• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
آقا کریم یه تیکه جواهره . اگه بزارن این تیم مربیگری کارشونو درست انجام بدن ما حتی می تونیم به رده های بالاتر از سوم ، چهارمی هم فکر کنیم. من به پرسپولیس اعتقاد دارم اگه بتونیم بازیهایلیگو جدی بگیریم و با هدف جلو بریم خیلی کارا از پرسپولیس برمیاد. هنوز قهرمانی با افشین قطبی یادمه که چه جوری با اینکه 6 امتیازمون کم شد قهرمان شدیم.

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
600_Perspolis-1391-10-18.jpg
600_Piroozi-1391-10-18.jpg

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سمت مرا از همین امروز بگذارید تدارکات تیم پرسپولیس.امیدوارم حضور من در این تیم مؤثر باشد و با کمک خدای بزرگ به خواسته خودمان برسیم

3 (2).jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب دوستان فردا در جام حذفی با نفت بازی داریم ، بازی هم افتاد ساعت 16:30 و بهتر اینکه در ورزشگاه آزادی بازی برگزار میشه. ( شورای تامین با بازی در تختی موافقت نکرده)

بریم برای پیش بازی به نقل از خبرگزاری های مختلف :

ایسنا : نفت یا پرسپولیس؛ کدامیک خوشبخت می‌شوند؟

فارس: مرحله یک هشتم جام حذفی فوتبال ، آتش بازی پرسپولیس با نفت!

خبرگزاری مهر: یک هشتم نهایی جام حذفی/بازی خطرناک پرسپولیس با نفت در آزادی/ جدال انتقامی برای گل‌محمدی

857065_orig.jpg

به امید برد مقتدرانه پرسپولیس

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اولین تمرین با حضور بگوویچ :

IMAGE634930786433980918.jpg

بمب روحیه​

IMAGE634930789833226888.jpg

بازگشت قاضی

IMAGE634930788129547896.jpg

کاپیتان پر تلاش

IMAGE634930788119095878.jpg

حقیقی قلب پرسپولیس

IMAGE634930786618217241.jpg

وینکو و یحیی

IMAGE634930788108955860.jpg

ادوی با تعصب

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
خب دوستان فردا در جام حذفی با نفت بازی داریم ، بازی هم افتاد ساعت 16:30 و بهتر اینکه در ورزشگاه آزادی بازی برگزار میشه. ( شورای تامین با بازی در تختی موافقت نکرده)
آقایون پرسپولیسی ما روکه راهمون نمیدن ورزشگاه ،ولی اگر میتونید حتما فردا برای تشویق برید استادیوم ، جای ما رو هم خالی کنید. الان این تیم حمایت لازم داره.

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
باید نفت را شکست دهیم حقیقی: اگر بگویم به فکر ۳ اخطاره شدن در دربی نیستم دروغ است رضا حقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین شرایط پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه شرایط تیمی پرسپولیس پس از 3 بازی گذشته در نیم‌فصل دوم بسیار خوب است. البته اگر بازی با گهر برگزار می‌شد شرایطمان به مراتب بهتر بود. وی افزود: به دنبال توجیه نیستم اما بعد از آمدن یحیی گل محمدی اوضاع بهتر شده ولی متاسفانه بعد از لغو بازی با گهر دو روز مجبور شدیم تا تمریناتمان را در سالن پیگیری کنیم. حقیقی ادامه داد: با تمام این شرایط باید فردا نفت را شکست دهیم. امیدوارم که به هدف خود مقابل تیم خوب نفت برسیم. وی در خصوص اینکه دو اخطاره است و به این فکر میکند که بازی دربی را از دست ندهد، گفت: راستش را بخواهید اگر بگویم به سه اخطاره شدن و از دست دادن دربی فکر نمی‌کنم دروغ است خیلی دوست دارم در دربی بازی کنم تا در آینده از این تجربه استفاده کنم. حقیقی ادامه داد: در بازی مقابل صنعت نفت طوری بازیکن حریف را زدم که خطا بود و کارت هم داشت اما داور نگرفت. باور کنید همان زمان گفتم خدا نکند که کارت بگیرم تا بازی با فجر را از دست بدهم چون دوست داشتم مقابل فجر بازی کنم. هافبک پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد: خیلی دوست دارم تا در دربی بازی کنم اما مطمئن باشید در همه بازی‌ها قبل از دربی با تمام توان به میدان می‌روم. اگر قسمتم شد در دربی به میدان می‌روم اگر هم نشد حتما خواست خدا بود.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... باید به کریم باقری لقب آقای خاص فوتبال ایران رو داد.

