• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان ارسن ونگر قرارداش رو تا سال 2011 تمديد كرد تبريك ميگم

Arsène Wenger: Three more years

wenger_0708b.jpg

Arsène Wenger signs contract extension until 2011

Arsenal Football Club is delighted to announce that the manager, Arsène Wenger, has signed a three year extension to his current contract, taking his tenure at the Club to June 2011.

As a result of renewing his contract, Arsène - who has guided the team to seven major honours since his arrival in 1996 - will become the longest serving manager in the Club’s history.*

Arsène said: “My heart is tied to this football club so signing a new deal was always my intention. Arsenal is the club of my life. I have been entrusted with complete freedom to implement and execute my plans on what will make the team successful and that means I have a responsibility to the fans to deliver silverware and also a responsibility to the players to help turn our potential into prizes. This Club has deep-seated roots and a tremendous heritage and it is my aim to uphold these important values and help create new history for future generations to recount.”

Arsenal chairman Peter Hill-Wood stated: “It is wonderful news for Arsenal Football Club that Arsène has signed an extension to his contract. We have been at Emirates Stadium for a year now and go from strength to strength off the pitch. With Arsène continuing to manage the team, I am sure we can look forward to more exciting football and success on the pitch. Arsène has a special ability to develop talented players and turn then into world class stars, a quality that is admired here at the Club and indeed around the world.”

During his time with the Gunners, Arsène has revolutionised the Club not only through the brand of successful football the team plays but also through his detailed and insightful input into the design of the state-of-the-art training centre at London Colney and the layout of the players’ and technical staff areas at Emirates Stadium.

In 2004, Wenger steered the team to the Premier League title without losing a single game, a record that may never be matched again. Also, in each of his 10 full seasons at Arsenal, the Club has qualified for the UEFA Champions League, Europe’s premier club competition.

*Arsenal’s longest serving manager currently is George Allison who coached the team between January 1934 to May 1947 — 13 years 4 months.​
دمش گرم ، خیلی خبر خوبی بود
cheerleader.gif
cancan.gif
3925.gif
loveshower.gif
cheerleader2.gif
2uge4p4.gif

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
شنیده ام بازرگان‌ ايرانى‌ مقيم‌ لندن‌ موفق‌ به‌ خريد بخش‌ مهمى‌ از سهام‌ يکى‌ از گرانترين‌ باشگاههاى‌ فوتبال‌ جهان‌ یعنی آرسنال شده‌ است.
150px-arsenal_fc.png
اردوان‌ فرهاد مشيرى‌ بازرگان‌ ايرانى‌ مقيم‌ بريتانيابه‌ همراهعلى‌شير عثمانف‌ شریک ميلياردر روس‌ خود در شرکت‌ قرمز و سياه‌ (RedBlack) موفق‌ به‌خريد سهام‌ شرکت‌AFCPZ مالک‌ و مدير باشگاه‌فوتبال‌ آرسنال‌ در شمال‌ لندن‌ شدند.
قابل ذکر است سهام‌ خريدارى‌ شده‌ توسط‌ مشيرى
و عثمانف‌ قبلاً‌ متعلق‌ به‌ «ديويد دين» معاون‌ مديرعامل سابق‌ آرسنال‌ بوده‌ است.
در اين‌ معامله‌ قرار است‌ در ازاى‌ فروش‌ سهام، دين‌ به‌ مديريت‌ شرکت‌ «قرمز و سياه» منصوب‌ شود(به این میگن معامله!!)
عثمانف‌ که‌ ازبک ‌تبار است‌ از حاميان‌ و دوستان‌ ولاديمير پوتين‌ رئيس‌ جمهورى‌ روسيه‌ بوده‌ و سهامدار اصلى‌ کمپانى‌ روسى‌ معدن‌ و فلزات‌ «متالواينوست» است.
مشيرى‌ نيز يک‌ حسابدار قسم‌ خورده‌ است‌ که‌ در زمينه‌هاى‌ مختلف‌ از قبيل‌ امور اعتباري، معادن‌ و املاک‌ فعال‌ است.
اين‌ بازرگان‌ ايرانى‌ در حال‌ حاضر در بسيارى‌ از شرکت‌هاى‌ بزرگ‌ داخلى‌ و خارجى‌ مدير، عضو هيأ‌ت‌مديره‌ يا سهامدار عمده‌ است. به‌ نوشته‌ وبلاگ‌ گروهى‌ از هواداران‌ آرسنال، مشيرى‌ از سالها قبل‌ در شمال‌ لندن‌ ساکن‌ است‌ و طرفدار آرسنال‌ تيم‌ محلى‌ خود است.
برخى‌ رسانه‌ها اعلام‌ کرده‌اند که‌ عثمانف‌ با استفاده‌ از تابعيت‌ بريتانيايى‌ شريک‌ خود مشيرى‌ و نفوذ او در اين‌ کشور قصد دارد حوزه‌ فعاليت‌هاى‌ خود را به‌ اروپاى‌ غربى‌ گسترش‌ دهد
.بنابراین روسیه و ایران در آرسنال هم پارتی دار شدند!
منبع : بالاترين

