• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اونا كه ميدن..هيلوود هم پولشو ميده.ونگر اما دلش نمياد 20 ميليون از جيب هيلوود كم بشه!ونگر جان جون هر كي دوست داري يه ذره سر كيسه رو شل كن ما رو خوشحال.

امیر جان منظور منم همین بود که هیلوود این هدیه رو بهمون بدن.
البته با اون پیشنهاد میلان بعید میدونم دیگه بتونیم فکر زکو رو بکنیم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبريك مي گم.برد مقابل وستهم و درخشش خيره كننده ي رمسي رو در اين چند بازي اخير.خيلي اميدواركننده داره بازي مي كنه.به نظر من كه يه فابرگاس جديد در راهه!فقط اميدوارم جاي فابرگاس و نگيره!
//
اصلا فكر نمي كردم كه هالك 23 سالش باشه.به نظر گزينه ي خوبي مياد.تمام شرايط ونگر رو داره.اما تورس؛شوخي بي مزه اي بود.
//
علي جان مطمئن باش ميلان هيچ غلطي نمي تونه بكنه.بد بختا بد جوري تو بي پولي دارن دست و پا مي زنن.اگر هم بخرن يه جور خود زني كردن!خيلي بعيد مي دونم.
//
در كل اميدوارم هالك بياد.يه بازيكن فيزيكيه كه تو ارسنال خيلي كم داريم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبريك مي گم.برد مقابل وستهم و درخشش خيره كننده ي رمسي رو در اين چند بازي اخير.خيلي اميدواركننده داره بازي مي كنه.به نظر من كه يه فابرگاس جديد در راهه!فقط اميدوارم جاي فابرگاس و نگيره!
//
اصلا فكر نمي كردم كه هالك 23 سالش باشه.به نظر گزينه ي خوبي مياد.تمام شرايط ونگر رو داره.اما تورس؛شوخي بي مزه اي بود.
//
علي جان مطمئن باش ميلان هيچ غلطي نمي تونه بكنه.بد بختا بد جوري تو بي پولي دارن دست و پا مي زنن.اگر هم بخرن يه جور خود زني كردن!خيلي بعيد مي دونم.
//
در كل اميدوارم هالك بياد.يه بازيكن فيزيكيه كه تو ارسنال خيلي كم داريم.

هم رامسی هم ادواردو خوب دارن گل میزنن
ادواردو اول نا امید کننده بود اما داره راه میوفته
در مورد هالک هم باهات هم عقیدم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مریدا بازیکنی که به فابرگاس تشبیه میشد در پایان فصل به اتلتیک مادرید میپیوندد !

