• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

کاشانی از بازیکنان خود خواست تا عقب ماندگی تیم را از اهداف از پیش تعیین شده جبران کنند: "ما از اهداف خودمان تا اینجای رقابت‌ها شش امتیاز عقب هستیم که همان شش امتیازی است که در بازی‌هایمان با ملوان و استقلال به هر ترتیبی از ما گرفته شد، حال این عقب ماندگی باید جبران شود.

اول : درباره این قسمت از صحبتهای حاج حبیب : واقعا نمی دونم این چند وقته این حاج حبیب چش شده ؟ همه صحبتهاش بوی حاشیه میده و پر هست از ناپختگی. اینکه باخت در مقابل ملوان و استقلال (خصوصا ملوان) رو به داوری ارتباط بدیم خیلی حرفهای ساده انگارانه ای هست و ممکنه باعث بشه کادر مربیان و همینطور تیم ، چشم به ضعفهای مشهودش ببنده. ایکاش میشد کاشانی دیگه اصلا نظر نمی داد !!! مخصوصا که الان دایی با درک ضعفهای تیم به جای حرف زدنهای بی مورد در تلاشه که مشکلات تیم رو به حداقل برسونه.

دوم: تبریک بابت برد دیروز. برد دلچسب و مهمی بود . باز هم از چند منظر به این بازی نگاهی بندازیم:

1- دفاع پرسپولیس : نبود 3 بازیکن موثر و اصلی تیم یعنی علی عسگر و رضایی که همراه تیم امید به چین رفتن و همینطور محمد 3 اخطاره باعث شده بود پرسپولیس در کناره های دفاع با ترکیب جدیدی بازی کنه. به نظر من این بازی نشون داد علی عسگر چقدر باهوش و مفید برای تیم بازی میکنه چون بازی متوسط جلال اکبری به دید بیننده افتضاح میومد. اون موقعیت 1000 درصد گل در پایان نیمه اول هم از جاموندن اکبری در کورس با مهاجم حریف به دست اومد که با خوش شانسی گل نشد. آقا زمانی بد نبود هر چند اون هم چندین بار اسیر سرعت رکابی گوش نفت شد و انقدر دوید که از نا افتاد و شیری جانشینش شد.

2-دروازه بان : حقیقی از دید من باز هم نمره قبولی گرفت . دیروز به خاطر فاصله گرفتن خط دفاع با محوطه جریمه چندین بار پشت دفاع رو خیلی قشنگ جمع و جور کرد و نشون داد در موقع لزوم میتونه یک سوئیپر خوب برای تیم باشه.

3- هافبکها: اگر زارع نبود میشد گفت بدترین خط پرسپولیس دیروز بود. نوری بسیار بد ، بادامکی مثل همیشه !!! اما زارع عالی بود ، واقعا زحمتکش و بافکر جلوی دفاع رو مستحکم کرده بود. شیره زارع !!

1288979473.jpg

4- فورواردها : من فشنگچی رو هم به نوعی یک گوش تهاجمی به حساب میارم ، فشنگچی دیروز جزو خوبها بود ، نوروزی هم بدک نبود و آرفی کاری رو که باید انجام میداد به بهترین نحو انجام داد . خوبی فورواردهای امروز پرسپولیس دوندگی و جنگندگی بی امانشون هست که آرفی هم از اون بی بهره نبود. آرفی علاوه بر تمام کنندگی و اعتماد به نفسش واقعا دفاع نفت رو اذیت کرد . استارت دقیقه 87 این بازیکن به سمت توپ در مقابل دروازه نفت مثال زدنی بود.

5- داوری : افتضاح ، همون اعلام پنالتی برای افتضاح داور وسط کافی بود. ولی کمکها خوب پرچم زدند.

6- تفاضل: با رسیدن به تفاضل 8 بعد از مدتها شاهد نزدیک شدن پرسپولیس به تفاضلی دو رقمی هستیم . واقعا از ته دل امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه.

به امید ادامه پیروزیهای پرسپولیس . هفته بعد بازی سختی داریم ، اگر بتونیم مس رو هم شکست بدیم میتونیم به این تیم برای قهرمانی اعتماد کنیم.

این هم روی جلد امروز روزنامه پرسپولیس با تیتر اصلی آر فی جی 8 که اشاره به گلزنی آرفی فوروارد شماره 8 پرسپولیس داره.

