• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سران باشگاه آرسنال به دنبال قرض گرفتن دروازه بان منچستر سیتی

سران باشگاه آرسنال به دنبال آن هستند تا برای جذب شی گیون دروازه بان منچسترسیتی، به صورت قرضی وارد عمل شوند. این در حالی است که روبرتو مانچینی، سرمربی ایتالیایی سیتی درنظر دارد تا جو هارت را به عنوان دروازه بان اصلی تیمش به کار بگیرد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نگاهی به بازی اول آرسنال در لیگ برتر در برابر لیورپول ...

» آرشاوین در دو سفر به انفیلد با 6 شوت 5 گل به ثمر رسانده است !
» آخرین بازی که لیورپول در بازی نخست برابر BIG FOUR بازی کرده است به سال 2003 بازمگردد که لیگ را از بازی با چلسی آغاز کرد .
» آرسنال 8 بازی از 9 بازی اخیر خود (بازی آغازین لیگ برتر ) را با پیروزی پشت سر گذاشته است
» 3 بازی آخری که آرسنال خارج از خانه انجام داده در مجموع 14 گل زده به همراه داشته است !
» لیورپول فقط 3 بازی از 18 بازی آخر خود در برابر آرسنال را برده است !
» آرسنال بیشترین گل ها را در لیگ برتر از بیرون محوطه خطر (19 گل ) به ثمر رسانده و از این بابت رکورد دار است ! بعد از آرسنال ، منچستر سیتی با 10 گل زده ( در لیگ قبل ) پشت آرسنال در حرکت است !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب بچه ها
بازی اول لیگ روز یکشنبه مقابل لیورپول هست که از سبکه 3 هم پخش میشه.

خیلی لذت بخشه بازی اول رو مستقیم دیدن
امیدوارم با یه برد شیرین همراه باشه
هر چند احتمالا تعدادی غایب تو مهره های کلیدی هم داریم.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
خب تبریک میگم! ونگر جونتون تا 2014 تمدید کرد و حالا حالاها از لحاظ مربی خیالتون راحته.:)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب اول تمدید قرارداد رئیس رو تبریک میگم
معلوم بود حالا حالاها موندنیه.

و اینکه جوری که باد میاد و شاخه میجنبه بازی امروز پخش نمیشه آره؟
این برنامه مضخرف ماه عسل!!! رو الان گذاشتن!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
lخوب بله بازی شروع شد و 4 دقیقه هم ازش گذشته و این بیشعورا برای دو تا برنامه آبکی آبگوشتی بازیو پخش نکردن ...

