• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
خب من هم از استادیوم برگشتم !
خوشبتخانه پا قدمم خوب بود ! :D
چند چیز در این برد سهم به سزایی داشت :
1 ) اتحاد و همدلی بسیار خوب تیمی
2 ) مچ شدن بازیکن ها با یکدیگر و شناخت از بازی همدیگه
3 ) پا قدم من و رفتن به استادیوم :D
4 ) یحتمل ندیدن بازی توسط مرجان ! :lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
دوستان صفحه 2500 تاپیک هواداران پرسپولیس هم مبارک باشه. :)

آقا بعد از مدتها حالا دیگه رد شدن تاپیک از صفحه 2500:D تبریک میگم.
راستش من خیلی گرفتار زندگی شدم ولی امروز با هر مشقتی بود رفتم استادیوم و حسابی تیمو تشویق کردم.
دوست دارم بچه ها هم حداقل اینجا بیشتر بیان و فعالیت کنن. الان جری خانم کم پیدا شده و نمیاد . اکثر بچه ها هم موقع برد میان و اگه هم خدای نکرده تیم بد بازی کنه یه عده حاضرن برا آیه یاس خوندن. حتی 4 تا هم می زنیم باز میان گیر میدن.
خلاصه دیگه باید این تاپیک خیلی شلوغتر از اینا بشه. ;)

میخواستم ببینم اگه کسی هستش باهاش هماهنگ کنم با هم بریم از تهران که خب کسی نیست .
بچه ها 5 دقیقه دیگه میرسن که بریم استادیوم
ببینم قدمم برای تیم خوبه یا نه !
امیدوارم با نیش باز برگردم ! :D
بای همگی

داش میلاد حیف شد کاش حداقل همو میدیدیم.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا یه تبریک اساسی هم بگم مخصوصا برا نیمه دوم که کولاک بودیم. امروز زاقارت ترین بازیکنمون این نورمحمدی بود که خورد زمین و نتونست درست توپو جمع کنه و منوچهری بهمون گل زد. روز کریم هم اصلا نبود و ان تا موقعیت از دست داد تنهایی.
بهترین بازیکنامون هم به نظر من ممد نوری بودن و داش علی که کولاک بود. داش مهدی هم که رسید به صدمین بازیش و یه شوت خوف هم زد که خورد به دفاع و بلوکه شد.

کلا دم همه گرم تیم حالا تیم شده . واقعا همه هوادارا باید حمایتش کنن. اگه خوب بازی کنیم و بنگر و از بازی بعد داشته باشیم میتونیم صبا رو هم بزنیم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درودی قرمز به همه ی عاشقای سرخ این سرزمین

این برد دلچسب رو تبریک می گم
به واقع می تونستیم حداقل با 4 گل دیگه اضافه بر این گل ها بازی رو ببریم
اما هر چی بود
مهم برد بود و روند رو به رشد تیم
بسیار تبریک می گم

حقیقی واقعا یک نعمته
و پرویچ خیلی عالیه،تکنیک و سرعت خوبی هم داره
کلا این دوتا خرید نیم فصلمون عالی هستن

پولادی کلا این فصل افت کرده
اصلا اون مهرداد جام باشگاهای فصل قبل نیست
داش علی هم خیلی افت کرده اما با این حال همچنان می جنگه و چه دریبلهایی زد امروز جیگر من حال اومد

دوست دارم مقداری شوت زن هم بشیم

سید جلال تو خط دفاع عاالیه
نورمحمدی کلا داره پیشرفت می کنه و امیدوار کننده س
امیدوارم بنگر با نیمکت نشینی حاشیه درست نکنه

و بالاخره حسین برامون گل زد
و حرکت زیباش بعد از گل واقعا ستودنی ست

امروز بعد از گل دوم
شور و حال ورزشگاه بی نظیر بود
با تمام وجودم به تک تک هوادارای توی ورزشگاه حسودیم شد و دلم خواست تو ورزشگاه بود... ظلم بدیه:(

باز هم این برد شیرین رو تبریک می گم

مرسی یحیی
همچنان بتاز یحیی که هنوز دل ما برد می خواد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به فرض کارت گرفتن در بازی با ملوان (نمیدونم) باز هم میشه دو کارته. ذوب رو حتما هست...

