• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الان تو سایت خوندم که باید مقابل ادواردو هم بازی کنیم!!!اتفاق جالبیه.و مطمئنا هوادارا استقبال گرمی ازش خواهند کرد.بچه ی نیکی بود:دی

Arsenal-4ever

Registered User
لایک‌ها
2
^^^
"استقبال گرم" کافی نیست!
فکر میکنم یکی از بی نظیرترین استقبال های سراسر تاریخ باشگاه ازش به عمل میاد. هم از طرف هوادارا و هم باشگاه!
این پسر آینده ورزشی خودشو به نسبت زیادی تو آرسنال از دست داد و اون هم فقط به خاطر بدشانسی و یه از همه مهمتر یه ابله ِ وحشی به نام ماریتن تیلور (لعنت الله علیه و علی آبائه و اجداده!!)

تو لحظه ای که قرار بود قرعه ی گروه شاختار توسط گری لینکر برداشته بشه آرزو میکردم که گروه H باشه و شد.
ادواردو و ارسنال طاقت دوری همدیگه رو نداشتن...

البته یه آروزی دیگه هم داشتم که تیم سوم گروه ما بازل سوئیس باشه چون در صورتی که باهاش همگروه میشدیم، قطعا دو بازی آرسنال از شبکه hd suisse پخش میشد که متاسفانه نشد :D

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
البته یه آروزی دیگه هم داشتم که تیم سوم گروه ما بازل سوئیس باشه چون در صورتی که باهاش همگروه میشدیم، قطعا دو بازی آرسنال از شبکه hd suisse پخش میشد که متاسفانه نشد
چه حساب کتابی داشتی تو:دی
ولی با این قرعه ای که افتاده بهمون فکر کنم هیچ کدوم از بازی ها رو نتونیم ببینیم!
استقبال گرم" کافی نیست!
فکر میکنم یکی از بی نظیرترین استقبال های سراسر تاریخ باشگاه ازش به عمل میاد. هم از طرف هوادارا و هم باشگاه!
این پسر آینده ورزشی خودشو به نسبت زیادی تو آرسنال از دست داد و اون هم فقط به خاطر بدشناسی و یه از همه مهمتر یه ابله ِ وحشی به نام ماریتن تیلور (لعنت الله علیه و علی آبائه و اجداده!!)
تایید میشه.تک تک کلمه ها.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
96925ee1-43dc-4aba-a3ca-96acbf97452c.jpg

به اعلام سایت رسمی باشگاه آرسنال، امروز سومین خرید این تابستان انجام شد و سباستین اسکیلاچی فرانسوی با قراردادی بلند مدت با مبلغی فاش نشده به شمال لندن پیوست.
مدافع بلند قامت، قدرتمند و باتجربه ی جدید آرسنال سابقه ی 36 بازی در لیگ قهرمانان و رقابت های اروپایی دارد و 21 بار نیز در ترکیب تیم ملی کشورش قرار گرفته است.
سباستین که پیش از حضور در اسپانیا در لیون فرانسه توپ می زد، با این تیم موفق به دو قهرمانی پیاپی در سال های 2007 و 2008 شده بود و قبل از آن نیز در ترکیب فینالیست لیگ قهرمانان سال 2004، موناکو قرار داشت.
اسکیلاچی در اولین مصاحبه ی رسمی خود گفت:« این یک انتقال هیجان انگیز برای من است. آرسن ونگر فردی بسیار قابل احترام است و من بسیار امیدوار به کار کردن زیر نظر او هستم و البته بعضی از بازیکنان آرسنال را نیز از تیم ملی می شناسم. آرسنال تیمی است که نه تنها برای بازی زیبا شناخته می شود، که همواره در کورس رقابت برای قهرمانی در بالاترین سطح نیز شرکت داشته است. از پیوستن به چنین باشگاه خارق العاده ای بسیار هیجان زده ام!»
آرسن ونگر، مرد فرانسوی نیمکت آرسنال نیز درباره ی بازیکن جدیدش می گوید:«سباستین کیفیت بسیاری دارد که با ورودش به ترکیب ما اضافه می کند. او سریع است، تجربه ی بالایی دارد و جنگندگی زیادی در بازی اش می بینید. حضور او تفاوت هایی نسبت به سال قبل برای ما ایجاد می کند تا بتوانیم در این فصل برای قهرمانی رقابت کنیم.»