لعنت به این تلویزیون ایران

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
خب بازی 1-1 تموم شد ....من نتونستم بازیرو ببینم....کسی لینک یوتیوب گلی رو که رینا به خودشون زد رو پیدا کرد بزاره بی زحمت.....:)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با سلام خدمت همه دوستان آرسنالی
خوشبختانه موفق شدم از طریق شبکه rustavi 2 در مه پاره ترک/ست بازیو ببینم.
نیمه اول تا حدود زیادی بازی دست آرسنال بود اما این هم کاملا مشهود بود که ساق ها خسته است و خیلی کم از کارهای سرعتی استفاده کردیم.نیمه اول تموم شد 0-0
اما نیمه دوم در دقایق ابتدایی و با توجه به میزبان بودن لیورپول جلو اومد و در همان دقیقه ی اول نیمه دوم روی یک اشتباه کوچک از ویلشر و با یه شوت خرکی از زاویه بسته توپ به سقف دروازه رفت!تا دقیقه 60 بازی دست لیورپول بود با توجه به جو گل اول داشت حمله می کرد اما با اومدن روسیچکی و ولکات به جای ابوئه و ویلشر آرسنال بر بازی سوار شد و حملاتشو شروع کرد.اما از انجایی که تیم تازه از بدنسازی بیرون اومده بود نتونست تیکی تاکا رو به نمایش بذاره و سعی در سانتر از جناحین برای شماخ داشتیم که متاسفانه نه سانتر درست و حسابی داریم و نه در محوطه جریمه جایگیری مناسب داشتیم(این مشکلی هست که همیشه باهاش دست به گریبان بودیم و باید این نقیصه برطرف بشه تا در موارد اضطراری ازش بهره ببریم)فن پرسی در دقیقه 75 اومد تو بازی دیگه تیم کاملا تهاجمی شد!بدون اقرار لیورپول کاملا در لاک دفاعیه و جلوترین بازیکنشو تورس بود که جلوی محوطه ی جریمه ی خودشون بود!!!کار برای آرسنال خیلی سخت شده تمام 11 بازیکن لیورپول تو محوطه ی جریمه ی خودشونن و هیچ جای خالی پیدا نمیشه!دقیقه 87 یه حرکت قشنگ از روسیچکی و یک و دو با پرسی و یه یکی دو پا و یه ضربه فنی زیبا(اینجا من خیز برداشتم سمت تلویزیون...)اما از زیر طاق دروازه رینا توپو بیرون می کشه و کرنر میشه(سرمو بین دو دستم می ذارمو آهههههههی می کشم...)عجب حرکتی بود تو اون شلوغی محوطه جریمه.مرسی توماس.
دقیقه 90 سانتر از آرشاوین با قوس زیاد،رینا میاد بیرون توپو دفع کنه و شماخ از چند قدم عقبتر خودشو به توپ می رسونه و ضربشو می زنه که به پاشنه تیرک می خوره و در برگشت میره تو بغل رینا که وقتی می خواد توپو بغل کنه کفتره از اغوشش رها میشه و میره تو دروازه و رینا هم با توپ می ره تو دروازه به چه زیبایی:دی(توصیف این صحنه کمی سخته خودتون برید از اخبار ببینید تا مستفیض شید:دی)
داور 5 دقیقه وقت اضافه گرفته و لایورپول حالا جلو کشیده.کارت زردا زیاد شده و داور مثل نخود و کیشمیش داره به بازیکنامون کارت میده(خیلی دیگه تو مخ شده این عوضی)تا اینکه کاشیلنی در عرض 5 دقیقه دو تا کارت زرد می گیره و ثانیه اخر بازی اخراج میشه!(لعنت به داور نفهم بکنم)
نکات مهم بازی:
1)آلمونیای گه بازم تو دروازه وایساد تا همنان از وجودش عذاب بکشیم.مثل همیشه هم همش گند کاری بود.چند خروج اشتباه و تو گل خورده هم میگن مقصر بود(البته این گلا رو من دروازبانو مقصر نمی دونم)
2)ویلشر از ابتدا تو زمین بود و به جای فابرگاس بازی کرد که خیلی چنگی به دل نزد.به تجربه بازی کردن احتیاج داره
3)کاشیلنی عالی بود.تمام ضربات سرو زد.چه پرشایی داره این بازیکن.تو دو تا کورس با تورس(که تعویضی اومد تو)زد لهش کرد:دی خلاصه یه چیزی تو مایه های ورمالنه:دی البته کمی هماهنگیش با دیگر بازیکنا کمه!
4)نصری جز بهترینا بود هر چند همه ی بازیکنا از حد و اندازه های خودشون کمی فاصله داشتن.شک ندارم که فصل فصل نصریه.یه مکمل فوق العاده برای فابی خواهد شد!
5)آرشاوین هم هیچ وقت اون آرشاوینی که می خواستم نشده!!!
6)قهرمانیم...:دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دیدار دیدنی و پر حاشیه لیورپول و آرسنال که دو اخراجی در پی داشت در نهایت در عدد یک به پایان رسید ...
هفته اول رقابت های لیگ برتر با دیداری بسیار حساس در بندر لیورپول پیگیری خواهد شد .
توپچی ها لندن برابر غو های بندر لیورپول جدالی حساس برابر هم خواهند داشت . سرمربی فصل گذشته فولام روی هاچسون بار دیگر این بار با تیم جدید خود برابر آرسن ونگر و یارانش صف آرایی خواهند کرد .
در ترکیب توپچی ها بازیکنان زیر حضور دارند :
مانوئل آلمونیا
گائل کلیچی
توماس ورمائلن
لارن کاسیلنی
امانوئل ابوئه
باکاری سانیا
آندری آرشاوین
جک ویلشر
سمیر نصری
آبو دیابی
مروان شماک

بر روی نیمکت ارسنال زیر بازیکنان زیر حاضر هستند :
لوکاژ فابیانسکی
کایرن گیبز
توماس روسیچکی
تئو والکات
الکس سانگ
کارلوس ولا
رابین ون پرسی
نکته جالب ترکیب آرسنال حضور دوباره المونیا به عنوان شماره یک ارسنال و هم چنین حضور جک ویلشر در مرکز میدان است .

