• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
35
محل سکونت
Tehran
آقا این داورا دارن قدم میزنن رو اعصابه ما.

من خیلی وقته استادیوم میرم و خیلی وقت بود به داورا توهین نکرده بودم.

ولی امروز دیگه قاطی شد. ببخشید ولی مرادی .......، توپ تانک فشفشه ........، بابا داور .........

ببخشید من الان اعصابم سره جاش نیست. امروز تو ورزشگاه ضد حال زیاد بود. آقا بلیت پایین که یه ماه پیش 1000 تومن بود رو کردن 2000 . داور هم که ..... بود و تیم هم که فقط سانتر میکرد.

مرادی ......
توپ تانک فشفشه ........

پ.ن : مرادی .........
پ.ن.ن : توپ تانک فشفشه ........​
 

NA$RIN

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2008
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
2
درگيري لفظي هدايتي و فرخزادي با مرادي


به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس در هفته ششم ليگ برتر فوتبال و در ورزشگاه آزادي در حضور بيش از 65 هزار تماشاگر مقابل تيم مس كرمان شكست خورد.
در پايان مسابقه هواداران و اعضاي كادر فني و هيئت مديره باشگاه پرسپوليس بشدت به عملكرد مسعود مرادي اعتراض داشتند و هنگامي كه سوت پايان مسابقه را به صدا درآورد، حسين هدايتي و مجيد فرخ‌زادي با حضور در داخل زمين به سمت وي رفته و بشدت از عملكرد وي انتقاد كردند.
افشين قطبي نيز در پايان مسابقه وارد زمين شد و بسوي مرادي رفت؛ اما بدون هيچ‌ واكنش منفي و با حالتي كنايه‌آميز با داور مسابقه دست داد.
* با به صدا درآمدن سوت پايان مسابقه هواداران زيادي به قضاوت مسعود مرادي اعتراض كردند و هنگامي كه وي قصد ترك زمين را داشت با اشيا و بطري‌هاي نوشيدني مورد حمله قرار گرفت كه دو شي پرتاب شده با وي برخورد كرد. نزديك به 500 صندلي ورزشگاه آزادي نيز تخريب شد.

فارس نیوز
 

Mehrdad-58

Registered User
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2006
نوشته‌ها
1,368
لایک‌ها
263
محل سکونت
لوكيشين
حق به حق دار رسید
پرسپولیس برنامه ای برای حمله نداشت و نباسیتی برنده میشد
هر چند داور پنالتی رو نگرفت ولی ضعف تاکنیکی دلیل اصلی باخت بودش
امیدوارم این باخت تاثیر خوبی روی تیم داشته باشه همانطور که باخت 4-1 پارسال به استقلال اهواز تیم رو دگرگون کرد

100 درصد تائید میشه
فوق العاده بی برنامه ... بی نظم .. بی انگیزه
بازم میگم این تیم با این نفرات ، مربی با تفکر بزرگ میخواد که برنده از زمین خارج بشه ..
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
تیم نیمه دوم خوب بود. متاسفانه یک اشتباه از سوی مدافعان که بی محابا حمله میکردن. اتسو و حیدری منظورمه

در ضمن لو دادن توپ توسط مازیار زارع که خب فرصت ضد حمله مرگ اسا رو به مس داد.

در کل شکست هم جزئی از فوتبال هست. چه بهتر که همین اول کار شکست خوردیم تا حساب کار دست همه بیاد. هم کادرفنی ، هم بازیکنان و هم هواداران
 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
35
محل سکونت
Tehran
حیف شد .....







(همون اسمایلی که داره با کله میزنه تو دیوار)
 

sitesabz

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2008
نوشته‌ها
275
لایک‌ها
34
محل سکونت
Iran
سيد رضا غياثي يكي از كارشناسان داوري فوتبال گفت : مسعود مرادي قضاوت نادرستي داشت وازاعلام دو ضربه پنالتي بسود تيم پرسپوليس در ديدار مقابل مس صرف نظر كرد.

