• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امشب با یک نتیجه عالی تونستیم رقیب نزدیکمون آسون ویلا رو ببریم قاطعانه3-0.شاه بیت غزل بدون شک سس بود که در کمتر از نیم ساعت حضورش بین دوبار تعویضش 2تا گل زد.باید روش بالای 100میلیون قیمت بذارن.

پ.ن:اه اه!!!!چقدر ازین بچه سیاهها که زن سفید با موی بلوند دارن بدم میاد.کوفت هردوشون بشه والکات و زنش:D

به شدت تبریک می گم.بدون اغراق پیروزی بزرگی بود.مطمئنا خیلی از بزرگان جزیره مقابل این تیم به مشکل بر می خورن.چه قدر گل قشنگی زد دیابی امیدوارم به روند رو به رشدش ادامه بده.اینده درخشانی در انتظارشه.بهش امید دارم!
مرسی توپچی های جوان
سس قیمت نداره!
والکات که اصلا جدی نگیرش!به چسب به زن کلیشی که سس و ارشا تو کفشن:دی
//
دوستان ما رو دعا می کنن دیگه!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم
خیلی خیلی خوشحال شدم وقتی دیشب نتیجه رو روی گل دیدم
سسک هم عالی بود.2 گل.

ایشالا که با ملحق شدن یه بازیکن خوب و خرید خوب میریم برای جام ایشالا

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال دومین پیروزی سه بر صفر خود را جشن گرفت. ( آمار بازی اضافه شد)
عصر امروز تیم های سوم و چهارم لیگ جزیره در ورزشگاه امارات در مقابل هم صف آرایی کردند و این در حالی بود که تمام بلیط های این بازی 3روز قبل به فروش رفته بود و تمام هوادارن منتظر بهترین هدیه ی سال نو از جانب ونگر و شاگردانش بودند!!!
آرسنال در حالی بازی را آغاز کرد که کاپیتان فابرگاس از روی نیمکت بازی را نظاره گر بود. بازیکنان منتخب آرسن ونگر برای این دیدار، آلمونیا، گالاس، ورمالن، سانیا، ترائوره، سانگ،دیابی،دنیلسون،نصری،ادواردو و آرشاوین بودند. ویلا نیز با ترکیب فریدل، لوک یانگ، دان، اشلی یانگ،داونینگ، میلنر، آگبونلاهور، هسکی،پتروف ، کوئلار و وارناک به میدان آمده بود.
آرسنال بسیار روان و شناور بازی را شروع کرد و در بیشتر دقایق نیمه اول مسلط بر بازی بود ولی با بی دقتی ادواردو نتوانست به گل دست یابد. درصد مالکیت در این نیمه 63 به 37 به نفع آرسنال بود.
دو تیم نیمه ی دوم را با همان ترکیب اولیه آغاز کردند ولی این آرسنال بود که اولین تعویض را انجام داد و در دقیقه ی 57 فابرگاس را به جای دنیلسون وارد زمین کرد.آرسنال در این نیمه سرا پا حمله بود ولی واکنش های خوب برد فریدل مانع از گل زنی توپچی ها می شد. اما سر انجام فابرگاس در دقیقه ی 65 با شوتی زیبا از روی یک ضربه ی استگاهی توانست او را مغلوب کند و اولین گل خود و تیمش را ثمر رساند.
فشار حملات آرسنال پس از گل بیشتر شد و سرانجام باز هم فابرگاس بود که در دقیقه ی 81 روی فرار والکات و پاس زیبای او گل دوم را نیز به ثمر رساند و تمام امید ویلا را برای بازگشت به بازی به یاس تبدیل کند. هرچند که فرار سریع او باعث تشدی مصدومیت قبلیش شد و پس از 27 دقیقه حضور در زمین، جای خود را رمسی داد.
پس از گل دوم ویلا در چند صحنه خطرناک ظاهر شد ولی توپچی ها با دفاع خوب خود مانع به نتیجه رسیدن این حملات شدند.
بازی رو به اتمام بود که اینبار دیابی روی یک حرکت انفرادی توانست گل سوم را نیز به ثمر برساند و یک پیروزی بسیار شیرین را برای توپچی ها رقم بزند. آنها امشب تیمی را شکست دادند که 3 بزرگ دیگر جزیره را برده بود!!
با توجه به تساوی دیروز چلسی، آرسنال فاصله اش با صدر را باز هم کمتر کرد تا با یک بازی کمتر فقط 4 امیتاز با شاگردان کارلتو اختلاف داشته باشد.