شاد و پیروز باشید

فایل های ضمیمه

• 1289021522.jpg
    1289021522.jpg
    162.1 KB · نمایش ها: 11
Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ ضربه سر رضا نورمحمد از بالاي سر مدافع نفت گذشت و به تور رسيد. اين آخرين گل پرسپوليس در ديدار حساس مقابل نفت بود كه با نتيجه 3 بر 1 به پايان رسيد. گلي كه بيش از همه گل‌ها علي دايي را خوشحال كرد. او دستاوردهاي متفاوتي از اين بازي داشت. استفاده از بازيكنان جديد كسب سومين پيروزي و البته فراموشي شيث رضايي كه در ابتداي بازي توسط تماشاگران تشويق شده بود.

روزهاي تنهايي شيث

شيث رضايي در اين روزها خانه‌نشين است. يكي از دوستان نزديكش مي‌گويد:«در اين مدت پيشنهادهاي مختلفي درباره او وجود داشته از اينكه به استيل آذين برود و با حسن اشجاري يا محمد غلامي معاوضه شود تا تسويه‌حساب كامل با پرسپوليس. شيث اما نه حرفي زده و نه كاري كرده ...» جالب اينكه او مدتي دويدن را روي تردميل آغاز كرد اما خشكي تردميل مانع از اين شد كه او دويدن را ادامه بدهد چرا كه به گفته شيث حتي احتمال مصدوميتش هم روي تردميل هست. رضايي در حال حاضر در انتظار رأي مثبت علي دايي براي بازگشت به تمرينات است. حتي اگر بنا باشد با تيم بازي نكند.

جايت خالي نيست

پرسپوليس در غياب شيث در سه مسابقه متوالي پيروز شده است و هواداران آرام آرام او را از ياد مي‌برند. در عين حال احتمال دعوت از رضا نورمحمدي به تيم ملي نيز زياد است كه خود اين مسأله ضربه ديگري به شيث خواهد بود. كسي كه بزرگترين چالش دوران بازيگري را تجربه مي‌كند اگر در مرتبه پيش او در جنگ با افشين قطبي پشتيبان‌هايي مثل كاشاني و استيلي داشت اين‌بار كسي كنارش نيست. حتي مدير برنامه‌هايش كه واسطه انتقال يك مدافع خارجي به پرسپوليس شده است!

پرسپوليس را ترك نمي‌كند

علي دايي ديروز در پايان بازي به خبرنگاران گفت در اين‌ هفته درباره آينده شيث تصميم‌گيري خواهد كرد. اين در حالي است كه نيم فصل از راه مي‌رسد و ممكن است اتفاقات شيث را مجاب به ترك پرسپوليس كند گرچه او پايش را توي يك كفش كرده كه:«نمي‌روم»

1284271975.jpg

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
منکه کم کم دارم نتیجه می گیرم که اینا با کریم سالی 300-400 تا قرار داد می بندن بعد نصف نصف باهم می خورن !
جوونا هم خوشحالن که آقا کریم توی تیمشونه
این بابا 2-3 ساله روی هم توی هر فصل 90 دقیقه هم بازی نمی کنه . برای چی با یه بازیکن مسن و همیشه مصدوم قرار داد می بندند خدا می دونه !! جدیدا هم هروقت اومده توی زمین تیم گل خورده

بازی خداحافظیش با برزیل
بازی قبل از استقلال ( با کی بود ؟! )
بازی استقلال

فلاشبک : من با رد کردن رائول از رئال موافق نبودم ولی در دنیای امروز رائول هم باشی وقتی احساس بشه به هردلیلی به تیم کمک نمی کنی ( که من نظر شخصیم این بود که کمک می کرد ) از تیم میذارنت بیرون . اونوقت ما یه بازیکن پیر و همیشه مصدوم رو به عشق 10 دقیقه بازی به ازاء هر 900 دقیقه بازی باهاش قرار داد می بندیم درحالیکه که با اون رقم میشه یک تیم پایه خوب ساخت !! یا لااقل با یک دهمش یه بازیکن جوون رو اورد توی تیم تا کم کم جا بیوفته

معلوم نیست این حاج حبیبو ایول ! داره چیکار می کنه

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام به همه!