بازی با سوت داور راس ساعت آغاز می شود .
قرمز پوشان لیورپول برابر زرد پوشان آرسنال .
دقیقه 4 بازی و از فاصله ای پشت محوطه جریمه لیورپول روی خطای شکل گرفته آرسنال صاحب موقعیت ارسال است . سانتر بازیکنان ارسنال و حرکت بعد از آن ثمری برای توپچی ها در پی ندارد .
در ده دقیقه ابتدایی بازی دو تیم سعی در محک زدن یکدیگر داشتند و ضمن ارائه حرکات ترکیبی خود بی مهابا حمله نمی کردند .
در دقیقه 14 بازی هستیم و دو تیم بازی شناور و نسبتا روانی از خود به نمایش می گذرانند .
در این دقایق لیورپول کمی نسبت به ارسنال برتری دارد اما دو تیم در خلق موقعیت های گلزنی چندان موفق نیستند .
در دقیقه 20 روی خطایی که بر روی ابوئه رخ می دهد آرسنال بار دیگر موقعیت ضربه زنی دارد .
آرسنال مجموعا تا به این جای کار از لیورپول بهتر بازی کرده و این تیم را بیشتر در زمین خود نگه داشته است . شوت محکم ورمائلن در ده دقیقه ابتدایی و صحنه مشکوک بر روی شاماک در محوطه جریمه اتفاقات مهم تا به این جای کار بوده است .
نکته جالب دیگر در مورد بازی حضور دو مهاجم خطرناک دو تیم بر روی نیمکت است . رابین ون پرسی از آرسنال و فرناندو تورس از لیورپول که هر یک به دلیلی بر روی نیمکت تیمشان حضور دارند .
دقیقه 30 بازی روی حرکت سرعتی کلیچی و شوت سرکش وی آرسنال موقعیتی داشت که ضربه سرکش وی از بالای دروازه پپ رینا به بیرون رفت .
آرسنال تا دقیقه 30 بازی 53 درصد صاحب موقعیت توپ بوده است .
دقیقه 31 بازی روی حرکت بازیکنان لیورپول و در راس آن جو کول صاحب موقعیتی شدند که توپ به کرنر رفت . این کرنر نیز ثمری برای تیم لیورپول ندارد .
آرسنال در این دقایق با سرعت بیشتری حملات خود را بر روی دروازه لیورپول ترتیب می دهد . حرکات از کناره ها و سانتر های زمینی و هوایی بیشتر در برنامه توپچی ها قرار دارد .
دقیقه 36 روی یک فرار از افساید از سمت راست جو کول صاحب موقعیتی شد ه شوت محکم وی به آسمان می رود .
دقیقه 41 بازی جک ویلشر روی خطایی که روی بازیکن حریف انجام می دهد کارت زرد دریافت می کند .
در دقایق پایانی نیز جو کول با تکل خطرناک خود بر روی کاسیلنی وی را نقش بر زمین که داور بالافاصله کارت قرمز خود را به جو کول نشان داد .
به طور کلی در دقایق پایانی نیمه اول لیورپول کمی بهتر بازی کرد و صاحب دو موقعیت خوب نیز شد که ثمری برای آن ها نداشت . حالا با اخراج جو کول آرسن ونگر در رختکن باید نقشه هایش را برای توپچی ها توضیح دهد .
نیمه دوم
در همین ابتدای نیمه دوم توسط انگوگ دروازه ارسنال فرو ریخت .
ضربه محکم وی که بعد از برخورد به دستان آلمونیا به طاق دروازه ارسنال رسید تا لیورپول یک شروع خوب در نیمه دوم داشته باشد .
آرسنال بعد از گل خورده سعی دارد تا از زمان بازی استفاده کرده و گل تساوی را وارد دروازه تیم حریف کند که لیورپولی ها تا به این جا در خط دفاع نمایش خوبی داشته لند .
آلمونیا نیز در این نیمه ناگهان نامطمئن شده و روی ضرباتی که به سمتش می آید مطمئن عمل نمی کند .
دقیقه 56 لیورپول صاحب یک موقعیت خوب شد که این ضربه از بالای دروازه به بیرون رفت .
لیورپول در این دقایق کاملا برتر کار کرده و موقعیت های خوبی روی دروازه ارسنال ایجاد کرده است .
دقیقه 59 بازی اولین تعویض آرسنال انجام می شود . تئو والکات به جای امانوئل ابوئه .
در سوی دیگر روسیچکی نیز به جای ویلشر وارد زمین می شود .
تقریبا آرسنال در این دقایق بیشتر توپ و میدان را در اختیار دارد و سعی در ارائه بازی هجومی از خود دارد اما لیورپول با نظم خوبی بازی را پی می گیرد .
