• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
من الان دقیقا تو پست قبلیم چه توهینی کرده بودم که پاک شد:( تو انجمن های دیگه پست ادمو پاک می کنن حداقل یه پیغام برا ادم می فرستن پستتو پاک کردیم:eek:

esmighele عزیز فکر کنم رویانیان تو مصاحبه اخرش برا اعضای تیم به طور غیر مستقیم گفت می مونم فکر نکنم بره:D

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
هر چنتا گل می زنن بزنن فقط دیگه 6 تا نزنن بابا دیگه لوث شد 6 تا گل این تعداد گل نماد تیم حریف بود ولی الان چی :(
و از اونجایی که پیش بینی های من بر عکس در میاد امروز پرسپولیس با 2 گل به خودی انصاری فرد و یه گل به خودی نوروزی و یه گل به خودی رضایی نتیجه رو 4-0 می بازه:D

Morteza Hosseini

Registered User
لایک‌ها
285
هر چنتا گل می زنن بزنن فقط دیگه 6 تا نزنن بابا دیگه لوث شد 6 تا گل این تعداد گل نماد تیم حریف بود ولی الان چی :(
و از اونجایی که پیش بینی های من بر عکس در میاد امروز پرسپولیس با 2 گل به خودی انصاری فرد و یه گل به خودی نوروزی و یه گل به خودی رضایی نتیجه رو 4-0 می بازه:D
شرط میبندی؟؟؟
من میگم میبره سره یه شارژ ایرانسل 5 تومنی باش؟
دوستان هم شاهد:)

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

بيشتر از نتيجه و تعداد گل -كه صد البته بسيار مهمه!- به فكر اعتبار و حرمت آقا يحيي هستم چرا كه شرايط براي ايشان در حال حاضر به نوعي بحرانيست! اميدوارم بازيكنان تيم بادقت

بيشتري بازي كنند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
چند تا گل برای داماش کنار بذاریم خوبه؟! مشاهده پیوست 281798

اولویت برای پرسپولیس برد حتی با حداقل اختلاف هست ...

همه بازیکنان و سرمربی تمرکزشان باید برای این امر باشد، حالا اگر برد پرسپولیس با گل زده بیشتر هم همراه بود، فبهاالمراد!

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
همیشه بازی قبل از داربی بازی سختیه.به خصوص که تو این بازی کلی بازیکن 2اخطاره داریم.باید به حقیقی و سید جلال استراحت بده.جای سید بنگر رو بازی بده و جای حقیقی کلاه کجو.از دست دادن حقیقی واسه داربی واقعا ضربه بزرگیه.

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
شرط میبندی؟؟؟
من میگم میبره سره یه شارژ ایرانسل 5 تومنی باش؟
دوستان هم شاهد:)
داداش گلم وقتی میگم پیش بی نی هام بر عکس در میاد معلومه پرسپولیس می بازه دیگه(بازم نگفتم که برعکس نشه:D)

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
همیشه بازی قبل از داربی بازی سختیه.به خصوص که تو این بازی کلی بازیکن 2اخطاره داریم.باید به حقیقی و سید جلال استراحت بده.جای سید بنگر رو بازی بده و جای حقیقی کلاه کجو.از دست دادن حقیقی واسه داربی واقعا ضربه بزرگیه.
بنگر رو بازی بده باختیم من می دونم دیگه دقیقه 94 یه پنالتی میده مغز و استخون ادمو می سوزونه

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
بنگر رو بازی بده باختیم من می دونم دیگه دقیقه 94 یه پنالتی میده مغز و استخون ادمو می سوزونه

سلام.اصلا موافق نیستم به نظر من کلاس بازی بنگر به مراتب بیشتر از نور محمدیه.اگه بنگر رو بازی بده تیم روی بازی هوایی هم شانس گلزنی داره.من که شخصا بنگر رو ترجیح میدم .

Morteza Hosseini

Registered User
لایک‌ها
285
سلام.اصلا موافق نیستم به نظر من کلاس بازی بنگر به مراتب بیشتر از نور محمدیه.اگه بنگر رو بازی بده تیم روی بازی هوایی هم شانس گلزنی داره.من که شخصا بنگر رو ترجیح میدم .
منم قبول دارم بنگر خیلی بهتره ولی تو چند هفته ی اخیر بی انگیزه نشون داده که این جالب نیست...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اینم ترکیب امروز

نیلسون،سید جلال حسینی،محسن بنگر،حسین ماهینی،مهرداد پولادی،مارکو پروویچ،رضا حقیقی،عادل کلاه کج،محمد نوری،غلامرضا رضایی،کریم انصاری فرد

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
باید خیلی حواسمون به دو اخطاره ها باشه، امیدوارم داور به صورت بو دار به بازیکنانه دو اخطاره اخطار نده!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آخه چرا باید همیشه بازی های پرسپولیس با امتحان هام مصادف بشه؟؟
y-u-no-small.jpg

بالا