• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان
من متاسفانه بازم نتانستم بازی رو ببینم ولی مثل هیمشه اخبار ورزشی رو دنبال کردم و گلهای قشنگ غلامرضا و کریم رو دیدم
خیلی خوب بودن
کاش اون دوتا موقعیت دیگشان رو گل میکردن
بچه ها قاضی مصدومه؟
چرا به جای انصاری فرد قاضی رو نیاورد داخل؟
یکی هم لطف کنه چند روز قبل از باری(دو روز) اطلاع رسانی کنه که کی و ساعت چند بازی هست
ممنون
یا علی

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
فیلم گل غلامرضا رو چند بار دیدم الان.
حاجی انگار این از قبل نقشه داشته همون توپ اول رو گل کنه! ببینید چطوری میره تو پا یارو توپ رو میگیره!
https://www.youtube.com/watch?v=tMZVYqCKVkU

با محمد نوري و کريم انصاري‌فرد هماهنگ کرده بوديم به محض شروع مسابقه به سمت دروازه فجر حمله کنيم اما پيش بيني اينکه اينقدر زود به گل برسيم را نکرده بوديم

غلام اکسپرس در گفتگو با خبرگذاری فارس

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
خب مدت ها میشه تپل و دل سیر حرف نزدم
واقعا این پرسپولیس خوب شده و اگر بخوایم با سلهای گدشته مقایسه کنیم خییییییییییییلی خوب شده.
من معتقدم ژوزه نقش بسیار پر رنگی تو این شکوفایی پرسپولیس یحیی داره همانطور که لاماسیا نقش بسیار پر رنگی در شکوفا کردن بارسای گواردیولا داشت.
حضور در تقریبا نصف نیم فصل اول در کنار ژوزه به گل محمدی این فرصت رو داد تا بدون دخالت مستقیم در کادر فننی و از بالا مشکلات رو بهتر ببینه، ناهماهنگی ها و تفرقه و تنبلی ها رو توی تیم درک کنه و وقتی خودش شد نفر اول بی درنگ کریم باقری و ادموند بزیک رو بیاره تا همدلی به تیم برگرده. 6 بازیکن تیم رو بندازه بیرون تا تیم جون بگیره و تغییرات تاکتیکی مورد نیاز رو سریعا اعمال کرد و سریعا هم نتیجش رو گرفتیم. چیزی که بهش نیاز داشتیم و مطمئنا ژوزه هیچ اهمیتی به ذستیاراش برای شنیدن پیشنهادات و انتقاداتشون نمیداد وگرنه عبدی سریعا از تیم کنر نمیگرفت ولی یحیی با صبوریش موند و دمش گرم. امیدوارم رویانیان و بازیکنان خصوصا امثال کریمی و مهدوی کیا و کریم باقری به نحوی از یحیی حمایت کنند که شاهد یک پرسپولیس زلزله مدرن باشیم. پرسپولیسی که من سااااالهاست منتظرشم آخرین باریم که دیدم نه در زمان قطبی بود و نه در آخرین قهرمانیمون با علی پروین دیدمش بلکه به سالهایی برمیگرده که پرسپولیس تو بیست دقیقه اول طوری بازی میکردند و گل میزدند که نسخه حریف پیچیده میشد. مطمئن هستم همه ما منتظر اینیم

اما بحث در مورد تیم یحیی.
خیلی خوبه که تعداد پاسهای رد و بدل شده بین بازیکنانمون به طرز قابل توجهای خوب شده و حتی اگر بهترین تو لیگ نبوده باشیم جز بهترین ها هستیم. اینکه جلال حسین و نورمحمدی که زیر توپ زدن از خصلتاشونه سعی در بازیسازی از دفاع و حفظ توپ دارند اتفاق بسیار خوشایندی هستش. این مورد رو باید مدیون خرید عالی سردار در نیم فصل یعنی حقیقی باشیم که ارتباط بسیار خوبی بین دفاع و میانه میدانمون یعنی نوری ایجاد کرده. تو نیم فصل اول یکی از دلایل افت نوری این بود که خیلی به دفاع نزدیک میشد. همچنین باید از نوری و بازی هوشمندانش بسیار متشکر باشیم.
خوشبختانه دفاعمون قدرتمنده و برعکس سالهای گذشته اصلا نگرانش نیستم غیر از فشنگچی ( چرا پولادی بازی نکرد؟؟) بنگر نورمحمدی حسینی ماهینی و پولادی عالییییییی. بیممون میکنند. پشتشونم نیلسون قرقی بسیار کم اشتباهه.
خرید جدیدمونم به لحاظ تکنیکی خوب بود هر چند نیاز به بازی های بیشتر برای جا افتادن تو تیم داره.
انصاری فرد هم تو جاگیری و بازیسازی در حد نفر اول مهاجمهای ایرانی عمل میکنه. اگر یکی با سرعت نوروزی و رضایی داشتیم ولی برخلاف ایندو هم بلد بود پاس بده هم گل بزنه اون موقع دیگه کولاک بودیم.