این عکس رو فقط به خاطر تیتر بزرگش میذارم اینجا. البته هدفم فقط اطلاع رسانیه نه حمایت از فرد خاصی. کما اینکه خودمم رای دادم

1389-08-16-1431.jpg

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عرض سلام مجدد

آخرین اخبار پرسپولیس به نقل از سایت رسمی باشگاه

كريم باقري در آستانه كسب عنوان محبوب‌ترين بازيكن جهان

سکو برت تست پزشکی داد

1289054200.jpg

برای جذب عمادرضا انجام شد/ مکاتبه رسمی باشگاه پرسپولیس با الزمالک مصر

اعلام اسامی تیم ملی بزرگسالان/ پرسپولیسی‌ها در همه پست‌ها حاضرند

این هم روی جلد روزنامه پرسپولیس مورخ 16 آبان 89 که با توجه به اتفاقات داوری اخیر به نقل از هادی نوروزی گفته شده که باید همیشه یک گل از داور جلو باشیم !!!

شاد و پیروز باشید

فایل های ضمیمه

• 1289106913.jpg
    1289106913.jpg
    182.3 KB · نمایش ها: 7

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ بعد از هفته‌ها بالاخره اميرحسين فشنگچي در تركيب پرسپوليس تبديل به همان بازيكني شد كه علاقمندان به فوتبال در صبا از او سراغ داشتند. هافبك چپ پاي پرسپوليس مقابل نفت تهران نمايش فوق‌العاده ارائه كرد و جدا از دو پاس گلي كه داد ثابت كرد مي‌تواند همانقدر كه دايي روي او حساب بازكرده براي تيم جديدش مهره موثري باشد.

*به نظر مي‌رسد از اين بازي مي‌توان به عنوان بهترين نمايش‌ات در اين 4 هفته نام برد.

بله، شايد بتوان گفت. من در بازي‌هاي ابتداي فصل نمايش متوسطي داشتم بعد از آن هم كه تيم وارد دوران افت شد روي من هم فشار زيادي بود كه در بازي هم تأثير زيادي گذاشت. اما وقتي تمركز كردم شرايطم بهتر شد اما مطمئنم از اين بهتر مي‌توانم بشوم.

*بعد از آن پنالتي مقابل ذوب آهن حتي فشار روي تو هم زيادتر شده بود؟

بله، خوشبختانه الان ديگر مي‌توانم مطمئن باشم همه آن پنالتي را فراموش كردند. البته فراموش كردن آن اتفاق براي خود من سخت است. چون اگر بازي را نمي برديم خودم را نمي‌بخشيدم. بعد از آن اتفاق از من خيلي انتقاد شد اما بهترين بازيكنان دنيا هم پنالتي خراب مي‌كنند.

*ولي به نظر مي‌رسد با بازي خوب مقابل نفت حتي آن نمايش‌هاي متوسط فصل هم فراموش شد.

خب دقيقا خوبي بازي در پرسپوليس و استقلال همين هست چون همه بازي‌ها را مي بينند و راحت‌تر قضاوت مي‌كنند. روزي كه، نوري و رضايي خيلي‌ها گفتند اين‌ها خوب‌هاي تيمشان بودند بايد در پرسپوليس ستاره باشند. نه يك بازيكن معمولي. اين مسأله كار ما را سخت كرد و فشار رويمان زياد بود به همين خاطر من از لحاظ رواني تحليل رفتم اما با صحبت‌هايي كه شد فكر مي‌كنم شرايطم بهتر شد.

*پس بازي در پرسپوليس علاوه بر سختي‌هايي كه دارد مزيت‌هايي هم داشته؟

بله، خوبي بازي در پرسپوليس آنجاست كه وقتي تو چشم هستي، بايد حتما يك كاري بكني. به خاطر اين همه هوادار من هم با خودم گفتم حتما بايد كاري انجام بدهم. اما پرسپوليس در حال حاضر واقعا يك تيم شده و شرايط همه تغيير كرده است. ديديد كه در اين بازي بدون سه بازيكن اصلي‌مان چقدر خوب و زيبا بازي كرديم و همه ديدند فاصله نيمكت‌نشين‌ها با بازيكنان اصلي چقدر كم است. حالا واقعا به پرسپوليس مي‌توان گفت تيم.