در جام حذفی فکر کنم دو کارت،محرومیت داره!
خب من هم از استادیوم برگشتم !
خوشبتخانه پا قدمم خوب بود ! :D
چند چیز در این برد سهم به سزایی داشت :
1 ) اتحاد و همدلی بسیار خوب تیمی
2 ) مچ شدن بازیکن ها با یکدیگر و شناخت از بازی همدیگه
3 ) پا قدم من و رفتن به استادیوم :D
4 ) یحتمل ندیدن بازی توسط مرجان ! :lol:

ممنون که رفتی تیمو تشویق کردی
اتفاقا امروز از 10 دقیقه قبل از بازی پای تی وی بودم:دی
و برای خودم هم جای بسی شوک داشت:دی
و اون موقعیت های اخر بازی رو خوب ندیدم واس اینکه مهمون اومد برامون،شاید اگر حواسمو به این موقعیت ها جمع می کردم بازم گل می زدیم:دی
اقا خو منم از بحران خراج شدم:دی

اقا میلاد
میری استادیوم،عکسی،فیلمی ،فایل صوتی
ولی به شدت امروز دلم بودن تو ورزشگاه رو خواست

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
بچه ها فک کنین واسه دربی داش علی چقدر بهتر میشه. پرویچ تو دو تا بازی اینه یه کم دیگه جا بیفته عالی میشه . میشه کابوس سمت راست حریف . حقیقی هم که الماسیه واسه خودش . نوری هم که شده |ژنرال خط هافبک . کریم هم که کوه انگیزه س واسه دربی ( یادتونه چقدر آبی ها بهش تیکه انداختن واسه اومدن به پرسپولیس)خداییش نباید کمتر از برد راضی بشیم.

آقا ساسان توی تحلیل گفته امشب اگه نتیجه بگیریم عیار یحیی معلوم میشه و میشه دل ببندیم به بازگشت.هجومی ترین تیم تاریخ لیگ .
فک کنم داش ساسان باید خیالت راحت باشه تیم راهشو پیدا کرده.:lol: هورا

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
این حال و هوای خوب تاپیک
این همه تبریک
این همه شور

دوست داشتنیه
همیشه شاد باشیم
:)

جری خانوم مث اینکه منتظر گله گزاری ما بودی. یه دفعه ای پیداتون شد. :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
ممنون که رفتی تیمو تشویق کردی
اتفاقا امروز از 10 دقیقه قبل از بازی پای تی وی بودم:دی
و برای خودم هم جای بسی شوک داشت:دی
و اون موقعیت های اخر بازی رو خوب ندیدم واس اینکه مهمون اومد برامون،شاید اگر حواسمو به این موقعیت ها جمع می کردم بازم گل می زدیم:دی
اقا خو منم از بحران خراج شدم:دی

اقا میلاد
میری استادیوم،عکسی،فیلمی ،فایل صوتی
ولی به شدت امروز دلم بودن تو ورزشگاه رو خواست

قابل نداشت خانمی ! اصلا وظیفه اس وقتی تیم تو اوج بید تشویقشون کنیم این قند عسل ها رو :D
خدایی شوک داشت ! اصلا گفتی پای تی وی بودم چشمام انداز در قابلمه شد ! :D

خدایی آدم میره اونجا اصلا حواسش به عکس و فیلم نمیره دیگه ! منم که آلزایمر رو شوهر دادم دیگه هیچی ! ولی از بازی بعدی روی چشمم ! :happy:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
پرسپولیس ۴ تا زد، ۶ تا نزد/ سرخپوشان حریف ذوب‌آهن در نیمه‌نهایی شدند

