sorkhe-sorkh
Registered User
- نوشتهها
- 418
- لایکها
- 717
آره مثل اینکه اشتباه کردم . ولی نفت فکر نکنم امتیاز بده به مس. به هر داماش هم اگه ببره میاد رو سرمون.
درسته. بازی تو تهرانه
آره مثل اینکه اشتباه کردم . ولی نفت فکر نکنم امتیاز بده به مس. به هر داماش هم اگه ببره میاد رو سرمون.
این جور تخلف ها حکمش چیه ؟ ( خونه ی پــُرش ! ؟ )
24- 48 ساعت بازداشت ، تعهد و محرومیت از ورود به ورزشگاه
مشاهده پیوست 269101
چه عشق بازی غریبی است وسط زمین فوتبال؛ چه مومنانه سر به پای یاکریم میگذارد
این آغوش بازی یک جور خاطرات ذهنی آدمی را زنده میکند
بس که بیگناهی و معصومیت داخلش است. بس که این پسرک در تصاویر واله و شیداست.
بس که یهو تصمیم میگیرد بیفتد به پای یا کریم ، ستاره موردعلاقهاش.
قیافه ذوق کردهاش را ببینید. انگار میتواند بعد از این بوسه و بغل ، برود و سرش را - دور از جان - بگذارد و یمیرد.
بسان آن درویش اهل حق که جلوی آن نانوایی ایستاده بود؛ عطار وقتی بهش رسید ازش پرسید
بعد از این همه سال طریقت به چی رسیدی درویش؟ گفت؛ یک هو میکشم جان به جان آفرین تسلیم میکنم.
یک هو کشید جان به جان آفرین تسلیم کرد.
این صحنهها برای عاشقان واقعی فوتبال تا ابد میماند؛ عاشقان واقعی فوتبال حافظههای تاریخی عجیبی دارند.
کاش قهرمانهای این روزها این بوسهها را درک کنند. این لمس و این ایول گفتنها را. کاش.
وقتی میبینی چه سر به راه دارد زمین را با مامور دژخیمنما ترک میکند حسودیات میشود به یا کریم.
به این که چنین طرفداری دارد. طرفدارهایی که یک روز فداییات میشوند و برات میمیرند.
قدیمیها حتمن به خاطر دارند یک روز پرسپولیسیها توی معبد آزادی خطاب به سلطان فریاد زدند: ما اهل کوفه نیستیم؛ علی تنها بماند.
سلطان چگونه توسط مقام امنیتی از فوتبال محو شد. پرسپولیسیها سالها برایش میخواندند: زمستون رفتهای پاییز حالا.
E ! آره ! :lol:منظور لیلی رز داماش بود اشتباه لپی اومد![]()
[h=1]گلمحمدي: بايد از ترس حريفان استفاده کنيم[/h] [h=2] سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد از ترس حريفان مقابل خود استفاده کنيم.[/h] |
![]() |
يحيي گلمحمدي پس از پيروزي امروز مقابل صنعت ساري در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در چند وقت اخير با برنامههايي که داشتيم روي حريفان کار کرديم که از دقيقه يک به آنها فشار بياوريم آناليز حريف جزء برنامه کاري ما است بايد در پرسپوليس خوب شروع کنيم و سپس همه چيز را تمام کنيم. وي افزود: در دو بازي خيلي خوب کار را شروع کرديم و سپس تمام کرديم اما در بازي با نفت موفق به اين کار نشديم. بايد از ترس تيمهايي که مقابل ما ظاهر ميشوند استفاده کنيم. گلمحمدي ادامه داد: ما ميخواهيم در هر بازي پيروز باشيم و قطعاً اين روند با وجود اينکه تضميني در آن وجود ندارد که ادامه دار باشد ولي تلاش ميکنيم که ادامه داشته باشد. حالا تا چند بازي اين شرايط پيش آيد دست خدا است. گلمحمدي در مورد وضعيت پرسپوليس در جدول نيز گفت: تمام تلاش خود را ميکنيم تا به بالاي جدول بياييم. از هر فرصت زمان به بهترين نحو استفاده خواهيم کرد. بايد از تجربيات تلخ گذشته بهترين استفاده را کنيم، نيمفصل موقعيتهاي زيادي را از دست داديم و بايد بيشتر تلاش کنيم تا امتيازهاي ديگر را برگردانيم. حالا بايد بنشينيم و ببينيم تا آخر ليگ چه اتفاقي پيش ميآيد. وي افزود: ما در نيمفصل اول خوب تمرين نکرديم و بدون برنامه بوديم بچههايي که قابليتهاي فني زيادي داشتند نتوانستند توانايي خود را به نمايش بگذارند اما بعد از اينکه مانوئل ژوزه رفت تنها به اين بازيکنان، خوب تمرين داديم و با برنامه رو به جلو رفتيم. بقيه کارها را خود بچهها انجام دادند و با اراده و خواسته آنها روند رو به رشد داشتيم. سرمربي قرمزپوشان در مورد اظهارات عاشوري که انگار گلوي بازيکنان پرسپوليس را رها کردند نيز گفت: بحث گلو گرفتن توسط من يا ژوزه مطرح نيست، بحث اين بود که خوب تمرين نميکرديم تمرينات بدون هدف نيز نتيجهاش همين ميشود. زماني که من بودم اين موضوع را متوجه شدم، بعد از تغيير و تحولات گفتم بايد خوب تمرين کنيد که اين اتفاق افتاد و بچهها هم بازدهي لازم را پيدا کردند. وي افزود: ما نميترسيم که حريفان مقابل ما بسته بازي کنند، مطمئن باشيد راهها را براي رسيدن به دروازه حريفان باز ميکنيم.چون راهکارهاي خاص خودش را دارد. سعي ميکنيم مقابل تيمهايي که بسته بازي ميکنند شوت بزنيم و يا طوري ديگر تلاش کنيم که به گل برسيم که انشالله به هدفمان ميرسيم. |
درود
نفت مساوی کرد و اومد نهم و ما رفتیم دهم ! شکرا لله حق تعالی ، پگاه باخت :دی
اینجا مگه لیگ جزیره هست که محرومیت از ورود به ورزشگاه داشته باشه ؟![]()
اصلا از کجا میخوان بفهمن شخصی که اومده بلیط بخره همون شخصی هست که پریده داخل زمین ؟![]()
يا خدا ١،٢٠٠ مليارد فقط نيم فصل براي حقيقي