مریدا با رد پیشنهاد آرسنال برای تمدید قرارداد در پایان فصل به مادرید میرود . منابع اسپانیایی خبر از این نقل و انتقال در تابستانه داده اند .
مریدا قراردادش با آرسنال تمام میشود و قرار داد جدید هم راضی اش نکرده تا بماند و تا چند ماه دیگر به کشورش باز میگردد .
او ظاهرا از شرایطش در آرسنال راضی نبوده که چنین تصمیمی را اتخاذ نموده است .وی 3 سال قبل وقتی تنها 16 سال به آرسنال آمد ، او هم مثل فابرگاس از آکادمی بارسلونا آمده بود .
همه فکر میکردند او میتواند جانشین سسک باشد ، اما این نقل و انتقال همه چیز را تغییر داد ، او قبل از آنکه بازیکن بزرگی شود آرسنال را به مقصد کشورش ترک کرد .
مریدا تمام دوران زندگی اش طرفدار این تیم مادریدی بوده و دوست دارد در آنجا بازی کند . او از والنسیا هم پیشنهاد داشت اما با قرار دادی 5 ساله راهی رئال شد .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال طی این هفته توانست ولینگتون سیلوای برزیلی و 16 ساله را به آرسنال بیاورد...
ولینگتون سیلوا بازیکنی بود که آرسنال زمانی نزدیک به دو سال به دنبال وی بود و بازی های این بازیکن 16 ساله را زیر نظر داشت.
این بازیکن به همراه ززنیو دو بازیکنی بودند که پس از کشف توسط استعداد یاب های باشگاه با دستور مستقیم ونگر زیر نظر گرفته شدند .
کمی استعداد آن ها زیاد به نظر می رسید و این باعث شد تا در 16 سالگی قبل از اینکه باشگاه های دیگری برای آن ها نقشه بکشند آن ها به آرسنال آورده شوند.
عجیب ترین نکته برای ولینگتون سیلوای مهاجم به ثمر رساندن 51 گل در 19 بازی برای تیم جوانان فلومیننزه بود.
تعجب نکنید 51 گل در 19 بازی چیزی است که هر مربی کاربلدی را بی هوش می کند و برای به خدمت گیری آن بازیکن اقدام خواهد کرد.
با حضور این بازیکنان در تیم آرسنال و پرورش توسط ونگر باید در آینده از این بازیکنان بسیار بشنویم . شاید کارلینگ کاپ سال آینده شروعی برای این بازیکنان جوان باشد.
یکی از گل های ولینگتون در جام نایک در ورزشگاه اولدترافورد است . شاید این بازی شروعی بود بر تایید ونگر بر روی این بازیکن .
در زیر م یتوانید 2 گل و یک حرکت دریبل ولینگتون سیلوا را ملاحظه کنید . قابل ذکر است تمامی لینک ها از سایت یوتیوب است.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=y-_gUg_9dIM"]YouTube- W.de Silva fluminense[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QvSZJVcVGMs"]YouTube- Fluminense Campeão Juvenil 2009[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=A1WGFogP0vo"]YouTube- Mexico 1x0 Brasil - Drible do Wellington Silva[/ame]

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هم رامسی هم ادواردو خوب دارن گل میزنن
ادواردو اول نا امید کننده بود اما داره راه میوفته
در مورد هالک هم باهات هم عقیدم
ونگر گفته ادواردو داره به كندي به دوران اوجش بر مي گرده.رمسي هم كه غوغا كرده!
اما در مورد هالك حواسم نبود كه براي پورتو جام باشگاه هاي اروپا بازي كرده و نمي تونه تيم رو در اين رقابت ها همراهي كنه!حيف...در كل گزينه خوبيه.
//
مریدا بازیکنی که به فابرگاس تشبیه میشد در پایان فصل به اتلتیک مادرید میپیوندد !
شوكه شدم.فكر نمي كردم كه بازيكني كه اينقدر ازش تعريف شده رو به اين راحتي از دست بديم.هر چند كه هنوز در حد شايعه است.بايد منتظر واكنش ونگر باشي.البته شايد طبيعي باشه؛با وجود بازيكنايي مثل رمسي و ولا سس و جك كوچولو به او بازي زيادي نمي رسيد.شايد هم به بقيه بازي نمي رسيد.خلاصه ترافيك مي شد.
//
به اميد موفقيت

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
رسن ونگر از نمايش ادواردو در چند هفته اخير شگفت زده شده است...
آرسن ونگر مي گويد که ادواردو مي تواند نقش مهمي در روند رو به جلوي آرسنال ايفا کند.
مهاجم کروات آرسنال دو سال پيش در بازي مقابل بيرمنگام سيتي دچارشکستگي شد( عکس العمل فابرگاس را به خاطر بياوريد)
اما توانست بازگشت خيره کننده داشته باشد درحالي که افراد زيادي بودند که از عدم بازگشت او حرف ميزدند
اما اين رئيس و خود ادواردو بودند که با تلاش مضاعف توانستند او را براي بازي ها آماده کنند.
و همين موضوع باعث شده تا آرسن ونگر بازيکن 26 ساله خود که در 3 بازي گذشته اش
توانسته 4 گل را براي آرسنال به ارمغان بياورد ستايش کند
و آرسن ونگر باور دارد که او ميتواند نقش مهمي در جنگ براي قهرماني در اين فصل ايفا کند.
" او بيشتر از آنچه که من در ابتداي فصل از او انتظار داشته ام انجام داده است و اين مايه ي مباهات است"
" اگر او از مصدوميت ها به دور باشد مطمئنا به يکي از بازيکنان کليدي ما تبديل خواهد شد."
" در ابتداي بازگشت ادواردو او مورد انتقاد قرار ميگرفت اما او روز به روز پيشرفت کرده و در حال بازگشت به سطح واقعي خود است."