لیگ برتر - پرسپولیس با بردی پرگل مقابل نفت تهران به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی صعود کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ بازی تیم های پرسپولیس و نفت تهران در حالی آغاز شد که سرخپوشان نسبت به حریف خود برتری محسوسی داشتند. هواداران این تیم که عادت کرده بودند در دقایق ابتدایی بازی های تیمشان باز شدن دروازه حریف را ببینند این بار کاملا ناامید شدند. در حالی که نفتی ها از آن فشار دقایق ابتدایی خارج شده بودند روی یکی از ضد حملات و در دقیقه 14 دروازه پرسپولیس را باز کردند تا ورزشگاه آزادی در سکوت فرو برود. زننده تک گل نفتی ها بازیکنی بود که در نیم فصل از استقلال جدا شد. امین منوچهری پس از اینکه دروازه نیلسون را باز کرد سر از پا نمی شناخت و به سبک آرش برهانی که دستهایش را روی چشمانش می گذارد خوشحالی کرد.
اما شادی نفتی‌ها زیاد طولانی نشد. در دقیقه 26 محمد نوری گل تساوی را زد تا پرسپولیسی‌ها به صعود امیدوار شوند. نیمه اول با همین دو گل به پایان رسید.
در نیمه دوم جریان مسابقه به سود پرسپولیس بود. محمد نوری که نمایش خوبی داشت، دومین گلش را هم در دقیقه 58 به ثمر رساند تا پرسپولیس را از حریف جلو بیندازد. در دقیقه 73 داور به خاطر خطا روی حسین ماهینی یک پنالتی هم برای پرسپولیس گرفت که خود ماهینی پشت توپ ایستاد و گل سوم پرسپولیس را به ثمر رساند.
پرسپولیسی ها اما به این سه گل رضایت ندادند و دوباره به سمت دروازه حریف حمله کردند. سرانجام در دقیقه 84 هادی نوروزی روی پاس زیبای محمد نوری گل چهارم پرسپولیس را زد تا حذف نفت از جام حذفی، پیش از سوت داور مسابقه قطعی شود. پرسپولیسی ها دوباره حمله کردند و دوباره موقعیت هایی ساختند اما دیگر موفق به گلزنی نشدند. آن ها در 10 دقیقه پایانی مسابقه موقعیت های زیادی از دست دادند که اگر همه این موقعیت ها گل می شد، تیم یحیی گل محمدی پرگل ترین برد سال های اخیر پرسپولیس را ثبت می کرد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
این مصاحبه داش مهدی رو اون پرسپولیسی نماها بخونن!!

کانون هواداران پرسپولیس : کاپیتان اول تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از نیمکت‌نشینی خوشحال نیستم اما همین که هواداران‌ از نتایج تیم راضی هستند برایم کافی است.

مهدی مهدوی کیا پس از پیروزی پرگل پرسپولیس برابر نفت تهران گفت: از ابتدای فصل هم بارها گفته بودیم که پرسپولیس تیم بزرگی است و بالاخره روند خوب خود را پیدا می‌کند. خوشبختانه سه، چهار بازی است که حریفان برابر ما دست و پا بسته هستند و روند خوبی پیدا کرده‌ایم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پرسپولیس می‌خواهد با موفقیت در جام حذفی ناکامی‌اش را در لیگ برتر جبران کند اظهار کرد:‌ مطمئنا همین طور است. ما دوست داریم در جام حذفی قهرمان شویم و خوشبختانه دو قدم اول را هم خیلی خوب برداشته‌ایم. ان‌شا‌ءالله حریفان آینده‌مان را هم شکست می‌دهیم و به فینال می‌رسیم و در نهایت قهرمان می‌شویم.

مهدوی کیا همچنین گفت: پرسپولیس امروز خیلی خوب بازی کرد و مخصوصا در نیمه دوم عملکرد بسیار درخشانی داشت. ما همیشه گل‌های زودهنگام می‌زدیم ولی این بار زود گل خوردیم ولی توانستیم با نظم بازی کنیم و چهار گل بزنیم. هرچند می‌توانستیم 5 – 6 گل دیگر هم بزنیم. ما این پیروزی را به همه هوادارانی که امروز به ورزشگاه آمدند و ما را حمایت کردند تبریک می‌گویم.

وی در ادامه گفت: اگر گل‌های بیشتری می‌زدیم پیروزی دلچسب‌ترین نصیب‌مان می‌شد اما بردن تیمی مثل نفت با چهار گل نتیجه بسیار خوبی بود که امروز کسب کردیم.

مهدوی کیا در ادامه و در پاسخ به این سوال که با توجه به عملکرد بسیار خوبش در نیم فصل اول آیا از نیمکت نشینی در بازی‌های اخیر ناراضی نیست گفت: به هر حال هیچ بازیکنی از نیمکت‌نشینی خوشحال نیست چون اگر این طور باشد اصلا فوتبالیست نیست. من هم با توجه به عملکردم در نیم فصل اول برایم سخت است که روی نیمکت بنشینم. اما یک پرسپولیسی واقعی هیچ وقت برای تیمش حاشیه درست نمی‌کند.