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها بازم برديم اين دفعه تو وارت هارت لين مقابل تاتنهام

آرسنال 3
آدبايور 66 ، 90 فابرگاس 81
تاتنهام 1
Bale 15

تبريك ميگم
در ضمن بچه هاي ما اخطار نگرفتن و لي تاتنهام 2 تا كارت زرد داشت چيمبوندا و جينس . با اين 3 امتياز ما 13 امتياز شديم از 5 بازي!

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اینکه علاقه ای به پست زدن ندارم ولی دیدم کسی جواب نمیده:

بازی آرسنال با چلسی تو فصل پیش هم رفت و هم برگشت 1-1 شد.

تو امارات (اشبرتون گروو) :

برای آرسنال گیلبرتو گل زد ( پ ) دقیقه 43
برای چلسی اسین دقیقه 70

بولهروز اخراج شد دقیقه43

اشلی کول هم نبود تا حسابشو برسن...

بازی اول و این هفته ی آرسنال هم با سویاست . چهارشنبه 19 September و در لندن

آرسن هم گفته . سویا جزء 5 تیم برتر دنیاست و به نظر من هم تیمی خیلی قوی داره . به امید پبروزی

خوشحالم اولیم و امیدوارم تا آخرش اول بمونیم . فصل جالبی شده . چلسی خراب میکنه . منچستر با مشکل میبره . لیورپول هم که جا موندش.

از همه مهمتر اینکه تو وایت هارت لین تاتنهام رو بردیم . از همه چیز مهمتر اینه...(3 فصل پیش که قهرمان شدیم تو وایت هارت لین رو به خاطرم آورد)

بازی بعدیش تو لیگ هم با دربی کانتیه . تیم ته جدول

یه عکس هم از تئو والکات و همسرش :eek:. (یه سال از من کوچیکتره .1989 :blink: )
66jo112.jpg

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
مثل اینکه ونگر بخوبی خلاء هانری رو پر کرده...فعلاً که نبودش حس نشده...البته فقط تو نتیجه!

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
عكس تئو جالب بود با 18 سال سن زنم داره :D باحاله

فردا بازي با سويا به اميد پيروزي

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
با اینکه علاقه ای به پست زدن ندارم ولی دیدم کسی جواب نمیده:

بازی آرسنال با چلسی تو فصل پیش هم رفت و هم برگشت 1-1 شد.

تو امارات (اشبرتون گروو) :

برای آرسنال گیلبرتو گل زد ( پ ) دقیقه 43
برای چلسی اسین دقیقه 70

بولهروز اخراج شد دقیقه43

اشلی کول هم نبود تا حسابشو برسن...

بازی اول و این هفته ی آرسنال هم با سویاست . چهارشنبه 19 September و در لندن

آرسن هم گفته . سویا جزء 5 تیم برتر دنیاست و به نظر من هم تیمی خیلی قوی داره . به امید پبروزی

خوشحالم اولیم و امیدوارم تا آخرش اول بمونیم . فصل جالبی شده . چلسی خراب میکنه . منچستر با مشکل میبره . لیورپول هم که جا موندش.

