمینه ای را فراهم کنند که بخش خصوصی از ورزش فرار نکند و به حل مشکلات ریز و درشت آن کمک کند.

امیدوارم کاری نکنند سیمرغ خوشبختی پرسپولیس از دست بره
پرسپولیس اگر واگذار بشه 3 گروه سود میکنند اول طرفدارانش 2 بازیکنان تیم و کادر فنی 3 هدایتی
بعد از 20-30 سال از بلاتکلیفی در می یایم

البته امیدوارم با نفوذی که خود هدایتی داره هر چه سریعتر سهامدار اصلی باشگاه بشه

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من این اتفاق می افته . فقط نیاز به زمان داره . دولتی ها روی این قضیه وسواس زیادی دارند چون همه ما می دونیم که پرسپولیس اونقدر محبوب هست که اگر کسی صاحبش بشه و بتونه موفقیت هایی رو با تیم کسب کنه خیلی راحت میتونه حتی برای رئیس جمهوری کاندید بشه و قطعا رای بیاره . اینو از این جهت می گم که بدونیم مالکیت باشگاه پرسپولیس یکی از استراتژیک ترین موقعیت های شغلی در ایران هست . پس طبیعیه که دولتی ها با وسواس به این قضیه نگاه کنند . اما نهایتا ایشاللا همین اتفاق رخ می ده . به امید خدا روزهای آفتابی در انتظار تیم محبوب ما هست .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دي كارمو: تمرينات قطبي خيلي سنگين است

خبرگزاري فارس: مهاجم تازه وارد پرسپوليس تمرينات سرمربي اين تيم را بسيار فشرده و سنگين توصيف كرد.
آنتونيو دي كارمو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در پاسخ به اين سوال كه آيا از فوتبال ايران شناخت دارد يا خير، گفت: فوتبال ايران به خاطر حضور در جام جهاني تا حدودي شناخته شده بوده و براي ما برزيلي ها خيلي غريبه نيست.

A0502752.jpg

وي در مورد حضور در نخستين تمرين پرسپوليس، تصريح كرد: از ديد من تمرينات مربي تيم(قطبي)خيلي فشرده و سخت است، البته از اين بابت خوشحالم چون براي ساخته شدن در شرايط سخت تر به اين جا آمده ام. اين تمرينات باعث پيشرفت فوتبال من خواهد شد.
دي كارمو در مورد شناخت از افشين قطبي گفت: از قبل هيچ شناختي از او ندشته ام و هر چه مي دانم در قالب گفت و گوهاي ما و مذاكراتمان است. به هر حال او را يك مربي كاردان و فوتبال شناس مي بينم.
وي در پايان از ميهمان نوازي تماشاگران به نيكي ياد و ابراز اميدواري كرد فصل خوبي در ايران داشته باشد.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
كسي ميدونه اين جريان سهميه ايران در جام باشگاههاي آسيا چطوري هست ، تو اين چند روز خبرايي بود كه به نظر ميرسيد طبق اون اخبار 3 سهميه ايران از بين ميرفت و بايد تو دسته دو باشگاههاي آسيا بازي ميكردن و در واقع فقط پرسپوليس ميتونست ((طبق اون خبرها )) در جام اصلي حضور داشته باشه اما امروز علي كفاشيان صحبتي كرده كه واقعا خطرناكه:( :

(((( ايسنا : 4 سهميه يا بدون سهميه در ليگ قهرمانان!هشدار جدي علي كفاشيان:
فوتبال ما به دسته دوم آسيا سقوط خواهد كرد .نمايندگان AFC اواخــر شهريور به ايران سفر مي‌كنند .

علي كفاشيان در حاشيه‌ي انتخاب رياست هيات فوتبال استان قم با بيان اين كه هنوز هيچ چيز در رابطه با سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا مشخص نيست، گفت: آنچه "بن‌همام" در مورد سهميه ايران اعلام كرد كاهش سهميه نيست بلكه قطع سهميه ايران در اين مسابقات است.