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسنال با دروازبانان متزلزش وارد رقابتها خواهد شد
ارسن ونگر ورود بازیکن جدید به تیم را منتفی اعلام کرد ولی در عین حال خرید جدید را غیرممکن ندانست.
با اضافه شدن اسیکلاچی شاماک وکوشلنی به ترکیب تیم مربی فرانسوی توپچیها داستان حضور تیمش در نقل وانتقالات را تمام شده میداند.
ونگر افزود: نمیگویم که همه چیز تمام شده ولی درحال حاضر درشرایطی نیستیم که باکسی قرارداد امضا کنیم درحال حاضر همه چیز راکد است.
وی اضافه کرد: هیچ بازیکنی از ارسنال به تیمهای داخلی نخواهد رفت ولی ممکن است یکی دو نفر به اسپانیا ویا ایتالیا بروند.
اصولا وقتی فصل شروع میشود نقل وانتقالات کمتری اتفاق می افتد.
ارسن گفت: بنظرم فصل نقل وانتقالات باید تا الان تمام شده بود چرا که مسابقات داخلی شروع شده البته نقل وانتقالات میتواند در سطح بین المللی ادامه داشته باشد چرا که همه لیگها در یک زمان شروع نمیشوند.
@Arsenal-4ever
آقا یه مدت نبودی شما:دی

Arsenal-4ever

Registered User
لایک‌ها
2
خدای را سپاس
حالا دیگه تو خط دفاع تیم هم داره رقابت بالا میره. دقیقا مثل بقیه مناطق زمین
اصولا الان آرسنالیا میتونن با افتخار بگن که یه تیم پرمهره و کهکشانی دارن. البـــــــــتــه فقط در صورتی که مصدومیت ها به حداقل برسه. بدون هیچ تعصبی میگم، اگه ونگر بتونه تیم دلخواهشو از بین بازیکنان فعلی حاضر تو تیم انتخاب کنه (بدون دغدغه مصدومیت) تیمای خیلی کمی تو اروپا هستن که میتونن جلوی اون آرسنال، خودی نشون بدن!!
فقط ای کاش یه فکر برای دروازه هم میشد که دیگه ترس اینو نداشته باشیم که شوت دیوید بنتلی از وسط زمین یه راس بره تو گل :p

RuDiger،
آقا کجا نبودم؟ :D بودم که :D
شما منو میشناسی؟ عذر میخوام ولی نام کاربری شما برام نا آشناس. شاید از جای دیگه با هم آشنایی داشته باشیم و شما یوزرت اونجا یه چیز دیگه باشه :)

ویرایش:
ایونو یادم رفت بگم (درباره تماشای یازیها):
زیاد نگران نباش. فوق فوقش مجبور میشیم گزارش های مزخرف الجزیره رو تحمل کنیم و چند ساعت بعد از پایان بازی هم تکرار رو از sky sport hd ببینیم :دی

OFF TOPIC بیش از حد......... (با عذرخواهی)
اگه یوتلست w3 داشته باشی و بتونی کانالهای BFBS 5,6 رو بگیری که این دو کانال تماما برنامه های sky sports 1,2 انگلستان رو پخش میکنن و اسکای هم تمامی بازیهای تیمهای بریتانیا رو پخش میکنه. تنها در صورتی بازی تیمهای کشورهای دیگه پخش میشه که تیمای انگلستان اون ساعت بازی نداشته باشن که تو دور گروهی تقریبا بعیده! (بر اساس پخش بازیهای فصل گذشته)