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب بازی عقب افتاده با بولتون امروز برگزار میشه . دیگه نیازی نیست که بگم برد در بازی امشب چقدر مهمه

--

دوستان یه سری به سایت رسمی باشگاه بزنن اونجا سر تیتر خبرها یه چیزی هست که من کلآ حالم به هم میخوره نقل کنم اینجا . بازم صحبت های ونگر در مورد خریدهای نیم فصل و ...

--

@ امیر :

من منتظر اون موردی که قرار بود بگی هستم هنوز

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان یه سری به سایت رسمی باشگاه بزنن اونجا سر تیتر خبرها یه چیزی هست که من کلآ حالم به هم میخوره نقل کنم اینجا . بازم صحبت های ونگر در مورد خریدهای نیم فصل و ...
فكر كنم منظورت اين بود!خيلي داره جالب ميشه.از اون طرف مي خواد بازيكن بخره از اون طرف هم نمي خواد بخره.تحت فشاره؛هوادارا بازيكن مي خواد اما ونگر آينده ي بازيكناي جوانش رو با خريد بازيكن در خطر مي بينه(عجب...)
آرسن ونگر قانون ارزشمندی در نقل و انتقالات دارد و نمی خواهد ارزش این قانون را در این ژانویه از بین ببرد....
آرسن ونگر قصد دارد تا در این نقل و انتقالات بازیکنی را به ترکیب تیم اضافه کند
تا هم کمیت و هم کیفیت به این ترکیب اضافه کند اما موضوع مهم برای رئیس این است
که بازیکنی که به تیم وارد میشود مانع رشد بازیکنان جوان باشگاه نشود.
ونگر در این چند ماه اخیر توسط رسانه ها و مردم بسیار تحت فشار بوده
تا یک بازیکن ارزشمند و اسم و رسم دار را به ترکیب توپچی ها اضافه کند .
اما آرسن دوست ندارد تا قوانین نا نوشته و قدیمی خودش را دست خوش تغییر کند
و به نظر او هم اکنون زمان بهره برداری از بازیکنان جوان باشگاه است.
" من بارها گفته ام که راه های فراوانی برای دست یابی به موفقیت وجود دارد
و ما میخواهیم نشان دهیم که راه ما نیز به موفقیت میرسد"
" در عصر و دوران جدید فوتبال تحمل و صبر مردم کاهش پیدا کرده
و تنها پاسخ و عکس العمل موجود به باخت ، خریدن بازیکن جدید است.
اما زمانی که شما بازیکنان 21 ،22 ساله در ترکیب خود دارید میتوانید از بهتر بودن آنها از بازیکنان جدید صحبت کنید."
"وقتی 33 سال دارند ، همیشه میتوانند در 34 سالگی بدتر هم باشند
وبه همین دلیل است که با داشتن این وضیعت نیاز داریم تا صبور باشیم.
کیفیت لازمه را در تیم خود داریم.و میتوانیم در انتهای فصل نیز نشان دهیم که ما میتوانیم موفق باشیم"
//
فعلا كه درگير امتحانات هستم.اگر شما ما رو دعا كنيد ما هم بعد امتحانات در خدمتتون هستيم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی آرسنال و بولتون امشب از تلویزیون رسمی ایران ( شبکه سوم ) پخش مستقیم دارد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ارش شدید برف در لندن بازی عقب افتاده ی توپچی ها را عقب انداخت...
درست مثل چند بازی فوتبال دیگر این هفته در انگلستان، بازی امشب آرسنال و بولتون نیز لغو شد. در حالی که زمین امارات قابل استفاده برای این بازی شده است، اما نگرانی های حمل و نقل تماشاگران با توجه به وضعیت بد جوی این بازی را نیز به تعطیلی کشاند!
در اطلاعیه ی رسمی باشگاه آمده است:" با وجود به کار گیری تمام نیروها برای انجام بازی امشب با بولتون، اما تغییرات ناگهانی و غیر قابل پیش بینی هوا در منطقه ی هایبری هیچ تصمیم دیگری جز لغو بازی باقی نگذاشت!
از تمام اشکالاتی که بر اساس این تصمیم برای شما به وجود خواهد آمد عذر خواهی کرده و تاکید می کنیم که این تصمیم به راحتی گرفته نشده و آسایش هواداران در رفت و آمد به ورزشگاه اصلی ترین عامل در این تصمیم بوده است.
باشگاه در فرصت مقتضی زمان جدید بازی را اعلام خواهد کرد و تمامی بلیت ها در آن بازی معتبر خواهند بود."​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازگشت نیکلاس می تواند نقطه پایانی باشد بر تمام شایعاتی که حداقل یکی از آنها می توانست به واقعیت تبدیل شود...