*تو قبلا در تيم جوانان پرسپوليس هم حضور داشتيد و به گونه‌اي با جو اين تيم آشنا هستي؟

خب، بله. اما آرزوي هر فوتباليستي است كه در تيم بزرگسالان پرسپوليس بازي كند من در آن شرايط فقط دوست داشتم رشد كنم الان هم كه به پرسپوليس برگشته‌ام توقع دارم پيشرفت كنم، در پرسپوليس مهره موثري باشم و دوست دارم به تيم ملي هم برسم. مي‌دانم كار سختي است اما سختي‌اش را هم دوست دارم. در طول حضور يك بازيكن در پرسپوليس هم اتفاقاتي مي‌افتد كه كار را سخت‌تر مي‌كند اما به عشق هواداران مي‌توان همه اين سختي‌ها را تحمل كرد.

*گروهي مي‌گفتند بازيكن پرحاشيه‌اي هستي و بعيد است در پرسپوليس موفق شوی؟

نمي‌دانم منظور شما از حاشيه چيست؟ اما خودم هم شنيده بودم كه بعضي‌ها مي‌گفتند اگر به پرسپوليس بيايم هم براي اين تيم حاشيه درست مي‌كنم هم براي خودم. اما خدا را شكر كه حاشيه‌ها را جمع كردم يك مدتي از مصاحبه كردن مي‌ترسيدم و با روزنامه‌ها حرف نمي‌زدم موفق شدم در اين تيم خودم را نشان بدهم. مي‌خواستم پيشرفت كنم و به فكر پيشرفت بودم به خاطر همين همه حاشيه‌ها را كنار گذاشتم.

*تا اينجاي كار آمار خوبي هم از خودت برجاي گذاشتي؟

فكر كنم 3 گل زدم، 3 پنالتي گرفتم و 3 پاس گل دادم.

*به نظر خودت آمار خوبي بوده؟

اين را در نظر بگير كه در 3 بازي غايب بودم. 2 تا به خاطر مصدوميت و يكي هم به خاطر اخراج. خودم مي‌گويم بد نيست اما دوست دارم خيلي بهتر از اين باشم و مطمئنم كه بهتر هم مي‌شوم.

*شايد بازي با نفت شروعي براي تحول‌ات در پرسپوليس باشد؟

شايد. اما باز هم مي‌گويم من از اين هم بهتر مي‌شوم، درست است كه در اين بازي زياد دويدم و دو تا پاس گل دادم اما اين نمايش كلاً 60،70 درصد توانايي من بود. اگر بتوانم تمركز كنم و به حاشيه نروم مطمئناً عملكرد بهتري خواهم داشت.

*به نظر مي‌رسد در هر بازي دنبال پنالتي‌گرفتن هستي؟‌ مثل همين بازي نفت كه داور راحت از صحنه گذشت.

ببنيد من سعي مي‌كنم مدام سر توپ بزنم. معمولا مدافعان پا مي‌اندازند و تا حالا 3 تا پنالتي گرفتم واقعا هم خطا رويم شده. اين‌بار هم همين اتفاق افتاد و مدافع حريف پايم را زد. واقعا پنالتي بود اما چون سريع بلند شدم تا بازي را دنبال كنم داور هم خيلي راحت از آن صحنه گذشت.

*به نظر مي‌رسيد كلا از داوري بازي با نفت راضي نبوديد؟

من شنيده‌ام آن پنالتي درست نبوده چون بازيكن ما فشاري روي حريف ايجاد نكرد. به غير از آن صحنه بازيكنان حريف چند بار نفرات ما را از پشت هل دادند و خطاهايي كردند كه داور از آنها گذشت. فكر مي‌كنم آقاي رفيعي يك مقدار انگليسي سوت زد تا بازي جريان پيدا كند.

*معمولا بازيكن چپ را در گوش راست هم مي‌بينيم تا از قدرت شوت‌زني‌شان در محوطه جريمه حريفان استفاده كنيم. خودت دوست نداري به جناح راست منتقل شوي؟

ببينيد الان سه نفر جلويي تيم ما سيستم چرخشي دارند. وقتي من به بن‌بست مي‌خورم جايم را با نفر سمت راستي عوض مي‌كنم اينطوري شعاع حركتي‌ام هم بيشتر مي‌شود. اتفاقا وقتي در راست بودم يك پاس چيپ به بادامكي دادم كه تك به تك شد. يك پاس هم به هادي نوروزي دادم كه در نهايت تبديل به گل اول شد، كلا در راست راحت‌ترم اما چون مدام جايمان را عوض مي‌كنيم در اين زمينه مشكلي ندارم.