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قرعه خوب و بستن قرارداد اسکیلاچی رو تبریک میگم
اما نخریدن دروازه بان یکم ....!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آقا کجا نبودم؟ بودم که
شما منو میشناسی؟ عذر میخوام ولی نام کاربری شما برام نا آشناس. شاید از جای دیگه با هم آشنایی داشته باشیم و شما یوزرت اونجا یه چیز دیگه باشه
اولین و آخرین پستت تو تاپیک بر می گرده به چند هفته پیش(اگه اشتباه می کنم بگو).در ضمن یوزرمو عوض کردم و یوزر قبلیم amir ahmadi بود و خوشحال میشم اسمتونو بدونم.
ایونو یادم رفت بگم (درباره تماشای یازیها):
زیاد نگران نباش. فوق فوقش مجبور میشیم گزارش های مزخرف الجزیره رو تحمل کنیم و چند ساعت بعد از پایان بازی هم تکرار رو از sky sport hd ببینیم :دی

OFF TOPIC بیش از حد......... (با عذرخواهی)
اگه یوتلست w3 داشته باشی و بتونی کانالهای BFBS 5,6 رو بگیری که این دو کانال تماما برنامه های sky sports 1,2 انگلستان رو پخش میکنن و اسکای هم تمامی بازیهای تیمهای بریتانیا رو پخش میکنه. تنها در صورتی بازی تیمهای کشورهای دیگه پخش میشه که تیمای انگلستان اون ساعت بازی نداشته باشن که تو دور گروهی تقریبا بعیده! (بر اساس پخش بازیهای فصل گذشته)
صحبتایی که می کنی بر می گرده به مسائل دانگل و شیرینگ اینترنتی.که از توان من خارجه.مگر اینکه مخ داداشو بزنم که هزینه کنه و حالشو ببریم:دی اما خوشحال میشه که اگر اطلاعات کافی در این زمینه داری به من بگی تا بررسی کنم و اگر به صرفه است راهش بندازم.
فعلا که با کد دستی داریم کارمونو راه می اندازیم و بازی امروز هم می تونیم از شبکه مزخرف idman نظاره گر باشیم.امیدوارم شبکه Rustavi2 هم این بازیو پوشش بده که خیلی شبکه بیستیه.حتی 15 دقیقه بین دو نیمه هم تبلیغ نمی ذاره و به آمار و ارقام بازی و ریپلی ها و... می پردازه!تازه کد هم نمیشه این شبکه و جام باشگاه ها رو هم نشون میده.(نباید از دستش داد)
در ضمن شبکه فوق آبروریزیه راه فردا هم هست که افغانیه و مثل کشور دوست و برادر ایران دزد تشریف دارن:دی
همه اینا تو ترکه و تو هاتبرد لیدر هم بود که گویا این فصل چیزی نشون نمیده!
اگه یوتلست w3 داشته باشی و بتونی کانالهای BFBS 5,6 رو بگیری
فرکانسش چیه؟آیا کد میشه؟با کد دستی باز میشه؟سافتکم؟دانگل؟شیرینگ؟:دی
حالا دیگه تو خط دفاع تیم هم داره رقابت بالا میره. دقیقا مثل بقیه مناطق زمین
اصولا الان آرسنالیا میتونن با افتخار بگن که یه تیم پرمهره و کهکشانی دارن. البـــــــــتــه فقط در صورتی که مصدومیت ها به حداقل برسه. بدون هیچ تعصبی میگم، اگه ونگر بتونه تیم دلخواهشو از بین بازیکنان فعلی حاضر تو تیم انتخاب کنه (بدون دغدغه مصدومیت) تیمای خیلی کمی تو اروپا هستن که میتونن جلوی اون آرسنال، خودی نشون بدن!!
فقط ای کاش یه فکر برای دروازه هم میشد که دیگه ترس اینو نداشته باشیم که شوت دیوید بنتلی از وسط زمین یه راس بره تو گل
من راضی نیستم!
معتقدم هنوز ضعف ها و خلا هایی تو تیم از فصل پیش تا به حال باقی مونده و ونگر نتونسته اونا رو ترمیم کنه.وقتی به قهرمانان لیگ های معتبر و جام باشگاه ها نگاه می کنیم می بینیم که همگی در عقب زمین و در درون دروازه یه گلر بزرگ و قابل اعتماد داشتن نه آلمونیایی که با فاجعه هایی که به بار میاره زحمات یه تیمو به باد میده.تو همون بازی با لیورپول هم به نظرم گند زده بود.چند خروج افتضاح داشت و یه گل قشنگ خورد!اینو درک نمی کنم که چرا برای خرید شوارتزر حاضر نشد مبلغو از 3 میلیون به 4 میلیون پوند افزایش بده!یعنی اینقدر بدبختیم که 1 میلیون پوند کمرمونو خم می کنه؟چرا فری رو نخرید که برای اومدن به انگلیس اعلام امادگی کرده بود؟چرا گیونو نخرید که از نیمکت نشینی تو من سیتی شدیدا ناراضیه و اعلام کرد تیمو ترک می کنه؟
دوست دارم حداقل فابیانسکی و یا مانونه رو بذاره تا اگر هم خراب کاری کردن تو دلمون بگیم که تجربه ندارن و بازی به بازی بهتر میشن!