به گزارش ايسنا، رييس فدراسيون فوتبال افزود: با قطع سهميه فوتبال باشگاهي ما به بازي هاي دسته دوم آسيا سقوط خواهد كرد و در واقع باشگاه‌هاي ما به مسابقات باشگاه‌هاي دسته دوم آسيا كه آماتور هستند، خواهند رفت.

وي خاطرنشان كرد: مسئولان AFC اعلام كردند اگر ايران امتياز لازم را بگيرد 4 سهميه را خواهد گرفت، در غير اين صورت هيچ سهميه‌اي در مسابقات جام باشگاه‌هاي آسيا نخواهد داشت.

كفاشيان با بيان اين كه كارهاي خود را در اين خصوص انجام داده و مدارك لازم را آماده ارسال كرده‌ايم، گفت: ما اميد داريم تا امتياز لازم را كسب كنيم.

رييس فدراسيون فوتبال گفت: نمايندگان كنفدراسيون آسيا براي نشست با مسوولان فدراسيون و بازديد نهايي شرايط فوتبال كشورمان از اواخر شهريور ماه به ايران سفر مي‌كنند.

كفاشيان با بيان اين كه تكليف تيم چهارم (صباباتري) براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا هنوز مشخص نشده است، گفت: با حضور مسئولان AFC در ايران تكليف تيم صباباتري نيز به طور قطع مشخص خواهد شد.

وي در پاسخ به اين سوال كه اگر سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا قطع شود، چه كسي پاسخ‌گو خواهد بود، گفت: مراجع بالاتر بايد تشخيص دهند كه چه كسي پاسخ‌گو باشد.

وي در رابطه با حق پخش تلويزيوني مسابقات نيز گفت:‌ جلسات مختلفي را با مسئولان صداوسيما برگزار كرديم و منتظر اعلام نظر آن‌ها هستيم تا در صورت مثبت بودن پاسخ‌ آن‌ها قرارداد را منعقد كنيم. ))))

ميترسم مثل سال قبل كه شوخي شوخي ، جدي شد و استقلال به جام نرفت امسال هم اين مسئولان گند بزنن و باعث حذف سهميه هاي ايران بشن ، به نظر ميرسه يكي از مسائل مهم هم ، حق پخش تلويزيوني هست كه دردسر ساز شده .
فقط دعا ميكنم كه اين طور نشه و سهميه هاي ايران رو نگيرن ، بويژه سهميه اول (( يعني پرسپوليس))

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بالاخره با اين اوضاع امكانش هست . اين فدراسيوني ها شفاف صحبت نميكنن كه . هربار يه چيزي ميگن . به هرحال هردم از اين باغ بري مي رسد :f34r:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
كسي ميدونه اين جريان سهميه ايران در جام باشگاههاي آسيا چطوري هست ، تو اين چند روز خبرايي بود كه به نظر ميرسيد طبق اون اخبار 3 سهميه ايران از بين ميرفت و بايد تو دسته دو باشگاههاي آسيا بازي ميكردن و در واقع فقط پرسپوليس ميتونست ((طبق اون خبرها )) در جام اصلي حضور داشته باشه اما امروز علي كفاشيان صحبتي كرده كه واقعا خطرناكه:( :

(((( ايسنا : 4 سهميه يا بدون سهميه در ليگ قهرمانان!هشدار جدي علي كفاشيان:
فوتبال ما به دسته دوم آسيا سقوط خواهد كرد .نمايندگان AFC اواخــر شهريور به ايران سفر مي‌كنند .

علي كفاشيان در حاشيه‌ي انتخاب رياست هيات فوتبال استان قم با بيان اين كه هنوز هيچ چيز در رابطه با سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا مشخص نيست، گفت: آنچه "بن‌همام" در مورد سهميه ايران اعلام كرد كاهش سهميه نيست بلكه قطع سهميه ايران در اين مسابقات است.

به گزارش ايسنا، رييس فدراسيون فوتبال افزود: با قطع سهميه فوتبال باشگاهي ما به بازي هاي دسته دوم آسيا سقوط خواهد كرد و در واقع باشگاه‌هاي ما به مسابقات باشگاه‌هاي دسته دوم آسيا كه آماتور هستند، خواهند رفت.