اين كارشناس كه پيشتر در نقش رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال فعاليت مي كرد ، پنجشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: مرادي در طول بازي به موقع آوانتاژ مي‌داد و اخطارهاي او كاملا درست بود اما دو ضربه پنالتي سود پرسپوليس را ناديده گرفت .

وي گفت : توپي كه بدست مدافع مس كرمان اصابت كرد ، صددر صد پنالتي بود و حتي اعتقاد دارم كه خطا برروي مجتبي شيري در درون محوطه جريمه تيم مس نيز مي‌توانست يك ضربه پنالتي براي تيم ميزبان باشد كه مرادي از اعلام اين دو پنالتي امتناع كرد .

غياثي در پاسخ به اين سئوال كه آيا سپردن قضاوت ديدار پرسپوليس و استقلال به داور ايراني منطقي بنظر مي‌رسد ، گفت : ديدار امشب پرسپوليس و مس ثابت كرد مسوولان نبايد احساساتي تصميم بگيرند و نبايد تحت هيچ شرايطي داوري اين بازي را به داوران وطني بسپارند.

وي افزود: بازي پرسپوليس و استقلال يك جو رواني را پيش ، حين و پس از بازي ايجاد مي‌كند كه داوران ما كشش آن را ندارند كه از پس قضاوت آن برآيند.

غياثي در پايان گفت : با جو نامساعدي كه داور بازي امشب در ورزشگاه آزادي بوجود آورد ، معتقدم كه سپردن قضاوت بازي حساس پرسپوليس و استقلال به داوران وطني اصلا منطقي نيست .

منبع : ايرنا
 

30naa

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2006
نوشته‌ها
1,226
لایک‌ها
3
سن
36
محل سکونت
کارتون
پرسپولیس خوب بازی کرد و نهایت بدشانسی رو اورد توی این بازی.
فقط بدیش این بود که بعد اون فشار زیاد تماشاگرا و خوردن گل یهویی همه با هم بد شدن.
خدا کنه از این به بعد هم تا باشه از این بدشانسیا:دی
 

SonadoR

Registered User
تاریخ عضویت
10 مارس 2007
نوشته‌ها
707
لایک‌ها
0
به نظر من بدشانسی آوردیم . این از اون بازیهایی بود که فقط یه ذره شانس لازم داشت. داوری هم به نظرم مشکلی نداشت. الان دوستان عصبانی هستن و بالطبع احساسی نتیجه گیری می کنند . اون برخورد توپ با دست که دیگه همه می دونن پنالتی نیست .
اون صحنه حطا روی مجتبی شیری هم صد در صد دایوینگ بود . هم صحنه به خوبی نشون داد هم عکس العمل شیری که کاملا تصمیم رو پذیرفت . روی هم رفته نتیجه به داوری ربطی نداشت . تیم هم انصافا نیمه دوم خوب بازی کرد خیلی خوب هم حمله کرد . اما دفاع رو بی محابا رها کردن و روی بدشانسی گل خوردیم . به هر حال شکست هم جزئی از فوتبال هست ...



به امید افزوده شدن کریمی و دی کارمو و بازیهای بهتر تیم عزیز و دوست داشتنی و محبوبمون...

در مورد خطا روی شیری نمیشه چیزی گفت چون تی وی هم درست صحنه رو نشون نداد اما در مورد هند
دست مدافع مس کاملا باز بود و صد در صد پنالتی حتی اگه یکی از این دو صحنه پنالتی می بود و گل می شد روند
بازی کاملا تغیر می کرد اونوقت نیازی به بی محابا حمله کردن هم نبود و روی ضد حمله هم گلی نمی خوردیم.
در مورد هند بازم می گم وقتی دست کاملا بازه توپ به دست نیست پس اشتباه نکنین دوستان.
 
Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
تاریخ عضویت
12 آپریل 2007
نوشته‌ها
3,894
لایک‌ها
709
سن
37
محل سکونت
My Dreams
خدایی هر چقدر هم تیم بد بازی کنه داوری که دیگه اون 1 ضربه نالتی رو باید می گرفت کی می گه نالتی نبود؟ کامل تابلو بود عمدی دستش رو آورد نه سهوی(صهوی چه می دونم حالا هر چی )
 

SonadoR

Registered User
تاریخ عضویت
10 مارس 2007
نوشته‌ها
707
لایک‌ها
0
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: شايد وقت مناسبي نباشد؛ اما با در اختيار داشتن تيمي كه در نيمه اول مقابل مس‌كرمان بازي كرد، بدون واهمه قول قهرماني مي‌دهم.


به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از پايان بازي مقابل مس كرمان اظهار داشت: به حريف و پرويز مظلومي تبريك مي‌گويم و از هواداران پرسپوليس كه امروز با حمايت قاطع خود ما را شرمنده كردند، عذرخواهي مي‌كنم.
وي افزود: بازيكنان پرسپوليس در نيمه اول با كنترل بازي فوتبالي را كه من دوست داشتم به نمايش درآوردند و از آن لذت بردم چون بين‌المللي بود. با داشتن چنين تيمي مي توانم از حالا قول قهرماني در ليگ را بدهم و از اين حرف هراسي ندارم.
قطبي ادامه داد: متأسفانه به رغم اينكه حملات بسيار زيادي داشتيم توپ وارد دروازه مس كرمان نشد و سه امتياز حساس را از دست داديم؛ اما اين پايان راه نيست. فصل گذشته 34 بازي انجام داديم و فقط در 5 بازي تمام امتيازها را نگرفتيم. شكل تيمي ما بسيار مناسب است و سازماندهي لازم را دارد و نبايد فراموش كنيم بهترين تيم‌هاي دنيا هم مي‌بازند و از باخت‌هاي خود درس مي‌گيرند.
سرمربي پرسپوليس ضمن تقدير از عملكرد مهدي واعظي گفت: بايد قبول كنيم كه در صورتي كه بخواهيم قهرمان آسيا و ليگ برتر شويم نبايد موقعيت‌ها را بايد به راحتي از دست دهيم. ضمن اينكه ما بهترين مهاجم ايران را از دست داده ايم و زمان لازم است تا جاي خليلي را پر كنيم.
وي تصريح كرد:‌ در بازي‌هاي آينده علي كريمي و دي كارمو برزيلي را در اختيار داريم و مطمئن هستم بيش از پيش موقعيت سازي مي كنيم تا راحت تر به گل برسيم.
قطبي در مورد ابراهيم توره گفت: نبايد عجله كنيم. به هيچ عنوان قبول ندارم كه توره بازيكن بدي بود. او بعد از 20 دقيقه اول بازي به طرفين مي‌رفت و بسيار خوب خود را نشان داد. حتي در توپ‌گيري از برخي نفرات بهتر عمل كرد. اميدوارم در بازي‌هاي آينده پايش به گلزني نيز باز شود.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پايان خاطرنشان كرد: از بازي مقابل مس كرمان درس بزرگي گرفتيم. از شكست نمي ترسم و در روز آخر جوابگوي نتايج پرسپوليس خواهم بود. شك ندارم روزهاي درخشان و آفتابي را در پيش داريم، پس هواداران بايد صبور باشند.
 