اگر نیکلاس بنتنر به مرز آمادگی برسد،بسیار دور از انتظار است که ونگر با خرید یک مهاجم دیگر،شانس بازی کردن را از مهاجم دانمارکی آرسنال بگیرد.
ونگر بارها اعلام کرد که شاید در ژانویه مهاجمی را به خدمت بگیرد و هر بار از وی سوال می شد که آیا به شخص خاصی نزدیک هستید،جواب ونگر یک چیز بود،خیر در حال حاضر به هیچکس نزدیک نیستیم.
هم اکنون آرسنال به شدت در خط حمله خود با کمبود مهره مواجه است،بطوریکه اگر ونگر به ولا بازی بدهد،می توان گفت ادواردو و ولا تنها مهاجمین در دسترس آرسنال برای بازی های سخت پیش رو هستند.یکی 20 ساله و کم تجربه و دیگری با خاصیت مصدوم شوندگی بالا.
تئو هم که زمان مشخصی برای بازگشتش تعیین نشده به نظر نمی رسد،بتواند برای این فصل کار خاصی را برای آرسنال انجام دهد.با توجه به مصدومیت های پر تعداد و طولانی تئو، بهتر است اگر هم قرار باشد خریدی انجام شود یا حتی صورت نگیرد،ونگر خیلی به تئو این فصل،فکر نکند.
اما موضوعی که همه از جمله ونگر را در یک حالت دو دلی برای خرید مهاجم جدید قرار داده این است،در برهه ای که آرسنال مهاجمین اصلی خود را نداشته تیم اصلا دچار مشکل نبوده و آمار گل های زده آرسنال در نیمه فصل بسیار خیره کننده است.به هر ترتیب کلید خرید ژانویه آرسنال در دست کسی نیست جز بنتنر،مهاجمی که 31 اکتبر سال گذشته مصدوم شد سپس جراحی کرد و بعد از دوری نسبتا طولانی،هم اکنون بازگشته است،اما اگر آماده شدن بنتنر برای بازی بیش از آن چیزی که پیش بینی شده طول بکشد،آنگاه ونگر باید بدون معطلی برای خرید جدید اقدام کند.با توجه به اینکه زمان بازگشت اواخر ژانویه اعلام شده،در احتمالی 50:50 شاید باز هم شاهد خریدی شبیه به آنچه در مورد آرشاوین رخ داد باشیم،یعنی خرید در ثانیه های آخر.
آرسن ونگر در مصاحبه اخیرش به این موضوع اشاره کرد و گفت:
"همه چیز به بنتنر بستگی دارد و اینکه مصدومیتش چه وضعی دارد.وی هم اکنون تحت درمان است و وقتی روز جمعه بازگشت،او را تست می کنیم سپس با توجه به نتایج آزمایش های صورت گرفته،شرایط برای خرید جدید را ارزیابی می کنیم.
آزمون نهایی در دو هفته پیش رو صورت می گیرد،اگر باز هم برای دو ماه بیرون برود،چاره ای نداریم که خرید کنیم.ما نمی توانیم فقط یک مهاجم داشته باشیم.در هر صورت نگاه می کنیم و اگر معامله خوبی پیدا کردیم،آنرا انجام خواهیم داد.اما هنوز احتمال اینکه کسی را بخریم 50:50 است".

