گیلبرتو بازوبند را گرفت
به گزارش سایت خبری گل و شبکه سوم سیما گیلبرتو سیلوا بازیکن برزیلی آرسنال شهر لندن بازوبند کاپیتانی آرسنال را در این فصل به بازو میبندد . با توجه به بزرگترین نقل و انتقال فصل و ترک امارات از سوی آنری بازوبندی که مدت ها نقش بازوی تی تی بود به بازوی گیلبرتو مینشیند .
ونگر چندی یش اعلام کرد یکی از سیاه چرده های آرسنال ، گیلبرتو ، گالاس و یا توره صاحب بعدی بازوبند خواهند بود . پس از قهرمانی برزیل در کوپا آمریکا گیبرتو مورد تمجید ونگر قرار گرفت و امروز رسما به عنوان کاپیتان جدید آرسنال انتخاب شد. این برزیلی31 ساله در امر ***** تیم درزمین جانشین تیه ری آنری میشود .به هرترتیب یکشنبه در بازی آغازین لیگ برتر برای آرسنال گالاس بازوبند را میبندد . چون گیلبرتو به این بازی نمیرسد
باشگاه آرسنال اعلام کرد:گالاس کاپیتان است
با توجه به آنکه در فصل قبل در غیاب آنری ( که کم هم نبود ) گیلبرتو بازوبند کاپیتانی را بر بازو میبست بعضی خبرگزاری ها و منابع خبری ( از جمله شبکه سوم و سایت خبری گل ) وی را کاپیتان فصل جدید معرفی کردند .
به هر حال آرسن ونگر بازیکن دو سال پیش چلسی را به عنوان کاپیتان معرفی کرد . گالاس در این فصل کاپیتان آرسنال خواهد بود . گیلبرتو و توره هم نفرات بعدی هستند که در صورت عدم حضور گالاس بازوبند را میبندند .
ونگر در مصاحبه ای گفته است : گالاس کاپیتان است و توره و گیلبرتو هم جانشینان وی خواهند بود . وی درباره ی انتخاب گالاسی که به تازگی از چلسی آمده و انتخاب او به عنوان کاپیتان بحث برانگیز است گفت : من احساس میکنم مرکز دفاع بهترین فضا برای ***** تیم است ، اما گیلبرتو همیشه کاپیتان خوبی است و توره هم به خوبی از پس این کار بر میآید .
وی افزور لمن و گیلبرتو فوق العاده شخصیت های مناسبی برای کاپیتانی هستند اما در حال حاضر گالاس را ترجیح میدهم .
بی شک همه هواداران به یاد دارند گالاس یک ماه قبل ونگر و سیاست های او را به باد انتقاد گرفته بود . وی گفته بود : من در آرسنال هستم اما نمیدونم فرا چه رخ میدهد . همه چیز در دنیای فوتبال سریع رخ میدهد . بازیکنان زیادی از آینده آرسنال سوال میکنند و من در آرسنال بازی نمیکنم که سوم شوم .
مدتی بعد وی لحن خود را تغییر داد و در مصاحبه ای گف : به هر حال من فکر نمیکردمم این تیم امسال بتواند کاری از پیش برد اما در بازی های پیش فصل در برابر پاریس سنت جرمن ، آژاکس ، لازیو و اینتر همه چیز متفاوت از آنی بود که فکر میکردم . روحیه ی بسیار تفاوتی در تیم بود و همه در حال جنگیدن بودند وقتی آدم این صحنه ها را میبیند متوجه میشود و درک میکند . آنها فقط بچه های فوتبالیست نیستند آنها شدیدا به دنبال پیروزی هستند و خیلی برای آن میجنگند . آنها دوست ندارند مردم بگوییند آرسنال در یه مشت بچه درست شده وقتی با آنها تمرین میکنید بچه های فوتبال دوست نمیبینید افرادی را میبینید که می خواهند بجنگند تا قهرمانی
آخه به تو چه که نظر میدی.خودش معلوم نیست چجوری مربی شده حالا نظر هم میده
تیمتون داره میاد لیگ قهرمانان.
آرسنال بازی برگشت رو هم ببره صعود میکنه لیگ قهرمانان
یسری عکس جالب در رابطه با آرسنال:
اول عکس آرسن ونگر . اولین بازی که مربیه آرسنال شد . خیلی باحاله
اینم اتاق رویاییه من :upsided:
اینم لباس های این فصل آرسنال :
بدون شرح (فقط یکم ریزه ):