دقیقه 65 بازی روی یک حرکت خوب توسط لیورپولی ها از سمت چپ و پاس در عرض صاحب موقعیتی بودند که این پاس توسط کسی قطع نشد و خطر از روی دروازه ارسنال دفع شد .
دقیقه 69 بازی و آرسنال بیشتر از قبل مالکیت توپ را در اختیار دارد هر چند لیورپولی ها با خوبی سعی در ارائه ضد حملات خود دارند .
دقیقه 73 روی خطایی که بر روی شماک پشت محوطه جریمه انجام شد بار دیگر ارسنال صاحب موقعیت گل است .
تئو والکات پشت این ضربه قرار دارد . این ضربه نیز برای آرسنالی ها بی ثمر است .
تورس برای لیورپول وارد میدان می شود . از دقیقه 74 لیورپول مهاجم خطرناک خود را وارد زمین می کند .
برای آرسنال نیز رابین ون پرسی آماده حضور در زمین می شود . شماره ده جدید آرسنال که نزدیک به 15 دقیقه فرصت خواهد داشت تا از شکست تیمش جلوگیری کند . ون پرسی به جای آبو دیابی به بازی می آید .
آرسنال کاملا در زمین لیورپول مشغول بازی است ولی با تجمع بازیکنان لیورپول چندان روی موقعیت سازیش موفق نیست . با این حال لیورپول از اندک موقعیت هایش توانسته تا به این جا یک گل وارد دروازه آرسنال کند .
دقیقه 77 بازی روی حرکت روسیچکی و پاس خوب وی به والکات وی می توانست موقعیت خوبی داشته باشد که توپ از کنترلش خارج شد .
توماس روسیچکی نیز در این بازی کارت زرد دریافت می کند . دقیقه 84 بازی و خطای توماس و البته کارت زرد داور .
دقیقه 86 بازی روی حرکت آرسنال روسیچکی بار دیگر موقعیتی داشت که ضربه دیدنی وی با فاصله بسیار اندک از بالای دروازه به بیرون رفت .
آرسنال بار هم روی یک سانتر از جناحین و در یک شلوغی موقعیت بسیار خوبی داشت که به هر ترتیب ممکن مدافعان لیورپول توپ را دفع می کنند .
دقیقه 88 بازی و سانتر از سمت راست برای آرسنال و دفع دنیل اگر و یک ضربه کرنر برای ارسنال . سانتر بلند بازیکنان آرسنال و خطای مهاجم آرسنال اعلام می شود .
به طور کلی آرسنال بار دیگر در این بازی موقعیت های بسیار خوبی برای گلزنی داشت و به طور کلی در نیمه دوم مالکیت توپ را در اختیار داشت اما این لیورپول ده نفره بود که در ده دقیقه نیمه دوم با بازی خوب خود توانست دروازه آرسنال را باز کند .
گل..................
مروان شماک در آخرین دقایق بازی موفق می شود مزد حملات سنگین ارسنال را روی اشتباه بزرگ رینا بدهد . شماک در اولین بازی رسمی خود برای آرسنال موفق می شود اولین گل خود را وارد دروازه حریف کند . روی یک شلوغی در محوطه و اشتباه رینا و فرصت طلبی شاماک .
5 دقیقه وقت طلف شده برای این دیدار حساس . لیوپول 1 - آرسنال 1
دقیقه 93 بازی یک ضربه ایستگاهی خطرناک برای لیورپول شکل میگیرد . ضربه زیابی جرارد توسط آلمونیا دفع می شود و به کرنر می رود .
دقیقه 95 بازی کاسیلنی روی یک خطای هند دمین کارت زرد خود را دریافت می کند و از زمین بازی اخراج می شود .
آرسنال نیز در آخرین ثانیه های بازی ده نفره می شود و در نهایت سوت پایان بازی نیز به صدا در می آید تا آرسنال در این بازی با لیورپول در عدد یک تساوی کند .
در نهایت در بازی که ارسنال برتری خاصی نسبت به حریفش داشت نتوانست سه امتیاز را دشت کند و به تک امتیاز این دیدار بسنده کرد تا در هفته های دیگر بتواند روند بهتری از خود به نمایش بگذارد .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سمیر نصری به مدت 1 ماه قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.

