• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیزی.اون جدول گل زنان برای هفته پیش بود:blush:.الآن آدبایور با 6 گل اوله

صبح دقیقشو میذارم.شرمنده اشتباه شد

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
521cuuv.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستای عزیز با احترامات فائقه من فکر میکنم یه افت شدید در انتظار ارسنال باشه

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبل از شروع فصل همه می گفتن آرسنال نمیتونه . حتی خوده من . حالا همه میگن افت میکنه؟!:blink:

دلتونو با این حرفها صابون نزنید و برای خودتونو قهرمانی رو ندونید.به خاطر جوونی و شادابی تیم افت میکنه یابخاطره بی تجربه بودن ونگر؟ در هر صورت برای اتفاقی که نیوفتاده خوشحال نباشید :D

افشین یه آنلکا گفتش،یکم ازش بدونیم:

بهترین فصلش از نظر گل زنی زمانی بود که تو آرسنال بود.(نیکولاس آنلکا)

2006/2007 بولتون 11 گل
2005/2006فنرباغچه 14 گل
2004/2005 من سیتی 7گل
2003/2004 من سیتی 16 گل
2002/2003 من سیتی 14 گل
2001/2002 قرضی لیورپول 4گل
2000 تا 2002 پارسن ژرمن 10 گل
1999/2000 رئال مادرید 2 گل
1998/1999 آرسنال 17 گل
1997/1998 آرسنال 6 گل
1995 تا 1997 پاریسن ژرمن 1 گل

در مجموع به جز فصل 2007/2008 ( همین فصل) :

من سیتی 87تا
آرسنال 50تا
پاریسن ژرمن 44تا
بولتون 40تا
فنرباغچه 39تا
لیورپول 13تا
رئال 12تا

بازی کرده .

آنلکا مسلمان هم هست و اسمش Abdul-Salam Bilal می باشد . (یعنی بااین اسم هم بعضی وقتا وستاش صداش میکنن) جولای 2007 (امسال) هم ازدواج کردش.نمی دونم زنشم مسلمان شده یا نه :D

آرسنال آنلک رو 500هزار پوند خرید و به پیشرفتیکه مخصوصا" تو جام یوفا داشتش نیکولاس درخواست افزایش حقوق کردش و به همین دلیل اونو به قیمت 22میلیو نو 300 هزار پوند فروخت به رئال مادرید.البته آنلکا بعد از رفتن از آرسنال چیزای خوبی پشت سر آرسنال نگفت و بخاطر همین کذب گویاش افت کرد.آه آرسنال پشتش بود :Dونگر سال 97 آنلکا رو خرید و 99 فروخته شد.اینو گفتم تا ثابت بشه که آرسن ونگر چه مربی هست بازیکن هایی پیدا میکنه که از 500هزار پوند میرسه به 22 میلینو خورده ایی.امسال هم صحبتش شد که میخواد بیاد ولی نیومد آرسنال. یه زمانی هم بهترین دوستش تیری هانری بودش. یچیز دیگه،دلیل پیشرفتشم مصدومیت یان رایت و رسیدن بازی به آنلکا بوده

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
قبل از شروع فصل همه می گفتن آرسنال نمیتونه . حتی خوده من . حالا همه میگن افت میکنه؟!:blink:

دلتونو با این حرفها صابون نزنید و برای خودتونو قهرمانی رو ندونید.به خاطر جوونی و شادابی تیم افت میکنه یابخاطره بی تجربه بودن ونگر؟ در هر صورت برای اتفاقی که نیوفتاده خوشحال نباشید :D

افشین یه آنلکا گفتش،یکم ازش بدونیم:

بهترین فصلش از نظر گل زنی زمانی بود که تو آرسنال بود.(نیکولاس آنلکا)

2006/2007 بولتون 11 گل
2005/2006فنرباغچه 14 گل
2004/2005 من سیتی 7گل
2003/2004 من سیتی 16 گل
2002/2003 من سیتی 14 گل
2001/2002 قرضی لیورپول 4گل
2000 تا 2002 پارسن ژرمن 10 گل
1999/2000 رئال مادرید 2 گل
1998/1999 آرسنال 17 گل
1997/1998 آرسنال 6 گل
1995 تا 1997 پاریسن ژرمن 1 گل

در مجموع به جز فصل 2007/2008 ( همین فصل) :

من سیتی 87تا
آرسنال 50تا
پاریسن ژرمن 44تا
بولتون 40تا
فنرباغچه 39تا
لیورپول 13تا
رئال 12تا

بازی کرده .