وی ادامه داد: همیشه آرزو داشتم پرسپولیس روند خوب خود را پیدا کند و نتایج خوبی بگیرد. همین که هواداران خوشحال می‌شوند و وقتی ما را بیرون از ورزشگاه می‌بینند اظهار شادمانی می‌کنند برای من کافی است.

Last edited:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
بچه ها صحبتهای یحیی رو داشته باشید بعد بازی .

گل‌محمدی:خوشبختم که با مدیری مثل رویانیان کار می کنم/از این به بعد تیم هامقابل ما دفاعی بازی می کنند
لیگ برتر - سرمربی پرسپولیس این پیروزی را تقدیم به همه هواداران می کند.

به گزارش خبرآنلاین؛یحیی گل محمدی پس از پیروزی 4 بر یک تیمش از دلایل متحول شدن پرسپولیس حرف زد و گفت:« باید بگویم که اتفاق خاصی نیفتاده و ما فقط تمرین می‌کنیم.من قبل هم گفته بودم که بازیکنان در نیم فصل اول خوب تمرین نکرده بودند.اما حالا انگیزه زیادی دارند.تمام این اتفاقات باعث می شود تا تیم خودش را بالا بکشد.»او البته از اینکه تیمش حریفان را با گل های زیاد شکست می دهد هم حرف می زند و می گوید:« با این بردهای پرگل انتظارها بالاتر می‌رود و تیم‌ها مقابل ما با روش دفاعی‌تر بازی می‌کنند اما کار ما سخت‌تر می‌شود و باید به خودباوری برسیم که مقابل تیم‌های تدافعی به بازی سرعت بدهیم و در حال حاضر روی این موضوع کار می‌کنیم.»
اما تحلیل یحیی از بازی با نفت تهران.آنجا که او می گوید:« ما بر خلاف جریان بازی گل خوردیم اگر نه خیلی خوب شروع کرده بودیم.خوشبختانه روحیه خودمان را نباختیم و توانستیم تعداد گل‌هایمان را به عدد 4 برسانیم. این برد را به هواداران و خانواده سجاد عظیمی که اعضای بدنش را اهدا کرد تقدیم می‌کنم. خوشحالم می‌بینم که هواداران از این نتایج خوشحال هستند و امیدوارم به این روند ادامه بدهیم.»

وی در مورد اینکه پرسپولیس با این سیستم نتایج خوبی می‌گیرد، گفت:« این روش هجومی است و برای رضا حقیقی فضا ایجاد می‌کنیم و می‌خواهیم نوری را به عقب‌تر بیاوریم و نقص‌هایمان را برطرف کنیم. حرف تان را قبول داریم که بین خطوط فاصله ایجاد می‌شود.»

او در مورد اینکه بعد از گلزنی بازیکنان به سمتش می‌ رفتند هم حرف زد و گفت:« بازیکنان درک‌شان نسبت به اتفاقات رخ داده بالاست و فضای قبل از بازی را درک کرده بودند و از آنها تشکر می‌کنم و امیدوارم این روند را ادامه بدهیم. وقتی مخالفان من زیاد است یعنی یک علامت است که خوب کار می‌کنیم اما با این انتقادها دلسرد نمی‌شوندو می‌خواهم اتحاد و همدلی بازیکنان را بیشتر کنم. از همه بازیکنان تشکر می‌کنم که خوب بازی کردند.مقابل هجمه و انتقادها مدیریت خوبی شد و رویانیان خیلی خوب کار کرد و بازیکنان بهترین تصمیم را گرفتند و بازیکنان تصمیم خوبی گرفتند و رویانیان هم خوب مدیریت کرد من هم مربی خوشبختی هستم که با چنین مدیرعاملی کار می‌کنم.»

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
صحبتهای بعد بازی

حقيقي:خوشحالم که امروز به پيروزي رسيديم
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم شرايطم آنقدر خوب شود که در تيم ملي بازي کنم.

نوري: تمام پرسپوليس ستاره بود
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ستاره بازي کل تيم و بازيکنان بودند.

بگوويچ:خواهش مي‌کنم گل‌محمدي را اذيت نکنيد
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خواهش مي‌کنم فقط به خاطر من گل‌محمدي را اذيت نکنيد.

نورمحمدي: بازگشت‌مان بسيار خوب بود
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پس از دريافت گل زودهنگام بازگشتمان به مسابقه بسيار خوب بود.