در ضمن یه ضعف خیلی بزرگ هم فصل پیش داشتیم که تیمو تقریبا فلج کرد(با همدستی آلمونیا).اون هم هافبک دفاعی تیم الکس سانگ بود.به توانایی ها و آیندش ایمان و اعتقاد دارم اما یه بازیکن جوان کم تجربه تحمل این فشار له کننده ی لیگ برترو نداره که بخواد تو ترکیب ثابت تیم باشه.خیلی براش زود بود که بیاد تو ترکیب اصلی.فصل پیش می خواست ملو رو بخره بذار اونجا که یهو یووه اومد و تو 48 ساعت برداشتش برد تورین!و از اون به بعد دیگه برای خرید هافبک دفاعی تلاشی نکرد و این منو متعجب کرده!یعنی توی بیش از 6 میلیارد جمعیت کره ی زمین یه هافبک دفاعی پیدا نمیشه بیاد آرسنال؟!هر روز رفتیم تو arsenal.ir اما هیچ خبری در ایم مورد نبود.فکر کنم دلشو به فریمپونگی خوش کرده بود که 18 سال بیشتر نداشت و می تونستیم تصور کنیم که حضور او هم دردی را دوا نخواهد کرد(الان هم مصدوم شده و 6 ماهی خانه نشینه)
اما با تمام این اوصاف به ونگر و تیمش همواره اعتماد و اعتقاد داشتم و معتقدم که این تیم در هر حالتی می تونه جام بیاره.حتی تو سخت ترین شرایط که همه قطع امید کرده بودن من پای این تیم و تمام جووناش وایسادم و طلب جام کردم!حتی موقعی که 3-1 تو نیو کمپ عقب بودیم!!!:دی
همه چیز به مصدومیت ها بستگی داره...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبریک
بازی در نیمه اول خیلی زیبا بود.بلکبرن سعی در ازسال توپای بلند تو محوطه جریمه داشت و می خواست از تجمعی که تو محوطه جریمه است استفاده کنه و گل زنی کنه اما مدافعا خوب کار کردن و توپا رو برگشت دادن.اما یه لحظه کاشیلنی اشتباه کرد و مهاجم ازش عبور کرد و گل...
باز هم ولکات خوب بازی کرد و هممونو امیدوار کرد.گل اولو زد و چند تا حرکت خوب هم داشت اما باز هم بهتر باید بشه!کاپیتان برای اولین بار در این فصل از ابتدا تو زمین بود و خوب بازی نکرد!!!پاهاش جون نداشت.به نظرم به خاطر اینه که تمرینات پیش فصلو با تیم نبود.نیمه دوم هم با روسیچکی تعویض شد و ناراحت و خسته از زمین بیرون رفت!!!
فن پرسی اما بر خلاف فابرگاس آماده به نظر می رسید و تحرک زیادی داشت تا اینکه دقیقه 33 با برخوردی که با مدافع حریف داشت از ناحیه کف پا(فکر کنم انگشت شستش بود:دی)مصدوم شد و بیرون رفت و جاش شماخ اومد.فکر نمی کنم مصدومیتش جدی باشه و زیاد نگران نیستم.
به نظر آزمون سختی برای دفاعمون بود که ازش سربلند بیرون اومدیم.یادمه فصل پیش تو این توپای بلند علی اصغری خیلی به مشکل بر می خوردیم اما امروز استوار بودیم!کاشیلنی تو ضربات سرش باید دقت بیشتری بکنه.بعد از اشتباهی که منجر به گل بلکبرن شد کمی متزلزل نشون داد و بلکبرنی ها هم سعی کردن از اشتباهاتش استفاده کنن که خوشبختانه این اتفاق نیفتاد.
نیمه دوم اما همه چیز تغییر کرد و دیگه بازی سریع و تهاجمی رو از دو تیم ندیدیم.بلکبرن به طرز عجیبی بازیش افت کرد و مدام توپ لو می دادن.تا اینکه تو یه حمله آرسنال با آرشا به گل رسید و با خیالی آسوده تر بازیو ادامه داد.بازی با توپ خراب کردن های بلکبرنی ها ادامه پیدا کرد و آرسنال هم سعی در حفظ توپ و اداره بازی داشت که موفق هم بود.
2-1 بردیم .تبریک می گم.