SonadoR

Registered User
تاریخ عضویت
10 مارس 2007
نوشته‌ها
707
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس، مسابقه تيم‌هاي پرسپوليس و مس كرمان در هفته ششم ليگ برتر با نتيجه يك بر صفر به سود تيم كرماني خاتمه يافت.
در پايان مسابقه و حتي پس از گذشت 30 دقيقه تعداد زيادي از تماشاگران ورزشگاه آزادي را ترك نكرده و به نشانه اعتراض به عملكرد داوري، عليه كفاشيان و فدراسيون فوتبال شعار سر دادند و خواستار رسيدگي به تخلفات داوري شدند.
تماشاگران پرسپوليس در اين مسابقه معتقد بودند كه مسعود مرادي داور ديدار دو پنالتي صددرصد به سودشان را اعلام نكرده است.
* پس از سر دادن شعار از سوي هواداران مأموران نيروي انتظامي به جايگاه ويژه رفته و با تعدادي از تماشاگران برخورد كردند و نزديك به 50 نفر دستگير شدند.
* مأموران نيروي انتظامي علاوه بر تماشاگران با تعداد از مسئولان تدارك باشگاه پرسپوليس نيز درگير شدند.
* هواداران مس كرمان 10 دقيقه پس از پايان يافتن مسابقه در ورزشگاه آزادي حضور داشتند و پيروزي يك بر صفر مس كرمان را در اين ورزشگاه جشن گرفتند و سرانجام با نظارت كامل مأموران انتظامي ورزشگاه را ترك كردند.
 

NA$RIN

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2008
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
2
والا این نظر شخصی من بود . من احساس میکنم با توجه به اینکه مدافع حریف بدنشو به یک سمت چرخوند و یه پاشو بالا آورد که سد راه توپ بشه ناخودآگاه دست راستش از بدنش فاصله گرفت . بازهم می گم نظر شخصی منه . اگر اینطور نباشه و واقعا هند عمد باشه نمی دونم باید چی گفت . سه هفته پیاپی و سه اشتباه مرگبار از داوران برای یه تیم .. !؟ باید نود رو دید !
 

S.Darkness

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
0
محل سکونت
!جایی میان بیخودی و کشف
نباید شک کرد که در حال حاضر بهترین تیم لیگ پرسپولسه.از هر نظر.من مطمئنم که تو بازی های بعدی نتایج دلخواه رو می گیریم.پیرسپولیس تو بازی با مس خوب بازی کرد و قطبی حق داره بعد از این بازیی که شکست هم خورده قول قهرمانی بده.فقط بد شانسی آوردیم.
 

SonadoR

Registered User
تاریخ عضویت
10 مارس 2007
نوشته‌ها
707
لایک‌ها
0
منم فکر نمی کنم عمدی تو کارش بوده.:D
اما خب به این می گن بی احتیاطی .بهتره صبر کنیم تا فردا یا بهتر بگم امروز.تا ببینیم کارشناسا چی می گن:D
 

NA$RIN

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2008
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
2
100 درصد تائید میشه
فوق العاده بی برنامه ... بی نظم .. بی انگیزه
بازم میگم این تیم با این نفرات ، مربی با تفکر بزرگ میخواد که برنده از زمین خارج بشه ..

آقای مهرداد . دوست عزیز.

به نظر من خیلی زوده و دور از انصافه که به این سرعت بخوایم توانایی های یک مربی رو زیر سوال ببریم .

حرکت تیمی پرسپولیس در این بازیهای اخیر خوب بوده . در همین بازی امشب حرکتهای ترکیبی محمد-پترویچ-توره و یا ترکیب های نوری-منصوری-پترویچ حرکت های خوبی بودن . ما فقط یه عیب داشتیم اونهم تمام کننده بود که خب این مشکل از روزی که خلیلی مصدوم شد قابل پیش بینی بود . و برای حل این مشکل هم قطبی خیلی زود دست به کار شد و این تعلل باشگاه بود که فرصتهایی رو برای جذب دی کارمو سوزوند وگرنه شاید الان باید دی کارمو فیکس بازی می کرد . من در کل روند حرکتی تیم رو توی این چند بازی مثبت می بینم . به نظرم قطبی مربی کاربلدی هست و نباید تا این حد عملکردش رو زیر سوال برد .

در ضمن با نظر اون دوستمون هم موافقم که گفت خوب شد اول فصل باختیم . این باخت تبعات روانی کمتری نسبت به باخت بعد از مثلا 20 هفته داره .