تنوع گلزنی هامونم خیلی خوبه. نفوذ از عمق ، دور زدن مدافع ها از کناره ها، شوت از راه دور و ضربات ایستگاهی تقریبا کاملیم. تنها ایرادمون اینه تو ضد حمله ها هنوز تنوع و قدرت خوبی نداریم

به امید پرسپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپولیس زلزلهههههههههههههههههههههههههههههه

پ.ن : باید نوروزی، رضایی و فشنگچی هم بندازیم بیرون.

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سلام دوستان
من متاسفانه بازم نتانستم بازی رو ببینم ولی مثل هیمشه اخبار ورزشی رو دنبال کردم و گلهای قشنگ غلامرضا و کریم رو دیدم
خیلی خوب بودن
کاش اون دوتا موقعیت دیگشان رو گل میکردن
بچه ها قاضی مصدومه؟
چرا به جای انصاری فرد قاضی رو نیاورد داخل؟
یکی هم لطف کنه چند روز قبل از باری(دو روز) اطلاع رسانی کنه که کی و ساعت چند بازی هست
ممنون
یا علی
جمعه 15 دی ساعت 17:30
ورزشگاه بزرگ آزادی
پرسپـــــــــــــــولیس - گهر دورود

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
فقط تو فکر اینم اینکه الان اون پیر خرفت اگه هنوز مربی بود چی بر سر پرسپولیس میومد واقعا..............
خدا واقعا پرسپولیسو دوست داره که از شرش راحت شدیم و گورشو گم کرد

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
فقط تو فکر اینم اینکه الان اون پیر خرفت اگه هنوز مربی بود

Dislike نداریم؟؟؟

آقا اقا diiiiiiiiiiiiiiiisliiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkeeeeeeeeeee

ژوزه پیر و یدنده و شایدم بداخلاق بود اما سهم بسیار زیادی در این پرسپولیس داره. مگه میشه در دو هفته با یحیی اینی بشیم که الان هستیم. یحیی اومد و سمباده ای به تیزی ها و ناهمواری های پرسپولیس کشید و حالا کم کم اون رو به فرمی در میاره که باید بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تبریک

امیدوارم که این بازیهای خوب و پیروزیها ادامه داشته باشه. یحیی نشون داد که تجارب خوبی بدست اورده و الان داره بخوبی در تیم ازشون استفاده میکنه.

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
اگر یکی با سرعت نوروزی و رضایی داشتیم ولی برخلاف ایندو هم بلد بود پاس بده هم گل بزنه اون موقع دیگه کولاک بودیم.
یعقوب کریمی گزینه ی خوبی هست برای فصل بعد
پ.ن : مثل اینکه یه بنر از غلامرضا رضایی تو ورزشگاه گذاشته بودن روش نوشته بودن سلطان غلامرضا رضایی اینم جوگیر شده :D
برای دربی یه بنر از فشنگچی و کلاه کج بسازیم شاید اینا هم متنبه بشن :D

Last edited:

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
وااااااای باورم نمیشه !
اون صحنه ای که رضایی توپ رو برداشت ( نیمه اول ) از گوش راست حرکت کرد 2 تا مدافع یا شایدم 3 تا رو پا به توپ با سرعتش محو کرد واقعا دیدنی و عالی بود
عجب سرعتی داره ، ماشاا.... ماشاا.....
بازیکن جدیدمون هم خوب بازی کرد :) خلاصه که جدی جدی میتونیم مدعی باشیم