*در همان صحنه گل اول پاس ريسكي فوق‌العاده‌اي دادي شايد اگر هر كسي بود نگران آفسايد مي‌شد.

شايد باورتان نشود اما من در همان لحظه خط آفسايد را ديدم، ديدم كه مدافعان نفت داخل دروازه‌شان هستند. اتفاقا اين حركت را آناليزورمان به ما گفته بود و در جلسات فني راجع به آن بحث كرده بوديم. اگر دقت كرده باشيد اين صحنه مثل حركات تيم بارسلونا بود.

*از اردوي اتريش به اين سو در تيم ملي حضور نداشتي اميدواري دوباره دعوت شوي؟

براي اردوي اتريش در ليست 30 نفره بودم. اما نمي‌دانم چرا نام‌ام خط خورد و جزو نفراتي بودم كه به اين اردو نرفتم.

*شايد به خاطر اين بوده كه از يك تيم بازيكنان زيادي دعوت نمي‌كنند؟

نمي‌دانم شايد. اما اگر يك تيم بازيكن خوب زيادي دارد و مي‌تواند مثمرثمر باشد، بايد دعوت شود. الان از تيم بازيكنان زيادي مي‌توانند در تيم ملي حضور داشته باشند اما شايد به قول شما نمي‌خواهند از پرسپوليس نفرات زيادي را دعوت كنند. با اين حال خدا را شكر شرايط من الان خيلي خوب است و اميدوارم دوباره به تيم ملي دعوت شوم.

*نزديك‌ترين دوست تو در پرسپوليس محمد پروين تو خيلي زود دوران افت را پشت سر گذاشتي؟ نمي‌خواهي به دوست‌ات كمك كني تا او هم شرايط بهتري پيدا كند؟

من از تيم نونهالان، نوجوان و جوانان پرسپوليس با محمد پروين دوست هستم و روابط صميمانه‌اي با هم داريم. محمد فوتباليست خيلي خوبي و قدري است و به غير از درخشش در تيم‌هاي پايه در ليگ يك هم آقاي گل شد. اما الان فرصت به او نرسيده اتفاقا شرايطش هم بد نيست و افت نكرده فقط يك مقدار فرصت مي‌خواهد اگر بخواهد حتما كمكش مي‌كند چون هميشه يكي از دوستان خوبم بوده.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اولین سری نتایج محبوبترین بازیکنهای جهان اعلام شد که فعلا ایرانیها صدر رو قرق کردن.

نتایج

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اولین سری نتایج محبوبترین بازیکنهای جهان اعلام شد که فعلا ایرانیها صدر رو قرق کردن.

نتایج

مجید جان ممنون از اطلاع رسانیتون.

راستی در بازی پرسپولیس - نفت به گزارشگر بازی (آقای محمدرضا احمدی) دقت کردید چقدر روی اعصاب بود گزارشش.
واقعا موندم چرا گزارشگرهای ما نظر کسانی که پای tv هستن اصلا براشون مهم نیست فرقی هم نمی کنه بازی پرسپولیس باشه یا استقلال . هر بازی که یه طرفش آبی یا قرمز باشه گزارشگر محترم، طرف تیم مقابل رو میگیره و روی اعصاب بیننده رژه میره. این حالت هم اخیرا بیشتر شده. مثلا در بازی نفت - پرسپولیس مگه ما چقدر هوادار تیم نفت داریم که گزارشگر محترم همش از این تیم تعریف میکنه . نه تعادلی وجود داره نه واقع بینی . اگه پرسپولیس مساوی میکرد فکر کنم آخر بازی ایشون عربی می رقصیدن :D

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- به گزارش خبرنگار گل از باشگاه پرسپولیس، مصاحبه های متعدد علی دایی علیه داوران و مسئولان فدراسیون فوتبال سرانجام برایش دردسر ساز شد و کمیته انظباطی او را تا اطلاع ثانوی ممنوع المصاحبه کرد. کمیته انظباطی امروز با ارسال نامه ای به باشگاه پرسپولیس این مسئله را اعلام کردند.

دایی که به دلیل مشکلات مالی اش با فدراسیون فوتبال در چند ماهه اخیر بارها به فدراسیون نشین ها به ویژه علی کفاشیان حمله کرده بود، در چند هفته اخیر به دلیل قضاوت های پر حرف و حدیث داوران علیه تیمش، چند مصاحبه تند نیز علیه آنها انجام داد. این مسئله موجب شد تا مسئولان کمیته انظباطی دست به کار شوند و او را ممنوع المصاحبه کنند.