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نا بر اخبار و شایعات امروز خبرگزاری های معتبر آرسنال در پی جذب 19 ساله ساحل عاجی است...
ر طبق گزارشات واصله آرسن ونگر در حال سبک و سنگین کردن شرایط برای جذب این بازیکن نوزده ساله ساحل عاجی است.
لاکینا ترائوره بازیکن تیم کلوژ رومانی است که از لحاظ فیزیکی و بازی می تواند با امانوئل آدبایور مقایسه شود.
این خبر که از سوی مقام ارشد باشگاه کلوژ نیز تایید شده باید تا چند روز یا حتی طی چند هفته آینده توسط باشگاه آرسنال تایید یا تکذیب شود.
ظاهرا این اتخاب به پیشنهاد جین مارک گیلو استعداد یاب آرسنال صورت گرفته است.
خود ترائوره که از انتقال احتمالیش به شمال لندن و بازی در لیگ برتر انگلستن به وجد آمده است می گوید :
" این برای من یک رویا است که برای یک تیم عالی بازی کنم . این یک شانس بزرگ برای من است چرا که من برنامه های ونگر برای جوانانش را می دانم . در حال حاضر یک فشار بی نظیر روی من است چرا که می توانم حالا به باشگاه بزرگ اروپا بروم . شاید این جاه طلبی من را نشان بدهد .
مربی ساحل عاج به من گفته است در آینده می توانم برای تیم ملی شانسی داشته باشم ولی من می دانم این شانس در صورت موفقیت در باشگاه بدست می آید اگر من به باشگاه بزرگی مانند آرسنال بروم . این شور انگیز است وقتی من می شنوم آرسن ونگر در حال دیدن من است . من احساس می کنم در انگلستان می توانم موفق باشم . اگر چه جوان هستم اما من قابلیت هایی دارم و مقدار زیادی بلند همتی . اگر به آن جا بروم می دانم در ابتدا بسیار سخت است ولی من مطمئنم می توانم موفق شوم . "
این صحبت ها از جایی شروع شد که ظاهرا باشگاه آرسنال طی تماسی خواستار دانستن میزان قیمت فروش و نحوه قرارداد وی شده است.
باشگاه کلوژ در این رابطه می گوید : " ما با آرسنال در این رابطه صحبت هایی داشته ایم ولی ما هیچ پیشنهاد رسمی دریافت نکرده ایم . 4 میلیون یورو مبلغی است ما می توانیم سر آن توافق کنیم . "