آمار بازی:

شوت (در چهارچوب)

آرسنال : 21(9) ----- استون ویلا : 9(2)

خطا

آرسنال : 15 ----- استون ویلا : 20

کرنر

آرسنال : 10 ----- استون ویلا : 4

آفساید

آرسنال : 1 ----- استون ویلا : 5

درصد مالکیت

آرسنال : 62 ----- استون ویلا : 38

کارت زرد

آرسنال : 1 ----- استون ویلا : 3

واکنش دروازه بان ها

آرسنال : 2 ----- استون ویلا : 6

داور

Philip Dowd(فیلیپ داود)

تماشاچی

60,056 نفر

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ad3665e472.jpg

2c7d5ab094.jpg

fbfc21e025.jpg

1087-05-21911599i217-pri-47321.JPG

Arsenal_v_Rangers_-_Emirates_Cup__10_.jpg

fbsd.jpg

fabregas.jpg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_oywwp62r2oim_0d34975.jpg

arsene-wenger.jpg
wenger_176204t.jpg

عكس از دوران جواني رئيس:

arsene-wenger_high1.jpg

Ars-ne-Wenger-and-Sir-Ale-001.jpg

pg-72-wenger-afp-get_71265t.jpg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پیتر هیل وود رییس باشگاه آرسنال در گفت و گویی با آرسن ونگر از وی خواست تا در صورت صلاح بهترین گزینه را خریداری کند ...
در حالی که روزانه اسامی جدیدی در لیست شایعات خرید آرسنال در ژانویه مطرح می شود پیتر هیل وود این اطمینان را به آرسن ونگر داده است تا بهترین خرید ممکن را انجام دهد و به هیچ وجه نگران قیمت بازیکن نباشد.
پیش از این بار ها آرسن ونگر از ریسک خرید اشتباه در صورت نبود امکانات مالی کافی صحبت کرده بود اما این بار ظاهرا پول لازم برای خرید بازیکن مهیا است.
بحث خرید آرسنال در ژانویه بعد از مصدومیت رابین ون پرسی و برای جایگزینی وی مطرح شد اما کم کم این روز ها شایعاتی مبنی بر احتمال خرید آزسنال در دو پست تهاجمی و تدافعی به گوش می رسد . در گوشه کناری نیز خبر می رسد با افزایش این روزهای سهام سهامداران جدید کمی فشار برای خرید از سوی آن ها بیشتر شده است.
با تمام این اوضاف پیتر هیل وود عفیده دارد نباید برای خرید هر بازیکنی اقدام کرد:
" ما پول زیاد قابل دسترسی داریم که قادریم آن ها را خرج کنیم . این پول ها بدون قید و شرط خاصی هستند . چند روز قبل با آرسن در این زمینه صحبت کردم . او می گوید دوست ندارد برود بیرون و یک بازیکن بگیرد بازیکنی که اصلا به کیفیت تیم کمکی نخواهد کرد . مایل نیست تا بازیکنی بگیرد تا از بازیکنان حال حاضر بالا تر نباشد . من به او اطمینان دادم مقدار کافی پول موجود است و برای بازیکنی دز سطح جهانی مانند رابین ون پرسی در بازار جسنجو کند . این که قیمت وی چقدر است اهمیتی ندارد . "

کاپیتان توپچی ها از زندگی در لندن رضایت کامل دارد و به چیزی جز آرسنال فکر نمی کند...