وي خاطرنشان كرد: مسئولان AFC اعلام كردند اگر ايران امتياز لازم را بگيرد 4 سهميه را خواهد گرفت، در غير اين صورت هيچ سهميه‌اي در مسابقات جام باشگاه‌هاي آسيا نخواهد داشت.

كفاشيان با بيان اين كه كارهاي خود را در اين خصوص انجام داده و مدارك لازم را آماده ارسال كرده‌ايم، گفت: ما اميد داريم تا امتياز لازم را كسب كنيم.

رييس فدراسيون فوتبال گفت: نمايندگان كنفدراسيون آسيا براي نشست با مسوولان فدراسيون و بازديد نهايي شرايط فوتبال كشورمان از اواخر شهريور ماه به ايران سفر مي‌كنند.

كفاشيان با بيان اين كه تكليف تيم چهارم (صباباتري) براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا هنوز مشخص نشده است، گفت: با حضور مسئولان AFC در ايران تكليف تيم صباباتري نيز به طور قطع مشخص خواهد شد.

وي در پاسخ به اين سوال كه اگر سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا قطع شود، چه كسي پاسخ‌گو خواهد بود، گفت: مراجع بالاتر بايد تشخيص دهند كه چه كسي پاسخ‌گو باشد.

وي در رابطه با حق پخش تلويزيوني مسابقات نيز گفت:‌ جلسات مختلفي را با مسئولان صداوسيما برگزار كرديم و منتظر اعلام نظر آن‌ها هستيم تا در صورت مثبت بودن پاسخ‌ آن‌ها قرارداد را منعقد كنيم. ))))

ميترسم مثل سال قبل كه شوخي شوخي ، جدي شد و استقلال به جام نرفت امسال هم اين مسئولان گند بزنن و باعث حذف سهميه هاي ايران بشن ، به نظر ميرسه يكي از مسائل مهم هم ، حق پخش تلويزيوني هست كه دردسر ساز شده .
فقط دعا ميكنم كه اين طور نشه و سهميه هاي ايران رو نگيرن ، بويژه سهميه اول (( يعني پرسپوليس))
اين گاوه مثل اينکه حالا حالاها قصد دست برداشتن از سر ما نيست (چي گفتم!!!)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
باقري با هواداران پرسپوليس درگير شد

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از پايان تمرين امروز در مقابل زمين شركت واحد با هواداران تيم درگير شد.

%5CMedia%5C8706%5CImageReports%5C8706050677%5C11_8706050677_L600.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري كه پس از تمرين امروز قصد داشت به هتل لاله برود در مقابل ورزشگاه شركت واحد با تعدادي از هواداران برخورد كرد كه منتظر عكس گرفتن با او بودند؛ اما وي براي خروج از محل تمرين عجله داشت.
چند تن از هواداران به علت رفتار نامناسب باقري، ‌وي را مورد تمسخر قرار دادند و به همين دليل وي از خودروي خود پياده و با آنها درگير شد.
با دخالت ساير هواداران اين درگيري خاتمه يافت.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تركيب احتمالي تيم پرسپوليس برابر مس كرمان

خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي ديدار مقابل مس كرمان مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با نظر افشين قطبي، مهدي واعظي در ديدار مقابل مس كرمان براي نخستين بار در ليگ برتر هشتم به ميدان مي رود.
همچنين فرانك آتسو مدافع غنايي كه پس از مدت ها قرارداد خود را به ثبت رساند، فردا به احتمال زياد نخستين بازي خود با پيراهن پرسپوليس را انجام مي دهد.
تركيب اصلي اين تيم براي ديدار فردا مقابل مس كرمان به شرح زير است:
مهدي واعظي، مسعود زارعي، فرانك آتسو، سپهر حيدري، عليرضا محمد، پژمان نوري، مازيار زارع، كريم باقري، عليرضا نيكبخت واحدي، ايوان پتروويچ و ابراهيم توره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علي كريمي 2 هفته ديگر بهترين بازيكن ايران مي‌شود

خبرگزاري فارس: مربي برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به انگيزه بالا قول مي‌دهم تا 2 هفته آينده علي كريمي آماده‌ترين بازيكن ايران خواهد شد.