راستـــــــــــــــــــــــــی :D

علی کریمی رو عشق است ، مثل همیشه دوست داشتنی و محبوب

IMG20423684.jpg

n00179039-r-b-002.jpg

Last edited:

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
رضایی و نوری فقط برای افراد خاص بازی می کنن و اگه مربی وفق مرادشون نباشه تو ترکیبشون مثل مرده متحرک می شن وگرنه این غلامرضا که امروز دیدیم تو جوونیشم اینطور نبود
البته بحث نوری جداست تاحالا دیگه شنیدین که یه بازیکن افت و خیزش زیاده مثلا در طول فصل 3-4 تا بازی عالیه و بعد 3-4 تا بازی محو هست دوباره 3-4 تا بازی عالی حالا این مساله برا نوری هم صادقه البته نوری دوره تناوبش خیلی خیلی کوتاه تره تو طول 90 دقیقه 10 دقیقه خوبه 10 دقیقه ادمو مجبور به فحش دادن می کنه دوباره 10 دقیقه عالیه و دوباره...........
یه نکته دیگه این بود که کریم لب خط بازی میکرد به نظرم البته به نظر من اینطور میومد شایدم اشتباه کنم ولی کاراییشو به شدت پایین اورده بود کریم یه مهاجم نوک فوق العادس اون گلشم فقتی تو راس مهاجما بود به اون قشنگی زد دفاع به جز فشنگچی عالی بود به عبارتی فوقالعاده بود نیلسون که اصلا نیازی نیست دربارش صحبت کنم اول فصل به خاطر از دست دادن ادکویچ به شدت ناراحت بودم و همش می گفتم این پیر خرفت رو چرا به جاش گرفتم ولی واقعا از صمیم قلب از ژوزه متشکرم که همچین دروازبانی رو اورد پرسپولیس که بعد چند سال ارامش رو تو خط دروازه پرسپولیس به ارمغان اورده
هافبک ها هم به جز کریمی خوب بودن کریمی امروز مثل اینکه روزش نبود زیاد توپ لو می داد و اون طراوت همیشگی رو نداشت احتمالا به خاطر این چند ماه دوریش از تیم باشه
در مجموع تو بازی امروز تنها نقاط منفی فقط حضور کلاه کج و فشنگچی تو ترکیب بود

alone-one

Registered User
لایک‌ها
82
سلام رفقای پرسپولیسی
بحث تحلیل بازی خیلی داغه ماشالله ولی من چون سعی میکنم کمتر حرف بزنم و از تحلیلای دوستان دیگه استفاده کنم فقط یه انتقاد میکنم
یحیی خیلی بد و دیر تعویض میکنه،نمیدونم چرا،دیگه این قضیه رو تحلیلش نمیکنم تا فاز منفی بدم
بازم بهتون تبریک میگم این بردو،من که بعد بردای پرسپولیس روزم خیلی شاداب میشه
به امید روزای بهتر
یاحق

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
سلام رفقای پرسپولیسی
بحث تحلیل بازی خیلی داغه ماشالله ولی من چون سعی میکنم کمتر حرف بزنم و از تحلیلای دوستان دیگه استفاده کنم فقط یه انتقاد میکنم
یحیی خیلی بد و دیر تعویض میکنه،نمیدونم چرا،دیگه این قضیه رو تحلیلش نمیکنم تا فاز منفی بدم
به امید روزای بهتر
یاحق
چون مهره ای رو نیمکت نداره که بتونه تعویض کنه :D
همین کلاه کج رو هم که آورد تو زمین ملت کلی شاکی شدن :D

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
243078hp2.jpg

چه عشق بازی غریبی است وسط زمین فوتبال؛ چه مومنانه سر به پای یاکریم می‌گذارد
این آغوش‌ بازی یک جور خاطرات ذهنی آدمی را زنده می‌کند
بس که بی‌گناهی و معصومیت داخلش است. بس که این پسرک در تصاویر واله و شیداست.
بس که یهو تصمیم می‌گیرد بیفتد به پای یا کریم ، ستاره موردعلاقه‌اش.