سسک از بودن در آرسنال کاملا راضی است و می خواهد بعد از سپری کردن دوره مصدومیتش،آرسنال را در مسیر کسب جام همراهی کند.
گفتنی است دوره بهبودی مصدومیت سسک در بدترین شرایط پیش بینی شده برای میزان آسیب دیدگی وی،چیزی حدود سه هفته طول خواهد کشید،یعنی بازگشت مجدد کاپیتان شاید تا اواخر ژانویه به درازا بکشد.سسک با به ثمر رساندن دو گل در بازی اخیر،هم اکنون با 12 گل در رده نخست بهترین گلزنان آرسنال قرار دارد.
با توجه به شایعات مطرح شده در رسانه ها که همگی از علاقه تیم های رئال و بارسا به فابرگاس حکایت می کردند،سسک در مصاحبه اخیر خود باری دیگر بر تعهد خود به باشگاه تاکید کرد:
"از تابستان تا الان حرف های زیادی در مورد رئال و بارسا وجود داشت اما تنها کاری که من می توانم انجام دهم این است که به باشگاه خودم،آرسنال فکر کنم و اینکه ببینم چطور می توانم به هم تیمی هایم کمک کنم".
وی در ادامه گفت:
"در حال حاضر نگران مصدومیتم هستم،می خواهم با غلبه براین مشکل عضلانی،هر چه سریع تر به شرایط بازی کردن برسم".
سسک با بیان اینکه هم اکنون آرسنال در جایگاه خوبی برای کسب جام قرار دارد،گفت:
"من ازبودن در آرسنال بسیار خوشحالم و کارهای بسیاری دارم که باید آنها را انجام بدهم.تنها چیزی که می توانم بگویم این است که به چیزی جز آرسنال فکر نمی کنم،کاملا راضی ام و هنوز کارهای بسیاری در لیگ جزیره برای انجام دادن دارم".

نوس دنیلسون بازیکن میانی آرسنال از آرزوی خود برای بازی در جام جهانی می گوید...
بازیکن 21 ساله آرسنال که پس از مصدومیت های عجیب از ناحیه پشت به میادین بازگشته است با گلزنی از روی ضربه ایستگاهی نقش مهمی در پیروزی سه بر صفر تیم برابر هال ایفا کرد.
نوس که در زیر 15 ساله های برزیل تا زیر 20 ساله های این تیم کاپیتانی کردهه حضور در جام جهانی با پیراهن تیم ملی کشورش را آرزوی خود می داند .
" این آرزوی من است تا بتوانم در جام جهانی بازی کنم و فرصت نمایش برای برزیل داشته باشم . هفته پیش با تلویزیون برزیل صحبت می کردم . در آن جا هم گفتم تمام تلاشم را برای آرسنال انجام می دهم . آرسنال برای من خرج کره و من را پرورش داده است . آن ها به من احترام می گذارند . پس اگر من در این تیم بمانم برای آن ها بازی کنم و گل بزنم و بدرخشم می دانم راهی برای ورود به تیم ملی برزیل دارم . این رویای من است تا در جام جهانی باشم .
اگر در جام جهانی آفریقا نباشم از تیم ملیم از دور حمایت خواهم کرد . اما در مورد انگلیس . شاید بتوانیم فینال جام جهانی را برزیل برابر انگلستان ببینیم .
این فوق العاده است چرا که من احساس می کنم در حال حاضر کمی با انگلیس عجین شده ام . اولین باری که آرسنال را با تیری هانری و دنیس برگکمپ و ویرا و پیرس در سال 2002 دیدم از همان موقع خواستم در انگلستان بازی کنم . بنابراین از این که به این جا رسیدم بسیار شادمانم و علاقه دارم برای مدت طولانی این جا بمانم . من یک قرارداد جدید امضا کردم . پس آینده من در آرسنال خواهد بود . "