wenger

Registered User
لایک‌ها
0
کسی بازی این بازیکن ساحا عاجی رو دیده.
در چه حده؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازگشت نیکلاس می تواند نقطه پایانی باشد بر تمام شایعاتی که حداقل یکی از آنها می توانست به واقعیت تبدیل شود...
باور بفرماييد ته دلم هم همين بود كه اخر كار بنتنر از بند مصدوميت رها ميشه و دو تا گل مي زنه و ونگر مي گه براي چي بايد مهاجم بخرم در حالي كه جواناني مثل نيكلاس داريم!
کسی بازی این بازیکن ساحا عاجی رو دیده.
در چه حده؟
جز مربي كلوژ و استعداد ياب باشگاه و احتمالا باباش كس ديگه اي اين بشر را نديده است.
//
مدیر برنامه های مریدا، با رد شایعات انتقال او، از علاقه ی آنها برای تمدید قرار داد با آرسنال خبر داد !
در چند روز گذشته خبرهایی مبنی بر قطعی شدن انتقال مریدا به اتلتیکو پخش و اینطور به نظر می رسید که مریدا با اتلتیکو قرار دادی 5 ساله بسته است. حتی امروز مدیر این باشگاه اسپانیایی نیز از علاقه ی قطعی خود به مریدا خبر داد و گفت:" مسلما به دنبال او هستیم.او یکی از بهترین جوانان اروپاست. ولی همانطور که ما به دنبال او هستیم، باشگاه های دیگری هم خواهان او هستند.
اطمینان دارم که او پیشنهادات زیادی دارد، زیرا شخصی با توانایی های او، این شایستگی را دارد."
اما در سویی دیگر، وکیل مریدا امروز تمامی این اخبار را تکذیب کرد و خاطر نشان شد که اولین انتخاب مریدا، تمدید کردن با آرسنال است!
جوزبا دیاز در اینباره گفت:" هیچ چیزی با اتلتیکو امضا نکرده ایم زیرا تنها باشگاهی که با آن در حال مذاکره هستیم، آرسنال است.
اولین اولویت فران، تمدید قرار داد با آرسنال است. تکرار می کنم : با هیچ تیمی به توافق نرسیده ایم.
فقط در صورتی با دیگر باشگاه ها مذاکره خواهیم کرد که با آرسنال به توافق نرسیم. 4 باشگاه اسپانیایی به او ابراز علاقه کرده اند ولی با هیچکدامشان صحبت نکرده ام.
آرسنال در اولویت قرار دارد ، علاوه بر این آنها مانند همیشه بسیار با احترام رفتار می کنند."
//
عين خريته اگر او را بفروشند!!!اصلا با عقل جور در نمياد كه بازيكني با اين پتانسيل و توانايي رو ونگر بخواد به اين راحتي از دست بده.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اخباری امروز در محافل اسپانیایی حسابی غوغا به پا کرد . آرسنال حاضر به فروش فابرگاس است ....
در صورتی که هیگوان آرژانتینی را از رئال به خدمت گیرد .
این خبررا امروز اولین بار مارکا در اسپانیا منتشر کرد . در این خبر ونگر چنین گفته بود : فابرگاس را به رئال میفروشیم تنها در شرایطی که هیگوان نیز به آرسنال آیند و مبلغی هم سر دریافت کنیم .
مارکا در این خبر قیمت فابرگاس را 45 میلیون یورو قرار داده بود که رئالی ها ترجیح میدادند رافائل ون در وارت را به لندن بفرستند و الباقی را به صورت ارزی به آرسنال حساب کنند . شایان ذکر است هیگوان را 35 میلیون در نظر گرفته اند .
از سویی دیگر بارسلونا هم احتمالش میرود که پیشنهاد بهتری ارائه دهد .
هیگیوان در سایت یوفا اعلام داشته بود که می خواهد بازی خود را در رئال پایان دهد و این شهر و این تیم را خانه دوم خود میدانست .
فابرگاس 22 ساله با 12 گل در این فصل بهترین گلزن لدنی ها است و تا سال 2014 با آرسنال قرارداد دارد .
ماه گذشته فابرگاس بازگشت به اسپانیا را رد کرده بود آینده فوتبالی خود را در لیگ برتر میدید . فابرگاس از آکادمی بارسلونا به آرسنال آمد و در سال 2003 قرار داد بست . وی هم اکنون از بهترین های آرسنال به شمار میرود و چندین ماه است که بازوبند را نیز از ویلیام گالاس گرفته است . فابرگاس اولین بار که در لیگ قهرمانان برای آرسنال بازی کرد تنها 16 سال و 177 روز داشت.
//
فكر كنم اين يه حقيقته كه سس در اينده اي نزديك از باشگاه خواهد رفت.و مقصد هم بايد بارسا باشه كه ادعاي پدر و فرزندي با سس داره!اما اين يك اشتباه است كه در تابستان او را از دست بديم.بايد يك فصل ديگه در امارات بمونه تا بازيكني مثل مريدا با كسب تجربه بتونه جاي او را پر كنه.
شایان ذکر است هیگوان را 35 میلیون در نظر گرفته اند . اگر ايشان 35 ميليون مي ارزه پس براي فابرگاس چه قيمتي بذاريم خوش بياد.اما جدا از اين رقم مسخره قيمت سس را حداقل 50 ميليون يورو مي بينم،حداقل.
اي كاش بمونه و اسطوره بشه...اي كاش.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پایگاه خبری GunnersTrust : سایت رسمی لیگ برتر ، بهترین بازیکنان دهه گذشته این لیگ را انتخاب کرد. در این بین آرسنال 4 نماینده دارد و بعد از منچستر یونایتد که 7 نماینده دارد ، بیشترین بازیکن را در این لیست دارد. ویرا ، پیرس ، برکمپ و هانری ، 4 بازیکن آرسنال در این لیست هستند. لیگ برتر در مورد ستارگان آرسنال این چنین نوشت.

