• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اين توره هم يا به تيرك ميزنه غير اون مثل امروز همش ولو ميشه
اي خداااااااااااااااااا.ولي به نظرم نيكبخت اگه بيشتر تو زمين بود ميتونست موثر تر باشه

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اگه یه مهاجم خوب داشتیم.....
gaah.gif

جای خلیلی خالی بود . :(

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
از نظز بازیکن خیلی مشکل داریم . تعویض ها رو ببین !! اون علیعسگر هم شده بود برام کابوس .... ****
من نمیدونم این شاسگل این فصل از کجا هوار شد!
صد رحمت به عمو بهادر!!!
بابا آخه این بازیکنی نیست که فیکس باشه!
در حد دسته یکه!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کانون هواداران پرسپولیس : با هجوم هواداراني كه براي تماشاي مسابقه به ورزشگاه آمده بودند و به علت پر شدن ظرفيت ورزشگاه از حضور آنها جلوگيري شده بود يكي از درب‌هاي ورزشگاه شكسته شد و تعدادي از تماشاگران دچار جراحت سطحي شدند. علاوه بر اين چند دستگاه خودرو كه در جلوي درب‌هاي ورودي ورزشگاه پارك شده بود براثر هجوم تماشاگران دچار خسارت شدند.

*محمد رضا ساكت، مديرعامل سپاهان با اشاره به اشتياق تماشاگران اصفهاني براي حضور در ورزشگاه گفت: اين مسئله نشان مي‌دهد پتانسيل حضور بيش از 75 هزار تماشاگر در مسابقات آسيايي را داريم و در صورتي كه ورزشگاه نقش جهان براي ديدار هاي آسيايي اين تيم حاضر نشود با مشكلات زيادي روبرو خواهيم شد.

ساكت با عذرخواهي از هواداران سپاهان گفت: در اين مورد ملاحظه هواداران پرسپوليس را كرديم و بيش از حد قانوني به آنها ظرفيت اختصاص داديم.:eek::eek::eek:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کانون هواداران پرسپولیس : سپهر حيدري، مدافع تيم پرسپوليس و زننده گل قهرماني اين تيم در فصل گذشته ليگ برتر مقابل سپاهان از سوي هواداران اين تيم مورد فحاشي قرار گرفت.
*تعدادي از اعضاي كادر تداركات پرسپوليس با حضور در جايگاه ويژه اين مسابقه را از نزديك مشاهده كردند و علاوه بر آنها بازيكناني كه در تركيب 18 نفره تيم حضور ندارند روي سكوها نشسته و بازي را تماشا كردند.
* در نيمه دوم مسابقه هواداران سپاهان به شدت محمود كريمي را تشويق كرده و خواهان حضور وي در اين مسابقه حساس شدند.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ساكت با عذرخواهي از هواداران سپاهان گفت: در اين مورد ملاحظه هواداران پرسپوليس را كرديم و بيش از حد قانوني به آنها ظرفيت اختصاص داديم.:eek::eek::eek:

بله عزیز ... سپاهان بهش میگن ... دیگه با استقلال و پرسپولیس فرقی نداره ... هنوز نمی خواهید قبول کنید
من خودم رفتم فولادشهر ... ولی ورزشگاه پر بود ... برگشتم ... (فیلم هم گرفتم ، می تونید دانلود کنید )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بله عزیز ... سپاهان بهش میگن ... دیگه با استقلال و پرسپولیس فرقی نداره ... هنوز نمی خواهید قبول کنید
من خودم رفتم فولادشهر ... ولی ورزشگاه پر بود ... برگشتم ... (فیلم هم گرفتم ، می تونید دانلود کنید )
سپاهان خوب داره خرچ می کنه و اینکه یه کارخانه بزرگ پشتش هست...
از آموزش مدرسه اینترکمپوس بگیر تا هزینه برای تیم های پایه...
اما هیچ وقت نمی تونه جای این دو تیم رو بگیره..

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آی از این ساکت بدم میاد. آی بدم میاد! شیطونه میگه یه چی باز حواله اش کنما :| استخفرالله :| این از اوناس که باید بهش تجاوز کرد یه جا توی بیابون ولش کرد :| :*

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آی از این ساکت بدم میاد. آی بدم میاد! شیطونه میگه یه چی باز حواله اش کنما :| استخفرالله :| این از اوناس که باید بهش تجاوز کرد یه جا توی بیابون ولش کرد :| :*

happy0196.gif

می بینم که ساکت حسابی کفری تون کرده :D

آخه چرا ؟ مگه چی کار کرده ؟ :p:D

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
happy0196.gif

می بینم که ساکت حسابی کفری تون کرده :D

آخه چرا ؟ مگه چی کار کرده ؟ :p:D
از سوراخای دماغش بدم میاد مخصوصا وقتی مصاحبه میکنه میخواد به همه یه چیزی رو به دروغ تلقین کنه :*