دقایقی پیش سایت رسمی باشگاه در خبری بسیار مختصر ، اعلام کرد سمیر نصری به دلیل مصدومیتی از ناحیه ی مینیسک زانو که در بازی برابر لیورپول به وجود آمده است، عمل جراحی مختصری انجام خواهد داد که او را یک ماه از میادین دور نگه خواهد داشت.

منبع

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ظاهرا شی گیون توانسته است رضایت مانچینی را برای خروج از سیتی بدست آورد !

مانچینی در این مورد گفت : در جریان علاقه ی فولهام و آرسنال به گیون هستم و در صورتی که او بخواهد برود مانعی برایش به وجود نمیآورم !
در بازی آغازین لیگ برتر "جوهارت" درون دروازه منچستر سیتی ایستاد و شی گیون از روی نیمکت کار را دنبال کرد از همین رو عصبانیت گیون از شرایط به اوج خود رسیده است !
گیون به هیچ عنوان علاقمند نیست تا به عنوان دروازبان دوم یک تیم بازی کند و قبلا هم اشاره کرده بود در صورتی که انتخاب اول سیتی "جو هارت" باشد تیم را ترک میکند !
آرسنال هم مدتی است که با دروازبان های خود مشکل دارد ! نه آلمونیا توانایی و استقامت یک دروازبان را دارد و نه فابیانسکی در حدی بوده که به توان به آن اعتماد کرد !
مانچینی در مورد گیون گفت : من دوست دارم این بازکن 34 ساله در تیم بماند اما اگر تصمیم دیگری بگیرد به آن احترام میگذارم !
از سویی دیگر خبر میرسد شوارز که در بازی آغازین لیگ همراه فولهام در برابر بولتون بازی نکرده آماده خروج از فولهام و پیوستن به توپچی هاست !

منبع

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ونگراز پیشنهاداتش میگوید....

ارسن ونگرسرمربی ارسنال مدعی است که قبل از اینکه قراردادش را باباشگاه تمدید کند از تیمهای دیگرپیشنهاداتی داشته است.
سرمربی فرانسوی توپچیها که مدت زیادی است دراین باشگاه فعالیت میکند با امضای قراردادی سه ساله بار دیگر تعهدش را به توپچیهای لندن نشان داد.
قرارداد جدید دوران حضور ونگر60 ساله را در ارسنال به 18 سال میرساند دراین رابطه ونگرمیگوید هرگزبه فکرترک ارسنال نبوده است ولی این مسئله موجب نشده تا باشگاههای دیگر به وی توجه نشان ندهند.
ارسن بعد ازکسب تساوی یک بریک در زمین لیورپول گفت : هیچگاه به خروج از ارسنال فکر نکردم وتنها راهی که برای نشان دادن تعهدم به این باشگاه داشتم امضای قراردادی بود که به من پیشنهاد شده بود.
تنها هدف من این است که برای باشگاه وتیم مفید باشم برغم وجود پیشنهادات دیگر من همواره به اصول خودم یعنی وفاداری به قراردادم تا به اتمام رسیدن ان پایبندم .
به هیچ عنوان اماده مذاکره کردن یا صحبت کردن درمورد موقعیتهای دیگرنبودم وفقط میخواستم تا روی ارسنال تمرکزکنم.
بدون شک بهترین راه ممکن برای من تمدید قراردادم بود چنانچه روزی احساس کنم برای تیم مفید نیستم باشگاه را ترک خواهم کرد.