قیافه ذوق کرده‌اش را ببینید. انگار می‌تواند بعد از این بوسه و بغل ، برود و سرش را - دور از جان - بگذارد و یمیرد.
بسان آن درویش اهل حق که جلوی آن نانوایی ایستاده بود؛ عطار وقتی بهش رسید ازش پرسید
بعد از این همه سال طریقت به چی رسیدی درویش؟ گفت؛ یک هو می‌کشم جان به جان آفرین تسلیم می‌کنم.
یک هو کشید جان به جان آفرین تسلیم کرد.

این صحنه‌ها برای عاشقان واقعی فوتبال تا ابد می‌ماند؛ عاشقان واقعی فوتبال حافظه‌های تاریخی عجیبی دارند.
کاش قهرمان‌های این روزها این بوسه‌ها را درک کنند. این لمس و این ایول گفتن‌ها را. کاش.
وقتی می‌بینی چه سر به راه دارد زمین را با مامور دژخیم‌نما ترک می‌کند حسودی‌ات می‌شود به یا کریم.
به این که چنین طرفداری دارد. طرفدارهایی که یک روز فدایی‌ات می‌شوند و برات می‌میرند.

قدیمی‌ها حتمن به خاطر دارند یک روز پرسپولیسی‌ها توی معبد آزادی خطاب به سلطان فریاد زدند: ما اهل کوفه نیستیم؛ علی تنها بماند.
سلطان چگونه توسط مقام امنیتی از فوتبال محو شد. پرسپولیسی‌ها سالها برایش می‌خواندند: زمستون رفته‌ای پاییز حالا.

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
سلام رفقای پرسپولیسی
به امید روزای بهتر
یاحق

من هم تبریک میگم این برد رو.:D .............باورم نیست هنوز که فقط 7 بار طعم شیرینت را چشیدیم در این فصل ای پیروزززززززززززززززززززززی.(6برد لیگ + 1 برد حذفی)شعر نو گوییم و خرسندیم از این روز.

چی شد اصلا...نفهمیدم چطور طبع شعر پیدا کردم.:happy:

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
مشاهده پیوست 269101

چه عشق بازی غریبی است وسط زمین فوتبال؛ چه مومنانه سر به پای یاکریم می‌گذارد
این آغوش‌ بازی یک جور خاطرات ذهنی آدمی را زنده می‌کند
بس که بی‌گناهی و معصومیت داخلش است. بس که این پسرک در تصاویر واله و شیداست.
بس که یهو تصمیم می‌گیرد بیفتد به پای یا کریم ، ستاره موردعلاقه‌اش.

قیافه ذوق کرده‌اش را ببینید. انگار می‌تواند بعد از این بوسه و بغل ، برود و سرش را - دور از جان - بگذارد و یمیرد.
بسان آن درویش اهل حق که جلوی آن نانوایی ایستاده بود؛ عطار وقتی بهش رسید ازش پرسید
بعد از این همه سال طریقت به چی رسیدی درویش؟ گفت؛ یک هو می‌کشم جان به جان آفرین تسلیم می‌کنم.
یک هو کشید جان به جان آفرین تسلیم کرد.

این صحنه‌ها برای عاشقان واقعی فوتبال تا ابد می‌ماند؛ عاشقان واقعی فوتبال حافظه‌های تاریخی عجیبی دارند.
کاش قهرمان‌های این روزها این بوسه‌ها را درک کنند. این لمس و این ایول گفتن‌ها را. کاش.
وقتی می‌بینی چه سر به راه دارد زمین را با مامور دژخیم‌نما ترک می‌کند حسودی‌ات می‌شود به یا کریم.
به این که چنین طرفداری دارد. طرفدارهایی که یک روز فدایی‌ات می‌شوند و برات می‌میرند.

قدیمی‌ها حتمن به خاطر دارند یک روز پرسپولیسی‌ها توی معبد آزادی خطاب به سلطان فریاد زدند: ما اهل کوفه نیستیم؛ علی تنها بماند.
سلطان چگونه توسط مقام امنیتی از فوتبال محو شد. پرسپولیسی‌ها سالها برایش می‌خواندند: زمستون رفته‌ای پاییز حالا.

این جور تخلف ها حکمش چیه ؟ ( خونه ی پــُرش ! ؟ )

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
بالا