گفته می شود در صورتی که دایی این حکم را زیر پا بگذارد، با جریمه نقدی و محرومیت از همراهی تیمش مواجه خواهد شد. با توجه به سابقه ای که از دایی سراغ داریم، بعید به نظر می رسد او به این حکم توجهی کند.

خبر آنلاین : دبیر کمیته انضباطی اعلام کرد علی دایی تا اطلاع ثانوی حق مصاحبه مرتبط با فوتبال را ندارد.

عبداللهی در این مورد می گوید:«به دلیل مصاحبه های اخیر دایی که متن آن در خبرگزاری های مختلف منتشر شده است سرمربی پرسپولیس تا اطلاع ثانوی از انجانم هرگونه مصاحبه مرتبط با فوتبال محروم شده است.»
وی همچنین از احتمال احضار دایی به کمیته انضباطی خبر داد و گفت :«البته ممکن است کمیته انضباطی بدون حضور دایی تصمیم قطعی را اعلام کند.بر اساس بند 2 ماده 23 آیین نامه انضباطی جریمه این مورد، محرومیت یک ماهه تا یک ساله از انجام مصاحبه یا جریمه نقدی است و در صورت سرپیچی کردن از این محرومیت،محرومیت دیگری برای فرد خاطی در نظر گرفته خواهد شد.»

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
عجب آدمای عوضی. این همه به تیم ما ظلم میکنن. یکی باید خودشونو محروم کنه :eek: بعد میان مربی که به تیمش ظلم شده رو محروم میکنن. تف تف :(

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اگه در مورد همه مربی ها اجرا بشه خیلی هم خوبه .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پس کی کفاشیان اسکل رو محروم کنه؟

تا بالادستی ها این وضعیتشونه، توقعی نمیشه از پایین دستی ها داشت

چه ربطی داره. این قانون خوبیه. حالا هر کی هم میخواد رئیس فدراسیون باشه .

تو انگلیس هم چنین قانونی هست.

پ.ن : حالا بگو ما کجا پرمیر لیگ کجا. دی:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درباره مسائل غیرفوتبالی حرف می‌زنم اما از حقم نمی‌گذرم ...

http://www.khabaronline.ir/news-106818.aspx

حکم دایی به باشگاه پرسپولیس ابلاغ می‌شود/تخطی از حکم، مساوی با محرومیت از حضور بر روی نیمکت

http://www.khabaronline.ir/news-106886.aspx

کفاشیان در پاسخ به حرف‌های دایی: صحبت‌های دایی صحت ندارند / او طبق قانون محروم شده

http://www.khabaronline.ir/news-106820.aspx

در خصوص ممنوع المصاحبه شدن علی دایی /باشگاه پرسپولیس بیانیه صادر می کند

http://www.khabaronline.ir/news-106819.aspx

نصيرزاده: ممنوع‌المصاحبه شدن در قوانين بين‌المللي فوتبال وجود ندارد

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8908171549

بررسی ممنوع المصاحبه شدن دایی در جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس

http://www.goal.com/iran/news/1825/...وع-المصاحبه-شدن-دایی-در-جلسه-کمیته-فنی-باشگاه

عضو كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: فردوسي‌پور بهتر است اول تكليف خودش را مشخص كند، بعد درباره محروميت دايي حرف بزند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8908171726

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رضایت باشگاه الزامک با دریافت دوسوم مبلغ قرارداد عمادرضا

به دنبال ارسال درخواست باشگاه پرسپولیس به باشگاه الزمالک مصر برای انتقال عمادرضا، باشگاه مصری اعلام کرده که تنها در یک صورت رضایتنامه مهاجم عراقی را صادر می‌کند.
بر اساس این خبر باشگاه پرسپولیس چند روز پیش ایمیلی را به باشگاه الزمالک مصر با مضمون درخواست رسمی برای انتقال عمادرضا مهاجم عراقی به تیم سرخپوش پایتخت ارسال کرد.
در این خصوص خبر رسیده است که باشگاه مصری در پاسخ به این درخواست اعلام کرده تنها در صورتی رضایتنامه مهاجم عراقی را صادر می‌کند که پرسپولیسی‌ها دوسوم مبلغ قرارداد عمادرضا را بپردازند. این پاسخ به زودی به صورت به باشگاه پرسپولیس ارسال خواهد شد.
مبلغ قرارداد عمادرضا با الزمالک حدود 650 میلیون تومان است.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
رضایت باشگاه الزامک با دریافت دوسوم مبلغ قرارداد عمادرضا