منبع

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
آلمونیا اعلام کرد در صورتی که ونگر گلر جدیدی بخرد از تیم جدا خواهد شد ...

به هر صورت آرسنال همواره به دروازبانان زیادی لینک شده است و اخیرا صحبت زیادی مبنی بر حضور شوارزر وجود دارد .
آلمونیا که در بازی برابر لیورپول درون دروازه آرسنال ایستاد حال به مسائل نقل و انتقالاتش اشاره کرد .
وی با اشاره به اینکه این شایعات بر روی اعتماد به نفسش تاثیر دارد عنوان کرد از این شایعات سردرگم شده .
" صادق باشیم . بسیار سخت است که تمرکز کنیم چرا که آرسنال باشگاه بزرگی است و صحبت ها و اخبار زیادی پیرامونش وجود دارد .
تنها کاری که می توانم بکنم ادامه کارم و تمرینات است چرا که قراردادی با باشگاه دارم و می خواهم چیزی که مربی از من خواسته انجام دهم .
با وی صحبت نکرده ام . اگر کسی بیاید باید در مورد آینده ام در آرسنال صحبت کنم . چیزی نیست که الان در باره اش صحبت کنم . من تلاشم را می کنم و اگر روزی برای آرسنال خوب نباشم صحبت خواهم کرد . این مشکلی نیست . من این جا بسیار خوشحال هستم .
تنها خبر من در مورد مردم و حضورشان در زمین تمرین است .
به هیچ مکانی خارج از آرسنال فکر نمی کنم . بسیار سخت است که بخواهم برای باشگاه دیگری بازی کنم اگر در انگلیس باشم و در آرسنال نباشم . اسپانیا نیز بسیار برایم سخت است .
اما من 33 ساله هستم و چند سال دیگر بیشتر برای فوتبالم باقی نمی ماند . می خواهم از آن ها لذت ببرم . من گلری هستم که از بازی کردن لذت میبرم . "

attachment.php

منبع

فایل های ضمیمه

• 53031361-8cf5-4be3-b2c3-ff444748711a.jpg
    53031361-8cf5-4be3-b2c3-ff444748711a.jpg
    28.1 KB · نمایش ها: 30

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سمیر نصری به مدت 1 ماه قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.

دقایقی پیش سایت رسمی باشگاه در خبری بسیار مختصر ، اعلام کرد سمیر نصری به دلیل مصدومیتی از ناحیه ی مینیسک زانو که در بازی برابر لیورپول به وجود آمده است، عمل جراحی مختصری انجام خواهد داد که او را یک ماه از میادین دور نگه خواهد داشت.

تازه بازی اول بود مصدوم دادیم!
فک نکنم امسال هم به جایی برسیم

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
تازه بازی اول بود مصدوم دادیم!
فک نکنم امسال هم به جایی برسیم
اره متاسفانه این مصدومیت موضوع خیلی مهمی هستش تو ارسنال !
حدس من اینه که نفر بعدی روسیچکی هستش !!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اره متاسفانه این مصدومیت موضوع خیلی مهمی هستش تو ارسنال !
حدس من اینه که نفر بعدی روسیچکی هستش !!
من روی ولکات شرط بندی می کنم:دی
//
بد جوری تو محافل ورزشی پیچیده که آرسنال و سویا بر سر سباستین اسکیلاچی مدافع 30 ساله فرانسوی با مبلغ 8 میلیون یورو به تفاهم رسیدن.به نظر همه چیز قطعی میاد و تو چند روز آیند باید تو امارات ببینیمش!
/
از شی گیون هم خبرای خوبی به گوش می رسه.بعد از اینکه نیمکت نشین جو هارت جوان شد گفت اگر در بازی اول فصل تو ترکیب نباشه تیمو ترک می کنه.تو ترکیب قرار نگرفت و گفت تیمو ترک می کنه.مانچینی گفت دوست داره او در تیم باشه علی رغم اینکه جو هارت یک دروازبان کلاس جهانیست.گیون با مانچینی صحبت کرد و گویا رضایتشو برا یخروج از سیتی گرفته و حالا باید منتظر اقدام آرسنال برای خرید وی باشیم.زمزمه هایی از قبل بود و حالا وقتشه که جدی بشه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال و سویا بر سر اسکیلاچی به توافق رسیده اند....