Thierry Henry
1999-2007
وقتی آرسن ونگر یک جوان گمنام را از یوونتوس به لندن آورد ، شاید کمتر کسی پیش بینی میکرد که او میتواند چه تاثیری در لیگ برتر بگذارد اما پیشرفت سریع او ، هانری را به یکی از مهلک ترین مهاجمین جهان تبدیل کرد. گلهای فراوان او باعث شد آرسنال دو لیگ و سه جام حذفی را فتح کند. هانری بهترین گلزن لیگ برتر در فصلهای 2001/2002 و 2003/2004 و 2004/2005 و 2005/2006 شد و دو بار نیز به عنوان بهترین بازیکن سال لیگ برتر انتخاب شد و از نگاه انجمن نویسندگان ورزشی ، 3 بار به عنوان بهترین فوتبالیست جهان انتخاب شد.

Robert Pires
2000-2006
رابرت پیرس با خلاقیت در بازی خود و گلهای عالی که برای آرسنال به ثمر رساند ، هواداران را شیفته خود کرد. او بدون شک نقش بزرگی در قهرمانی آرسنال در فصل 2001/2002 داشت و یکی از اعضای تیمی بود که در فصل 2003/2004 بدون شکست لیگ را فتح کردند. او همراه با آرسنال 3 جام حذفی رابالای سر برد و همچنین کمک فراوانی در رسیدن توپچیها به فینال لیگ قهرمانان سال 2006 کرد. رابرت با بازیهای درخشان خود به عنوان بهترین بازیکن فصل 2001/2002 لیگ برتر معرفی شد و 3 بار در تیم منتخب سال جزیره قرار گرفت.

Patrick Vieira
1996-2005
یک مهره موثر در رختکن آرسنال. ویرا با تکل های محکم خود هر حریفی را در میانه میدان متوقف میکرد و با پاسهای رو به جلوی خود برای مهاجمین ، حملات آرسنال را شکل میداد. او 3 لیگ و چهار جام حذفی را با آرسنال فتح کرد و 3 بار در تیم منتخب سال لیگ جزیره قرار گرفت.

Dennis Bergkamp
1995-2006
دنیس برکمپ ، استاد پاسهای امتیاز آور. کسی که با نگرش و استعداد ذاتی خود ، گلهای بسیار تماشائی را وارد دروازه حریفان میکرد. او قسمتی از آرسنال بود که در شروع این دهه موفقیت های فراوانی را رقم زدند. بازی در پشت مهاجم وسط باعث شد ستاره هلندی توپچی ها با خلاقیت خود تاثیر فراوانی در بازیهای آرسنال داشته باشد. او 3 لیگ و 4 جام حذفی را با آرسنال فتح کرد.

دیگر بازیکنان این لیست:
Shay Given
Paolo di Canio
Michael Owen
Alan Shearer
Rio Ferdinand
Ryan Giggs
Roy Keane
Cristiano Ronaldo
Paul Scholes
Ruud van Nistelrooy
Wayne Rooney
John Terry
Frank Lampard
Didier Drogba

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
پایگاه خبری GunnersTrust : سایت رسمی لیگ برتر ، بهترین بازیکنان دهه گذشته این لیگ را انتخاب کرد. در این بین آرسنال 4 نماینده دارد و بعد از منچستر یونایتد که 7 نماینده دارد ، بیشترین بازیکن را در این لیست دارد. ویرا ، پیرس ، برکمپ و هانری ، 4 بازیکن آرسنال در این لیست هستند. لیگ برتر در مورد ستارگان آرسنال این چنین نوشت.

Thierry Henry
1999-2007
وقتی آرسن ونگر یک جوان گمنام را از یوونتوس به لندن آورد ، شاید کمتر کسی پیش بینی میکرد که او میتواند چه تاثیری در لیگ برتر بگذارد اما پیشرفت سریع او ، هانری را به یکی از مهلک ترین مهاجمین جهان تبدیل کرد. گلهای فراوان او باعث شد آرسنال دو لیگ و سه جام حذفی را فتح کند. هانری بهترین گلزن لیگ برتر در فصلهای 2001/2002 و 2003/2004 و 2004/2005 و 2005/2006 شد و دو بار نیز به عنوان بهترین بازیکن سال لیگ برتر انتخاب شد و از نگاه انجمن نویسندگان ورزشی ، 3 بار به عنوان بهترین فوتبالیست جهان انتخاب شد.