A0499599.jpg

ماركو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره تمرينات پرسپوليس در تعطيلات اخير مسابقات ليگ برتر خاطرنشان كرد: تمرينات خوبي در روزهاي اخير برگزار شده و بازيكنان با آمادگي كامل به مصاف حريفان مي روند.
وي افزود: خوشبختانه در روزهاي گذشته با جذب علي كريمي خبر خوشايندي را به هواداران داديم زيرا وي بازيكن بسيار بزرگي است كه تجربه بازي كرن در بوندس‌ليگا و بايرن مونيخ را نيز دارد. بازي‌هاي ملي وي را ديده‌ام و شناخت كافي از توانايي‌هاي كريمي دارم.
ماركو راجع‌به شرايط جسماني كريمي عنوان كرد: اين بازيكن در جريان تمرينات آمادگي و نشاط خوبي دارد؛ اما براي رسيدن به شرايط صددرصد آمادگي به زمان كوتاهي نياز دارد. معتقدم تا 2 هفته ديگر وي بهترين بازيكن فوتبال ايران مي‌شود.
وي درباره حضور دي‌كارمو گفت: اين مهاجم بلندقامت برزيلي در گلزني با سر و پا مهارت خاصي دارد و احساس مي‌كنم كه با قرار گرفتن در كنار بازيكناني مانند علي‌ كريمي، كريم باقري، ابراهيم توره و عليرضا نيكبخت واحدي مي‌تواند هجومي تيم ليگ برتر را به ايران معرفي كند.
ماركو با اشاره به ديدار بعدي پرسپوليس گفت: اطلاعات زيادي درباره مس كرمان نداريم؛ اما به كمك كادر فني شناخت خوبي را از آنها به دست مي‌آوريم، اگرچه سرمربي تيم به خوبي اين تيم را آناليز كرده است.
وي در پايان يادآور شد: پرسپوليس در فصل جاري در مسابقات ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد، بنابراين حضور متعدد ستاره‌ها در اين تيم امري ضروري است تا بتوانيم در هر سه ميدان عملكرد خوبي را ارائه كنيم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
کل کل به پزشکهای تیم ها هم رسید
البته من نوروزی رو از لحاظ پزشکی قبول دارم .. اما به نظر منم کارش غیرحرفه ای بوده و نباید این کارو انجام میداد . بهر حال هر کسی بهتره وظایف خودش رو انجام بده .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قطبي: از نقاط ضعف و قوت مس كرمان آگاهم

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمرينات بسيار خوبي را در چند روز گذشته برگزار كرديم و آماده رويارويي با حريف كرماني هستيم.
وي افزود: فوتبال هميشه غيرقابل پيش‌بيني است؛ اما براي رسيدن به پيروزي از هيچ تلاشي دريغ نمي كنيم. بازيكنان انگيزه بسيار بالايي دارند.
وي در خصوص تيم مس كرمان گفت: در بازي‌هاي ليگ برتر هيچ تيمي براي از دست دادن تمام امتيازها به خانه حريف نمي رود. مس كرمان در فصل جاري بخوبي يارگيري كرده و از كادر فني بسيار مجربي برخوردار است، البته به نقاط ضعف و قوت حريف آگاهي دارم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص تغييرات احتمالي در تركيب گفت: شايد تغييرات كوچكي انجام شود؛ اما در اين باره نظر قطعي من 2 ساعت قبل از بازي اعلام مي‌شود چون بايد تمام شرايط براي حضور يك بازيكن در زمين مهيا باشد.
قطبي افزود: چشم‌انتظار هواداران پس از 18روز هستيم تا پس از تساوي شيرين تيم ملي مقابل عربستان پرسپوليس نيز به سه امتياز برسد.
وي با اشاره به جذب كريمي و دي كارمو تصريح كرد: كريمي را براي حضور در سه جام در اختيار گرفته‌ايم و با او به دنبال اهداف بزرگي هستيم. اميدوارم مهاجم برزيلي نيز هر چه زودتر شرايط لازم براي حضور در تركيب اصلي را بيابد.
قطبي خاطرنشان ساخت: از مسئولان به خاطر تشكيل تيمي كه همه آن را كهكشاني مي نامند، ممنونم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام خدمت رفقایه گل.