Arsenal-4ever

Registered User
لایک‌ها
2
@ RuDiger
1- نمیدونم کی پست زده بوده ولی با احتساب این پست، کلا سومین پست من در این تاپیک هست

2- من از شرینگ اینترنتی (*****) استفاده میکنم. ماهیانه 15 تومن هزینه شارژش هست و باید یه رسیوری که قابلیت پشتیبانی از سی سی کم داره رو داشته باشی (که معمولا قیمتشون بالای 250 تومن هست) یا اینکه کارت DVB بگیری. من از dvb استفاده میکنم
به راحتی میتونی 100% بازیهای هر فصل از آرسنال رو ببینی. البته کاملا 100% نه :دی چون اولین بازی از کارلینگ کاپ، هر ساله فقط از Arsenal TV Online پخش میشد و من از مجموع تمام بازیهای دو فصل گذشته، فقط این دو بازی که اولی 6-0 در برابر شفیلد یونایتد و دومی هم 2-0 برابر وست بروم بود رو ندیدم! به نظر من ارزشش رو داره این هزینه رو کنی، چون همونطور که گفتم در اون حالت کاملا میتونی بازی دلخواهتو انتخاب کنی!! به دلیل کانال ها و آپشن های مختلفی که داری. بازی امروز با بلکبرن رو من از کانال Sky Calcio HD دیدم و با گزارش انگلیسی. بدون کوچکتیرن تبلیغ در حین بازی یا هر چیز دیگه ای ...