از همه مهمتر اینکه تو وایت هارت لین تاتنهام رو بردیم . از همه چیز مهمتر اینه...(3 فصل پیش که قهرمان شدیم تو وایت هارت لین رو به خاطرم آورد)

بازی بعدیش تو لیگ هم با دربی کانتیه . تیم ته جدول

یه عکس هم از تئو والکات و همسرش :eek:. (یه سال از من کوچیکتره .1989 :blink: )
66jo112.jpg
چرا نمیخوای پست بزنی امیر جان ؟

دمش گرم والکات :دی ، خوشا به حالش :دی

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا نمیخوای پست بزنی امیر جان ؟
چیزه مهمی نیست افشین جان. حس می کنم بیشتر به جای اینکه کمکی کنم ، اذیت کردم.

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لمن گفته دیگه مصدوم نیست و می تونه امشب(چهارشنبه) مقابل سویا بازی کنه.آرسن هم مونده چیکار کنه.به نظر من لمن مصوم از آلمونیا هم بهتره.دو فصل پیش تو هایبری با منچستر از این آلمونیا خیلی بدم اومد چون برد رو آلمونیا به منچستر داد.با تاتنهام هم سوتی داد که حبیب جمش کرد.موهاشم جدیدن خیلی باحال شد :D

عکس تمرینشون برای بازی امروز:

training18092007_1.jpg

training18092007_2.jpg
training18092007_3.jpg
training18092007_4.jpg

training18092007_5.jpg
training18092007_6.jpg
training18092007_7.jpg

training18092007_8.jpg
training18092007_9.jpg

training18092007_10.jpg
training18092007_11.jpg

training18092007_12.jpg

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
امیر جان ممنون بابت عکسها...امشب اولین قدم رو باید محکم برداریم...امیدوارم امسال قهرمانی به یکی از تیمهای آرسنال یا بارسلونا برسه.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من یه آرسنالیه غیرتی هستم .. تا حالا این تاپیک رو ندیده بودم . من از ترکیب ارزان و جوون آرسنال خیلی خوشم می آد و از چلسی متنفرم.

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیر جان ممنون بابت عکسها...امشب اولین قدم رو باید محکم برداریم...امیدوارم امسال قهرمانی به یکی از تیمهای آرسنال یا بارسلونا برسه.

خواهش.آرسن که همش از سویا تعریف میکنه.اخرین چیزی که گفتش این بود : "از دیدن این تیم سویا لذت می برم"
واقعا" هم تیم خوبیه.بازی خیلی حساسه.انشا... که می بریم.

من یه آرسنالیه غیرتی هستم .. تا حالا این تاپیک رو ندیده بودم . من از ترکیب ارزان و جوون آرسنال خیلی خوشم می آد و از چلسی متنفرم.

خوش اومدی. منم از چلسی متنفرم.البته بعد از تاتنهام

با نظرت هم راجع به جوون و ارزون بودن تیم خیلیموافقم.منم خوشم میاد

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شبکه هایی که بازی رو نشون میده:

ART 2
C+ 2 Spain
Ciné+ Foot+ 7
CT4 Sport
eTV South Africa
Mediaset Premium 4
NTV+ Nash Football
Premiere Sport Portal
Setanta Sports 1 (roi)
Sigma TV
Sky Calcio 7
Sky Sports HD2
Sky Sports
Sky Sports Xtra (uk)
Sport 1 (Ned)
Sport 5+ GOLD
Sport TV Multijogo
SuperSport 1 [Hellas]
SuperSport 5 [ZA]
TV2 Sport (Den)
TV6 Latvia
Viasat Sport 3

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آرسنال 1-0 سویا

دقیقه 27 . فابرگاس

(نیمه اول):D

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2

با ارزون بون كه گفتي اصلا موافق نيستم شايد آرسنال اين بازكنارو گمنام خريده اما الان هر كدوم دهها ميليون يورو ميرزن عزيز من.

در ضمن در پايان نيمه اول آرسنال 1 سويا 0 انشا الله كه ميبريم .

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور اون قیمت ابتدایی که آرسنال هزینه میکنه بودش نه قیمت بازیکنان بعد از ستاره شدنشون.

تا دقیقه 70

آرسنال 2-0 سویا

فابرگاس.ون پرسی

آدبایور کارت زرد.

روسیچکی رفت بیرون دیابی اومد تو

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی تموم شد. واییییییی

آرسنال 3-0 سویا .
فابرگاس.ون پرسی.ادواردو
عالی بود.

به جز اونایی که گفته بودم ، آدبایور هم تعویض شد و ادواردو اومد دقیقه 83... تو 10 دقیقه 1 گل زد.دمش گرم

بالا