• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لطف کنید اسم چلسی رو نیارید که غیرتی می شم ! راستی برد 3 بر 1 شما رو بر تیم پورتس موث تبریک می گم ! موفق باشید !

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها اين برد شيرينو به همه تبريك ميگم 3- بر 1 با گلهاي فابرگاس ، آدبايور و روسيچكي عاليه اين قصل جام مال ماست

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
  • Philippe Senderos
    redCard.gif
10 نفره برديم در ضمن

Ten-man Arsenal made it four home wins out of four with a 3-1 victory over Portsmouth at Emirates Stadium on Sunday.

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
لطف کنید اسم چلسی رو نیارید که غیرتی می شم ! راستی برد 3 بر 1 شما رو بر تیم پورتس موث تبریک می گم ! موفق باشید !
سلام سلام مرسی

سلام بر طرفدار چلسی :دی

خب پس ایشالا چلسی دوم بشه حال منچستر گرفته شه :دی نه لیورپول دوم بشه چلسی سوم بشه منچستر پنجم
crazy.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
خوش اومدی :) ایشالا اون منچستر و اون چلسی عمرا به پای آرسنال نرسن :)

شک نکن ما قهرمانیم البته ایشالا

قربانت ، ایشاالله
87.gif

فعلا که مثه بولدزر داریم میریم جلو
85.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی من میگم منچستر
87.gif
آخر فصل قهرمانه
85.gif

و آرسنال دوم میشه.... و بالای لیپورپول وای میسه

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
خب پس ایشالا چلسی دوم بشه حال منچستر گرفته شه :دی نه لیورپول دوم بشه چلسی سوم بشه منچستر پنجم

معلومه اين چند وقته خيلي از منچستر ضد حال خوردي
217.gif

ولي من خودم بعد از منچستر طرفدار ارسنالم. اين 2 تا فقط عين ادم فوتبال بازي مي كنن
35.gif

ايشالله شما امسال نايب قهرمان ميشيد منچستر قهرمان!
9.gif

چلسی و لیورپول هم بذار خوش باشن!!
187.gif

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معلومه اين چند وقته خيلي از منچستر ضد حال خوردي

اتفاقا" دوتا بازی آخر منچستر و آرسنال،یعنی رفت و برگشت فصل پیش رو آرسنال برد.هه هه پس این چند وقته زیاد ضدحال نخورده افشین...

فکر قهرمانی رو از سرتون خارج کنید.آخه شماها چقدر خوش خیالید.شماها باید بجنگید تا شاید،شاید فصل بعد برید جام یوفا.*** ******** ****** ** ******* ***** ****.**** *** *** ( **** )

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه مقدار مودب تر باشید هم بد نیست ....

همون بازیکنی که بهش میگید شرک ، اکه نباشه تیم انگلیس می لنگه....

اینقدر مطمئن نباش که آرسنال قهرمانه....

چلسی و منچستر هم اینقدر بی تجربه نیستند که بذارند آرسنال به این راحتی قهرمان بشه.

لیورپول رو هم اضافه کن به این جمع

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی یه بازیکن انگلیسیه بد اخلاق انقدر مهم که بهتون برخورد؟ اگه اینطوره ببخشید.شرمنده . من خودم از شوخی و نسبت دادن بازیکنان ناراحت نمیشم ، فکر کردم که همه اینطورین.البته اینو یه جا دیگه گفته بود منم گفتم :D

بازم آقا مهرداد شرمنده . ببخشید

اتفاقا" چلسی تجربه و سابقه ای نداره . حداقل نسبت به آرسنال . این ها هم طرفداری دیگه . من که نمی تونم بیام بگم ما 4.5 میشیم که . من میام طرفداری میکنم. من بجز بحث طرفداری از اول هم گفتم امسال آرسنال قهرمان نیست.چون خیلی جوونه . ولی سال بعد بهترین میشه مثل 2004

یه خبر : میگن آرسن ونگر تمدید کرد...

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا گفتم ببخشید دیگه...

الآن ادیت میکنم . شما هم اون نقل قول رو ادیت کنید تموم شه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در کل بذار بهت بگم. من ارسنال رو دوست دارم چونکه واقعا رو پای خودش وایستاده و همیشه جوونهای درست حسابی رو به فوتبال معرفی می کنه.

منچستر رو دوس دارم چون قشنگ بازی می کنه.

اما از چلسی هیچ وقت خوشم نیومده و نخواهد آمد

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بذار من خوب بگم. از باشگاهایی که بیشتر به فکر خرید های بزرگ . خرج کردن اضافه و ... هستن خوشم نمیاد . از همه بدتر چلسی . چون بازیکن رو یه تیم دیگه میسازه ولی سودش رو اون میبره که پولدارتره. مشکل من با منچستر از قدیمه و بیشتر از فصل 2003-2002

منچستر فصل پیش عالی بود . طی 5سال ( با امسال ) فقط فصل پیش خوب بود

البته آرسنال و کل نفراتش پیش هموطنان و هم زبونم هیچی نمی ارزه ;)

حاضر نیستم بخاطر اینا روابطم رو با دوستام خراب کنم .

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یسری عکس از ونگر که سره تمرین انگلیس بوده

wenger_englandcamp1.jpg

wenger_englandcamp2.jpg

wenger_englandcamp3.jpg

wenger_englandcamp4.jpg

wenger_englandcamp5.jpg

wenger_englandcamp6.jpg

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
روبوسی کنید....صلوات بفرستید!
کل کل چی چیه دیگه؟!
تو انگلیس فقط آرسنال

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
اگه كسي ميخاد كل كل كنه اينجا جاش نيس اينجا كلوب هواداران آرسنال و كسي حق پست اضافه نداره .

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان ارسن ونگر قرارداش رو تا سال 2011 تمديد كرد تبريك ميگم

Arsène Wenger: Three more years

wenger_0708b.jpg

Arsène Wenger signs contract extension until 2011

Arsenal Football Club is delighted to announce that the manager, Arsène Wenger, has signed a three year extension to his current contract, taking his tenure at the Club to June 2011.

As a result of renewing his contract, Arsène - who has guided the team to seven major honours since his arrival in 1996 - will become the longest serving manager in the Club’s history.*

Arsène said: “My heart is tied to this football club so signing a new deal was always my intention. Arsenal is the club of my life. I have been entrusted with complete freedom to implement and execute my plans on what will make the team successful and that means I have a responsibility to the fans to deliver silverware and also a responsibility to the players to help turn our potential into prizes. This Club has deep-seated roots and a tremendous heritage and it is my aim to uphold these important values and help create new history for future generations to recount.”

Arsenal chairman Peter Hill-Wood stated: “It is wonderful news for Arsenal Football Club that Arsène has signed an extension to his contract. We have been at Emirates Stadium for a year now and go from strength to strength off the pitch. With Arsène continuing to manage the team, I am sure we can look forward to more exciting football and success on the pitch. Arsène has a special ability to develop talented players and turn then into world class stars, a quality that is admired here at the Club and indeed around the world.”

During his time with the Gunners, Arsène has revolutionised the Club not only through the brand of successful football the team plays but also through his detailed and insightful input into the design of the state-of-the-art training centre at London Colney and the layout of the players’ and technical staff areas at Emirates Stadium.

In 2004, Wenger steered the team to the Premier League title without losing a single game, a record that may never be matched again. Also, in each of his 10 full seasons at Arsenal, the Club has qualified for the UEFA Champions League, Europe’s premier club competition.

*Arsenal’s longest serving manager currently is George Allison who coached the team between January 1934 to May 1947 — 13 years 4 months.​

بالا