بازهم می گم گذشته از مسائل داوری به نظر من امروز فقط یه روز بد بود و ما شانس نیاوردیم .
 

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
4,707
لایک‌ها
297
محل سکونت
شهر باحال قم
واقعا این همه پاس اشتباه توجیه ناپذیره!! اعصاب واسمون نذاشتن...

ما 4 تا بازی اولمون رو خیلی بهتر بازی کردیم. این بازی اما اون پرسپولیس واقعی نبودیم هرچند باز حق برد با ما بود چون موقیعت های گل بیشتری داشتیم و مالکیت توپمون هم بیشتر بود. اما چرا بازیکنان پرسپولیس امروز اینقدر سردرگم بودن؟


راستی یکی از بازیگرای قدیمی سینما که روی سکوها بود تی وی نشون داد. من متوجه اسمش نشدم. کی بود؟
 

SonadoR

Registered User
تاریخ عضویت
10 مارس 2007
نوشته‌ها
707
لایک‌ها
0
واقعا این همه پاس اشتباه توجیه ناپذیره!! اعصاب واسمون نذاشتن...

ما 4 تا بازی اولمون رو خیلی بهتر بازی کردیم. این بازی اما اون پرسپولیس واقعی نبودیم هرچند باز حق برد با ما بود چون موقیعت های گل بیشتری داشتیم و مالکیت توپمون هم بیشتر بود. اما چرا بازیکنان پرسپولیس امروز اینقدر سردرگم بودن؟


راستی یکی از بازیگرای قدیمی سینما که روی سکوها بود تی وی نشون داد. من متوجه اسمش نشدم. کی بود؟

سعید راد بود دیگه.خیلی تابلو بود که
 

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
4,707
لایک‌ها
297
محل سکونت
شهر باحال قم
آخه من زیاد اهل فیلم نیستم. شاید یکی 2تا فیلمفارسی دیده باشم. فقط چهرش برام آشنا بود.


پ.ن: پرسپولیس اگه بخواد بازی بعدیش هم امتیاز از دست بده دیگه اوضاع بی ریخت میشه....
 

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
40
محل سکونت
Tehran
خدایی هر چقدر هم تیم بد بازی کنه داوری که دیگه اون 1 ضربه نالتی رو باید می گرفت کی می گه نالتی نبود؟ کامل تابلو بود عمدی دستش رو آورد نه سهوی(صهوی چه می دونم حالا هر چی )
موافقم ، پنالتی بود 100%
 

SonadoR

Registered User
تاریخ عضویت
10 مارس 2007
نوشته‌ها
707
لایک‌ها
0
دکتر پرويز سيار کارشناس امر داوري فوتبال گفت : توپي که به دست مدافع مس در نيمه دوم ديدار با پرسپوليس اصابت کرد يک پنالتي محرزبود و اعلام نکردن آن توسط مسعودمرادي تعجب آور بود.

وي پنجشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت : مرادي امشب برخلاف گذشته يکبار در محوطه 5 و نيم متر خطا بر روي دروازه بان مس را به درستي اعلام کرد که احساس کردم روش قضاوت او بهتر شده است . در اين منطقه هيچ بازيکني حق مزاحمت دروازه بان را ندارد که او در اعلام ضربه خطا برروي مهدي رحمتي ، عکس العمل خوبي داشت .
وي افزود : اما اين داور در ادامه ضعيف عمل کرد ، به عنوان مثال توپي که به دست مدافع مس اصابت کرد هم نزديک بود و هم اشکار و من متعجب شدم وقتي مسعود مرادي از اين ضربه محرز پنالتي براحتي گذشت و راي به ادامه بازي داد.
دکتر سيار اضافه کرد : مدافع مس دستش را کاملا باز کرد و حرکت خطاي اين بازيکن انقدر اشکار بود که مرادي مي بايست بي درنگ نقطه پنالتي را نشان مي داد.
 
بالا