آقا کجا نبودم؟ بودم که
شما منو میشناسی؟ عذر میخوام ولی نام کاربری شما برام نا آشناس. شاید از جای دیگه با هم آشنایی داشته باشیم و شما یوزرت اونجا یه چیز دیگه باشه
اولین و آخرین پستت تو تاپیک بر می گرده به چند هفته پیش(اگه اشتباه می کنم بگو).در ضمن یوزرمو عوض کردم و یوزر قبلیم amir ahmadi بود و خوشحال میشم اسمتونو بدونم.
ایونو یادم رفت بگم (درباره تماشای یازیها):
زیاد نگران نباش. فوق فوقش مجبور میشیم گزارش های مزخرف الجزیره رو تحمل کنیم و چند ساعت بعد از پایان بازی هم تکرار رو از sky sport hd ببینیم :دی
OFF TOPIC بیش از حد......... (با عذرخواهی)
اگه یوتلست w3 داشته باشی و بتونی کانالهای BFBS 5,6 رو بگیری که این دو کانال تماما برنامه های sky sports 1,2 انگلستان رو پخش میکنن و اسکای هم تمامی بازیهای تیمهای بریتانیا رو پخش میکنه. تنها در صورتی بازی تیمهای کشورهای دیگه پخش میشه که تیمای انگلستان اون ساعت بازی نداشته باشن که تو دور گروهی تقریبا بعیده! (بر اساس پخش بازیهای فصل گذشته)
صحبتایی که می کنی بر می گرده به مسائل دانگل و شیرینگ اینترنتی.که از توان من خارجه.مگر اینکه مخ داداشو بزنم که هزینه کنه و حالشو ببریم:دی اما خوشحال میشه که اگر اطلاعات کافی در این زمینه داری به من بگی تا بررسی کنم و اگر به صرفه است راهش بندازم.
فعلا که با کد دستی داریم کارمونو راه می اندازیم و بازی امروز هم می تونیم از شبکه مزخرف idman نظاره گر باشیم.امیدوارم شبکه Rustavi2 هم این بازیو پوشش بده که خیلی شبکه بیستیه.حتی 15 دقیقه بین دو نیمه هم تبلیغ نمی ذاره و به آمار و ارقام بازی و ریپلی ها و... می پردازه!تازه کد هم نمیشه این شبکه و جام باشگاه ها رو هم نشون میده.(نباید از دستش داد)
در ضمن شبکه فوق آبروریزیه راه فردا هم هست که افغانیه و مثل کشور دوست و برادر ایران دزد تشریف دارن:دی
همه اینا تو ترکه و تو هاتبرد لیدر هم بود که گویا این فصل چیزی نشون نمیده!
اگه یوتلست w3 داشته باشی و بتونی کانالهای BFBS 5,6 رو بگیری
فرکانسش چیه؟آیا کد میشه؟با کد دستی باز میشه؟سافتکم؟دانگل؟شیرینگ؟:دی
حالا دیگه تو خط دفاع تیم هم داره رقابت بالا میره. دقیقا مثل بقیه مناطق زمین
اصولا الان آرسنالیا میتونن با افتخار بگن که یه تیم پرمهره و کهکشانی دارن. البـــــــــتــه فقط در صورتی که مصدومیت ها به حداقل برسه. بدون هیچ تعصبی میگم، اگه ونگر بتونه تیم دلخواهشو از بین بازیکنان فعلی حاضر تو تیم انتخاب کنه (بدون دغدغه مصدومیت) تیمای خیلی کمی تو اروپا هستن که میتونن جلوی اون آرسنال، خودی نشون بدن!!
فقط ای کاش یه فکر برای دروازه هم میشد که دیگه ترس اینو نداشته باشیم که شوت دیوید بنتلی از وسط زمین یه راس بره تو گل
من راضی نیستم!
معتقدم هنوز ضعف ها و خلا هایی تو تیم از فصل پیش تا به حال باقی مونده و ونگر نتونسته اونا رو ترمیم کنه.وقتی به قهرمانان لیگ های معتبر و جام باشگاه ها نگاه می کنیم می بینیم که همگی در عقب زمین و در درون دروازه یه گلر بزرگ و قابل اعتماد داشتن نه آلمونیایی که با فاجعه هایی که به بار میاره زحمات یه تیمو به باد میده.تو همون بازی با لیورپول هم به نظرم گند زده بود.چند خروج افتضاح داشت و یه گل قشنگ خورد!اینو درک نمی کنم که چرا برای خرید شوارتزر حاضر نشد مبلغو از 3 میلیون به 4 میلیون پوند افزایش بده!یعنی اینقدر بدبختیم که 1 میلیون پوند کمرمونو خم می کنه؟چرا فری رو نخرید که برای اومدن به انگلیس اعلام امادگی کرده بود؟چرا گیونو نخرید که از نیمکت نشینی تو من سیتی شدیدا ناراضیه و اعلام کرد تیمو ترک می کنه؟
دوست دارم حداقل فابیانسکی و یا مانونه رو بذاره تا اگر هم خراب کاری کردن تو دلمون بگیم که تجربه ندارن و بازی به بازی بهتر میشن!
در ضمن یه ضعف خیلی بزرگ هم فصل پیش داشتیم که تیمو تقریبا فلج کرد(با همدستی آلمونیا).اون هم هافبک دفاعی تیم الکس سانگ بود.به توانایی ها و آیندش ایمان و اعتقاد دارم اما یه بازیکن جوان کم تجربه تحمل این فشار له کننده ی لیگ برترو نداره که بخواد تو ترکیب ثابت تیم باشه.خیلی براش زود بود که بیاد تو ترکیب اصلی.فصل پیش می خواست ملو رو بخره بذار اونجا که یهو یووه اومد و تو 48 ساعت برداشتش برد تورین!و از اون به بعد دیگه برای خرید هافبک دفاعی تلاشی نکرد و این منو متعجب کرده!یعنی توی بیش از 6 میلیارد جمعیت کره ی زمین یه هافبک دفاعی پیدا نمیشه بیاد آرسنال؟!هر روز رفتیم تو arsenal.ir اما هیچ خبری در ایم مورد نبود.فکر کنم دلشو به فریمپونگی خوش کرده بود که 18 سال بیشتر نداشت و می تونستیم تصور کنیم که حضور او هم دردی را دوا نخواهد کرد(الان هم مصدوم شده و 6 ماهی خانه نشینه)
اما با تمام این اوصاف به ونگر و تیمش همواره اعتماد و اعتقاد داشتم و معتقدم که این تیم در هر حالتی می تونه جام بیاره.حتی تو سخت ترین شرایط که همه قطع امید کرده بودن من پای این تیم و تمام جووناش وایسادم و طلب جام کردم!حتی موقعی که 3-1 تو نیو کمپ عقب بودیم!!!:دی
همه چیز به مصدومیت ها بستگی داره...