Robert Pires
2000-2006
رابرت پیرس با خلاقیت در بازی خود و گلهای عالی که برای آرسنال به ثمر رساند ، هواداران را شیفته خود کرد. او بدون شک نقش بزرگی در قهرمانی آرسنال در فصل 2001/2002 داشت و یکی از اعضای تیمی بود که در فصل 2003/2004 بدون شکست لیگ را فتح کردند. او همراه با آرسنال 3 جام حذفی رابالای سر برد و همچنین کمک فراوانی در رسیدن توپچیها به فینال لیگ قهرمانان سال 2006 کرد. رابرت با بازیهای درخشان خود به عنوان بهترین بازیکن فصل 2001/2002 لیگ برتر معرفی شد و 3 بار در تیم منتخب سال جزیره قرار گرفت.

Patrick Vieira
1996-2005
یک مهره موثر در رختکن آرسنال. ویرا با تکل های محکم خود هر حریفی را در میانه میدان متوقف میکرد و با پاسهای رو به جلوی خود برای مهاجمین ، حملات آرسنال را شکل میداد. او 3 لیگ و چهار جام حذفی را با آرسنال فتح کرد و 3 بار در تیم منتخب سال لیگ جزیره قرار گرفت.

Dennis Bergkamp
1995-2006
دنیس برکمپ ، استاد پاسهای امتیاز آور. کسی که با نگرش و استعداد ذاتی خود ، گلهای بسیار تماشائی را وارد دروازه حریفان میکرد. او قسمتی از آرسنال بود که در شروع این دهه موفقیت های فراوانی را رقم زدند. بازی در پشت مهاجم وسط باعث شد ستاره هلندی توپچی ها با خلاقیت خود تاثیر فراوانی در بازیهای آرسنال داشته باشد. او 3 لیگ و 4 جام حذفی را با آرسنال فتح کرد.

دیگر بازیکنان این لیست:
Shay Given
Paolo di Canio
Michael Owen
Alan Shearer
Rio Ferdinand
Ryan Giggs
Roy Keane
Cristiano Ronaldo
Paul Scholes
Ruud van Nistelrooy
Wayne Rooney
John Terry
Frank Lampard
Didier Drogba

نتیجه که مشخصه : روی کین , کمی هم احتمال داره هانری باشه به خاطر افتخارات

ولی جرارد تو لیست نیست !

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر امید دارد تا توماس روسیچکی به بازی روز شنبه با اورتون به ترکیب تیم برسد...
بازیکن چک تبار آرسنال به دلیل مصدومیتی که برایش به وجود آمد بازی با وستهام را از دست داد
و بازی با بولتون را هم اگر هوا برفی نبود و بازی لغو نمی شد از دست میداد
توماس تنها بازیکنی است که از میان مصدومان بارگشته است و مربی فـــرانسوی توپچی ها امید دارد
تا بازیکنان دیگری به ترتیب در هفته های آینده به ترکیب تیم باز گردند.
" تنها تغییر تیم نسبت به بازی با بولتون حضور توماس روسیچکی خواهد بود "
" ما امید داریم او را در بازی با اورتون در اختیار داشته باشیم و
او تنها بازیکنی خواهد بود که به ترکیب اضافه میشود"
" او بازی با وستهام را به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران از دست داد"
" او اندکی مشکل دارد و ما برای مطمئن شدن از مشکلش به اسکنها رجوع خواهیم کرد.
من باور دارم مشکل اصلی این است که او برای مدت زمان زیادی بازی نکرده
و بدنش برای آماده شدن نیاز به زمان دارد.اما اکنون او با سلامت کامل در حال بازگشت است"
در این بین دو بازیکن دیگر نیز در حال بازگشت به ترکیب تیم خواهند بود
و بنتنر نیز به تمرینات باز خواهد گشت.
"بنتنر جمعه به تمرینات باز خواهد گشت، فابرگاس برای بازی برگشت
با بولتون آماه خواهد شد و کلیچی هم به زودی باز خواهد گشت"

بالا