مهدوي کيا:برايم سخت است روي نيمکت بنشينم
کاپيتان اول تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از نيمکت‌نشيني خوشحال نيستم اما همين که هواداران‌ از نتايج تيم راضي هستند برايم کافي است.

انصاري‌فرد: شرمنده هواداران شدم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوست داشتم در ديدار برابر نفت گلزني کنم اما شرمنده هواداران شدم.

ماهيني:‌گلم رابه مادرم وهواداران تقديم مي‌کنم
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: گلم را به مادرم و هواداران تقديم مي‌کنم.

نوروزي: فينال جام حذفي حق‌ پرسپوليس است
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حق‌مان رسيدن به فينال جام حذفي است.

Last edited:

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
تیم وحشتناکی شدیم تبریک میگم ولی پرسپولیس حاظر باید به فکر ابروی تیم روبرو هم باید باشه اخه من نمیدونم 3 گل بزنیم کافیه والا بیشتر گناه داره تیم روبرو گل بخوره اصلا معنی نمیده تیم پرسپولیس یه 6 7 گل به تیم روبرو بزنه 3 تا بزنید ختم کلام

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
منم به نوبه خودم به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم. :happy:

در رابطه با بازی هم فکر میکنم پرسپولیس همون نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه و فقط به خاطر اینکه احتیاط رو تو دستور کارشون داشتند در ابتدا بازی روون این چند وقت اخیرشون رو نداشتند.. اما وقتی گل اول رو روی یکی دو اشتباه کوچیک تو یارگیری دفاع هامون خوردیم کمی تیم به خودش اومد (البته بعد از اینکه گل اول رو خوردیم تیم خیلی جلو کشید و بنظر کمی رو به بازی احساسی رفت که حتی یکی دو موقعیت زد حمله خطرناک هم مجدد نصیب تیم نفت شد که اگه خدایی نکرده گل میشد کارمون به شدت سخت میشد) ولی فکر میکنم حضور و تجربه بگوویچ رو هم نباید نادیده بگیریم چون فکر میکنم کمی تو همین موضوع به یحیی کمک کرد که باعث شد تیم به عقب برگرده و بازی عادی و آروم خودش رو انجام بده که نتیجش هم به گل تساوی تیم ختم شد. نکته بعدی روز بد پولادی بود که بازی همیشگی خودش رو انجام نداد و چند اشتباه غیر قابل انتظار رو انجام داد که ممکن بود برای تیم خطرساز بشه.. مساله بعدی بازی خوب پرویچ بود که با توجه به حضور کمی که تو تیم داشته خیلی خوب خودش رو به ترکیب اصلی تحمیل کرده و البته حقش هم هست اما یک چیزی که این وسط من رو کمی نگران کرد برخورد سرد بعضی از بازیکنای تیم با این بازیکن بود که بارها تو تصویر دیدم اون کار خودش رو انجام میداد و بازیکن های دیگه بهش اعتراض داشتند که چرا بهشون پاس نداده و نسبت به تصمیماتش معترض بودند که این جالب نیست و اعتماد به نفس بازیکن رو پایین میاره.. (امیدوارم این مساله هم خیلی زود رفع بشه) نکته دیگه بازی ضعیف انصاریفرد بود که واقعا" میشه تو حرکاتش اتش گل زدن رو دید که این گل زدن به هر قیمتی خوب نیست ! تا وقتی به این صورت استرس گل زدن رو با خودش به دوش بکشه نمیتونه اون کارایی لازم رو داشته باشه.. به نظر من باید بازی عادی خودش رو بکنه و با موقعیت هایی که نصیبش میشه خیلی آروم و منطقی برخورد کنه ! شاید شما هم تو این چند بازی اخیر دیده باشید که هر موقعیتی دستش اومده خیلی سریع روونه دروازه کرده و تو نوع ضربه زدن و تمرکزی که قبل از شوت باید به دروازه داشته باشه خیلی ضعیف عمل کرده.. (ایشالا که با کسب تجربه بیشتر به آمادگی کامل برسه و به یک مهاجم تموم کننده کلاسیک تبدیل بشه) ببخشید سرتون رو به درد آوردم اینها فقط نظرات شخصی خودم بود.

به امید موفقیت های هرچه بیشتر پرسپولیس بزرگ.. :blush:

بالا