آره.آرسن خودمونه.خوش تیپه
90% کروات که زده قرمز بوده
فکر کنم یعنی همین یدونه رو داره با یه سرمه ایه دیگه پول نداشته بخره
علی رضا چه زودت امضات تغییر کردش
سلام
خوب هستید بچه ها ؟ من خیلی خوشحالم که این تاپیک رو دیدم .
من هم از حدود 97 طرفدار آرسنال هستم و خیلی این تیمو دوست دارم .
من عاشق پیراهن قرمز آرسنال پیراهن هستم . عاشق بازیشون . عاشق هایبوری و امیریت و کلا عاشق توپچی های لندن .
ممنون از لطفتون
من از دنیس برگ کمپ و رابرت پیرس در گذشته خیلی خوشم میومد .
اینا بازیکن های رویایی من بودن .
شما چی ؟
دو بازی.....دو اشتباه کودکانه....لمن چش شده؟!!!
هيوز: "فان پرسي" ميتواند فوق ستاره آرسنال شود
گل ون پرسی :
http://video.arsenal4arab.com/vms/sh...U8xeuOll5i.wmv
گل بلبکرن ( سوتی لمن ):
http://video.arsenal4arab.com/vms/sh...8UzEjEyWcg.wmv
آخه می خوای چیکار کنی؟ مشتش کنی؟ بگیریش؟ بفرستی کرنر؟
ایم پیتر هم همش میگه پولداریم.آرسن هم میگه بازیکن داریم.بابا چند ساله تو دروازه مشکل داریم. فقط برای جام جهانی شد این لمن فوق ستاره شد...
این یعنی چی؟ همش دوتا بازی کردن خوشحاله نباخته؟عجب.البته فکر کنم ایپنا هم ...
ا اینکه ازش ناراحتم چون می تونستیم 2 امتیاز از چلسی و لیورپول و 4 امتیاز از من یونایتد ( البته اگه بازی سومش رو که انجام نداده رو هم ببره) جلو باشیم ولی باید از نظر روانی الآن آمادش کرد نه اینکه بیشتر لهش کنن.دلداری باید دادش . یادمون باشه که همین لمن که بخاطر اشتباهش مساوی دادیم 50 درصد صعود به فینال باشگاه های اروپا رو مدیونشیم. مخصوصا" پنالتی ریکلمه که گرفتش...
لمن باید یکم از نظره روحی فقط تقویت بشه تا باز بدرخشه
ینس لمان در سه بازی رسمی آرسنال در این فصل دو گل دریافت کرده است که 100% اشتباهات دروازه بانی بوده است و این موضوع خیلی هواداران را عصبی کرده است . در بازی برابر فولهام وی کمی توانست خود را از بند افکار بیرون کشد زیرا آرسنال آن بازی را برد اما این اتفاق دربازی آرسنال در برابر بلکبرن تکرار نشد و آرسنالی ها نتوانستند دوباره برگردند . بی شک الان ینس شدیدا از نظر روحی ضعیف شده است . وی که بعد از بازی برابر فولهام اعلام کرده بود میخواهد به لیگ آلمان ها بازگردد با این کارش به خوبی اعلام کرد روحیه خوبی ندارد .
عدم وجود روحیه در لمان که عجیب هم نیست وی را در وضعیت بدی قرار داده ، البته احتمال نیمکت نشینی لمان زیاد است . آرسنالی ها به خوبی میداند آلمونیا ذاتا دروازه بان نیست که اگر بود ما در برابر بارسلونا سر خم نمیکردیم و همچنین در فینال جام اتحادیه توپ از میان پاهاش رد نمیشد تا لب های دروگبا به جام برسد هر چند در آن بازی که بین جوانان آرسنال و ستارگان جهان فوتبال انجام شد آرسنال سر تر از حریف بود اما ... .
بعد از رفتن آنری به بارسا همه نگران خط حمله آرسنال بودند . خطی که سال گذشته هم خیلی به آنری زحمت نداده بود . آنری تا دو سال قبل در هر فصل حدود سی گل میزد ما در فصل قبل با زحمت گل هایش دو رقمی شد .به هرحال اینقدر همه به فکر فوروارد و هافبک بودند که ظاهرا همه از یاد برده اند سنگربان ما عقاب پیری است که شاید نیاز به هواداری بیشتری دارد .
متاسفانه امروز حرف های نا زیبایی به لمان گفته شد ! ! ! بچه ها یادمون نره گه فینال لیگ قهرمانان را تجربه کردیم ، یکی از عوامل اصلی آن عقاب خسته تفنگداران بود .
- مشت کردن توپ رائول در بازی با رئال ، توپی که نفس هر آرسنالی را در سینه زندانی کرده بود .
- گرفتن پنالتی از ریکلمه ی آرژانتینی در بازی آرسنال - ویا رئال در دقایق آخر وقت اضافه !
- بازی خوب وی در برابر مردان شهر تورین
- ایستادگی وی در برابر شوت وحشتناک رونالدو از دو متری
و ....
ما نباید پشت لمان را خالی کنیم ، وی تیم آرسنال را ترک نکرده ، او فقط به کمک روحی نیاز دارد . لمان و آلمونیا از پر سن و سال ترین های آرسنال هستند و حضور فانبیانسکی کمی از نظر روحی به لمان فشار آورده ... امید واریم همه چیز درست شود . به هر حال این تفنگداران امسال را بدون کاپ تمام نمیکنند ...
منتظر جشن قهرمانی آرسنال در ایران باشیم ....