3- فرکانسش : 11324 V 27500 که البته فقط و فقط با سی سی کم میتونی بازش کنی و کدی براش موجود نیست

4- نمیخوام نکته به نکته جواب بدم، ولی بر خلاف نظر شما من معتقدم که الکس یکی از سه بازیکن برتر فصل گذشته ی تیم ما بود. بدون شک...
مشکل ما فصل گذشته نه هافبک دفاعی بود و نه دروازبان (!!). فقط نبود یه مهاجم بود که همونطور که دیدیم از فوریه و مارچ که سوپر نیک اضافه شد چقدر تیم راه افتاد. نمیخوام زیاد وارد اون بحثا بشم چون در حال حاضر عیش ِ ما مدام است از لعل دلخواه و کارمان هم به کام است، الحمدلله ... :D به هر حال زیاد وارد گذشته نمیشیم. امروز به نظرم سانگ معمولی رو به پایین بازی کرد. شاید به خاطر مدل موی جدید و باحالش lol
و فک کنم باهام هم عقیده باشی که آلمونیا امروز یکی از بهترین بازیکنای زمین بود. نه؟
درسته که اگـــه یه دروازبان میگرفتیم بهتر بود (البته نه کسی مثل شوارزر، بلکه شی گیون منظور منه) ولی حالا که اون اتفاق نیفتاده چرا غمگین باشیم؟ خوشبختانه آلمونیا تا اینجا که بد کار نکرده تو فصل جدید

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
برد تو خونه بلکبورن رو تبریک میگم
در ضمن این فصل تئو میخاد بترکونه ها ...
فعلا تاتنهام 0-0 بازیش تا دقیقه 50 و چلسی 1-0 جلویه از استوک

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب اینم هایلایت بازی بلکبورن آرسنال

Blackburn V Arsenal - 28-08-10 - Match Details

[AVI | 640x360 | 460Kbps | English |

Part1: 23 mb
part2: 13mb
کد:
http://www.fileserve.com/file/xBTj7Fc/1st Highlights_sJaguar.avi
http://www.fileserve.com/file/5jG5XVr/2nd Highlights_sJaguar.avi
OR

کد:
http://hotfile.com/dl/65321683/72838b6/1st_Highlights_sJaguar.avi.html
http://hotfile.com/dl/65321681/8b1ec28/2nd_Highlights_sJaguar.avi.html