Last edited by a moderator:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اکساندر سانگ تنها هافبک دفاعی کلاسیک آرسنال تنها تا دو بازی دیگر کنار تیم خواهد بود...
وی که با پیشرفت زیاد خود از عناصر اصلی تیم در عقب زمین به شمار می آید باید برای جام ملت های آفریقا که هر دو سال یک بار برگزار می شود برای تیم ملی کشورش کامرون به میدان برود .
آرسنال که امسال در این پست فقط و فقط الکس سانگ را دارد باید برای پر کردن جایگاه وی از بازیکنانی نظیر دنیلسون و آبو دیابی استفاده کتد . البته این شرایط در صورت عدم خرید بازیکن در این پست در ژانویه است . طبق شواهد نیز خرید هاقبک دفاعی در ژانویه بسیار دور از ذهن به نظر می رسد .
الکس سانگ 22 ساله تا قبل از بازی های ملی خود می تواند تیم را در دو بازی چهار شنبه شب در لیگ برتر برابر پورتسموث و هم چنین بازی هفته بعد در جام حذفی برابر وستهم تیم را همراهی کند .
آرسنال به علاوه الکس سانگ باید در این دوره امانوئل ابوئه را نیز به تیم ملی ساحل عاج بدهد .
خاطره بد حضور ابوئه و توره دو سال قبل باعث شده ترس از نبود سانگ و تبعات بعدی آن بیشتر شود.
شاید از نکات مثبت این جام ملت ها خروج تعداد بازیکن بیشتر در تیم چلسی را متذکر شد . دیدیه دروگبا ماشین گلزنی چلسی از مهم ترین گزینه های چلسی است. مایکل اسین - کالو - جام اوبی میکل از دیگر گزینه های مهم تیم چلسی هستند که آن ها هم باید برای تیم ملی کشورشان به میدان بروند .
با توجه به مصدومیت فابرگاس و مشخص نبودن وضعیت دنیلسون و هم چنین خروج سانگ و ابوئه طی این چند روز اخبار جدیدی مبنی بر احتمال خرید آرسنال در ژانویه در این پست هم به گوش می رسد .

نتایج نظر سنجی بهترین گل دهه اخیر آرسنال از نگاه هواداران منتشر شد و طی آن گل دنیس بهترین شد....
گل رویایی دنیس برگکمپ به نیوکاسل با آن حرکت بدن فوق العاده شاید یکی از لحظات به یاد ماندنی در ذهن هواداران آرسنال باشد.
سایت رسمی باشگاه طی یک نظر سنجی در تلاش بود تا بهترین گل دهه اخیر تیم را از نگاه هواداران انتخاب کند . بدین ترتیب از بین زیبا ترین و به یاد ماندنی ترین گل های این دهه تعدادی را انتخاب کرد.
آمار کامل این رده بندی به شرح زیر است :
1 - دنیس برگکمپ به نیوکاسل در سال 2002 ----- 34 %
2 - تیری هانری به منچستر یونایتد در سال 2000 ----- 16 %
3 - رابین ون پرسی به چارلتون اتلتیک در سال 2006 ----- 15 %
4 - تیری هانری به روال مادرید در سال 2006 ----- 11 %
5 - آندری آرشاوین به بلکبرن در سال 2009 ----- 7 %
5 - تیری هانری به تاتنهام در سال 2002 ----- 7 %
7 - تیری هانری به لیورپول در سال 2004 ----- 5 %
8 - امانوئل آدبایور به ویارئال در سال 2009 ----- 2 %
9 - ری پارلر به چلسی در سال 2002 ----- 1 %
9 - رابرت پیرس به لیورپول در سال 2003 ----- 1 %

قابل ذکر است درصد ها به صورت رند شده آورده شده است.

امروز در برخی خبرگزاری های نه چندان معتبر اخباری مبنی بر احتمال پیوستن کریگ بلیمی از منچستر سیتی به آرسنال در ژانویه به گوش رسید

Last edited by a moderator:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
امروز در برخی خبرگزاری های نه چندان معتبر اخباری مبنی بر احتمال پیوستن کریگ بلیمی از منچستر سیتی به آرسنال در ژانویه به گوش رسید
اگه یه لیست از بازیکنایی که ونگر تحسینشون میکنه ولی راغب به جذبشون نیست درست کنیم فکر کنم بلندبالا تر از لیست مصدومانمون بشه . این خبر از طرف ونگر تکذیب شد :

Bellamy not on Wenger's transfer wish-list

میگه "کلآ" از من سیتی بازیکنی نخواهیم خرید

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خب دوستان
موفق شدیم Portsmouth رو 4-1 شکست بدیم
الان با 41 امتیاز و یک بازی کمتر در رده سوم هستیم

بالا