آنلکا مسلمان هم هست و اسمش Abdul-Salam Bilal می باشد . (یعنی بااین اسم هم بعضی وقتا وستاش صداش میکنن) جولای 2007 (امسال) هم ازدواج کردش.نمی دونم زنشم مسلمان شده یا نه :D

آرسنال آنلک رو 500هزار پوند خرید و به پیشرفتیکه مخصوصا" تو جام یوفا داشتش نیکولاس درخواست افزایش حقوق کردش و به همین دلیل اونو به قیمت 22میلیو نو 300 هزار پوند فروخت به رئال مادرید.البته آنلکا بعد از رفتن از آرسنال چیزای خوبی پشت سر آرسنال نگفت و بخاطر همین کذب گویاش افت کرد.آه آرسنال پشتش بود :Dونگر سال 97 آنلکا رو خرید و 99 فروخته شد.اینو گفتم تا ثابت بشه که آرسن ونگر چه مربی هست بازیکن هایی پیدا میکنه که از 500هزار پوند میرسه به 22 میلینو خورده ایی.امسال هم صحبتش شد که میخواد بیاد ولی نیومد آرسنال. یه زمانی هم بهترین دوستش تیری هانری بودش. یچیز دیگه،دلیل پیشرفتشم مصدومیت یان رایت و رسیدن بازی به آنلکا بوده
مرسی ، اطلاعات خیلی جالبی بود در مورد آنلکا ، ولی خوب شد که آرسنال نیومد .. زیاد ازش خوشم نمیاد

دقیقا امیر جان ، تیم آرسنال هم جونه هم شاداب و هم مربی خوب داره ... 2 سال الکی نبود که قهرمان نشدیم و افت کرده بودیم ، برنامه ها پشتش خوابیده بوده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تازه اول لیگه

عجول نباشید

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من خودم طرفدار ارسنالم به خاطر بازیکنان افریقایی الاصل و با استعدادی که داشت و داره ولی فکر میکنم نبود شاه انری بزرگ شخصیت قهرمانی رو از این تیم میگیره

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیزه خیلی بد.خیلی ناراحت شدم.من عاشق هایبری بودم...
ببینید:

oup2ki.jpg

15gfatv.jpg

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
وقتی که یه استادیوم بهتر و پیشرفته تر جاش هست...جای نگرانی که نیست...فقط میمونه خاطرات تلخ و شیرین.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
من خودم طرفدار ارسنالم به خاطر بازیکنان افریقایی الاصل و با استعدادی که داشت و داره ولی فکر میکنم نبود شاه انری بزرگ شخصیت قهرمانی رو از این تیم میگیره

بد نيست والكات و فن پرسي رو هم ببيني و به آينده كمي خوشبينانه نگاه كني !

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب آرسنال باز هم برد.این بار تو جام اتحادیه و مقابل نیوکاسل.اونم 2-0 . گلهاشم Bendtner 83, Denilson 89 زدن...

آرسن ونگر مثل همیشه از بازیکن های جوون تر و کم تجربه تر نسبت به بقیه استفاده کردش.ولی نیوکاسل با تمام ستاره هاش بود.

بازیکن های آرسنال تو این بازی:
Lukasz Fabianski
Armand Traore
Justin Hoyte
Philippe Senderos
Emmanuel Eboue
Abou Diaby
64 Alexandre Song
Denilson
Lassana Diarra
Theo Walcott
Nicklas Bendtner
Eduardo
Francisco Merida Perez 90
--------------------------------------------------
ذخیره ها که بازی نکردن:
Vito Mannone
Gavin Hoyte
Henri Lansbury

یه خبر دیگه :