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
مثل اینکه طرفدارهای سپاهان هم مثل رئیس باشگاه هستن . حالا خوبه 1 نفر بیشتر نیست . واقا فکر میکنه با این کاراش همه عاشق سپاهان میشن ؟ یا برعکس میشه ؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
یه چند وقت پیش هم یکی دیگه از دوستان بود که مثل حامد خان (Hamed731 ) خیلی عشق سپاهان بود دوستان قدیمی تر یادشونه:happy:

الان یه چند وقتی هست که ناپدید شده :lol:

امیدوارم شما یه چند وقت دیگه ناپدید نشی ;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یه چند وقت پیش هم یکی دیگه از دوستان بود که مثل حامد خان (Hamed731 ) خیلی عشق سپاهان بود دوستان قدیمی تر یادشونه:happy:

الان یه چند وقتی هست که ناپدید شده :lol:

امیدوارم شما یه چند وقت دیگه ناپدید نشی ;)

سلام
اگر اشتباه نکنم اسم یوزرش سپاهان بود;)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
سلام
اگر اشتباه نکنم اسم یوزرش سپاهان بود;)

نه یکی دیگه بود که خیلی عشق سپاهان بود

یوزر سپاهان یکی از دوستان خوبمون بود که متاسفانه یه چند وقتی هست که ایشون هم نیستن

ولی اون دوستی که من می گم خیلی آدم بی منطقی بود و خیلی دوست داشت ثابت کنه سپاهان برتر از پرسپولیس استقلال هست و همون موقعی که سپاهان در جام باشگاه های جهان بود این حرف ها رو می زد بعدش هم ناپدید شد ;)

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مثل اینکه طرفدارهای سپاهان هم مثل رئیس باشگاه هستن . حالا خوبه 1 نفر بیشتر نیست . واقا فکر میکنه با این کاراش همه عاشق سپاهان میشن ؟ یا برعکس میشه ؟

1 نفر ؟؟

درسته الان یه نفر سپاهانی بیشتر تو پی تی نیست ... قبلا زیاد بودن، فکر کنم شما فراری شون دادین

ولی منو عمرا بتونن فراری بدین :D

یه سر هم به سایت های دیگه بزن ببین تو انجمن سپاهانش چه خبره ... این پی تی نمی دونم چرا سپاهانی نداره :p ولی خودم هستم ، تا آخرش

تو کلوپ هواداران این 2 تا سایت ببین چه خبره :
http://www.footiran.com/forumdisplay.php?f=103
http://parsfootball.com/anjoman/forumdisplay.php?f=55

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
1 نفر ؟؟

درسته الان یه نفر سپاهانی بیشتر تو پی تی نیست ... قبلا زیاد بودن، فکر کنم شما فراری شون دادین

ولی منو عمرا بتونن فراری بدین :D

یه سر هم به سایت های دیگه بزن ببین تو انجمن سپاهانش چه خبره ... این پی تی نمی دونم چرا سپاهانی نداره :p ولی خودم هستم ، تا آخرش

تو کلوپ هواداران این 2 تا سایت ببین چه خبره :
http://www.footiran.com/forumdisplay.php?f=103
http://parsfootball.com/anjoman/forumdisplay.php?f=55

و جالبه اصفهانی های پی تی خیلی زیادن!!!!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شرمنده به مقدمه وارد بحثتون شدم!

فقط خواستم بگم اگر لیگ ما از حالت دو قطبی بودن در اومد فقط و فقط به خاطر تیم سپاهان بود،که برای اولین بار قهرمان ایران شد و الانم چند سالی هست که بالا ، بالا ها تشریف دارند،قهرمان جام حذفی میشند!فینال جام باشگاه های آسیا میرن و با پرفکت ترین تیم ها ی جهان هم بازی کردند که تا حالا نه استقلال و نه پریسپولیس بازی کرده،

بیشتر بازکناش هم از خود اصفهان هستند،و مثل پیروزی استقلال نیست که از تیم های پوکیده ی شهرستانی بازیکن بخرن و آخرم دستشو بزنِ به توپ و یه ملت رو خوشحال کنه!

حالا با این اوصاف آیا واقعا زشت نیست در مورد این تیم اینجوری صحبت بشه، مگر مدیر عامل های تیم های استقلال و پرسپولیس چه گلی به سر تیماشون زدند که ساکت نزد؟ اگه اونا مدیر عامل بودند که 10 دقیقه 10 دقیقه تعویض نمیشدند!

سعی کنیم همیشه با واقعیت جلو بریم، خیلی بهتره! در ضمن من نه اصفهانی هستم و نه طرفدار تیم سپاهان، فقط واقعیت رو بیان کردم!

انشالله که به دوستان پرسپولیسی توهینی نشده باشه!

درود!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این حاج رضایی عوضی هم فقط از سپاهان طرفداری کرد..
هم اول بازی هم الان که داره زر زر میکنه ...

دیگه بحث این گزارشگرا عادی شده ..... توی شهرستانا که همیشه از تیمای خودشون طرفداری میکنن .... توی تهران هم که باشه یا خیابانی هست یا علیفر یا یوسفی یا مزدک که همگی طرفدار پرسپولیسن .... فقط این وسط میمونه فردوسی پور که اگه استقلالی هم باشه طرفداری نمیکنه .....

بالا