به دنبال ارسال درخواست باشگاه پرسپولیس به باشگاه الزمالک مصر برای انتقال عمادرضا، باشگاه مصری اعلام کرده که تنها در یک صورت رضایتنامه مهاجم عراقی را صادر می‌کند.
بر اساس این خبر باشگاه پرسپولیس چند روز پیش ایمیلی را به باشگاه الزمالک مصر با مضمون درخواست رسمی برای انتقال عمادرضا مهاجم عراقی به تیم سرخپوش پایتخت ارسال کرد.
در این خصوص خبر رسیده است که باشگاه مصری در پاسخ به این درخواست اعلام کرده تنها در صورتی رضایتنامه مهاجم عراقی را صادر می‌کند که پرسپولیسی‌ها دوسوم مبلغ قرارداد عمادرضا را بپردازند. این پاسخ به زودی به صورت به باشگاه پرسپولیس ارسال خواهد شد.
مبلغ قرارداد عمادرضا با الزمالک حدود 650 میلیون تومان است.
اخرش معلوم نیست اومدنی هست یانه فصل تموم شد هنوز قرارداد امضا نکرده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حمايت علي كريمي از علي دايي:دايي اسطوره فوتبال ماست
برخورد با دايي بايد در شان او باشد

علي كريمي با حمايت از علي دايي، او را اسطوره فوتبال خواند.

به گزارش ايسنا، علي كريمي، بازيكن تيم فوتبال استيل آذين در گفت‌وگو با سايت شخصي‌اش در مورد شرايط تيم خود گفت: «ما به يك پيروزي نياز داريم كه اميدوارم مقابل ملوان آن را به دست آوريم. قطعا اين پيروزي مي تواند به لحاظ روحي و رواني به تيم ما كمك كند.»

كريمي در خصوص ممنوع المصاحبه شدن علي دايي براساس حكم جديد كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: «دايي از اسطوره هاي فوتبال ماست كه جايگاه خاصي در فوتبال دارد. همه ما از اين كه يك صندلي در كميته فني فيفا را در اختيار يك ايراني قرار داده اند، بايد به او بباليم. من خبر ممنوع المصاحبه شدن دايي را از طريق رسانه ها شنيدم. ضمن احترام به كميته داوران و كميته انضباطي نمي گويم هر كسي حق دارد در مورد داوران هر حرفي بزند، اما بايد اين را بدانيم كه علي دايي هركسي نيست و بايد به او به چشم اسطوره اين فوتبال نگاه كرد. مطمئنا وقتي خبر ممنوع المصاحبه شدن دايي به آن سوي مرزها يا به گوش اعضاي فيفا برسد، جلوه مناسبي نخواهد داشت. دايي از نظر بين المللي چهره اي شناخته شده است.»

علي كريمي در خصوص اتفاقات اخير باشگاه استيل آذين حرف پاياني را زد: «امروز باشگاه اعلام كرده كه هيچ يك از بازيكنان حق مصاحبه در مورد اتفاقات باشگاه را ندارند. من هم از اين قانون تبعيت مي كنم، چون خودم را از ساير بازيكنان مستثني نمي دانم. »

منبع: ایسنا

مرسی داش علی !!

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
حمايت علي كريمي از علي دايي:دايي اسطوره فوتبال ماست
برخورد با دايي بايد در شان او باشد

علي كريمي با حمايت از علي دايي، او را اسطوره فوتبال خواند.

منبع: ایسنا

مرسی داش علی !!

1-شمن دشمن من دوست منه
2- درمجادلات صنفي دو هم صنف حتي اگر دشمن خوني هم باشند باز هم از مطالبات صنفي خود دفاع ميكنن،حرفه اي موضع ميگيرن و بحث هاي شخصي رو كنار ميزارن. البته اين بستگي به شخصيت افراد هم داره و ميزان سركش بودنشون دربرابر مصلحت و واقعيت و لبته البته ميزان كينه ورزي ها مثل مايلي كهن
3- دائي هم چند روز پيش درمورد احتمال بازگشت كريمي به پرسپوليس موضعي حرفه اي گرفته بود

بالا