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
2- من از شرینگ اینترنتی (*****) استفاده میکنم. ماهیانه 15 تومن هزینه شارژش هست و باید یه رسیوری که قابلیت پشتیبانی از سی سی کم داره رو داشته باشی (که معمولا قیمتشون بالای 250 تومن هست) یا اینکه کارت DVB بگیری. من از dvb استفاده میکنم
به راحتی میتونی 100% بازیهای هر فصل از آرسنال رو ببینی. البته کاملا 100% نه :دی چون اولین بازی از کارلینگ کاپ، هر ساله فقط از Arsenal TV Online پخش میشد و من از مجموع تمام بازیهای دو فصل گذشته، فقط این دو بازی که اولی 6-0 در برابر شفیلد یونایتد و دومی هم 2-0 برابر وست بروم بود رو ندیدم! به نظر من ارزشش رو داره این هزینه رو کنی، چون همونطور که گفتم در اون حالت کاملا میتونی بازی دلخواهتو انتخاب کنی!! به دلیل کانال ها و آپشن های مختلفی که داری. بازی امروز با بلکبرن رو من از کانال Sky Calcio HD دیدم و با گزارش انگلیسی. بدون کوچکتیرن تبلیغ در حین بازی یا هر چیز دیگه ای ...
باید یه جلسه با داداشم بذارم و در این مورد به بحث بررسی بپردازیم:دی
نمیخوام نکته به نکته جواب بدم، ولی بر خلاف نظر شما من معتقدم که الکس یکی از سه بازیکن برتر فصل گذشته ی تیم ما بود. بدون شک...
همونطور که ونگر گفته سانگ فصل پیش بیشترین پیشرفتو میون بازیکنا داشته و من هم اینو قبول دارم اما این باعث نمیشه که بگیم او بازیکن فوق العاده ایه!من با کلیشی مقایسش می کنم.کلیشی تا همین دو فصل زرت و زورت سر می خورد و یه گل تقدیم حریف می کرد!اما از فصل پیش و مخصوصا بعد از بازی با بارسا به یکی از بهترین دفاع چپ های جهان تبدیل شده!سانگ هم همین طوره او تا دو فصل آینده می تونه به یکی از بهترین ها تبدیل بشه اما تا اون موقع باید فحش بخوره:دی بره تو اعصاب و خوابو از چشامون بگیره:دی
در مورد موهاشم اگه توجه کرده بودی عموش تو جام جهانی هم موهاشو همین رنگی کرده بود:دی ریگوور سانگو می گم!چه قدر هم خوف و وحشت و تریپ شده بود کلی حال کردم:دی
و فک کنم باهام هم عقیده باشی که آلمونیا امروز یکی از بهترین بازیکنای زمین بود. نه؟
درسته که اگـــه یه دروازبان میگرفتیم بهتر بود (البته نه کسی مثل شوارزر، بلکه شی گیون منظور منه) ولی حالا که اون اتفاق نیفتاده چرا غمگین باشیم؟ خوشبختانه آلمونیا تا اینجا که بد کار نکرده تو فصل جدید
داریب کی رو گول می زنی؟!
هممون می دونیم که اون احمقی بیش نیست و تو تمام بازی های حساس و مهم و بزرگ فاجعه به بار میاره.یادته زاویه بسته از نانی چیپ خورد؟؟؟
چند فصل دروازبان اول تیمه و همه اونو شناختن!با دو تا شیرجه تو یه بازی نمیشه چشما رو رو حقیقت بست!مطمئن باش همون شوارتزر 37 ساله صد میرزه به این تنه لش!!!بذار چهار تا بازی بگذره خودت می فهمی!
مشکل ما فصل گذشته نه هافبک دفاعی بود و نه دروازبان (!!). فقط نبود یه مهاجم بود که همونطور که دیدیم از فوریه و مارچ که سوپر نیک اضافه شد چقدر تیم راه افتاد. نمیخوام زیاد وارد اون بحثا بشم چون در حال حاضر عیش ِ ما مدام است از لعل دلخواه و کارمان هم به کام است، الحمدلله ... به هر حال زیاد وارد
این حرفت منو یاد حمید رضا صدر انداخت.که مورینیو رو مربی دونست که تیم رو از عقب می چینه و به جلو میاد اما گواردیولا تیمو از جلو می چینه!یعنی مورینیو موقع نقل و انتقالات اول به دروازبان نگاه می کنه بعد دفاع و ... و مورینیو بالعکس.
حالا اینجا من مورینیو و تو گواردیولا:دی
موفق و پیروز باشی.
/
@علی
علی هایلاتایی که گذاشتی تو ادرسش sJaguar می بینم.خودت اپ کردی؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سمير نصري كه دو هفته پيش زانويش را جراحي كرده بود و به نظر مي رسيد كه 4 هفته از ميادين دور باشد به تمرينات تيم بازگشته است پيش از اين هم آرسن ونگر گفته بود كه سرعت بهبودي مصدوميت نصري بيش از حد انتظار است.بنابراين نصري سعي مي كند تا در فرصت مربوط به بازيهاي تيم هاي ملي خود را به شرايط آمادگي برساند و بتواند در بازي مقابل بولتون تيم را همراهي كند.
از سوي ديگر اخباري مبني بر تشديد مصدوميت نيكلاس بنتنر وجود دارد كه گفته مي شود به دليل تشديد مصدوميتش تا آغاز سال جديد ميلادي از تيم دور خواهد بود.
همچنين رابين ون پرسي هم از ناحيه ي قوزك پا مصدوم شده است و طبق آخرين گزارش ها 4 هفته از ميادين دور خواهد بود.
/
خیلی خوشحالم که سمیر بازگشته.واقعا حیفه که این جوون بخواد با این مصدومیت هاش خودشو نابود کنه.باید خودشو از مصدومیت دور نگه داره تا بتونه حقشو از فوتبال بگیره.نیم فصل دوم فصل پیش که تقریبا تمام بازیها رو تونست بازی کنه و مصدومیت جدی نداشت دیدیم که چگونه درخشید و امیدوارم که درخشش با مصدومیت هاش نابود نشه.
مصدومیت فن پرسی هم خلاف اون چیزی که فکر می کردم طولانی شده...بنتنر هم حالا حالا نمیاد و تو خط حمله به مشکل بر خواهیم خورد.
با این وضعیت بازی خارج خانه با چلسی رو از دست میده و اگه بدشانسی نیاره می تونه به بازی با من سیتی برسه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از اونچه که می ترسیدیم داره سرمون میاد؛اول فن پرسی حالا هم ولکات!این واقعا دردناکه بخوایم یه فصل دیگه هم به خاطر مصدومیت از دست بدیم.دیگه اینو نمی تونم تحمل کنم.
3ddcafce-1753-4c24-98a2-e6c12b9a3b5f.jpg