آرسنال از ثروتمندان انگلستان
بخش مالی باشگاه آرسنال اعلام کرد : هم اکنون ثروتمند ترین باشگاه انگلستان است . این نتیجه بعد از آخرین محاسبات مالی در شمال لندن بدست آمد .
آرسنال با در آمد های 200 میلیون پوندی بعد از حضور در امارات و کسب بیش از 3 میلیون پوند از بازی های خانگی توانسته از نظر مالی خود را در شرایط مناسبی قرار دهد . ادمیل در رابطه با این اعداد و ارقام گفت : ما هیچ نیازی به سرمایه گذاری خارجی نداریم و خودمان توانایی نگهداری از باشگاه را داریم . ما هر بازیکنی را که میخواستیم ، میتوانستیم بگیریم و این آرسن ونگر بود که بازیکنان بیشتری نخرید و از پولی که در اختیارش بود استفاده نکرد . وی افزود : باشگاه در شرایطی نیست که خارجی ها بخواهند به آن دسترسی داشته باشند . ما ابدا به پول بیشتری نیاز نداریم . ما بیش از 73 میلیون پوند پول نقد در باشگاه داریم و نیازی به یک پوند بیشتر هم نیست .

بازی بعدی:

West Ham United v Arsenal
Barclays Premier League
Upton Park
Saturday, September 29, 2007
Kick-off: 3pm​

catdog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا دروازهبان ارسنال الان کیه .لمن یا المونیا .کلا تو این چند تا بازی اخر؟

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انشاا... 4 تا جام رو میگیریم ...

لمن مصدومه و تقریبا" آماده شده.بجز بازی دیشب ، آلمونیا این بازی های آخر رو دروازبانی کردش

وقتی که یه استادیوم بهتر و پیشرفته تر جاش هست...جای نگرانی که نیست...فقط میمونه خاطرات تلخ و شیرین

من هایبری کوچیک رو خیلی دوست داشتم.مخصوصا" بازی شب بودش،نورافکن ها روشن،پیرس گل زده و دوربین از نزدیک داره نشونش میده که دوره زمین و تو فاصله 1 متری تماشاچی ها خوشحالی میکنه...
از همه مهمتر فابرگاس یه ضربه تقریبا" آروم میزنه،بوفون توپ ندیده و بله،آرسنال از یووه جلو می افته...
خاطرات تلخشم آلمونیا از دروازه اشتباهی اومده بیرون،رونالدو گل میزه و داره میگه هیس....
و کلی خاطره دیگه مثل جام هایی که توش جشنشو گرفتنو...

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ونگر و دلیل واقعی آنری برای خداحافظی
آرسن ونگر پس از مدت ها حرف هایی را که تیری در زمان جدا شدنش از آرسنال بیان کرد را بازگو کرد

تیری به سن 30 سالگی نزدیک بود و اثرات کهولت در بازی وی مشاهده میشد . تیری به خوبی میدانست ما بازیکنان جوان را میخواهیم و سعی میکنیم آنها را پوشش دهیم . وقتی بازیکنی برای مدت زمان طولانی بازی خوبی را به نمایش نمیگذارد یعنی تاریخ مصرف او تمام شده .

تیری به من گفت : مربی ، کاملا درست است که تیم خوبی داریم ، تیم جوانی که بی شک پیشرفت میکند . اما من نمیتوانم بیشتر صبر کنم . بنظرت دو سال دیگر این تیم قدرتمند میشودم ؟؟؟ نمیدونم ! اما من باید الان تصمیم بگیرم .

من ( ونگر ) در جواب گفتم : تیری من کاملا درکت میکنم . من معتقدم این تیم فوق العاده سریع رشد میکند . درکت میکنم که این موضوع برابت مهم باشد .

تیری در نهایت گفت : میخواهم آرسنال را ترک کنم !!!!!

این دلیل واقعی ترک امارات از سوی انری است و بس !

کار آنری - ترک آرسنال - به رفتن دین ، احتمال ترک آرسن ونگر و یا هیچ موضوع دیگری مربوط نیست ! او رفت چون معتقد بود آرسنال ناتوان است در کسب قهرمانی

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
چه خوب بود که میموند و چند سال آخر فوتبالش رو هم در آرسنال بازی میکرد به جای اینکه به تیمی مثل بارسلونا بره !
به نظر من از هر نظر هم نگاه کنیم آرسنال براش بهتر بود از بارسلونا :blink:

بالا