چند روز پیش با یکی از دوستان در محیط کار به طور کاملا اتفاقی یک مقدار کلکل فوتبالی از نوع قرمز و آبی داشتیم و قدری سر به سر هم گذاشتیم که حالا نمی خواهم همه آن حرف ها را اینجا بزنم؛ اما آن رفیق مان گفت در باشگاه شما کسانی مثل پروین و مجتبی محرمی با سوابق اخلاقی مشخص! عضویت داشته اند و مثلا خواست با این حرف حال مرا بگیرد، من هم در پاسخ علاوه بر کری های معمول! گفتم مایه‌ی مباهات من است که بازیکنانی همچون حسین کلانی، ابراهیم آشتیانی، همایون بهزادی، حمید شیرزادگان، بیژن ذوالفقارنسب، محمدرضا زادمهر، ناصر محمد خانی، محمد حسن انصاری فرد، افشین پیروانی، یحیی گل محمدی، کریم باقری، مهدی مهدوی کیا عضویت داشته اند بازیکنانی که هم از نظر فنی و هم از نظر اخلاقی جزء بهترین های تاریخ فوتبال ما بوده اند ...

در حال حاضرخوشبختانه کریم باقری که به حق یکی از بهترین هافبک های تمام تاریخ فوتبال پرسپولیس و حتی تیم ملی بوده در باشگاه حضور دارد و با روحیه مثال زدنی و نجابت خاص خود انرژی مثبت زیادی را به تیم منتقل کرده که در نوع خود بسیار درس آموز است؛ دست حق یار و یاورش باد!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آقایون پرسپولیسی ما روکه راهمون نمیدن ورزشگاه ،ولی اگر میتونید حتما فردا برای تشویق برید استادیوم ، جای ما رو هم خالی کنید. الان این تیم حمایت لازم داره.

بسیار لایک و تایید

بازیکن ها هم تو مصاحبه های مختلف از هوادارا خواستن بیان ورزشگاه و حمایت کنند
امیدوارم فردا روز قشنگی باشه برامون
و در یک بازی خوب و جوانمردانه بازی رو ببریم

اقا ساسان@
یه تحلیل پیش بازی برو

بچه ها@
ترکیب رو پیش بینی کنیم

پیش بینی من

نیلسون
پولادی / سید جلال /نور محمدی / ماهینی
حقیقی
پرویچ / نوری / کریمی
کریم / رضایی

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
تسليت مديرعامل پرسپوليس به خانواده يك هوادار--- مديرعامل باشگاه پرسپوليس به مناسبت درگذشت يك هوادار رامهرمزي به خانواده وي تسليت گفت. به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، مدير عامل این باشگاه با تسليت درگذشت يك هوادار رامهرمزي به خانواده وي در اين خصوص گفت: امروز وقتي شنيدم يك هوادار پرسپوليسي در روستاي رودزرد از توابع شهرستان رامهرمز كه در سن 60 سالگي درگذشت و وصيت كرده بود روی قبرش پرچم پرسپوليس بگذارند، واقعا متاثر شدم. اين خبر را يكي از دوستانم به من اطلاع داد و در عين تاثر به خودم افتخار كرم كه مي‌توانم به چنين هواداراني خدمت كنم. من از همين جا به همه مردم شرافتمند رامهرمز، به ويژه پرسپوليسي‌ها درود مي‌فرستم و به خانواده آن هوادار عزيز مي‌گويم ما و همه خانواده پرسپوليس را در غم خود شريك بدانيد.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
فرزاد جون داود راست میگه آدم از زندگی سیر میشه ! :D

من و بچه ها قرار شد فردا اکیپی بریم . 3 تا ماشین میشیم :rolleyes: انتظار زیادیه ولی امیدوارم یه 6 تایی دیگه در راه باشه ! دیگه از ملوان که خطری تر نیستن ! :D

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
دوستان لطفا فوشم ندید ولی من یه استقلالی تیرم ولی کریمی و مهدی و کریم باقریو از صمیم قلبم دوس دارمو میپرستمشون
خدا همیشه سالم نگهشون داره
باز شرمنده:blush:

بالا