در حالي كه فصل جديد براي والكات رويايي شروع شد و او توانست دوباره جايگاهش را در تيم ملي كشورش بدست بياورد مصدوميت گريبانگير اين توپچي جوان شد.در جريان بازي انگليس در دور مقدماتي يورو 2012 تئو والكات در جريان به ثمر رسيدن گل اول تيمش دچار مصدوميتي از ناحيه قوزك پا شد و پس بيرون آمدن از زمين راهي بيمارستان شد براي عكس گرفتن از پايش!

فابيو كاپلو پس از بازي در جواب يكي از خبرنگاران كه از او در مورد مصدوميت وينگر تيمش پرسيد اين مصدوميت را مشكل كوچكي توصيف كرد.اما طبيعتا براي فهميدن جزئيات دقيق و مدت مصدوميت والكات بايد صبر كرد.

Dаvid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

من طرفدار پروپاقرص آرسنال هستم .
ممنون میشم منو تو جمعتون پذیرا باشید .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام دیوید عزیز
خوش اومدی
اینجا واسه همه طرفدارای آرسنال جا هست.

//

در ضمن امروز بازی داریم با بولتون ساعت 6:30 به وقت ایران

ضمنا متاسفانه ولکات 4-6 هفته دور از میادین خواهد بود ...
حیف شد واقعا

Arsenal-4ever

Registered User
لایک‌ها
2
مثل اینکه بچه ها هنوز بچه موندن و مرد نشدن!
پارسال رونی ِ لعنتی دقیقا و دقیقا مثل ولکات مصدوم شد (بازی رفت - بایرن مونیخ) و 5 روز بعد تو بازی برگشت اومد و بازی کرد. هر چند افتضاح بود ولی همین که 5 روزه مصدومیتش برطرف شد خیلی نکته جالبی بود
ولی تئو...؟

سرگذشت یکسال اخیر تئو ولکات:
( بازی درخشان در آنفیلد و 4تای آرشاوین و ادامه فصل هم خوب و قابل قبول - البته منهای بازی برگشت با من یو در نیمه نهایی چمپونز لیگ) ---> جام ملتهای اروپا زیر 21 سال و بازیهای درخشان ولی BANG. تئو منفجر شد ---> 3 ماه بیرون ---> برگشت به بازیها با شرایط افتضاح ---> باز هم BANG ---> اینبار برگشت فوق العاده قوی و فاکیدن!! بارسا در 20 دقیقه و غیره و غیره و 4 گل تا
پایان فصل و 5-6 پاس گل و غ... ---> BANG از نوع روحی و با دعوت نشدن به جام جهانی ---> دوباره برگشت و گل و گل و گل و پاس گل و نـــــــــه ... Oh sh*t بازم BANG

حقیقتا خاک بر سر کاپلو و اتحادیه فوتبال انگلستان... خــــــــــــاک ( از طرف یه هوادار تیم ملی انگلستان!!!)

بالا