آرسن ونگر که همواره در طول این فصل نقل و انقالات صحبت از جذب حداقل یک مدافع دیگر کرده بود ، به نظر می رسد صید خود را باز هم در میان فرانسویان پیدا کرده و اینبار به دنبال مدافع سویا است.
به نقل از Canal + France ، نبودن اسم این مدافع 30 ساله در بین بازیکنان سویا برای بازی آنها در چهارچوب دور انتخابی لیگ قهرمانان اروپا ، انتقال این بازیکن فرانسوی را به لندن قطعی کرده است. این خبرگزاری مدعی است دو باشگاه بر سر مبلغ 8 میلیون یورو به تفاوق رسیده اند و اسکیلاچی تا جمعه رسما یک توپچی خواهد شد.
لازم به ذکر است که قرارداد این بازیکن ملی پوش با سویا در ژانویه به پایان خواهد رسید بنابراین مسولین این تیم اسپانیایی تصمیم گرفته اند بجای اینکه در ژانویه بازیکن خود را کاملا رایگان از دست بدهند ، پیش از اتمام قراردادش او را به فروش برسانند تا در قبال فروش او مبلغی نیز عاید آنان شود.

///

ا توجه به اینکه نام این بازیکن خیلی مطرح نبوده در مورد وی کمی اطلاعات جمع آوری کردیم ....

همانطور که در خبر قبلی خواندید، اسکیلاچی ظارا با آرسنال به توافق رسیده است !

وی متولد 11 آگوست 1980 است . در شهر تولان فرانسه به دنیاآمد و 185 سانتی متر قد دارد !
وی به عنوان مدافع آخر برای سویا بازیی میکند و این نقش برایش تخصصی محسوب میشود .

وی از سال 97 فوتبال حرفه ای خود را با تیم شهر خودش آغاز کرد
1997-1998 با 6 بازی برای تولان
1998-2000 با 48 بازی برای موناکو (ب)
2000-2006 با 117 بازی برای موناکو
2000-2002 با 69 بازی برای آجاسیو ( قرضی )
2006-2008 با 62 بازی برای لیون
2008-.... با 49 بازی برای سویا

وی از سال 2004 به تیم ملی فرانسه دعوت شده و 20 بازی ملی در کارنامه دارد !

افتخارات :
» در سال 2002 قهرمانی لیگ 2 فرانسه به همراه آجاسیو
» در سال 2003 قهرمانی در "Coupe de la Ligue" به همراه موناکو
» در سال 2004 فینالیست لیگ قهرمانان به همراه موناکو
» در سال های 2007 و 2008 پشت سر هم قهرمان لیگ 1 فرانسه به همراه لیون
» قهرمان " Trophée des Champions" به همراه لیون در سال 2006
» قهرمان "Coupe de la Ligue" در سال 2007 به همراه لیون
» قهرمان "Copa del Rey" به همراه سویا در سال 2010

c681f3a1-4766-42c6-b3c6-cc6e208c392e.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
من روی ولکات شرط بندی می کنم:دی
ببینیم و تعریف کنیم :دی
البته هر دو مصدوم میشن متاسفانه ولی دیر و زود داره !
خارج از شوخی امیدوارم این فصل ، فصل کم مصدومیتی برامون باشه !

همانطور که در خبر قبلی خواندید، اسکیلاچی ظاهرا با آرسنال به توافق رسیده است !
اسکیلاچی به نظر بازیکن خوبی میاد !
پست دفاع اخر هم مورد مناسبیه ! بدرد بخور باشه خوبه

بالا