خب بازی حدود 1/5 ساعت دیگه شروع میشه و من هم دارم آماده میشم برم استادیوم. البته مطابق معمول رفقا پیچوندن و من هم دارم تنها میرم.

به امید پیروزی تیم محبوبمون :rolleyes:

پ.ن : چه قدر جمله آخر رو احساسی گفتم :D

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
اين از امتيازات بعدي كه داور ريد بهش

واقعا جاي تاسف داره
اعصابم خورد شد ، دو تا پنالتي تابلو رو نميبينه احمق ....

واقعا بايد به اين داوري ايران ... ، البته ريدن و گرنه اين جوري نميشد .

بچه ها هم تو نيمه اول خراب بودن اما نيمه دوم بهتر شدن ، نيكبخت هم كه افتضاخ بود .
با اين نحوه داوري به هيچ جا نميرسيم . حالا باز پرويز مياد ميگه ما سوار بازي بوديم ، ما فلان ، اي توف به داور

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حق به حق دار رسید
پرسپولیس برنامه ای برای حمله نداشت و نباسیتی برنده میشد
هر چند داور پنالتی رو نگرفت ولی ضعف تاکنیکی دلیل اصلی باخت بودش
امیدوارم این باخت تاثیر خوبی روی تیم داشته باشه همانطور که باخت 4-1 پارسال به استقلال اهواز تیم رو دگرگون کرد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فقط اومدم بگم متشکریم آقای مرادی احمق بیشعور واقعا حقته بگن توپ تانک فشفشه داور ما .....!

ضمنا جای تقدیر داره که علی دایی واسه 1 امتیاز 18 روز فوتبال مملکت رو تعطیل میکنه بعد توقع تاکتیک هم داشته باشید!
معملومه تیم از فرم خارج میشه!

فوتبای که اینا بزرگاش بهتر از این نمیشه.

...............

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من بدشانسی آوردیم . این از اون بازیهایی بود که فقط یه ذره شانس لازم داشت. داوری هم به نظرم مشکلی نداشت. الان دوستان عصبانی هستن و بالطبع احساسی نتیجه گیری می کنند . اون برخورد توپ با دست که دیگه همه می دونن پنالتی نیست .
اون صحنه حطا روی مجتبی شیری هم صد در صد دایوینگ بود . هم صحنه به خوبی نشون داد هم عکس العمل شیری که کاملا تصمیم رو پذیرفت . روی هم رفته نتیجه به داوری ربطی نداشت . تیم هم انصافا نیمه دوم خوب بازی کرد خیلی خوب هم حمله کرد . اما دفاع رو بی محابا رها کردن و روی بدشانسی گل خوردیم . به هر حال شکست هم جزئی از فوتبال هست ...

به امید افزوده شدن کریمی و دی کارمو و بازیهای بهتر تیم عزیز و دوست داشتنی و محبوبمون...

behnam xbox360

Registered User
لایک‌ها
12
همش تقصیر داور بی پدر بود این ابراهیم توره باید اخراج بشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حق به حق دار رسید
پرسپولیس برنامه ای برای حمله نداشت و نباسیتی برنده میشد
هر چند داور پنالتی رو نگرفت ولی ضعف تاکنیکی دلیل اصلی باخت بودش
امیدوارم این باخت تاثیر خوبی روی تیم داشته باشه همانطور که باخت 4-1 پارسال به استقلال اهواز تیم رو دگرگون کرد
اما در مواقعی تیم بهتر و روان تر بازی کرد
بعد گل دیگه انگیزه ای نمونده بود..

پنالتی 10000000000000%

بالا